HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Zweedse agenten willen niet meer in gevaarlijke migrantenwijken werken

Linkse autoriteiten zien groepsverkrachtingen door moslimmigranten door de vingers – Veel migrantenwijken levensgevaarlijk geworden voor politie, ambulance en brandweer – Agenten vervangen door microfoons om geschreeuw van verkrachtte vrouwen op te vangen

(Afbeelding: (3)).

Terwijl de linkse regering in Stockholm blijft volhouden dat alles pais en vree is in het land en ieder tegengeluid zo snel mogelijk de mond probeert te snoeren, spreken steeds meer Zweden zich uit over de erbarmelijke situatie waar hun land dankzij de massale moslim immigratie van de laatste jaren in terecht is gekomen. Peter Springare (foto), de politie onderzoeker die in 2017 al eens de voorpagina’s in Zweden haalde, is aan het begin van het nieuwe jaar nog somberder geworden. ‘Mensen hebben geen idee hoe ernstig de toestand is.’ Zo willen agenten in sommige steden niet langer in migrantenwijken werken, zo gevaarlijk is het er inmiddels.

 

Springare is voormalig vicehoofd van de afdeling zware misdaad van de politie in Örebro. Vorig jaar specifieerde hij de afkomst van de daders die de afgelopen jaren verantwoordelijk zijn voor een ware misdaadexplosie: Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan en Somalië, en tevens de veruit meest voorkomende namen van de daders: Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, en alle mogelijke denkbare varianten en combinaties.  Dat leverde hem een aangifte op wegens racisme.

‘Ik maak me grote zorgen over de ontwikkelingen,’ begint hij het nieuwe interview. ‘Ik vraag me af hoever het nog moet gaan voordat de mensen die de besluiten maken en de politici wakker worden en inzien waar dit op uitloopt. Ze blijven hun kop in het zand steken.’

Agenten will niet meer naar migrantenwijken toe

‘In bijvoorbeeld Helsingborg en Örebro zeggen ze dat volledige controle hebben, maar het is precies andersom: we hebben de controle verloren. In één adem zeggen ze vervolgens dat dit hen motiveert om niet op te geven en nog harder te werken. En ook dat is niet het geval, want ik weet wat bedreigingen met iemand doen. Dat heeft absoluut invloed. Het beïnvloedt de politie operaties, zowel de individuele agenten als hun taken.’

‘Ze praten er nu over of dit het wel waard is, of ze zich moeten blootstellen... Ik weet dat er een aantal agenten in Örebro zijn die in bijvoorbeeld Vivalla niet meer willen werken, omdat het er niet prettig is. Als we op dit punt zijn belandt, staat het er heel, heel slecht met ons voor; als de politie bang is om in de val te worden gelokt, dan is dit al heel, heel ver gegaan, en hebben we problemen. Voor mij is het een raadsel waarom de politieleiding tegenover het publiek volhoudt dat ze de totale controle hebben. Wat proberen ze daarmee te bereiken?’

‘Problemen mooipraten maakt ze alleen maar erger’

Op de vraag of dat wellicht wordt gedaan om het volk niet bang te maken, antwoordt hij: ’Ja, maar dat zal het probleem niet oplossen, omdat je dan in de ‘Baghdad Bob’* modus komt (* de woordvoerder van de Iraakse dictator Saddam Hussein in 2003*, die op TV bleef beweren dat de Amerikanen waren verslagen, terwijl de Amerikaanse tanks achter hem de stad binnenreden). Mensen begrijpen niet hoe erg het is, en je kunt dat ook niet van hen verlangen, omdat ze niet de juiste informatie krijgen. Daar hou ik niet van.’

‘Als je daarentegen exact weergeeft hoe het is, kun je een mening vormen. Dan zullen politici meer mandaat en steun van de bevolking krijgen om radicale besluiten te maken om deze problemen aan te pakken. De zaak mooipraten helpt nooit. De ‘Baghdad Bob’ uithangen maakt de zaken op de langere termijn alleen maar erger.’

De interviewer stelt dan dat veel mensen inmiddels denken dat Zweden wat betreft de criminaliteit reeds is verloren. Daar moet Springare even over nadenken. Uiteindelijk is zijn antwoord even simpel als hard: ‘Ja.’

Zweedse vrouw zou ‘vrijwillig’ door 20 migranten zijn verkracht

Schrijnende ontwikkeling is bijvoorbeeld dat de linkse autoriteiten groepsverkrachtingen door moslimmigranten door de vingers zien. Zo sprak een rechter 20 (!) migranten vrij van verkrachting van een Zweedse vrouw, omdat het ‘vrijwillig’ zou zijn gebeurd, ondanks de vele zichtbare verwondingen die ze had.

In sommige wijken worden enkel microfoons geïnstalleerd om het geschreeuw van verkracht wordende vrouwen te kunnen opvangen, omdat er niet genoeg agenten zijn om op patrouille te sturen. Die lopen in deze wijken namelijk zelf groot risico te worden aangevallen, net als ambulance- en brandweerpersoneel. (2)

 

Xander

(1) Infowars via (3) Speisa
(2) Paul Joseph Watson / Alex Jones Channel

 * Hersteld van het foutieve 1991. Dit moet natuurlijk de 2e Golfoorlog zijn.

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Willem op 07-01-2018 15:38

Dit is toch verbijsterend. Misschien moet Zweden het grote voorbeeld worden van hoe het niet moet. De eerste europese staat die overgenomen wordt door de islam en paradoxaal m.b.v. de feministische regering die alle in de laatste eeuw verworven vrouwen rechten vrijwillig inlevert en zich onderwerpt aan de nieuwe veroveraars onder wie vrouwen nog maar de helft van hun huidige rechten hebben. Is dit een giga stockholm syndroom? Wat gaat erom in de hoofden van deze vrouwen, zijn ze zo dom of heeft Margaret Thatcher gelijk gehad toen ze zei : 'Feminism is poison'. Het vernietigt het instinct voor gevaar. Aan de ene kant wil het feminisme domineren over de eigen mannen, want het gaat nl. niet om gelijke rechten, maar over overheersing en aan de andere kant zijn ze blind en doof voor de gevaren van de islam, sterker nog zijn ze bereidt om een hoofddoekje te dragen en onderdanig gedrag te tonen, zich te onderwerpen, de helft van hun rechten in te leveren en zelfs hun land/staat op te geven.

SEO op 07-01-2018 15:40

Islamverbod, onmiddelijke stopzetting NL kindergenocide (abortus tot 7e mnd!) en Nexit (free trade met UK en rest vd wereld)! Doen we niet 'natuurijk', maar dan zou Nederland er al stukken beter uitzien.

(Btw EU cijfers: 100.000+ niet EU-immigranten in NL per jaar. Doe daar maar 50% bovenop. NL kan dit niet betalen.)    

Wijn op 07-01-2018 15:46

Waarom zo moeilijk?  Haal de inwoners uit die wijken.

willy op 07-01-2018 15:58

dan hadden ze er maar niet moeten voor kiezen, als je agent wil worden in deze tijd gaat het niet meer over een mooi pensioen zoals vroeger maar hoe kan ik deze dag overleven en het zal nog erger worden. In bepaalde wijken in Brussel worden agenten bekogeld met flessen en van schrik blijven ze er weg ! Dat staat ons dus te wachten,wijken die worden ingenomen door migranten,vluchtelingen en marokkanen . Het is de regering die deze maatschappij en ze is er verantwoordelijk voor dus mogen wij ook op straat komen en protesteren dat wij zo'n maatschappij niet willen !! Ook in Belgie vooral in Vlaanderen gebeuren veel schietpartijen en dat heeft veel met drugs te maken een jonge Marokkaan van 1O verdiend 5OOO euro per week om toezicht te houden of de politie niet op komst is een volwassen Marokkaan verdiend 2O.OOO euro per week , dus na een paar jaar is dat een dikke zakenman met veel huizen en beleggingen . En dat kon je zien in een reportage uitgezonden door de Linkse VRT , en wat doet de regering , niks zuiver niks !! Shalom

Tom Hendrix op 07-01-2018 16:07

Zweden= Ons voorland. Dankzij het verraad der politici, die hebben ingestemd met deze ontwikkelingen, door meet te gaan met: " het Verdrag van Straatsburg", en het nazi-plan, bekend onder " het Coudenhove-Kalergi-plan". Met voorop uiteraard de "linkse kerk", van socialisten, sociaal-democraten en groenen, maar ook gesteund door liberalen, links-liberalen en warempel de christen-democraten. Maar.,.ik vertrouw op de Here Jezus.

cefas op 07-01-2018 16:14

Als agenten niet meer gedekt worden door hun meerderen en die meerderen niet meer gedekt worden door justitie en regering om de gigantische problemen met de import-islam aan te pakken, dan kan ik mij voorstellen, dat zij hun politiepet aan de wilgen hangen wegens totaal gebrek aan rugdekking, perspectief en verbetering. Op dat punt is Zweden aangekomen. (en dat geldt ook voor alle andere landen in Europa, die door de EU worden lamgelegd vanwege de open grenzen catastrofe)

Shadow1100 op 07-01-2018 16:16

Europese Resolutie 1743

waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. 1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.       

 

http://www.assembly.coe.int

HE op 07-01-2018 16:32

Spoedig dit soort toestanden en no-go zones ook in ons (voorheen) mooie polderlandje? (Dankzij de PVDA, Groenlinks, D66(6) en andere flutpartijtjes)

Je (nog lang niet afbetaalde) autootje is in ieder geval al niet meer veilig hier.

Record breaking number of car fires in the Netherlands this year: More than 10 per day!

https://voiceofeurope.com/2017/12/record-breaking-number-of-car-fires-in-the-netherlands-this-year-more-than-10-per-day/

Oma op 07-01-2018 17:29

De enige oplossing die nog overblijft is dat de Zweedse bevolking én de hele politiemacht hun politieke leiders hardhandig ter verantwoording roepen..zich verenigen via sociale media en een volksopstand organiseren om hun land terug te pakken en dat verkrachtend crapuul eruit te gooien, het zal niet anders meer gaan. Dit bewijst duidelijk dat er vanwege de politiek een georkestreerd plan achter zit, net als in heel europa. De kwestie is alleen hoelang het nog duurt voor een europese opstand uitbreekt, de linkiewinkies kunnen de overheersing niet meer ontkennen en zij zullen dan ook kleur moeten bekennen: voor eigen cultuur en volk kiezen of aan de kant van moslimbezetters blijven staan waardoor ze zullen vergruisd worden door beide kanten....tja, boontje komt altijd om zn loontje, ook voor linkse oikofoben.

Br@m op 07-01-2018 17:54

@Tom Hendrix op 07-01-2018 16:07  Het " het Coudenhove-Kalergi-plan" weten we onderhand wel, je wordt eentonig.

Oma op 07-01-2018 18:01

@Willy: "Ook in Belgie vooral in Vlaanderen gebeuren veel schietpartijen en dat heeft veel met drugs te maken een jonge Marokkaan van 1O verdiend 5OOO euro per week om toezicht te houden of de politie niet op komst is een volwassen Marokkaan verdiend 2O.OOO euro per week , dus na een paar jaar is dat een dikke zakenman met veel huizen en beleggingen . En dat kon je zien in een reportage uitgezonden door de Linkse VRT , en wat doet de regering , niks zuiver niks !! "

Natuurlijk doet de regering niks, zij hebben dat zélf zo bedisseld!! Daarom worden moslim criminelen ook beschermd, zij dienen als middel in de armoede oorlog tegen de autochtone bevolking!

Dat is de andere manier om onze cultuur kapot te maken en overheersing door moslims te bevorderen: de autochtone Belg wordt legaal bestolen tot op het bot (met absurde regelneverij, énkel van toepassing op de autochtone bevolking door de voorwaarden, eraan verbonden!) om deze criminelen/drugsdealers met aanhang in de hangmatten te voorzien van hun "zakgeld": de uitkeringen allerhande via SZ waarvan steeds meer Vlamingen worden uitgesloten.

Onze welvaart wordt ons legaal ontnomen en gratis en voor niks door voorkeuren en "positieve" discriminatie gegéven aan allochtone moslims die hiermee onze gronden en huizen opkopen...gronden en huizen, die voor eeuwig islamitisch bezit worden...dát zeker niet vergeten, hé!

Behalve marokkanen, doen vooral turken hun best zoveel mogelijk vastgoed in hun handen te krijgen, vaak met behulp van hun consulaat, familie en renteloze leningen waardoor ze belastingen kunnen ontduiken die de autochtonen als eigenaars wél moeten betalen, jaarlijks én elk jaar stijgende...de vergrijzende bevolking, overlijdens van onze bejaarden worden politiek gebruikt in de overname door moslims want de regering heeft het al quasi onmogelijk gemaakt voor de Vlaamse kinderen om nog een woning te verwerven, ouders met steeds kleinere pensioenen kunnen hun kinderen financieel niet meer steunen terwijl moslims steeds meer voorkeuren en goedkope mogelijkheden krijgen om vastgoed op te kopen. Dat is een bewuste strategie voor islamisering van de misdadige, landverraders van de politiek die de Bélgische bevolking horen te vertegenwoordigen!

Tom Hendrix op 07-01-2018 18:16

@Shadow1100: 16.16. uur. Heel goed uitgelegd, wat het smerige, en linkse landverraderlijke verdrag; de Europese Resolutie 1743, inhoudt. 

Qvic op 07-01-2018 18:44

In mijn vrienden en kennissen kring zitten behoorlijk veel hogere opgeleiden (HBO en WO), daar kan ik zeer moeilijk over zaken spreken, wat betreft de massale moslim immigratie en welke problemen we daar mee krijgen en al hebben. Deze personen kunnen stuk voor stuk uitstekend uit een boekje leren. Maar om het geleerde in de praktijk uit te voeren, hebben zij meer moeite mee. (want dan houdt het voorgeschreven boekje op en moeten zij zelf bedenken hoe het verder moet) Deze personen zijn gewend om alles volgens vaste regels en/of procedures te werk te gaan. Deze algemene regels gelden voor alles en iedereen volgens hen.

Die zien geen inhoudelijk verschil tussen moslim immigranten en onze eigen bevolking. Dat kun je ze niet wijs maken, dat daar een wezenlijk verschil inzit. Al leg ik hen alle feiten en de verschillen tussen beide bevolkingsgroepen uit, dan nog willen zij dat niet van mij aannemen. Ik krijg persoonlijk van hen vaak te horen, dat ik cynisch en een complotdenker ben. Deze onwil van hun kant om niet te willen inzien wat er in de werkelijkheid zich afspeelt in het land, ligt meer aan hun opleiding omdat zij op een bepaalde manier hebben moeten leren en dat is precies volgens de voorgeschreven regels om hun diploma te kunnen behalen. Daar ligt hun onbekwaamheid om ten aller tijden te waken, wat er in jou omgeving gebeurt en met die gegevens en informatie naar te handelen en dat is hen nooit aan geleerd om zo te gaan denken. Daarom zijn zij de ideale werknemers voor de top in het bedrijfsleven of de politiek. Omdat zij geen vragen stellen over het voorgeschreven beleid.

Als zij om wat voorn reden dan ook niet hun doelstellingen kunnen behalen, wordt er met veel plak en knipwerk de werkelijkheid zo gemanipuleerd zodat het net lijkt alsof zij het wel voor elkaar hebben gekregen. Om zo hun leidingpositie te kunnen behouden. Dit fenomeen zien we ook telkens terug bij alle overheden en de politiek. De leidinggevende willen niet de realiteit (in)zien, als deze ongunstig voor hen zelf zijn. Met als gevolg dat zij daar voor ontslagen kunnen worden, omdat zij niet de capaciteiten hebben voor die functie. In de politiek en in de overheid wordt er niet naar gekeken of die persoon wel de capaciteiten heeft voor een bepaalde functie, maar meer van wie kent wie en wie matst wie ( het bekende verhaal van ons kent ons) Zo komen veel politici en leidinggevende bij de overheid aan een functie waar zij zelf totaal geen kennis van hebben en worden dan door allerlei lobby groepen in een bepaalde richting geduwd. Maar omdat zij totaal geen kennis van zaken hebben, zijn zij veel eerder geneigd om alles wat de lobby groepen vertellen als echte waarheid aan te nemen. Zo ontstaat er dan een beleid die mijlen ver weg van de werkelijkheid afstaat en dan kunnen de uitvoerende van dit beleid wel zeggen dat het niet strookt met de werkelijkheid. Daar wordt eigenlijk nooit iets mee gedaan, eerder zal de medewerker die het beleid moet toepassen in de realiteit een spreekverbod of iets dergelijks opgelegd krijgen. Om zo het falende beleid van de leidinggevende of van de hogere ambtenaren tot minister te verdoezelen. Zodat er vrolijk verder wordt gegaan met de ingeslagen richting.

Bonky op 07-01-2018 19:08

Eigen schuld dikke bult voor Zweden. Hebben ze zelf voor gekozen al die jaren. Daaaag Zweden , het beste. ( Wel jammer voor de kinderen , die hebben hier niet om gevraagd. ) Triest.

Een ander geluid op 07-01-2018 19:14

De beste oplossing is natuurlijk om de linkse, liberale en andere goedmensen, mediacoryfeeën, multi-culti adepten en politici te verplichten om in dit soort wijken te gaan wonen. Er is niets mooiers als mensen met de gevolgen van hun eigen keuzes worden geconfronteerd. Een soort van action-learning. Laat die linkse naïevelingen eerst een tijdje genieten van hun cultuurverrijkers en op een mooi moment iedereen een enkele reis naar Azië of Afrika. Die links autochtone betweters natuurlijk ook. Discrimineren doen we niet !

ohje op 07-01-2018 19:26

Meermeermeer

Ahava op 07-01-2018 20:21

@Bram, doe niet zo cynisch. Je kunt er niet vaak genoeg op wijzen, op dat levensgevaarlijke plan dat ten grondslag ligt aan de wegkijkcultuur (treffend beschreven, Qvic), herkenbaar). Respect voor Tom Hendrix en zijn levensinstelling, vertrouwend op ons alles Verlosser Die in aantocht is.

Tabris op 07-01-2018 21:01

@Oma op 07-01-2018 17:29

"Dit bewijst duidelijk dat er vanwege de politiek een georkestreerd plan achter zit, net als in heel europa."

En hier is het bewijs voor uw bewering: http://website-pace.net/en_GB/web/apce/Powers

Dit meest linkse, misleidende, infantiele mensenrechten clubje heeft de macht om ministers en presidenten op het matje te roepen.

Ik denk dat Shadow1100 precies de root cause gevonden heeft van waar het immigratie probleem aangestuurd wordt. Die club moet het vuur aan de schenen gelegd worden.

marnix op 07-01-2018 21:30

Over Belgenland.

VLD CD&V GROEN en SPa gaan een kartel vormen tegen de NVA. Met kopstuk W.B die Merkel A. haar Islamisering gaat doortrekken in .BE

Het komt niet meer goed voor de burgers en de Politie in Brussel als die rode terug aan de macht komen. . Misschien ben ik een pessimist.

Lars030 op 07-01-2018 21:37

Br@m op 07-01-2018 17:54 => @Tom Hendrix op 07-01-2018 16:07  Het "Het Coudenhove-Kalergi plan" weten we onderhand wel, je wordt eentonig. Neen, Tom waarschuwt ons -en anderen- zeer terecht om deze in volle gang zijnde suicidale/genocidale omvolking, en dit kan niet vaak genoeg herhaald worden! Van mij mag Tom dit elke dag en overal herhalen, totdat men eindelijk wakker wordt uit de pseudo safe zone/roze bobbel. Lees ook de andere commentaren hierover, ik sluit mij er volledig bij aan.

Experiment: Spreek willekeurig 1000 mensen aan op straat en vraag hen wat het C-K plan inhoudt... hoevelen zouden het weten, denkt u? 5, 10, 50? Dat is maximaal 0,5% van onze bevolking, dom gehouden door establishment politici in Den Haag + Brussel, en de met hen volop collaborerende mainstream media. 

Bundy op 07-01-2018 22:10
Mark S. op 07-01-2018 22:22

Wie niet luisteren wil moet maar voelen. Het resultaat van 10 tallen jaren Zweeds socialisme.

Onderstaande tekst is overgenomen van:

https://www.landenweb.nl/zweden/geschiedenis/

De Sociaal-Democratische Partij is, alleen of in coalitievorm, aan de macht geweest gedurende de perioden 1932-1976 en 1982-1991 en vanaf 1994. In september 2002 hebben weer parlementaire verkiezingen plaats gevonden, waarbij de Sociaal-Democratische Partij de belangrijkste winnaar was met 40% van de stemm en. Net als tijdens de vorige regeringsperiode steunt de partij op twee gedoogpartners ter linkerzijde, te weten de Groenen en de Linkerpartij. De oppositie bestaat uit de Moderaten (Conservatieven), Liberalen, Centristen en Christen-Democraten.

vliswat op 07-01-2018 22:27

Xander....kleine tip, check je facts beter, "Comical Ali"....vertelde dit ruim 10 jaar later. Hij werd ook pas ergens na 2000 Minister van Informatie of Propaganda en hij deed deze uitspraken toch echt pas tijdens de 2e Golfoorlgo, ik was er namelijk bij ;) Ik heb nu al een aantal keer van zulke dingen gezien en aangegeven. Let goed op, want als je met feiten komt die zijn te checken en die niet kloppen, zaag je je eigen poten van onder die stoel ;)

U heeft gelijk. slip of the pen, aangepast. Correcties worden gewaardeerd, echter uw toon niet. Gelieve u te realiseren dat u hier gast bent. Mod.

Gerrie op 07-01-2018 22:47

@ Br@m op 07-01-2018 17:54 Inderdaad, weten wij onderhand wel wat Tom vaak schrijft, maar vele anderen weten het niet. Dat zijn misschien de nieuwkomers hier. Daarom ben ik van mening dat de herhaalde waarschuwingen van Tom zeker van nut zijn.

@ Tom: ga door zo ! ;-)

Gerrie op 07-01-2018 22:49

@ Shadow1100 op 07-01-2018 16:16. Bedankt voor de link!! Groetjes.

Roennie op 07-01-2018 22:56

Ik ben het helemaal met dit artikel eens Xander! Wij wonen nu enkele jaren in Zweden (met plezier, op het platte land, ver weg van de steden) en het wordt alleen maar erger. Deze Peter Springer wordt weggezet als zware racist, terwijl hij reeel verteld wat er momenteel aan de hand is. Deze man kan het zeker weten, aangezien hij vele jaren bij de politie heeft gezeten. Kijk maar eens op de Facebook site van deze man en wat er allemaal voorbij komt... In de grote steden is het een ramp. Dagelijks autobranden en activiteiten waarvan de honden geen brood lusten. Dit is de normale realiteit in Alle grote steden van Zweden tegenwoordig.

Bij ons in de gemeente, zo groot als Eindhoven, rijden maar 2 politieagenten rond door de weeks, in de weekenden nog minder. Dit op totaal 7000 mensen, waarvan er 1100 vluchtelingen van zijn. Als je in het dorp komt, dan zie je overal vandalisme, kapotte inelkaargeslagen auto's en drugsdeals op straat. Politie is gewoonweg te weinig aanwezig. Mensen zijn hier bang en belastingen gaan belachelijk omhoog komend jaar om bepaalde groepen, ik zeg het netjes, te financieren. De autochtone mensen worden hierbij volledig weggezet. Voorbeeld: een vluchteling krijgt voor een extratjänst baan (zoals dat hier heet) 18000 sek. Voor dezelfde baan krijgt een Zweed 16000 sek.

Gepensioneerden ontvangen ongeveer 11000 sek per maand, maar dat is lang niet genoeg om je vaste lasten te betalen.. Mensen hier beginnen kwaad te worden, heel kwaad. Ik spreek door mijn werk verschillende lagen mensen. Het begint hier om te slaan kwa denken en dat wordt tijd. Die laffe rooie regering steekt haar kop in het zand en doet niets. Een ding wordt wel even vergeten hier in Zweden. Hier waar wij wonen, hebben bijna alle Zweden meerdere wapens liggen voor de jacht. Dit in combinatie met alle sores eromheen moet gewoonweg fout gaan... Wat dat betreft zitten we in precies dezelfde situatie als voor WW2. 

Qromwel op 07-01-2018 23:43

Begint vervelend te worden.

Tom Hendrix op 08-01-2018 07:22

@Ahava: 20.21. uur, Lars030: 21.37. uur, en Gerrie: 22.47. uur, op 7/1. Dank voor uw ondersteuning. En of ik het ben, of een andere reageerder, als we maar constant blijven hameren/waarschuwen voor de gevolgen van het politieke verraad, zoals beschreven in beide verdragen. Ik bid en hoop dat vele Nederlanders wakker mogen worden.

JP op 08-01-2018 07:42

@Roennie op 07-01-2018 22:56

Bedankt voor jouw verslag over de dagelijkse realiteit. Daardoor kan ik een beter beeld vormen van het effect op de samenleving aldaar. De afgelopen jaren heb ik mij vaak afgevraagd, hoeveel hiervan te merken zou zijn als vakantieganger.

Nieuw Begin op 08-01-2018 09:29

Migranten een baan?

Citaat uit een  Elsevier's artikel zou voorstanders van nep-vlcuhtelingen-wees-welkom-links-VVD-beleid-etc eindelijk moeten wakker schudden:

Van de ruim 2.400 asielzoekers die de afgelopen twee jaar in Rotterdam een huis kregen hebben er vier een baan, berichtte de stad in november 2017.

Artikel heet :De kolder van klimaatvluchtelingen ( niet lezen als u cardiale problematiek heeft en een hoge bloeddruk en zich terecht meteloos ergert aan de stompzinnigheid en kwade opzet van de EU en Juncker en  Ruttan in VVD-istan.

Happy New year!

Nieuw Begin op 08-01-2018 09:32

4 banen, 2429 uitkeringstrekkers in Rotterdamistan:

Het oorspronkelijke bericht in het AD:

https://www.ad.nl/rotterdam/gros-van-de-vluchtelingen-in-de-bijstand~a9b48dc0/

SEO op 08-01-2018 10:55

@Shadow. Btw Islam is extreem racistisch. in Den Haag afgelopen weekeinde gesprekje met een moslim. Twee keer raden wie voor alle ellende in de wereld zorgden volgens hem: Joden! En een autochtoon stemde gelijk daarmee in. Gezeged dat hun Schepper Jezus Christus een Jood was, gasten racisten genoemd en direct weggelopen!

In Den Haag zijn in WOII ruim 15.000 Joden gearresteerd en op transport gezet naar de vernietigingskampen.

Lucie op 08-01-2018 11:02

@Roennie

U woont op het platteland met veel plezier,schrijft u.

Maar als u in het dorp komt dan zie je overal vandalisme,dit verhaal van u getuigd van een slechte situatie ook in uw buurt.

Ik zou dan zelf niet meer durven beweren dat het nog plezierig wonen is.

tim op 08-01-2018 11:13

Die zogenaamde gaenten hebben toch pistolen of automatische wapens die ze ook kunnen gebruiken!!!!!!! dan is het snel klaar met dat tuig maar nee dat doen we niet en laten ze lekker hun gang gaan...die agenten zijn niks beter dan het tuig!!!!

willy op 08-01-2018 12:19

@Oma : inderdaad je hebt volkomen gelijk, ook bij de Turken heb je hetzelfde probleem! Shalom

dimitri op 08-01-2018 13:24

Weten julie hoe dat komt die islamfobie?Kunt u nog herrineren die eerste groepen gastarbeiders,die toen in de jaren 60 hier kwamen te werken?De meeste kwamen van marokko en algerije,tunesie,turkije,portugal,spanje,italie etc.nou toen vooral die van die marokaanse gastarbeiders,hun kinderen hier werden geboren,en dan vooral de jongens,die hebben die islam een slechte naam bezorgd,met hun overvallen op benzinestations,supermarkten,winkels en bedrijven,met mishandelingen erbij en aanrandingen en verkrachtingen,tasjes van vrouwen van de fiets aftrekken,zodanig dat men lelijk viel en haar hele leven er last van heeft,zo vaak gebeurd in de jaren 70 en 80 en 90!!!!!!Het werd steeds erger,grote bek tegen politie en burgers als men op iets wijst wat niet door de beugel kan!!Er zijn zelfs doden gevallen bij overvallen op juwelierszaken en postagentschappen!!Maar ook hun  schietpartijen onderling,gewoon op klaarlichte dag,waarbij ouders met schoolgaande kinderen in gevaar liepen!Of onschuldigen die bij een afrekening de dupe waren omdat men zich had vergist!! en de vele aanslagen in europa de afgelopen 15-20 jaar waar ook veel marokaanse jongeren erbij waren betrokken!!Ja logisch dat men een hekel gaat krijgen aan dit soort gasten,van vooral marokaanse afkomst!En wij nederlanders zien geen verschil tussen een marokaan,algerijn of tunesier of turk,allemaal hetzelfde,en dan krijg je ook dit,over 1 kam word er dan geschoren.Logisch dat men bang is geworden als gewone burger om maar iemand in dienst te nemen met  zo,n afkomst!Als ik in een paar jaar tijd wel 4 keer bent overvallen of voor mij part 2 of 3 keer,en steeds dezelfde gaten met getinte huidskleur,dan zal ik nooit,na zo,n ervaring zulk soort mensen in dienst willen nemen!!Dus als deze jongeren van de 3e en 4e generatie haast nergens aan de bak komen,komt het niet omdat wij nederlanders discrimineren,maar dat komt omdat hun of ooms,of neven of  opa,s of vaders,in hun jonge jaren,het voor hun hebben verpest met het tasjes roven van voorbij fietsende studentes of vrouwen!!Of door die vele overvallen op benzinestations(sommige zijn wel 12 keer overvallen!!)het overvallen van banken ,winkels,supermarkten,geldtransporten enz!!Ze zijn nooit goed hard aangepakt,altijd dat bemoederen!Moet een keer afgelopen zijn!!Goed gedrag belonen,maar slecht gedrag moet je niet belonen!!

Mammon op 08-01-2018 13:40

Ik vind dat die Politie agenten die weigeren te werken in gevaarlijke migrantenwijken per direct ontslagen moeten worden en zonder uitkering de laan uit!

Wat gebeurt er als jij of ik tegen de baas; Nee zeggen? Hoppa, eruit en geen centjes!

T.D. op 08-01-2018 14:21

Ik mag het als christen niet zeggen, maar die linkse rakkers van de overheid zullen echt wel anders piepen als een van hun vrouwen door moslimmigranten wordt verkracht. Dat politieagenten weigeren om in migrantenwijken te werken is te begrijpen omdat zij zich niet gesteund voelen door de overheid. Ze lopen zelfs te worden aangeklaagd als ze te hard optreden. Het zal er een keer op uitdraaien als het volk masaal in opstand komt. Misschien is er geen andere weg....

Opzender op 08-01-2018 14:35

Stop de geldstromen!

Gerrie op 08-01-2018 14:55

@ Tom Hendrix op 08-01-2018 07:22. Blijf er maar op hameren, Tom. Bovendien heb ik gemerkt dat je het over het algemeen goed beredeneert. Misschien zou je het alleen af en toe in iets andere stijl kunnen omschrijven waarbij je op veel rustiger wijze lezers uitdaagt (oei... Moderator) om na te denken of het tegendeel te beweren als ze kunnen. Maar hoe ook: ik zal jouw stukjes blijven lezen!

Oma op 08-01-2018 16:07

@Qvic op 07-01-2018 18:44

Eigenlijk zeg je dus dat de politiek en hoogopgeleiden, met al hun kennis en vermeende univ-superioriteit tov Jan met de pet eigenlijk allemaal onbekwaam zijn om zelf te denken? Gezond verstand missen? Stekeblind zijn?

Sta mij toe daaraan toch te twijfelen, tenzij het ultieme struisvogels zijn die niet willen zien uit naïviteit, arrogantie of gemakzucht?...is het dan echt zo dat hun ogen pas zullen opengaan als zij rechtstreeks als doelwit worden aangevallen? Beseffen ze echt niet dat het gevolg van straffeloosheid en pamperen de oorzaken zijn van escalatie doordat gepamperde criminelen daardoor carte blanche menen te hebben en doen waar ze goesting in hebben? Wétteloosheid?

Zijn ze zo dom of veinzen ze dat maar?

Kennen ze dan het spreekwoord niet: zachte heelmeesters maken stinkende wonden? Zién ze het dan niet? De rellen, de vluchtmisdrijven, de aanrandingen, de berovingen, de overvallen?? Zijn ze blind of zo?

Je uitleg kan weleens kloppen maar mijn verstand is te klein om zoiets te bevatten...want het gaat om gezond verstand, elke boer op het veld kan perfect duiden wat de oorzaken zijn van het ongenoegen van eigen volk en welke koers de politiek vaart, zelfs een kínd ziet dat maar hoogopgeleiden gebruiken dus hun intellect helemaal niet, dat zouden de echte schapen dan zijn uit arrogantie en de waan dat ze onaantastbaar zijn en de realiteit voor hun neus te blijven ontkennen, enkel omdat zij er geen last van hebben?

Natuurlijk hebben ze in villa wijken alsnog geen last van het straattuig waar het volk tussen woont, maar dat zal ook nog veranderen want bij de gewone mens is bijna niks meer te halen en dan komen zij aan de beurt...wat een schok zal dat wel niet geven?

Altijd vreemd gevonden dat er pas iets ten gronde verandert als een politieker, rechter of hun familie zelf het slachtoffer wordt, pas als er doden vallen wordt ingegrepen, dat is al jaren zo....en dat kan dan inderdaad verklaard worden door de desinteresse en het ver afstaan van de werkelijkheid en het volk: ze zitten in hun ivoren torens waar criminelen niet aan kunnen.....echter degenen die wel beseffen wat er gebeurt, zijn kwaadaardig en blijven volharden in de boosheid terwijl de praktijk hun ongelijk bewijst, elke dag bijna...dat is misdadige nalatigheid.

Zover is de politiek dus al afgedreven dat ze in hun veilige bubbel zitten en enkel begaan zijn met hun gegraai en machtsbehoud en geen enkele beroepseer meer hebben: het algemeen welzijn van het volk dat hen vét betaald om een van de belangrijkste kerntaken van hun job als overheid te vervullen: de veiligheid van de maatschappij, van het volk garanderen door criminaliteit te bestraffen en hun job te doen, waarvoor ze tenslotte verkozen werden én een eed gezworen hebben.

Tom Hendrix op 08-01-2018 16:07

@Gerrie: 14.55. uur. Dank voor de reactie, Gerrie.

Oma op 08-01-2018 16:14

Qvic: misschien kun je die 'hoog opgeleide' kennissen eens aanraden Xandernieuws te lezen zodat ze weten wat er onder het volk leeft en hoe de wérkelijkheid eruit ziet vanuit het standpunt van ménsen die tussen moslimmigranten en vluchtelingen léven? Nodig ze eens uit om hier hun mening te geven, als ze die al hebben, natuurlijk...want daarvoor moet je wel zelf kunnen nadenken...ik heb alvast geen al te hoge pet op voor de zogenaamde, zelfverklaarde 'intellectuelen'..

dimitri op 08-01-2018 16:33

En ik vind ook dat de agenten,de politie op straat veel meer mag verdienen,want zij zijn het die het eerste komen en vaak bedreigd en bespuugd worden.Dus omhoog die salarissen van die dappere mensen,want in deze tijd moet je wat in je mars hebben als politie agent,want tegenwoordig hebben ze overal lak aan!!

dimitri op 08-01-2018 16:47

ik zag ergens staan,zegeningen van de islam????nou wij hebben hier in de afgelopen 40 jaar alleen maar narigheid ondervonden van dat geloof uit het midden oosten en noordafrikaanse landen,want er is wat gestolen en gejat en berooft en verkracht en aangerand,door diezelfde mensen die als ze vastkomen te zitten blijken een fanatieke gelovige te zijn,dan denk ik bij me eigen ,hoe kan je dan die mensen of vrouw bedreigen,en beroven als allah dat verbied?en zo zijn er talloze slechte voorbeelden,van de islam.en als je de geschiedenis kijkt en de tijd van nu in het midden oosten al die oorlogen onder elkaar,nee,islam niet mijn ding!!En dan onze  de straatbeelden zijn achteruit gegaan met vrouwen die hoofdoeken dragen en die in een tent lopen -!- .....!een afschuwelijk gezicht voor ons nederlanders die jaren geleden hebben gevochten voor vrijheid en gelijke rechten voor vrouwen als de man.Want een hoofdoek om moeten anders word je niet tot het paradijs toegelaten of je hebt kans dat je sneller word aangerand of nog erger word verkracht,als je geen hoofdoek op hebt!!hadden wij vroeger niet,en hoorden wij vroeger ook  niet!!En kan je nagaan,het is niet alleen in ons land zo,maar bijna in elke europees land waar zij landen met hun geloof de islam,gaat het leven daar achteruit,word er veel beroofd,geroofd,aangerand enz!!Maar goed als we naar Iran kijken en nog meer moslimlanden dat de mensen daar ook meer vrijheden willen net als ons! 

Roennie op 08-01-2018 17:16

@ JP. Helaas worden er wel hier en daar wat vakantiegangers beroofd, maar door het politieke correcte geneuzel komt er weinig in de krant. (overigens met veel nieuws tegenwoordig) Vrij kamperen in de buurt van steden is wel een klein risico geworden... Vooral Malmö / Götenborg / Stockholm zijn de problemen wat meer. In onze buurt is het geen probleem.

@ Lucie. Je heb wel gelijk in het feit dat de kwaliteit van leven in de steden en dorpen minder is. Wij wonen 20 km van het dorp en komen weinig is het dorp / stad. Hierdoor hoeven wij ons zelf er niet aan te irriteren. 

Wat er ook heel erg veranderd is, is dat het tot 5 jaar geleden overal zeer schoon was en geen vuil langs de weg. Nu zie je overal rotzooi liggen. De Zweden zelf doen dat niet omdat ze respect hebben voor de natuur. Helaas zijn er hele volksstammen die daar anders over denken..

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl