Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

Politiek correct surrealisme ten top: Linksgroene politicus zegt op Belgische TV dat afkomst gewelddadige en plunderende jongeren die plaatsing Marokko voor WK vierden, ‘onbekend’ is

De politie in Brussel zette een maand geleden een waterkanon in tegen honderden relschoppers ‘van onbekende afkomst’ die de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal voor het WK vieren. (Beeld: Ruptly Video screenshot).

In januari 2016 reageerden tal van Belgische en Europese politici verontwaardigd toen presidentskandidaat Donald Trump zei dat Brussel dankzij migranten in een ‘hellekrocht’ aan het veranderen is. Bijna 2 jaar later blijkt Trump dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. Steeds grotere delen van met name het Franstalige deel van Brussel zinken dankzij het snel toenemende geweld van Marokkaanse en andere islamitische migranten weg in chaos en anarchie. Het is de toekomst van iedere stad en ieder land waar links en islam één gezamenlijk front tegen de bestaande samenleving vormen – kortom, bijna overal in Europa.

 

Slechts twee maanden na Trumps gewraakte uitspraak over Brussel werd de Belgische/EU-hoofdstad op 22 maart getroffen door een afschuwelijke islamitische terreuraanslag waarbij 32 doden en 340 gewonden vielen. ‘Dat was slechts het topje van een monstrueuze ijsberg die werd opgebouwd in drie decennia massa immigratie en socialistische gekte,’ schrijft Drieu Godefridi voor het Gatestone Institute.

Drie enorme uitbraken van plunderingen en geweld

In de maand november waren er drie afzonderlijke enorme uitbraken van geweld in Brussel, door Europese politici als reactie op Trump nog ‘de hoofdstad van de beschaving’ genoemd. Eerst was er de ‘viering’ van de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal volgend jaar in Rusland. Tussen de 300 en 500 ‘jongeren’ trokken door delen van de stad, alles plunderend en vernielend op hun weg. 22 politie agenten raakten daarbij gewond.

Drie dagen later was het opnieuw raak, toen de haatrapper ‘Vargasss 92’ een spontane ‘viering’ in het centrum hield, wat al heel snel op een nieuwe rel uitliep. Weer werden toevallige voorbijgangers aangevallen en winkels vernield. Korte smartphone video’s met het ware gezicht van Brussel werden onmiddellijk via social media gestreamd, een reden waarom Europese regeringen strenge internetcensuur maatregelen nemen – de harde realiteit past namelijk steeds minder goed bij het politiek correcte multiculti plaatje wat ze de burgers nog altijd voorhouden.

Vervolgens hadden de socialistische autoriteiten van Brussel het briljante idee om op 25 november een demonstratie tegen slavernij in Libië te houden. Ook dat werd weer een enorme rel; winkels werden verwoest, auto’s in brand gestoken, en 71 mensen gearresteerd.

‘Wetteloosheid is nieuwe normaal’; agenten durven niets te doen

‘Deze wetteloosheid is het nieuwe normaal in Brussel,’ aldus Godefridi. ‘Politici zullen dat feit niet leuk vinden, omdat dit het resultaat is van hun jammerlijke falen, maar het is niettemin een massaal en onvermijdelijk feit. Het nieuwe Brussel wordt gekenmerkt door rellen door mensen van buitenlandse komaf, en door voortdurende zwaar bewapende militairen in de straten.’

Waarom de relschoppers op de genoemde dagen niet onmiddellijk werden gestopt door de politie? Omdat agenten en soldaten dan het grote risico lopen door de media en de gevestigde politieke partijen aan de schandpaal te worden genageld en hun baan kwijt te raken. ‘Als het niet zo ernstig was, zou het bijna grappig zijn,’ vervolgt Godefridi.

Belgisch surrealisme: Afkomst feestvierders Marokkaanse WK-plaatsing ‘onbekend’

Hij wijst in dit verband op een TV-debat naar aanleiding van de rellen. Toen de centrum-rechtse senator Alain Destexhe, die openlijk tegen massa immigratie is en waarschuwt dat islam helemaal niet zo’n vreedzame religie is, zei dat er een verband is tussen het niet-integreren van zoveel buitenlanders en de tientallen jaren lange massa immigratie, schreeuwde de presentator letterlijk naar hem: ‘Stop! Migratie is niet het onderwerp!’ Daarna gaf hij het woord gelijk over aan een jonge vrouw die beweerde dat het grote probleem is dat moslima’s met een sluier zich niet welkom voelen in Brussel, waarop het publiek verplicht moest klappen.

Een linksgroene politicus deed daar nog een schepje bovenop door op de welhaast typerende Belgische surrealistische wijze vol te houden dat ‘niemand de afkomst van de daders weet’, en dat terwijl die toch echt de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal vierden.

Komt nog bij dat de linkse, pro-islamitische en door de staat gesubsidieerde ‘anti-racisme’ vereniging MRAX op de nacht van de eerste rel op 11 november een oproep op Facebook deed om aangifte te doen van ‘ieder geval van politie provocatie en politie geweld’. Het resultaat? 22 gewonde agenten, en nul arrestaties.

Hoge werkloosheid, 90% buitenlanders

Ondertussen is de werkeloosheid in de ‘hoofdstad van de beschaving’ opgelopen tot bijna 17%, waarvan 90% buitenlanders. De belastingen in Brussel behoren tot de hoogste ter wereld, maar desondanks staat het stadsbestuur het water financieel tot aan de lippen. Met andere woorden: precies zoals het overal gaat waar links / socialistisch probeert om de samenleving naar hun eigen utopische ideaalbeeld te vormen, zeker waar men een pact heeft gevormd met islam.

Brussel heeft iemand als Trump nodig

Hoewel het Vlaamse deel van de stad veel beter bij de les is en daarom nog lang zover niet is weggezakt, moet toch de conclusie worden getrokken dat Brussel dankzij massa immigratie uit moslimlanden in 25 jaar tijd is veranderd van een weelderige, conservatieve en ‘bourgeois’ wereldstad in een ‘hellekrocht’, zoals Trump het bijna 2 jaar geleden noemde. Ironisch genoeg zou de Belgische/EU-hoofdstad juist heel goed iemand als Trump kunnen gebruiken om het tij te keren, en te voorkomen dat ‘Klein Marokko’ – de bijnaam van de migrantenwijk Molenbeek- straks heel de stad in een poel van chaos, criminaliteit en geweld stort.

 

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Tom Hendrix op 11-12-2017 14:37

Trump had, en heeft volkomen gelijk. Dit is nu de oogst van het verraad uit 1975, de " Resolutie van Straatsburg". En alle politieke leiders, zijnde van; socialistische, sociaal-democratische, christendemocratische, liberale, en links-liberale snit, zijn hiervoor verantwoordelijk in mijn optiek. En het zal nog veel erger worden. Slechts de wederkomst van Christus, zal uitkomst bieden naar mijn bescheiden mening.

Jean op 11-12-2017 14:39

Brusselallabath is een levensgevaarlijke stad, wie er niet moet zijn blijft er beter weg, Antwerpen is op weg Brusselallabath te overtreffen en alle ellende komt maar vanuit één hoek nl. de hoek van de allochtonen en dan hoofdzakelijk de islamieten.

Meijer op 11-12-2017 14:46

.........en zo gaat de Gesel v/d "religie v/d vrede"; over Europa.

En is Europa niet de minnares van Zeus?

Resultaat? Verwoesting alom.

Toch nog een: "goede week".                   

ohje op 11-12-2017 14:59

Zolang mensen welkom roepen zou ik zeggen gewoon zo laten.

De tijd zal laten zien of het uiteindelijk islamitisch of europees wordt.

Jan met de Pet op 11-12-2017 15:02

Nog even en dan wordt het illegaal om blank te zijn.

Iedereen weet trouwens dat de supporters van Marokko 100% NL zijn toch?

De leugenstroom van de gevestigde orde begint nu werkelijk absurde vormen aan te nemen. Van domheid kan hier toch geen sprake meer zijn. Zó dom zijn zelfs politici niet, toch?

Lars030 op 11-12-2017 15:15

Ik ga het weer doen, Xander + team: Klasse jullie zeer actuele en o zo ware nieuws-items, elke dag weer! Dit is wat het volk hard nodig heeft als tegenwicht van de met 'onze' NL en EU politici collaborerende MSM. Soms denk je bijna dat je zelf paranoide wordt, maar sites als die van jullie bevestigen dat gezond verstand en intuitie zegevieren! 

Ken op 11-12-2017 15:20

Ik heb zelf een aantal jaar voor de VVM gereden in Brussel en het zijn geen leugens wat hier geschreven worden. Het gaat van kwaad naar erger en de bende lamzakken uit Brussel doen er niets aan.

Is dit onze toekomst?

Ken

Shadow1100 op 11-12-2017 15:31

Druppeltje voor druppeltje........

Janus op 11-12-2017 15:47

Dit en alles wat er nu gebeurt heeft niets met socialisme te maken. Het is de haat van mensen tegen Joden en Christenen die als een veenbrand uitmondt in een geweldadige inquisitie tegen bovengenoemde mensen, verpakt in omgekeerde psychologie!

Oma op 11-12-2017 15:54

Bij de rellen nav de 'feestvierende' marokkaanse voetbalfans werd het de politie door de burgemeester verboden om in te grijpen, citaat: 'om de situatie niet te laten escaleren' - alhoewel de politie werd opgeroepen nádat de rellen uitbraken! De burgemeester verbood dus ordehandhaving in zijn stad op een bende marokkanen die overal schade aanrichtten.

Er werden tenslotte 5 minderjarigen (die worden tenslotte nooit gestraft!!) opgepakt van de meer dan 300 relschoppers waarvan metéén er twee dezelfde dag werden vrijgelaten. De burgemeester moest zn sjerp inleveren en werd vervangen door eenzelfde slappe, franstalige pamperaar. Herhaling van de rellen volgden, elk excuus is goed om brussel kapot te slaan, om islamitische haat eens goed bot te vieren...uiteraard worden moslim handelszaken ongemoeid gelaten. Het toppunt is dan nog dat het linkse beleid klacht durfde neer te leggen voor 'politiegeweld' terwijl talloze béélden het tegendeel bewezen: de politie werd aangevallen. De beweging Campagne Stop Répression, die een aantal ‘progressieve en antikapitalistische groepen’ omvat, wou dus betogen om ongestraft de politie te mogen aanvallen...opruiing eerste klas.

Brussel, net als wallonië, hangen aan de uier van Vlaanderen door jaarlijkse miljárdentransfers Vlaams belastinggeld tbv 16 miljárd euro. Brussel heeft zelfs 500 miljoen euro extra weten los te peuteren van onze pseudo-vlaamse landverraders, die nog steeds weigeren komaf te maken met het uitdelen van ons Vlaams belastinggeld aan corrupte, franstalige politici en de hellekrocht brussel, die allen minachtend neerkijken op hun Vlaamse financierders! Intussen verarmt Vlaanderen steeds meer en sneller door de verspilzucht en corruptie van onze eigen 'volksvertegenwoordigers', volksverraders die zich zelfs nog Vlaams durven noemen!

Nog een beerput van het brussels gewest/brusselse regering? Het voetbal/eurostadion voor WK 2020 dat ze op Vlaamse grond met Vlaams geld wilden bouwen maar de opbrengsten, smeergelden en beheer voor franstaligen/brussel wilden behouden. Megalomane monsterprojecten opzetten met Vlaams belastinggeld om zakken van corrupte rijken en franstalige politici te vullen, die ook nog aan de uier van Vlaanderen hangen. Oh ja en de brusselse regering maakte, net als de federale criminelen in 2007 de omgekeerde bewijslast voor de 'antidiscriminatiewet' legaal waarbij ze lekker altijd de schuld én bewijslast bij de autochtoon kunnen leggen voortaan, een aanslag op het rechtsprincipe en geen haan die ernaar kraait! Je bent voortaan niet meer onschuldig tot je schuld voor de rechtbank bewézen werd! Dat kunnen ze nu willekeurig kiezen naargelang je afkomst waar de autochtoon steevast de dupe zal worden.

Intussen maakt de justitie crimineel geens, cd&v, het steeds moeilijker om vreemde criminelen te straffen maar wél de snelheidsboetes voor de werkende autochtoon fors verhogen. Voor asiel en migratie gaan ze dan weer voor het nutteloze inreisverbod voor criminele veroordeelden nadat ze hun straf uitzaten...Toch heel raar..de wet van 2005 zou toch toegepast kunnen worden, dan was een inreisverbod overbodig, dan moest dat veroordeeld, vreemd tuig zijn straf in eigen land uitzitten. Dan moet natuurlijk éérst de Belgische/dubbele nationaliteit afgeschaft worden en dat blijft de politiek weigeren.....dus weer een dooie mus van nva/francken en dat weet ie heel goed maar kom, volksverlakkerij dan is het gepeupel weer content en verdeeld. Dát is apenland belziek geworden: een pest voor eigen bevolking.

Pluto op 11-12-2017 16:00

Enkele jaren geleden, sprak ik een antwerpse jood, hij vertelde mij dat joden uit het centrum van brussel wegtrekken, omdat hun kinderen niet veilg naar school kunnen, joden worden gewoon vermoord vertelde hij mij. Inmiddels zien wij dat joden Brussel verlaten, en velen belgie verlaten. Er heerst daar complete anarchie. Binnenkort is de hoofdstad van de EU "judenfrei".

hugo op 11-12-2017 16:29

Er is geen Vlaamse kant meer, en dat maakt dat Brussel grotendeels onleefbaar. In de jaren 50 en vroeger was er nog een groot deel Vlaamstaligen nu zijn er misschien nog 5 a 10 %.

John op 11-12-2017 16:34

De vraag is dan hoe je n Brussel zuid een soort Trump aan de macht krijgt. Want de moslims zullen daar niet op stemmen, en linkse kiezers zullen zich bedenken. 

SEO op 11-12-2017 16:40

Idiotie en ontkenning zijn epidemisch. Gister wilde een wees-lief-voor-elkaar-en-alle-mensen-zijn-goed-en-waarheid-is-wat-jij-wilt-dat-het-is type een feel-good gesprekje aanknopen. Treft ie net mij! Hij beweerde bijvoorbeeld dat je niet alle moslims over één kam mag scheren. Ik vroeg of hij dat ook vond van alle nazi's! Na nog een paar 'rechtzetters', was hij binnen 5 minuten vertrokken. Schitterend!

Ontkenning net als voor de terugkeer Christus: Mat.24v37-39: 'Zoals de dagen van Noach waren, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn. Want zoals ze bezig waren in de dagen voor de zondvloed met eten, drinken, trouwen en ten huwelijk geven, tot aan de dag waarop Noach de ark binnenging, en het niet merkten, totdat de zondvloed kwam en hen allen wegnam, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn.'

Tip: vast, bid

Grietje op 11-12-2017 16:44

Even niet kijken naar die grafkop die boven dit artikel afgebeeld is:

http://www.telegraaf.nl/nieuws/1418822/rutte-milieudoelen-mogen-ambitieuzer

De EU heeft in 2014 afgesproken dat de uitstoot van CO2 in 2030 40 procent lager moet zijn dan in 1990. Maar dat is lang niet genoeg om de opwarming van de aarde zoveel te beperken als de deelnemers aan de klimaatconferentie van Parijs in 2015 hebben beloofd. Nederland wil in 2030 49 procent minder CO2 uitstoten en streeft ernaar om de EU-doelstelling te verhogen naar 55 procent.

Dit gaat ons, Nederlanders, heel veel welvaart kosten!

Kees van Kesteren op 11-12-2017 16:51

En terwijl de chaos het Westen verzwakt, wordt onophoudelijk de geest van de mensenmassa’s in slaap gehouden door vormen van “positief getint vermaak” die de mens geruststellen en laat wegdoezelen in het zalige besef dat het zo slecht nog niet gaat met ons.

koti op 11-12-2017 16:51

Waw, geweldig wat goed man ! Dit is toch wat dom brussel wilde ? Nou gefeliciteerd dan met de nieuwe islam  bevolking.

Caesar Flickerman op 11-12-2017 17:00

ik  veel houdbaar eten inkopen, kan handig zijn in een evt migranten fallout

Bundy op 11-12-2017 17:24

Ha , meesterlijk verwoord door Xander :  het ons gebrachte nieuws is surrealistisch geworden !       De term surrealistisch nieuws moeten we zo vaak mogelijk gebruiken en hopen dat het een nieuw Nederlands  begrip wordt .

Tom Hendrix op 11-12-2017 17:57

Lars030: 15.15. uur. Dat heeft U heel goed gezegd. Verder is ook de site van E.J. Bron, naar mijn mening, nog betrouwbaar.

Qvic op 11-12-2017 17:59

Het probleem voor de autochtonen bevolking is dat zowel de linkse politici en de islam aanhangers nooit hun eigen veroorzaakte problemen willen zien of erkennen. Het is altijd die andere, maar welke andere wordt nooit bij naam benoemd. Klokkeluiders worden altijd aangevallen, omdat zij het mis managerschap aan het licht brengen. Dat is wat linkse denkende mensen absoluut niet tegen kunnen. Zelf verantwoordelijkheid nemen is iets wat linksdenkende mensen en moslims niet kunnen of willen begrijpen. Zolang zij dit niet willen begrijpen en zolang de politie de gevolgen van deze niet in de kiem wil of mag smoren en met harde hand dit geweld niet willen of mogen stoppen van hoger hand. Moeten zij niet raar van opkijken dat de burger bevolking vroeg of laat zelf gaat ingrijpen. De tijd van te gaan demonstreren tegen de islamisering en tegen de handlangers van de moslims in de vorm de linkse kerk is een gepasseerd hoofdstuk.

guy53 op 11-12-2017 18:28

Was er in oktober j.l.: straatbeeld volkomen N-Afrikaans.Je waant je in de Maghreb. Overal kaalgeschoren donkere koppen met bontkraagjes, jonglerend met 'n voetbal onder de dreunen van schetterende jengel muziek. Parijs idem dito. Schaarbeek de ene khebab na de andere in alle talen behalve in 't NLs. 

gietje op 11-12-2017 19:23

SEO 16.40 u. 👍

Reinaert de Vos op 11-12-2017 20:19

@pluto 11-12 16.00 Beste Pluto, Dit is volkomen waar. Mijn goede Joodse vrienden zeggen precies het zelfde.

Vooral in Antwerpen centrum Rotterdamstraat is het levensgevaarlijk geworden. Mensen worden zomaar zonder enkele aanleiding geïntimideerd en dan ook nog vaak 2 of 3 tegen 1 want echt dapper zijn deze helden van Mohammed niet echt en dan druk ik me nog zacht uit.......

Janus op 11-12-2017 21:04

@Grietje op 11-12-2017 16:44

De links beneden ontkrachten de milieufabel en dus ook Kram (is Duits voor rommel) Ettur!  :

http://www.weerstationhaaksbergen.nl/weather/index.php/Klimaat/74Dezonisdood

http://www.weerstationhaaksbergen.nl/weather/index.php/Categorie16/Bericht545.html

http://www.weerstationhaaksbergen.nl/weather/index.php/Categorie16/Bericht328.html

Benesha op 11-12-2017 21:29

Als vertegenwoordiger had ik 15 jaar geleden al schrik om in bepaalde wijken klanten te moeten bezoeken. Toen al waren het (Noord) Afrikaanse ghetto's en no go zones. Als blanke moest je vooral naar de grond kijken en geen oogcontact maken of je had het zitten. 

henk op 11-12-2017 22:09

Als het los gaat... kunnen ze binnen een paar uur voor je deur staan. Zo ver is Molenbeek niet.

cefas op 11-12-2017 23:46

Het Goddeloze monsterverbond tussen Links en Islam veroorzaakt alle ellende die over de wereld komt.

ron op 12-12-2017 00:01

Wat wil je we hebben zelfs een minister van financien die de rekening nog nooit op orde heeft gekregen en dit doelbewust of rekenmachine kapot.

Het ligt er metersdik op onze maatschappij moet kapot. Is het niet sociaal dan maar maatschappelijk.

De integratie is mislukt. De waarheid is dat er nooit integratie is geweest vanwege teksten in de koran die dit verbieden.

Maar onze korrekte politici zullen dit nooit bekennen.

In Antwerpen is er een nieuwe beweging die opkomt bijde verkiezingen SAMEN.

Gegarandeerd de ondergang en de verloedering van de stad.

In Mechelen is het beter zeggen ze.Allen vergeten ze te vermelden dat wiij de hoogste schuld hebben per hoofd en dat onze stad dik boven zijn stand leeft.

Maar aan de buitenkant blinkt de stad maar onderhuids is ze rot.

mientjei op 12-12-2017 01:03

Geen van onze " voorgangers"    (landen)   is het gelukt te winnen van de islam

Maar wij   Europeanen  !!!!!!!!!!   Met hoofdletters    Wij Zullen Winnen   Zo Wil God het

AngelB op 12-12-2017 01:37

Er is een goede 4-delige serie op Youtube te vinden over een Joodse jongeman die undercover onderzoek doet naar moslims in Europese steden. Malmö, Marseille, Parijs en vele andere steden hebben wijken waar een niet-moslim niet eens binnenkomt. De hulpdiensten durven er niet meer te komen. Deze man spreekt zelf vloeiend arabisch en ze denken dat hij palestijns is, daarom komt hij er wel binnen. Echt een aanrader, alhoewel je er ook wel een beetje opstandig van wordt.

Heeft u een link naar die YouTube. Mod.

Juliana op 12-12-2017 01:44

Aangekondigd op Belgische tv proefproject voor politie om tasers te gebruiken misschien zijn deze rellen in Brussel gebruikt om deze maatregel.gemakkelijk.zonder protest in te voeren want vele zelfstandigen die een winkel.hadden zagen hun winkel volledig vernield worden zonder hulp van de politie om.de schade te beperken en waren of zeer boos of totaal ontredderd en zullen wel blij zijn met deze maatregel 

Op dezelfde dag werd er een documentaire Telefacts aangekondigd dat over misbruik van tasers door Amerikaanse agenten onderzocht

Over politieagenten die ze te vlug of teveel na elkaar gebruiken met de dood tot gevolg en het bedrijf die ze maakt en volhoudt dat het veilig is en de opleidingen voor politieagenten organiseert en deze mensen niet correct informeert over het gebruik en de kracht van het wapen Vele agenten werden vrijgesproken voor de dood van getaserde mensen

Degenen die dit bedrijf onderzochten vonden het nogal een sinister bedrijf met duistere bedoelingen

Doordat in de VS wapens mogen gebruikt worden door mensen en er veel.geweld is worden soms totaal onschuldige mensen die zeer kleine misdrijven doen gewoon doodgetaserd en de agenten staan erbij te kijken want ze weten niet hoe ze het slachtoffer moeten helpen en dit moet zeer snel.gebeuren en sommigen uit gemakzucht naar de taser grijpen ipv het dienstwapen ook waren er getuigenissen van politieagenten in een Amerikaanse stad die de taser niet meer wilden gebruiken en nadat ze deze hadden afgeschaft vaststellen dat er niet minder of meer misdaden gepleegd worden en een politieman getuigde dat hij eigenlijk de taser niet nodig heeft om zijn beroep goed uit te oefenen

Oma op 12-12-2017 01:57

@ron: erbij vertellen dat 'samen'/raapsel de dwazen zijn van groen,mét voorzitster met erdogan sympathieën en turkse/belgische nationaliteit, een  die te chicken is om auto te rijden en de sossen/ sp.a/de rode dieven dus die reeds 30 jaar en langer mede-verantwoordelijk zijn voor de huidige, rampzalige toestand van het land wegens hun corruptie, gegraai, gepamper en wanbeleid. Wat er nu op 't schoon verdiep zit: nva/bdw heeft de verkiezingen alleen gewonnen met kiezersbedrog, de communautaire kaart getrokken door de belofte om de schandelijke aderlating, de miljoenentransfers waarvoor de Vlamingen werken, af te schaffen, beloftes dat het beter zou gaan voor Vlamingen met miljarden meer eigen, Vlaams geld.

En wát is het resultaat na 3 jaar regeringsdeelname van die collaborateurs-partij? Pure verarming, Vlamingen werden nog nooit zo bestolen en zelfs openlijk! Onze inleveringen werden zelfs, fier aangekondigd, volop uitgedeeld aan bedrijven, nog méér verlaging vd vennootschapsbelasting (van 33% naar 25% terwijl de werkmens tot 60% van zn loon moet afgeven) terwijl bedrijven zelfs de wettelijke belasting al tevoren niet betaalden...met grote trom komen vertellen dat werknemers 40€ netto meer loon zullen ontvangen in januari...euh, dat dekt zelfs de loonmatiging van 2016 niet eens waardoor belgische werknemers als énige in europa aan koopkracht verloren hebben!!

Bovendien zou dat een 'positief' gevolg zijn van de taxshift...wáblieft?! Er werd wél een gat geslagen van 6,6 miljárd euro door diezelfde taxshift doordat maar 42% gefinancierd werd en dus 58% financieel niet is afgedekt...en laten we vooral de 10 miljárd euro extra niet vergeten die de lagere inkomens inleverden gedurende de laatste 3 jaar, zieken, werklozen én gepensioneerden die ze dan achteraf ook nog eens opnieuw durven pluimen....de gratis electriciteit én water dat de alleenstaanden/bejaarden afgenomen werden ten voordele van 'kroostrijke' gezinnen en uiteraard 'kansarmen' - om nog maar te zwijgen van de misdadige verspilling aan het 'beter leven' van al het vreemd volk dat hier wordt binnengehaald en op onze kosten leeft, waarvoor de autochtoon tot 67 jaar moet zweten om dan afgescheept te worden met een mensonwaardig, wettelijk pensioentje, ontoereikend voor een rusthuis en waarvoor ie jarenlang reeds bestolen werd en nog steeds belastingen op betaalt tot in zijn kist!

De politiek maakt opzettelijk zoveel mogelijk putten en schulden bij door verspilling, door subsidies allerhande, doctrines, schimmige vzw's, zelfs voor herbruikbare pámpers kun je subsidies krijgen, heel de bevolking subsidieert de rijken en bedrijven hun zonnepanelen door de turteltax, waarmee enkele miljarden bij de gezinnen worden opgehaald die zelf geen zonnepanelen kunnen betalen...het grondwettelijk hof heeft deze turteltax onwettig verklaard wegens dubbele belasting (verboden!) en toch betaalt de Vlaming nog steeds om deze put te dempen en van een terugvordering is geen sprake - intussen blijft de criminele politiek volop groenestroomcertificaten verder uitdelen aan multinationals en rijken!! Als dat geen georkestreerde verarming bewijst, dan weet ik het niet meer......en dit is nog maar het topje van de ijsberg...het allersmerigste vind ik hieraan dat de politiek dan nog het gore lef heeft om de schuld bij de bevolking te leggen om hun volgende rooftocht onder het mom van besparing en inlevering te rechtvaardigen.

oops...nu ben ik wel ver afgeweken van de topic, sorry Xander.

Uitschelden niet toegestaan, aangepast, zie siteregels. Matig uw toon. Mod.

maria op 12-12-2017 08:48

Grietje op 01:03

" Wij zullen winnen, zo wil God het ", hoe kom je daarbij ??

Lees het boek Openbaring, dan weet je hoe het af zal lopen met Europa

Dokter op 12-12-2017 09:40

Hier heerst in Belgie een struisvogel politiek

vijgeboom op 12-12-2017 11:32

@ mientjei

veel succes in de je strijd tegen de Islam

Doordenker op 12-12-2017 13:52

Moslims, die naar het Westen 'vluchten', laten hun (middeleeuwse) cultuur zeker niet achter maar brengen die cultuur mee naar hier...

En volgens pseudo-intellectuele linkse (dwaal)lichten zouden we de import van deze middeleeuwse cultuur zelfs als een maatschappelijke 'verrijking' moeten beschouwen.

willy op 12-12-2017 14:10

Deze " burgeroorlog " uitgelokt door Isis en bewerkt door radicale moslim jongeren van Marokkaanse en Afrikaanse origine is al een tijdje bezig en zal niet meer ophouden, ook dit weekend waren er gevechten maar het werd niet gemeld door de media . Nu EU Jeruzalem niet erkent als Joodse stad zal de ondergang nog sneller gaan ! Shalom

Grietje op 12-12-2017 15:13

@ Janus op 11-12-2017 21:04. Bdedankt voor de linken!

Tom Hendrix op 12-12-2017 15:21

@willy: 14.10. uur. dat ben ik met U eens.

Qromwel op 12-12-2017 16:12

Is de tergende houding van Europese overheden bedoeld volkswoede uit te lokken zodat een (permanente) noodtoestand uitgeroepen kan worden, waarbij burgerrechten voor onbepaalde tijd opgeschort worden?

AngelB op 12-12-2017 23:21

@mod. Ik heb het even opgezocht. https://youtu.be/Kt2L_kRomFQ

De serie heet Muslims in Europe

 

Dank AngelB. Mod.

Qromwel op 13-12-2017 15:00

Heeft Trump wel eens gelijk?

FinalCountDown op 13-12-2017 16:28

Hier in België worden autobestuurders meer in de gaten gehouden en zwaarder gestraft dan vandalen en terroristen.  De belgische politici zijn gewoon de grootste bende incompetente zakkenvullers.  En die titel moeten ze delen met de middeleeuwse 'koninklijke familie'...

Drossaard op 15-12-2017 12:24

Bedankt, AngelB,  voor die link.

Geweldige documentaire!

Oma op 17-12-2017 18:36

https://www.hln.be/regio/antwerpen/amerikaanse-bearcats-voor-politie~a5d2dd1e/De eerste van twee oorlogsvoertuigen voor de oorlog tegen eigen bevolking,verpakt als zogezegd 'hulpmiddel' om levens te redden.....ze hadden zo gauw niet een andere drogreden om te verdoezelen dat het om oorlogswapens gaat en dan heeft de bevolking ze zelf nog betaald met belastinggeld...zo kan elk verzet van het volk meteen en hard de kop ingedrukt worden, samen met dodelijke tasers....merk ook op dat reacties werden uitgeschakeld bij dit artikel..

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl