Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VN neemt resolutie aan waarmee historische band Israël en Jeruzalem wordt verbroken

President Trump overweegt nog steeds ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen - EU capituleert ook in VN voor islam en steunt daarmee streven naar uiteindelijke vernietiging van de Joodse staat

 
Jeruzalem, de ‘steen des aanstoots’ waaraan ‘alle volken die hem willen heffen, zich ernstig aan zullen verwonden’. (Afbeelding: Wikimedia (4)).

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft met 151 tegen 6 stemmen een resolutie aangenomen waarmee de duizenden jaren oude band tussen Israël en diens hoofdstad Jeruzalem wordt verbroken, en Israël een ‘bezettingsmacht’ wordt genoemd wiens besluiten over Jeruzalem ‘illegaal en daarom van nul en generlei waarde zijn’. Alle lidstaten van de EU stemden voor deze resolutie, waarmee de capitulatie van Europa voor het linksradicale-islamitische blok in de Algemene Vergadering definitief werd. Ondertussen overweegt president Donald Trump juist om de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen.

 

Naast de VS stemden alleen Canada, de Marshall eilanden, Micronesië, Nauru en Israël zelf tegen de resolutie. Negen landen, waaronder Australië, onthielden zich van stemming.

Ook EU definitief door de knieën voor islam

In 2015 hadden de VN organisaties UNGA en UNESCO al vergelijkbare resoluties aangenomen, inclusief een waarin de Tempelberg voortaan alleen met de islamitische naam ‘Haram al-Sharif’ mag worden aangeduid. Toen stemden enkele Europese landen, waaronder Nederland, nog tegen, omdat hiermee geen recht werd gedaan aan de duizenden jaren oude historische band van het Jodendom met Jeruzalem.

Na de UNGA stemming benadrukte de EU nog dat de tekst van resoluties over Jeruzalem ‘het historische belang van de drie monotheïstische religies’ dient te benadrukken. Nu blijken de EU landen dus na korte tijd toch door de knieën te zijn gegaan voor de islam, dat op grond van Allahs bevelen in de Koran streeft naar de uitroeiing van de Joden, en daarmee de totale vernietiging van Israël.

De VN is met uitzondering van de Veiligheidsraad ’s werelds grootste en invloedrijkste antisemitische organisatie, waarin de islam en extreemlinks de dienst uitmaken. Hun Israël- en Jodenhaat wordt al geruime tijd niet onder stoelen of banken gestoken; alleen al dit jaar werden er 18 anti-Israël resoluties aangenomen, waar er in het vervolg van 2017 nog eens 10 bij gaan komen. (1)(3)

Wereld zal Israël proberen te dwingen Jeruzalem te verlaten

Het moment waarop de internationale gemeenschap Israël zal proberen te dwingen om zich terug te trekken uit Jeruzalem –iets dat na de bevrijding van de stad in 1967 nooit en te nimmer vrijwillig zal gebeuren, zelfs niet door de meest linkse regering, als die er al ooit komt- begint hiermee steeds dichterbij te komen, en daarmee ook de legitimering door Europa van een herhaling van het Holocaust drama uit de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw.

Het is niet moeilijk voorstelbaar dat het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten heeft meegespeeld bij het besluit van de EU-landen om zich definitief aan de genocidale doelstellingen van de islam te committeren, en Israël –impliciet, en vermoedelijk al op korte termijn expliciet- op te dragen Jeruzalem en een deel van zijn historische land (Judea en Samaria) te verlaten.

Trump overweegt nog steeds ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen

Onder Donald Trump is de anti-Israëlische koers van zijn voorganger Barack Hussein Obama – die nog altijd wordt verafgood in Europa- radicaal omgegooid. Trump overweegt nog steeds om de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen, en daarmee de status als hoofdstad van Israël te erkennen. De Palestijnen hebben opnieuw gedreigd dat deze stap het ‘vredesproces’, waar ze zelf overigens al jaren aan weigeren deel te nemen, definitief zal stopzetten. (2)

Bijbelse profetieën spreken van toekomstige moslimaanval op Israël

De Turkse dictator Erdogan dreigde de afgelopen jaren regelmatig met een militaire moslim invasie van Israël om Jeruzalem ‘te bevrijden’. We haalden de Bijbelse profetieën waarin exact die aanval wordt voorzegd al vaker aan, en doen dat gezien de actualiteit opnieuw:

‘Dan zal ik alle volken (in de context: van ‘rondom’ (12:2), dus de volken rond Israël) tegen Jeruzalem ten strijde vergaderen; de stad zal genomen worden, de huizen zullen worden geplunderd en de vrouwen geschonden. De helft van de stad zal wegtrekken in ballingschap, maar de rest van het volk zal in de stad niet uitgeroeid worden. Dan zal de Here uittrekken om tegen die volken te strijden... zijn voeten zullen te dien dage staan op de Olijfberg... dan zal de Olijfberg middendoor splijten... tot een zeer groot dal.... en gij zult de vlucht nemen in het dal mijner bergen.’ Uit het tweede deel van deze profetie blijkt duidelijk dat het om de ‘dag des Heren’ gaat, om de periode rond de Wederkomst, en dus niet om iets dat in het verleden al heeft plaatsgevonden.

Over het lot van de volken die Israël en Jeruzalem aanvallen is Zacharia duidelijk: ‘Dan zal dit de plaag zijn, waarmee de Here alle volken zal treffen, die tegen Jeruzalem zijn uitgerukt: Hij zal ieders vlees, terwijl hij nog op zijn voeten staat, doen wegteren, en ieders ogen zullen wegteren in hun kassen, en ieders tong zal wegteren in zijn mond.’

Nu Erdogan de absolute macht in Turkije naar zich toe heeft getrokken, is het goed mogelijk dat hij de islamitische heerser zal worden die het geprofeteerde 8e eindtijdrijk zal aanvoeren (het herstelde Turks-Ottomaanse Rijk). Dat herleefde islamitische wereldrijk krijgt volgens het Bijbelboek Openbaring slechts één profetisch uur (= ruim 15 dagen) de macht om de laatste Holocaust te ontketenen en het Midden Oosten en de hele wereld in de meest vernietigende oorlog ooit te storten, die zijn apotheose zal kennen in het beruchte ‘Armageddon’.

De toekomst zal moeten uitwijzen of de eveneens in de Bijbel voorzegde vernietiging van Saudi Arabië door Iran in deze allerlaatste periode plaatsvindt, of enige tijd eerder.

 

 

Zie ook o.a.:

01-08: Nieuwe documentaire over Jodenhaat door moslims in Europa gecensureerd (‘Wat de EU in Israël doet is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, me de bedoeling om de Holocaust alsnog te voltooien’)
27-07: Facebook censureert kritiek op islam, maar laat Jodenhaat gewoon staan (Antisemitische spook dat leidde tot de Holocaust weer keihard terug bij onze Oosterburen)
19-07: Parlement Israël stemt in met wet om Jeruzalem ondeelbare hoofdstad te houden
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
02-05: (/ Rechters en juristen concludeerden in 1947 dat Jeruzalem, Judea en Samaria wettelijk bij Israël horen)
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
29-01: Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump
28-01: ‘Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Inhoudelijke Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Gorghel op 09-12-2017 09:59
Zelfde soort verhaal in India. De moslims hebben de tempel van Heer Raam vernietigd, er een moskee op de fundamenten gebouwd en claimen het als hun grondgebied waardoor de Hindoes geen tempel kunnen bouwen voor Heer Raam. De christenen in India steunen de moslims. Waarom hanteren christenen dubbele standaarden? Naar welke christen zou God dan moeten luisteren? Naar die met de dubbele standaard of naar hen die eeenduidig zijn in hun principe(s)?
Erboel op 27-12-2017 11:28

Heel wat landen die zich keren tegen het besluit van Donald Trump wat betreft Jeruzalem, is door de schrik omdat er moslim,s in hun buurt wonen. Dit zal het er zekers niet op vergemakkelijken. Wat doen ze toch allemaal, laat de bevloking kiezen maar niet een mens.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl