HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Duitse ministerie Defensie maakt islam tot nieuwe basisfilosofie Bundeswehr’

Het door Berlijn in opbouw zijnde ‘Vierde Rijk’ wil autochtone Europese volken compleet uitwissen – Regime Merkel gaat hiervoor 12 miljoen moslimmigranten naar Duitsland halen – Denemarken en Oostenrijk overwegen invoering avondklok in criminele moslim migrantenwijken

Weliswaar nog overtrokken, maar critici waarschuwen dat het Duitse leger op koers ligt om in de toekomst tegen de eigen bevolking te worden ingezet, om de islamisering van het land en van Europa met geweld af te dwingen. (Afbeelding: Collage / Jouwatch).

Er zijn nog steeds mensen die weigeren te geloven dat er zoiets als ‘islamisering’ van Europa bestaat. Dat zijn meestal degenen die nog steeds klakkeloos de propaganda van de heersende politici en massamedia volgen. Ondertussen wordt deze ‘niet bestaande’ islamisering vooral bij onze Oosterburen in verbijsterend snel tempo doorgevoerd. Geen grap: de Duitse Bundeswehr heeft onder leiding van minister van Defensie Ursula von der Leyen de islam tot nieuwe basisfilosofie van het leger (de Bundeswehr) gemaakt.

 

Al in november vorig jaar werd bekend dat het Duitse ministerie van Defensie de islamitische Ahmadiyya sekte heeft ingeschakeld om de legerleiding ‘de filosofie en de leermethoden van de islam’ bij te brengen. Daar werden zelfs complete seminars een moskeeën in Hamburg en Hannover voor georganiseerd (2). Ahmadiyya is een typerende ‘taqiya’ vorm van islam, die aan de buitenkant heel tolerant en humanistisch overkomt, maar ondertussen nog altijd officieel als doel ‘de herleving van de islam en de geprofeteerde hereniging van de mensheid’ heeft, zoals op de Duitstalige website staat te lezen. (1)

Umvolkung en Volkstod: 12 miljoen moslims naar Duitsland

Dat doel wordt vermoedelijk omgezet via het beruchte Coudenhove-Kalergi plan, dat in zijn moderne jasje voorziet in het tot 2060 overspoelen van Duitsland met 12 miljoen moslimmigranten, een cruciaal onderdeel van deze reeds in 1923 geplande uitwissing van de autochtone Europese volken door deze te vervangen door gigantische aantallen moslims uit het Midden Oosten en Afrika. Dat wordt ook wel ‘Umvolkung’ genoemd, waarmee links en progressief hun geliefde ‘Volkstod’ zullen krijgen.

Niet voor niets heeft bondskanselier Angela Merkel voor haar immigratiebeleid de Coudenhove-Kalergi prijs ontvangen, de hoogst mogelijke Europese prijs. Ze maakte zelfs reclamespotjes voor de Afghaanse TV, waarin ze moslims letterlijk oproept om naar Duitsland te komen (4).

Zo bouwt Angela Merkel het totaal geïslamiseerde Vierde Rijk op

Als nieuwe ‘Führer’ van het in opbouw zijnde Vierde Rijk verklaarde Merkel dat ‘de islam bij Duitsland hoort, en Duitsland bij de islam’. Ze beval de media om de islam enkel als ‘religie van vrede’ neer te zetten, en alle misdaden en terreuraanslagen door moslims compleet los te koppelen van hun islamitische geloof en motivatie.

Met belastinggeld werden Stasi-achtige controle- en propaganda organisaties en linksradicale geweldsgroepen (zoals Antifa) naar het voorbeeld van de SA opgericht en gefinancierd. Tegenstanders en andersdenkenden worden onmiddellijk buitengesloten, zwartgemaakt en als ‘racisten’ en ‘Nazi’s’ weggezet; de vrijheid van meningsuiting wordt stapsgewijs opgeheven, Facebook pagina’s worden geblokkeerd, kritische berichten worden gewist, en alle niet gewenste, niet-politiek correcte meningen zijn vanaf nu automatisch ‘nepnieuws’ en ‘haatspraak’.

Het vanaf dit jaar ingevoerde ‘Netzdurchsetzungsgesetz’ herinnert op huiveringwekkende aan de dystopische visioenen van George Orwell, omdat nu ook de mogelijkheid om je te laten informeren door vrij toegankelijke externe bronnen steeds verder wordt ingeperkt. De staat heeft zich via de gecontroleerde massamedia een informatie- en opinie monopolie toegeëigend. ‘De vrienden van het Kalergi plan willen de totale controle, en dulden geen oppositie die twijfels heeft, vragen stelt en kritiek heeft op de kamikaze-koers van het regime Merkel (en met haar de Europese Unie), en die de gehersenspoelde bevolking wil voorlichten,’ aldus journalist Andreas Köhler.

Media negeren burgerprotesten, verleggen aandacht met #metoo

Desondanks zijn er tal van –amper door de media berichtte- burgerprotesten tegen de golf van aanrandingen, verkrachtingen, moorden, roofovervallen, geweldplegingen en andere misdaden door overwegend moslimmigranten, die door de politieke elite hardnekkig als ‘vakkrachten’ en een ‘verrijking’ voor de samenleving worden gepresenteerd. De meeste burgers willen namelijk pertinent niet dat hun land wordt geïslamiseerd en wordt opgenomen in een wereldwijd Kalifaat.

Ondertussen leiden de media de aandacht van de (seksuele) misdrijvengolf door migranten af met het gehaaide #metoo concept, waarmee de aandacht naar voornamelijk blanke, autochtone, en vooral niet-islamitische daders wordt verschoven. Desondanks kon niet worden voorkomen dat uit een Zwitsers universitair onderzoek bleek dat immigranten inderdaad verantwoordelijk zijn voor het in slechts 2 jaar met 92% gestegen aantal geweldsmisdrijven in Duitsland (5).

Denemarken en Oostenrijk overwegen invoering avondklok migrantenwijken

De onhoudbare problemen treffen zeker niet alleen Duitsland. In Denemarken heeft de vrijheidspartij DF inmiddels de invoering van een avondklok voor kinderen onder de 18 in migrantengetto’s voorgesteld. Dat voorstel volgde niet lang na de aankondiging van premier Lars Rasmussen vorig jaar september om hardere maatregelen te nemen tegen de compleet uit de hand lopende criminaliteit in migrantenwijken, die in Parijs-achtige no-go zones aan het veranderen zijn. Tevens waarschuwde hij tegen de opkomst van een islamitische parallelle samenleving. Ook in Oostenrijk wordt een avondklok voor migranten overwogen. (3)

‘Een naar buiten toe vriendelijk, maar inwendig kwaadaardig systeem’

‘Door de terugkeer van het verheerlijken van de islam toont de Bundeswehr historisch besef, want reeds Hitler was een grote vereerder van de islam,’ stelt Köhler cynisch vast. ‘De islam past goed in de filosofie van totalitaire systemen, zoals het Merkel-gutmenschen-kartel-regime: naar buiten toe vriendelijk, maar inwendig kwaadaardig, de vrijheid van meningsuiting inperkend, tegen andersdenkenden en oppositie, die door de staat worden zwartgemaakt.’

‘Een regime, waarin het recht gebogen en gebroken wordt, en de kartel-partijen zonder rekening te houden met de gevolgen ‘hun ding’ doen, en zich daar niet voor hoeven te verantwoorden. Een regime dat echte democraten systematisch en via de staatsmedia professioneel als Nazi’s neerzet, in diskrediet brengt en bestrijdt, terwijl men zich zelf absoluut bewust totalitair gedraagt, echter deze keer tegen de eigen burgers, en ten gunste van andere volken uit vreemde culturen.’

 ‘De echte Nazi’s kunnen ongestoord hun gang blijven gaan’

‘Het is een regime waarin schijndemocraten zich als heilsboodschappers voordoen, dat de publieke opinie manipuleert en stuurt, dat voorvechters van de democratie Nazi’s noemt, terwijl de echte Nazi’s ongestoord hun gang kunnen blijven gaan. Een regime dat over de hoofden van het eigen volk heen regeert, en waarin krankzinnigheid en waanzin het roer hebben overgenomen.’

Dezelfde omschrijvingen kunnen naadloos op de EU-technocraten in Brussel worden toegepast, en helaas ook op een aantal eurofiele, steeds anti-democratischer wordende partijen en politici in Den Haag. Alleen als het gewone volk massaal wakker wordt en in opstand komt, valt de fatale koers die zij voor ons hebben bepaald, een die ons uiteindelijk naar een islamitische EU-superstaat dictatuur zal leiden, nog te stoppen.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) Breitbart
(4) Michael Mannheimer
(5) DW via Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Eelke Piers op 08-01-2018 17:27

Hitler was zeker geen vereerder van de Islam. Hij heeft er 6 miljoen laten vermoorden.

Hitler had kontakt met de moeffie van Jerusalem omdat hij de Joden daar probeerde te lozen.

Infidel4U op 08-01-2018 17:29

Nou lekker dan... Lees dit essey van Baron Bodissey op Gates of Vienna maar eens, dan zie je wat de resterende opties zijn om het tij te keren. Er valt niet te linken maar de publicatiedatum is 23 april 2008. De titel is "Surrender, genocide... Or What?" Niet voor mensen met zwakke magen of het "andere wang-syndroom"...

Infidel4U op 08-01-2018 17:33

@ Eelke Piers: Eh... Zes miljoen moslims?! U bedoelt joden zeker... Er was een complete moslim SS-divisie en Hitler werd geinspireerd door de Mufti voor zijn Endlosung... Het waren broeders in hun anti-semitisme en vertegenwoordigden het pure kwaad. 

freedomfighter op 08-01-2018 17:43

Endlosing is kolder.

Google Havaara verdrag.

Nazi's die joden naar toenmalig Palestina brachten.

Door de oorlog is dit gestopt en kwam het idee voor tijdelijke kampen.

Er zijn zelfs herdenkingsmunten met aan een kant de david ster en aan de andere kant de swastika.

De werkelijkheid is vreemder dan wij nu denken te weten.

Tom Hendrix op 08-01-2018 17:52

Xander, geheel eens met dit artikel. Hopelijk gaan er nu wat mensen wakker worden.

Shadow1100 op 08-01-2018 18:14

Een leger bestaande uit europeërs hatende moslims is rücksichtlos in te zetten om de mensen op te sluiten in zogeheten Femakampen:

FEMA kampen zijn gevestigd door heel Amerika, Canada en Alaska. FEMA wordt wel gezien als het machtigste bestuurssysteem van Amerika. Sommigen noemen het wel “het geheime bestuur” van Amerika. Er zijn inmiddels in opdracht van FEMA meer dan 800 detentiekampen gebouwd en ingericht. Verschillende bronnen melden dat de “Elite” hier de vijanden van de staat wil opsluiten. In een publicatie onder de titel “Camps for Citizens” vertelt de auteur Jonathan Turley dat de voormalige Amerikaanse minister van Justitie John Ashcroft destijds een plan heeft opgesteld dat de mogelijkheid biedt, toekomstige tegenstanders van de staat zonder vorm van proces op te sluiten en hen hun burgerrechten te ontnemen.

http://www.franklinterhorst.nl/FEMA%2…

*FEMA kampen komen/zijn ook in nederland. Zonder dat wij het echt doorhebben, wordt ook in Europa gewerkt aan het uitrollen van de NAZI agenda. Zoals al een keer omschreven is Europa mede opgericht door oud NAZI’s en kunnen we bijvoorbeeld niet ontkennen dat wijlen prins Bernhard – initiator van de Bilderberggroep – ook NAZI roots heeft. Hij werkte bijvoorbeeld voor IG-Farben; het bedrijf dat Zyklon-B leverde aan de NAZI’s maar ook mede financier van de oorlogsmachine van Adolf Hitler was…http://stopdebankiers.eu/zijn-er-ook-……/*Link met waar de fema kamps zitten…https://pineut.wordpress.com/tag/fema/

”Niks geen Zaanbajes meer, of Pi2 (van Penitentiaire inrichting) maar vanaf nu heet de gevangenis op bedrijventerrein HoogTij) Justitieel Complex Zaanstad, of kortweg JC Zaanstad.”

http://deorkaan.nl/proefzitten-in-jus…

willy op 08-01-2018 18:23

Het feit is dat vele in Europa geloven dat er zoiets bestaan als een Europese islam of een gematigde islam, en zelfs de Turkse leider Erdogan moest daar mee lachen en zijn antwoord was ' islam is islam'  dus hij bedoelde er is geen andere islam. De ideologie van de islam is vrouwenonderdrukking en het schenden van de mensenrechten en een uitzuigpolitiek! En nu hopen de Duitsers want het zijn weer dat volk met een naziverleden, die eigenlijk het nazisme terug binnennemen want die ideologe heeft de islam ook . Dus Europa komt langzaam maar zeker in handen van de islam,het staat in de sterren geschreven! Shalom

Lucie op 08-01-2018 18:26

Hitler was wel degelijk een grote vriend van de moslims.

SEO op 08-01-2018 18:35

In NL doen we dat ook. NL heeft een volle kolonel voor de 'geestelijke verzorging'  van moslims. Dit is wat hij zegt:

Moslimmilitairen binnen de Nederlandse krijgsmacht. Ze zijn volgens het Hoofd Islamitische Geestelijke Verzorging kolonel Ali Eddaoudi de ultieme vorm van integratie. “Met Nederland als vaderland zijn ze loyaal aan dit leger.” Zijn moslims dan ook algemeen geaccepteerd? “Jazeker wel,” gaat hij verder, “maar ook binnen de krijgsmacht importeer je problemen uit de samenleving. Je kunt elkaar – moslim en niet-moslim – echter niet aanspreken op, of veroordelen voor wat elders in de wereld gebeurt.”

Meer kleur binnen de krijgsmacht laat zien dat er saamhorigheid is, vindt krijgsmachtimam majoor Suat Aydin. “Iedereen kan zijn steentje bijdragen in respect en liefde. En dat gaat goed binnen de krijgsmacht.”

“Het is iedere keer moeilijk uitleggen dat IS en Al Qaida de Islam misbruiken”, vult krijgsmachtimam majoor Suat Aydin aan. “Je mag niet doden van ons geloof. Doe je dat wel, dan is het of je de hele wereld doodt. Of positiever, als je iemand redt, red je de hele wereld. We hebben veel met moslims te maken, in Nederland, binnen de krijgsmacht, en in missiegebieden. Moslimmilitairen kunnen hun collega’s daar goed adviseren.” Eddaoudi ziet dat net zo. “Het kan Defensie echt een meerwaarde geven.”

(https://magazines.defensie.nl/landmacht/2015/06/07_moslims-binnen-defensie-ultieme-integratievorm)

Gerrie op 08-01-2018 18:44

Is het jullie ook opgevallen dat nagenoeg iedere dag de NOS ofwel: de Staatsmedia het heeft over 'opwarming van de Aarde', 'klimaatverandering', 'stijging zeespiegel' en aanverwante onderwerpen? Ofwel: middels de Staatsmedia (de NOS) maakt Rutte en zijn kliek de geesten rijp om belastingverhoging op belastingverhoging te aanvaarden.

rescue op 08-01-2018 18:54

Togarma (de Turken) was een zoon van Gomer (Germanen) Gen.10:3. Dus die zijn familie van elkaar dus het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En antisemitische heidenen. We gaan nog wat beleven met de Duitsers, want Schulz wil naar een verenigde staten van Europa. Driemaal is scheepsrecht nietwaar?

cefas op 08-01-2018 19:07

Weer dat fascistisch-socialistisch Duitsland dat Europa naar de ondergang voert en weer leert de geschiedenis dat de mens niets leert van de geschiedenis.

ron op 08-01-2018 19:29

Samen met Hitler vochten 600000 moslims hier gelezen

Meijer op 08-01-2018 19:37

Infidel4U 17:33;

Shalom;

Tevens hebben AH en AaH de hanschar divisionen opgezet om de Joodse bevolking van Jugoslavia te vernietigen.

De centjes werden door AH gelevert. Dit, na levering van pecunia door: Busch/Ford etc.

Deze centjes zijn op twee Suisse-banken gedeponeerd.

Shavuah Tov.

Westbound op 08-01-2018 19:58

Ach kom, zo'n vaart zal het allemaal niet lopen.

Pieter op 08-01-2018 23:05

2060...hmmm?

Er word toch al heel lang hier en overal ter wereld geopperd dat we inmiddels bovenop de Eindtijd/Armageddon zitten. Volgens vele theoriëen en ook voorspellers en de Bijbel en Koran zitten we binnen een paar jaar(er werd al 2018 gezegd!) in de 3e wereldoorlog. Dus dan gaat 2060 echt niet meer lukken dan is de wereld allang vernietigd of op het eind van de Armageddon. Daarna zou er 1000jaar vrede zijn. Alle tekenen wijzen toch op de aanstaande oorlog hoor ik hier al zo lang van velen. Dat zou dus vrij snel moeten gaan gebeuren dan...

Waar halen ze 2060 vandaan opeens?

Qvic op 08-01-2018 23:33

Er zijn nu vele activiteiten in Amerika onder leiding van Trump bezig om de gehele nazi tak van de illuminatie aan banden te leggen. Zo heeft Rusland met Putin al aan gegeven dat zodra de islam in Europa beschikking krijgt over legers c.q. kernwapens. Dat zij dan preventief de aanval zullen inzetten. Wat ook veel mensen niet weten is dat Duitsland nog steeds (sinds de 2e wereld oorlog) onder controle staat van Amerika. Dat was de reden van waarom Obama zo bejubelt werd toen hij president was en dat er door de reguliere media en hier in de EU er klakkeloos van uit was gegaan dat H. Clinton zijn opvolger werd. Maar nu Trump het is geworden, die niet het beleid van Obama voort zette. Wordt er alles aan gedaan om hem niet alleen in alles zwart te maken, maar zij zoeken constant naar een strohalm om hem van die functie af te halen. Want dat zou wel eens de doodsteek zijn van de gehele operatie. Met dat gegeven kan het zo zijn dat ook hier in de EU de nodige nazi kopstukken en de hele organisatie ervan door Amerika opgepakt kunnen worden. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 verzegelde enveloppen door Trump uitgevaardigd. Hiermee kan/wordt waarschijnlijk vele doofpotten uitgemest en komen de slinkse wijze van verrot links boven water drijven, van hoe wij door onze eigen regeringen zijn verraden en bedrogen door de jaren heen. Het is wel opvallend dat de reguliere media hier geen woord vuil maakt over wat gaande is in Amerika. Maar wel alles breed uitmeten van het zwart makend boek over Trump, wat totaal uit de duim gezogen informatie bevat.

Bambi op 09-01-2018 00:40

Lucie op 08-01-2018 18:26

ja maar hij heeft wel de verkeerde aangenomen

mientjei op 09-01-2018 00:45

@Gerrie  18.44  hallo Gerrie   kijk ook eens naar het jeugdjournaal

mientjei op 09-01-2018 00:54

Dadelijk worden ook nog de Matheus en de Johannes Passion  verboten  

En moeten we het dan doen met dat kattengejank dat de islam van de torens blaast

Bundy op 09-01-2018 01:21

Dat gezeur over Nazi's , zelfs de alleroudsten zijn nu  dood .   Hitler heeft met behulp van de grootmufti van Jerusalem de Hanscharbrigade opgericht .     De echte reden  dat hij deze randblanken van de Balkan inlijfde was  omdat de echte SS zo goed als uitgeroeid was , en hij dus soldaten nodig had .                De situatie van toen was totaal anders dan de nachtmerrie van nu .    Van alle echte Duitsers is er geen éen die de heldendaad tegen mutti-Merkel durft te begaan .          Ik bedoel hiermee dat zonder geweld het geweldsmonopolie bij de staat blijft liggen en de Europese bevolking dus uitgeroeid zal worden .

Het doel is de hele wereld klaar te stomen voor de komst van de verborgen Iman ( de antichrist ) .   In Openbaringen staat dat na de opname twee-derde deel van de wereldbevolking door hongersnoden en natuurrampen om het leven zal komen .    Dit is de straf voor de o.a in dit artkel beschreven misdaden .  

Qromwel op 09-01-2018 08:05

Men zal het zich indertijd niet gerealiseerd hebben, maar door de stichting van de Joodse staat Israel in 1948 kwamen vervullingen van profetieën m.b.t. Jeruzalem in zicht. Zoals ook de terugkeer van een overblijfsel uit de Babylonische ballingschap naar Jeruzalem vervullingen van profetieën m.b.t. Bethlehem in zicht kwamen. 

steady op 09-01-2018 09:06

Europa (wij)

De europese landen betalen milliarden euros aan de palestijnse terroristen

om het israel zo moeilijk mogelijk te maken

Ik ben er zeker van dat israel nu de moslims helpt om naar hier te immigreren

om europa een koekje van eigen deeg te laten smaken

En op die manier kunnen wij voelen wat israel al 70 jaar te verduren heeft van die

vrede brengende liefde volle dodende naar hun paradijs verlangende mensen

Volgend jaar in jeruzalem

Tom Hendrix op 09-01-2018 10:35

@rescue: 18.54. uur, op 8/1. Juist gezien. De eussr, is de voortzetting van het "derde rijk".  En bewust wordt daar naar toe gewerkt, ook door de zogenaamde democratische partijen in Nederland, zoals: de VVD, het CDA. de PvdA en D66.

Ramshoorn op 09-01-2018 12:43

Het is bekend dat de grootmoefti van Jeruzalem Haj Amin Al Husseini net als Hitler van plan was dat alle Joden uitgeroeid dienden te worden. In Sarajewo had de moefti in 1943 ruim 15.000 moslims gerekruteerd. Ook uit Rusland en de Krim meldden zich ruim 400.000 moslims bij de Duitsers aan omdat die een bloedhekel aan Stalin hadden. Alle details in boek van Emerson Vermaat: Hitler en de Arabieren. blz 105 en 110.

Duitsers en Arabieren werden verslagen door de Geallieerden. Duitland lag in Puin in 1945. Zes miljoen Joden waren vergast en gecremeerd. Drie jaar later 1948 riep de Joodse Ben Goerion de onafhankelijke Staat Israël uit in Tel-Aviv. 

De les die we hiervan kunnen leren: Het goede overwint het kwade. Het Heil is uit de Joden leerde Jeshua 2000 jaar geleden al. Johannes 4:22.

Duitsland probeert opnieuw samen  met de paus de wereldmacht te grijpen die in 1933 ook al een Concordaat met Hitler The Beast sloot. Paus Bergoglio is een grote vriend van de Islam en noemt moslims zijn broeders, hoewel de Koran duidelijk leert dat God geen Zoon heeft. Deze Paus lacht er om. Dus we weten uit welke hoek de wind waait!!!

Moeten we bevreesd zijn voor deze ontwikkelingen? De ongelovigen wel. Joden en vrienden van Israël weten dat Rome en Mekka smadelijk aan hun eind zullen komen op de bergen Israëls, in detail beschreven in Ezechiël 38 en 39.

Het goede nieuws is dat de Joodse Messias voor Zijn Volk zal strijden en met stip al die antisemieten zal overwinnen! Details in Jesaja 63-66 en Openbaring 19-22.

Brawit op 09-01-2018 14:02

Het lijkt wel of Hitler in dit item en de kommentaren verheerlijkt wordt. Ook een gevaarlijke wending. Maar de EU, die zogenaamd eenheid wil prediken in Europa zorgt er zelf voor, dat de oorlogsdreiging in datzelfde Europa enorm toeneemt. Steeds meer ontevreden burgers en als het zo door gaat, dat pikken die het op den duur niet meer (het zal tijd worden) en zullen er vermoedelijk burgeroorlogen in de diverse landen van Europa uitbreken. In Nederland natuurlijk niet, want die ligt dan, net zoals nu, heerlijk te slapen. Was het niet Colijn, die voor de 2e wereldoorlog zei, dat we rustig konden slapen, omdat zij over de bevolking waakten, nu is dan Rutte, die ongeveer hetzelfde doet maar anders zegt. 

Tom Hendrix op 09-01-2018 15:17

@Ramshoorn: 12.43. uur. Helemaal waar wat U zegt, Ramshoorn.

Daniel op 09-01-2018 15:59

@freedomfighter op 08-01-2018 17:43Het juiste tegengeluid. Maar dat wordt gemakshalve genegeerd door mensen die werkelijk niets weten en zich laten voorlichten door de leugenpers. Ook hier op dit forum. Schande.

@cefas op 08-01-2018 19:07Je weet echt helemaal niets. 

Daniel op 09-01-2018 16:04

Als de Europeanen zelf al verschillende beelden van de werkelijkheid hebben, hoe kunnen zij dan ooit een front maken tegen de winter die komt? De top van de piramide speelt het spel voortreffelijk.

Gustave le Bon zei het volgende over de mensenmassa:

"De massa heeft nooit naar waarheid gedorst. Wie hen illusies kan verschaffen, is gemakkelijk hun meester; wie probeert hun illusies te vernietigen is altijd hun slachtoffer."

Treffender had hij het niet kunnen stellen. Een volk krijgt wat het verdient.

vliswat op 09-01-2018 16:27

Heeft Mladic of Karadzic niet gezegd tijdens zn rechtzaak...jullie weten niet wat jullie hier binnen halen... Iets in die trant is er geroepe door een van die Generaals. En ze hebben verdikkeme nog gelijk ook!

Janus op 09-01-2018 17:34

Pieter op 08-01-2018 23:05

2018 + 7 + 1000 = 3025

3025 - 7000 = -3975

De woorden mag je zelf invullen

Bundy op 09-01-2018 17:50

@Daniel op 09-01-2018 16:04

Wat een meesterlijke beschrijving heb je genoemd !

Janus op 09-01-2018 17:55

Ik zal je een hint geven:

Abraham was de tiende in de geslachtslijn van Noach via Sem en werd 352 jaar na de Vloed, in 2018 v. Christus geboren.

Qromwel op 10-01-2018 10:17

Google dit: Duits-nederlandse samenwerking defensie.

Gorghel op 10-01-2018 15:48

De Europeaan klopt zich op de borst voor het hebben van democratie. Daar hoort ook bij het accepteren van beleid door een gekozen regering. Wiens doel dient de democratie? Hoe ver mag democratie gaan? De Europeaan weet het steeds minder. Hij vraagt ook niet om helderheid.

Pieter op 10-01-2018 22:00

@Janus

En welke numerologie moet dit dan voordelen weer. haha

Nieuw Begin op 16-01-2018 07:35

De VS wil een grensleger van zo'n dertigduizend, voornamelijk Koerdische, soldaten opleiden in Noord-Syrië. President Erdogan is furieus en dreigt dit 'terreurleger' te vernietigen.

https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10337903/erdogan-wil-terreurleger-vernietigen

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl