Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes

Zweden balanceert dankzij volledig open grenzen voor de islam op de rand van anarchie. Zelfs premier Stefan Lofven erkent nu dat er een crisis is, en suggereert de inzet van het leger tegen de vele criminele migrantenbendes.

Klein bericht, maar met schokkende inhoud voor iedereen die nog enige waarde hecht aan begrippen zoals vrijheid en democratie: de Duitse kantonrechtbank in Koblenz heeft in een uitspraak letterlijk gesteld dat de Duitse rechtsstaat sinds 2016 niet meer bestaat, omdat illegale migranten niet langer strafrechtelijk worden vervolgd. Dit is een nog net niet expliciete gerechtelijke bevestiging van het feit dat Duitsland onder Merkel niet langer een democratie is, maar een totalitaire links-dictatuur is geworden.

 

Het Jugendamt, zeg maar de Duitse variant van Jeugdzorg, had in een rechtszaak de voogdij geëist over een ‘onbegeleide’ illegale immigrant uit Gambia, die in november 2016 in Duitsland kwam en toen nog net geen 18 was. Deze tiener wordt er in zijn thuisland ‘valselijk’ van beschuldigd zijn werkgever te hebben beroofd, en zou bij een afgewezen asielaanvraag daar in de gevangenis belanden, zo werd gesteld.

De bezwaren van Jeugdzorg, dat stelde dat de tiener voor de Gambiaanse wet pas op zijn 21e volwassen wordt, werden echter afgewezen. De rechtbank constateerde dat hij illegaal in Duitsland verblijft, en daarmee volgens diverse wetsartikelen strafbaar is. Toen volgde deze onthutsende conclusie: ‘De rechtsstatelijke ordening in de Bondsrepubliek is wat dit betreft sinds ongeveer anderhalf jaar buiten werking gezet, en de illegale binnenkomst in het Bondsgebied wordt momenteel de facto niet meer strafrechtelijk vervolgd.’ (1)(2)

Merkels machtsgreep doet denken aan...

In vroeger tijden had de hele Bundestag op zijn achterste benen gestaan vanwege het buiten werking zetten van de rechtsstaat, maar anno 2018 klinkt er alleen vanuit de fractie van de door de rest verguisde AfD protest. Alle andere partijen zijn min of meer stilzwijgend akkoord gegaan met Angela Merkels autocratische wijze van regeren, en houden dus in feite enkel nog een schijnparlement in stand.

Voor degenen onder u die nog enig historisch besef hebben: inderdaad, Merkels machtsgreep lijkt verdacht veel op die van Adolf Hitler, wiens Nazi partij aan het begin van de jaren ’30 op vergelijkbare slinkse wijze aan de macht kwam, en vervolgens stap voor stap alle oppositie de mond snoerde en buitenspel zette.

‘Dit is het nieuwe, opwindende, multiculti paradijs Zweden’

Zoals bekend is de islamisering van Europa in Zweden het verst gevorderd. De criminaliteit in migrantenwijken loopt dermate snel uit de hand –zo werd vorige week in het beruchte Malmö nog een handgranaat gegooid naar het zwaar bewaakte ommuurde fort dat fungeert als politiebureau-, dat zo’n 4,7 miljoen huishoudens een overheidsbrochure kregen met de waarschuwing dat de Zweden zich moeten voorbereiden op oorlog.

Voor het eerst in bijna drie decennia werd daarbij de term ‘totale defensie’ (van de samenleving) weer uit de kast getrokken. Eerder hield de linkse regering in Stockholm vol dat de brochure enkel over een eventuele oorlog met Rusland gaat, maar vorige week woensdag erkende premier Stefan Lofven dat de overheid ‘alles zal doen wat nodig is’, inclusief het inzetten van het leger, om de criminaliteits- en geweldsexplosie in de steden, die uitsluitend door moslimbendes wordt veroorzaakt, te lijf te gaan.

‘Mensen worden doodgeschoten in pizzeria’s, mensen komen om door handgranaten die ze op straat vinden,’ zei Jimmie Akesson, de leider van de Zweden Democraten, de Zweedse variant van de PVV, en de enige partij die de massale immigratie wil stoppen. ‘Dit is het nieuwe Zweden: het nieuwe, opwindende, dynamische multiculti paradijs waar zovelen in dit parlement vele jaren voor gevochten hebben,’ voegde hij er sarcastisch aan toe.

 

Xander

(1) Danisch
(2) Landesrecht online

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 24-01-2018 15:17

wat een soep is het helemaal aan het worden! Het zou beter zijn dat men een migrantenstop doorvoerd en economische en klimaatvluchtelingen niet meer binnen laat. Ook zelfs in israel is men van plan om de zwartenmigranten terug te sturen naaar hun land van herkomst; reden ze leven op de kosten van de staat en ook Israel kent een relatieve armoede onder zijn bevolking dus ook zij kunnen het niet meer aan. De islamisering van Europa zal een toeloop van de sociale zekerheid worden die onbetaalbaar zal worden en de armoede tussen alle lagen van de bevolking doen toenemen! Shalom

Gerda op 24-01-2018 15:40

Voor die lezers die denken dat Nederland een 'democratische rechtsstaat' is: u gelooft in een dubbele leugen, u vele jaren lang aangepraat door de regeringslui, vertegenwoordigers van het O.M. enz. enz. enz.

Daniel op 24-01-2018 15:52

Bewering over machtsgreep Hitler is feitelijk onjuist. De NSDAP is op legale wijze aan de macht gekomen. Waarom altijd naar Duitsland wijzen? Kijk daarvoor eens naar de Bolsjewieken die op illegale wijze aan de macht zijn gekomen en de blanke Russische bevolking decennia lang hebben geterroriseerd! Daar was in Duitsland geen sprake van. Normaal gesproken vind ik de artikelen op deze website prima, maar er moet eens gestopt worden met dit soort onzin. Dit riekt naar vooroordelen.

 

Lees: En plaats het in de context van deze tijd en zie de gelijkenis. Ook in de jaren 30 werd Hitler 'democratisch' gekozen. Mod.

"Voor degenen onder u die nog enig historisch besef hebben: inderdaad, Merkels machtsgreep lijkt verdacht veel op die van Adolf Hitler, wiens Nazi partij aan het begin van de jaren ’30 op vergelijkbare slinkse wijze aan de macht kwam, en vervolgens stap voor stap alle oppositie de mond snoerde en buitenspel zette "

Johan op 24-01-2018 16:33

"De Duitse rechtsstaat bestaat volgens dit artikel niet meer".Maar is het dan nogsteeds niet duidelijk dat Duitsland de 2e wereldoorlog heeft verloren. En dus heeft moeten capituleren aan hun onderdrukker/overmeesteraars/vijanden.

Duitsland is dus na afloop van de 2e wereldoorlog in handen van de tegenpartijen gekomen, te weten: de V.S. , de U.S.S.R (Rusland), Groot Brittannië (en Frankrijk)... En Israel voor de oplettende geïnteresseerden.

Duitsland heeft zich dus over-gegeven (gecapituleerd) aan haar vijanden en is derhalve onder totale gezag komen te staan van deze wrede, bloeddorstige vijanden, aangestuurd door semitische invloeden wereldwijd.

Zie ook voor de duidelijkheid hoe deze zgn. bondgenoten als de V.S. en Engeland en Canada Nederland hebben gebombardeerd met kilotonnen aan bommen, centraal op NLse grote steden. Het aantal bommen staat niet in verhouding tot de in vergelijk genomen luttele hoeveelheid die de Duitsers (de Nazi's) hebben hebben gedropt op ons land NL.Waar overigens de Duitse bevelhebber Hitler dus geen toestemming voor had gegeven.

Zie het NIOD en kijk zelf eens hoe de verhpoudingen liggen, trek zelf eens een conclusie ipv alleen maar de huidige communistische mainstream media (NOS etc) als bronvermelding te accepteren:https://www.niod.nl/nl/vraag-en-antwoord/duitse-en-geallieerde-bombardementen-op-nederlandAls de titel van uw artikel hierboven zou kloppen; "De Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer" ; hoe komt het dan dat er al decennia lang een communistisch opgeleide 'leider' (Merkel) het Duiste land 'bestuurt'. De democratie kunt u als verweer aandragen als de hoofdoorzaak hiervan, maar de demo is niets meer dan een corrupt middel (werktuig) van demagogisch georienteerde beleidsmakers, die een pro-nationale politiek altijd zal onderdrukken/ondermijnen. Derhalve heeft Hitler na zelf verkozen te zijn geworden door 70% van zijn bevolking, daarna de democratie in zijn land gestopt.De capitulatie-zaal te Karlshorst Berlijn getuigt van het feit dat Duitsland bezet is en geen vrije democratie en dus ook geen vrije rechtsstaat is.. Zie foto met de 4 buitenlandse vlaggen  én ontbrekende Duitse vlag (In Berlijn notabene, de hoofdstad van een vermeend land).https://wattedoeninberlijn.nl/wp-content/uploads/2016/09/Duits-Russisch-Museum-Karlshorst-Berlijn-10-648x432.jpg

Er bestaat al lang geen rechtsgang meer in Duitsland sinds(!) het verliezen van de 2e WO. De gehele wereld is op Duitsland gesprongen en de nazi's werden uitgemoord. Communisme is ingevoerd in alle EU landen, dmv democratie en dwangmatige indoctrinatie via gecontrolleerde extremistisch linkse media.Hierbij nog een weblink naar wat meer info over de totale overgave van een voorheen florerend en welvarend Duitsland wat te groot werd voor de concurrenten(vijanden) en ingenomen moest worden.https://wattedoeninberlijn.nl/museum-karlshorst/

Tycho op 24-01-2018 16:36

Ze hebben in Zweden tenminste een premier die de ellende inziet en er (hopelijk) wat aan gaat doen. Van die Haagse labbekakken is niets te vewachten. Over die nieuwe Merkel-Duitsers schrijf ik beter maar niets. Van dat soort (zich "Nederlander" noemende) hebben we er hier veel, zeer veel meer dan genoeg van.

vlokje op 24-01-2018 16:56

Hitler, merkel komen uit de zelfde zieke breinen,  het zijn letterlijk de klein kinderen van de schaduwmacht van toen

Let ophet M teken met twee handen, passer en winkelhaak

En met 1hand, middelvinger ringvinger tegen elkaar dat maakt het teken m van morranos , zo noemende hulpjes van de elite zichzelf, vele koningen keizers en andere hotemetoten zijn met dit handgebaar geschilderd

Heb trump ook al betrapt met dit gebaar

cefas op 24-01-2018 17:08

Iedere politicus of beleidsmaker met een gezond verstand en vooruitziende blik had dit zien aankomen, daar hoef je geen profeet voor te zijn.

Tom Hendrix op 24-01-2018 17:15

@Willy: 15.17. uur. Ik sluit mij aan bij uw reactie, Willy.

Janus op 24-01-2018 17:27

Het is mischien wel een 'rode' lijn,maar wel één die Rome en Berlijn verbindt. En dat is niet de eerste keer!

Qvic op 24-01-2018 18:45

Die 60 miljoen arbeiders die de EU ons voor houdt, die nodig zouden zijn. Zijn niet de arbeiders zoals het gewone volk deze kwalificeert, maar ze worden gerekruteerd voor het EU leger, die ons blanke ras in de EU moet uitroeren. Zodat de heren in Brussel hun utopia van het 4e rijk in volle glorie kunnen uitrollen en dan over iedere Europese inwoner letterlijk gaan heersen. Daar is alle haast bij geboden, omdat de blanke bevolkingen steeds mondiger wordt en steeds meer tegenwerking begint te vertonen. Plus dat het financiële systeem al failliet is en nodig gereset moet worden. Want het contante geld is lastig en niet controleerbaar, dus dat zal dan ook afgeschaft worden. De nieuwe munteenheid bestaat dan enkel digitaal en werkt als een puntensysteem voor alles en nog wat. Op deze manier is iedereen manipuleerbaar door de EU heersers.

steady op 24-01-2018 19:00

Lees de 13 satanische bloedlijnen omnibus

Dan pas weet je wat er ons staat te gebeuren

Shalom

rescue op 24-01-2018 20:32

Ordo ab chaos! Dit is gepland. Volg de lezingen van Walter Veith.

Qromwel op 24-01-2018 21:44

Een nieuwe "Duitse Democratische Republiek" dus? Zo ja, dan werpt dit een nieuw licht op de hereniging.

Qromwel op 24-01-2018 23:01

Qvic op 24-01-2018 18:45: Was het Brussels Gewest maar aardbeving gevoelig.

zee op 25-01-2018 00:32

Kijk even naar jullir

Nederlanders

gereformeerden protestanten

telkens bijbrlteksten aanhalen

maar in tweede wereldoorlog zijn hier de meeste joden veraden en weggebracht

altijd al lafheid en verraad

sorry

maar kijk ook even naar jullie deelname

en welkomstliedjes voor niet echte vluchtelingen

en geef niet altijd af op paus Franscicus

want hij citeert uit nieuwe testement

mientjei op 25-01-2018 01:15

@ zee er zijn ook veel nederlanders omgekomen in het verzet,   en laat dat sorry maar weg

Als u zo over ons denkt

Bundy op 25-01-2018 02:01

Worden bij een ( fictieve ) Russische inval de Zweden  niet juist bevrijd i.p.v. bezet ?

Robby op 25-01-2018 07:29

De beste Russisch communistische inmenging is niet hetzogenaamde fake-news, maar de installatie van een communistische DDR landverader,  collaborateur en stasi landgenoten onderdrukker Merkel. Ongelooflijk dat een gestigmatiseerde Duitse bevolking dit laat gebeuren. Het is een vorm van boetedoening waar niet alleen het Duitse volk onder moet leiden, maar de hele EU Met als droevig voorbeeld Zweden.

Tom Hendrix op 25-01-2018 10:07

@zee: 00.32. uur. Paus Franciscus zegt U. Nota bene een van de pleitbezorgers van de invasie van moslims en heel Afrika naar Europa. Dat is totaal een gotspe.

Gerda op 25-01-2018 10:50

@ zee op 25-01-2018 00:32. Van mij mag je terug Zee, over een ruwe Zee naar daar waar je vandaan komt. Neem jouw cultuur dan aljeblieft mee!! Maar neem niet een uitkering mee, op kosten van al die belastingbetalende nedderlandurs die je in feite haat en wier taal je nog niet kunt schrijven. Maar ik weet al: je gaat niet terug want je hebt het veel te goed in Nederland en de uitkeringen laat je zeker niet schieten.

Qromwel op 25-01-2018 13:22

Ontvangen via The New Ensign: (vertaald)

Het wordt steeds duidelijker dat de situatie van de inheemse blanke mensen in het Verenigd Koninkrijk en Europa dat de media om wat voor reden dan ook de problemen negeren die worden veroorzaakt door immigratie. Het is mogelijk dat de mensen die de media besturen zich niet bewust zijn van dit probleem, omdat dit niet in de media wordt gemeld!

Ik denk dat als we de mensen die de media controleren om een woordje met hun redacteuren te laten doen en ze dit nieuws zouden laten drukken, ze veel meer papieren zouden verkopen en het immigratieprobleem zouden benadrukken. Dit zou een verstandig iets zijn om te doen.Natuurlijk zal het afhangen van het soort mensen dat de media controleert en of ze een anti-witte agenda hebben.

Als ze dat hebben dan moet je jezelf afvragen waarom is er een anti-witte agenda? Waar gaat het over blanken die zo slecht zijn? Ze produceerden tenslotte de grootste geesten aller tijden - schrijvers, uitvinders, ontwerpers, ontdekkingsreizigers, architecten, scheepsbouwers, ingenieurs, kunstenaars, wiskundigen en uitvinders van Jaffacake.

Zou het jaloezie kunnen zijn? Het blanke ras lijkt te passen in de beschrijving dat God ervoor koos om Zijn volk te zijn omdat het een zegen voor de wereld zou zijn.

Je zou op deze manier kunnen kijken; hoe zou de wereld zich hebben ontwikkeld als er geen blanken waren geweest? Dit is geen onredelijke vraag.

Maar zoals ik hierboven al zei, zou dit hele probleem gemakkelijk kunnen worden opgelost als de media de waarheid hierover rapporteren.

(Ook verzonden naar WUZ {Telegraaf})

Rode Wouw op 25-01-2018 14:21

@rescue op 24-01-2018 20:32 : niet helemaal nieuw, want andere onderzoekers hebben vergelijkbare zaken aan het licht gebracht. Maar er zitten waardevolle studies tussen. In ieder geval hebben er nogal wat zaken plaatsgevonden die niet toevallig waren.

Qromwel op 25-01-2018 14:39

zee op 25-01-2018 00:32: Tamelijk generaliserend en ongenuanceerd.

Wim op 25-01-2018 19:46

Men zaait wat men oost, en oost in Europa en vooral Duitsland zelf hoofdverantwoordelijke zijn, in de  onvoorstelbaar immigratie beleid, volledig ontoereikend is. Zweden krijgt het nu tot absurde chaos volledig uit de hand loopt, is in andere Europese landen niet veel beter is. Tegelijk moeten alle negatieven nieuwsberichten niet in de kranten, vermeld worden, want de immigranten moeten beschermd worden. Dit is de intellectuele politieke wereld waarin wij ons midden in bevinden, en het komt wel allemaal goed zeker. Heb genoeg documentaire en beelden gezien, hoe het er in die Afrikaanse landen, waar de immigratie vandaan komen, volledig zonder werk zitten, en gewoon ellende en wanpraktijken en geweld alle momenten in bepaalde streken in Afrika, zelfs ander elkaar plots geweld kunnen uitbreken, met ernstige bedrijgende gevolgen, is mij wel bekend, enz.. Zoals ik in mijn vorige overzichten al opgemerkt heb, dat het probleem van Afrika naar Europa geïmporteerd wordt, met ernstige grote gevolgen, zie nu Zweden en in Duitsland en andere Europese landen, ook hetzelfde lot zal ondergaan, en helemaal niet verwonderd ben, dat het volledig uit de hand al aan lopen is. De zelfde grote problemen, die er in Afrika zijn, worden nu geïmporteerd, en dit zal nog erger worden. Door geen beleid te voeren, of alles te blijven tolereren, omdat er totaal geen regels meer gelden. Afrikaanse en andere immigranten kunnen zich momenteel alles veroorloven, wegens er totaal geen wettelijke regels meer zijn. Dit wordt Afrika in Europa dat nog maar begin is, van wat er nu allemaal al gebeurt, en tegelijk zijn er nog genoeg afrikanen, die met miljoenen naar Europa willen komen. Zijn heel goed geïnformeerd met de Ifoon, en computers, hoe men uit de armoede spiraal kan geraken en alles gratis is, tot zelfs medische verzorging en alles wat men nodig heeft, om normaal te leven, ook alles gratis kunt leven, en inkomen ontvangt.

Hebben de vele miljoenen burgers van Nederland hier zo hard voor moeten bezuinigen, vooral de gepensioneerde en lagere inkomens, die nog altijd niet gestopt in 2018. Het gaat voor iedereen beter, volgens President, Mark Rutte, nu er blijkbaar weer kapitaal in overvloed nu wel miljarden kunnen gegeven worden, aan massa immigratie. Zolang de economie en inflatie voldoende stijgt zou blijven, en de groei niet stagneren en de inflatie niet verder daalt, lijkt het er nog momenteel voldoende kapitaal, maar indien de immigratie zich steeds verder blijft stijgen, dan zal het breekpunt nog wel bereikt worden. Dan gaan de lagere inkomens opnieuw afgestraft worden, want volgens Mark Rutte hebben die nog te hoog inkomen. Mijn inziens is Europa met de immigratie zelf verder in de hand gewerkt, en die miljoenen Afrikanen zijn zich maar al te goed van bewust, dat het beloofde land steeds dichter bij komt, en dit werkt ook als magneet. Dit zal zeker niet de oplossing zijn, integendeel, en dit al voldoende opgemerkt is, en al professioneel in de rubrieken vermeld, waarom het niet zal lukken, en de bijkomende reacties.

Eerst die vele aanhoudende inleveringen van de gepensioneerde die het zwaarst hebben ingeleverd en de constant te hogere inleveringen van de lagere inkomens, waarvan nog altijd sinds 2006 nog altijd geen einde aan gekomen. Nu blijkt er plots teveel gratis geld te zijn, voor massaal immigratie te kunnen blijven opvangen. Dit zijn wel degelijk onvoorstelbare synische situatie creeërd, t.o.v al de burgers, die veel ingeleverd heb in Nederland en wel degelijk het gelach van en de verantwoorde lijkheid van banken crisis hebben moeten dragen, en tegelijk vele jaren hebben moeten inleveren. Nu de immigratie is er plots geld genoeg, en de regering zich nu plots alles kunnen veroorloven. mij wel opvalt en waar is de logica. Dit toch groot contrast weergeeft, van wat vooraf ingeleverd is, t.o.v de massa immigratie. Het leid wel degelijk tot grote bedenkingen en tegelijk nu ineens geldsluisdeuren worden opengezet, omdat nu alles plots mogelijk is, en druk ik mij nog heel zacht uit. Ik stel mij de nu al de vraag, hoelang hier opnieuw veel kapitaal kan uitgeven worden, om nadien de lager inkomens en werkende burgers van Nederland, terug voor zware bezuinigen gaan opdraaien, als er opnieuw uit noodzaak moet bezuinigd worden. Dit gaat dan wel deze keer wel tot ernstige conflikten leiden, die ik nu al op voorhand voorspel. De immigratie is blijkbaar experiment geworden, en veel te weinig controle te hebben en dit om humane en sociale christelijke reden, zaligmak end oplossingen dient te zijn, zie Zweden, Duitsland, Frankrijk, Italië, België. Hier toch ernstige vragen bij stel, en dit nog maar begin zou zijn, voor wat de immigratie betreft, en al voldoende vb. zijn, waar het werkelijk naar toe gaat.

Janus op 25-01-2018 20:43

@zee op 25-01-2018 00:32

Weet u wat laf is: het hele vaticaan en alles wat daarmee te maken heeft dus ook de islam (next-generation kruisridders maar dan andersom ( de Afrikanen die hier komen zijn 'hun' tweede divisie)), koningshuizen, presidenten en niet te vergeten alle lakeien die ook in dienst zijn van deze Osiris aanbiddende kliek. Die P met dat kruis erdoor heen is een satanisch symbool en betekent Osiris Baal

Wim op 25-01-2018 23:22

Qvic op 24-01-2018 18:45. Dit zijn wel straffe uitspraken, dat de Europese leiders, 60 miljoen Afrikanen gaan mennen tot deze getempt zijn, dat weet ik toch nog zo niet. Deze Afrikanen totale andere culturen niet zomaar kunnen implementeren wel en vreemde gedachtegang, maar vanwaar deze vergaande uitspraken, of tactische psychologische gedachtengang, wel eens zou willen weten. Heb ik nooit zo bekeken, maar er is dit wel echte reden, maar vermoed wel dat er en bepaalde strategisch plan achter zit. Wegens plotse draai van 180 graden gemaakt wordt, en heb al op gegeven moment gedacht, de afrikanen komen naar Europa, want er zijn er te weinig, om zogenaamd welvaart op te bouwen. Wie dit wil geloven, zijn de intellectuelen hun echte plannen, wel vergezocht, maar weet wel, dat wij al langer in decadentie al jaren zijn terecht gekomen zijn, en steeds het als kankers of decadentie zich verder verspreiden, nu met de immigratie het nog bonder maken en dit zowel letterlijk als figuurlijk. Kijk maar even naar opgelicht, of opsporing gezocht, tot hoever wij in normale wereld zijn terecht gekomen, en nu de masa immigratie nog volop bezig is, omdat het nog niet erg genoeg zou zijn, is mij wel duidelijk merkbaar.

Nu wens ik tegelijk nog aan toe te voegen, dat de geheime AIVD wel degelijk in burgers hun computer mee kijken en verder in privacy zaken in de computer kijken, zonder iemand daar kennis van heeft. Tegelijk weten zij hoe burgers denken en zich gedragen, wel de grootste bron van informatie inhoud en hierdoor veel kennis kunnen vergaren, ook mijn vermoeden heb. De geheime dienst en de verantwoordelijke wel degelijk heel veel weten van de burgers. Het begint met eerst de Telefoons, Ifoon, GSM, SMS, en in 2015 alle bankrekeningen van de gewone burger, en met welke auto gekocht hebt, en nu al jaren de burgers hun computer voor de AVID ook publiek geheim is. Dit is de hoge beschermde privacy en democratie dat de burgers dit vrijwillig verdient hebben, wegens dit voor iedereen de normale gang van zaken zou zijn zeker. Wegens iedereen met stilzwijgend akkoord zijn gegaan, of het zou vanzelfsprekde toestanden zijn. Stel voor om gelijken wetten en regels voor iedere burger, ook voor de alle ministers dit ook eens in hun bankgegevens of privé verder onderzoeken of toepassen. Dan pas zal er wel heel veel kapitaal in de belasting paradijzen, wel plots terug gevonden worden, waar nu nooit ruchtbaarheid aan gegeven wordt, blijkbaar niemand opvalt, waarom daar nooit iets over vermeld wordt of ontdekt wordt. Ben hier zeker van, als hier de burgers wel werk van zou kunnen gemaakt worden, maar dat is verboden, dat begrijp je wel..

Wegens ik wel degelijk mijn vermoedens heb, dat niet elke minister of politiekers al zij werkelijke inkomsten, ook volgens de wettelijke regels hun belastingen volgzaam aangeven. Zie het onderzoek van Dijsselbloem zijn transacties of rekeningen onderzoek, werd snel stopgezet, en mij nog destijds heel goed kan herinneren. Deze grote verborgen geheimen gaan nooit uitkomen, omdat de belastingen en politieke verantwoordelijke en het belastingsysteem belasting ontduiking zelf heeft ontwikkeld, door èèn belangrijke persoon, die het toen ontwikkeld heeft. Heb er onlangs nog documentair over gezien, via VPRO als ik het goed voorheb, en met de persoon die het ontwikkeld heeft, ook kort met gesproken in de documentair. Hier kun je zelf zien, hoeveel boter de belastingen op hun hoofd zelf hebben, maar ieder voor zich zwijgt. Dit doen dokters ook onder elkaar. Indien er ernstige operatie fout gebeurt is, niet elkaar voor de voeten zal lopen, om bewijslasten te gaan verzamelen, maar al te best begrijp, maar niet goed keur en ook de algemene geheimcode of zwijgplicht inhoud. Ben hier voldoende van op de hoogte ben, hoe  die dokters code zwijgplicht onder elkaar zelf te beschermen, mij wel bekend is, in België en mogelijk het zelfde is, dan in Nederland kan ik niet zo direct zeggen, maar wel vermoeden heb.

FBI is hier zowel in Nederland en België betrokken, in dergelijk geheime computer privè onderzoeken, en hebben zelf in Amerika in het geheim jaren geleden, en spliter geïnstalleerd, om al de inkomende e-mail op deze wijze in de burgers hun computers te geraken. Heb dit enkele jaren geleden, en interessante goede documentaire, via Panorama kunnen bekijken, en die wordt volgens mijn vermoeden ook nog altijd gebruikt. Zou echt niet verwonderd en Nederland nog verder staat, dan Amerika, wegens ik juist vernomen heb op TV , dat Nederland Amerika destijds verwittigd heeft, dat Rusland de computers van Amerika gehackt hebben, voor spionage tot zelfs in de gesloten agenda van Obama en waarvan Amerika totaal geen enkel vermoeden hadden. Vermits de FBI op uitnodiging of toelating hier ook in Nederland als België mee geheime opereren i.v.m. dergelijke geheime opdrachten voor terrorisme bestrijden en ander ultra geheimen topsecret zaken.

Berjan op 26-01-2018 20:00

Via Via kwam ik op deze site (alweer) en ik kreeg het citaat van "de duitse rechtstaat bestaat niet meer". Waarschijnlijk nemen mensen dit aan op de blauwe ogen van Xander, maar hij kan waarschijnlijk geen Duits. Het zegt namelijk helemaal niet dat de Duitse rechtsstaat niet meer bestaat, maar dat een gedeelte van de wet is opgeschort. Tijdelijk dus. Niks geen "bestaat niet meer". 

Maar een halve leugen is beter dan een hele leugen waarschijnlijk, of niet mods?

U moet wel goed de bronnen lezen en in de context van het artikel/begrijpend lezen.

--Die rechtsstaatliche Ordnung in der Bundesrepublik ist in diesem Bereich jedoch seit rund eineinhalb Jahren außer Kraft gesetzt und die illegale Einreise ins Bundesgebiet wird momentan de facto nicht mehr strafrechtlich verfolgt--

Dat die wet weliwaar gedurende een tijd buiten werking is gesteld, moet u toch wel aan het denken zetten, of niet? dat is aan u. Waarom zou die wet dan wel tijdelijk buiten werking worden gezet?

En hoe lang zal dat tijdelijke karakter zijn, voordat het een permanent karakter krijgt ?
Voorlopig bestaat die rechtstaat niet meer als die wet "tijdelijk" buiten werking wordt gesteld, zodat illegale migranten niet langer strafrechtelijk worden vervolgd. Dit is een nog net niet expliciete gerechtelijke bevestiging van het feit dat Duitsland onder Merkel niet langer een democratie is, maar een totalitaire links-dictatuur is geworden.

Mod.

Berjan op 27-01-2018 12:36

Aan de mods:

er zal een einde aan die buiten werking stellen van die wet komen als de vluchtelingenstroom wat getemperd is. Het is ook geen doen om de vluchtelingen van nu nog te beoordelen door middel van een oude wet. 

Beste Berjan: vluchtelingenstroom wat getemperd is ??? word wakker Berjan

Het gaat mij er ook om dat het duidelijk is dat er een gedeelte van een wet buiten werking is gezet en niet de hele grondwet zoals hier wordt betoogd. Dat is namelijk een idee wat nergens op gebaseerd is. Tevens staat er net boven dat de persoon om wie het gaat wel bestraft is. Staat er echt net boven. Dus het is onbehoorlijke cherrypicking wat Xandernieuws en andere sites doen. Nu gebeurt dit overigens overal wel, dat cherrypicking en dat is schadelijk voor echte nieuwsgaring. 

U lees niet goed, er staat in de bron: im diesem bereich, het gaat dus over een belangrijk facet van die grondwet , ten aanzien van het dus "tijdelijk"niet strafrechtelijk  vervolgen van  illegale migranten. Die hebben een uitzonderingspositie, wat tegen de grondwet indruist en de democratie aantast. Maar blijkbaar heeft u begrip voor die redenering.

Wat mij opvalt is dat sites als deze (die toch erg rechts en extreem zijn) negeren dat de AIVD inmenging heeft bewezen van Rusland op de verkiezingen van Amerika. Alsof jullie als site dit niet willen weten of zo, terwijl het toch een groot succes is voor NL. https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2213762-hackteam-aivd-gaf-fbi-cruciale-info-over-russische-inmenging-verkiezingen

.html erbij voegen

Trump die in gevecht is met de veiligheidsdiensten om zijn eigen bijdragen aan die hacks te verbloemen. Echt een farce, wat mij betreft. En daarom ook onbegrijpelijk dat veel christenen die man steunen. Nog steeds. Een fout maken kan, maar kom er bijtijds van terug zou ik zeggen.

Verder gaan we niet met u in discussie, dat kunt u met uw mede forum-gasten doen, daar is dit forum voor bedoeld. Mod.

grote Henk op 04-02-2018 10:45

Berjan en zijn vrienden zullen nooit ons gaan begrijpen omdat zei gewend zijn met het verstand te denken en niet met het hart. Kan net zo goed een kip tussen de konijnen zetten en daar maar hopen dat die kip  een keer een konijn gaat worden. Als er iemand uit de kudde gaat lopen vinden linkse mensen dat raar omdat zei tot de middelmatigen horen en de afdwalers belachelijk proberen te maken. het zijn juist de zoekenden die inteligent , eigenwijs en nieuwschierig zijn. de kudde links gefrusteerde mensen laten zich  zoals het altijd al zo geweest is (kijk in de geschiedenis boeken) zo naar het slachthuis leiden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl