Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Putin overtuigd van NAVO aanval, zet industrie in oorlogsproductie’

Britse minister van Defensie: ‘Wij zijn bereid tot preventieve kernaanval op Moskou’

Na jarenlang vergeefs de vriendschappelijke hand te hebben uitgestoken, zou Putin er nu van overtuigd zijn dat het Westen inderdaad uit is op oorlog.

Omdat de NAVO grote hoeveelheden troepen en materieel naar de Russische grenzen blijft verplaatsen, gaat het Kremlin er inmiddels vanuit dat het Westerse bondgenootschap een militaire aanval voorbereidt (vermoedelijk na een ‘false flag’ en/of nepnieuws-incident waar Rusland de schuld van zal krijgen). President Vladimir Putin heeft grote industriële bedrijven daarom opdracht gegeven voorbereidingen te treffen om over te schakelen op oorlogsproductie. Analisten wijzen erop dat de Russische leider dit alleen doet als hij er daadwerkelijk van overtuigd is dat een oorlog onvermijdelijk is geworden.

 

Wij waarschuwen al enkele jaren dat de agressieve opstelling van het Westen, inclusief de enorme lading nepnieuws-haatpropaganda die de massamedia over Putin en Rusland verspreiden, op zeker moment tot het plotseling uitbreken van een oorlog zal leiden, waarbij zo goed al zeker ook kernwapens zullen worden gebruikt.

Onder Hillary Clinton alsnog naar WO-3

Het Amerikaanse militair-industriële veiligheidscomplex heeft iedere keer een nieuwe vijand nodig om het monstrueuze budget van jaarlijks meer dan $ 1 biljoen te rechtvaardigen, zo stelt dr. Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy. Ook willen de neocons –de gevestigde orde van zowel Republikeinen als Democraten, met de Clintons als centrale spil- nog steeds de totale Amerikaanse hegemonie over de hele wereld afdwingen.

De Democraten proberen daarom uit alle macht om president Donald Trump ten val te brengen, zodat Hillary Clinton alsnog in het Witte Huis kan plaatsnemen, waarna onder haar leiding de koers naar de Derde Wereldoorlog weer in de hoogste versnelling kan worden gezet.

Britse minister Defensie ‘bereid tot preventieve kernaanval op Moskou’

Roberts vindt het moeilijk te begrijpen waarom de Europese leiders bereid zijn hun landen en onderdanen ten gunste van Washington (en de Neocon/Clinton/Obama kliek) in zo’n groot gevaar te brengen. Zo verklaarde de Britse premier Theresa May op 13 november dat ‘Rusland een acute bedreiging voor de internationale veiligheidsstructuur vormt’. Haar minister van Defensie, Michael Fallon, zei zelfs dat Groot Brittannië ‘in geval van nood tot een preventieve kernaanval op Moskou bereid is’.

Media leugens over Rusland

Om het nog altijd voornamelijk onbenullige Europese publiek voor te bereiden wordt de één na de andere leugen over Rusland in de media verspreid. Zo  zou Rusland de verkiezingen in diverse landen hebben geprobeerd te ‘hacken’, en proberen in te breken in veiligheids- en defensiesystemen. Tot nu toe is daar nul komma nul hard bewijs voor gepresenteerd, maar als een leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, gaat de goedgelovige burger vanzelf geloven dat het waar is.

Kremlin overtuigd dat NAVO oorlog wil

Na talloze vruchteloze pogingen van Putin om de vriendschappelijke banden met Europa en Amerika weer aan te halen en de door het Westen geforceerde spanningen gezamenlijk op te lossen, is het Kremlin tot de conclusie gekomen dat de NAVO vastbesloten is om een oorlog uit te lokken – een oorlog, die zomaar in een nucleair Armageddon kan ontaarden.

De New York Times, Washington Post en CNN berichtten dat de plaatsvervangende commandant van het Russische leger zijn bezorgdheid heeft geuit over een mogelijke preventieve Amerikaanse kernaanval op Rusland. President Putin wees onlangs op het verzamelen van Russisch DNA door een Amerikaanse militair laboratorium, dat mogelijk gebruikt wordt voor het ontwikkelen van een biologisch wapen dat specifiek op Russen is gericht.

We dienen ons daarom serieus af te vragen waarom we het zover hebben laten komen dat onze politieke leiders, ook in Den Haag, willoos en blindelings achter de oorlogskoers van het Pentagon blijven staan, wetende dat ons werelddeel daardoor vrijwel zeker het toneel wordt van een derde wereldbrand, die onze landen vermoedelijk totaal verwoest zal achterlaten.

Alternatieve media de mond gesnoerd

Het is tevens gissen hoelang Washington, Brussel en Berlijn nog toestaan dat alternatieve internetmedia -zoals deze site- een tegengeluid laten horen, of dat nu over Rusland of over de EU, de massa immigratie, het moslimterrorisme en de islamisering van onze samenleving gaat.

Om de komende oorlog tegen Rusland te ‘rechtvaardigen’ en het publiek daar achter te krijgen, zal men vermoedelijk eerst de onafhankelijke en alternatieve nieuwsverstrekkers willen uitschakelen. De eerste stappen werden daartoe in 2016 gezet met het opstellen van een zogenaamde zwarte ‘nepnieuws’ lijst, waar ook Xandernieuws op staat.

Oogjes dicht, totdat...

Het is natuurlijk ieders recht zijn of haar ogen te sluiten voor de totaal onnodige, levensgevaarlijke situatie waar wij mede dankzij onze eigen politiek in beland zijn. Vanavond gewoon weer zappen voor de buis, deze week de kerstboodschappen in huis halen, eens zien waar we volgend jaar op vakantie gaan. Er kan immers niets gebeuren, toch? Het leven zal altijd zo doorgaan als u nu gewend bent?

En misschien heeft u wel gelijk als u denkt dat het vroeg genoeg is om u zorgen te maken als de eerste paddenstoelwolken boven onze steden verschijnen (en als u daar woont zult u dit niet eens meer kunnen beseffen). Tenslotte begrijpt ieder zinnig denkend mens dat vrijwel niemand van ons de door de Westerse globalisten gewilde oorlog met Rusland zal overleven.

 

Xander

(1) Anonymous / Paul Craig Roberts

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 16-12-2017 18:42

Volgens mij is het absoluut onwaar, dat de Britse minister van Defensie, Michael Fallon, specifiek gezegd heeft bereid te zijn om een preventieve nucleaire aanval op Moskou te doen. 

Zelfs op RT News wordt de minister niet in deze bewoordingen geciteerd. Onderstaand een linkje naar de RT News uitzending:

https://www.youtube.com/watch?v=lG1fSdMA3Sk

De Britse minister van Defensie sprak in algemene bewoordingen en heeft nooit naar Rusland of zelfs Moskou verwezen. De UK weet ook, dat na een nucleaire aanval op Rusland 20 minuten later géén UK meer bestaat.

Dit lijkt me meer een geval van stemmingmakerij, dan van het juist citeren van mensen !

Br@m op 16-12-2017 19:14

Inderdaad, "Tenslotte begrijpt ieder zinnig denkend mens dat vrijwel niemand van ons de door de Westerse globalisten gewilde oorlog met Rusland zal overleven". En dat weten alle grootmachten. En de vrienden van Rusland zullen vanaf de andere kant van de wereld zich ook niet onbetuigd laten. Dat betekend dat we er allemaal aan gaan, in elk geval zoveel schade op heel de wereld dat die niet meer te herstellen is. Daarom ben ik niet zo bang voor een nucleaire oorlog, wellicht wél met conventionele wapens, daar zit meer aan verdiend. Ook de economische en financiële belangen zijn over heel de wereld verspreid en kom de elite niet aan hun geld en bezittingen, daar hebben ze een hekel aan. Ik lig er niet wakker van, blaffende honden bijten niet.

koloth op 16-12-2017 19:38

Het is een trieste situatie en het merendeel van de bevolking is dusdanig gehersenspoeld dat ze geen idee van de situatie hebben.   Wat kan je als bewust persoon doen aan deze situatie ?  geen idee.   Als je te veel aan de bel trekt wordt je opgepakt en in het gekkenhuis gestopt.

jawel op 16-12-2017 20:28

Tegen die geestelijke zieke mensen die dit mede veroorzaken , daar kom je niet tegenop , die leiders moet je stoppen , niet praten , want datheeft  totaal geen zin.  Doen we dat niet dan is er grote kans dat de hel los breekt terwijl ze zelf zijn gevlucht , die lamzakken .

jawel op 16-12-2017 20:37

Nog even dit , laat Putin zo slim zijn om diegene aan te pakken die daadwerklijk oorlog willen om de oorlogsmachine draaiende te houden en ook die wat achter die elite staan om hun hebzucht , ik heb al eens eerder aangegeven dat de wereld ten onder gaat aan hebzucht , met o.a. de nietsontziende roofdieren wat ze noemen bankiers , je weet wel die nette witteboordencriminelen. ook nu geef ik weer even aan dat de mensheid het grootste tuig op aarde is , uitzonderingen weer daargelaten.

cefas op 16-12-2017 20:40

Gekken regeren het westen. Levensgevaarlijk.

Ike op 16-12-2017 20:42

Ik herhaal het hiermee nog maar een keer dat het gaat om het ophouden van de USD als wereldreservevaluta, zonder USD als valuta waarin de meeste wereldhandel in af word gerekend, word de VS gereduceerd in een derde wereldland. Ik hoop dat de Neo Con's zich terugtrekken of uit de politiek worden verwijderd, maar daar is maar een kleine kans op;

Volgende stap van de IS, ISIS, Deash, Al Qaida hulptroepen is om helikopters en gevechtsjets te stationeren in Libië om een terreurlegertje te steunen dat de door hen getrainde en bewapende terroristen bevecht die de olie en gasprijs omhoog houden in USD's en zorgen dat hun slavenhandel intact blijft en de opbrengsten in USD's blijven komen. Wanneer zal de NAVO en de EU Libië intergreren in hun gebiedsuitbreidingen? Had iemand daar al over gestemd? De EU heeft nu al een afspraak gemaakt om Iran ook aan de EAEU aan te kunnen sluiten;

http://www.blacklistednews.com/Weapons_Went_From_The_CIA_To_ISIS_In_Less_Than_Two_Months%2C_New_Study_Reveals/62186/0/38/38/Y/M.html

https://southfront.org/uae-is-planning-to-deploy-fighter-jets-in-libya-reports/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Unie_voor_het_Middellandse_Zeegebied

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/iran-joins-eaeu-45-years-us-foreign-policy-down-drain

Ook de Euro word omhooggehouden door de olie en gastransacties in USD's en het ongelimiteerd drukken van de USD door de Amerikaanse banken om de rekening aan het buitenland te betalen. Het buitenland wil hun eigen ondergang niet meer financiëren door het ontvangen van dit wc papier.

Faraday op 16-12-2017 20:46

tegen wie gaat Groot-Brittannië preventief gebruik maken van nucleaire wapens?'

cefas op 16-12-2017 20:48

We leven als in de tijden van Noach. Plotseling is het zover en is ontsnappen niet meer mogelijk. Kies dan heden wie gij dienen zult. Nog is het genadetijd, daarna is het te laat.

Shadow1100 op 16-12-2017 20:49

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." Dit zei de Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

Piet op 16-12-2017 20:50

@ Br@m op 16-12-2017 19:14,

Het is bekend in de profetieën dat Rusland Europa zal binnenvallen en er weinig Russen zullen terugkeren mede ook door grote natuurrampen, helaas zullen er ook atoomwapens worden gebruikt, aldus die bekende profetieën.. je vergist je als denkt dat ze geen atoomwapens gebruiken.

Edje555 op 16-12-2017 21:12

Onzin, Rusland en de Nato/V.S maakt zich totaal niet op voor oorlog noch het geld noch een winnaar aan beide kanten, retorieke politiek blaffen heet zoiets.

President Putin wees onlangs op het verzamelen van Russisch DNA door een Amerikaanse militair laboratorium, dat mogelijk gebruikt wordt voor het ontwikkelen van een biologisch wapen dat specifiek op Russen is gericht.

Hier ben ik al gestop met het lezen van deze totale onzin, dus alleen de Russen gaan dood bij dit wapen en hoe wil je dat voor elkaar krijgen ? blijven inmigranten die daar werken en wonen dan wel leven (te grappig voor woorden).

talemetarius op 16-12-2017 21:53

Van onze leiders moeten we het niet hebben helaas. Wat nog zou kunnen helpen zijn verbanden en contacten op lokaal nivo. Dus zuster en/of partner-steden met onderlinge vriendschappelijke uitwisselingen en contacten. Pas als er wederzijds besef is dat "de andere kant" bestaat uit mensen die niet op oorlog zitten te wachten, kan het nog wat worden...

Kim op 16-12-2017 22:31

Het is nog niet te laat, we zijn toch met meer!!, zei ooit onze lamzak de mp , waar zijn die miljoenen sufferds die wegkruipen achter de pc enzovoort. Xander heeft gelijk iedereen gaat weer met een zelfvoldaan gezicht kerstinkopen doen en ontkennen/negeren wat er hier gebeurt,    en de klok tikt door.

Nexit (hoofdletters)

Anna op 16-12-2017 23:18

Piet op 20.50 

Klopt!,,,,

Rusland zal geheel vernietigd worden in Israël..... Misschien hebben ze daar dat wapentuig wel voor nodig, niet Europa maar in Israël zal het Russische leger ten onder gaan.... De Ezechiël oorlog beschrijft duidelijk dat de inwoners van het land maanden nodig hebben om de doden te begraven.....

Bij het Xander stuk van Gisteren heb ik net een posting O.a. hierover geschreven.

Een ander geluid op 16-12-2017 23:27

Piet op 16-12-2017 20:50

Er zijn mensen, die denken dat de profetieën van onder andere Alois Irlmaier, Mühlhiasl en anderen betrekking hadden op een mogelijke oorlog tussen het Warschaupact en de NAVO. Als je die profetieën leest, zou dat wel eens waar kunnen zijn. Een profetie kan ook als waarschuwing bedoeld zijn en als men een andere weg kiest, kan dat letterlijk naar een andere toekomst leiden. Door het uit elkaar vallen van het Warschaupact en de USSR kan het zomaar zijn, dat door goddelijk ingrijpen Europa een ander pad is ingeslagen. 

vijgeboom op 16-12-2017 23:33

Rusland zal in West Europa niks doen want dat telt voor hen niet eens en hier vat niks te halen. Het gaat om het Midden-Oosten en we weten dat Jeruzalem als een zware steen zal zijn waaraan veel landen zich aan zullen gaan vertillen. Turkije moet in de gaten wordne gehouden want Ezechiel 38 lijkt toch op Turkije te wijzen en daarnaast zegt Jezus niet voor niks dat de troon van Satan in  Pergamum saat wat we kunnen lezen in Openbaring hoofdstuk 2 vers 13. 

Psalm 83, Jesaja 17, Ezechiel 38 en Zacheria hoofdstuk 12 zijn de profetien waar we al in zitten en die nog gaan komen zo vlak voor de wederkomst van de Here Jezus Christus en dan zal het Koninkrijk ook komen. 

Grietje op 16-12-2017 23:41

@ Kim op 16-12-2017 22:31. Wel, waar blijf jij? Hoog van de toren blazen met een grote mond? Ga jij zoals ik zes of zeven maal in mijn leven gedaan heb, pogen een politieke partij of protestbeweging op te zetten? Zelfs éénmaal begonnen hier op Xandernieuws om mensen uit te nodigen. Mij is het nooit gelukt, maar dat mag 'geweldige' mensen als jij bent niet weerhouden om dat ook eens te doen! Of behoor jij óók tot "die miljoenen sufferds die wegkruipen achter de pc enzovoort."?? en tot "iedereen gaat weer met een zelfvoldaan gezicht kerstinkopen doen" Als jij zelf zo'n geweldig persoon bent en achter jouw woorden staat, zal ik welzeker jouw inzet nog wel merken. Maar ik vrees dat geldt, zoals over hagenezen wel eens wordt gezegd: "Hoog op de poten en een grote mond." En verder niets.

Lodewijk op 16-12-2017 23:41

@een ander geluid

Denkt u werkelijk dat die uitspaak ""UK can use nuclear weapons in 1st strike" ("Het VK kan nucleare wapens inzetten voor een 1e aanval") geen bedreiging was richting Rusland? Aan het adres van wie anders was het dan bedoeld? Een van de landen die geen nucleare wapens heeft? Onmogelijk. Zelfs het door de MSM gehersenspoelde publiek zou dat niet pikken... en Noord Korea? Dat heeft niets tegen het VK, enkel tegen de VS. China dan? Wil China het VK aanvallen? Nee. Er wordt enkel voortdurend over de vermeende vijandigheid en de "bedreiging" van Rusland gesproken via de MSM.

Onlangs nog:

"Premier May noemt Rusland 'grootse gevaar' tenmidden van rampzalig lage populariteit thuis"

 

"UK PM May calls Russia ‘chief threat’ amid abysmal domestic ratings"  https://www.youtube.com/watch?v=RWxAK43sXmw

Grietje op 16-12-2017 23:51

Het nieuws in dit artikel was al langer bekend, maar zeer goed dat Xander dit weer in herinnering brengt. Xandernieuws is immers Top, Top, Top, Top. 

Lodewijk op 17-12-2017 00:10

@Edje555

U zou wat meer te weten kunnen komen over specifiek biologische wapens. En genetisch manipuleren. Of denkt u dat Poetin hier niets over gezegd heeft? Of zo ja, dat hij dat zomaar deed, alsof niet elke expert op dat gebied meteen de vloer met die uitspraak van Poetin zou hebben aangeveegd?

"Waarom is de Amerikaanse Luchmacht Russiche DNA monsers aan het inzamelen?"

"Why Is The US Air Force Collecting Russian DNA?" (Vanaf 6:25)  https://www.youtube.com/watch?v=BolNhA9FXxE

jan op 17-12-2017 00:52

Mensen we praten allemaal maar over de regering maar je kiest al jaren voor de VVD en nu maar piepen jullie zullen nog dikwijls aan Wilders denken maar die mag niet mee doen want hij weet teveel en darom zetten ze hem aan de kant en als hij de waarheid spreekt dan sleuren ze hem voor de rechtbank zoals ze dat Jezus deeden weet je nog die was ook rechtvaardig maar dat mocht niet 

Bundy op 17-12-2017 01:55

Ik kan mij niet voorstellen dat een klein onbeduidend landje zoals Engeland , gedreigd zou hebben met een preventieve aanval op Rusland .  Zou graag het krante-artikel hierover lezen  .

Ook zeer onwaarschijnlijk is het verhaal dat Poetin gezegd zou hebbeb dat Amerikanen zoeken naar Russisch DNA .    Westrussen waren al groot en blank ( blond ) en zijn vermengd met het bloed van de Vikingen die na het uiteenvallen van hun rijk , zichzelf verhuurden als lijfwachten aan de Russische Tsaren .    Georgiërs zien er uit als Turken en zijn daar ook mee vermengd .  Russen in de Oeral zijn gemengd met Aziaten en richting Siberië ( het overgrote deel van het land ) is het een mengeling van alle rassen met veel Aziaten .   De russische Communistische partij bestond in W.O 2 voor 90% uit Joden .                 Rusland kent ongeveer 20 etniciteiten , dus wanneer de Amerikanen een virus tegen Russen uitvinden zijn de Europeanen en later de Amerikanen zelf ook overleden .            Dit verhaal klinkt als grote onzin .

kruisridder op 17-12-2017 02:04

@Shadow, ook de toenmalige minister van Kleffens herhaalde de uitspraak van Hendrik Colijn nog op de avond van 9 mei 1940 in een radiotoespraak.....

MartinelRey op 17-12-2017 02:54

Ik las dat kleine stukje over de leugen herhalen.

Ik kan mij herinneren dat er een bepaald persoon in de geschiedenis , de heer A.H. te B , en dat is niet Albert Heijn , een duidelijke uitspraak heeft gedaan hieromtrent.

Als je een leugen verteld en het groot genoeg maakt , en het vaak genoeg herhaalt , dan gaan de mensen het nog geloven ook.

Wat kan je doen aan mensen die de leugen voor waarheid nemen , als ze de knop indrukken kunnen we er niets aan doen.

Het enige is te hopen dat de bom op hun pan valt of dat ze niet afgaan of dat God ingrijpt.

Maar wat wil je eraan doen als mensen zijnde , die toch niet gehoord worden. 

Ondergrondse , verzets groepen?

Hatikvah , dat de hoop niet uit je hart verdwijnt , de hoop op iets beters dan deze door en door verrotte wereld.

En natuurlijk dat de leugen gelovers tot inzicht komen voor het te laat is voor hen.

Maak de mens wakker als je zelf wakker bent en hoop dat deze beweging groeit.

Ik heb wat overlevings kennis geleerd in de scheepvaart en statistieken gezien van wat er gebeurt bij rampen.

Het is niet om vrolijk van te worden , when the shit hits the van.

Als mensen op een zinkend schip , met het water echt aan de enkels , gewoon gaan zitten en niet tot bewegen te brengen zijn en doelloos voor zich uit kijken 

, dan is er geen hoop voor hen en moet je de mensen redden die wel respons geven en de wil tot leven hebben.(Estonia)

Helaas maar waar , en het gaf mij een akelig nauw overeenkomstige boodschap met wat ik in de Bijbel heb gelezen.

Er zijn er velen maar niet allen geroepen , en dat komt niet omdat ze niet geroepen zijn , maar ziende blind en horende doof zijn.

Beter een schipper/bemanningslid naast God zijn , dan denken dat ik god ben.

arjaneke op 17-12-2017 07:08

al eerder is gezegd dat de Russiche radar geen verschil kan zien tussen een conventionele raket en een raket met nucleaire lading. Rusland moet om zijn eigen veiligiheid te waarborgen uitgaan van het ergste, dat wil zeggen dat raketten afgevuurd vanuit een nato land per definitie worden ingeschat als een nucleaire first strike en zullen als dusdanig beantwoord worden. iedere vorm van oorlog ontaard in een nucleaire. de enige hoop die we hebben is dat Rusland zich beperkt tot een kernwapen in de atmosfeer als EMP wapen, dan zijn we terug in de middeleeuwen zonder electriciteit maar leven nog even door in de honger-burgeroorlog die dan volgt, een overlevingsoorlog van burger tegen burger om iets te eten

ouddafje op 17-12-2017 07:31
Goud speelt altijd een hele grote rol in dergelijke zaken. Als je de waarheid wilt weten dan wordt er altijd gezegd: "Volg het geld" Laten we dan eens het goud volgen: China niet Rusland koopt in een razend tempo grote hoeveelheden goud in. http://www.zerohedge.com/news/2016-09-03/chinese-are-buying-gold-selling-treasuries-should-you Een duckduckgo leert na het intypen: China buying gold(China koopt goud) dat blijkbaar(hoe is het mogelijk?) de mainstream- en alternativemedia op 1 lijn zitten (zelfs het fakenews Clinton Clown Network zit op dezelfde lijn) https://duckduckgo.com/?q=china+buying+gold&ia=web Daarnaast heeft mutti merkel meer dan 366 ton goud gerepatrieerd en verplaatst naar andere landen. http://www.zerohedge.com/news/2016-01-27/germany-has-repatriated-over-366-tonnes-gold-new-york-and-paris Ook hier leert een duckduckgo na het intypen: Germany moving gold(Duitsland verplaatst goud)dat wederom de mainstream- en de alternativemedia op 1 lijn zitten. https://duckduckgo.com/?q=germany+moving+gold&ia=web Is het niet juist zo dat dit een goede draad is om te volgen omdat dit gezien alle media hierin op 1 lijn zitten, het dus ook niet kan worden bestempeld als fakenews. Misschien wel het enige waarin nog unaniemiteit is te bespeuren! Wat ook te vinden is dat de verenigde arabische emiraten de helft van hun goud verkocht hebben. http://gulfnews.com/news/uae/general/central-bank-offloads-gold-reserves-1.368872 Dus de UAE verkoopt goud en China koopt goud. Dat zegt mij zeker iets! In de tweede wereld oorlog stond de hele wereld in de fik en Amerika was lang neutraal en werd uiteindelijke de derde hond die overal mee heen ging en de Amerikaanse hegemonie over een groot deel van de wereld was een feit en werd vanaf dat moment steeds verder uitgebreid. In de huidige tijd lijkt het er op dat alle landen blaffen en betrokken spelers zijn maar rond China is het vrij rustig(niet helemaal maar het speelt niet een dergelijke prominente rol in de media zoals Rusland de EU en de VS). Zegt dit dat als straks alle landen met elkaar in de fik staan, dat zoals de verenigde staten in de tweede wereldoorlog de grote verlosser speelde en als derde hond overal mee heen ging deze keer China de grote verlosser mag spelen en als derde hond overal mee heen gaat? Een new world order onder Chinese hegemonie? Ik ben geen financieel analyst en ook geen oorlogspecialist en weet alleen dat dit wel iets betekend en voor ingewijden heel wat zegt. Ook het kijken naar welke landen het goud naar toe wordt verplaatst moet mijns inziens heel wat zeggen voor ingewijden. Is er misschien een ingewijde hier?
Piet op 17-12-2017 08:28

@ Een ander geluid op 16-12-2017 23:27,

Het is te hopen dat een profetie bij een waarschuwing blijft en tot bekering kan leiden.

Onlangs vond ik de volgende profetie over Nederland: ..Er zal veel bloedvergieten zijn door twee gevechten tussen de Fransen en de Nederlander, Oh het is te hopen dat God zijn woede afwendt.    ..Zal die zetbaas van een Macron dat ingefluisterd krijgen ?? 

Het lijkt mij dat Frankrijk Nederland aanvalt als Nederland uit de EU treedt.  In Jesaja 52:11-12 zien we dat het onder Gods leiding zal gebeuren, het heil van God komt met het 6e zegel.. de EU is de dochter van Babel, steeds verder wordt o.a. Nederland de EU ingesleurd.

Laten we niet vergeten dat Lodewijk XVII hier in Nederland in Delft is begraven en hoogstwaarschijnlijk is vergiftigd door de lange arm van hen die zijn vader en moeder hebben onthoofd.  Lodewijk XVI, was wel een goede koning, maar de metselaars van Europa hadden andere plannen en dat ze nu steeds verder uitwerken met de hulp van onze huidige mis-leiders ...als nuttige idioten die eens ook weer overbodig zijn ..of anderzijds hogerop beloond worden in hun rangen, voor het verraad van hun volk, cq. Volkeren.

Ike op 17-12-2017 08:29

@Bundy op 17-12-2017 01:55

Eens in de zoveel tijd moet men de rangen 'zuiveren' van andersdenkenden of potentieel gevaarlijk denkende mensen in de eigen rangen. Alle veiligheidsapparaten,  MIC's en politieapparaten ondergaan dit. Hiermee voorkomt men dat verkeerde mensen te dicht bij de 'verkeerde' knoppen komen te zitten. Één van die excusen die dan opgevoerd kunnen worden is dat iemand met de juiste genen alleen maar toegelaten word tot de juiste gelederen en een ander excuus is dat het iemand van het juiste geloof moet zijn, een andere excuus is dat iemand van de juiste politieke kleur moet zijn en weer een ander excuus is dat iemand nergens last van moet hebben of dat iemands vaardigheden zo ver boven die van anderen moeten uitsteken dat alleen diegene tot de top of hoogste veiligheidsrisico's toegelaten word.

Het probleem is dat elk selectieproces te hacken is en dat bij alle procedures te frauderen is en dat met ieders Big Data te knoeien valt en de boel bedsodemietert kan worden. Daarom is er geen veiligheid. Er zijn geen 'beste' mensen. Er zijn alleen 'betere' mensen en er zijn veiligere processen, maar met alles valt te knoeien. Want of iemand nu van mening is dat een president de ergste president is sinds tijden of de beste president sinds tijden, wat zegt dit resultaat over een selectieproces en hoe vaak het gefaalt heeft?

Zie het daarom allemaal meer als een proces dat herhaaldelijk terugkeert door de gelederen om de gezichten de juiste kant op te richten en een organisatie te ontdoen van mensen die de organisatoie zwakker maken. Een etnische zuivering in de eigen gelederen. Het trieste of grappige is dat het resultaat van het proces vervolgens kan beslissen dat het proces een geweldig succes is en uiteindelijk een volstrekte ......... de leider van een land of wereld kan worden, bijgestaan door psychologen en psychiaters en doctoren die hem op de been moeten hoiuden en moeten voldoen aan zijn perverse wensen.

Hoeveel voorbeelden van dit proces we hebben gehad in de loop van de geschiedenis? Heel veel en veel mensen verschillen er telkens over hoe geweldig of krankzinnig een leider is.

Maar de selectieprocessen blijven maar doorlopen en de kwaliteit van de leiders????????

Daarom keren ook veel mensen in tijden van spanning terug naar hun geloof in iets bovennatuurlijks. En ook daarover verschilt men dan van mening hoe dit zich uit en diens macht en zijn, haar vertegenwoordiging in tijd, plaats en verscheiningsvorm.

Persoonlijk? ROFL.

Edje555 op 17-12-2017 09:58

@Lodewijk

Sins wanneer is DNA airborn ?? DNA sniffer ??  

DNA kan je alleen ontrekken van de bron zoals bloed, botten, tanden, huid  oww als je niest komt er DNA in je slijm vrij en dat reikt zeker tot 10.000voet lol nog even gaan ze beweren dat ze het met Satelieten doen die buiten de dampkring sniffen naar DNA van Rusland. 

Dus welke clown heeft dat belachelijke verhaal verzonnen dat de V.S met vliegtuigen in de lucht DNA aan het verzamelen zijn.

Poeting heeft dat gezegd ?? tja zolang niemand russische kan verstaan kan iedereen het verdraaien en manipuleren om het klootjes volk alles voor te schotelen wat hun past als propaganda.

Dus de V.S vliegt gewoon met vliegtuigen boven Rusland in Russiche airspace , en jij geloofd dat allemaal dat Rusland dat toe laat dat Amerikaanse vliegtuigen in russische airspace rondjes vliegen boven Rusland.

 Gebruik je gezonde verstand en geloof niet alle zooi op internet met allerlei doom verhalen die worden verzonnen als vermaak voor een goede film.

Welk biologische bacterie of virus kan nu onderscheidt maken wie een Pool is of een Rus laat staan een European of Amerikaan door eerst het DNA te checken en dan pas toeslaan,  mooi SF film meer ook niet.

Qromwel op 17-12-2017 10:23

En zo lopen ze elkaar

van de honger achterna!

rexm op 17-12-2017 11:03
Dat Putin de bedrijven gedeeltelijk op oorlogs industrie gezet heeft, dat is al enkele jaren zo.
De VS met de NAVO kunnen doen wat ze willen,ze komen steeds bedrogen uit, welk sanario ze ook testen.
Ook weet men dat Rusland nog wapens heeft waar het westen niets vanaf weet een ervan is min of meer bekend, bijna geen enkele atoom raket zal Rusland bereiken.
Alle kabels in de wereld zeeën, worden afgetapt, hoe dat, is nog een groot raadsel voor het westen en zo zijn er nog meer wapens waar het westen naar kan raden.
Rusland zal zich alleen maar verdedigen bij een aanval.
Welke oorlog heeft de VS nu met vlag en wimpel gewonnen, juist geen enkele, in Korea hebben ze zware verliezen geleden, in Vietnam zijn ze moeten vluchten, Japan alleen door een atoombom,Syrië verloren door de Russen, WO 2 alleen, dat de Russen de Duitsers op hun flikker gaf, wel met verlies van 23 miljoen slachtoffers.
En de zogenaamde elite van de EU hijgen achter de VS aan als een stelletje domme kloten, vooral door de vazallen als Juncker, angela honecker. van hofstad en timmer frans.
Dan is er nog een EU vazal in de maak, die zich momenteel de tong uit lijf rent en zit te slijmen, juiste ene rutte.
Men kan troepen sturen naar Europa wat men wil, het zal niet helpen, tegen de Grote Beer schaken, kan men de komende jaren wel vergeten. 
 
lies op 17-12-2017 11:30

Xander bedankt voor het vele nepnieuws dat je ons brengt. Ik denk echter dat het nepnieuws vooral van de reguliere media komt en niet van Xanders nieuws. Soms denk wat schrijft Xanders nieuws nu voor onzin, maar van de tien negen keer heb je het bij het rechte eind . Ga vooral door.

willy op 17-12-2017 12:28

Hopelijk komt het zover niet dat er een confrontatie komt tussen Rusland en de Navo. We leven in bizarre tijden waarin de loge alles doet om een oorlog uit te lokken ! Shalom

Lodewijk op 17-12-2017 13:52

@Bundy

Mag ik u aanraden zo nu en dan ook eens naar de andere kant van het verhaal te kijken? De kant de de main stream media niet tonen?

"Poetin: Iemand is Russische bio monsters aan het verzamelen voor duistere doeleinden"

"Putin: Someone is harvesting Russian bio samples for obscure purposes"  https://www.youtube.com/watch?v=txu6w_UypwA

En dat was niet zomaar "iemand", maar de Amerikaanse Luchtmacht. Ofwel het was een militaire operatie van Amerika in zijn land, uitgevoerd door een bedrijf werkend voor de VS Luchtmacht.

Iedere bio-technicus en helemaal zij de werken in de bio-wapen industrie weten dat virussen kunnen worden ontwikkeld die bepaalde genen aanvallen en niet andere. En dat die uiteraard ook vanuit de lucht op een bevolking die daar kwetsbaar voor is kunnen worden verspreid. Dus b.v. de Amerikaanse Luchtmacht...

"Virussen tot wapens maken? De VS Luchtmacht plaatst advertentie voor biologische monsters van Russen"

"Weaponizing viruses’? U.S. Air Force places ad for biological samples from Russians"  https://www.youtube.com/watch?v=MWS4xlr6qjc

Enkel monsters uit Rusland, niet uit de Oekraïne... want Kiev heeft een regime dat door de VS geleid wordt. Dus de delen waar geen etnisch Russen wonen wonen wiilen ze niet aanvallen. Het gaat enkel om Russen, ook de etnisch-Russendie in de Oekraïne wonen, of op de Krim en in en het opstandige deel van Oekraïne:

"Waarom wordt er Russische DNA Verzameld?"

"Why is Russian DNA Being Collected?"  https://www.youtube.com/watch?v=hfKiZqLksys

Lodewijk op 17-12-2017 14:51

Hier wordt het uitgebeid besproken door Amerikanen die zeggen dat als het andersom was -dat Trump zou zeggen wat Poetin zei- het land te klein zou zijn voor de oproer. Dat de Russische luchtmacht genetisch materiaal aan het verzamelen was in de VS, en b.v. enkel van het Europese -blanke- ras...

"Poetin gealarmeerd: I de VS Russisch DNA aan het Verzamelen voor Biowapen?"

"Putin Alarmed: Is US Collecting Russian DNA for Bioweapon?"  (Vanaf 10:23)  https://www.youtube.com/watch?v=AmWLjYJwJsU

Tom Hendrix op 17-12-2017 16:14

@Willy: 12.28. uur. Precies wat U zegt, willy. Het zijn de demonische krachten, gebundeld in de nwo, die hier naar toe werken. Alles om de duivel de heerschappij te geven, het zijn de lakeien van satan zelf.

Lodewijk op 17-12-2017 17:46

@Edje555 

Ik zie dat u geen Engels  begrijpt. Er wordt door niemand beweerd dat de VS Luchtmacht DNA monsters verzameld vanuit de lucht boven Rusland. Dan doen ze door van mensen op de grond in Rusland monsters te verkrijgen. Via een NGO die voor de VS Luchtmacht werkt in Rusland. Die monsters worden door die NGO naar een Luchtmacht basis in de VS gestuurd. Het is dus duidelijk een militaire operatie, en bedoeld om een virus of meerdere virussen te ontwikkelen waar specifiek Russen geen afweer tegen zullen hebben. 

In het verleden zijn er miljoenen mensen omgekomen door b.v. de Spaanse griep. Om slechts één voorbeeld te noemen uit vele plagen. 

"Spaanse griep

(...) Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft. Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. (...)  https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_griep

Jammer dat u niet begrijpt wat er gezegd wordt in die video's...

Lodewijk op 17-12-2017 17:51

Voor wie Engels begrijpt, dit is een zeer informatieve website: http://www.whatdoesitmean.com/index2453.htm

Lodewijk op 17-12-2017 18:12

@Edje555

PS:

Ik neem aan dat u weet dat Roundup van Monsanto enkel bepaalde gewassen verietigd andere gewassen niet? Dat ze bepaalde gewassen bestand hebben gemaakt tegen Roundup. Dat hebben ze gedaan door bio engineering. 

In het Nederlands vind ik er niets over, maar in het Engels staan er diverse artikels online dat in het verleden Israël een "Etnische bom" zou hebben ontwikkeld om eventueel specifiek mensen van het Arabische ras mee te vernietigen omdat die voor hun DNA ontwikkeld was. Of het waar is weet ik niet, maar dat er al heel lang biologische wapens bestaan en ontwikkeld worden in diverse landen wel. Evenals de er vollop aan DNA en RNA engeneering wordt gedaan.

Kim op 17-12-2017 20:54

@Grietje op 16-12-23.41 hallo, jij bent zelf toch die mooie persoon die hoog op de poten staat en een grote mond hebt, maar verder niets -presteert-  want na zeven pogingen om een partij op te starten wat niet gelukt is.

Het is tijd voor iets anders. 

saandekinikker op 17-12-2017 22:01

President Donald Trump en de Russische president Vladimir Poetin spraken zondag 17/12/17 telefonisch nadat ISIS-geïnspireerde terreuraanslagen tegen de stad Sint-Petersburg werden tegengewerkt door de Russische Federale Veiligheidsdienst met behulp van door de CIA verstrekte informatie.

Bundy op 18-12-2017 01:57

@Ike op 17-12-2017 08:29

Het uitroeien van andersdenkenden , en mensen die al ingelijfd zijn maar niet voldoen is zowel in Rusland als Amerika de gewoonste zaak .   In Communistisch Rusland in de goelags , en in de V.S door de jeugd al sinds de Tweede wereldoorlog naar allerlei oorlogen te sturen en massaal aan door de CIA geleverde drugs verslaafd te laten raken .

@Lodewijk op 17-12-2017 13:52

Natuurlijk bestaat er biologische oorlogvoering , zelfs sinds de middeleeuwen toen men een met pest besmette overledene in de waterput van de vijand gooide .      Ik geef toe dat ik van genetica minimaal verstand heb , maar een virus uitvinden voor uitsluitend Russen op grond van hun genetische / etnische  eigenschappen lijkt mij onmogelijk .                      Vanzelfsprekend zullen de Amerikanen zoeken naar een gen dat West-Russen tot en met Russen in Wladiwostoc wél hebben en de rest van de mensheid niet .        Hun ultiem zieke doel om voor die groep een dodelijk virus te maken bevestigt alleen het farmaceutisch  vermogen om mensen te vergiftigen door Big-Pharma ( vaccinaties ) .       Dit wordt ontkend , ik een alu-hoedje genoemd en nu hebben ze zichzelf verraden ( ! ) , want ik zie Poetin als een betrouwbare getuige .

Ik vertrouw erop dat ze deze maal naar een onmogelijkheid zoeken en hun plannen mogen mislukken !    Wat zou de Telegraaf schrijven wanneer Russische vliegtuigen met hetzelfde doel over Nederland vlogen ?     Denkt iemand dat de Russen zich als schapen zullen laten slachten ?

Lodewijk op 18-12-2017 08:12

Dit maakt duidelijk waarom er zo'n hetze vol haat met het ene fake news bericht na het andere tegen Rusland wordt gevoerd:

Iben Thranholm: "De Heropleving van het Christendom in Rusland"

Iben Thranholm: "The Revival of Christianity in Russia"  https://www.youtube.com/watch?time_continue=235&v=X1xOFdxglFw

Ik vond het hier:  http://www.whatdoesitmean.com/

Bundy op 18-12-2017 14:22

Sorry @ Ike en @ Lodewijk .

Heb geantwoord , maar kan het hier niet terug vinden .

Bundy op 18-12-2017 15:20

Mijn laatste commentaar neem ik terug , excuses hiervoor .   Toen ik keek stond mijn antwoord er nog niet op >

Feit blijft dat ik het heel erg vind , dat door toedoen van de MSM het grootste deel van de Europeanen niét weet hoe ernstig de situatie is .

Een ander geluid op 18-12-2017 20:10

Lodewijk op 16-12-2017 23:41

Als u de letterlijke uitspraak van de Britse minister heeft gelezen c.q. het betreffende interview heeft gezien, dan heeft u kunnen constateren dat hij niemand specifiek heeft bedreigd. Sterker nog, hij zei potentiële vijanden niet wijzer te willen maken dan ze al zijn.

U vraagt mij dus te gaan speculeren. Persoonlijk denk ik dan aan Noord-Korea en Iran. Kim heeft o.a. Australië met een kernaanval bedreigd. Eigenlijk kan je je onderhand afvragen wie Kim nog niet bedreigd heeft. Beide landen hebben (al of bijna) raketten, die ook Europa kunnen bedreigen.

Rusland (7000 kernwapens) lijkt me in ieder geval voor de UK (215 kernwapens) een maatje te groot.

Daar staat tegenover dat Rusland veel expliciter is in het bedreigen van andere landen met kernwapens. Frants Klintsevich, vice voorzitter van de Russische defensie- en veiligheidscommissie waarschuwde in 2016 "dat Rusland nu zullen overwegen gebruik te maken van nucleaire wapens tegen Noorwegen, omdat de stationering van 330 US mariniers in Noorwegen een duidelijke provocatie was richting wereldoorlog 3". Zie onderstaande link.

Dat vind ik een ernstigere bedreiging dan wat de Britse minister zei ! Het is te dol voor woorden om zo te stuiteren over 330 soldaten. 

http://worldunity.me/poetin-verklaart-noorwegen-een-vijand-van-rusland/

Maar Rusland heeft meer landen bedreigd met atoomwapens, bijvoorbeeld Denemarken een linkje naar uw favoriet joop.nl

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/rusland-waarschuwt-denemarken-wegens-deelname-aan-raketschild

Ook Zweden en Finland worden bedreigd

https://www.vice.com/sv/article/dpwk4q/why-is-russian-military-hanging-out-on-swedish-territory

Na Kim die zo'n beetje de halve wereld met naam en toenaam bedreigd, is Rusland ook niet vies van de nodige dreigementen. 

Pieter op 19-12-2017 03:16

Hier staat het idd:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/117645-de-uk-dreiging-van-een-nucleaire-aanval-verdient-een-hardhandig-optreden-rusland-mp

Maar Fallon is afgetreden als minister inmiddels...

http://politiek.tpo.nl/2017/11/01/britse-minister-defensie-michael-fallon-stapt-op-metoo/

Ike op 19-12-2017 14:45

@Een ander geluid op 18-12-2017 20:10

ROFL. Net als voor WWI en WWII draaien de propagandamachines op overuren. Lees het volgende over hoe er voor de Duitse marine meer geld nodig is voor hun onderzeeërs (zijn Duitsers heel trots op) en hoe hun vrouwlijke defensieminister volgens commentaar deze dienst naar de afgrond heeft gebracht vanwege bezuinigingen. Helemaal blauw lach ik van het lachen toen ik las dat in Nederland ook een vrouw als minister van defensie onze defensiebegroting naar de afgrond heeft gebracht. Dat kwam niet door onze vrouw op defensie, maar onze volgzame mannetjes die onze faaljager hadden aangeschaft en volgzaam mee hulpelden met elke actie van de NAVO welke actiekosten in het buitenland ook opgehoest moesten worden.;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-18/nato-crisis-germanys-entire-submarine-fleet-paralyzed

Over een artikel over de oude submarichines die doorverkocht zijn aan Griekenland en waarvoor Griekenland de schuld niet wil betalen. ROFL. Het klinkt als onze Leopard tanks aan Chili, CV90's aan Baltische staten of onze F16's die doorverkocht zijn aan Turkije;

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/10895239/Greece-sues-for-7-billion-euros-over-German-submarines-that-have-never-sailed.html

Over de verkoop van 44 CV90 defenisepansterwagens aan de Baltische frontliniestaten in 2014;

https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2014/10/01/nederlandse-verkoopt-cv90-voertuigen-aan-estland

Daarbij zaten ook nog eens 2 bruggenleggende tanks, 2 bergingsvoertuigen voor tanks en 2 genietanks;

https://www.businessinsider.nl/estland-betaalde-138-miljoen-voor-deze-afgedankte-nederlandse-semi-tanks-die-de-russen-moeten-tegenhouden/

In het eerste artikel werd ook meer activiteiten van de marine en de luchtmacht vermeld. Ik hoop dat ik daarbij mag vermelden dat het de NAVO en de EU is die naar Oekraïne inclusief de Krim wilde uitbreiden en daardoor extra materieel en manschappen die kant opgingen. ROFL..

Het was niet zo dat de Russen hun troepen naar Oirschot hadden gestuurd. LOL.

De grap van deze onzin is dat door de acties in de Oekraïne en in Syrië van de NAVO, het barst van de 'nieuwe Nederlanders' in onze wijken die onze ouderen 'moeten verzorgen' en waarvoor wij nieuwe huizen moeten bouwen en waardoor de prijzen van de huizen omhoog gaan. Naast dat ons tuig uit Nederland nu voor IS vecht of voor de fascisten van de Oekraïnse regering waarover Nederland niet mocht stemmen of ze bij de EU of de NAVO konden komen, omdat wij dat maar te accepteren hebben. ROFL.

Ik heb gelezen dat in de WWII Nederlandse vrijwilligers werden opgeroepen om aan het oostfront te vechten. Zo komt dit een beetje over;

http://oorlogsspullen.nl/index.php/product/originele-wwii-nederlandse-ss-vrijwilligers-legioen-flyer/

https://www.express.co.uk/news/politics/811044/European-Union-Dutch-senate-ratifies-EU-Ukraine-treaty

Het meest lachwekkende is dat de Amerikanen nog voor de volledige produktie van de F35 faaljager al praten over de volgende generatie. Heeft nu niemand door dat zowel de Nederlandse als de Amerikaanse en Duitse en Europeese begroting vol zit met dit soort projecten en dat we alleen al voor het MIC steeds verder moeten uitbreiden om de USD en de Euro en alle olie en gas die de USD en Euro omhooghoud ?

En als we nu nog winnen met deze onzin...... Maar we komen steeds dichter bij het MAD principe van wederzijdse vernietiging en vloeit er meer geld naar goedkope Oost Europeese en werknemers uit Afrika en Azië. ROFL. Blijf de EU en de EAEU maar uitbreiden en laat het volgende rijk maar groeien op basis van een brandstof die steeds minder belangrijk word.

Onze politici hebben weer Lebensraum nodig. LOL.

En O ja, Ander Geluid die hetzelfde geluid slaat als onze regering. de vernietigingskjracht van kernwapens staat of valt niet met aantallen of kilotonnetjes. Als je er 10 zou af laten gaan in onze Aardse atmosfeer, dan krijg je er zo'n EMP vernietiging dat het leven op Aarde zo ongeveer tot stilstand komt en gaat er een groot deel van de wereldbevolking al dood gaat, maar niet getreurd MIC, we kunnen dan nogsteeds terugslaan met een tegenaanval omdat de meeste chips van onze kernwapens daarvan bestand zouden moieten zijn tegen een EMP. ROFL.

En de volgelingen maar marcheren in de voetsporen van de Neo Conservatieve fascisten die het ongebore leven in Amerika willen beschermen en daarbuiten al het leven willen vernietigen. ROFL.

En O ja, ze hebben al weer hun nieuwe fantasieen over een opvolger voor de faaljager;

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/why-americas-6th-generation-fighter-what-comes-after-the-f-18066

De reden waarom Pim dood moest...........

Een ander geluid op 19-12-2017 19:37

Ike op 19-12-2017 14:45

Ik deel uw constatering, dat de Europese legers en in het bijzonder het NL leger en het Duitse leger helemaal kapot bezuinigd zijn. Het overgrote deel van het materieel is tegen dumpprijzen verkocht aan andere landen. Munitie is er amper nog.

Al met al vormen de Europese Navo legers géén serieuze bedreiging voor Rusland. Het duurt nog jaren voordat er überhaupt weer een leger is, dat het land kan beschermen. Daar is heel veel geld voor nodig, maar dat besteedt men liever aan de migranten.

Navo uitbreiding kan alleen op basis van een unaniem besluit. Landen, die betrokken zijn bij territoriale conflicten c.q. geen controle hebben over delen van hun grondgebied worden sowieso niet toegelaten. Om die reden komen Oekraïne en Georgië niet in aanmerking voor het lidmaatschap.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl