Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

‘Dit is als de activiteiten van de KGB in Rusland’ – ‘Hiervoor zullen sommigen in de gevangenis belanden’ – ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’

(Afbeelding links: Donald Trump blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn stelling dat er een illegaal complot tegen hem bestaat (Getty Images (2)).

Gisteren is aan alle leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een vier pagina’s lange memo overhandigd, waaruit blijkt dat de regering Obama, de FBI, de Hillary Clinton campagne en het ministerie van Justitie op buitengewoon illegale wijze hebben samengespannen en hun macht op extreme wijze hebben misbruikt tegen president Donald Trump, zowel tijdens als na de verkiezingen van 2016. Tal van parlementariërs toonden zich geschokt en verbijsterd. De memo zou wel eens een groot aantal kopstukken hun baan kunnen kosten, inclusief Robert Mueller, die de speciale onderzoekscommissie naar Trump leidt.

 

Een Congreslid vergeleek het illegale pact tegen Trump met ‘de activiteiten van de KGB in Rusland... Het is zo alarmerend, dat het Amerikaanse volk dit moet zien,’ aldus de Republikeinse afgevaardigde Jim Jordan. ‘Het is zorgwekkend, het is schokkend,’ waren de woorden van collega Mark Meadows. ‘Een deel van me wenst dat ik het niet had gelezen, want ik wil niet geloven dat dit soort dingen in dit land, wat mijn thuis is en waar ik van houd, kunnen gebeuren.’

Een groot aantal andere Congresleden pleitten er eveneens voor om de informatie over het complot, dat behalve illegaal ook ronduit verraderlijk is, zo snel mogelijk vrij te geven, en spraken de verwachting uit dat daarna hoogstwaarschijnlijk de nodige koppen zullen gaan rollen, en sommigen mogelijk in de gevangenis zullen belanden.

‘De echte Obama, de wraakzuchtige narcist, aan iedereen blootgesteld’

‘Deze FBI/FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) documenten zijn verwoestend voor de Democraten,’ reageerde voormalige Secret Service agent Dan Bongino. ‘Het hele beeld van een welwillende Barack Obama zal worden vernietigd. De echte Obama, de wraakzuchtige narcist, zal nu aan iedereen worden blootgesteld.’

Eerder schreven we over researchfirma Fusion GPS, dat de voormalige Britse spion Christopher Steele inhuurde om een nepdossier over zogenaamde samenwerking tussen Trump en Rusland samen te stellen. In oktober vorig jaar onthulde de Washington Post voor de eerste keer dat de Democratische Partij en het campagneteam van Hillary Clinton de financiers en opdrachtgevers van dit nepdossier waren.

‘Grootste schandaal in Amerikaanse geschiedenis’

De reacties van het publiek liegen er niet om. ‘Obama’s FBI spande samen met de Clinton campagne om een presidentskandidaat, en daarna een gekozen president en zijn gezin, te vernietigen. Het is het grootste schandaal in de Amerikaanse geschiedenis. Het publiek dient de waarheid te horen.’

‘Goed om te weten, en begrijpelijk dat de leden van het comité van het Huis woedend zijn. Maar als het eindresultaat niet een aantal aanklachten en vervolgingen wegens schandelijke criminele opruiing is, zal de Obama/Hillary corruptie de nieuwe norm zijn.’

‘Als Congresleden op de nationale tv verklaren dat deze memo onze democratie kan bedreigen, moet je deze zeker vrijgeven. Dit spelletje van het moerastuig in DC moet worden beëindigd.’

Vallen Obama en Hillary nu ook in Europa van hun voetstuk?

Het Witte Huis zou de memo mogelijk binnen 5 dagen aan de pers geven, waarna het volk zelf de omvang van het schandaal, dat met de info die nu al beschikbaar is ‘Watergate’ velen malen overtreft, kan bepalen.

Of Barack Obama en Hillary Clinton dan ook in Europa hun ‘heilige’ status verliezen bij de elite, is echter maar de vraag. De jarenlange blinde aanbidding van beide Democraten, gekoppeld aan de redeloze haat tegen Trump, lijkt daarvoor bij de door links beheerste massamedia te groot. Die kunnen zich niet van hun jarenlange ‘verlossers’ afkeren, zonder enorm gezichtsverlies te lijden – hoe hard de feiten ook zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Albatros op 22-01-2018 00:12

@Johannes:

En wees gewaarschuwd: Het antisemitisme komt op in de verenigde staten onder Trump. 

Deze opmerking pik ik er even uit: Onjuiste conclusie. Dit komt juist doordàt Trump partij voor Israël trekt, zie het uitroepen van Jeruzalem als hoofdstad van Israel en het verplaatsen van de ambassade US van Tel Aviv naar Jeruzalem. De stenen en aanvallen (lees Israel Today) liegen er niet om. Daarop heeft Trump gereageerd door de hulp aan de palestijnen (welke gewoon arabieren zijn) met onmiddellijke ingang stop te zetten. En nu breekt het antisemitisme los en dat is een logisch gevolg. Kijk wat D66 al geregeld heeft: er gaat nu per direct even 13 miljoen naar het 'arme' palestijnse volk. Precies de andere kant op, maar hier hoor je ze niet, alleen als ze zich tekort gedaan voelen en dat is al heel snel.

Met Joodse buren gesproken, die afgelopen maand in Israël zijn geweest: overal, werkelijk overal, hangen spandoeken met: God bless Trump erop.....zouden de Joden zo dom zijn als ze zouden weten dat Trump het antisemitisme zou aanwakkeren?

Wat ds. Kersten betreft, dit wilde ik al in mijn reaktie naar u toe zeggen, dat u hier vroeger mee te maken hebt gehad, maar had dit weer verwijderd. Blijkt dus waar te zijn.

mientjei op 22-01-2018 00:44

@Johannes 21 38   je hoeft geen zoektocht te doen typ in op google:  iq Trump   go

En voila kiezen uit de opties, een kind kan de was doen

Die links van jou vind ik wazig  en ze overtuigen mij niet

Let wel de heksenjacht is enorm, en in uw laatste regels schrijft u als een zeer gelovig mens, misschien moet u geloof en politiek meer scheiden. Ik schaar mij achter Br@m 21 47   met alle respect voor u  Mientjei

Ambroos op 22-01-2018 10:59

https://youtu.be/RAC7vFySkOk

Filmpje voor mensen zoals oa johannus. die het niet willen inzienl

Ambroos op 22-01-2018 11:03

Touwens, de memo wordt over 18 dagen vrijgegeven, the gouvernement shutdown hoort bij het vuile spel om de memo te kunnen verbergen.

Johannes op 24-01-2018 11:20

Mientjei, ik zocht in de site die je in een eerdere post noemde. En je kunt wel googelen, maar het IQ wat je krijgt te zien is niet gemeten. Dus geen feit. Ook de basis waarop het IQ is ‘bedacht’ klopt niet. En mijn links gaan over zijn daadwerkelijke universitaire prestaties. Daaruit blijkt dat hij zeker niet tot de top, of subtop van de afgestudeerde bachelors hoorde. Dat lijkt dan wel vaag, maar is meer dan een bedacht IQ. Feit is dat zijn IQ gewoon niet bekend is. 

Geloof en politiek scheiden: ik zie dat dit op deze site helemaal niet aan de orde is. Als gelovige in een democratie mag je toch de duizend jaar oude bijbelse richtlijnen proberen toe te passen in de keuzes die je maakt. 

Ik probeer me te houden aan 1 Tim 2, gebed voor de overheid, voor rust. De roep om chaos en anarchie staat hier lijnrecht tegenover. Jer. 29: constructieve opstelling, zoek de vrede, zelfs in ballingschap. Of de constructieve houding van Daniel aan het Hof, van de Babyloniërs, de Meden en de Perzen. Zonder dat hij overigens een blad voor zijn mond nam om de koning te zeggen waar het op stond, het kwaad te benoemen. Het grote beeld, waarvan de koning het hoofd was, werd tenietgedaan. De hoogmoed t.a.v. ‘Het Babel wat ik gebouwd heb’, resulteerde in 7 jaar leven als een dier. Alles gaat veranderen, we leven in een tijd waarin de wereldverhoudingen aan het verschuiven zijn, maar ik zet geen hoop op anarchie, en ook niet op een mens. En ik ben alsnog blij dat ik niet leef in een dictatuur waar geen scheiding van machten is, 1 persoon de dienst uitmaakt, wetten uitvaardigt, waar geen onafhankelijke rechtspraak meer is en de journalistiek onder censuur is geplaatst. In dit kader: Door alles fakenieuws te verklaren wat Trump niet steunt is gevaarlijk, zoals John McCain stelde. 

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-fake-news-awards-john-mccain-stop-attacking-press-media-a8164496.html

Verder kan ik wel foxnieuws lezen en luisteren Ambroos, maar ik hoor ook hier geen feiten. De memo is geclassificeerd, wat erin staat is niet geverifieerd. Dus ik wacht op echte feiten. En als bekend wordt wat erin staat is het nog de vraag of de context van de gebruikte informatie tot zijn recht komt. Zo simpel is het namelijk niet. In elk geval mag de FBI zelf niet eens inzien wat er vanuit hun eigen informatie in deze memo terechtgekomen is. Dit is opmerkelijk. Dan heb ik het nog niet over de opmerkelijke timing van de memo, bij het nieuws over het afkopen van Trump van een pornoster, het verhoor van Sessions en van Bannon, en de achtergronden van het pushen van releasethememo.  Dus nogmaals: we zullen zien als de informatie uit de memo, maar vooral de feiten en de samenhang ervan bekend worden. 

Albatros, als je de 2e link goed leest, zie je dat vooraf aan de aankonding van de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem het antisemitisme in de VS enorm steeg, dit na Charlottesville. Er zijn groepen mensen, oa neonazi’s die Joden (en mensen van Afrikaanse afkomst!) haten. Helaas bevinden zich deze groepen in allerlei landen. Maar deze groepen in de VS weten zich nu gesterkt door Trumps presidantschap, en roeren zich zich steeds meer, nemenen krijgen in het politieke klimaat van Trump de ruimte. Vooraanstaande Joodse vertegenwoordigers hebben na Charlottesville de president hierover geschreven. 

https://levin.house.gov/sites/levin.house.gov/files/documents/Charlottesville%20Letter.pdf

Hieraan vooraf waren er al zorgen over, nav het zwijgen over antisemitisme nota bene bij de herdenking van de Holocaust. 

https://www.huffingtonpost.com/entry/an-open-letter-to-president-trump-on-anti-semitism_us_58ab6a6ee4b03250fc905e20

En dan is er de zeer onzorgvuldige, gevaarlijke wijze waarop Trump aan Putin informatie verstrekte, wat achteraf afkomstig was van de Israelische geheime dienst.

http://www.businessinsider.com/trump-putin-russia-leverage-israel-intelligence-2017-11?international=true&r=US&IR=T

Kortom: er speelt veel meer achter de schermen, er is een dubbelheid in Trumps acties. Er is een verschil tussen de euforie in Israël over Trump en wat zijn houding verder nog meer teweegbrengt. 

En ja, we hebben inderdaad onze handen ook in Nederland vol aan bijv. de recente acties van onze bewindsvrouw Kaag en de naïviteit van Zijlstra. 

Blijf bidden voor onze overheid, wees een licht op de kandelaar voor onze (ook moslim-) medemensen, en bid voor de vrede van Jeruzalem. 

Joshua Musquita op 24-01-2018 19:19

Interessante ontwikkelingen in de VS . https://imgur.com/a/DTeK7

Albatros op 26-01-2018 01:31

@Johannes:

Geloof en politiek scheiden: ik zie dat dit op deze site helemaal niet aan de orde is. Als gelovige in een democratie mag je toch de duizend jaar oude bijbelse richtlijnen proberen toe te passen in de keuzes die je maakt. 

Geloof en politiek is in deze tijd niet meer te scheiden, simpelweg omdat onze overheid Gods geboden met voeten treedt. Daar kun je als christen het gewoonweg niet mee eens zijn. Vandaar dat veel reakties wat betreft deze 2 zaken hieruit bestaan.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl