Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘EU-grensbewaking Frontex organiseert illegale migratie naar Europa’

Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa en blokkeert immigratie-kritische berichten

Screenshot van een advertentie van mensensmokkelaars op Facebook (bron (2)). 

Er zijn sterke aanwijzingen dat de Europese Unie zijn grensbewakingsorganisatie Frontex inzet om met behulp van Europese marineschepen enorme aantallen illegale migranten uit Libië naar Europa te halen. Van tal van NGO’s en ‘hulp’organisaties is al veel langer bekend dat zij door Brussel betaald worden om migranten pal voor de kust in Libië op te pikken, en geheel tegen alle regels in honderden kilometers verder in Europa af te zetten. Inmiddels zijn er alleen al vanuit Libië 600.000 Afrikaanse migranten opgehaald. 

 

Het officiële doel van de ‘Sophia’ operatie op zee is om illegale mensensmokkel tegen te gaan, maar de aanwijzingen dat zowel Frontex als Europese marineschepen juist actief deelnemen aan deze mensensmokkel, stapelen zich op. 

Zo maken sociale netwerken, met Facebook voorop, alle ruimte vrij voor de pagina’s en berichten van mensensmokkelaars, waaruit duidelijke verbanden zijn op te maken tussen het transport van Afrikanen naar de kust, en hun ‘redding’ op zee. Tegelijkertijd worden -in samenwerking met de Duitse regering Merkel en de Europese Unie- schrijvers, commentatoren en hun berichten die kritisch zijn over de massa immigratie en/of de islam(isering) van Europa als ‘haatspraak’ door Facebook geblokkeerd. 

Samenwerking mensensmokkelaars met Frontex 

Een voorbeeld: op 2 december werd op een Facebook pagina van een smokkelaar een aankondiging gedaan van een ‘trip’ van Libië naar Italië, die op 6 december zou beginnen. 

Op 7 december verscheen een update met de info dat de smokkeloperatie die dag van start zou gaan. Een dag later publiceerde Frontex op zijn Twitter dat het patrouillerende schip Olympic Commander 78 mensen van een boot op de Middellandse Zee had ‘gered’. 

Dit is weliswaar geen direct bewijs dat het om dezelfde boot ging, maar de smokkelaars hadden van tevoren een bericht geplaatst dat zij een haven in Libië verlieten, en zouden worden opgepikt door een schip van de Europese marine, of van een NGO, zoals het al jaren zeer actief meesmokkelende Doctors Without Borders. Dat wijst sterk in de richting van gecoördineerde, door de EU gefaciliteerde illegale immigratie.

 ‘Wet van de zee’ massaal misbruikt 

NGO’s en mensensmokkelaars lijken hun methodes rechtstreeks uit Saul Alinsky’s boek ‘Rules for Radicals’ te hebben. Alinsky, een extreemlinkse anarchist wiens doel de ondergang van de Westerse beschaving is, was tevens één van de grote inspiratoren van president Barack Hussein Obama. Zijn ‘Regel nummer 4’ stelt dat activisten ervoor moeten zorgen dat ‘de vijand (de blanke, conservatieve, ‘rechtse’, al dan niet christelijke Westerling) aan zijn eigen wetten wordt gehouden’. De uitleg en toepassing van die wetten moet dan zo worden verdraaid, dat maatschappij ondermijnende activiteiten –zoals massale mensensmokkel- mogelijk worden gemaakt. 

Dat is exact wat de mensensmokkelaars, de Europese Unie, de NGO’s, de hulporganisaties en Frontex nu doen: ze verkrachten de ‘wet van de zee’ dat alle schepen zijn verplicht om drenkelingen aan boord te halen. Die wet werd echter met het oog op incidentele scheepsrampen opgesteld, niet om de stelselmatige illegale immigratie van honderdduizenden mensen te organiseren en mogelijk te maken. 

Immigratie in jaar tijd verdubbeld 

Op een Facebook pagina van een mensensmokkelaar valt te lezen dat de kosten voor een ‘ticket’ naar Europa vanuit Tunesië $ 400,- bedragen, en vanuit Libië $ 1000,-. Gezinnen krijgen korting. In juli 2017 werden er 11.500 Afrikaanse migranten via Libië naar Europa gehaald, twee keer zoveel als in dezelfde maand een jaar eerder, waarna Brussel destijds maatregelen nam om deze illegale immigratie ‘in te dammen’. Nu blijkt ook dat een glasharde leugen te zijn geweest, en wordt juist exact het tegendeel gedaan. 

EU heeft frontale aanval op Europa geopend 

Samengevat: de Europese marines en de EU-grensbewaking worden door Brussel ingezet om de grootste exodus uit de menselijke geschiedenis gaande te houden, een die in niet één lidstaat door een meerderheid van de bevolking wordt ondersteund. We kunnen daarom gerust spreken van een gerichte aanval door de EU met migranten die voor het leeuwendeel een agressieve, gewelddadige en vijandige religieuze ideologie volgen – een aanval op de oorspronkelijke bevolking van Europa, bedoeld om onze cultuur en soevereiniteit te vernietigen, en zo ieder verzet tegen een totalitaire en geïslamiseerde EU-Superstaat te breken. 

 

Xander 

(1) Zero Hedge
(2) Facebook via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Tom Hendrix op 04-01-2018 16:19

Helemaal eens met het artikel, Xander. En deze smeerlapperij der communistische eussr, heeft te maken met: "het verdrag van Straatsburg", en " het Coudenhove-Kalergiplan".  En onze verraders der politiek; met voorop: VVD,CDA,D66,PvdA,GL en de SP, steunen deze gang van zaken van harte. Dat is althans mijn bescheiden mening.

willy op 04-01-2018 16:22

Dat moet er dan nog bijkomen, dat Eu zelf illegale transporten organiseert e er natuurlijk geld zal mee verdienen, want daar gaat mensensmokkel toch over geld? Natuurlijk zal men geen direct bewijs vinden de transporten gebeuren in de grootste discretie en de pers kijkt een andere kant op. de NGO leven ook op het kap van de vluchteling en dan vragen ze aan ons om nog geld te geven ook? Onlangs hebben bekeerde ex -moslims een brief verzonden aan de duistere paus in Rome en ze zijn kwaad op deze paus die de islam bijna verheerlijkt als de nieuwe godsdienst, de kerk die doof en blind blijft voor de radicale moslims. Ook vindt hij die duistere paus dat de islam in de EU hun geloof mogen praktiseren hij bekeert ze dus niet en wat lezen we bij Johannes? dat je niemand in je huis moogt ontvangen die Jezus niet brengt (  2 Joh 1-5).  Migratie zal nog toenemen onder de vorm van klimaatverandering en voor de moslims binnen de halen! Klimaatverandering daar moet je nu niet mee afkomen in het oosten van de VS want die hebben diepvriestemperaturen! shalom

Kfir op 04-01-2018 16:36

Ik zeg: Stem bij een volgende gelegenheid massaal op anti europa partijen!!!!!!! Zelfs wanneer je een politiek analfabeet of onbenul bent!!!!!!! Wanneer de islam hier de meerderheid krijgt (en daar werken ze hard aan), dan is het voorbij met iedereen die zich niet zal willen onderwerpen aan deze duivelse ideologie!!! Wij hebben het kunnen zien (en zien het nog steeds) in het midden-oosten, daar is het nooit anders geweest dan haat en nijd, moord en doodslag!!! ............Israël uitgezonderd! Dat land is een oase temidden van een woestenij!!!!

JP op 04-01-2018 16:43

He? En ik las laatst nog op het nieuws, dat het afgelopen jaar de "asiel-aanvragen" met de helft was afgenomen. Dat lijkt toch positief nieuws? (sarc. off) 

Shadow1100 op 04-01-2018 18:38

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.

 

https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

SEO op 04-01-2018 18:43

@JP Met statistieken kan je alles doen en alles bewijzen. Bv de 'helft' van wat? Vorige maand, gister, april twee jaar geleden? Kiest u maar. Wat ze zouden moeten zeggen zijn de absolute getallen. En dan dat svp vermenigvuldigen met 2 dan heb je een aardig idee nmm. Feit dat niemand weet hoeveel er binnenkomen ondermijnt de staat NL. Extreem ernstig, maar niemand die zich daarover druk maakt. Het moet feest zijn!!!!

Shadow1100 op 04-01-2018 19:00

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

Tabris op 04-01-2018 19:14

Jezus waarschuwde 2000 jaar geleden al:

“Beware of false prophets, who come to you in sheep's clothing, but inwardly are ravening wolves. (Matt. 7:15.)”

Het zijn dan wel geen profeten maar de hele linkse Nederlandse politieke kliek zoals Rutte, Pechtholt en consorten zijn wolven in schaapskleren. Naar buiten toe zijn ze zogezegd humaan, maar de geheime agenda is de destructie van onze cultuur.

Doordenker op 04-01-2018 19:26

En nog nieuws over de multicul waarmee we verrijkt worden:- Forse toename van geweld in Duitsland en steeds vaker zijn daders vluchtelingen

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/forse-toename-van-geweld-in-duitsland-en-steeds-vaker-zijn-daders-vluchtelingen~a780d296/

- Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/verbijstering-in-rome-somalier-dringt-bevallingskamer-binnen-en-randt-barende-vrouw-aan~ae861b59/

- 'Gaat de regering bepalen wat fake news is?'

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180104_03279707

Meijer op 04-01-2018 19:35

Enige jaren geleden was er een bericht over een plan van de UNO.

De secr. gen. en zijn assistent bedachten het plan: "Afrika moet stereven".

Reden: de Afrikanen behoren tot het verkeerde 'wortelras'. Naar ik meen het 7de ras.

Wel, is de huidige leegloop de poging om  dit plan ten uitvoer te brengen?

Men haalt de sterkeren uit de landen weg en laat de zwaksten achter.

Gelijkertijd wordt de EU en omgeving de vernietiging in gestuurd. Dit, omdat de meesten Muslim zijn. Dan wel er mee "instemmen".

Goede week.

 

cefas op 04-01-2018 23:41

Doorgestoken kaart en censuurwetten. Das dritte reich evolueert in das vierte reich (EU en de Antichrist). Walgelijke vertoning van de EU en zijn NGO s.

Jasper01 op 05-01-2018 00:33

In de USA Trump krijgt het aardig onder controle, neemt de juist emaatregelen om al deze onzin te stoppen. Hij pakt de UN aan, stapt uit de Agenda21, voert wetten in dat migranten alleen maar de VS in mogen als ze wat toevoegen ipv misbruik maken van uitkeringen zoals Obama had ingevoerd. Wat hij ook doet is de corrupte politici zoals Clinton en Aboba aanpakken en met succes, tevens heeft hij het Rusland onderzoek onderuitgehaald. Er is geen bewijs of niets tegen Trump. Het netto reslutaat is dat de NWO plannen on hold staan. Helaas zijn we hier nog niet zo ver of snappen ze het niet zo goed maar als je goed oplet dan merk je dat het heel stil is in de reguliere media/narrow casting kanalen. De EU wordt steeds minder gevoed vanuit Deepstate en de fake nieuws kraan wordt steeds meer dicht gedraaid. Het is een kwestie van tijd voordat de EU klapt en daarmee de stroom aan misbruikmakende kansloze assiel zoekers.  

Tom Hendrix op 05-01-2018 07:51

@cefas: 23.41. uur, op 4/1. Scherp gezien van U. Helemaal waar.

SEO op 05-01-2018 11:10

@cefas. Walgelijke vertoning van het volk, want dat staat het allemaal toe als ze telkens weer op de oude partijen stemmen. Net zoals het de kindergenocide (abortusbeleid) steunt en ervoor heeft gekozen God te vergeten. Het volk krijgt wat het verdient. En ja, de goeden gaan met de slechten. 

Bid, vast en bid en vast en bid en vast enz.

Infidel4U op 05-01-2018 12:26

Degenen die deze massamigratie en de daaraan ten grondslag liggende omvolking van Europa faciliteren, dienen wegens hoogverraad berecht te worden. Het is de hoogste tijd om actie te ondernemen en iedereen duidelijk te maken dat het Van Coudenhove-Kalergi plan en de Resolutie van Straatsburg uit 1975 de leidraad zijn voor alle rampzalige beslissingen van de Europese dictators in Brussel. Dit ondemocratische linkse wangedrocht dient zo snel mogelijk te worden ontmanteld... 

Nieuw Begin op 05-01-2018 16:02

https://www.geenstijl.nl/5140138/no-retreat-no-surrender/

Censuur door Duitsland, Frankrijk en binnenkort Nederlanbd past precies in dit streven dat organisaties als frontex meehelpen aan de islamisering van ons mooie welvarende werelddeel. Let ook op de ommezwaai van Jshua Livestro, van fervent EO promotor nu een vertegenwoordiger van de elite die de MSM en de overheid allang hebben ingepakt. 

Wee Duitsland! Wee Frankrijk! Het IS al veel erger dan zelfs Xandernieuws wereldkundig maakt! Livestro is een 'symtoom' , snapt u wel?

Tom Hendrix op 05-01-2018 16:36

@Nieuw Begin: 16.02. uur. Klopt wat U zegt. Las het ook net op www.Elsevier.nl  En de reacties daar zijn duidelijk genoeg, we/men wenst geen rode communistische dictatuur van de eussr,Merkel en Macron.

j-M op 05-01-2018 16:39

Weten hoe wij in Europa en de VS het facsisme van de globalisten steunen?

https://orientalreview.org/2018/01/04/ukraines-future-nazi-leader/

Qvic op 05-01-2018 17:42

Wat mij steeds meer opvalt is, dat ook hier erg veel reageerders niets weten hoe het politieke spel hier in de EU in zijn werk gaat. Zo ook niet hoe de politiek in Den Haag werkt. Er wordt nog steeds door vele gedacht dat bij (vrije)verkiezingen alles eerlijk verloopt. Verkiezingen zijn een illusie voor het volk, zodat zij het idee behouden dat zij de samenstelling van de regering bepalen. Niets is minder waar. Kijk alleen maar naar het aantal zetels die de VVD zou hebben gehaald. Dit zou 33 zetels zijn volgens de laatste verkiezing van de 2e kamer. Het aantal van 33 moet toch minstens bij vele hier op de site een lichtje moeten gaan branden, dat er weer eens grof gefraudeerd is met de uitslagen. Zo zou ook Merkel afgelopen verkiezingen 33% van de stemmen hebben gehaald, ook hier weer het getal 33. Daar mee moet het toch over duidelijk zijn dat de EU en vele westerse lidstaten door de illuminatie wordt geleid en dat de gewone bevolkingen niets in te brokkelen hebben. Je merkt ook dat hun algehele macht aan het terug lopen is en daarom wordt er nu met man en macht gewerkt om hun droom van het 4e rijk te verwezenlijken. Door massale moslim immigranten de EU landen te overspoelen. Om de homogene samenstelling van de lidstaten te breken. Want moslims hebben geen enkele binding met een Europees land, dus zijn het de ideale volksvervangers voor het autochtonen volk. Daar de moslims ook bekent staan om hun enorme grote aantallen nageslacht, zorgen dat de autochtonen steeds meer in de verdrukking komen en steeds meer een 2e rangspositie in hun eigen land krijgen. Hierdoor worden door middel van wetten en regels steeds meer plichten aan de autochtonen opgelegd. Want alle kosten van de massale import moet wel door hen betaald worden. Zo moet ook ieder EU land hun sociale verzorgingssystemen vernietigd worden. Om zo iedere autochtone werkeloze voor een appel en een ei te laten werken. Zo dat de multinationals veel meer winsten kunnen behalen. De sociale overheidsdiensten worden dan alleen nog toe gekend aan moslims. Zodat zij onbekommerd voor grote aantallen nageslacht kunnen zorgen. Er bestaan al voorstellen dat de autochtonen in de toekomst maar 1 kind mogen hebben. (naar voorbeeld van China) Zo zijn er veel meer plannen die op stapel liggen, waar wij nog geen weet van hebben. Nederland is al sinds de 2e wereld oorlog volledig in handen van de illuminatie en die bepalen wie hun agenda moeten uitvoeren in de vorm van een regering. En het gewone volk maar denken dat ze in een democratie leven. Het volk zien zij enkel als bruikbare idioten, die voor alle kosten van hun agenda moeten opdraaien in de vorm van belastingen.

Tom Hendrix op 05-01-2018 18:02

@Qvic: 17.42. uur. Geheel met U eens. En hoe frappant, dat we nu kunnen zien, dat het boek "1984", van George Orwell werkelijkheid is geworden, in Nedrigland en heel Europa. Democratie zoals ooit bedoelt, is volledig naar de "gallemiezen". En het volk slaapt maar door.....

mientjei op 05-01-2018 18:48

Qvic 17.42  Heeft u soms een glazen bol in huis?

Tabris op 05-01-2018 20:44

@Qvic op 05-01-2018 17:42

Ik ben het geheel met u eens.

Zie ook de tirade van de Franse schrijver Jean Renaud Gabriel Camus die de spijker op z'n kop slaat en precies uit de doeken doet waar het probleem zit. Voorts komt hij ook met een niet zachtzinnig voorstel om dit islamitisch kolonisatie probleem op te lossen.

https://voiceofeurope.com/2018/01/france-cannot-assimilate-people-who-are-hostile-demanding-and-conquering/

mientjei op 05-01-2018 22:33

@vic 17.42   ik vind dat u hier een nachtmerriescenario opwerpt, w.m.b. vooral dat 1 kind  beleid voor autochtonen

(en wie zijn dat dan precies) zonder onderbouwing of bron te vermelden.

Heeft u zelf kinderen, als ik zo vrij mag zijn dit te vragen, bespreekt u dit dan ook met hen?

Infidel4U op 05-01-2018 23:09

Goeie link Tabris, bedankt. We hebben meer van zulke mensen nodig. Misschien is dit ook een goede, als we mensen gefundeerd en met klem willen wijzen op de gevaren van islamisering...

https://voiceofeurope.com/2017/10/tommy-robinson-interview-the-elite-are-clearly-in-the-process-of-islamizing-the-west/

Tabris op 06-01-2018 02:31

Infidel4U op 05-01-2018 23:09

Tommy Robinson rocks!  :-)

Shadow1100 op 06-01-2018 09:22

Europese Resolutie 1743

waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord.

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.       

 

http://www.assembly.coe.int

de^mol op 06-01-2018 11:51
SEO op 06-01-2018 12:28

Wie weet hoeveel immigranten per jaar de EU en NL binnenkomen?

Jean op 06-01-2018 17:31

Laten we vooral niet vergeten of uit het oog verliezen dat Frontex zijn orders krijgt vanuit die levensgevaarlijke EU stal in Brussel, zolang wij die EU stal niet slopen door hem financieel droog te leggen zolang zal de ellende voor ons doorgaan en zolang zal de onveiligheid spectaculair toenemen.

De redding is: EU stal opruimen, grenzen sluiten en alle illegalen én niets toevoegende vreemdelingen lees: parasiterende vreemdelingen verwijderen naar Afrikaans grondgebied, daar is veel meer ruimte en ze zijn daar thuis onder elkaar.

Qromwel op 06-01-2018 19:50

Jean op 06-01-2018 17:31: Inderdaad, het zijn maar ambtenaren. Zij volgen bevelen op. "Befehl ist Befehl", u weet wel.

Infidel4U op 07-01-2018 12:16

@shadow1100 Bedankt! De islamisten zijn dus al doorgedrongen in de hoogste echelons van de antidemocratische EU, maar dat wisten we natuurlijk al. Hoe gaan we dit bij het grote publiek krijgen? Misschien met het boek over de islam van Tommy Robinson?  In combinatie met deze resolutie en de Resolutie van Straatsburg uit 1975 hebben we iets om de onwetenden en onwilligen mee om de oren te slaan.  Er moet nú iets gaan gebeuren... 

Oma op 07-01-2018 14:22
mientjei op 05-01-2018 18:48

"Qvic 17.42  Heeft u soms een glazen bol in huis?"

mientje: heeft u meer dan 1 werkende hersencel? Ieder intelligent mens ziet wat er op ons afkomt, daar heb je écht geen glazen bol voor nodig...heb je je trouwens ook al eens verdiept in wat hier regelmatig wordt aangeraden: de resolutie van Straatsburg, het coudenhove-kalergiplan? Om ergens over mee te discussiëren moet je wel weten waarover het gaat, nietwaar?

Qvic: een middel kan alvast de publieke opinie zijn, ook petities of rechtstreekse klachten via mail naar politici persoonlijk, om de politiek te dwingen van koers te veranderen. Ik heb gemerkt dat er steeds meer rekening wordt gehouden met de publieke opinie. En de jongere generatie beseft dat verkiezingen bedrog zijn, beloften telkens leugens zijn, er wordt geen rekening gehouden met de wil van het volk en dat pikken ze niet meer.

Kan natuurlijk ook dat de publieke opinie enkel als graadmeter wordt gebruikt om te sturen naar een echte volksopstand en burgeroorlog...de tijd zal het leren...één vlaamse politieker heeft al op zn smoel gehad, weliswaar van een dronken man maar ik verwacht dat dit nog gaat toenemen als ze niet luisteren en ons blijven het bloed onder de nagels vandaan halen, de Vlamingen zijn moegetergd, uitgemolken en pikken onze discriminatie en verarming niet meer en dat merk je duidelijk aan de grimmige reacties op sociale media...

 

Oma: Waarschuwing. Matig uw toon. Mod.

Shadow1100 op 07-01-2018 16:36

Infidel4U  Bedankt voor het bedankje. Je kent de uitdrukking ziende blind en horende doof. Onze NPO (Nederlandse Propaganda Omroep) gesteund door RTL4 zorgt er wel voor dat de mensen weinig, en dat weinige nog verkeerd, krijgen voorgeschoteld. Vroeger zei de textielbaron tegen de dominee/pastoor:"Als jij ze dom houdt, houd ik ze arm". Ceasar:"Geef het volk brood en spelen". "Veel beloven, weinig geven" laat een dwaas in blijdschap leven". Noem de spreekwoorden en gezegden van deze strekking maar op. En onze Mark "pinokkio" (hij liegt en naait je een oor aan) Rutte is een uitstekens verteller.

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

mientjei op 07-01-2018 19:19

@oma, 14.22   ja die plannen zijn me allang bekend. Ik heb trouwens op 22.33 nog een reactie geplaatst

waarin ik wat preciezer ben. Nou mijn hersencellen doen het prima, maar u komt op mij over als een woedende

verbitterde vrouw die er lol in heeft om anderen hier te kleineren. Ik ben ook niet blij met de toestanden op het 

moment, maar ik kijk ook naar de lichtpuntjes, de dingen die de goede kant op gaan. Als je gaat zitten denken 

Het is een verloren zaak, dan is dat vaak ook zo, niet doen dus, nou sterkte

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl