Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

‘Veel agenten hebben schulden en houden uit angst hun mond’ – Migranten criminaliteit wordt ook in Nederland gecensureerd en weggepoetst

 
Afbeelding: Getty Images (4).

Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.

 

Fritz (pseudoniem) werkt al jarenlang als politieagent in de Duitse hoofdstad. Een redactielid van Anonymous sprak met hem over zijn dagelijkse ervaringen met de criminaliteit. Fritz begint zijn verhaal met te wijzen op een interne (intranet) website van de politie, waar alle actuele misdrijven, arrestaties en statistieken op een rijtje worden gezet, inclusief foto’s, namen, daderomschrijvingen en feiten. Daaruit blijkt dat er veel buitenlandse daders zijn, en daarnaast ook velen met een Duitse pas maar met een migranten achtergrond.

Geschrapt uit de lijst: Arabier probeert vrouw te verkrachten

In een vluchtelingenopvang werd een jongen door twee mannen seksueel misbruikt. De mannen werden opgepakt, maar de misdaad verdween vervolgens op onverklaarbare wijze uit de lijst van de genoemde intranet website. Nog een voorbeeld: in september lag een vrouw buiten te zonnen, totdat opeens een naakte Arabier op haar ging liggen en haar probeerde te verkrachten. Toen ze zich verweerde, mishandelde hij haar zo ernstig, dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. De man werd gearresteerd en bleek reeds eerder te zijn opgepakt en snel weer te zijn vrijgelaten. Ook deze zaak verdween uit de lijst, en werd niet aan de pers bekend gemaakt.

Een ‘vluchteling’ die tijdens seks met een prostituee zijn condoom afdeed, probeerde haar vervolgens te beroven toen ze dat weigerde. Een rechercheur bagatelliseerde wat er was gebeurd, en ‘adviseerde’ de vrouw, die geen Duits sprak, om niet meteen aangifte te doen, ondanks het feit dat hij heel goed wist dat de kans op vervolging hierdoor nihil zou worden. En dat klopte; er werd niets meer van de dame in kwestie gehoord.

Daders steekpartij volgende dag weer op vrij voeten

Roofoverval op toeristen, daders: Arabisch uitziende mannen. Opnieuw geen melding van de politie aan de pers. Een Syriër werd met hevige bloedingen aan zijn hoofd aangetroffen, maar zijn vriend ‘bevestigde’ dat hij enkel was gevallen. De politie vermoedde dat de gewonde man ruzie met een pooier had gekregen, maar ook dit geval werd vervolgens genegeerd.

Drie mannen vielen tijdens een vechtpartij een man van achteren aan, en staken hem 19 keer in zijn rug (hij overleefde het). De daders werden de volgende dag gewoon weer vrijgelaten, hoewel hen poging tot doodslag ten laste had kunnen worden gelegd. De politie verrichte er zelfs geen onderzoek naar.

Poging tot moord wordt ‘mishandeling’; verkrachtingen zelfs onbekend

Veel van dit soort ernstige mishandelingen worden niet meer als poging tot doodslag geregistreerd, hoewel dat wel zou moeten, aldus Fritz. Naast diverse moorden waren er het afgelopen jaar tal van dergelijke pogingen tot doodslag in Berlijn, die in de statistieken echter als ‘mishandeling’ worden vermeld. Dat gebeurde zelfs met een buitenlander die na een ruzie een pistool haalde, en een andere buitenlander in zijn buik schoot, waardoor deze met spoed moest worden geopereerd. Dat had normaal gesproken een poging tot moord moeten zijn, maar het werd slechts ‘mishandeling’.

In Wilmersdorf verkrachtte een asielzoeker vier vrouwen. De dader werd gepakt en berecht. De politie zelf moest dit bericht uit de pers vernemen, want op het intranet was er helemaal niets over te vinden.

Illegalen worden niet meer gearresteerd

Kort na het eigenhandig openen van de Duitse grenzen door bondskanselier Angela Merkel kregen politieagenten van de vakbond te horen dat ze illegale migranten niet meer moesten arresteren, maar dat die meteen in een AZC konden worden ondergebracht. Dat bevestigt wat we vier dagen geleden schreven: een Duitse kantonrechtbank constateerde dat de Duitse rechtsstaat twee jaar geleden buiten werking is gesteld, omdat illegalen niet langer worden vervolgd.

‘Veel agenten hebben schulden en houden hun mond’

Dit waren slechts een paar zaken die Fritz zelf gezien en meegemaakt heeft. ‘Veel politieagenten maken hetzelfde mee, maar houden hun mond, omdat ze of teveel te verliezen hebben (huis, gezin, e.d.), of allerlei schulden hebben gemaakt om hun bestaan op te bouwen. Dat geldt vooral jonge collega’s, die op de pof een auto en huis hebben gekocht. Zij houden hun mond, ook al zijn ze van deze zaken op de hoogte. Zij verhuizen liever naar de Berlijnse goudkust en sturen hun kinderen naar privé scholen.’

‘Slechts weinigen durven iets te doen, zoals bijvoorbeeld de video van de ‘trappengooiers’ in het metrostation Hermannstraβe, wat viraal ging op sociale netwerken. Dat was de eerste keer dat iemand illegaal iets van het intranet openbaar maakte. Pas toen deze video naar buiten was gelekt, werd er een opsporingsbericht voor de daders uitgevaardigd. Als dit lek er niet was geweest, dat had men dat waarschijnlijk nooit gedaan.’ (1)

Ook in Nederland

In Nederland is het van hetzelfde laken en pak. Neem bijvoorbeeld de schietpartij van afgelopen vrijdagavond in Amsterdam, waarbij een 17 jarige stagiaire om het leven kwam en twee anderen gewond raakten. ‘Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van de schietpartij was,’ aldus de politie (2). In het bericht is helemaal niets te vinden over het feit dat de dode waarschijnlijk het slachtoffer was van een al jaren aan de gang zijnde ‘Mocro’ oorlog tussen rivaliserende Marokkaanse bendes, en de slachtoffers met Kalashnikovs waren beschoten. (3)

Kortom: ook in Nederland worden dit soort zaken, àls ze al in de media komen, verdoezeld en gebagatelliseerd, en ontdaan van een belangrijk gemeenschappelijk kenmerk, namelijk dat het in verhoudingsgewijs buitensporig veel gevallen om daders met een bepaalde etnische afkomst en een zekere religieuze ideologie gaat.


Xander

(1) Anonymous
(2) NU
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Ken op 28-01-2018 16:30

Ongeloofelijk... Ik werk zelf bij het openbaar vervoer in Belgie en wat we met deze soort meemaken is niet te beschrijven.

Mijn hart doet pijn als ik zie wat ons te wachten staat. We kunnen zulk mooi leven hebben en de onbekwame politiekers laten dit allemaal gebeuren zodat ze hun eigen zakken kunnen vullen.

Ik ben er zeker van dat de Heer snel komt om paal en perk te stellen zodat onze landen en onze cultuur blijven bestaan.

De Heer laat dit niet zomaar gebeuren... Ik zie deze gebeurtenissen als een teken dat alle Europeanen opnieuw hun geloof moeten terug vinden.

Wat me ook opvalt, zowel tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen als nu, ik ben een van de weinige die het volste vertrouwen heeft in Donald Trump...Dit van in het begin.

Geloof allen in Heer Jezus en Hij zal ons zeker niet teleurstellen!

Gerda op 28-01-2018 16:35

"... en ontdaan van een belangrijk gemeenschappelijk kenmerk, ..." En ook al zou dat niet zo zijn, dan nog zou het overgrote deel van het Nederlandse volk, of datgene wat daar van over is, toch nog rustig beweren dat het wel mee valt. Let op de berichten van het programma: 'Buitenlanders- en vreemdelingennieuws' op N.P.O.- 1 des Dinsdagsavonds (andere naam voor dat programma is: Opsporing Verzocht), ook dat schudt de meeste mensen niet wakker.

Gerda op 28-01-2018 16:40

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33266/language/nl-NL/Default.aspx  "Geweld tegen Nonnen in Bethlehem: media zwijgen."

Tom Hendrix op 28-01-2018 16:42

Hier verbaas ik me al niet meer over. Elke dag wordt het erger, maar wat wil men dan ook, als landverraderlijke politici in 1975 besloten hebben, heel de moslimwereld uit te nodigen. Daarbij nog het ultieme verraad, bekend onder de naam: "het Coudenhove-Kalergi plan", en voilá, zie wat er nu dagelijks gaande is in Nederland< duitsland en heel europa. Neen, Adolfa Merkel, dit kunne WIJ niet aan!  En willen wij ook niet, behalve dat zooitje in Brussel, bekend onder de naam eu(SSR).

Doordenker op 28-01-2018 16:52
"Seems like the biggest threat to leftists is free speech..."
Het lijkt er op dat voor links 'vrijheid van meningsuiting' de grootste dreiging is...
Shadow1100 op 28-01-2018 17:46

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

ohje op 28-01-2018 18:03

Dus stemmen we vvd jipie

rescue op 28-01-2018 18:49

Gelukkig hebben wij nu de gristenunie in het kabinet, alles komt nu goed.

Michaël ;-{> op 28-01-2018 19:28

''Zij houden hun mond, ook al zijn ze van deze zaken op de hoogte.''

Vergeet ook de zwijgplicht niet, de de ware wetsdienaren, van hun 'hogerhand' meekrijgen, en die tot gewetensbezwaren kunnen leiden...

Als ze hun mond open durven doen, volgt voor hen vanzelf(sprekend) oneervol ontslag!

Tycho op 28-01-2018 20:02

Het is niet alleen de macro mocro en andere niet onder een noemer te brengen vreemdelingen ellende. Als minderheid meerderheid wordt, berg je voor de minderheden.  De verkeersregels lapt iedereen aan zijn laars. De politie zelf is heel vaak te beroerd om de richtingaanwijzer uit te steken. (Ik ben nog uit de tijd van de clignateur) De moraal volgt de politieagent? Das wahr einmal! Eerst heeft dat linkse zootje het trotoir vrijgevogten voor het rijwiel en thans gaat de post- pakjes- en pizza op brommers met gele kentekens en niet te vergeten de electrische fietsen als sluipmoordenaars de over de trottoirs inclussief  'oom' agent met zijn eewige smoes van: Wij hebben ontheffing. Zeg er maar niets van als tenminste niet in elkaar geslagen of op zijn minst in het gelaat gespuugt wil worden. Dagelijks zie ik het in Amsterdam berg afwaarts gaan . De mocro's en niet die alleen lachen zich een krul . Treiteren, treiteren en nog eens treiteren, met de complimenten van onze kuis verrotte overheid. 

koloth op 28-01-2018 20:32

Nou inderdaad, ze hebben ons klem: We zijn zo afhankelijk van geld om alle vaste kosten/lasten te betalen.  In principe wil ik de ramen ingooien van het binnenhof, maar ja dan pakken ze me op en ga ik voorlopig de cel in. Dan kan ik niet meer werken en ik moet elke dag werken dan kan ik net rondkomen.  Anders raak ik m'n huis kwijt en moet zwerver worden (daar zitten ze niet mee) dus de gevolgen zijn veel te groot om dat te riskeren. 

Janszn op 28-01-2018 22:26

Men kan proberen veel/alles te verdoezelen. Diezelfde men maakt het daardoor alleen maar erger. De politie uitspraken worden allang niet meer vertrouwd. Het wordt steeds erger. Mocht de politie de waarheid gaan vertellen, dit zal niet meer geloofd worden. Hetzelfde geldt uiteraard voor de politiek. De ambtenarij is leugenachtig, het is hun cultuur.

mientjei op 29-01-2018 01:35

Ook op begraafplaatsen moeten we steeds vaker het veld ruimen voor moslims,  zij verdienen immers

de eeuwige grafrust (ik ben helaas een ervarings deskundige, en sta hierin niet alleen)   een taboe misschien om over te

praten  moeilijk onderwerp, ik voel de tranen in mijn maag nu

Tom Hendrix op 29-01-2018 07:35

Enige slordigheden corrigeren: duitsland=Duitsland, europa=Europa, kunne=kunnen, eu(SSR)=EU)SSR).

Tom Hendrix op 29-01-2018 07:36

@Ken: 16.30. uur. U zegt: " Geloof allen in Heer Jezus etc", daar heeft U volkomen gelijk in.

Br@m op 29-01-2018 12:27

Voor de elite en politici valt het allemaal wel mee. Maar die begeven zich niet onder het "gepeupel". Ze blijven liever onder elkaar op de golfbaan en bij dure concerten en feesten. Vakanties op elite eilanden, kinderen naar dure privé scholen, wonen in de duurdere steden en wijken in zwaar beveiligde villa's. Lezen alléén politiek-correcte nieuwsbladen en kijken alléén naar NPO nieuws. Geldgebrek en armoede weten ze ook niet wat dat is. Zweet op hun voorhoofd en versleten rug en knieën van het werken hebben ze nog nooit van gehoord. Goh, wat is Nederland toch een fijn en veilig land ! Ja, voor hún wel !

Tycho op 29-01-2018 23:31

Br@m: Kromgewerkt en der een paar honderd gulden afkoop pensioen. Nu moet ik het, in deze onzekere tijden, doen met het door arbeidersbloed betaalde Drees. (Geld van het Marshalplan op voorwaarde dat wij soldaten leverde voor Korea.) Älles was ich bien und alles was ich habe dank ich dir mijn vaterlland.

steady op 30-01-2018 08:56

Tycho

niet treuren, neem zoveel je kunt van de overheiden nog meer,

dat is niet stelen maar gewoon terugnemen wat van ons is

Zoveel je kunt en nog meer

Als de elite 1% van de bevolking 95% van het wereldwijde geld in bezit heeft

dan is de overheid hiervoor verantwoordelijk ja

Dat wil zeggen dat de wereld draait op de overgebleven 5%

En onze 5% wordt geinvesteerd in de industrie

En de 95% wordt nergens in geinvesteerd

Dus : nemen zoveel je kunt en werken zoweinig je kunt

En ik kan het weten

Succes volgend jaar in jeruzalem

Ad op 30-01-2018 18:35

We worden een worst voorgehouden met goedkope hyphoteken om het huis te kopen van je dromen met een lage rente en later bij verkoop winst te maken. Je steekt je nek ik de strop van de roverheid die de mooie verhalen in samenwerking met de banken de wereld inhelpen. Eenmaal afhankelijk van de bank ben je gedoemd de geldverstrekkers naar de pijpen te dansen en bij misstanden te doen wat je word opgedragen ook al is het inmoreel en je mond te houden als je het er niet mee eens bent op straffe van..  De economie draait weer als gevolg van het op gang brengen van de enorme geldstomen gecreeerd dooro.a. de ECB waar de geldcreatie niet stilstaat. Vals geld bijdrukken heet dat maar als je bij de maffia hoort zoals de roverheden mag dat gewoon en maken ze alles schaarser en duurder zodat het meeste geld weer terugvloeit naar de zakkenvullende banken en politici.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl