Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Migrantencrisis: In zeven Europese landen multiresistente TBC geconstateerd

Ondertussen gaat de illegale mensensmokkel door Europese hulporganisaties in record tempo verder – Critici krijgen verbod van rechter om deze organisaties ‘mensensmokkelaars’ te noemen

Berichten van ‘onze’ media en politici dat de immigratie zo fors is gedaald zijn regelrechte leugens, zo blijkt nu opnieuw door een bericht van Sea-Watch, dat twee dagen geleden een record aantal Afrikaanse migranten in Europa afzette. (Afbeelding: Screenshot / Anonymous).

Duitse onderzoekers hebben onlangs ontdekt dat sommige migranten uit Afrika een variant van tuberculose met zich meenemen, die resistent is tegen alle vormen van antibiotica. Deze levensgevaarlijke vorm van TBC is inmiddels in zeven Europese landen geconstateerd, in Duitsland zelf minimaal 14 keer. Wij moedigen al die links-liberalen die zo staan te juichen bij onze open grenzen en de massa immigratie aan om eerst met hun eigen gezinnen een onbeschermd solidariteitsbezoekje te maken aan deze patiënten, voordat die straks overal grote aantallen nietsvermoedende Europeanen besmetten.

 

Het Duitse wetenschappelijke onderzoekscentrum Borstel verklaarde onlangs dat het hen ‘gelukt is om een Europese uitbraak van een multiresistente TBC stam bij 29 vluchtelingen uit de Hoorn van Afrika aan te tonen.’ Tuberculose patiënten moeten sowieso zes maanden lang minimaal vier verschillende soorten antibiotica slikken. Die combinatie blijkt nu niet meer te helpen tegen de nieuwe variant die de Duitsers ontdekten.

Onderzoeker waarschuwt voor meer gevallen van ‘de witte pest’

De 29 migranten met deze gevaarlijke vorm bevinden zich in zeven Europese landen, waarvan 14 in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Onderzoeker Katharina Kranzer waarschuwde dat er nog meer gevallen van de ‘witte pest’, zoals TBC vroeger werd genoemd, ontdekt kunnen gaan worden. Er kunnen namelijk jaren overheen gaan voordat iemand die besmet is, ook daadwerkelijk ziek wordt.

De kern van besmette personen kon worden herleid naar een vluchtelingenkamp nabij Bani Waleed in Libië. Met dat land sloot bondskanselier Angela Merkel in november 2017 een ’spontaan vluchtelingenverdrag’.

Volgens de WHO stierven in 2012 zo’n 1,4 miljoen mensen aan TBC, waarmee het wereldwijd de dodelijkste infectieziekte is. Volgens Oxfam is zelfs één derde van de totale wereldbevolking met TBC besmet. In Duitsland lag het aantal TBC gevallen in 2016 op 5915, wat al 29% hoger was dan twee jaar eerder.

Scholen gesloten wegens TBC

In december werd een gymnasium in Dresden gesloten omdat er TBC was geconstateerd. Een gymnasium in het Oostenrijkse Purkersdorf was twee maanden geleden eerder getroffen. De directrice wees een jonge migrant uit een tehuis voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen als bron aan.

Op 17 september spuugde een migrant een agent in München in zijn gezicht, en schreeuwde naar hem dat ‘ik TBC heb en ik hoop dat ik je nu heb aangestoken!’

Ook hepatitis, HIV, malaria en mazelen nemen sterk toe

Naast TBC importeren we met al die migranten ook infectieziekten zoals Hepatitis B, HIV,  malaria en de mazelen. Volgens het Robert Koch Instituut lag het aantal mazelengevallen in Duitsland in 2017 met 929 patiënten al drie keer hoger dan in 2016. Het Instituut is het van overheidswege verboden om in de cijfers onderscheid te maken tussen migranten en autochtone Duitsers.

De media verspreiden zelfs de propaganda dat de stijging veroorzaakt wordt door tegenstanders van vaccinaties en door complotdenkers.

Mensensmokkelorganisaties halen record aantal migranten op

Ondertussen gaan Europese NGO’s en hulporganisaties onverminderd en ongehinderd verder met het binnenhalen van grote aantallen illegale migranten en besmettelijke infectieziekten. Sea-Watch twitterde gisteren trots dat ‘wij nog nooit zoveel mensen aan boord hadden! Gisteren brachten wij er 400 veilig aan wal.’

Critici krijgen gerechtelijk verbod

In Duitsland werd critici die deze ‘hulp’organisaties noemen voor wat ze zijn, namelijk mensensmokkelaars, al een gerechtelijk verbod opgelegd om dat nog langer te doen. Daarmee werd andermaal onderstreept dat de Europese elite gezamenlijk frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone Europese bevolking, en geen enkele tegenspraak en tegenstand meer duldt. (2)(3)

‘Als jullie eigen kinderen ziek worden...’

‘Uiterlijk als jullie eigen kinderen opnieuw ziek worden door TBC en andere binnengesmokkelde besmettelijke Derde Wereld ziekten, zullen ook jullie snappen dat een ‘armlengte afstand’ houden misschien toch niet helpt,’ besluit de auteur voor Anonymous cynisch. (1)


Xander

(1) Anonymous
(2) Journalistenwatch
(3) Journalistenwatch

Zie ook o.a.:

2017:

14-07: Kerk neemt illegale asielzoeker op: Mogelijk meer dan 50 kinderen besmet met TBC (/Chirurg: Duizenden migranten dragen resistente TBC met zich mee en vormen groot gevaar voor volksgezondheid)

2015:
30-12: Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot (/ Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard)
06-11: ‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
19-10: Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa
09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden
02-05: (/ Grote zorgen om uitbraak multiresistente TBC: In de komende 35 jaar 75 miljoen doden verwacht)

2014:
06-11: ‘Afspraak Westerse media om niet te berichten over ebola verdenkingen’
31-10: Spaanse regering bevestigt dat ISIS ebola als wapen tegen Westen wil gebruiken
30-10: Nobelprijswinnaar Geneeskunde: Besmetting ebola mogelijk ook zonder koorts en symptomen
28-10: Brits defensielab: Ebola kan 2 maanden op harde oppervlakken overleven
21-10:Studie leger VS: Ebola verspreidt zich vooral in koudere gebieden door de lucht
11-10: Ook WHO erkent: Besmetting ebola door niesen, hoesten en aanraken voorwerpen
10-10: Wetenschappers:Ook gezonde mensen kunnen ebola overbrengen
09-10: ‘Ebolatest volkomen onbetrouwbaar’
03-10: Werking tegen ebola bevestigd, maar WHO blokkeert colloïdaal zilver (/ Amerikaanse ministerie Defensie concludeerde in 2008: Zilver nanodeeltjes neutraliseren virussen)
12-09: Duitse topviroloog: Ebola zal minstens 5 miljoen slachtoffers eisen
02-09: IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Meijer op 23-01-2018 15:06

Shalom;

Niet voor niets heeft onze Schepper gesteld, dat de volkeren gescheiden op de door Hem aangewezen gebieden moeten leven!

Nu de massa-(im)migratie naar een nieuw hoogtepunt lijkt te gaan; is een strenge waarschuwing en handelwijze

zeer noodzakelijk. Dit om alle volkeren gezond te houden.

Duidelijk is dus, dat de ongehoorzaamheid tijdens het eerste B-Bel zijn tol aan het eisen is!

Is er nog een weg terug?

Ja! JaH ShuaH ha Massiach. Zijn Naam; en alleen Zijn Naam betekent: Redding!

Lehitraot.\Shalom

Tom Hendrix op 23-01-2018 15:13

Geheel met dit artikel eens. De linksen en de liberalen, i.s.m. de zich christendemocraten noemende kongsi, brengt heel Europa aan de afgrond. En dat willens en wetens. Dat is nog het meest trieste aan de gehele gang van zaken. En de burgers blijven in meerderheid, als zombies, stemmen op de personen en partijen, die verantwoordelijk zijn voor deze hele gang van zaken. 

cefas op 23-01-2018 15:13

Invasie van geimporteerde problemen. Hoezo verrijking van onze cultuur en samenleving, dat is het grootste nepnieuws dat door de overheid en de media-papagaaien wordt verspreid.

willy op 23-01-2018 15:50

Er komen veel ziektes binnen via migratie dat is een feit! Ziektes die uitgestorven of onder controle waren nemen terug toe. Ook voelen velen mensen zich ziek of niet goed in hun vel en denken dat dit met de weinig zonlicht heeft te maken in deze donkere dagen,maar de waarheid ligt ook ergens anders . Ook TBC is terug in opmars. Dus het feit is hoe meer migratie,hoemeer toename van verloren gewaande ziektes, goed artikel! shalom

Robin op 23-01-2018 15:53

Ik kan veel van jouw zenuwachtige artikelen ,niet meer serieus nemen Xander. Er zijn meer dan genoeg redenen voor.

koloth op 23-01-2018 16:22

Wat een toestand, wat kunnen we doen ?    De jongeren gaan nog heel wat ellende meemaken en zullen hun ouders dankbaar zijn.

ohje op 23-01-2018 16:29

In duitsland worden al burgerwachten gesticht.

Word gezeli in eu.

Eelke Piers op 23-01-2018 16:31

Zoals de Spanjaarden en Portugezen de Inca's, Azteken enz. hebben uitgeroeid met mazelen, waterpokken enz. kan het blanke volk ook uitgeroeid worden met ziektes uit Afrika en Azië waar wij niet tegen bestand zijn

Eelke Piers op 23-01-2018 16:39

@ Meijer op 23-01-2018 15:06

Wat toelichting voor de onwetenden.

Ook de zonen van Noach kregen hun eigen gebied toegewezen. Voor Sem was dat het subtropische deel, voor Cham het tropische deel (Afrika) en Jafet het koude deel van de wereld. De drie zonen moesten zweren om in hun toegewezen gebied te blijven. Kanaän gehoorzaamde niet en werd daarom vernietigd. Ook de stammen van Israël kregen hun eigen gebied toegewezen.

Maar nu is de wereld in de handen van het kwaad gevallen. en het Kwaad regeerd.

Eelke Piers op 23-01-2018 16:41

en het Kwaad regeerd.

Dat moet natuurlijk zijn: En het kwaad regeert.

Dus de tegenwoordige tijd

Doordenker op 23-01-2018 17:00

Behalve de ziektes die migranten binnen brengen, zijn er hier ook veel die last hebben van de 'struisvogelziekte' waardoor ze de werkelijkheid blijven ontkennen omdat die niet overeenstemt met hun natte multicul droom.

marnix op 23-01-2018 17:03

Robin indien je twijfelt aan dit forum en de georganiseerde EU-mensenhandel. Mensenhandel heeft een hogere jaarlijkse omzet of de wereldwijde brutto cocaïne omzet/jaar.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/families-van-migranten-worden-afgeperst-met-gruwelijke-martelvideo-s-eu-is-medeplichtig-aan-de-folteringen~ace32441

El 'salud' is gratis => duizenden migranten stromen binnen in hospitals in Spanje, dokters schreeuwen om hulp door de toevloed van zeer gevaarlijke virussen. Het plan ligt op tafel, de Europese ID moet gemengd worden met nog 40 miljoen meer migranten dit jaar.

Shadow1100 op 23-01-2018 17:12

Als iedereen weet dat we alleen maar criminele zieke testosteronbommen binnenhalen die niets anders willen dan hier de ruif leeg te eten, waarom stopt Europa er dan niet mee?

 

https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Gerda op 23-01-2018 17:24

@ Robin. 15.53 u. X Zoals? Brand los!!

Palma op 23-01-2018 17:50

Alle helpers aan de middelandse zee ,hebben vaak een mondkapje .

Ra Ra 

Markie op 23-01-2018 17:56

Voor alle --- let op uw taalgebruik. Mod. op deze site die roepen dat de mensen in NL zombies zijn, en alles maar accepteren als zoete koek van onze regering........, lekker makkelijk zo'n quote!

Ga dan eens zelf in opstand komen en/of organiseer een partij die in opstand komt tegen de leugens die zgn. "als zoete koek geslikt worden".

Xandernieuws bericht over die leugens, maar wat is het doel van dit schrijven, als er niks mee gebeurt? Er wordt alleen maar geroeptoetert in het commentaar dat niemand actie onderneemt.

Wordt er zo moe van dat steeds hier gezegd wordt dat het volk de regering krijgt die het verdient. Absolute onzin!

De echte vraag die gesteld zou moeten worden is: waarom komt niemand meer in opstand? Waar is bv. de FNV gebleven uit de jaren 80? Heb jij ze gezien bij het akkoord van werken tot je 65e tot nu 68 jaar? Is de FNV nu een speeltuig van de overheid? Of speelt er wat anders? Iets wat we nog niet weten?

Hoe komt het dat niemand meer in opstand komt? Zombies? Echt niet. Onwetend? Echt niet! Zou 't niet zomaar kunnen zijn dat er hersenspoel methoden worden gebruikt door overheden, die de bokken als lammetjes maken?

- Zorg voor verdeel en heers methoden, zodat geen front gevormd kan worden?

- Of ga het volk te lijf met angst! Regering, redt ons!

- Geef het volk geld en spelen, zijn ze ook rustig.

- Of zijn er misschien geheime technieken, zoals bv elektro mindwave technieken die de hersenen van mensen sturen? http://truedemocracyparty.net/2012/06/mind-wars-new-mind-control-techniques-and-delivery-methods-digital-tv-haarp-gwen-towers-silent-sound-cell-phone-mind-control-technologies/

Ja, waarom komt niemand in opstand?

Ja, wat is hier werkelijk aan de hand? Dat zou ik wel eens willen weten!!!!!!!

Wim op 23-01-2018 18:09

De immigratie die door èèn bepaald persoon, weet niet meer juist wie, maar wel had gemotiveerd, dat Europa ook geen bang of argwaanend hoef te hebben, en er positief tegenover diente te staan, en zal moeten leren om er mee om te gaan. Het is nog voorlopig nog maar begin, en nu nog die besmettelijke ziektes erbij, of het is nog niet erg genoeg, door er totaal geen controle of geen vat meer op de werkelijke situatie niet meer hebben, en nu nog de totaal onvoorziene besmettelijke ziektes, die zelfs inmuun zijn geworden, het nog erger zal maken, dan het al is.

Indien hier geen dringende noodzakelijk maatregelen worden genomen, die door deze nieuwsberichten van Xander wel verder uit de hand zal lopen, wegens er al van inbegin van de vluchtelingen cirisis,steeds verder geen controle is, en dit nog maar en begin is van de vluchtelingen massa,die nog zullen komen, met alle bijkomende ziektes, het nog erger zal maken, dan het al was. Indien de verschillende besmettelijke ziektes zich vrij vlug kunnen verspreiden entegelijk hoge tol aan Europese menselevens en economie,wel eens nachtmerie zou kunnen worden, zeker niet wens uit te sluiten. Indien het niet onder controle te houden is, of in slechtste geval en pandamie mogelijk kan veroorzaken, en dit wereldprobleem zou worden, weet ik niet, maar besmettelijke moeilijke ziektes, die moeilijk nog kunt behandelen zijn wel gevaarlijk, voor de omgeving, ook al meer dan bewezen is, hoe snel bepaalde besmetelijke ziektes zich heel snel kunnen verspreiden, niet uit te sluiten zijn.

Ondertussen heb ik al verschillende andere nieuwsberichten ontvangen, van en andere website, van verschilende en voef de verschillende e-mail nieuwsberichten aan toe, plus archief kunt bekijken en lezen.

door Judith Bergman4 november 2017 om 05:00 uur

www.gatestoneinstitute.org/11283/islamic-dawa-hate

 

Gevangenis in Frankrijk: terrorisme en islamisme

door Yves Mamou23 januari 2018 om 7:00 uur

https://www.gatestoneinstitute.org/11787/france-prison-islam-terrorism

 

(wwwgatestoneinstitute.org/archives)is vanaf 2008 tot heden 2018 in archief kunt bekijken, om bepaalde zaken kunt na lezen, die belangrijk zouden kunnen zijn voor geïnteresseerde.

svirmus op 23-01-2018 18:54

@CefasHet is écht cultuurverrijking, je snapt er weer helemaal niets van. Voorheen hadden we geen hoofddoekjes in de straten, geen moskeeën die tetterden, geen eerwraakmoorden, geen verkrachtingen en moorden door Islamitsche 'technici', Somalische 'professoren' en Ethiopische 'chirurgen'. Onze cultuur is echt verrijkt omdat we er iets bij gekregen hebben wat we eerst niet hadden. Net zoals de Islam een religie van vrede is (wordt) zodra alle tegenstanders zijn vermoord.

jottum op 23-01-2018 18:55

e-court is een geheime islamitische rechtbank in nederland, voor vooral zorgverzekeraars en webwinkels.

https://www.groene.nl/artikel/vonnis-te-koop

Tabris op 23-01-2018 19:11

@Markie op 23-01-2018 17:56

"Ja, waarom komt niemand in opstand?"

Op het moment hebben de mensen het nog goed genoeg en doen angstvallig niets omdat het dan in hun gedachten wel eens slechter kan aflopen. Het gaat allemaal heel langzaam achteruit, net genoeg om er niet laaiend over te worden. De mensen accepteren beetje bij beetje steeds meer. Net zoals die kikker die langzaam gekookt wordt.

Maar er komt een moment waar bij het merendeel het water aan de lippen komt te staan omdat ze al hun zuurverdiende centjes d.m.v. van hogere belastingen aan de nieuwe gelukzoekers moeten overdragen dan pas ga je actie zien.

Helaas kunnen de meeste mensen niet vooruitkijken en moeten eerst in diepe ellende terecht komen voordat ze actie ondernemen.

Voorts denk ik ook dat veel mensen niet willen of kunnen geloven dat hun politieke leiders verraders van het eigen volk zijn en ze daarom deemoedig blijven steunen.

Het is een waiting game, maar eendaags barst de bom. Dat kan je op je klompen aanvoelen.

Qvic op 23-01-2018 19:11

@ Markie op 23-01-2018 17:56

Dat is omdat de meeste mensen onder ons liever lui dan moe zijn. Het moet altijd van die andere afkomen, die willen strijden. De grootste schreeuwers staan allemaal aan de zijlijn, maar hebben wel altijd hun kritiek klaar als het niet zo gaat zoals zij het willen. Maar als jij hen vraagt om mee te strijden, dan hebben zij geen tijd er voor, altijd smoesjes om niet behoeven deel te nemen. Enkel een handtekening of iets degelijks wat hun geen moeite kost kun je krijgen. Maar als jij bij de gemeente de zaak wint, eisen zij wel hun deel op van hoe goed zij wel niet waren. Nou ik walg ervan. Dit is de werkelijke aard van onze medemens. Ik heb een grote bewondering voor de Xandernieuws schrijvers, die wel constant hele volkstammen op de hoogte blijven houden, wat er afspeelt in de wereld. 

van buiten op 23-01-2018 19:20

Wij zelf zijn dieren dus vee, als je een Nederlandse rundvee megastal in India bouwt naast een rundstal van hun kun je er ......? opzeggen dat het helemaal misgaat. heb jaren lang op deze aardbol op diverse plekken mijn geld verdient, en wat ik alleen al aan spuiten en pillen in mijn lichaam heb moeten gooien, en nu loopt het allemaal binnen, alles heeft een reden wat er nu afspeelt is dat het nu niet goed gaat met de planeet, de media verzwijgd op dit moment zo veel voor ons, heb natuurlijk nog veel contacten wereldwijd van oud colega,s via internet, mijn gevoel zegt dat het met de cern te maken heeft, het grootste en duurste project allertijden, meer dan tweederde van de landen op deze aardbol betaald hier een bijdrage aan, en maar onderzoeken naar de oerknal met alle ricico,s van dien. wees allert in deze tijd en als je plots een gevoel krijgt en je nekharen gaan overeind staan komt er mischien het laaste zesde zintuig terug in ons lichaam, tenslote zijn wij ook een dier. 

Tom Hendrix op 23-01-2018 19:35

@Markie: 17.56. uur. Markie, ik denk dat iedereen het wel zou willen weten. Maar volgens mij heeft het inderdaad met wat U zegt; "hersenspoeling", te maken. 24/7 linkse propaganda, en dat al meer dan 30 jaar, en ja, uiteraard dient dit om " de Resolutie van Straatsburg", en ook het "coudenhove - Kalergiplan", uitgevoerd te krijgen. Tenminste is dat mijn bescheiden mening over wat er gaande is in Nederland en Europa.

@Shadow 1100: Omdat dat juist niet de bedoeling is, van de marxisten in Brussel der eussr. En van links tot rechts werkt men mee, aan het vermengen van de Europese bevolking. Dus... het gebeurt opzettelijk.

Gerda op 23-01-2018 19:44

@ Markie op 23-01-2018 17:56. Mocht jezelf niet op het idee komen... ik zal je even helpen. Een terechte vraag van jou aan mij zou zijn: "Wel Gerda, wat heb jij zèlf dan gedaan????"

Tom Hendrix op 23-01-2018 19:50

@Qvic: 19.11. uur. Herken ik helemaal, beste Qvic. Doe al heel lang vrijwilligerswerk, en overal zijn het dezelfde mensen die zich inzetten voor een ander mens. De grote hoop mensen zijn verslaafd aan:  " Boer zoekt vrouw", in "Holland staat een huis", en allerlei onnozele programma's waarmede ze bewust "gehersenspoeld", worden. Zelf nadenken, of opkomen tegen onrecht, vergeet het maar. Ik ben zelf in de jaren '80 van de vorige eeuw met 100.000 den de straat opgegaan tegen de plaatsing van Pershing en kruisraketten in Nederland. Was toen- jeugdzonde- een PvdA mannetje. Gelukkig ben ik daarvan genezen. En zie nu, Pegida krijgt amper 100 mensen "op de been". En dan demonstreren deze mensen ook nog over het algemeen netjes en rustig. Maar gelijk komen de linkse stormtroepen der Antifa, op de been, om de demonstratie te verzieken. Zover is het helaas gekomen in Nederland. Eerlijk gezegd, zie ik het de politiek en de mensheid niet oplossen. Ik vertrouw op Christus Messias.

Tabris op 23-01-2018 19:55

En hier een Duitse vrouw die het spuugzat is en er verder geen doekjes meer omwindt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=387&v=itKmpVnAemc

Het water staat aan haar lippen!

Lars030 op 23-01-2018 20:22

Ik waarschuw hier als medicus (op het gebied van infectieziekten) al 2-3 jaar voor. Als ik een hondje wil importeren vanuit Afrika gaat ie eerst een week of 4 in strikte isolatie/quarantaine en wordt ie (1) grondig onderzocht en (2) volgespoten met vaccins. Of als wij naar die oorden op vakantie gaan: we worden volgespoten. En de ontelbare ziektedragers uit het MO en half Afrika die naar ons toe komen: NUL controle whatsoever. Toeval? No way! Ook in de medische wereld van NL (en heel West-EU) geldt voor dit onderwerp een strikte omerta. En zowel islamisten als de elite zagen dat goed was. :-(

cefas op 23-01-2018 20:47

@svirmus,

Had Balkenende toch gelijk dat de Islam een religie van vrede is, toen Theo van Gogh vermoord werd. Krommer kan niet.

Shadow1100 op 23-01-2018 21:15

Beaste Tom, het is geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.

Hubo op 23-01-2018 21:56

@ Jottum 23-1

Als ik het zo zie heeft e-court niets te maken met Islam of Sharia.Het is geen geheime islamitische rechtbank.Het is een instelling waar vooral verzekeraars en webwinkels gebruik van kunnen maken om mensen met schulden onder druk te zetten.In het artikel wordt iemand met een buitenlandse naam aangehaald met een gebrekkige beheersing van het Nederlands die daarvan op vervelende intimiderende wijze het slachtoffer geworden is.

Bambi op 24-01-2018 00:33

We mogen ons handen kussen en blij zijn dat we het Xander nieuws hebben.

Kon ik toveren zou ik ook alles weg wegvegen  ,maar helaas is dat verleden tijd voor iedereen.

Dat is een straatje zonder einde,hoe wij ons ook voelen of willen doen.

Arrivederci

  

Bundy op 24-01-2018 01:29

Kan mij de tijd nog heugen dat ieder schip dat in Rotterdam aanmeerde en als verdacht van ziekten  was genoteerd , eën week in quarantaine moest liggen voordat de bemanning zich tussen het Nederlandse volk mocht bewegen .                                In deze tiid doet de elite hun best om werkelijk alle regels die er waren om je eigen land te beschermen met voeten te treden .                 De waanzin is niet meer te beschrijven en Brussel doet er uitsluitend nog scheppen bovenop .              Mensen die niet geloven dat wij in de eindtijd leven en de Openbaringen van Johannes zijn begonnen , zijn helaas in de meerderheid .     Door de afkeer van het Christendom kan juist alles dat voorzegd is zonder verzet van de meute werkelijkheid worden  .             

Tom Hendrix op 24-01-2018 06:40

@Shadow1100: 21.15. uur, op 23/01. Dank voor uw aanvulling, shadow.

Qromwel op 24-01-2018 08:30

Daarom dienen afgewezen asielzoekers dus geïnterneerd te worden in afwachting van hun deportatie. Onverzorgd rondzwerven betekent een gevaar voor onze volksgezondheid!!

Qromwel op 24-01-2018 11:07

Eelke Piers op 23-01-2018 16:31: En pokken. Ook Britten en Fransen in Noord-Amerika. Uiteindelijk bleken slaven uit Afrika nodig.

Qromwel op 24-01-2018 11:14

Markie op 23-01-2018 17:56: Niet zozeer een opstand bewerkstelligen als wel zorgen dat in eigen omgeving en kennissenkring de mensen bevrijd worden van de selectieve informatie verstrekking. Stelling: Iemands mening is niet beter dan de informatie waar hij/zij over beschikt. Helaas zweren velen bij hun lijfblad/magazine/omroep. Selecteer bijv. Xandernieuws artikel en doe hen dit toekomen. Dan horen ze het 's van een ander!

Qromwel op 24-01-2018 11:16

Eelke Piers op 23-01-2018 16:39: Hij zal de grenzen der volkeren herstellen. Een "heerlijk" vooruitzicht!

FinalCountDown op 24-01-2018 12:55

Tja...dat maakt deel uit van de strategie van de NWO.  Niet alleen willen ze de tegenstand in de kiem smoren door de Europese bevolking angst in te boezemen, maar ze willen de bevolking ook verminderen door enerzijds aanslagen te laten plegen, en anderzijds ziektes te laten verspreiden door al dat gespuis.  En wees gerust... de 'elite' weet  heel goed dat de mensen nooit in opstand zullen  komen, uit angst hun 'vrijheden' en 'rijkdom' te verliezen.. Hetgeen uiteindelijk toch zal gebeuren, hoe je het ook draait of keert. Wij zullen alles verliezen! Dus als er al opstand zou komen, dan zou het pas zijn wanneer ze ons alles afgepakt hebben. En dat zou heel vlug kunnen gebeuren.  Waar gaan ze al die migranten blijven huisvesten?  Het zou me niet verbazen dat  mensen zullen verplicht worden onderdak te bieden aan migranten.  En wie dat weigert zal z'n huis verliezen. Want 'eigendom' bestaat niet.  De overheid kan op eender welk moment alles wat je hebt in beslag nemen. En tegen wie ga je klacht neerleggen...?  Tegen de overheid....die de rechtbanken bezit...?  Het gaat er zeker niet beter op worden.  Nog een leuk 2018 iedereen! 

Albatros op 24-01-2018 15:30

Markie op 23-01-2018 17:56

Simpel, iedereen is bang zijn baan te verliezen en daarmee alles. Als ik kijk naar het topic op Geen Stijl betreffende de censuur (staat op de verboden lijst van de EU) hoeveel er daadwerkelijk getekend hebben, terwijl iedereen moord en brand schreeuwt, zegt genoeg. 

En ook ik geloof inderdaad dat een land de regering krijgt die het verdiend. Als je ziet wat er allemaal door de beugel kan tegenwoordig kun je (mits je in een (rechtvaardige!) God geloofd) niet anders concluderen dan dat de zondemaat vol is. Dit is niet om het af te doen, denk er eens over na.

Bewust, bewùst is de PVV buiten spel gezet, notabene de tweede partij, hoe bestaat het en niemand heb je erover gehoord. Onbegrijpelijk en deze twee VVD en D666 breken alles is een recordtempo af.

De ECB heeft in november al besloten om al het geld van particulieren te incasseren bij een nieuwe bankencrisis, boven de 15.000 euro! Dus de 100.000 die nog steeds genoemd wordt bij de msm, bestaat allang niet meer.

We gaan een donkere tijd tegemoet, dat is een ding wat zeker is.

steady op 24-01-2018 18:38

steady final contdown

De overheid kan alles in beslag nemen, zeer juist

Wie heeft de euvele (overmoed ) om mij oj jou te komen

mededelen dat ik op staande voet naakt op straat sta.

Op dat moment zijn wij onbestaande ja ??

De deurwaarder - de politie-mijn buurman of vrouw

Wij zullen op dat moment niet de enige zijn die op straat staan

vb: 10 tallen per gemeente

wij weten toch waar iedere (gezagsdrager) woont

Zou je willen dat er  vb: 10-20-30 man op bezoek komt

die absoluut niets meer te verliezen hebben, en zich daar ook naar gedragen

Zullen die andere gezagsdragers nog durven

naar hun werk gaan in de gemeente, denk het niet he

En die eventuele immigranten die in uw huis wonen ook een bezoekje brengen

wedden dat die weglopen met een ongekende snelheid

De overheid kan het leger inzetten, ja, maar hun familie woont ook in onze straat

en wij weten die ook wonen he

Wat zullen die soldaten doen denk je als die voor hun eigen familie staan

met het geweer in de aanslag

Niet vergeten; ijzer smeedt men met ijzer - niet met een pakje boter

-Geld afhalen en zo weinig mogelijk op de bank(ook niet in kluis)

Want als wij genoeg geld hebben om te leven

waarom moeten wij dan nog geld op de bank hebben, wwant op dat moment geef je geld(papier) aan de bank

Want volgens de wet is het geld dat je geeft aan de bank vanaf dat moment eigendom van die bank

Wist je niet zeker

Ambtenaren:  Proletariers aller landen verenigd U

En dat uit grote noodzaak

Volgend jaar in jeruzalem

Hoe gek de wereld aan het worden is:

Saoedi arabie is benoemd tot lid van de VN vrouwenraad-Hallo!!

Moet er nog zand zijn??

steady op 24-01-2018 18:43

eelke piers

Niet vergeten dat de europeanen die nu leven vrijwel alle smerige ziekten

hebben overleeft (de europes ziekten) en daar hebben die migranten

absoluut géén kaas van gegeten hoor,ik wens hen succes

Shalom

Maria op 25-01-2018 09:54

Wat goed is wordt kwaad genoemd en andersom. De beker van gramschap voor bedwelming. Daarom gebeurd er niks. Sta er niet van te kijken trouwens, meeste christenen zagen dit allang aankomen. Maar altijd wordt je voor gek verklaard en zelfs nu nog. Het zal alleen maar erger worden totdat het tijd is. Ondertussen moeten we maar zoveel mogelijk voor elkaar zorgen en ogen open houden. Persoonlijk geloof ik er niet in dat de overheid ooit nog zal veranderen, met welke actie dan ook. Dat is de pijnlijke waarheid.

Rienus op 25-01-2018 11:18

Interessante is dat er ergens in een post gestelt wordt dat het onzin is om te stellen dat een volk de politici krijgt die het verdient. Verderop zie ik een vrouw vertellen dat ze er genoeg van heeft om zich continue zorgen te maken. In Duitsland is mevrouw Merkel herkozen en in Nederland heeft de bevolking mijnheer Rutte weer voor vier jaar de zegen gegeven. In Frankrijk krijgt bankiers baby Macron ook de vrije ruimte. Het is heel simpel zo dat in een democratie mensen keuze hebben en ik zie toch echt, hoewel ik het ook totaal niet snap, dat mensen dit beleid willen voort zetten.

Een beetje op een toetsenbord je gal spuwen is even lekker, maar de realiteit is dat er in West Europa een meerderheid voor dit beleid is. Meer kan ik niet van maken.

Tom Hendrix op 25-01-2018 15:29

@Rienus: 11.18. uur. De verkiezingen worden gemanipuleerd! We worden belazerd waar we bij staan. VVD,CDA,D66,PvdA,GL, ze zorgen dat "hun vriendjes", de stemmen tellen. Zo lopen de hazen, Rienus. We zijn toch niet achterlijk, of wel?

Rienus op 25-01-2018 17:11
Tom Hendrix op 25-01-2018 15:29
Dag Tom, ik zie dat toch net iets anders. Het bedrog wat plaatsvindt gebeurt via de media. Mensen denken werkelijk dat het beter gaat en stemmen behoudend. Plus de waarheid over de zielige asielzoekers wordt enorm buiten de realiteit gehouden en dus zijn het de burgers die er werkelijk overlast van ondervinden die zich soms roeren. De meerderheid gelooft werkelijk dat het om kleine aantallen gaat en dat het humaan is om op te vangen. Dat is de manier waarop het aan het gebeuren is. Ik zal niet beweren dat het stemmen brandschoon is. Maar ik geloof niet in manipulatie op dergelijke schaal wat betreft het tellen van de stemmen. Dat is (nog) niet nodig.
Tom Hendrix op 25-01-2018 19:39

@Rienus: 17.11. uur. Beste Rienus, dat maakt veel duidelijk. Wat de media betreft heeft U 100% gelijk. Maar ik blijf het vreemd vinden Rienus, dat madam Merkel, op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen, Rutte (VVD) al feliciteerde met zijn overwinning. Ik blijf er een naar gevoel van hebben. Groet: Tom.

Shadow1100 op 25-01-2018 22:23

http://www.franklinterhorst.nl/Het%20mysterie%20van%20de%20Georgia%20Guidestones.htm

De Georgia Guidestones is een mysterieus monument waarin tien ‘geboden’ voor een ‘nieuw Tijdperk van de Rede’ zijn gegraveerd. Het eerste gebod? De wereldbevolking onder de 500 miljoen houden. 

Door allerlei binnengehaalde besmettelijke en dodelijke ziektes wordt dat snel gehaald....

Rienus op 26-01-2018 00:29

Tom Hendrix op 25-01-2018 19:39 Dag Tom, ja dat feliciteren van Merkel op juist dat moment is een heikel puntje. Het is niet helemaal uit te sluiten dat ze Rutte alvast feliciteerd en zo alsnog probeert invloed uit te oefenen. Het nare gevoel wat jij hebt, vertaalt zich in een onrustig gevoel bij mij. Dat had ik en blijf ik houden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl