HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen

Binnenhalen van miljoenen mensen die niet eens onze taal kunnen leren alleen te verklaren door ‘Umvolkung’ – Twee miljoen migranten in de bijstand kosten Duitsland inmiddels jaarlijks € 36 miljard - Hongaarse premier Orban: Het zijn geen vluchtelingen, maar bezetters

Terwijl er jaarlijks tientallen miljarden worden uitgetrokken voor moslimmigranten, zijn ruim een half miljoen autochtone Duitse bejaarden letterlijk veroordeeld tot de bedelstaf. (Afbeelding: (5)).

Van Angela Merkels chirurgen, salesmanagers en atoomgeleerden die door de asielindustrie de afgelopen jaren naar Europa werden gehaald om onze cultuur te ‘verrijken’, blijkt 80% niet eens de capaciteiten te hebben een simpele taalcursus te volgen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad moest in november vorig jaar erkennen dat 95% van het aantal vluchtelingen in Rotterdam rechtstreeks in de bijstand verdwijnt (2). Gezien hun sociale en intellectuele capaciteiten valt niet te verwachten dat dit percentage ook op de lange termijn substantieel zal dalen.

 

Vier van de vijf migranten in Duitsland blijken ondanks een omvangrijke voorbereiding niet in staat om een beperkte Duitse taalcursus te volgen op een niveau waarop ze zich op hoofdlijnen verstaanbaar kunnen maken om te kunnen werken en scholing te kunnen volgen. Tegelijkertijd slaan de Duitse arbeidsbureaus alarm dat het aantal analfabeten onder de asielzoekers dramatisch toeneemt. (1)

Ook in Duitsland is de instroom van migranten in de bijstand (Hartz IV) gigantisch: dat aantal steeg sinds het voorjaar van 2017 met bijna 21%. De grootste groei wordt veroorzaakt door mensen uit Syrië, Turkije en Irak. Hun kosten voor de samenleving: inmiddels € 36 miljard per jaar. Tegelijkertijd leven minstens 536.000 Duitse bejaarden in armoede (stand 2015), en moeten vaak van bedelen of flessen inzamelen proberen rond te komen (4).

Umvolkung: Taal leren niet nodig

Wat in Europa maar niet wordt begrepen is dat het onvermogen van het leeuwendeel van de migranten om ook maar iets bij te leren direct samenhangt met hun islamitische geloof en opvoeding, waarin alle eigen initiatief en het onafhankelijk leren nadenken en redeneren van de wieg tot aan het graf de kop in wordt gedrukt, omdat alleen de wet van Allah geldt. Dit creëert een willoze, slaafse en vaak ronduit domme bevolking, waarvan de vooruitgang eeuwenlang is gestopt, en die daarom eenvoudig te manipuleren, sturen en controleren is.

De enige ‘logische’ verklaring voor het binnenhalen van miljoenen mensen die niet eens onze taal kunnen leren spreken en schrijven, is ‘Umvolkung’ – ze hoeven dat niet, omdat ze de door de Europese elite gewenste toekomstige nieuwe bevolking van onze landen zijn, en de spreektaal dan overal voornamelijk Arabisch is.

‘Geen vluchtelingen maar bezetters’

De Hongaarse premier Viktor Orban wees er nog maar eens op dat ‘de reden waarom deze mensen in jullie land zijn, niet is omdat het vluchtelingen zijn, maar omdat ze een Duits leven willen... Wij beschouwen hen als moslim bezetters (lett. ‘Invasoren’).’ Om vanuit Syrië in Hongarije te komen, reizen deze migranten door vier stabiele landen, die alleen niet zo rijk zijn als Duitsland. ‘Ze rennen daar dus niet voor hun leven weg.’ (3)

 

Xander

(1) Anonymous
(2) AD
(3) Anonymous
(4) Journalistenwatch
(5) Afbeelding: Collage, Journalistenwatch

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Gerrie op 09-01-2018 16:14

Hoe triest ook: velen van die arme Duitse bejaarden zullen zèlf voor dit wanbeleid gekozen hebben, hoewel daar vóór de komst van verraadster Merkel, die pas na haar verkiezing haar masker afgooide, ook enigszins over getwijfeld mag worden. In Nederland is het zo dat de overgrote meerderheid wèl bewust voor dit wanbeleid heeft gekozen. Vooral de jeugd zal de wrange vruchten daarvan plukken en kan, voor zover zij daar zèlf niet voor gestemd hebben, in groot weerzin terugdenken aan de vorige generatie(s), die hun toekomst volledig hebben kapot gemaakt.

Eelke Piers op 09-01-2018 16:40

Hartz IV in Duitsland omvat een maandelijkse toelage van 359 euro per volwassene. Daarnaast neemt de staat de kosten voor een ‘adequate’ woning voor zijn rekening. Ieder kind of jongere in deze gezinnen ontvangt een kleiner percentage van het standaardbedrag.

Na 3 keer werk weigeren wordt dit bedrag gehalveerd.

https://www.volkskrant.nl/binnenland/duitse-bijstand-druist-in-tegen-recht-op-bestaansminimum~a979375/

https://duitslandinstituut.nl/artikel/6947/hoogte-bijstandsuitkering-hartz-iv-niet-in-strijd-met-grondwet

Janus op 09-01-2018 16:50

Het is de hypotheek van Duitsland, en die van Nederland is ook nog niet afbetaald.

willy op 09-01-2018 17:13

In Belgie is m'n alleen verplicht om te elementaire basis van de taal te kennen, daarom spreken vele migranten liever hun taal en dat is zelfs toegelaten op de scholen dit noemen ze diverse talencultuur een vorm van een Pinksterwonder ! islamcultuur heeft geen interesse in een andere cultuur of gewoontes,alleen als ze kunnen uitzuigen zingen ze ook drie koningen omdat ze reeds zwart zien en dat hoor je geen protest van de echte zwarten wegen discriminatie. dan is er geen zwartepietprobleem meer. Het enige wat een migrant echt wil is een uitkering of migreren naar de UK die reeds vergeven zit van de islam . Zolang de EU tegen de burgers ingaan zal het falikant uitlopen,binnenkort zijn het gemeenteraadsverkiezingen en dat kan al een teken worden! Shalom

Joosten op 09-01-2018 17:23

Ik kan u meedelen dat IS inmiddels ook in Sneek is geland. Er is mij getracht roofkunst uit Syrië te verkopen.

cefas op 09-01-2018 17:28

Allemaal het gevolg van verkeerd beleid maar wat waarschijnlijker is, van boze en kwaadaardige opzet door de verradelijke EU en de nationale overheden die aan de leiband lopen van de bende uit brussel.

koloth op 09-01-2018 17:30

In Nederland krijgen we dezelfde situatie, de oorspronkelijke bevolking moet betalen voor de nieuwe bevolking.  Ja je kan het aanzien tot je zelf de vuilnisbakken afstruind of het recht in eigen hand nemen.  Onze leiders zullen niet eerder luisteren als dan dat we het recht in eigen hand nemen, tenminste zo zie ik het.

John op 09-01-2018 18:11

Tja, de Duitsers moeten niet zeuren. Ze hebben zelf op de verantwoordelijke partijen gestemd wat zij trouwens nu nog steeds blijven doen. Hoe dom zijn Duitsers? Oliedom!

Tom Hendrix op 09-01-2018 18:18

@cefas: 17.28. uur. De "nagel op de kop geslagen", zo is het cefas.

Qvic op 09-01-2018 18:57

Het regiem in Brussel heeft wel aan stap 1 en 2 gedacht, maar de volgende stappen waarschijnlijk niet. Want ze zijn nu stap 1 aan het uitvoeren "de omvolking" Stap 2 is "verenigd Europa" realiseren. Maar dan? Wat moet je met een bevolking die niets kunnen of willen werken. Om het geen te kunnen blijven onderhouden wat er nu bestaat. De inkomsten uit belastingen zijn er dan simpel weg niet meer, omdat iedereen aan het staatsinfuus ligt. Alle natuurlijke grondstoffen zijn bijna al op gebruikt in de EU, dus moet bijna alles ingevoerd worden. Kennis en kunde verdwijnt als sneeuw onder de zon. De moslims zullen zich snel vermenigvuldigen, zodat de EU snel overbevolkt raakt. Hierdoor wordt alles schaars en de onwil van de moslims zelf om maar iets te gaan doen om hun leven leefbaar te houden. Dat zijn de huidige moslims niet gewent en zullen dan ook niet in actie komen. Ze zullen wel eisen dat de EU dan maar hun moeten onderhouden, maar die zullen dat weigeren en waarschijnlijk zullen alle machtsparasieten dan allang gevlucht zijn. Dan krijg je het recht van de sterkste en dat resulteert in een burgeroorlog. Dan kunnen de EU wel jubelen dat zij hun doel hebben bereikt met een verenigd Europa, maar dat heeft geen enkel stevig fundament om te kunnen overleven. Want die miljarden die ze nu krijgen door afpersing van de autochtonen bevolkingen, zullen dan compleet opgedroogd zijn. Dan zullen zij wel weer elders opnieuw  beginnen met hun list en bedrog spel, om te kunnen overleven. Heel Europa zal dan vervallen tot een rokende puin hoop en Nederland zal weer voor de helft onder water komen te liggen. Het wordt dan weer terug naar het verleden. Wat de geschiedenis ons leert, is als een land 100% islamitisch is en er geen hulp vanuit het buitenland is, dan vervalt het land in de kortste keren weer terug naar de levenswijze van rond het begin van de jaar telling.

edwin vissers op 09-01-2018 19:07

Dit word heel veel bidden ,anders zal de woede je verslinden .

jottum op 09-01-2018 19:32

Iedereen betaalt altijd graag aan overheden voor tal van beleid dat zij doen [knipoog].

Bijvoorbeeld destijds (1940-1960) voor inpolderen noordoost-polder en de flevo-polder die nu al deels onbruikbaar zijn door bodemdaling en de daling nog wel een halve meter doorzet. Alsof de ir's niets geleerd hebben van gevolgen van de inpolderingen sinds de 16e eeuw waardoor half nederland zinkend is. Of deltawerken die men wegens veranderende inzichten en vijftig jaar na de bouw en miljarden later gewoon weer openzet.

En we betalen natuurlijk graag direct of indirect mee voor alle niet-werkende oplossingen die men verzint en waarmee men op de proppen komt, zoalng het tuinpad ophogen maar voor eigen rekening blijft komen. 

Eigenlijk tijd om te emigreren naar hogere plaatsen, waar nog volop sneeuw valt bijvoorbeeld.

Gerrie op 09-01-2018 19:51

Ook besteding van ons belastinggeld: betaling aan beesten. Lees: http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33138/language/nl-NL/Default.aspx

Werner op 09-01-2018 19:59

Ik begrijp niet dat mensen dit blijven pikken.

phantoom op 09-01-2018 20:48

Joosten op 09-01 17.23 Spraken ze Amerikaans???

mientjei op 10-01-2018 00:30

Intens verdrietig dit, xandernieuws heeft in ieder geval het hart wel op de goede plek zitten, dat stelt me een beetje gerust

Opzender op 10-01-2018 01:24

En dit wist het partijkartel (D66, VVD, D66, CU, SP, GL, PvdA, PvdD en SGP) al toen zij de voorbereiding van het verhogen van de AOW leeftijd in 2003 in werking stelden. De druk op het sociale stelsel moest immers opgevangen worden. Heeft niets met de langere levensduur van mensen te maken, maar alles met de al lang geplande omvolking. En maar op die partijen blijven stemmen.

Autochtone Nederlanders moeten eisen dat het recht op AOW ingaat na een arbeidsverleden van maximaal 40 jaar. Kortom: iemand, die op z'n 16 jaar is begonnen met werken, kan op z'n 56e stoppen en AOW/pensioen ontvangen. Iemand, die op z'n 30e begonnen is met werken, kan op z'n 70e stoppen. (Heb ik overigens in 2003 al aan mijn vakbond voorgesteld. Kwam er niet door. Het partijkartel had andere plannen........

Bundy op 10-01-2018 01:39

Het grootste deel van de Nederlanders gelooft nieuws uitsluitend wanneer het in een krant staat .   Xandernieuws brengt al jaren heel goed nieuws met gruwelijke waarheden die in de msm niet gezegd mogen worden .

Het is tijd voor een papieren versie van deze site , het grootste probleem zal de financiële kant zijn ; iemand een idee ?

Tom Hendrix op 10-01-2018 06:50

@Werner: 19.59. uur, op 9/1. O, maar ik wel hoor. Door 24/7 "staatspropaganda", van de gehele politieke kliek, en de gehele socialistische, linkse kerk, worden wij 24/7 gebombardeerd met stasijournaals, en volkomen links gekleurde linkse programma's. En helaas, een groot deel van onze bevolking laat daar hun "oren naar hangen". 

Tom Hendrix op 10-01-2018 06:52

De betreffende migranten zijn niet gekomen; om te werken of te leren, neen, om ons geboren Nederlanders?Europeanen te overheersen. Tenminste is dat de opzet, en het "vierde rijk", - de eussr- zag dat het goed was. Zo lopen de hazen.

Mark op 10-01-2018 07:37

Ach, wij Nederlanders zijn toch allemaal hypocriet.  Velen van ons 

werken bij of voor een overheidsorganisatie en weten drommels goed 

dat deze overheid corrupt gedrag vertoont. Zolang wij maar maandelijks een goed salaris krijgen werken wij Nederlanders aan elk beleid mee. Wij houden de status quo als Nederlanders zelf in stand.

Lechaiem op 10-01-2018 08:49

@Werner, Na problemen komt er weer een nieuwe Apple of Samsung op de markt. Mensen zijn veel meer geinteresseerd in zulke speeltjes.

WK-tje, EK-tje, Olympiade. Brood en spelen houd de gemoederen stil. Vergeet niet dat je optijd je vakantie moet boeken. Afijn, we zijn alweer een jaartje verder.

De slachtoffers zijn zo vergeten door het grote publiek, alleen als het mijn of jij gezin overkomt (G'd behoede) dan is het dichtbij.

Het gaat nog steeds goed in Nederland zo te zien. Dus Nederland pikt het. Mensen inslaap sussen is dus gelukt!

Ik kijk vanuit Israel naar Nederland. Ik zie een andere ontwikkelin dan de mensen intern.

Sterkte allemaal.

Shalom in Mashiach Yeshua

Anna op 10-01-2018 09:16

Qvic18.57 uur.

Wat u beschrijft is geheel juist. Als je de gechiedenis een beetje kent,  dan zie je dat dit met alle beschavingen is gebeurt. Beschavingen staan  op, maken een schitterende bloeitijd mee en gaan ten onder..... voorbeelden zijn  Egypte, Perzië / Babylon, Assyriërs, Grieken, Romeinen, en er zijn talloze andere voorbeelden te geven. 

West Europa heeft in de middel eeeuwen min of meer stil gelegen ; maar daarna, weliswaar op kleinere schaal als grote voornoemde wereld machten, een bloeitijd  gehad. Engeland was zelfs een wereld macht tot na wereld oorlog 2...... ( daar ging de zon nooit onder) van die oude glorie is niets meer over....Engeland geraakt heel snel onder islam controle......( in grote delen kennen ze al de sharia)  .  Frankrijk, Spanje, Portugal,  en ook Nederland heeft zijn toontje ook mee geblazen in de zogenaamde Gouden eeuw...... 

Na WO 2  Is voor wat betrefd Europa de EEG als Handels organisatie opgericht. Maar er waren ondertussen in het “ vrije westen” ( Amerika) al grote machtsblokken met rijke lieden, vanuit de industrie, handel en bankwezen bezig om de wereld op een nieuwe manier te gaan organiseren. De zgnd illuminatie. Met hun “ geheime agenda” om de wereld te gaan hervormen. En dat proces zitten we nu midden in. Dit is een trein die niet te stoppen is omdat de “ onderwereld “ van dit grote machtsplan zeer sterk verweven is met de hele “ bovenwereld “ de maatschappij. 

Mensen worden als pionnen ( ook hier in west Europa ) vaak ook zonder dat ze het weten ingezet om dit plan van de nieuwe wereld orde te voltooien...... Als je het nieuws in Amerika  een beetje volgt,  dan zie je daar dat Trump eigenlijk een foutje was in deze grote vijver van de “ toekomstige “ wereld orde.............Het had Hilary moeten zijn want zij was vollledIg ingewijd in deze materie, van omvolken en het een maken van de wereld zo hun dat voor ogen hebben en en de mensen zo te programmeren dat ze precies doen wat “ de boeven overheid “ zegt...... 

Nu wordt daar door Trump zijn administratie de bezem  door  gehaald.  en heeft mevrouw Clinton inmiddels 5 gerechtelijke onderzoeken aan haar broek  hangen........ Het was zelfs moeilijk om niet corrupte onderzoeks rechters te vinden.... zo ziek is Amerika  al.......

En Europa volgt precies op wat er door de voormalige Clinton/ Obama. Kliek en hun supporters..... Soros Rockefeller de illuminatie, en al die anderen boeven bevelen..... en zo gaan we in Europa ook op weg naar de totale destructie van alle rechts systemen, sociale voorzieningen, wetgeving, gezondheidszorg overheids instellingen , en noem maar op. P.......... We creëren chaos,( dat is de opdracht van de kliek )  en als de rechtssystemen zijn omgevalllen dan springt een groep als b.v. ISIS in het gat en die komt dan de sharia in de praktijk brengen.....( zelfs de zwarte Piet discussie hoort bij deze / omverwerping / vernietiging).............. Het is een zwart scenario waarin we midden in zitten, maar de trein is niet meer te stoppen ook al zien zeer veel ” gewone “ mensen dit Rondom ons gebeuren............Als hier burger oorlog ( wat God verhoede ) van komt zal dit het proces alleen nog maar versnellen...... want oorlog geeft chaos en daar zit de elite juist op te wachten. Dan kunnen ze pas volop en openlijk ingrijpen ....... ........ Verwonder u hier niet over.... deze  dingen moeten gebeuren..... Er komt eenmaal een grote wereld heerser..... Hij heeft de naam “ Antichrist” .... wees gewaarschuwd... hij zal velen misleiden. Maar het zal maar beperkte tijd duren en hij zal overwonnen worden door de Messias die komen gaat. Al deze dingen wijzen naar die tijd..... Shalom  

Rienus op 10-01-2018 09:39

Er gaan nog heel veel raketgeleerden en apothekers komen die uiteindelijk niet gaan werken en ook de skills niet nastreven. Zij komen allen om het volgzame en veel te zachtaardig blanke ras te overheersen. En ik vind dat erg goed. Ik zie namelijk vrijwel nergens trots en standvastigheid bij de autochtone bevolking. Overal kruipt men voor inhoudsloze, profiterende domme moslims wiens enige kwaliteiten zijn dat ze trots zijn (geen idee waarop) en een grote mond hebben. Op een helaas engels talige site kwam ik nog een goed stuk tegen over de wanen en domheid van onze niet gekozen baasjes in Brussel.

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-09/mass-migration-european-commissions-new-norm

SEO op 10-01-2018 10:08

Wat kosten de 100.000 non EU-moslim-immigranten ons land? Even rekenen. Ze hebben alles nodig. Dus eten, drinken, huis, medische zorg, kleding, verwarming, opleiding etc: pp 40.000 euro. Kosten per jaar totaal 4miljard. We halen al jaren deze aantallen in huis. En ze komen nauwelijks aan het werk. Dus jaarlijks betalen we ook nog voor 2016, 2015, 2014 etc. En er is nog familiehereniging!

Voorzichtige schatting, NL betaalt per jaar minimaal 20miljard aan non EU-moslim-immigranten. In 2018 dus 24miljard enz. Absolute waanzin. Voor dit geld kan je in Afrika honderden miljoenen mensen die nu omkomen van de honger en dorst het leven redden...........

Maar meeste Nederlanders vinden alles best.        

conan op 10-01-2018 10:21

Ik weet op welke partij te stemmen volgend jaar en het jaar daarop.  Dàt zal echter een spijtelijke beslissing zijn.

Qromwel op 10-01-2018 11:31

Interessante column van Annemarie van Gaal afgelopen maandag: "Goede integratie en ambitie gaan samen". Als Europese volkeren bij verkiezingen niet totaal afrekenen met de politieke establishment krijgen ze gewoon wat ze verdienen. Bij de Duitsers kan men nog wijzen op hun nazi verleden en collectieve schuld, bij de zweden niet.

Janus op 10-01-2018 12:34

Je ziet in Duitsland ook heel veel bedelende daklozen in de stad, ze helpen zeer duidelijk liever illegale wildvreemden dan hun eigen bevolking.

De bevolking wordt tevens monddood gemaakt door censuur en ook bij enige vorm van kritiek meteen voor nazi uitgemaakt.

Duitsland is inmiddels een dictatuur en ze zijn hard op weg naar een burgeroorlog, die men trouwens opzettelijk in de hand werkt en die zich dan niet zal beperken tot alleen Duitsland.

Tom Hendrix op 10-01-2018 14:11

@Anna: 09.16. uur. Mooi verwoord Anna. En die burgeroorlogen, gaan geheid komen, dat willen de demonische krachten inderdaad. En hun lakeien, dat zijn onze politici, met name de kartelbende.

JP op 10-01-2018 14:18

Nog even en dan zullen de migranten eisen dat wij autochtonen op taalcursus gaan.

Goof op 10-01-2018 19:37

Mensen,  niet zo zeuren  allemaal in Duitsland en Nederland , afgelopen jaar hebben we allemaal mogen stemmen en jullie hebben de zittende  partijen zelf weer herkozen terwijl jullie wisten welk  beleid ze de afgelopen 4 jaar  gevoerd hebben.   Eigen schuld dikke bult .  22 maart mag je weer stemmen dus probeer vlak voor je het kruisje gaat zetten op welke partij je gaat stemmen.   Stem je nu weer VVD dan moet je in de toekomst jullie monden houden als het gaat over het gevoerde  asociale wanbeleid.

mientjei op 10-01-2018 20:28

@JP 14.18  Volgens mij vinden ze het prachtig dat wij hen niet kunnen verstaan  en de teksten niet kunnen lezen die ze op het

 straatmeubilair zetten, achter onze rug om kunnen ze zeggen wat ze willen,  Soms komt er  een familie in het nieuws

die uitgezet moet worden en dan spreken de kinderen z.g. alleen nederlands ha ha wat ze al niet geloven.  Nederlanders

vertrekken ook en dan moeten de kinderen ook gewoon mee zonder te zeuren

Joosten op 10-01-2018 23:38

@phantoom op 09-01-2018 20:48

Neen, hij sprak geen Amerikaans. Een mengelsmoes van heel slecht Duits, Engels en Nederlands.

Atina op 11-01-2018 05:46

Onze vluchtelingen buurvrouw is al 4 keer gezakt voor de inburgeringscursus . Gewoon omdat het kan. 

Jan met de Pet op 11-01-2018 07:52

Een burgeroorlog gaan 'we' dik verliezen, want welke Nederlander heeft nog iets van training gehad? Kansloos.

Van de regering hoeven we ook geen hulp te verwachten en het stemvee stemt toch wel op SBS...ehhh de regeringspartijen ...

Er komen echt moeilijke jaren aan :(

Max28 op 11-01-2018 13:42

Het probleem is dat de elite links is en dus door en door verdorven. Die elite heeft de touwtjes in handen, bestuurt de politiek, de omroepen, het onderwijs. Onze jeugd wordt al vanaf de geboorte geindoctrineerd om links te zijn. Tegen het volk dus. Het wordt tijd dat Thierry Baudet aan de macht komt en alle landverraders op laat sluiten. Een verbod op publicaties die tegen de wil van het volk in gaan. Weg met het nepnieuws van NPO en NRC.

wim op 12-01-2018 07:28

Tis ook een stomme taal hè. Kloios

Toussaint op 16-01-2018 18:14

Laten we de Moslims wat tijd gunnen. In Belgie "probeert" 't Koninklijk Huis al 188 jaar wat Nederlands te praten en nog steeds is 't brandhout.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl