Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse kindertelevisie promoot relaties en seks met moslimmigranten

Gevestigde Europese media door de knieën voor islam, promoten islamisering

Afbeelding: Kika Screenshot.

In Duitsland is opnieuw ophef ontstaan over het kindertelevisie kanaal Kika. Dat had op zijn website namelijk een filmpje geplaatst waarop migrantenjongeren wordt geleerd hoe ze een BH moeten losmaken. Onlangs veroorzaakte Kika ook al de nodige beroering toen het een reportage maakte van een minderjarig Duits meisje, dat met een volwassen Syriër verkering had. De Syriër kon zonder enige tegenspraak tegen de jonge kijkers zeggen dat een vrouw in alles gehoorzaam dient te zijn aan haar man, en dat vrouwen niet behoren te werken, maar thuis behoren te blijven. Ook wilde hij dat zijn vriendin zich tot de islam bekeerde en een hoofddoekje ging dragen. Kortom: de links-linksgroene/liberale ‘multiculti’ ideologie in een notendop.

 

‘Open BH’, was de titel van het anderhalve minuut durende filmpje, dat na een golf van verontwaardiging inmiddels weer offline is gehaald. Onder andere Duitslands grootste vrouwenorganisatie Terre des Femmes diende een heftig protest in. Woordvoerder Inge Bell verklaarde ‘verafschuwd’ te zijn. ‘Dit geeft het totaal verkeerde signaal af aan de doelgroep, die bestaat uit 3 tot 13 jarige kinderen.’

Volgens Bell moedigde het filmpje verkeerd (seksueel) gedrag bij jongens aan. ‘Dit filmpje zegt in feite dat migrantenjongens speciale instructies nodig hebben om een BH open te kunnen maken. Juist in een tijd van het #MeToo debat zou het inzetten van migrantenjongens in de media een no-go moeten zijn.’ De woordvoerder noemde daarbij nog niet eens de enorme golf aanrandingen en verkrachtingen die Duitsland -sinds het openen van de grenzen voor inmiddels meer dan 2 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten- overspoelt.

Syrische vriend liegt over leeftijd, wil dat Duitse vriendin moslima wordt

Eerder deze maand veroorzaakte Kika al een schandaal toen het een reportage uitzond van het minderjarige Duits meisje Malvina, dat verkering had met de ‘minderjarige’ Syrische jongen Diaa, die er met zijn volle baard overigens al als ver over de 20 uitzag. Achteraf gaf hij toe dat hij –net zoals 80% van alle ‘minderjarige’ migranten, zo blijkt uit de statistieken- inderdaad had gelogen over zijn leeftijd, en 20 jaar oud was.

Tijdens het interview zei de Syriër dat de islam van grote invloed is op zijn leven, en zijn 16 jarige vriendin zichzelf tot de islam moest bekeren en ‘gepaste kleding’, waaronder een hoofddoekje, moest dragen. De Westerse kledingwijze, vooral korte broeken en rokken, wees hij resoluut af, omdat ‘dit heel moeilijk is voor Arabische mannen... Ik groeide op in een islamitisch-Arabische cultuur... Religie geeft je regels. Zonder deze religie heb je geen regels, en zonder regels heb je geen leven.’

‘Mijn dochter zit al ergens in een boerka verstopt’

Zijn Duitse vriendin voegde eraan toe dat ze was gestopt met het eten van varkensvlees, omdat haar Syrische vriend dat had geëist. Ook Malvina’s moeder kwam in de 25 minuten lange documentaire aan het woord. Zij verklaarde dat ze het gevoel had ‘dat mijn dochter al ergens in een boerka verstopt zit’.

Malvina had overigens ook kritiek op haar vriend, omdat hij wilde dat ze geen contact meer met haar mannelijke vrienden had, en hij homo’s niet accepteerde. Het hevig bekritiseerde filmpje, waarin ook was te horen en zien hoe Diaa verklaarde dat een vrouw niet behoort te werken maar thuis behoort te blijven, werd later ook door YouTube offline gehaald. (1)(2)

Europese elite eist respect voor islam, maar niet andersom

Bizar genoeg was het thema van het kinderprogramma ‘respect voor mijn rechten! – samenleven’. Andermaal blijkt dat het ‘respect voor mijn rechten’ volgens de Europese elite slechts één kant op dient te gaan, namelijk respect voor de islam, en niet andersom. Dit soort schaamteloze propaganda uitzendingen onderstrepen dat de door links gecontroleerde media in Europa zelf al lang door de knieën zijn gegaan voor islam en islamisering, en verwachten dat de rest van de bevolking in Europa gewillig zal volgen.


Xander

(1) Breitbart
(2) Die Welt via Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

rescue op 29-01-2018 13:54

Het is niet de media, hoe vaak moet dat nu benadrukt worden, het is het domme volk.

Jean op 29-01-2018 14:32

Met die linksemerkel én die extreem linkse schulz zal dat alleen maar erger worden.

Heel snel van koers wijzigen zoniet is Duitsland verloren.

Tom Hendrix op 29-01-2018 14:59

Dit allemaal mogelijk gemaakt; door de marxistische, socialistische internationale, de "groen-linkse luchtfietsers", en uiteraard de communistische eussr. Compleet van God los, lijkt het met de dag afschuwwekkender te worden.

jerommeke op 29-01-2018 15:15

Kika kan beter aan Duitse meijsjes snel les gaan geven hoe ze een boerka moeten om doen.

Lars030 op 29-01-2018 15:50

Xander + team: Nogmaals mijn grote complimenten voor het telkens weer zo snel en scherp datgene te laten zien wat er echt aan de hand is. Ik vrees dat dit binnenkort zal worden afgedaan als 'fake nieuws' (hoi, Kafka Orwellgren)... Nooit had ik 20 jaar geleden maar durven fantaseren dat het zo gestoord zou worden in Nederland en de rest van West-EU, van Zweden t/m Spanje. Walgelijk dit in Duitsland, en allemaal voor maar 1 doel: islamisering/omvolking. Zum kotzen!

Dank Lars voor uw waardering. Mvg. Mod.

Michaël ;-{> op 29-01-2018 15:54

Ik snap die affiniteit van de Europese elite met de islam wel:

Ze dienen beiden de leugen en het kwaad. Het één is als een patatje oorlog zonder (religie), het ander als een patatje oorlog met (religie).

Tom Hendrix op 29-01-2018 16:32

@Lars030: 15.50. uur. Ook met uw reactie eens.

@Michaël: 15.54. uur. Inderdaad Michaël.

JP op 29-01-2018 16:37

Nog even en de Podesta's, Clintons enz. kunnen asiel in Duitsland aanvragen en daar verder gaan met hun Pizza-viespeukerij zonder strafbaar te zijn."Helemaal van God los, zijn ze daar".

Tom Hendrix op 29-01-2018 16:41

Ook ik wens mijn waardering uit te spreken, voor Xander en zijn team. Wat een geweldige inzet van U, en uw team, om ons steeds weer relevante artikelen voor te schotelen. Chapeau!

koloth op 29-01-2018 17:19

Het gaat nu snel. alles wordt weggegeven wat onze ouders opgebouwd hebben.  Nog ff en we worden afgeslacht.   Nou ja we hebben het verdient, zo werkt de natuur nou eenmaal: de sterkste overwinnen.

Willem op 29-01-2018 17:33

Het is bizar. Ik wordt hier zo kwaad van, het wordt ons door de strot geduwd, de islamisering, Zum kotzen inderdaad.

Xander, van mij ook de complimenten. Patatje oorlog? Volgens mij wordt het uiteindelijk oorlog, burgeroorlog en dan worden zelfs de aardappelen schaars. Verbijsterend om dit mee te moeten maken.

van buiten op 29-01-2018 17:40

Beste Xander je geeft al een tijd deze onderwerpen aan, terwijl er veel meer gebeurt hedendag dit is maar een bijzaak voor de elite, waar ik op dit moment het meeste plezier aan beleef is dat men de verdeelsleutel aan het kwijt raken is onderling, we krijgen dit jaar te maken met vele openbaringen omtrend de vele leugens van onze overheersers. alleen al op dit moment mm dos aanvallen op diverse systemen in nederland, en Rusland maar de schuld geven schrijft de telegraaf, trouwens de telegraaf is in mijn ogen altijd een uitgever geweest waar een vuiltje aan kleeft, mijn wijlen schoonvader was abonee al vanaf de jaren veertig hij vervloekte deze krant, hij wist wel beter omdat mijn schoonvader jaren krijgsgevangenen was bij de duitsers en dat in penmunde en dat voor de V1 en V2 raketten, de Telegraaf was voor hem een verlengstuk naar de overheid en hij zij dikwijls allemaal leugens wat ze nu weer schrijven. De media is al lang niet meer te vertrouwen, en vooral onze economie en finacien draaien op volle toeren, wat zij onze noud wellink ook alweer, als men het van de daken spreekt dat het goed gaat ,moet je juist heel allert zijn. Alleen deze man heeft veel aan zijn kerfstok hangen, hoop dat hij op zijn laatste levensfase toch gaat inzien, heb ik het wel goed gedaan.  Ik zeg al een tijd pluk de dag en geniet ervan. het goede heeft al een tijd de overhand tegen het kwaad, alleen het heeft de tijd nodig.

Michaël ;-{> op 29-01-2018 18:22

Ja Xander, ook mijn complimenten voor al uw noeste arbeid. Daar moet haast wel een heel team achterzitten, of niet? Al die nieuwe artikelen, plus het modereren is een dagtaak op zich. Petje af en mijn hartelijke dank. Ga zo door !!!

Met vriendelijke groet, Michaël

Shadow1100 op 29-01-2018 18:25

 

President Putin:

Leef in Rusland zoals Russen! 

Elke minderheid, waar ze ook vandaan komt, moet in Rusland werken en eten, Russisch spreken en de Russische wetgeving respecteren als ze in Rusland wil wonen.

 

Als u de voorkeur geeft aan de wet van de sharia en het leven van moslims wilt leiden, raden wij u aan om te gaan daar waar dat het staatsrecht is.

Rusland heeft geen moslimminderheden nodig. De minderheden hebben Rusland nodig en we zullen hun geen speciale voorrechten verlenen of proberen om onze wetten aan uw wensen aan te passen, hoe luidkeels ze ook “discriminatie”uitroepen.

We zullen geen enkele minachting voor onze Russische cultuur tolereren. 

 

De Russische manier van leven en traditie is niet verenigbaar met het gebrek aan cultuur of de primitieve kennis van sharia en moslims. Als dit, onze eervolle wetgevende instantie, overweegt om nieuwe wetten op te stellen, moet zij in de eerste plaats rekening houden met het belang van de Russische natie, aangezien moslimminderheden geen Russen zijn.

 

We moeten beter lering trekken uit de zelfmoord van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Frankrijk als we als natie willen overleven. Moslims staan op het punt deze landen te veroveren.

Michaël ;-{> op 29-01-2018 18:49

@ koloth op 29-01-2018 17:19

Ja Koloth, ze weten dat ze nog maar weinig tijd hebben, vandaar die haast, en het rondgaan als een briesende leeuw, tegen alles wat met de enige ware levende God te maken heeft.

Hein op 29-01-2018 18:53

De heer Wellink is de duurste nederlander allertijden. Tonnen goud verkopen voor een habbekrats (minder dan 18.000 euro/kg)

 

Nu had je 35.000 euro/kg gekregen, het dubbele. (Is 44.000 geweest.) Wat een zak.

koloth op 29-01-2018 19:32

Inderdaad weer een goed artikel Xander.   Maar deze hele situatie wordt langzamerhand zo absurd dat ik betwijfel of dit hele leven wel echt is.  Het lijkt wel of we meespelen in een soort belachelijke onrealistische film/virtual realitie, misschien zijn we een soort proefkonijnen en wordt onze reactie bekeken voor onderzoek o.i.d.  Ze kijken of we ons gewoon laten afslachten of dat we misschien toch wat gaan ondernemen,  wordt vervolgt.

evangelie van de toekomst op 29-01-2018 19:38

Discussiëren met links is als schaken met een duif! “de duif gooit alle  stukken om en schijt het hele bord onder en loopt dan rond alsof hij gewonnen heeft!”

Benny op 29-01-2018 21:56

vraagje Tom Hendrix Wat is chapeau[29-1-2018] Een soort hoed???

Lee72 op 30-01-2018 07:18

koloth op 29-01-2018 17:19

'We' hebben het verdiend? Ga gauw je mond spoelen! Er zijn genoeg welwillende Nederlanders die hier niet voor hebben gestemd/gekozen, maar compleet worden genegeerd.

Tom Hendrix op 30-01-2018 07:37

@Benny: 21.56. uur, op 29/01. Inderdaad betekent dat hoed, Benny. Komt uit het Frans, en wil feitelijk zeggen: "Hoed/pet af voor Xander", in dit geval.

@koloth: 19.32. uur, op 29/01. Ik herken me volledig in uw conclusie. Het lijkt wel of we in een slechte "B film", gevangen zitten.

FinalCountDown op 30-01-2018 09:59

@Benny  'Chapeau' wil zoveel zeggen als 'Petje af' of 'Hoedje af'.  Bij wijze van compliment dus.  

Gerda op 30-01-2018 17:36

@ Lee72 op 30-01-2018 07:18. Volkomen gelijk. Iemand die tegenstanders van dit verradersbeleid wil gelijkstellen met de voorstanders daarvan, weet niet wat hij schrijft en moet eens leren nadenken!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl