Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Aanklacht tegen Google om extreemlinkse meningenterreur en haat tegen rechts

Google moedigt intern haat en geweld aan tegen conservatief, blank en niet-links

 

(Afbeelding: WikiMedia Commons (2)).

De aanklacht die James Damore en David Gudeman tegen hun voormalige werkgever Google hebben ingediend werpt een onthutsende blik op hoe er intern bij Google met elkaar wordt omgegaan, en hoe de werknemers door hogerhand worden aangemoedigd om een extreemlinkse meningenterreur bij elkaar en op internet af te dwingen. Zo zijn Donald Trump stemmers bij definitie ‘Nazi’s’ waartegen fysiek geweld mag worden gepleegd. Tegelijkertijd worden minderheidsgroepen zoals transgenders ten koste van alles beschermt.

 

De details omvatten trainingssessies, ‘omgekeerde’ discriminatie, en screenshots van interne communicatie waaruit blijkt dat Google extreem vijandig staat tegenover medewerkers met niet-politiek-correcte denkbeelden, vooral als het om heteroseksuele blanke conservatieve mannen gaat, tot op het punt waarop het bedrijf illegale ‘diversiteitsquota’s’ gebruikt waarmee blanke conservatieven automatisch niet in aanmerking komen voor een leidinggevende positie, enkel vanwege hun huidskleur, geslacht en/of politieke kleur.

Damore werd vorig jaar ontslagen omdat hij in een memo op de ‘biologische verschillen tussen mannen en vrouwen’ wees, die volgens hem van invloed kunnen zijn op hun voorkeuren en functioneren. Mede ‘Googlers’, zoals medewerkers zichzelf noemen, discussieerden daarna openlijk over het opstellen van een zwarte lijst met collega’s die er dit soort ‘ongewenste’ standpunten op nahouden.

Hier een greep uit de meest opmerkelijke en ronduit bizarre ‘kiekjes’ uit de keuken van Google:

* Alternatieve levensstijlen, zelfs leven als een ‘geelgeschubte vleugelloze draak’, worden sterk aangemoedigd. De enige stijl waar intern niet openlijk over wordt gepraat is het traditionele heteroseksuele monogame huwelijk;

* Een voorstel om een moratorium af te kondigen op het aannemen van ‘blanke mannen die geen misbruikslachtoffers zijn’. Ook worden er trainingen gegeven waarmee medewerkers bewust worden gemaakt van ‘het vooroordeel tegen vrouwen’ en het ‘blanke privilege’. Tevens was er een voorstel om een lijst op te stellen van medewerkers die niet voldoende achter ‘de diversiteit’ zouden staan;

* Gudeman zou zijn ontslagen omdat hij protest had aangetekend tegen een document van Google manager Kim Burchett, waarin de medewerkers de instructie kregen dat het systematische linkse politiek correcte vooroordeel altijd te boventoon moet voeren. Dat zou ertoe leiden dat ‘een vrouw altijd automatisch gelijk heeft, en een man zich altijd aan haar superieure morele standpunten moet onderwerpen’, en tevens dat ‘zwart’ altijd gelijk heeft over ‘blank’;

*  Medewerkers die zich –soms met bedreigingen en grof taalgebruik- tegen Damore opstelden, werden daar openlijk voor geprezen en ‘gehuldigd’; de interne sociale ‘normen’ van Google worden gemeenschappelijk afgedwongen door ‘crowdsourced harassment’, wat zoveel wil zeggen als een door de directie goedgekeurde vorm van het gezamenlijk pesten van medewerkers met de ‘verkeerde’ standpunten of instelling;

* Google manager Adam Fletcher schreef al in 2015 dat hij ‘nooit conservatieven in dienst zal nemen, ook niet als ze de perfecte papieren hebben, of technisch uitmuntend zijn, of wat dan ook’. Een bekende conservatieve blogger die op het terrein van Google enkel een lunch had met een medewerker, werd door beveiligers verwijderd;

* Discussies over een gewelddadige revolutie als Donald Trump president zou worden. Een medewerker adviseerde om ‘contact te maken met je aardige lokale antifa (Antifa = extreemlinkse anarchistische pro-islamistische terreurgroep)... Ik ga niet zeggen dat geweld niet kan...’ Een collega schreef dat ‘er maar één reden is dat een antifascist geweld tegen je pleegt, en dat is als je een fascist (conservatief / rechts / Donald Trump stemmer) bent...’

* Nog een medewerker die uitlegt waarom vreedzame maatregelen niet voldoende zijn om mensen met afwijkende standpunten te confronteren. ‘Hoe laat je hen merken dat je hun ideeën niet serieus neemt?... Door hen geen platform te geven, en hen voor de camera te slaan’. Ook werd er een cartoon gestuurd met de veelzeggende tekst ‘Hoe je op de juiste wijze een Nazi moet slaan’;

* De mensen die tegen links-liberale ideeën zijn, worden ‘ernstig misleid’ genoemd, of lijden aan ‘een soort psychotische breuk met de realiteit’. Conservatieven baseren zich op ‘informatie die nonsens is, en feiten die gevaarlijke leugens zijn... zoals die door Fox News en radio praatprogramma’s worden verspreid’;

* Supporters van Donald Trump zijn automatisch racisten, vrouwenhaters, homofoben en transfoben, aldus een van de Googlers. ‘Hier eindigt mijn tolerantie: met intolerantie.’ (1)

Google is watching you...

En dit extreemlinkse bedrijf controleert en manipuleert samen met ‘Facebook’ en ‘YouTube’ dus al jaren het grootste deel van het wereldwijde internet, en volgt u zo mogelijk overal waar u maar gaat of wilt gaan.

Een uitstekend alternatief voor Google is DuckDuckGo, de zoekmachine die u níet volgt (ook niet in uw privé modus, zoals Google en andere zoekmachines wel doen) en níet uw persoonlijke gegevens en zoekgeschiedenis opslaat, om die vervolgens aan adverteerders te verkopen.

 

Xander


Zie ook o.a.:

14-01: (/ ‘Geelgeschubte vleuggelloze draak houdt toespraak voor Google werknemers’)
04-01: (/ Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa, en blokkeert immigratie-kritische berichten)

2017:

26-12: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie? (/ Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid,  maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste)
14-12: Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen
04-12: Duitse regering wil geheime toegang tot ieders PC, tablet, smartphone en TV (Nieuwe digitale Stasi troepen dwingen nu al op social media ongekende staatscensuur af (straks ook in Nederland?))
01-12: YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie (/ Uiten van niet-linkse mening in het Westen een misdaad geworden) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

JP op 16-01-2018 17:24

"Niets blijft verborgen"! 

Zo is de CEO van Twitter onlangs geconfronteerd met verborgen opnamen + uitspraken van hem gemaakt en openbaar gemaakt door James O'keefe van project Veritas. Te zien op You-tube.         Hij heeft daarmee een koekje van eigen deeg gekregen om de zieke Big Brother praktijken van Twitter openbaar te maken met het idee: "dat kunnen wij dus ook".

veteraantje op 16-01-2018 18:46

Ik maak ook gebruik van duckduckgo....

Voor alsnog geen gebrek aan gehad...maar wat niet is kan nog komen...

Ik ben het er met JP eens; dat niets verborgen blijft...als ze je willen vinden is dat waarschijnlijk al gedaan, ook door middel van de camera lens op je laptop/smartphone...en je microfoon...

Klinkt allemaal erg sprookjesachtig, vandaar dat maar weinig mensen het geloven....maar geloof het maar wel.

Ook als reguliere bezoeker van deze site, ben je al in de 'spotlight' gaan staan.

Maar ook als je geen FB hebt,  ben je een potentieel doelwit...want dat is toch niet normaal????

Blij dat ik Iemand anders volg en geen schaap ben van de kudde der verdoemenis.

Groetjes uit Apeldoorn

veteraantje op 16-01-2018 18:48

Xander ga zo door... Met jouw echte nieuws.. Een dikke pluim voor jou en je team.

Tom Hendrix op 16-01-2018 18:57

En alles met goedkeuring, van de plutocraat Soros, de gehele socialistische internationale, de eussr, bilderberg en de illuminati. Het is een groot complot in mijn ogen, om de invoering van de NWO te bespoedigen. Lakeien van de duivel, dat zijn het, allemaal. Zo denk ik er althans over.

ohje op 16-01-2018 19:37

Leve de eu ehhhh

Meijer op 16-01-2018 19:42

Dus socialen zijn links. Zeker net als de nazi's.

Die heetten toch: "NSDAP"? Nationaal Socialistische Deutsche Arbeiders Partij.

Net zoals de huidige PvdA toen.

Wie zaait er verwarring? Juist!

Goede week. (Shavuah Tov).

De Vreemdeling op 16-01-2018 20:55

Wat dachten jullie van Ecosia als zoekmachine ?  Ook nog goed voor de natuur.

Is een prima zoekmachine

Jasper01 op 16-01-2018 21:57

Deze organisaties zijn onderdeel van de NWO plannen en volledig ingericht om het extreem links liberale globalistische gedachtengoed op te dringen aan mensen om de geesten rijp te maken voor het doel wat de NWO nastreeft namenlijk één werld regering. De mechanismes zijn:

Alle rijkdom wegtrekken uit de westerse landen zodat er een flat situatie ontstaat waardoor landen makkelijker opgenomen kunnen woden in de NWO. De Nederlandse regering heeft al miljarden weggesluist richting de noodleidende landen of massa immigratie. Allemaal belasting geld en of onze pensioenvoorzieneingen leeg gerooft. Om dat te verbleomen is onder andere de kusntmatige financiele crisis in het leven geroepen.

Het opdelen van de wereld in een paar super staten, de EU is daar 1 van. De andere had de USA, Canada en de Zuid Amerikaanse landen moeten zijn. Dat is nu stilgelegd door Trump.

De wereld bevolking homogeen maken door het wegnemen van cultuur, nationaliteiten en massa imigratie. Daarom worden al die oorlogen geoorganiseerd om mensen in beweging te brengen en de zogenaamde klimaat onzin verhalen om massa immigratie te rechtvaardigen

Enz enz.

Misschien is het nu ook duidelijk waarom deze instanties ook zo ageren op Trump omdat deze sytematisch al deze mechanismes de nek om draait in de USA. Helaas kan dat niet in de EU omdat het politoeke bestel op EU niveau niet democratisch is en vanuit de landen zelf aangepakt moet worden. Dat is waarom de EU zo optreed richting nationalistische politieke partijen.

cefas op 16-01-2018 22:10

Bizar. Google lijkt op een hersenspoelende sektebende die de waarheid in pacht denkt te hebben. Doodenge sekte die wereldwijd de meningsvorming met nep-nieuws gigantisch manipuleert richting de socialistische heilstaat, dat in het verleden al heeft bewezen te eindigen in een hel. Stalin, Hitler en Mao zijn hier duidelijke voorbeelden van. Gaat de geschiedenis zich herhalen? Het begint altijd met censuur en dat zien we nu weer gebeuren en dat betekent ook: einde democratie en begin van een totalitaire dictatuur en het eindigt in een hel. De geschiedenis gaat zich herhalen maar nu wereldwijd. De grote verdrukking dient zich aan.

Nieuw Begin op 16-01-2018 23:18

Veilig en anoniem surfen, hoe doe je dat?

https://piratenpartij.nl/veilig-en-anoniem-surfen-anno-2018-hoe/

Leo op 16-01-2018 23:23

@Jasper 01: m.i. een goeie analyse over wat er gaande is!

Dion op 16-01-2018 23:34

Gebruik brave.com als brower , geeft meer privacy en een alternatieve DNS in je router  OPEN DNS ,

mientjei op 16-01-2018 23:43

O jee heb ik ook nog een wit konijn, witte bloemen in een witte vaas,en witte tanden

En ook nog een glas melk gedronken,   in Zweden is melk een haatsymbool,

O jee, nou ik ben vast de klos

Qvic op 17-01-2018 02:22

Dat krijg je telkens als een bedrijf te groot wordt en de staf grootheidswaanzin sydroom gaat vertonen. Want vele kunnen niet met macht omgaan en vervallen dan in het paranoia gedrag. Om iedereen te gaan controleren en iedereen die voor hen werkt, hun eigen zienwijze opleggen. Want anders wordt je ontslagen. Zie hier dat het inmiddels extreme vormen heeft aangenomen. Maar dat zie je in veel grote bedrijven terug en ook bij vele overheden. 

Pieter op 17-01-2018 02:30

Mwahhhh...Als deze lieden toch zo graag chaos willen creëeren in de eindtijd hadden ze juist beter Tegen links en voor Rechts moeten kiezen dat zou namelijk veel meer en hardere tegenstellingen in de maatschappij veroorzaken.

Lee72 op 17-01-2018 06:35

Het is even wennen, maar gebruik google gewoon niet meer. Dat raakt ze.

Goed alternatief is:

https://start.duckduckgo.com/

Rienus op 17-01-2018 09:40

Zeker weten dat mijnheer Soros een verwerpelijke rol speelt, maar ik vermoed dat hij een miniem stukje bijdraagt. Hier is veel meer aan de hand. Het lijkt er sterk op dat de krachten achter een collectieve verstands verbijstering onmogelijk op het conto van een man geschreven kan worden, hoe invloedrijk hij ook is. Persoonlijk gok ik erop dat bijvoorbeeld in Bilderberg achtige settings er duistere zaken gedaan worden. De kern is een puisant rijke verzameling die om egoistische redenen (vanzelfsprekend) de over aarde denkt te kunnen heersen.

PJ Lignon op 17-01-2018 09:51

Deze site heeft Google Analytics...

Ike op 17-01-2018 11:28

Zucht, de trend is naar hardere wetten om elke niet officiële nieuwsbronnen uit te bannen. De trend is om een supercensuur toe te passen die voorkomt dat mensen 'radicaliseren'. De basis van 'het internet' word gecontroleerd door Amerikaanse maatschappijen, die worden gedwongen om zich te gedragen conform de Amerikaanse veiligheidswetten. Dat betekent Amerikaanse bedrijven die servers controleren die knooppunten zijn. Amerikaanse moedermaatschappijen van 'hosts'( bedrijven of stichtingen die websites beheren en domeinnamen registreren en uitdelen). De meerderheid bevat bevat Amerikaanse computerchips met broncode (software) die in nood uitgeschakeld kunnen worden of afgetapt kunnen worden conform de Amerikaanse wet.

Het internet is opgebouwd met verschillende besturingssystemen, waarvan de meeste Amerikaans zijn of worden gecontroleerd door Amerikaanse moederbedrijven die zich weer hebben te gedragen volgens de Amerikaanse wet en alle info dienen op te hoesten volgense deze wetten. De Internet Protocol adressen die ervoor zorgen dat iedereen is te vinden worden uitgedeeld door ..... Elk IP adres en elke DMAC adres (adres van aan het internet gekoppelde apparatuur) kan uitgelezen worden. Mensen kunnen de adressen die ze uitlezen op routers (kleine verkeerspleintjes in huizen en kantoren) kopiëren en zich voordoen als zijnde een IP-adres of DMAC adres van een ander device. Zo is het internet opgebouwd. Werkelijk alle informatie van randapparatuur en emailadressen is uit te lezen en vormt tesamen de Big Data die aan personen op basis van emailadressen en ID's word gekoppeld.

Iemand kan een verschrikkelijke analfabeet zijn die helemaal geen computer kan gebruiken, maar nog net snapt hoe een mobieltje werkt. Zijn/ haar device ID (adres) kan vervolgens gekopieerd worden en op basis daarvan kunnen sites worden gezocht en spullen gekocht worden en betalingen kunnen worden gedaan en abonnementen kunnen worden aangegaan en leningen en verzekeringen kunnen worden afgesloten en met zo'n digitaal ID kan fraude worden aangegaan. Zelfs met het officiële Digitale ID van de overheid, waarmee uitkeringen worden aangegaan en waarmee met de overheid word gecommuniceerd en een bezitter een bericht krijgt dat hij zijn Identiteitsbewijs op kan halen.

Alle uitgevers van ID's, passen en contractanten waarmee iemand overeenkomsten afsluit nemen clausules op in hun overeenkomsten die de overeenkomst waardeloos maken in het geval van fraude. De fraude is absoluut niet uit te sluieten doordat er word gehandeld met de Big Data van consumenten.

De grote conclusie moet zijn na dit alles, dat er helemaal geen veiligheid is online en persoon X kan bijvoorbeeld zich voordoen als persoon Y en laten we zeggen de meest radicale Islamitische preken downloaden en alles wat hij legaal kan kopen wat betreft militaire uitrustingen kopen en zomers vuurwerk kopen in een buurland van ons en bij een tuincentrum kunstmest en bij een bouwmarkt bepaalde materialen en plattegronden kopen die ook legaal te verkrijgen zijn.

Vervolgens word Y opgepakt of neergeschoten op straat bij een arrestatie, terwijl X een aaslag heeft gepleegd met grote explosies ten gevolge.

Veiligheid? ROFL. De manier waarop men het internet heeft gebouwd en de manier waarop al onze informatie word opgeslagen maakt onze wereld onveilig. Het veiliheidsapparaat is de oorzaak van onze onveiligheid en er is nog nooit iets uit voort gekomen dat ons veiliger heeft gemaakt of ons meer rechten heeft gegeven.

Waarom? Wie zou het veiligheidsapparaat nodig hebben als de wereld veilig was? Ga nu allemaal eens kijken in jullie omgeving wat voor een mensen worden aangenomen in het veiligheidsapparaat. Zijn ze allemaal van onbesproken gedrag?

Jullie kunnen allemaal een alternatieve DNS gaan gebruiken en een exotische browser of een uitgestorven taal waarmee jullie berichten coderen met behulp van een oude Enigma, maar dan nog kan alles gelezen wporden door kunstmatige intelligentie (of domheid) en de allersnelste computers die een bericht genereren voor iemand in het veiligheidsapparaat die ergens achteraan moet en moet gaan controleren hoe gevaarlijk jij bent.

Jullie zullen dan allemaal hopen dat hij een goede dag heeft en geen kater en jullie niet gelijk overhoop schiet.

En waar komt ale die informatie samen en waar bevinden zich verschillende fracties van verschillende politieke stromingen? Het lachwekkende? Dat die fracties in het Nederlandse politieke spectrum allemaal extreem rechts zijn en beschuldigend zeggen dat 'links' overal achterzit en linkse groepen en communisten en dat we ons allemaal tot de tanden moeten bewapenen met wapens uit hun land.

En als je door hun gestopt word, moet je precies doen wat zij zeggen en zo min mogelijk bewegen en je eigenlijk eerst laten boeien voordat zij op zoektocht gaan naar het bewijsmateriaal dat ze zullen vinden. Zij zijn toch niet achterlijk?

Welkom in 2018. LOL

Leef gewoon door en neem al het gezeur over meer veiligheid met een vrachtschip zout. Veiligheid is een droom, een pakketje schroot met een dun laagje chroom dat zorgt voor een hoop werkgelegenheid en hogere prijzen maar voor net zoveel onveiligheid zorgt als veiligheid.

steady op 17-01-2018 12:28

recent

De nabije toekomst van de jehovah getuigen,

zijzelf noemen dat toch ook:onze " de Nieuwe Wereld Orde"

Zij denken dat zij de enige religie zullen zijn die wereldwijd overblijven

in samenwerking met de NWO  Illuminati

Ik wens hen super sterkte als zij voor hun schepper zullen staan

Hoe zullen zij dat uitleggen ? (zoals gewoonlijk: de bijbel aanpassen naar hun denkwijze zeker

Mis poes-veel te lein

Volgend jaar in jeruzalem

Ps  wie had gedacht dat de familie Al Saoud de 3é tempel op de tafelberg zullen financieren?

Ik zou de smoel van mamoud kabass willen zien

Qromwel op 17-01-2018 13:57

Geruststellende zekerheid: "Ook Google zal weggevaagd worden." 

JP op 17-01-2018 14:47

@steady Daarmee wordt de beperkte groep/aantal uitverkorenden onder hen wel verklaarbaar LOL

Qromwel op 18-01-2018 09:17

De Vreemdeling op 16-01-2018 20:55: Waarom beperken tot één zoekmachine? Kijk en vergelijk. Degene(n) die foute, valse of anderszins misleidende info verschaffen vallen dan misschien door de mand. Geldt ook voor bijbelvertalingen!

PJ op 18-01-2018 14:28

Qromwell heeft gelijk, je kan je browser, bijvoorbeeld Firefox, zo instellen dat je bij elke zoekopdracht in het kleinere zoekvakje naast de adresbalk kan kiezen welke zoekmachine je deze keer wil gebruiken. Naast DuckDuckGo (die altijd internationaal zoekt en uitstekend is voor technische zoekopdrachten) is er voor mensen die liever wat lokaler zoeken ook https://ixquick.eu/ned (de Nederlandstalige versie van Ixquick). "Google = evil"

Yeup op 19-01-2018 01:09

Het einde van een era. Het devide et empera in verval. Ik zie in dit verhaal van iets wat ooit was maar nooit zal worden en zijn....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl