Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe vrouwenbeweging 120 Decibel kondigt verzet aan tegen migrantengeweld

‘Jonge vrouwen staan op het tegen het systeem dat zijn vrouwen en grenzen niet beschermt, de daders niet uitzet, en alle kritiek censureert’

Jonge Duitse vrouwen, opgejaagd als prooien door migranten, in de steek gelaten door de overheid en media, zijn het zat.

‘Wij zijn het die jullie willen verdringen, maar wij gaan niet meer weg. Wij zijn geen prooien, geen slavinnen, geen oorlogsbuit, geen bijkomende schade. Wij zijn de dochters van Europa.’ Klare taal van de nieuwe vrouwenbeweging 120 Decibel, die het exploderende geweld van (moslim)migranten tegen Europese vrouwen, en het zwijgen van de gevestigde orde daarover, spuugzat is. ‘Nu begint ons verzet.’

 

120 Decibel slaat op het zakalarm dat steeds meer vrouwen met zich meedragen, omdat ze bang zijn om eveneens door een migrant te worden mishandeld, aangerand en/of verkracht. Het apparaatje geeft bij het indrukken van de knop een enorm lawaai met een sterkte van 120 decibel af, wat te vergelijken is met een rockconcert, en op de grens van het veroorzaken van gehoorschade ligt.

‘Wij staan op tegen het systeem dat zijn vrouwen en grenzen niet beschermt’

De nieuwe vrouwenorganisatie wijst onder andere op Maria, Mia en Ebba, drie bekend geworden slachtoffers van gewelddadige aanvallen en zelfs moord, ‘begaan door moslimmannen, die illegaal naar Duitsland zijn gekomen. Ze doen zich als minderjarigen voor, om uitzetting te ontlopen. Ze zoeken Duitse vriendinnen, en handelen naar de Sharia wetten zodra de relatie op de klippen loopt. Of, zoals in het geval van de vermoorde student Maria in Freiburg, wachten hun slachtoffers bij het joggen op.’

‘In Zweden doen ze dat reeds gezamenlijk in groepen. Daar zijn de afgelopen maanden al vijf groepsverkrachtingen van jonge Zweedse vrouwen geweest, en dat in alle openheid. Nu willen jonge vrouwen in Duitsland zich organiseren en zich tegen de misdaden verweren. Ze staan op tegen het systeem dat zijn vrouwen en grenzen niet beschermt. Een systeem, dat de daders niet uitzet en alle kritiek censureert. Een systeem, dat zijn vrouwen liever laat sterven, dan dat het zijn fouten toegeeft.’

‘Jullie hebben ons opgeofferd’

120 Decibel roept in een video daarom op tot actief verzet, een ‘ware kreet tegen de echte bedreiging van vrouwen in Europa... Vanwege jullie immigratiebeleid staan wij binnenkort tegenover een meerderheid van jonge mannen uit archaïsche, vrouwvijandige samenlevingen. Jullie wisten dat en hebben dat op de koop toegenomen. Jullie hebben ons prijsgegeven. Jullie hebben ons opgeofferd.’

‘Wij zijn de herinnering aan de slachtoffers. Wij zijn jullie slechte geweten, en wij kwellen jullie. Wij zijn wat jullie willen verdringen, maar wij gaan niet meer weg. Wij zijn geen prooien, geen slavinnen, geen oorlogsbuit, geen bijkomende schade. Wij zijn de dochters van Europa.’

‘Wij herinneren jullie aan iedere vrouw die werd verkracht, misbruikt, vermoord en vergeten. Wij zullen het geheugen van jullie allemaal opfrissen! Wij hebben lang genoeg gezwegen. Nu begint ons verzet. Moeders, vrouwen, zussen – dochters van Europa. Deze staat zal ons niet beschermen. Niemand weet wie van ons de volgende is. Neem je lot zelf in je hand, want jouw naam is Mia, jouw naam is Maria, jouw naam is Ebba. Zij zouden jou kunnen zijn, en jij zou hen kunnen zijn. Sluit je bij ons aan.’

Klassieke feministen hebben kant van islam gekozen

Van de klassieke feministische bewegingen hebben vrouwen met nog enige besef van eigenwaarde helemaal niets meer te verwachten – integendeel, die verdedigen tegenwoordig met vuur en vlam het ‘recht’ van vrouwen om een hoofddoekje te moeten dragen, het recht om gediscrimineerd te worden, het recht om onderdanig te moeten zijn aan de man, het recht om niet te mogen werken, het recht om niets meer dan een seksuele prooi te zijn, het recht om gedwongen te worden de Sharia te gehoorzamen – kortom, het recht om zich te laten knechten en vernederen door islam.

 

Xander

(1) Epoch Times / YouTube

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Qromwel op 31-01-2018 20:52

Zolang een meerderheid van de bevolkingen in onze democratieën blijft stemmen op partijen die letterlijk van God los zijn verandert er niets.  Hopelijk weet deze vrouwenbeweging het tij te keren.

Klaas Dijkstra op 31-01-2018 21:26

Geweldig!!!! dat zijn nog eens vrouwen die het niet langer pikken.

In NL ook gedurende 6 maanden ook zoiets geprobeerd op te zetten, maar dan met mannen Falikant Mislukt!

De Helden........

Ik vergeef het ze daarom nooit en te nimmer!

Cale op 31-01-2018 21:45

Tja, Angela Merkel komt meteen in het vizier. Een wat slomp uitziende inteligente vrouw die 'per ongeluk' in de Duitse politiek is geraakt. Ze heeft geen gezin. Is niet gelukkig. Ontwikkelde wellicht het gevoel dat ze gefaald heeft in haar persoonlijke leven. Heeft hierdoor een hekel aan de goed uitziende ontwikkelde Duitse vrouw. Daarom moet Duitsland kapot. Sterker. Europa moet vernietigd worden. Macron is het mannelijk evenbeeld. Ook zijn privee leven is mislukt. Ook hij wil Frankrijk kapot en de EU groter maken. Heeft ie igv dat nog bereikt. Dat daarbij zijn land en een groot deel van het Europese continent aan moslims overgeleverd wordt is bijkomende schade.

Tom Hendrix op 31-01-2018 21:47

Petje af voor deze vrouwen. Maar tevens zou ik hen willen adviseren, om nooit meer op socialisten, sociaaldemocraten, liberalen, en linksliberalen te stemmen. Want het zijn deze partijen, en hun lakeien/politici die deze invasie van muzelmannen en horden gelukzoekers hebben mogelijk gemaakt.

Maya op 31-01-2018 22:42

Persoonlijk vind ik de islam en de moslimcultuur een bizarre ontwikkeling. Hoe men totaal blind een werkelijk totaal onrealistische profeet volgen kan is mij een raadsel. Bij enig nadenken moet men ten allen tijden begrijpen dat onderdrukking en ongelujkwaardigheid niet wenselijk zijn. Respect hebben voor mensen die bewust kiezen voor de islam vind ik moeilijk. Ik wou dat mensen eens wakker worden en weer de straat op gaan om te vechten... voor onze vrijheid ;)

Dasteve op 31-01-2018 22:51

#klaas dijkstra. Ik ben ook blij verast met deze video en deze vrouwen!

Mag Ik vragen wat jouw plannen waren? En waarom deze plannen mislukt zijn?

Peter op 31-01-2018 23:12

Hopelijk lukt het jullie want de 'mannen' krijgen het niet voor elkaar.

Shadow1100 op 31-01-2018 23:38

P r a c h t i g !!!!!!!!!!!

Bundy op 01-02-2018 00:57

In het artikel viel de term oorlogsbuit .     In Indonesië namen Nederlandse mannen vrouwen uit het land .   Na WO2 namen de Russen Duitse vrouwen als oorlogsbuit   .    Diegenen die de baas zijn op straat pakken vrouwen uit het overwonnen land .     Nu zie je reeds een hele generatie moslims die al dan niet onder dwang blanke vrouwen genomen hebben .                  Heb enorm respect voor de Duitse vrouwen van 120 Decibel ,  eindelijk begrijpen zij wat ze wel degelijk  zijn ; oorlogsbuit .                Een regering die jou opzettelijk als wild rond laat lopen verdient het ook niet meer dat je je aan hun  wetten houdt .       In Duitsland was tot ongeveer 1980 de verkoop van heel lichte punt 22 jachtkarabijnen legaal .       Hiervan moeten er nog enorm veel  in omloop zijn .     Aan de wapens die de "immigranten " hebben kom je toch niet maar ik hoop dat Decibel 120 zich weet te bewapenen .    Wanneer  er een inzameling wordt gehouden zou ik zeker doneren  .       Ik hoop dat iedereen begrijpt dat ik dit zeg omdat bij een treffen de net opgevoede dames zonder vuurwapens door de beroepscriminele moslimmassa met fysiek geweld  worden weggevaagd .   Aan een pieper van 120 Decibel heb je dan erg weinig .     Zij / wij hebben van niémand iets te verwachten !!

De Duitse Regering heeft zélf de wetten  en instanties waarmee de bevolking beschermd werd afgeschaft in de hoop dat er burgeroorlogen zouden uitbreken .       Eigenlijk geef je ze op deze manier hun zin , maar moet je je laten vernederen , verkrachten en vermoorden ?

Kees op 01-02-2018 01:00

Er mooi idee . Maar het is te laat ,dit had 5 tot 10 jaar eerder moeten gebeuren .ik wens hun  toch succes . Zolang de gemiddelde  europiaan denk dat Trump een idioot is zal europa alleen maar verder in de modder zakken .

edwin vissers op 01-02-2018 05:08

Ik denk dat er wel twintig vrouwen komen en twee mannen ,gender neutraal natuurlijk 

Mia Wallace op 01-02-2018 07:26

Klinkt leuk, een apparaat van 120 decibel. Gaat ook echt helpen wanneer je door een groep wordt aangerand...

paul.v op 01-02-2018 09:03

ja klaas heb zelf jaren geleden ook geprobeerd was ook niets geworden ,we hadden zelf een vergadering gepland  vele zouden komen ,maar op de bewuste dag kwam niemand ,

grote Henk op 01-02-2018 09:25

Aan maya;

 Wat is dan die vrijheid waar je over praat? Dat iedereen kan doen wat hij of zei het beste lijkt en zich zo wel of niet gaat ontwikkelen is goed. maar vergeet niet dat het merendeel van de westerse mensen de verkeerde keuzes maken en in een poel van ellende terecht komen welleswaar met genoeg geld maar met veel scheidingen en kinderen die er een trauma van overhouden, drugs en porno verslaafd, verwaarloosde ouder, etc., etc.,.  Moet ik nog even door gaan? en dan komen die moslims hier zien dat en denken dat we allemaal gek geworden zijn. sterke schouders die de weelde dragen kunnen. 

Br@m op 01-02-2018 09:59

De vrouwen gaan dit nooit winnen van de "gevestigde orde". Die wil hebben dat ze zich steeds meer gaan verbergen. Walk-On girls bij het darten mag niet meer. Grid-Girls bij de Formule 1 mag niet meer. Wat is het volgende ? Niet meer in korte rokjes door grote winkelstraten en openbare ruimtes ?! Niet meer in bikini op het strand ?! En daarna een Boerka ?! Door zich te kleden zoals ze zelf willen maken de dochters van Europa een statement en laten ze zien dat ze niet bezwijken onder terreur. En wij mannen zijn er om hun te beschermen, overal en altijd. Gelukkig zijn de autochtone europese mannen nog in grote meerderheid. Als de overheid onze dames niet kan/wil beschermen zullen we het zelf moeten doen.

Tycho op 01-02-2018 10:12

Verklaar dat soort vrijgevochten ellendelingen uit den vreemde vogelvrij. Geef die vrouwen aub een wapenvergunning en een smeisner. Als zij zo vrij willen zijn dan moeten ze maar hebben ook. Vrijheid gaat zowieso altijd op kosten van anderen. Vrouwe Justitia heb je niets. Een ieder die in militaire dienst is geweest weet welke straf er op landverraad staat.    

Michaël ;-{> op 01-02-2018 10:22

Brava !

Ria op 01-02-2018 11:42

Geweldig, vrouwen, zet 'm op! Daar waar mannen, zelfs de politie, niet meer in actie komen als (moslim)immigranten zich deerlijk misdragen, omdat die agenten dat van Frau Merkel niet meer mogen, staan nu de echte dapperen op met de zeer toepaslijke naam 120 Decibel. Maak die 120 Decibel maar waar. En vrouwen in Nederland: organiseer je ook zo en volg dit fantastische voorbeeld. Als vrouwen die het niet meer pikken allemaal, zich verenigen en een geweldige vuist gaan maken, berg je dan maar, fanatieke moslims!

Ambroos op 01-02-2018 11:42

De vrouwen moeten het vuile werk doen...

Marc Steiner op 01-02-2018 11:45

Hoogste tijd. Respect voor deze vrouwen. Hopelijk gaan velen hun voorbeeld volgen.

Meijer op 01-02-2018 13:51

Het zal mooi en goed zijn wanneer de mannen nu met de vrouwen meedoen.

Dus in totale gezamenlijke actie. Zonder overname!

Goede week. 

FinalCountDown op 01-02-2018 16:13

Dit begint er op te lijken. Elke grote revolutie begint met kleine verzetsgroepen.  Ik kan dit alleen maar aanmoedigen!

john op 01-02-2018 18:54

met vrouwen die zich met zulk volk afgeven heb en kan ik geen medelijden mee hebben.

cefas op 01-02-2018 19:10

Worden de politici nu wakker of snurken ze gerust verder? Vrede, vrede dromen zij (Chamberlain!) en als ze voor een kort moment toch wakker zijn, kijken ze de andere kant op. Wat niet ziet wat niet deert, denken ze. Dat anderen eraan onderdoor gaan, zal hun worst wezen.

Infidel4U op 02-02-2018 07:55

@grote Henk. Wat wil je nou zeggen.. Dat die verkrachtte vrouwen het aan zichzelf te danken hebben? Of dat de islam geen fascistische onderdrukkende ideologie is? Of dat we ons niet moeten verdedigen tegen deze veroveraars? Onze zusters, vrouwen,, dochters, kleindochters over moeten leveren aan de moslimsoldaten? Je weet pas wat vrijheid is als je het kwijt bent... 

grote Henk op 02-02-2018 20:30

aan infidel 4U; Wat ik wil zeggen is dat het westen 2 problemen heeft;

a.     a. Een groot gedeelte van onze eigen mensen die de vrijheid niet kunnen handelen en dus links worden ( de grote kudde)

b.     b.  De moslims die hier komen en gezien hun 1400 jaar onderdrukking ook de vrijheid niet aankunnen en zich geen houding weten aan te meten en ook nooit gaan doen gesterkt door 1,5 miljard moslims       wereldwijd

 We zitten dus nu in een situatie dat de blinden (links) de lamme (moslims) gaan helpen de rest van het westen op de knieën te krijgen. dat moet wel fout gaan

en natuurlijk vind ik net als jij dat eigenlijk deze discussie al te gek voor woorden is en onder normale mensen ook nooit zover gekomen had dat vrouwen niet meer over straat durven

Infidel4U op 03-02-2018 08:26

@grote Henk : mee eens. 

Ass op 03-02-2018 11:14

@Bundy op 01-02-2018 00:57

U zet wel meer scherpe dingen in de commentaren, heel deze site is vaak zeer scherp, je hoeft het er niet altijd mee eens te zijn (zoals bepaalde moderatie regels of de heilzame dogma's)Maar, dit blijft tot dusver een heel beschaafd podium  Dankzij de moderatie regels. Mod. waar mensen naar kunnen verwijzen voor een 'wedergeboorte' (allemaal zoekende naar meer antwoorden, ook al hoeft de regelmatige bezoeker hier niet meer heel wakker gemaakt te worden).

Toch, het blijft vreemd, de hele gang van zaken, waarom zoveel mensen ogenschijnlijk meewerken met/zwijgen bij de -al jarenlange- voortdurende bedriegerij.Een verandering die voor veel meer mensen in ontkenning al moeilijker te ontkennen is, de dagelijkse confrontatie met zaken die absoluut niet meer kloppen met een oudwereldbeeld of logica in het algemeen.Dat oude wereldbeeld is niet perse een van overheersing en misbruik oid, 'over de rug van anderen'. Nee, naar na-oorlogse en realistische maatstaven, iedereen ontwikkeld en relatief vrij van allerlei soorten geweld.Niks mis met verandering, toch?Als iets ten slechte veranderd of iets kan op een minder schadelijke manier veranderen dan verdient dat aandacht, juist?Als iets bewust wordt veranderd, als in een agenda en men heeft alleen maar slechte opties om uit te kiezen, misschien moet je het dan niet doen?Misschien is er geen keus, werkelijk?

Hoe kan het dat er zoveel kundige mensen zijn, met naar ik aanneem voldoende karakter/goede inborst werkzaam in beroepen die hun werkveld hebben gemaakt van betrokkenheid bij de (westerse) samenleving (of wereldwijd).-ik denk aan 'normale' mensen binnen de (nieuws)media, zakenwereld-zowel binnen als buiten de wet, financiele wereld(

Gorghel op 04-02-2018 19:15

Ik vraag me af hoe het zit met de verkrachting van moslimvrouwen (door moslims waarschijnlijk). Zijn daar cijfers van bekend?

 

U kunt ook zelf daar onderzoek naar doen op het internet. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl