Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’

‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’ - Oud NSA chef: ‘Als er ook maar iets waar zou zijn van de Ruslandhoax tegen Trump, hadden we daar allang bewijs van gehad’

‘Als de overheid en de media niets anders doen dan 24/7 liegen, hoe kan de democratie dan nog bestaan? Duidelijk niet,’ schrijft Paul Craig Roberts, voormalig lid van de regering Reagan en hoofd van het Institute for Political Economy. De Amerikaanse en Europese burgers worden al vele jaren overal allerlei onderwerpen glashard voorgelogen door de reguliere massamedia, maar het kwalijke en gevaarlijke is nu dat daar –met uitzondering van de alternatieve internet media- geen enkel ander geluid meer tegen wordt geduld. Gevaarlijk, omdat ook de door links beheerste Nederlandse media zoals de NOS, NU, het NRC en de Volkskrant ons slaapwandelend op een nucleair Armageddon met Rusland afsturen.

 

‘Rusland overtuigd dat VS aanval voorbereidt’

Het opzettelijk gecreëerde vijandbeeld in en door de media tegen Rusland, China, Iran en Noord Korea is volgens Roberts enkel bedoeld om het jaarlijks $ 1 biljoen kostende militair-industriële complex te beschermen en overeind te houden. ‘Het houdt ook de hoop van de Democratische Partij (en alle gevestigde orde partijen in Europa) overeind dat Trump uit zijn ambt kan worden gezet. Het heeft voorkomen dat hij de betrekkingen met Rusland kon normaliseren.’

‘Ik benadruk al enige tijd dat... de constante valse beschuldigingen tegen Rusland dat land ervan hebben overtuigd dat Washington een militaire aanval voorbereidt. Er is niets roekelozer en onverantwoordelijker dan een nucleaire supermacht ervan overtuigen dat je hen gaat aanvallen. Je zou zeggen dat de burgers hier ongerust door worden, en de media verslag doen over dit risico. Maar er is enkel stilte. Ze vinden... een paar mannelijke politici die op ongepaste wijze hun seksuele interesse in vrouwen toonden, belangrijker. Totaal onverschillig Amerika (en het al even onbenullige Europa) loopt op Armageddon af.’

Oud minister Defensie waarschuwt voor kernoorlog

Roberts is niet de enige oudgediende die bang is voor het plotseling uitbreken van een kernoorlog. William J. Perry, Amerikaans minister van de Defensie in de jaren ’90, zei dat hij na het einde van de Koude Oorlog dacht dat kernwapens eindelijk de wereld uitgeholpen konden worden. ‘Ik dacht dat we die dodelijke bedreiging achter ons konden laten, maar dat bleek niet het geval.’

‘Ik vind het onverklaarbaar dat we vandaag de geopolitieke vijandigheid van de Koude Oorlog doen herleven en de nucleaire gevaren weer opbouwen. Dat doen ze we zonder enige serieuze openbare discussie of echt begrip van de gevolgen van deze acties. We slaapwandelen een nieuwe Koude Oorlog in, en er is een zeer reëel gevaar dat we zomaar een kernoorlog ontketenen. Om die ramp te voorkomen moet het publiek begrijpen wat er gaande is.’

Normalisering Trump met Rusland gedwarsboomd

Maar hoe kan dat als daar nooit over geschreven wordt? Als een president die tijdens zijn campagne het normaliseren van de betrekkingen met Rusland beloofde, daarin wordt gedwarsboomd door een pact van de Democraten, afvallige Republikeinen, het militair-industriële complex en de media, die daar zelfs een compleet nepnieuws verhaal, de Russische samenzwering-hoax, voor verzonnen?

Experts zoals William Binney, die het alomvattende afluisterprogramma van de NSA ontwikkelde –ervan overtuigd dat dit programma niet tegen de Amerikanen zelf zou worden ingezet, wat echter wel gebeurde- verklaarde in het openbaar dat ‘als Russiagate echt was en geen in elkaar gezette hoax, zou de NSA al het bewijs hebben, waardoor het onderzoek van speciale aanklager Robert Mueller compleet zinloos zou zijn.’

‘Geen democratie als media geen integriteit meer hebben’

Zelfs de propaganda-media zouden dit toch moeten kunnen bedenken. Maar helaas, de Amerikaanse en Europese media, volledig gecontroleerd door de ‘Deep State’, werken gewillig mee door het ene na het andere nepnieuws bericht over Rusland en Trump de wereld in te helpen.

‘Een land waar de media geen integriteit heeft kan geen democratie zijn, omdat het volk geen accurate informatie krijgt om besluiten te maken en de regering verantwoordelijk te houden,’ aldus Roberts. ‘De ‘presstitute’ media functioneren als een controlerende arm van machtige clubjes die de VS (en de EU) in een politiestaat veranderen, die enkel een paar honderdste van 1% van de bevolking dient.’

We worden al zo lang en zo vaak voorgelogen

Inmiddels is er bijna geen onderwerp waarover we niet keihard worden belogen. Dat begon al met de illegale NAVO/moslim Balkanoorlog tegen het christelijke Servië in de jaren ’90, waarmee opzettelijk een bondgenoot van Rusland op de korrel werd genomen. Daarna volgde 9/11, waarvan de officiële verklaring al door vele honderden experts die wel hun mond durfden open te doen, wordt bestreden.

Daarna volgden de fake argumenten voor de oorlog in Afghanistan, wat net als voor de Russen in de jaren ’80 op een totaal fiasco uitliep. Saddam Husseins ‘massavernietigingswapens’, die nergens konden worden gevonden. De nog altijd verafgode Barack Obama en Hillary Clinton, die zich verheugd toonden toen ze het succesvolste, welvarendste en stabielste land van Afrika, Libië, platbombardeerden, leider Gadaffi vermoord, en jihadisten aan de macht hielpen.

ISIS, een door gerenommeerde onderzoeksjournalisten aangetoonde creatie van Obama, Hillary, de CIA, de Saudi’s en de Turken, dat als wapen werd gebruikt om Syrië in chaos te storten, honderdduizenden burgerdoden te veroorzaken, en een enorme migrantenstroom naar de EU op gang te brengen. Het is dat Rusland en het Britse parlement Obama’s plan om met een Amerikaanse invasiemacht Syrië binnen te vallen blokkeerden, anders was de ellende nu nog veel groter geweest.

Rusland-hetze

De niet bestaande ‘invasie’ van de Krim en Oekraïne door Rusland – in realiteit een illegale staatsgreep en een daarop volgende burgeroorlog die –met steun van de EU- door de CIA op touw werd gezet.

En dit alles werd en wordt met een niet aflatende stroom leugens en nepnieuw ondersteund door ‘onze’ media, die inmiddels schaamteloos beweren dat iedereen die een andere ‘waarheid’ verkondigt, een ‘nepnieuws’ verspreider is, en misschien zelfs wel een ‘Russische agent’. Ook de MH-17 ramp wordt nog steeds met tal van schandalige misleidende berichten ten volle aangewend om de hetze tegen de Russen en hun president Putin op te voeren.

Ondertussen gaan Mueller en zijn fake onderzoeksteam achter generaal Flynn aan, niet omdat hij zou hebben samengezworen met de Russen, maar omdat hij publiekelijk erkende dat ISIS niet zomaar is ontstaan, maar door de VS zelf werd opgezet als werktuig om de Amerikaanse doelstellingen in het Midden Oosten (en Europa) te bewerkstelligen.

‘Wat Mueller doet is zó corrupt, dat hij echt zou moeten worden gearresteerd en uitgeleverd aan Egypte,’ schrijft Roberts.

Westerse landen in greep van machtige eliteclubjes

Machtige belangenclubjes van industriëlen, multinationals, en globalistische ideologen hebben zowel de Amerikaanse als Europese regeringen volledig in hun greep gekregen. De burgers, ook wij Nederlanders, hebben geen enkele controle en zeggenschap meer over de richting waarin onze landen worden gestuurd, over welke wetten worden ingevoerd, voor wie wij onze grenzen openen, aan wie wij onze macht en soevereiniteit overhevelen, en waar wij ons belastinggeld aan uitgeven.

Deze elite doet er alles aan om Trump van de troon te stoten, om het gewone volk daarmee duidelijk te maken dat ze niet moeten denken dat wordt toegestaan dat er ooit nog een leider komt die de belangen van het volk en de waarheid boven die van de gevestigde orde en hun flagrante leugens stelt. Op dezelfde wijze stuiten vrijheidspartijen in Europa, zoals het Front National, Alternative für Deutschland, de PVV en de Zweden Democraten op een anti-democratisch ‘cordon sanitaire’.

Nucleaire Holocaust

Roberts vraagt zich retorisch af wat de prijs zal zijn die de Amerikanen (en Europeanen) voor hun onnozele volgzaamheid zullen moeten betalen. Daar gaf hij eerder al een duidelijk antwoord op: als de koers in Washington, Brussel en al die andere hoofdsteden in het Westen niet heel snel wordt omgegooid, dan dreigt een plotselinge nucleaire Holocaust die onze landen in één grote zwartgeblakerde asvlakte zal veranderen.

Vergis u niet: de Russen zullen de kapitale fout tijdens WO-2, toen Nazi-Duitsland op zijn woord werd geloofd, niet nog eens maken. Dat misplaatste vertrouwen kostte de Russen 20 miljoen doden en een half in puin geschoten land. Putin is in het verleden zeer duidelijk geweest: als je het idee heb dat een gevecht onvermijdelijk is, sla dan als eerste toe.

Hoewel daar helaas nog helemaal niets van te merken is (integendeel), moeten we blijven hopen dat ook in Den Haag het gezonde verstand uiteindelijk zegeviert. Het leven van ons allemaal zou er wel eens van af kunnen hangen.


Xander

(1) IPE via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

ohje op 09-12-2017 15:31

Weet niet waarom maar als ze het graag willen.

Popcorn dan maar.

Joshua op 09-12-2017 15:51

Verdeel en heers! Alle echte informatie is er nog wel maar wordt veelal van een platform of kanaal losgelaten dat ook meteen in discrediet gebracht kan worden of met karaktermoord omzeep geholpen. Intrinsieke waarde van echte informatie gaat helemaal naar de galemiezen zo. Niemand kan straks nog de realiteit lezen en dan komt Mueller met zijn resultaten. 

Toekan op 09-12-2017 15:53

Xandernieuws, ik ben het helemaal met dit bericht eens, ik vraag mezelf wel eens af hoeveel big farma, anti Trump trollen, en pro EU trollen er bijvoorbeeld op nieuwskoerier zitten, en als die er zitten, wie betaald die lieden.

Misschien een onderzoekje waard

John op 09-12-2017 15:55

Bedankt dat jullie de bron er altijd bij vermelden onderaan. IPE. Met de schrijver Paul Craig Roberts. Op wiki kan je zien dat hij pro-palestijnen is. Jammer! 

Tom Hendrix op 09-12-2017 16:05

Prima artikel van U, Xander. Dit is de echte waarheid, namelijk om de duivelse nwo te installeren, en de duivel op de troon te zetten. Daar doen deze lakeien, en duistere organisaties alles voor.

Grietje op 09-12-2017 16:19

"... moeten we blijven hopen dat ook in Den Haag het gezonde verstand uiteindelijk zegeviert." We blijven, tegen alle verstandelijke verwachtingen in, hopen. Daar ben je mens voor, maar het zal een volkmen vergeefs hopen blijken te zijn. Politici, aartsleugenaars bij uitstek die op hùn tijden op hùn plaatsen als dienaren van de vorst dezer wereld opkomen, hebben de eeuwen door altijd de volkeren in de grootst mogelijke ellenden van zeeën vol bloed, zweet en tranen gestort. En ook de politici van deze tijd zullen dat doen. Maar... het blijft níet zo !

Kees van Kesteren op 09-12-2017 16:26

Vermelding van Xander:

Hoewel daar helaas nog helemaal niets van te merken is (integendeel), moeten we blijven hopen dat ook in Den Haag het gezonde verstand uiteindelijk zegeviert. Het leven van ons allemaal zou er wel eens van af kunnen hangen.

In welke wereld leeft u c.q. onder welke steen woont u?

In uw bovenstaande vermelding hoopt u dat men in Den Haag het gezonde verstand uiteindelijk zegeviert. Dit  is naar mijn menig toch echt teveel gevraagd. Verwacht u van het huidige bijeengeraapte mengsel van inzichtlozen ooit een wijs besluit?

Zo ja, droom lekker verder!

koloth op 09-12-2017 16:46

Alleen d.n.v. een revolutie kunnen we van de bestaande corrupte kliek afkomen.

koloth op 09-12-2017 16:50

Dit is ook een aanrader: zo kan het niet langer.

https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ

Hubo op 09-12-2017 18:10

In de kern van de zaak deel ik de strekking van dit artikel.Het is goed zoiets nog ergens in dit land te kunnen lezen.

Ike op 09-12-2017 18:48

Het heeft allemaal te maken met de machtstrijd tussen de handelsblokken, net als voor eerdere wereldoorlogen, waarbij ik opmerk dat we een wereldoorlog nog zouden kunnen afwenden als we fatsoenlijk onderhandelen met het machtsblok dat onze economische positie bedreigd, de SCO.

https://www.reuters.com/article/us-japan-eu-trade/eu-japan-conclude-worlds-largest-free-trade-agreement-idUSKBN1E21BT?il=0

Dit is in de schaduw van al het andere nieuws gepubliceerd, terwijl dit extreem belangrijk is. Onze kazen zullen duurder worden en meer 'kunnen' geexporteerd worden en Japanse bedrijven krijgen daarvoor in de plaats helemaal toegang tot de Nederlandse markt, zonder heffingen. Een flutakkoord, omdat de Japanse markt anders op slot zit. Zelfs als Europa geen importheffingen betaald, zal het weinig kunnen exporteren naar Japan.

Maar met dit JETA akkoord is er weer een schakel gemaakt in de CETA, JETA, TISA, TTIP, TPP, NAFTA Wereld Orde.

Alles in die wereldorde word gedaan om het behoud van de Euro, Yen en USD als harde valuta, terwijl deze valuta als WC papier word gedrukt en er alleen maar een verhouding tussen deze valuta is met de waarde van olie en gas, terwijl de landen die olie en gas produceren zich verenigen met het tegenhangende machtsblok.

Militaire machten worden nooit vergeleken op slagkracht omdat dit onmogelijk is. Daarvoor in de plaats worden de militaire uitgaven vergeleken in USD's. Natuurlijk geeft de VS de meeste USD's uit. Zij drukt ze immers zelf. Dus nominaal vergeleken is de VS het land dat veruit het meeste uitgeeft aan wapens en kunnen andere landen dan totaal niet aan haar tippen.

Echter, wat gebeurd er als de USD en de Euro in elkaar storten? Als alle militaire uitgaven in Yuan of Roebels worden vergeleken en de USD weinig waard is in Yuan of Roebels?

Hoe gaan we de militaire machten dan vergelijken? Gaan we dan de Amerikaanse basis met extra goodwill waarderen om de Amerikanen dan nog even machtig over te laten komen?

Als je 100 USD's voor een Yuan zou moet betalen, weet ik wel wie machtiger is. Dit is de reden dat er recent zulke valutakoersschommelingen plaatsvinden. Centrale banken worden gedwongen om te rommelen met de geldhoeveelheid en zorgen daarmee voor veranderende koersen. Wie ze dwingt?

De slagkracht, het uithoudingsvermogen de betrouwbaarheid van het materiaal en de snelheid van legers zijn in werkelijkheid in oorlogstijd veel belangrijker. Maar een dergelijke vergelijking vergelijkt men nooit of is onderhevig aan propaganda.

De economische marktstrijd leid tot een race naar beneden. In deze wereldorde zitten nl. veel landen die een vorm van slavernij toestaan en waar toch word geconcureerd met de EU of Nederland. Of er nu kleren word gemaakt in een rivierdelta of schoenen of onderdelen voor computers of onderdelen voor auto's of motoren.

Japan produceert nl. ook niet alles zelf meer in eigen land. Ook zij produceren goederen in andere Aziatische landen en ook daar worden wel eens productieruns gedraaid met een slechtere kwaliteit metaallegering of kunstof of met goedkopere machines i.p.v. dure originele machines.

Vrijhandel zal niet werken en leiden tot een staatsvorm waar de burgers alleen nog maar zullen werken om te overleven.

lies op 09-12-2017 19:11

De grootste rottigheid komt vanuit Amerika , en niet vanuit Rusland. Putin is volkomen integer. Dat kan ik van onze overheid niet zeggen.

Lodewijk op 09-12-2017 22:30

Joop.nl: "Premier Irak: ‘Het kalifaat van IS is nu compleet vernietigd’." https://joop.bnnvara.nl/nieuws/premier-irak-kalifaat-is-is-nu-compleet-vernietigd

NOS: "Iraakse premier: IS is verdreven uit Irak"  https://nos.nl/artikel/2206717-iraakse-premier-is-is-verdreven-uit-irak.html

Geen woord over dat IS al een tijdje uit Syrië verderen is. Noch door wie. Want zonder Poetin wapperde de zwarte vlag van IS al lang op de regeringsgebouwen van Damascus en Baghdad. De VS en het Irakese leger begonnen pas seriues wat te doen toen bleek dat IS in de pan werd gehakt in Syrië. Dus het proxy leger van de "elite." En meer om te voorkomen dat Poetin ook Irak van IS zou verlossen. Want er waren onderhandlingen dat Rusland Irak ook zou helpen. 

Lodewijk op 09-12-2017 23:10

Poetin: "VS/NAVO duwen de wereld onomkeerbaar naar een nucleaire oorlog toe."

"Putin: US / NATO is irreversibly pushing the world towards nuclear war"  https://www.youtube.com/watch?v=8PgSX-WD96Q

koloth op 09-12-2017 23:16

Amerikaanse F-22 hindert Russische operaties tegen ISIS/Deash.

Een Amerikaanse F-22 jager verhinderde dat twee Russische Su-25-aanvalsvliegtuigen op 23 november een gebied van de Islamitische Staat (IS, voormalige ISIS) bombardeerden in het westen van de Eufraat. De woordvoerder van het ministerie, majoor-generaal Igor Konashenkov, beschreef de episode als het zoveelste voorbeeld van Amerikaanse vliegtuigpogingen om te voorkomen dat Russische troepen operaties tegen de Islamitische Staat uitvoeren.De Amerikaanse F-22 stopte zijn gevaarlijke manoeuvres pas nadat een Russische Su-35S jager zich bij de twee Su-25 toestellen voegde.

https://www.rt.com/news/412590-russia-us-syria-air-force/

De Vlieger op 10-12-2017 00:32

Heb over dergelijk zaken van wat Amerika gecreërd heeft in Irak en de gevolgen daarvan waren, en waarom IS  ontstaan is. Nu ongeveer twee maanden geleden is mijn verslag niet vrijgegeven. Het mag toch niet bekend worden en nu dit te lezen is, mag dan wel. Hier wordt ook niet dieper op ingegaan, welke de wereldwijde gevolgen er zijn gecreëerd, want dit moet geheim blijven en nog andere zaken en grote rol hebben gespeel. Wordt hier niets over verklaart en opgemerkt, en de wapen industrie ook opmerkingen wel degelijk juist zijn. Heb zelf maand of twee en interessante documentair gezien, dat de wapenindustrie heel veel macht hebben en ook volop gebruiken, via de vele lobbyisten, die heel veel macht hebben en zelfs groter is, dan de Amerikaanse regering of President, dat via de documentair wel min of meer duidelijk maakte.

Zoals ook opgemerkt wordt, gaat het over miljarden industrie en veiligheid van eigen land zogenaamd, dat ten kosten van alles moet gevolgt worden, als zij willen blijven overleven en winsten te kunnen blijven realiseren ten kosten bepaalde landen en miljoenen burgers, hierdoor oorlogen gecreëerd worden. Dit wordt door lobyisten wel degelijk op politieke niveaus misbruiken, om hun omzet te kunnen realiseren, i.v.m. wapenverkoop in eigen land en vooral ook in buitenland te kunnen realiseren.  Heb het ook duidelijk in de documentair ook duidelijk heb gezien, hoe het in zijn werk gaat. De lobbyisten hebben en grote macht en spelen en te grote rol hierin spelen.

Engeland heeft toen volledig aan meegewerkt met list en bedrog, waarvan ook Nederland het geloogwaardig achten, i.v.m. Iraakse chemische wapens totaal verzonnen waren en van internet de maketten gecopïerd hebben. Om het geloofwaardig te maken, met vele grote internationale gevolgen, die tot heden en nog heel vele jaren kwaad in gang heeft gezet, om de wapen industrie hun doel te bereiken.

Die eigenlijk volledig uit de hand is gelopen, en mogelijk niet verwacht hadden, zeker niet uitsluit. Wegens de gevolgen volgens mij niet op voorhand konden inschatten, maar de kwade geest is wel uit de fles, die er niet meer terug in de fles zal krijgen. Dit komt dan wel in het voordeel van de wapenindustrie en mogelijk nooit verwacht hadden, i.v.m IS kan ik mij nog wel indenken.

Dit is ook door kortzichtigheid, als men en vreemd land bewust wil binnenvallen en totaal niet de echte situatie en gevolgen op voorhand niet voldoende heeft kunnen inschatten en onder de loep gemomen. Dit het resultaat is, en heeft nu heel grote wereld gevolge, en dit voor vele jaren nu gehypothekeerd worden, met vele dodelijke en gewonde blijvende slachtoffers en materieel hoge tol hiervoor wordt betaald.

Het veroorzaakt enorm groot leed van onschuldigen slachtoffers en bijkomende materiëlen schade alles samen niet te betalen is, maar wel de vele lobbyisten nog altijd heel veel geld aan verdienen, tot zelf belangrijke ministers en hoofdverantwoordelijke. 

Via de documentaire werden onvoorstelbare feesten en grote kado,s aan saudi, om deze toch te verleiden om groot order aan wapens en voertuigen toch te kunnen overtuigen om het wapencontract dan toch te ondertekenen, alles wordt ingezet, en veel geld wordt verdeeld, dat vrijkomt om het wapencontract toch zou kunnen doorgaan.

Deze hoge kapitalen die vrijkomen voor de kado,s die met echt veel kapitaal, zelf onderling verdeelt worden en hier ook volop gefeest wordt onder de ministers en degene die met deze zaken bezig zijn. Dit wordt totaal misbruikt en tegelijkertijd worden er grote kado,s aan èèn saudi te geven, met en groot vliegtuig gratis te schenken en extra in de watten te leggen. 

Wegens de aankoop van wapens en voertuigen kunnen te kunnen verkopen en op deze wijze de saudi te overtuigen van interessante deal. Dit heb ik zelf kunnen zien in de documentaire, hoe rot het in hoge politieke kringen in werkelijkheid dergelijke situatie zover uit de hand laat lopen is, mij niet direct verbaasde, maar wel hoe het er allemaal aan toe gaat in onze echte wereld, die je normaaal nooit zal zien. Spijtig genoeg weet ik niet meer welke documentair dit was, weet wel dat het op CANVAS en als ik het goed voor heb, was dit op Panorama, die altijd documemtairs geven, maar weet niet meer de titel.

I.V.M Irak en de Gevolgen

Hier dient de Europese en Amerikaanse burgers acties te voeren, wegens dit dringende schrijnende en dodelijke taferelen zijn, die te veel leed en onnoemelijke morele schade toebrengt aan vele burgers en materieel. Dit is nu letterlijk de echte gekke wereld waarin de mensheid met meer dan miljard burgers in betrokken zijn, op deze geweldadige gecreeërde wereld, waarin wij verder verzeild zijn, en kapitaal de echte drijfveer is en allang weet dat wij in werkelijkheid steeds verder in decadentie afglijden, als kanker dat zich wereldwijd steeds verder uitzaait en ook niet meer te ontkennen is.

Hopelijk met Trump en einde zou komen, maar het kwaad is nu wel is wel uitgezaait. Mogelijk dat het met trump zo geen vaart loopt, durf ik toch mijn hand niet voor in het vuur steken, wegens het systeen van de lobbyisten niet zomaar even op zij te zetten. Mijn inziens te weinig macht hierover heeft, maar nogelijk nog wel zou kunnen beïvloeden op en correcte manier, niet wens uit te sluiten.

Dit  is ook niet het enige waar de mensheid met geconfronteerd wordt, zie de massale grote wereldwijde milieu vervuiling en problemen, die wel degelijk verder uit de hand lopen. Alles wat met kapitaal te maken heeft, brengt de natuuromgevng in vergiftigde wereld steeds dichter bij komt, maar nog niet voldoende weet van hebben, maar dat komt nog wel, als het nog erger wordt en nog meer dodelijke slachtoffers wereldwijd gaan komen.

De wereldwijde tochische sluikstort lozingen, ook in Nederland overal aanwezig. zie documentair op ( VPRO de Beerput en de Gifcirkel) het heeft allemaal met sluitstorten te maken en tot welke ongezonde situaties die gecreëerd worden voor kapitaal hebzucht, die tot het uiterste gedreven wordt en allemaal mogelijk is, in onze zogenaamde gezonde wereld waarin wij leven.

Zelf groenten en fruit die worden ingevoerd zijn besmet, maar niemand ziet dat deze uit besmet landbouw grond komen, die door de afval maffia landbouw gronden toxchisch besmet zijn. (zie de GIFCIR-KEL) Dit om kapitaal winst bejag en afval maffia en dit gebeurt in Nederland in de schelde en Maas en vermoedelijk ook in andere rivieren, zeker niet uitsluit i.v.m. chemische bedrijven hun tochische afvalproducten mogen lozen

en Italië en wereldwijd en dit tot dramatschische gevolgen wel degelijk leid. Heel weinige burgers willen het niet weten of zien, maar meer en meer slachtoffers maakt wereldwijd, maar niet weten waarom men vroegtijdig kankers heeft. Wij steunen wel het kankerfonds of niet de oorzaken oplossen, wat dat vraagt teveel aandacht en willen de burgers met kankerfondsen oplossen.

Op deze wijze wordt het nooit opgelost, integendeel nog meer miljarden investeren om mediche steun te bieden, via davintie heel dure medische apperaaten, dat wel de plaatselijke kankers kan verwijderen averechts effect heeft, maar niet wil weten, door wat het veroorzaakt is. Het echte probleem is onverschilligheid, tot men zelf onverwacht slachtoffer wordt, maar niet weet waarom. ( zie ook website van Greenpeace)

Beste de Vlieger, als u uw post van 2 maanden geleden zo geformuleerd zou hebben, zou het gepubliceerd geweest zijn. Als dit dezelfde post is van 2 maanden geleden dan kan het zijn dat het door een storing niet doorgekomen is ? Er is in elk geval geen reden om uw post niet te publiceren. Mod.

cefas op 10-12-2017 00:34

Langzaam maar zeker worden de Europese landen naar de afgrond geduwd door onze eigen bewindslieden, Hoe lang nog zullen we nog op ze stemmen? Ze hadden al lang de laan uit moeten worden gestuurd. Het stemvee had al langer wakker moeten worden als ze een beetje nadenken en opkomen voor eigen identiteit en culturele waarden.Wij verkwanselen ons eigen land door op de verkeerde partijen te stemmen. Dat kunnen we corrigeren in Maart 2018 met de verkiezingen!

Bundy op 10-12-2017 02:56

Dit artikel verwoord mijn wereldbeeld , en de rest van de Nederlanders slaapt verder .    Met de laatste alinea ben ik het oneens  daar de communistische Russen van weleer  moordlustige veroveraars waren .   Ze haden half Polen ( op afspraak ) Estland , Letland en Litouwen bezet .  In Finland mislukte hun gigantische aanval maar écht gevaarlijk waren ze in Spanje , dat ze als springplank wilden gebruiken om heel Europa communistisch te bezetten ( feit ).Nu hebben ze om oorlog te vermijden álle satellietstaten die ze "bevrijd "hadden tijdens de oorlog terug gegeven aan de Navo-EU .   De huidige Russen zijn overwegend Katholiek ( Russisch-Orthodox ) , en vormen daarmee het grootste Christelijke bolwerk op aarde .Hiermee roepen ze de haat van de machthebbers achter de schermen in de USA op , die de hele wereld voor de komst van satan in gereedheid willen brengen .     De Navo die in conventioneel opzicht  geen kans heeft om  een oorlog te winnen gaat wél door met provoceren .   De Russen kunnen niets anders denken dan dat ze binnenkort worden aangevallen , er zijn plaatsen waar Navo-legers in de Oekraïne op 20 KM van de Russische grens staan .      De Russen zullen zich het motief wel afvragen , maar niet kunnen raden .         Ik vrees ( zie nogal wat om mij heen ) dat de Navo waarschijnlijk héel vroeg in de aanstaande lente   daadwerkelijk zal aanvallen , ook al weten de bevelhebbers dat ze zullen verliezen .     Wanneer er dan een nucleaire oorlog komt is de ware reden bekend ; dépopulatie op bevel van de NWO én ruimte voor de "vredesvorst" om zijn entree op het wereldtoneel te maken .      

Oma op 10-12-2017 04:23

Vergeet het dat door verkiezingen de politieke judassen te bewegen zijn tot een koers waarbij het algemeen welzijn van hun eigen bevolking prioritair is...zal niet lukken alhoewel er nu meer rekening gehouden wordt met de publieke opinie. Daardoor worden politici enkel voorzichtiger in hun uitspraken en verdoezelen ze nog meer, zaaien ze nog meer verwarring door pertinente leugens te verspreiden en de volksverlakkerij nog beter te verpakken om het publiek op het verkeerde been te zetten. Rusland afschilderen als boeman werkt ook niet meer want europeanen zijn alerter en slikken het bedrog niet meer als zoete koek.

Enkel eensgezindheid van het volk kan dit nog keren volgens mij maar of dat op tijd zal gebeuren voor een catastrofe gebeurt is maar de vraag.....verdeel en heers wordt reeds toenemend herkend maar al te vaak trapt het volk er toch nog in....de politiek wordt echter meer en meer als schuldige aangeduid, het gaat niet meer over onbekwaamheid maar het besef dringt stilaan door dat alles georkestreerd wordt via wanbeleid, bedrog, corruptie, leugens en medeplichtigheid vd nationale politiek aan de plannen van de eu-dictators.

Nu, moest het komen tot een oorlog, dan zou de hele politieke bende het eerste doelwit moeten zijn van de volkswoede: dan zouden die paljassen en publiekelijk verantwoordelijk gesteld en berecht moeten worden voor het leed dat zij reeds jarenlang aangericht hebben bij hun eigen bevolking.

Dirk op 10-12-2017 07:52

Beste mensen ,

Velen geloven nog in de onvolmaakte mens. En dit zal een grote teleurstelling worden.

Tom Hendrix op 10-12-2017 08:57

@cefas: 00.34. uur. Met U eens, cefas. Maar wat erger is, de politieke elite, zorgt er wel voor; dat hun " lakeien/vriendjes", de stembureaux bemensen. Ik heb inmiddels grote vraagtekens, wat het tellen van de stemmen betreft, en wel hierom. Madam Merkel, had op de verkiezingsdag van 15 maart j.l., Rutte (VVD) al 's middags gefeliciteerd met zijn overwinning (VVD). Hoe kan dat dan, terwijl de stembureaux tot 20.00. uur geopend waren?  Neen, ik heb er mijn grote bedenkingen bij.

Qromwel op 10-12-2017 10:09

Gezond verstand? Maar wat als men willens en wetend kiest voor het kwaad?

willy op 10-12-2017 15:16

We worden al zolang belogen met fake nieuws dat niets mij nog verbaast! shalom

Faraday op 10-12-2017 15:38

Op 31 maart 2017 bracht WikiLeaks originele CIA-documenten uit - bijna volledig genegeerd door de reguliere media - waaruit bleek dat het bureau een programma had ontwikkeld waarmee het in computers en servers kon breken en het kon laten lijken alsof anderen het deden door sterke signalen (zoals Cyrillische markeringen, bijvoorbeeld).

De mogelijkheden die worden getoond in wat WikiLeaks de 'Vault 7'-trove van CIA-documenten noemt, vereiste het creëren van honderden miljoenen regels broncode. Voor $ 25 per regel code komt dat neer op ongeveer $ 2,5 miljard voor elke 100 miljoen codelijnen.

Maar de Diepe Staat heeft dat soort geld en zou de uitgaven waarschijnlijk als een goed rendement op de investering beschouwen voor het "bewijzen" dat de Russen e-mails van de Democratische Partij hebben gehackt.

Met andere woorden, het is helemaal mogelijk dat het hacken dat aan Rusland werd toegeschreven feitelijk een van de vele "actieve maatregelen" was, ondernomen door een kliek bestaande uit de CIA, FBI, NSA en Clapper

https://consortiumnews.com/2017/05/20/the-gaping-holes-of-russia-gate/

Dit gegeven is toch wel essentieel in de "Russian hoax" en vele andere natuurlijk...

De Vlieger op 10-12-2017 19:15

Even de reactie van redactie op De Vlieger, is het volgende, heb toen gedetaileerder echte oorzaken, hoe IS is onstaan en hoe het ook juist veroorzaakt is. Dit heb nu niet opnieuw herhaalt, maar in andere context laten verstaan. Heb nu nog andere belangrijke zaken wel aan toegevoegt, die ik wel belangrijk acht, maar veel te weinig aandacht voor is. Omdat het milieu nog weinige van wakker liggen momenteel. Dit veranderd nog wel, dat het heter begint te worden onder de voeten, zou ik zeggen en kan ook letter opgevat worden. Problemen genoeg, maar nog te ver van mijn bed en onverschilligheid het grootste bijkomende probleem zelf nog extra gecreëerd wordt, is mij al langer duidelijk. Zie weekmakers van plastic, op Google dan wordt men mogelijk wakker en de andere weergegeven website, van het vorig verslag, van De Vlieger.

Faraday op 10-12-2017 20:23
De Vlieger op 10-12-2017 19:15

Even de reactie van redactie op De Vlieger....

Beste,

ik heb in mijn korte leven als 60 jarige alleen nog maar een déjà vu gevoel, ik bedoel dat ik me niet meer verbaas over iets, verwondering troef dus. Over de parallelen van een imperialistische VS zoals het Vietnam debacle en nu het Irak drama is zelfs niet meer opmerkelijk: ze blijven toch doen waar ze goed in zijn!

Over het gebruik van onze aarde en de gevolgen voor het milieu is mijn visie gevormd door hetgeen ik mij nog herinner (en dat werkt nog redelijk) uit mijn jeugdige jaren over ettelijke voorspellingen, lees en herbeleef:

https://www.elsevierweekblad.nl/kennis/blog/2017/01/waarom-intellectuelen-zo-graag-wereldrampen-voorspellen-436737/

Mvg.

 

 

 

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl