Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man


De linksgroen-liberale elite maakt heel handig gebruik van de onkunde, onbenulligheid en slaafse volgzaamheid van dit soort actiegroepen, om de gewone man zover te krijgen zijn welvaart en toekomst op te geven voor een in realiteit niet-bestaand CO2/klimaatprobleem. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Naast een opkomende EU-superstaat met nog meer massa immigratie en islamisering is er nog een ander groot gevaar dat ons in 2018 bedreigt: de groene elite, die inmiddels ook een voormalige rechtse partij als de VVD in zijn greep heeft gekregen. Dit jaar worden namelijk de volgende grote stappen gezet om de welvaart van de burgers, de gewone man, u en ik, uit te hollen en uiteindelijk compleet af te breken – en dat onder het mom van de grootste wetenschappelijke en financiële hoax die ooit werd verzonnen: door mensen veroorzaakte ‘global warming’.

 

Onlangs beloofden 225 grote financiële instellingen om het ‘klimaat’akkoord van Parijs af te gaan dwingen door de veronderstelde grootste vervuilers in de industrie verantwoordelijk te houden voor hun emissies. Dit ‘Climate Action 100+’ blok beheert zo’n € 22 biljoen aan ‘assets’, wat het equivalent is van iets meer dan één derde van de gehele wereldeconomie.

Daar zit ’s werelds grootste asset manager BlackRock –met nog eens € 5 biljoen onder beheer- nog niet eens bij. BlackRock nam de rol van ‘Eco Stasi’ op zich door zo’n 120 bedrijven in de energie-, transport- en industriële sector op te dragen om de ‘gevaren voor het klimaat’ die zij veroorzaken, te rapporteren (en in hun prijzen te gaan verwerken).

CO2 hoax doet uw energierekening exploderen

Je zou zeggen dat al deze bedrijven iets bijzonder schadelijks voor de mensheid en de planeet moeten produceren: giftig afval, schadelijke chemische gassen, kankerverwekkende deeltjes. Maar nee, de almaar strengere regels die het Westen invoert tegen ‘vervuiling’ zijn vrijwel uitsluitend gericht tegen CO2, niet alleen een volkomen onschadelijk gas, maar ook nog eens cruciale brandstof voor de meeste gewassen.

Na zoveel jaren dezelfde hoax te hebben verspreid is er echter nog steeds geen flintertje wetenschappelijk bewijs dat CO2 een ongekende ‘catastrofale’ opwarming van het klimaat veroorzaakt. Die zogenaamde opwarming is alleen realiteit in de al lang ontkrachte computermodellen van een handjevol gepolitiseerde wetenschappers wier onderzoeksresultaten volledig afhangen van de hoogte van overheidssubsidies. Meer dan 31.000 klimaat- en energie experts hebben zich inmiddels verenigd in hun verzet tegen de schaamteloze opwarmingsleugen van de groene elite in het Westen (2).

Tegelijkertijd zien we dat de honderden miljarden kostende Duitse ‘Energiewende’ totaal is mislukt, dat Spanje geen geld meer heeft voor ‘duurzame’ subsidies, en de Amerikaanse president Trump zich uit ‘Parijs’ heeft teruggetrokken, waarmee hij de Amerikaanse industrie en bevolking een last van biljoenen dollars bespaart. De tendens is dus dat bepalende landen de CO2-reductiedoelen beginnen los te laten – maar natuurlijk niet Nederland, altijd het braafste jongetje van de linksgroen-liberale klas, die zijn zinnen lijkt te hebben gezet op de ontmanteling en vernietiging van de Westerse welvaart en beschaving.

Banken en grote bedrijven profiteren, burgers betalen

Waarom zoveel grote bedrijven, banken en financiële instellingen dan toch achter de klimaatagenda staan? Het antwoord is even simpel als voor de hand liggend: geld.(Her)verzekeraars kunnen onder het mom van klimaat’gevaar’ hun premies verhogen; de industrie kijkt verlekkert naar de miljardenorders en –subsidies die regeringen met het belastinggeld van de burgers financieren om de ‘energie transitie’ te bewerkstelligen, en investeringsfondsen veranderen de klimaatnonsens in het zoveelste pyramide schema waarmee enorme winsten kunnen worden gemaakt.

Degenen die de rekening van dit met afstand kostbaarste bedrog ooit moeten betalen zijn u en ik. De komende jaren gaat de energiebelasting fors omhoog, waardoor onze energierekening over een paar jaar vele honderden euro’s hoger zal uitvallen. Waarschijnlijk is dat echter nog maar het begin, want we krijgen nu al te horen dat de ‘klimaatdoelstellingen’ hiermee niet gehaald kunnen worden. Dat betekent vermoedelijk al op de korte termijn nog veel forsere belastingen op energie, brandstof en consumptie. Hierdoor zal er een grote maatschappelijke onderklasse ontstaan met energie- en vervoer armoede.

‘Laatste kans om van de groene elite af te komen’

Vaste Breitbart klimaatjournalist James Delingpole ziet de verkiezing van Donald Trump dan ook als de ‘laatste en enige kans om de stevig zetelende links-liberale elite omver te werpen, omdat die helemaal niets geeft om de levens en aspiraties van gewone mensen; een links-liberale elite die zijn positie gewoonweg misbruikt om zichzelf vet te mesten.’

Net als de megabanken die ‘too big to fail’ waren, die ten koste van de samenleving met honderden miljarden belastingeuro’s en –dollars werden ‘gered’, zo is ook het klimaat-industriële complex een manifestatie van de zoveelste aanval van deze elite op de welvaart en toekomst van de gewone man.

De massamedia manipulatie, de ‘wetenschappelijke’ leugens, de oneerlijke –om niet te zeggen illegale- belastingen, zijn allemaal meer dan genoeg reden om de verantwoordelijken achter slot en grendel op te bergen, maar omdat het in de naam van ‘het klimaat’ wordt gedaan, met steun van de overheid, wordt dit gedrag niet alleen goedgekeurd, maar ook nog eens op de hoogste politieke en financiële niveaus gepromoot.

Delingpole besluit: ‘Het Groene Blok (lett. ‘Vlek’ of ‘Klodder’) is de essentie van het moeras dat Donald Trump beloofde droog te leggen, en moet in 2018 totaal worden vernietigd.’ (1) Helaas hebben wij Nederlanders vorig jaar in het stemhokje een grote kans laten liggen om voor onze eigen toekomst hetzelfde te doen.

 

 Xander

(1) Breitbart
(2) Natural News
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel / niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

10-11: (/ Tientallen Nederlandse belastingmiljarden naar nieuwe klimaatreligie met de Aarde als ‘God’, waar zelfs de christelijke regeringspartijen zich aan onderworpen hebben)
29-10: Verplicht elektrisch: Alleen rijken zullen straks nog eigen auto kunnen betalen (/ Electrische auto’s geen procentje milieuvriendelijker...)
21-10: Wetenschappers: Groen beleid veroorzaakt ecologisch armageddon (/ ‘Hele gebieden worden voor de meeste vormen van leven onbewoonbaar gemaakt’)
14-06: Global warming wetenschappers poolcirkel geblokkeerd door extreem veel ijs (/ Wereldwijde CO2-‘valuta’ in de maak als voorwendsel voor autoritaire en gecentraliseerde controle over alle aspecten van ons fors verarmde leven)
09-06: Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen (/ Al 58 wetenschappelijke onderzoeken in 2017 stellen dat ‘global warming’ een mythe is)
02-06: Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering
01-06: Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt
26-05: Paus geeft Trump klimaat encycliek die miljarden mensen wil doen verdwijnen (/ Franciscus koos extreemlinkse globalisten en anti-humane milieu activisten als adviseurs)
07-02: Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs (/ Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen)

2016:
23-04: Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie (/ Voormalig hoofd VN-klimaatpanel erkent dat geloof in Global Warming ‘religie’ is – ‘Klimaatverdrag Parijs gaat enkel om macht overdragen aan VN, en niet om klimaat’)

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 


Reacties

koloth op 01-01-2018 16:47

Zullen we dan maar op Thyrie Baudet stemmen ?    Die heeft iets meer kans tegen de gevestigde orde dan Geert.

willy op 01-01-2018 16:58

Ook in Belgie zien we dat gevaar. Veel mensen zijn teleurgesteld in de partij van Bart De Wever en we zien dat groenlinks fel aan het opkomen is zo zelfs dat dzee federale regering geen meerderheid meer zal hebben. Het plan van groenlinks is dan ook niet slecht ze willen een basisinkomen voor iedereen ongeacht hoelang je gewerkt hebben, sinds de partij Bart De Wever aan de macht is, is het gratis busvervoer voorbij hun slogan is " niks is gratis " met als gevolg nog meer armoede. De keerzijde is dan meer migratie en meer vluchtelingen het is kiezen tussen te cholera of de pest!. Dus wij Belgen betalen ons rot onder deze regering en als we de linkse partijen mogen geloven zal hun beleid menselijker zijn het blijft dus afwachten, een ander gevaar zijn de vele moslimpartijen die in Belgie opkomen en meer macht willen en ook dat is geen goed teken. En dan heb je nog de linkse pers die gisteren het weer hadden over de vele Engelse Pubs die moeten sluiten omdat de huurgelden te hoog geworden zijn,wat ze niet vermelden is dat in de grote Engelse steden de moslims in de meerderheid zijn en die drinken geen bier dus? Dus links of rechts beide zijn niet te oplossing er zouden meer burgerpartijen moeten opkomen ook in Nederland die het beleid voor en door mensen maken en dat de beroepspolitici ophoepelen! Shalom

positivo op 01-01-2018 17:09

Thierry Baudet wilde ook Thoriumcentrales, en een kenniskabinet, die jongen ziet het gewoon goed, dus daar gaat volgende keer mijn stem naar toe.

Energie in overvloed zonder co2 uitstoot.

SEO op 01-01-2018 17:19

Keihard bewijs klimaatverandering is dat lage eilandjes in de Stille Oceaan onder water lopen. Waar komt het water vandaan? Kan alleen zijn van het smelten pool- en gletsjerijs. Al veroorzaakt CO2 dit niet, het verminderen van CO2 uitstoot kan hier wel degelijk de oplossing zijn.

Maar dan nog. Nederland heeft met het Ruhrgebied en Noord-Italie de slechtse lucht van Europa door ijzer- staal en petrochemische en industrie (Botlek, Ruhrgebied, 'Gouden Driehoek' in Italie). Velen zijn ernstig ziek of sterven nu al door gebrek aan schone lucht. Door de slechte lucht in Den Haag, de rook van Botlek, leven mensen in Den Haag gemiddeld 1.5 jaar korter! Dus alleen al om deze mensen NU te redden, moet de lucht schoner worden. 

Wat te doen? Industrie schoonmaken en Thoriumcentrales bouwen (hartstikke goedkoop) die schone energie opleveren. Natuurlijk is dat exact wat Niet gebeurd! De minst financieel krachtige Nederlanders die in de slechst geisoleerde huizen wonen, mogen Extra gaan betalen om peperdure nutteloze windmolenparken te financieren. Unbelievable. Maar iedereen gaat straks weer braaf op de oude partijen stemmen.

Politiek is dwaas, maar de mensen ook. 

 

   

dfvndmdfv op 01-01-2018 17:41

Gelukkig nieuwjaar! geniet ervan! https://www.trouw.nl/opinie/mijn-wens-laat-de-onheilsprofeten-dit-jaar-in-hun-sop-gaarkoken~ac5b31cf/

U post onder 15 verschillende nicknamen, houd één vaste naam aan. Mod.

ohje op 01-01-2018 18:07

Alles al besloten .

J. Jansen op 01-01-2018 18:35

De mens moet niet denken dat hij de temp zal beinvloeden op aarde, waar hebben we onze gas en olie aan te danken, vele jaren geleden hebben hier waar olie en gas in de grond zit enorme planten groei zich voor gedaan, de temp zal vast hoger zijn geweest dan nu. We hebben hier ook ijstijd gehad zie maar aan de hunnebedden in Drenthe en omstreken deze stenen zijn hier naar toe geschoven door het ijs. En ook de zon afstand en activiteit heeft duidelijk invloed op de aarde. Maar lees de bijbel maar eens het gedeelte Openbaring wat staat daar geschreven nou niks over het klimaat, maar wel wat er nog staat te gebeuren, de VIER PAARDEN, het witte, rode, vale en zwarte en waar de aarde zal mee worden geteisterd, iedereen zal hiermee te doen krijgen. Veel wijsheid in 2018 toegewenst.

Tom Hendrix op 01-01-2018 18:37

Eens met het artikel. Alles zal de groene milieumaffia, en de "linkse kerk", doen, om de gewone burgers aan "de bedelstaf", te brengen.

cefas op 01-01-2018 18:52

De klimaat leugen is de grootste leugen aller tijden. Ze wordt gebruikt als melkkoe om te burger uittemelken en afteleiden van de werkelijk gigantische problemen, die niet worden aangepakt maar integedeel worden verergerd en zelfs worden veroorzaakt door totaal verkeerd beleid.

tycho op 01-01-2018 18:55

Het zijn de vulkanen en in Nederland de regering waardoor milieu zo vervuilt is. Via Xandeernieuws vond ik de verlichtende documentaire: Beerput Nederlad. We hebben een regering om op te kotsen. Voorzichtig met liefdadigheid via internet. Als ze eenmaal je Email-adres hebben blijven ze bedel-emails en bedelbrieven sturen. Zie maar dat je weer van ze afkomt net als de bijna dagelijkse stinkpost van de Staatsloterij. Het Gooi staat vol met villas van die "bedelaars". 

Josef op 01-01-2018 19:02

De miljarden verkregen door leugens over het klimaat.

Mamoeten worden gevonden door het smelten van het ijs, dus de mamoet leefde daar zonder ijsvlakten, was er toen ook een global warmingup ?

Klimaat hysteriehttp://www.franklinterhorst.nl/Klimaat%20hysterie.htmWarming leugen.http://gedachtenvoer.nl/page/global-warming-leugen.htmlDe global warming leugenhttp://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/de-global-warming-leugen

Eelke Piers op 01-01-2018 19:23

Die CO2 uitstoot en een verband daartussen met een mogelijke opwarming van de aarde is naar mijn mening ook een hoax. Maar je kunt er iets aan doen  om de mogelijke belastingverhogingen op te vangen. Plaats zonnepanelen als het mogelijk is.

Wij hebben er 15 op het dak en betalen nu 33 euro per maand voor elektriciteit en gas.

Als we dat allemaal doen dan zal de overheid wel andere manieren vinden om belasting op te heffen

henk op 01-01-2018 19:28

BlackRock is van Jacob Rothschild... 

Een ander geluid op 01-01-2018 19:36

@ koloth op 01-01-2018 16:47

Zolang het maar één van die 2 is :-) 

Qvic op 01-01-2018 19:38

Het is bijna het zelfde als een paar eeuwen terug, toen beweerd werd dat ze lood in goud konden veranderen. In het elementen reeks staan lood en goud vlak bij elkaar. Daar nu met het (CO2) koolstofdioxide verhaal beweerd wordt dat het zwaarder zou zijn dan (NO2) stikstofdioxide. Het is stikstofdioxide wat onze lucht is wat we inademen, dit heeft een soortelijke massa van ongeveer 2 kg/m3. Het koolstofdioxide heeft het soortelijke massa van 1,97 kg/m3. (wat op veel sites staan op internet dat de soortelijke massa van lucht 1,29 kg/m3, zou zijn. Daar wordt steevast vergeten dat er in de natuur nooit een onstabiele gas voorkomt. Daar gaan ze uit van 1 zuurstof atoom en 1 stikstof atoom i.p.v. 2 zuurstof atomen en 1 stikstof atoom) Dan zijn de zogenaamde beweerde tonnen CO2 uitstoot eigenlijk een negatief gewicht ten opzichte van de omgevingslucht. Daarom zal het CO2 gas dan ook stijgen in de lucht, want als het zoals nu wordt beweerd als een baksteen naar beneden moeten vallen. Dat doet het dus niet, dus dan kletsen al die groene fantasten letterlijk uit hun nek. Door hun eigen onwetendheid en door hun gemakzucht om het zelf niets te controleren, wat zij zelf uitkramen. Dan hebben we ook nog de grote massa die blijven schreeuwen en beweren, dat CO2 plantenvoeding is. Deze groep zijn net zo dom en ontwetend en gemakzuchtig, om ook niets te controleren of zij het wel bij het goede eind hebben. Kooldioxide is namelijk een zeer stabiel gas, dat zich gedraagt als een edelgas. Want die gaan ook geen enkele verbinding aan met andere atomen, omdat het molecuul verzadigd is. Om het CO2 molecuul te kunnen kraken, moet dit molecuul bloot gesteld worden in een zeer hoge frequentie, dit gebeurt in het ultraviolet vacuüm gebied (170nm). Deze frequentie komt voor in het zonlicht of moet het kunstmatig opgewekt worden. Dan vervalt het in ozon en koolmonoxide, het koolmonoxide is wel met water te vermengen. Die substantie komt via de regen weer naar beneden. En dat wordt in de volksmond plantenvoeding genoemd. Dus het is COH2O i.p.v. CO2 wat plantenvoeding is. Hoe komt het dat kooldioxide wat onzichtbaar, reukloos en niet meetbaar is in de omgevingslucht, dat toch in aanmerking voor het zogenaamde broeikasgas. Dit is alleen mogelijk als hele volkstammen te onnozel en te naïef zijn, om dit fake verhaal niet te (willen) doorzien. Het koolstofdioxide uit de omgevingslucht is niet alleen niet te meten, maar kan er ook niet er uit gefilterd worden, om dit gas dan te concentreren en op te gaan slaan. Wat we regelmatig horen in de media. Dit zou dan door o.a. Shell worden uigevoerd.

In alle duikboten wordt het CO2 al eruit gefilterd en gekraakt op een kunstmatige manier, anders kan de duikboot amper 1 uur onderwater blijven. Om dit te kunnen overleven. Dus de techniek om het koolstofdioxide te neutraliseren wordt al decennia toegepast. Dus met andere woorden. Er wordt een niet bestaansprobleem opgeblazen tot een verhaal wat enkel doem en verderf zou gaan veroorzaken. Die ons gigantische veel geld gaat kosten en al onze welvaart  en rijkdommen aan opgeofferd moet worden. Om dit uit de duim gezogen verhaal te kunnen neutraliseren, volgens de politiek.

lies op 01-01-2018 22:27

Of we het CO2 nu een hoax vinden of niet, als je geen zonnepanelen of andere maatregelen treft wordt je financieel geplukt, het gaat de burger in 2030 €50 a €60 per maand  extra kosten. In trouw werd daar al eerder de vraag gesteld , wie gaat die energie transitie betalen?.De lage inkomens hebben simpel het inkomen er niet voor. Blijven de midden en hoge inkomens over. Wie een kuil graaft voor een ander , valt er zelf in

tycho op 01-01-2018 23:00

Qvic: Bedankt voor de uitleg! U heeft de pseudologen mooi in het kruis getast. De wetenschap heeft de wereld niet veel goeds gebracht. 

mientjei op 01-01-2018 23:52

@Qvic  19.38  helaas zijn we niet allemaal hoogleraar scheikunde

Qvic op 02-01-2018 01:50

Er wordt ook net zo als met de opmerking van SEO beweerd, dat laag gelegen gebieden aan zee onderlopen door de klimaat verandering. Dan zou ik zeggen iedereen die dit beweerd, heeft weer eens niets zelf uitgezocht, wat de werkelijke oorzaak ervan is. Maar blijft andere na roeptoeteren, van wie het harst schreeuwt denkt waarschijnlijk zelf dat hij/zij gelijk heeft lijkt het wel. Want er wordt over de gehele wereld zand gejat van de kusten. Omdat zand nodig is bij de bouw van huizen/flats, wegen e.d. Zo is menig strand verdwenen en onder water gelopen. Het zand om mee te kunnen bouwen. Dat mogen geen ronde korrels zijn, zoals uit een woestijn. Zand van stranden is het goedkoopst, dus die zullen dan ook het eerste verdwijnen. Zand uit de zee baggeren of op het land grind en bouwzand te winnen is duur, maar is een zeer lucratieve bezigheid. Alleen dat kunnen we niet tot de eeuwigheid blijven doen. Want dan zal al het land waar op we nu wonen verdwijnen onder het zee niveau. Daar het ook in de kust streken de meeste steden liggen, dit veroorzaakt een enorme grond druk op een vrij klein gebied. Waardoor de grond als ware inzakt door het grote gewicht van al die gebouwen, mens en materieel aan de kusten. Het gevolg is, dat die steden dan langzamerhand onderwater lopen en de onwetende mens leggen de schuld bij het klimaatsverandering. Zodat iedereen de oogkleppen op kan houden en nog meer gebouwen en mensen in de kust steden kunnen laten komen. Wat natuurlijk het effect alleen maar zal versterken. Zodat we alle dijken op moeten hogen, maar waar moet al die extra grond dan telkens vandaan komen? 

Alle aardbevingen op de wereld worden door maar een paar oorzaken veroorzaakt. Namelijk door vulkanische activiteiten of door mijnbouw of door ondergrondse kernproeven. Bij landverschuivingen komt meestal door ontbossing of door huizenbouw en/of afgravingen en dan bij veel neerslag, waardoor de grond verzadigd raakt en dan heeft de grond geen houvast meer en gaat glijden. Beide hebben niets te maken met klimaatsverandering. Maar dat wordt door menging wel beweerd, omdat ze wederom niets zelf controleren en/of uitzoeken. Maar lekker gemakkelijk andere gaan na roeptoeteren. Terwijl op internet bijna alles te vinden is, blijven de vele onwetende en naïeve mensen het sociale media's belangrijker te vinden, dan wat dan ook.

 

ieznogoedh op 02-01-2018 02:35

Om de mensen dan alvast voor te bereiden op de aanslag op hun welvaart, wordt in het nieuws fijntjes vermeld dat de afgelppen jaarwisseling zo ongeveer de warmste ooit was. In Nederland!

Uiteraard wordt er daarbij niet vermeld dat aan de andere kant van de wereld, de jaarwisseling de koudste ooit was. Nee, natuurlijk niet. Je moet mensen niet wijzer maken dan ze zijn. En ja, helaas zijn er teveel mensen die de MSM voor de grote waarheid houden en te ongeinteresseerd zijn om zelf eens op internet te zoeken.

mientjei op 02-01-2018 03:08

@Qvic   ik heb die documantaire ook gezien over die eilandjes die verdwijnen , en daar waren geen flats en weinig huizen..

Bij mijn weten kunnen aardbevingen ook ontstaan door het schuiven van de aardplaten. Maar we zijn God niet, die weet het allemaal.

Patatje Oorlog op 02-01-2018 11:29

We hebben vaak voor de grap gezegd dat ze nog eens belasting gaan heffen op de lucht die we inademen. Dat gaat niet gebeuren, maar wel op de lucht die we onvermijdelijk uitademen, CO2 dus... De grappenmakers hebben feitelijk gelijk gekregen.

SEO op 02-01-2018 12:01

Brief van NUON in december, 8 prijsstijgingen (!) 4 voor vage kostenverhogingen en 4 (!!) ivm belasting voor peperdure alternatieve energie. Energieprijzen zijn gelijkgebleven! Mijn voorschot werd verhoogd met €40!!!  

Ps 'Vrouwenzones' in Berlijn tijdens Nieuwjaar. Agente in elkaar geslagen in suburbs in Parijs. Engelsen melden vandaag in de Daily Mail dat na bezoek aan Parijs dat deze stad een 'afvalput' is geworden. Dat ze er nooit meer naar toe gaan. http://www.dailymail.co.uk/news/article-5226981/New-Years-assault-policewoman-filmed-attackers.html Europa is in vrije val. Oorzaak, apostasie en de gelegaliseerde kindergenocide (abortus). Maar Rutte zat vrolijk lachend bij het Nieuwjaarsconcert in Wenen.   https://www.ad.nl/show/premier-rutte-voor-nieuwjaarsconcert-en-overleg-in-wenen~a800ba61/  

  

Anneke op 02-01-2018 12:45

Met de slotzin van dit stuk, ben ik het totaal niet eens !!! Denk nu specifiek alleen maar aan de mega verkiezings-fraude al decennia lang hoor, beste mensen !!! Het aan de kant gooien van de PVV is hier ook een voorbeeld van !!!  Ofwel de stemmen werden en worden Nooit gehoord, alles moet volgens de NWO-regie verlopen. De PvdA is niet zonder reden veel te lang aan de macht geweest, in het politieke (NWO) drama-spel.  Heláás, maar wel realiteit de politieke partijen zijn er niet voor u en mij, máár voor zichzelf en specifiek voor de wanorde die we NWO noemen. Zij zijn de dictators, achter zéér duistere schermen...

Anneke op 02-01-2018 12:49

@Positivo 01-01-'18 17:09-u...Herrinnering...Zónder CO-2 is er géén leven mogelijk. CO-2 is één van de gassen, die onze gewassen en dus ons mensen eveneens levend houden !!!

Anneke op 02-01-2018 13:05

@Lies 01-01-'18 22:27-u...We worden zo wie zo financieel uitgemolken !!! En dit gebeurd al decennia lang, hoor. Niets nieuws onder de verduisterde NWO-zon. Weet nog, hoe wijlen mijn vader al in de vroege jaren-60 zich scheel ergerde aan de hoge belasting tarieven. Als jonge ondernemer betaalde hij zich toen al 'scheel' aan de belastingdienst. Hij wilde medio jaren-60 dit land verlaten en naar het (zgn) paradijs aan de overkant van de Oceaan vertrekken. Máár goed, dat mijn moeder hier een stokje voor heeft gestoken, het ging toen ook al lang zo goed niet met de VS als men dacht. En daarbij kwam, dat zijn papieren (diploma's) in de USA niet zouden gelden. 

lieselot op 02-01-2018 15:30

Hoe je het ook draait of keert, er gaat niks veranderen in positieve zin, dan wel de zakken van de zakkenvullers, die nog maar eens rijkelijk zullen worden aangevuld. Voortuderende omvorming van de economie, daar gaat het hem om. Zolang het systeem niet ten gronde wordt gelegd, en er iets compleet anders zou ontstaan, stevenen we af op globale armoede en milieu afbraak. Een basisinkomen gaat armoede niet tegenhouden, want dat gaat veel te laag zijn om rond te komen, laat staan om ecologische wijze te leven.Dit gaat door, tot er niks meer over is. Steve Cutts animatiefilmpje 'Man' spreekt boekdelen! Sommige denkers hebben dit door. Zoals Jaque Fresco, hij bedacht het Venus Project. http://www.ellaster.nl/2017/12/20/het-venus-project-creatie-van-een-echte-intelligente-beschaving-op-aarde/  - De mogelijkheden zijn er, maar de wil ontbreekt! En niet de wil van de gewone man, maar de wil van de machtswellustige klootzakken die alles voor het zeggen hebben, zij willen helemaal geen Venus Project, de gewone man zou daarentegen niks liever willen.Wat ik ook zo jammer vind, is dat mensen die wel moeite doen om bij te dragen aan een betere wereld, hoe dan ook mee zullen boeten voor het om zeep helpen van deze mooie planeet. Of je nu goed bent, slecht of onwetend, iedereen zal lijden en meebetalen aan (en voor) het rotte systeem dat door onkunde en onwelwillendheid is geschapen. Dat is democratie, allemaal samen boeten! :-)Zo triest om in zo'n wereld te moeten leven tot de dood, en alles iedere dag opnieuw te moeten aanschouwen. Ik word daar echt zo moe van!

 

Tom Hendrix op 02-01-2018 16:17

@Anneke: 12.45. uur.Helemaal met U eens, Anneke. Ik weet nog, dat onze MP Rutte, van de VVD, in de middag van de verkiezingsdag in Maart 2017, al door madam Merkel werd gefeliciteerd met zijn overwinnig (VVD) , terwijl de stemlokalen nog open waren. Ra,ra hoe kan dat dan. Ik ben ervan overtuigd, dat de politieke elite, zijn /haar vriendjes/partijlakeien de verkiezingslokalen laat bemensen. Er is gewoon gefraudeerd geworden, met onze stemmen. Er zijn bij de Kiesraad 144.000 incidenten gemeld, maar daar werd door deze Kiesraad NIETS mee gedaan. Geef mijn portie maar aan Fikkie!

vlokje op 02-01-2018 21:07

als warmte en warm eten niet mmeer te betalen is,dan maar terug naar de hout kachel, genoeg pallets voor handen, kleine mileucriminaliteit of is dat mileu vandalismse

Oma op 03-01-2018 00:50

De klimaatleugen wordt reeds doorzien door het volk, aan de reacties her en der merk je duidelijk dat het argwanend bekeken wordt en herkend als melkkoe. @Willy: groen maakt ook geen kans in belziek, daarom dat ze de sossen erbij sleuren voor de verkiezingen omdat ze goed weten dat ze uitgespuwd worden, zeker met een turkse ardogan aanhangsel als voorzitster en het kalf doet er ook geen goed aan :)

Politieke burgerpartijen zijn ook niet de oplossing want macht corrumpeert vooral in combinatie met hebzucht. De enige oplossing is de macht aan het volk via bindende referenda, met aantal zijn we er al, alleen nog de neuzen in dezelfde richting, maw: eengezindheid en zolang mensen zich nog laten vangen aan verdeel en heers, blijven we verder aanmodderen..

Bob op 03-01-2018 12:52

Het is gewoon te triest voor woorden.

De groene klimaat maffia, het is allemaal voor eigen gewin.

CO2 uitstoot., wat een lachtertje. Kijk naar alle prehistorische feiten., je moet echt dom zijn zijn om te geloven wat ze beweren.

Het is allemaal te doen om het uitmelken van uw en mijn wallet.

Net al Al Gore Gore, met zn grote huis en benzine slurpers. Als schapen lopen velen mee met de wolf in schaaps kleren, met uw beeld buis als priester.

Alle productie verhuizen naar China, geen regels millieu., verschuiven  van de vervuiling.

Ga zo maar door.

 

Teveel mensen geloven in deze "sprookjes" , is gewoon te triest voor woorden.

We worden bang gemaakt , beeinvloed...worden voorgeschoteld...

 

Ik ben wakker. Veel gezondheid en wijsheid voor 2018.

Nieuw Begin op 03-01-2018 23:13

Ziet hoe  Macron Frankrijk aan de islam uitlevert:

 

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/03/frankrijks-macron-onderwerpt-zich-aan-de-arabische-wereld/#more-179609

Nieuw Begin op 04-01-2018 07:36

Zal Iran het winnen van Saoudi Arabie als het gaat om de afschaffing van de islam en de respectievelijke elites in beide stromingen, sjiieten en soennieten, van de islam door het wakker aan het worden  van de massa's in de hele islamitische werleld die overal in opstand gaan komen tegen de waanzinnige geestelijke leiders?  

https://tora-yeshua.nl/2018/01/iraanse-volk-verplicht-moslim-is-islam-spuugzat/

( Jesaja 19 !!!)

steady op 04-01-2018 12:03

staedy patatje

Binnen korte tijd zullen wij wel belasting betalen op onze ingeademde lucht

Dratis zon  - nee he betalen op zonlicht zoals vroeger (hoezo vroeger)

in het begin van de vorige eeuw betaalden de mensen (de sukkelaars)

belastingen op het aantal vensters en de grootte van de vensters.

Dus hoe meer zonlicht binnen hoe meer belastingen betalen

Hoe meer licht binnen hoe gezonder ja ja voor degenen die het kunnen betalen ja

Noem mij aub iets wat gratis is op deze wereld

Lucht? water? Leegstaande studio? Stilstaande auto?Gebruik van de openbare weg?

Binnen kort betalen om in de zee te lopen (grapje denk je )

In de vorige eeuw betalen om in de zee te lopen!! Ja ja

Vb glas gebroken en als goede burger daarmee naar het kontainerpark

Waarde glas: 10 cent

Ingang park middelkerke 1 euro + de kosten van uw vervoer+ een snauwende ocmw er

die denkt dat hij god is in dit park

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl