Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

Aanstaande GroKo coalitie: Iedereen mag blijven komen, ook de gevaarlijkste misdadigers – ‘Duitsland wordt afvoerputje van de Derde Wereld’ – D66 minister Ollongren voert nieuwe EU-staatscensuur in Nederland in

Afbeelding: Michael Mannheimer.net. Wij vrezen dat sites die dit soort afbeeldingen plaatsen over niet al te lange tijd door een internetblokkade zullen worden getroffen.

‘Voor de onthullers van de daden van het totalitaristische en duidelijk krankzinnig geworden Merkel & Co regime wordt het –zeker sinds de wederopstanding van de linkse Goebbels-, Freisler- & Co nabootsers- dagelijks steeds moeilijker,’ schreef Andreas Köhler enkele dagen geleden voor Journalistenwatch. Behalve het censureren en blokkeren van Facebook en YouTube berichten en video’s, worden er nu ook complete kanalen en accounts opgeheven. ‘En nu worden de eerste regimecritici en verzetsstrijders gearresteerd. Vroeger dreigde voor hen het concentratiekamp, de bijl, de strop of de kogel. En nu?’ 

Angela’s Dagboek vol met ‘cultuurverrijkers’

In de context verwijst Köhler naar ‘Angela’s Dagboek’, dat al enige maanden wordt bijgehouden met een enorme waslijst aan migranten misdaden. Enkele berichten van 16 januari: ‘Berlijn: Afgewezen asielzoeker pleegt brutale roofmoord en snijdt iemand de keel door. München: Nigeriaan overvalt op station 59 jarige Russin, rukt haar slip en broek naar beneden, en probeert haar te verkrachten. Brandenburg: 19 jarige in trein door zwartrijdende Libanees aangerand. Mannheim: steekpartij. Durmersheim: 44 jarige door twee Algerijnen in elkaar geslagen en levend begraven, en gestikt.’

Bij onze Oosterburen zijn dit volgens de media allemaal ‘kleinigheden’ die het noemen niet waard zijn. In Nederland komen dit soort ‘incidenten’ zo neutraal mogelijk in de media, dus zonder de afkomst, identiteit en (religieuze) motieven van de daders te vermelden – tenminste, als het om migranten en asielzoekers gaat.

Lezen we nog even verder in ‘Angela’s Dagboek’ van 16 januari 2018: ‘Gelsenkirchen: 17 jarige door twee ‘donkerhuidigen’ overvallen, geslagen en beroofd. Grünau: Syriër bij anti-terreur operatie gearresteerd. Bochum: Drie mannen met zwarte volbaarden rukken tas van 78 jarige bejaarde af. Hamburg: Libiër overvalt 20 jarige. Holzwickede: 56 jarige door een groep uitgescholden, met mes bedreigd, verwond en beroofd.’

De gevestigde orde noemt dit alles een verrijking voor onze cultuur. Onze samenleving wordt ‘steeds mooier en veiliger’. Zoals: ‘Krefeld: jonge man met donkere huid valt 42 jarige van achteren aan en dreigt haar met seksueel geweld. Krefeld: 18 jarige door een ‘onverzorgde Zuidlander’ achtervolgt en aangerand. Duisburg: Politie verspreidt foto van Abdul Aziz Ali vanwege poging tot moord. Wolfenbüttel: Man spreekt 33 jarige in gebroken Duits aan en betast haar. Hamburg: 23 jarige asielzoeker betast vrouw, als haar partner wil ingrijpen, wordt die met geweld bedreigd. Frankfurt: Terreurverdachte maakt pijpbom in kelder, maar wordt weer vrijgelaten.’

‘Duitsland wordt afvoerputje Derde Wereld’

Köhler wijst op de in de maak zijnde nieuwe ‘GroKo’ coalitie tussen CDU/CSU en SPD, die zo goed als zeker geen bovengrens gaat stellen aan de massa immigratie. ‘Iedereen mag komen, ongecontroleerd, ook misdadigers, vooral degenen die in hun thuislanden niet langer gewenst zijn omdat ze te gevaarlijk zijn... Wij worden het afvoerputje van de Derde Wereld, en dat vindt men prima. De hele wereld heeft onze hulp nodig. De hele wereld mag komen. En zo niet, dan gaan we naar Afrika om nog meer propaganda te maken: ‘Wir Schaffen Das!’ horen we van de Führerin, die radicaal is en geen limiet wil. Net zoals destijds bij Stalingrad: ‘wir schaffen das’ – of we zullen samen ten ondergaan.’

Duitsland heeft weer een gedachtenpolitie

Ondertussen zijn de nieuwe censuurwetten van minister Heiko Maas van kracht geworden. Analisten in binnen- en buitenland hebben het over een ware ‘gedachtenpolitie’, over een ‘volkopvoedingsprogramma’ en over ‘censuur door een staat, die in het verleden vreselijke ervaringen heeft met gedachtenpolities.’ Daarmee wordt gedoeld op de Nazi tijd en op de DDR, de ‘Stasi’, waar Angela Merkel zelf ook actief voor was, en wier totalitaire methodes ze stap voor stap in het verenigde Duitsland –inmiddels cynisch DDR 2.0 genoemd- aan het invoeren is.

Gelukkig zijn er nog mensen die de werkelijke gebeurtenissen en informatie op het internet durven zetten. Het zijn degenen die nog goed het verschil weten tussen een echte democratie en een dictatuur. In de Tweede Wereldoorlog waren dat de makers van de verzetsblaadjes en de leden van verzetsgroepen, waarvan niet weinigen de strijd om de vrijheid met hun leven moesten bekopen.

Net als toen krijgt de nieuwe dictatuur volop steun van studenten, academici, media en bedrijven. Allemaal werken ze mee aan het onderdrukken van de ‘verkeerde’, niet-politiek correcte mensen en meningen. Negatieve berichten over het regime en het beleid, vooral ten aanzien van de massa immigratie, islam en de EU, worden niet langer getolereerd. Feiten doen er niet langer toe; de overheid bepaalt wat ‘waar’ is, en wat niet.

Vrijheidsactivist Lieblich vreest voor zijn leven

Oliver Flesch en Sven Lieblich zijn twee van de eerste slachtoffers van de censuur van het regime Merkel. Lieblich is een criticus en activist uit Halle, en verwierf landelijke bekendheid door zijn geniale provocatieve satirische acties, zoals zijn optreden als islamitische haatprediker, werver voor de Bundeswehr, en ‘demonstrant’ voor ‘meer vluchtelingen’. Hij was spreker op 168 demonstraties, en had zijn eigen populaire kanaal ‘Svens Welt’.

Linkse activisten riepen al vaak op hem te vermoorden. YouTube verwijderde zijn video’s, en vervolgens zijn complete kanaal. Inmiddels zou Lieblich door de politie worden opgejaagd, en werd ook zijn woon- en werkomgeving op de korrel genomen en doorzocht. Er zou ook al een arrestatiebevel tegen hem klaar liggen. Lieblich vreest het ergste, zo stelde hij in een video op 16 januari. Hij sluit niet uit dat hij uit zijn huis wordt gehaald en wordt vermoord (en men het vervolgens op een zelfmoord of ongeluk doet lijken, zoals in de VS al meer dan 100 tegenstanders van de Clinton-Deep State is overkomen).

Lieblich benadrukte daarom dat hij niet suïcidaal is, en riep alle collega activisten, bloggers en verzetsstrijders op om standvastig te blijven vechten voor de waarheid en de vrijheid, en het regime Merkel met alle mogelijke middelen onder druk te blijven zetten. (1)

Staatscensuur DDR 2.0, ook in Europa en Nederland

En als u denkt dat deze staatscensuur en –onderdrukking alleen voor Duitsland geldt: de Europese Unie heeft inmiddels besloten om zijn eigen ‘gedachtenpolitie’ afdeling op te zetten, die in de loop van dit jaar met ‘aanbevelingen’ zal komen om het zogenaamde ‘nepnieuws’ hard aan te gaan pakken. Dat betekent zonder twijfel dat critici van Brussel, van de islam(isering), de massa immigratie en van het anti-Rusland beleid van het internet zullen worden verwijderd, zodat alleen nog de goedgekeurde propagandakanalen van de officiële media zullen overblijven.

DDR 2.0 – niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa, ook in Nederland, met D66 minister Ollongren als fervente voorstander en nationale uitvoerder van de nieuwe staatscensuur/propaganda (2). Het is daarom niet overdreven te stellen dat het Vierde Reich inderdaad is opgericht, en het vanaf nu nog veel sneller bergafwaarts zal gaan met onze vrijheid en democratie.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) The Post Online

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 22-01-2018 15:25

Ik onderschrijf het gehele artikel van A t/m Z. George Orwell heeft in zijn boek "1984", deze werkelijkheid reeds voorspeld. De totale links-rode fascistische dictatuur, geheel in de lijn van de vroegere USSR en de DDR. Merkel is een "wolf in schaapsklederen". Helaas blijven vele burgers in Duitsland, maar ook in Nederland en de rest van Europa, op deze personen vertrouwen. Het is allang 5 voor 12 geweest. Het wordt een donkere toekomst.

j-M op 22-01-2018 15:48

En nu eerst een oorlog in Oekraiene! Daar zijn de rapen nu echt gaar.

http://russia-insider.com/en/coming-big-war-ukraine/ri22263

Bob Fleumer op 22-01-2018 15:51

De angst voor het volk zal als een boemerang in hun gezichten slaan, je vraagt je toch echt af wat hier achter zit.

Eelke Piers op 22-01-2018 15:58

...en wie is er nu allemaal al gearresteert???????

willy op 22-01-2018 16:02

Zou Merkel nog aan de macht komen? Het is Merkel die de deuren van de EU heeft opgezet voor de vele migranten en we worden ondergedompeld in de ware EU dictatuur , juist als de paus is ze een valse profeet , die Duitsland naar de ondergang zal voeren, goed artikel , Shalom

ohje op 22-01-2018 16:06

Het vertrouwen in duitsland is inmiddels omgeslagen naar angst.

Nu word het dus serieus en zal jaren duren tot de eindoorlog.

Zelfde verloop als bij oom adolf.

Anna op 22-01-2018 16:31

 

En Een ” nieuwe “ oorlog in Syrië veroorzaakt door de Turken met de Koerden....... : een vreselijke situatie daar net over de grens........ En uit angst om Turken hier in Nederland niet te kwetsen hoor je hier niets over de agressie van Erdogan .... Ook dat is sencuur  ........ we worden gehersenspoeld terwijl we erbij staan...... 

Erdogan is begonnen met zijn grote plan ; de stichting van ” het Ottomaanse rijk”......... wat een vreselijke agressieveling...... een dictator van de bovenste plank, en wie krijgt de schuld: jawel hoor Amerika...... alsof de koerden meteen Turkije zouden binnenvallen.... Dat wordt vast weer een genocide want Erdogan ontziet niemand..... zelfs zijn eigen bevolking niet hoevelen zitten niet opgesloten zonder proces...... Erdogan wijkt niet......voor niets en voor niemand...... En niemand zegt iets.......  Zelfsencuur !!!!!!! en ondertussen zijn wij via de NAVO er ook ” schuldig “ aan...... en worden misselijkmakend..... een oorlog ingetrokken door z’ on walgelijke man..... De tijden van Hitler herleven..... Shalom 

Nieuw Begin op 22-01-2018 16:58

Zweden zet leger in in probleemwijken

Artikel uit Elsevier wat Xander's bijdragen over zweden bevestigd. Wordt de overheid eindelijk wakker?

Zweden wil leger inzetten tegen geweldsexplosie probleemwijken

cefas op 22-01-2018 17:13

Het monsterverbond tussen Links en Islam zit eraan te komen. Kritiek op beiden wordt gecensureerd, is politiek-incorrect, is strafbaar, zo iemand wordt in staat van beschuldiging gesteld wegens haatzaaien etc, etc, en wordt vervolgens gebrandmerkt en is staatsgevaarlijk.(Femakampen/concentratiekampen?) Einde persvrijheid, einde democratie, einde rechtstaat, etc, etc. Zo begon het ook met Hitler, Stalin, Mao en vele andere dictators. Wereldcensuur als eerste stap naar een wereldwijde totalitaire staat waar voor Joden, Christenen en andersdenkenden geen plaats meer zal zijn. In welke nachtmerrie zijn wij beland?

Jasper01 op 22-01-2018 17:39

Weer de aanwezigheid van de NWO. Het vierde rijk staat niet op zichzelf natuurlijk maar is onderdeel van. Er gloort hoop als Trump wint. Hij zal alles afbreken of opbouwen hoe je het wil noemen wat Obama en zijn criminele deepstate organisatie kapot heeft gemaakt. Het ironische is dat dezelfde deepstate organisatie ook de EU voorziet van informatie en een agenda. The cracks are beginning. Op dit moment wordt Hillary Clinton in Congress onderzocht op haar email schandaal en de uitkomst voor haar ziet er slecht uit. Met haar gaat Obama neer en de rest.... Hopelijk ook Merkel. 

Hier in Europa moeten mensen echt het heft in eigen hand leren nemen. Het kan niet zo zijn dat een paar het lot van vele gaan bepalen. De Nederlandse burger moet gaan begrijpen dat partijen als D66 en de VVD verlengstukjes zijn van de EU en niets anders doen dan het verder uitkleden van onze welvaart om Nederland in de federale staat op te laten gaan. Weg rijkdom, weg eigen leven.

Belangrijk is om de mechanismes te gaan herkennen hoe de EU indoctrineerd en manipuleerd. Het is heel simpel, je hebt een event, een conclusie en het gevolg. Bv Event: een falseflag terroristen aanslag, Conclusie: we moeten meer middelen hebben om het te voorkomen, Gevolg: inleveren van privacy van de burgers. Event: Nep nieuws, Conclusie: We lopen gevaar door de verkeerde verhalen van Rusland, Gevolg: Alle media kanalen die anti EU zijn worden van het internet gehaald (zie het verhaal van Xander). 

Zodra de politiek schopt en roept via de via de mainstream NarrowCasting Media dan weet je dat er iets aan komt. Enerzijds wordt geprobeert om de geesten van de onnozele burgers te manipuleren om een soort van draagvlak re bereiken voor eigenlijk slechter nieuws. Goed voorbeeld is het aardgas verhaal in Groningen. Een aardbeving van 3.4 is geen zware aardbeving nee in tegendeel, het valt onder de noemer klein. de mainstream NarrowCasting Media maakt er een enorme aardbeving van! Binnen 24 uur na aankondiging duikt de politiek er op, niet om de arme Goningers te helpen nee maar om misbruik te maken van dit event om de grondwet aan te passen zodat huishoudens geen recht meer hebben op aardgas..... Aardgas zou immers niet millieu vriendelijk zijn en gevaarlijk voor de Groningse huizenbezitters. Wat wil men hiermee bereieken? Nederland is een rijkland juist vanwege de aardgas bate, dit maakt onze economie zo sterk dat het moeilijk kapot te krijgen is zoals geprobeert met de nep financiele crisis. het wegnemen van deze inkomstenbron maakt ons land feitelijk een stuk armer. Het zal onze staatsschuld weer opdrijven en meer. Weer zijn we dan een stap dichterbij om makkelijk te integreren in de federale schulden Unie. Daarnaast is het zo dat de overheid ons steeds meer dwingt gebruik te maken van zogenaamde duurzame energie als groene stroom onder het mom van onzinnige klimaatverhalen. Zodra alle alternatieve energie bronnen de nek omgedraaid zijn zoals aardgas of kernenergie, en wij als burger alleen nog maar aan de windmolens en zonnepanelen hangen, dan zal de energie nota gigantisch stijgen en heeft men volledige controle op het volk. DIt zijn allemaal NWO mechanismes. Hier zijn boeken over geschreven meen ik mij te herinneren. :) 

Tom Hendrix op 22-01-2018 18:17

@jasper01:17.39. uur. Goed van U verwoord.

Alma op 22-01-2018 19:16

ER is naar mijn mening maar een oplossing. En dat is dat burgers met de goedevoornemens dit te stoppen zich gaan verzamelen en oppositie voeren. Niet via de politiek maar via verspreidden internet nog meer als de huidige websites dit doen. Bijeenkomen en geweld bespreekbaar maken tegen de huidige bezetters als D66, PvdA en Groenlinks. 

ron op 22-01-2018 19:49

kijk maar eens naar de Belgische energierekening.

Liberalizeren van de B markt ging energie goedkoper maken.

Geloof er maar niets van

dasteve op 22-01-2018 19:53

# alma, precies mijn gedachten. ik loop al een tijdje met de gedachte een lijst te maken met verschillende websites. Wanneer de ene word afgesloten kan er over gestapt worden op de andere. Deze lijst zal dan op een bijeenkomst gedeeld kunnen worden. Nu aleen zeker weten dat de bezoekers van zo'n bijeenkomst gelijkdenkend zijn!

Ook loop ik met de gedachte rond voor een nieuwe politieke partij. Niet een partij die denkt alles te kunnen veranderen of die smijt met politieke woorden en gedachten. Nee, een politieke partij die in de oppositie de rechtsgang/ democratie controleert! wil meer dan 50 % van de burgers deze nieuwe wet? zo ja; ok, zo niet? alarm!

Het is maar een idee..

dasteve op 22-01-2018 19:57

# Jasper01;  goed verhaal, ik vrees dat je hier gelijk in hebt!

Atina op 22-01-2018 20:22

Haha maar dat gaat niet lukken :  Math 10 26 Vreest dan hen niet; want er is niets bedekt, hetwelk niet zal ontdekt worden, en verborgen, hetwelk niet zal geweten worden.

En ook :  Psalmen 75:11

En ik zal alle hoornen der goddelozen afhouwen; de hoornen des rechtvaardigen zullen verhoogd worden.

 

2 Tim 3 9 Maar zij zullen niet meerder toenemen; want hun uitzinnigheid zal allen openbaar worden, gelijk ook die van genen geworden is.

patje op 22-01-2018 20:37

Wij West-Europeanen hebben geen ballen meer zoals onze voorouders dat vroeger nog wel hadden. Dit is de enige reden dat West-Europa langzaam maar zeker voor eens en altijd zal gaan veranderen. We protesteren niet , we ondernemen helemaal niets , we laten het gewoon allemaal gebeuren , het enige dat wij doen is wat klagen erover op internet en op het werk etc etc . Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons het ons aanrekenen  over pak em beet 30 a 50 jaar !! Ook ik onderneem niets , dus ik moet ook in mn eigen spiegel kijken. God God ,wat is er toch met West-Europa gebeurd ? Ik kan wel huilen.

Michel op 22-01-2018 20:57

Ach Erdogan, zit zogenaamd in Syrie om de Koerden aan te vallen, maar hij zit daar in opdracht van Israel. Hij is een trekpop van Israel en 

doet alsof hij voor de moslims opkomt crypto-joods is hij. Net als de president van Egypte, Saoedie Arabie enz. Wat een poppenkast.

Als ze echt islamitisch waren, zouden ze Israel aanvllen en dat doen ze niet. Tja reden is duidelijk. Theater om de islambevolking te misleiden. 

Qromwel op 22-01-2018 21:41

Jasper01 op 22-01-2018 17:39: Wantrouw charismatische leiders. ook Trump.

Qromwel op 22-01-2018 22:34

Michel op 22-01-2018 20:57: Vraagje: Waar haalt u het begrip "crypto-joods" vandaan?

FinalCountDown op 22-01-2018 22:38

Komen burgeroorlogen steeds dichterbij?

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/situatie-in-duitse-stad-escaleert-neonazi-s-vallen-buitenlanders-aan-vluchtelingen-keren-zich-tegen-burgers~a6d37cb2

Bron: www.hln.be

rescue op 22-01-2018 22:55

De vrijmetselaarsbende heeft drie wereldoorlogen gepland waarvan twee al hebben plaatsgevonden en de derde al lang gepland is, de oorlog tussen Islam en Judeo/Neochristendom. Alles is in volle gang en zal spoedig exploderen. Dan is de basis voor de NWO aanwezig en zal deze gestapo orde alles onderwerpen. Maar, Christus zal na drie en een half jaar deze hele satanische wereldorde in de krochten van de hel werpen. Zij die denken als goden te kunnen heersen en inderdaad door het ongeloof van de massa hun kans schoon zien, zullen de lachlust opwekken van de enige Heerser, de Almachtige God, en zijn Zoon, de Leeuw van Juda. Wees dus trouw aan Hem, desnoods tot de dood die ons geen schade meer kan doen en spreid het evangelie.

JP op 22-01-2018 23:19

@Cromwel op 22-01-2018 21:41 "Wantrouw charismatische leiders, ook Trump"

idd, een gezonde dosis wantrouwen is zeker op zijn plaats. Maar voorlopig geef ik hem toch maar het voordeel van de twijfel. En eigenlijk kan ik ook niet anders, omdat hij de enige redlijke optie is. Hij doet het immers niet in zijn eentje, maar heeft zeer veel kundige mensen die hem terzijde staan. En heeft vele critische ogen op zich en zijn beleid gericht, ook van allerlei alternatieve nieuws-melders op internet die alles op betrouwbaarheid napluizen. Ook het grootste gedeelte van het militaire apparaat heeft hij achter zich. Terwijl zijn voorganger Obama dit totaal poogde te ontwrichten, mede door talloze generaals naar huis te sturen. Momenteel gaat er een enorme beerput open in de US en alle alternatieve kanalen op internet / You-Tube staan er Bol van "zonder sensatie" want daar zijn de feiten te ernstig voor. Het lijkt er op dat daar grondig "schoon schip" gemaakt gaat worden, en hopelijk grensoverschrijdend. Want zoals boven al aangegeven ook Merkel is een NWO Puppet. Het Amerikaanse Congres heeft een vertrouwelijke FISA memo ingezien en zelfs personen die wel wat gewend zijn, schokkend vonden. Er wordt nu een oproep gedaan om deze memo vrij te geven voor inzage door het Amerikaanse publiek. Alle internet kanalen worden hiervoor gebruikt om druk uit te oefenen voor openheid. Zal dit overslaan naar Europa???

mientjei op 23-01-2018 01:00

@jasper01  17.39  je verhaal over de aardbevingen in groningen maakt me woedend.. Ik heb een keer een lichte aardbeving

 meegemaakt, en geloof me het is doodeng.De grond onder je voeten moet vast zijn en niet trillen.

Er zijn ook oplossingen als thoriumcentrales bijv. maar nu denken na miljarden winst op gas, de groningers bekijken het maar

nou middelvinger omhoog, daar is geen smiley voor te vinden dus dan maar zo

bert op 23-01-2018 03:52

Xander, het tragische is nu juist dat jij, door het met enige regelmaat plaatsen van onzin-nieuws hier, de EU-dictatoren regelrecht in de kaart speelt. ze hoeven maar simpelweg een kleine bloemlezing van artikelen te noemen en niemand kan nog ontkennen dat het nepnieuws is. ik schrijf in mijn aanvang tragisch, en dat is het ook, want soms, heel soms, schrijf je wél goede artikelen die kloppen...

ik weet niet waarom je zo vaak je artikelen aandikt met sappige onzindetails, dat is niet nodig, en je maakt je site kapot. jammer.

Tom Hendrix op 23-01-2018 06:58

@rescue:22.55. uur, op 22/01. Amen!

Qromwel op 23-01-2018 08:00

JP op 22-01-2018 23:19: Naast de presidentskandidaten van de democraten & republikeinen zijn er ook nog andere. Alleen komen die in de media amper aan bod.

Anna op 23-01-2018 08:06

Michel 20.57 uur.

Uw naam is westers maar uw gedachtengang is mijns inziens Taqyia

Erdogan is een van de grootste antisemieten op dit moment............ . Of heeft u de toespraak van hem, toen Trump Jeruzalem tot hoofdstad van Israël uitriep gemist?............ Niemand uit de Arabische wereld ( leiders) was zo fel en zo fanatiek, en zelfs God ( van Abraham Izak en Jacob ) veroordelend tegensprekend dan Erdogan. Of hebt u gemist wat Erdogan zijn grote doel is.... : het herstellen van het grote Ottomaanse rijk! Het liefst met hem als Sultan. Of is het u niet duidelijk dat Erdogan de Koerden altijd als een probleem heeft gezien die hij het liefste allemaal zou uitmoorden..... en nu zijn kans schoon ziet........ zijn woorden op dit moment wijzen daar wel op........... .En wie heeft hem het recht om zomaar Syrië binnen te vallen terwijl de Koerden hem niet aan vallen.....

Wat heeft Israël daar mee te maken ????? Een Vreemde gedachtengang van u..... U wilt op deze manier Israël overal de schuld van geven..... ja die gedachten gang kennen we... die is wereld wijd.......... antisemitisme en antizionisme ........... Hoe was het ook weer...... de joodse en christelijke religie is achterhaald en nu moet de hele wereld onder islam worden gebracht......... Zou Erdogan daarom “ zachtjes aan opstomen “ naar Jeruzalem” ????? .........Lekker onrust zaaien dan komt ISIS weer terug kan Erdogan  weer goedkope olie krijgen van dat gespuis....... ..om zijn agressieve oorlogen te bekostigen........ De andere islamitische landen beginnen het  te begrijpen. dat Israël een land is waar ze rekening mee moeten houden, gewoon omdat het de realiteit is, maar Erdogan lijkt daar gewoon te dom voor........

U zegt als ze echt islamitisch zijn dan zouden ze Israël wel aanvallen......: Dat klopt. Erdogan of liever gezegd Turkije ( en dat kan als het snel gebeurt zeker Erdogan zijn ) zal Israël gaan aanvallen...... Maar wel  op Gods tijd......op de tijd dat God haken zal slaan in hun kaken  en ze  zelf komt halen..... dit staat in mijn Bijbel..... En alles wat daarin staat is tot op dit moment uitgekomen..... er staat ook in dat israel na vele jaren ballingschap weer zal terug keren naar hun land............tja......  en dat is voor vele onverdraagzaam........ zeker voor de islam en moslims.......Het zal dan niet goed aflopen met Erdogan en zijn hele volk....... ze zullen vernietigd worden...... op de bergen van Israël .......... Ja we zijn gewaarschuwd........ .Maar pas op het staat er niet niet om moslims te misleiden maar om hen te laten zien hoe ze zichzelf bedriegen.... .......... want als je enige kennis hebt van geschiedenis en de Bijbel ook eens gaat lezen dan zie je dat er meer is op de wereld dan onrust zaaien en de wereld veroveren..... ..... dat God het goede voor heeft met Alle mensen maar dan moeten ze wel naar hem luisteren......

Michel het ga je goed....Kijk eens wat verder dan waarmee u geïndoctrineerd lijkt te zijn......Groet Anna. 

veteraantje op 23-01-2018 09:22

Jongens reken er maar op dat tante merkel weer wint, het kan toch niet dat een linkse partij deze tijd verliest??? En wat is hey altenatief? AFD??? Jongens wakker worden. Rechts wordt al in een extreme hoek gedrukt. En hoewel heel Europa schreeuwd om vernieuwing en meer democratie...wordt er door brussel niet geluisterd.. En worden de verkiezingen zoals nederland en frankrijk gewoon gemanipuleerd.... We zijn al slaven van links en brussel... De vraag is; wanneer gaan we opstaan? En het verzet in?

Hoe wilt u het verzet ingaan ? Mod.

Alma op 23-01-2018 12:17

Er zullen meer websites moieten komen die het gedachtengoed wat o.a. in Xandernieuws wordt gepresenteerd uit te dragen. Er moeten initiatieven komen om de vrijheid van meningsuiting te borgen door websites zonder ze te kunnen sluiten door de NWO. Er moet een lijst komen van personen die in de afgelopen decennia hebben meegeholpen aan deze destabilisatie. Merkel, Obama, Clintons, Holande, Macron en voor Nederland Rutte, Samson, Asscher, leden van Groenlinks en Dierenpartij. De ontwrichting door islamisatie en vluchtelin=gen immigratie zijn zij verantwoordelijk voor. En Soros niet te vergeten de financier vcan dit alles. Echter ook crimi-organisaties als Artsen Zonder Grenzen, NOVIB, Oxfam e.d. dienen ook aangepakt te worden. Organiseer een club van mensen die woorden in daden kunnen omzetten.

Wat bedoelt u met daden ? Mod.

mientjei op 23-01-2018 14:54

@Jasper01  dat aardgas probleem vind ik geen goed voorbeeld voor wat u hier wil zeggen, er zijn wel degelijk

Mensen hier gedupeerd. Je komt alleen met problemen en geen oplossingen, daar heeft toch niemand iets aan.

Verder denk ik dat je pas echt over een aardbeving kan oordelen als je het hebt meegemaakt, en dat de media

dit overdereven zouden hebben met een bepaald doel, daar geloof ik helemaal niets van

Tom Hendrix op 23-01-2018 15:07

@Anna: 08.06. uur. Geheel met U eens, Anna.

Qromwel op 23-01-2018 15:37

veteraantje op 23-01-2018 09:22 en Alma op 23-01-2018 12:17: Selecteer Xanders artikelen en stuur ze door naar waar en wie u denkt dat er belangstelling voor bestaat. Bijv. plakken in uw email bericht of eerst plakken in Word en vervolgens als bijlage in uw email bericht. In het 2e geval hoeft u maar eenmaal te selecteren en te plakken. E.e.a. om te beginnen. 

Eelke Piers op 23-01-2018 16:24

@ veteraantje op 23-01-2018 09:22

In verzet gaan? Hoe dan? Zelfs stemmen op de PVV of deFvD heeft geen zin. Bij de verkiezingen trok Wilders zich helemaal terug omdat hij niet wilde of het niet aandurfde om premier te worden. En zelfs dan nog. Dacht je werkelijk dat Rutte met plezier zo staat te liegen en bedriegen? Hij hoopt alleen maar op het beste, mogelijk alleen voor hem met een leuk baantje in de EU.

Onze enigste kans is dat Trump een wending er aan kan geven en ik weet ook niet hoe ik hem kan steunen

Gerton op 24-01-2018 10:46

@Anna: 08.06. uur. mijn gedachten, jij zegt/schrijft het, helemaal mee eens!

texel op 24-01-2018 12:06

@ Jasper01, goed stuk, over het gas. Den Uyl heeft toch indertijd al "alle gas"verkocht tegen bodem prijzen aan diverse landen?. Ze moeten nog steeds leveren. Dus dat zal wel doorgang hebben, de nederlanders kunnen wel zonder.

Tom Hendrix op 24-01-2018 14:17

Heel relevant ten aanzien van de zogenaamde "democraten", in Nederland en Europa, deze uitapraken van de overleden Italiaanse journaliste/schrijfster, Oriana Falacci, overleden in 2004.

"Wat voor democratie, is een democratie waarin een afwijkende mening verboden is, waarin die wordt afgestraft, en wordt omgezet in een misdaad ?".

Wat voor soort democratie, is een democratie, waarin niet geluisterd wordt naar de burgers, maar waarin ze het zwijgen wordt opgelegd, en waarin ze aan de vijand worden uitgeleverd en bloot worden gesteld aan machtsmisbruik en intimidatie ?".

" Wat voor soort democratie, is een democratie, waarin theocratie (islam) wordt aangemoedigd, ketterij en onmenselijke bejegeningenweer worden ingevoerd, en burgers naar het schavot worden gestuurd ?".

" Wat voor soort democratie, is een democratie waarin de minderheid daarvan profiteert door de baas te spelen en de rest te chanteren?".

Dat is geen democratie, maar Dictatuur.    Leest U mee, Rutte, Juncker,Merkel, Macron?

Tom Hendrix op 24-01-2018 14:18

Ter aavulling van mijn post over Oriana Falacci, deze citaten zijn uit: "De kracht van de Rede".

veteraantje op 24-01-2018 17:24

@ allemaal....

Met verzet bedoel ik vooral tegenstand bieden. Zelfs de individuele persoon kan het verschil al maken...door middel van protest of hacken in het nieuws van de nos en de werkelijke filmpjes van immigranten laten zien.

Misschien eens een idee om onze eigen demonstratie site in het leven te roepen via punt.nl

Ik noem maar wat op. Geweld mag nimmer de oplossing zijn..maar we moeten ons zeker niet in een hoekje laten drukken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl