HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Putin overtuigd van NAVO aanval, zet industrie in oorlogsproductie’

Britse minister van Defensie: ‘Wij zijn bereid tot preventieve kernaanval op Moskou’

Na jarenlang vergeefs de vriendschappelijke hand te hebben uitgestoken, zou Putin er nu van overtuigd zijn dat het Westen inderdaad uit is op oorlog.

Omdat de NAVO grote hoeveelheden troepen en materieel naar de Russische grenzen blijft verplaatsen, gaat het Kremlin er inmiddels vanuit dat het Westerse bondgenootschap een militaire aanval voorbereidt (vermoedelijk na een ‘false flag’ en/of nepnieuws-incident waar Rusland de schuld van zal krijgen). President Vladimir Putin heeft grote industriële bedrijven daarom opdracht gegeven voorbereidingen te treffen om over te schakelen op oorlogsproductie. Analisten wijzen erop dat de Russische leider dit alleen doet als hij er daadwerkelijk van overtuigd is dat een oorlog onvermijdelijk is geworden.

 

Wij waarschuwen al enkele jaren dat de agressieve opstelling van het Westen, inclusief de enorme lading nepnieuws-haatpropaganda die de massamedia over Putin en Rusland verspreiden, op zeker moment tot het plotseling uitbreken van een oorlog zal leiden, waarbij zo goed al zeker ook kernwapens zullen worden gebruikt.

Onder Hillary Clinton alsnog naar WO-3

Het Amerikaanse militair-industriële veiligheidscomplex heeft iedere keer een nieuwe vijand nodig om het monstrueuze budget van jaarlijks meer dan $ 1 biljoen te rechtvaardigen, zo stelt dr. Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy. Ook willen de neocons –de gevestigde orde van zowel Republikeinen als Democraten, met de Clintons als centrale spil- nog steeds de totale Amerikaanse hegemonie over de hele wereld afdwingen.

De Democraten proberen daarom uit alle macht om president Donald Trump ten val te brengen, zodat Hillary Clinton alsnog in het Witte Huis kan plaatsnemen, waarna onder haar leiding de koers naar de Derde Wereldoorlog weer in de hoogste versnelling kan worden gezet.

Britse minister Defensie ‘bereid tot preventieve kernaanval op Moskou’

Roberts vindt het moeilijk te begrijpen waarom de Europese leiders bereid zijn hun landen en onderdanen ten gunste van Washington (en de Neocon/Clinton/Obama kliek) in zo’n groot gevaar te brengen. Zo verklaarde de Britse premier Theresa May op 13 november dat ‘Rusland een acute bedreiging voor de internationale veiligheidsstructuur vormt’. Haar minister van Defensie, Michael Fallon, zei zelfs dat Groot Brittannië ‘in geval van nood tot een preventieve kernaanval op Moskou bereid is’.

Media leugens over Rusland

Om het nog altijd voornamelijk onbenullige Europese publiek voor te bereiden wordt de één na de andere leugen over Rusland in de media verspreid. Zo  zou Rusland de verkiezingen in diverse landen hebben geprobeerd te ‘hacken’, en proberen in te breken in veiligheids- en defensiesystemen. Tot nu toe is daar nul komma nul hard bewijs voor gepresenteerd, maar als een leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, gaat de goedgelovige burger vanzelf geloven dat het waar is.

Kremlin overtuigd dat NAVO oorlog wil

Na talloze vruchteloze pogingen van Putin om de vriendschappelijke banden met Europa en Amerika weer aan te halen en de door het Westen geforceerde spanningen gezamenlijk op te lossen, is het Kremlin tot de conclusie gekomen dat de NAVO vastbesloten is om een oorlog uit te lokken – een oorlog, die zomaar in een nucleair Armageddon kan ontaarden.

De New York Times, Washington Post en CNN berichtten dat de plaatsvervangende commandant van het Russische leger zijn bezorgdheid heeft geuit over een mogelijke preventieve Amerikaanse kernaanval op Rusland. President Putin wees onlangs op het verzamelen van Russisch DNA door een Amerikaanse militair laboratorium, dat mogelijk gebruikt wordt voor het ontwikkelen van een biologisch wapen dat specifiek op Russen is gericht.

We dienen ons daarom serieus af te vragen waarom we het zover hebben laten komen dat onze politieke leiders, ook in Den Haag, willoos en blindelings achter de oorlogskoers van het Pentagon blijven staan, wetende dat ons werelddeel daardoor vrijwel zeker het toneel wordt van een derde wereldbrand, die onze landen vermoedelijk totaal verwoest zal achterlaten.

Alternatieve media de mond gesnoerd

Het is tevens gissen hoelang Washington, Brussel en Berlijn nog toestaan dat alternatieve internetmedia -zoals deze site- een tegengeluid laten horen, of dat nu over Rusland of over de EU, de massa immigratie, het moslimterrorisme en de islamisering van onze samenleving gaat.

Om de komende oorlog tegen Rusland te ‘rechtvaardigen’ en het publiek daar achter te krijgen, zal men vermoedelijk eerst de onafhankelijke en alternatieve nieuwsverstrekkers willen uitschakelen. De eerste stappen werden daartoe in 2016 gezet met het opstellen van een zogenaamde zwarte ‘nepnieuws’ lijst, waar ook Xandernieuws op staat.

Oogjes dicht, totdat...

Het is natuurlijk ieders recht zijn of haar ogen te sluiten voor de totaal onnodige, levensgevaarlijke situatie waar wij mede dankzij onze eigen politiek in beland zijn. Vanavond gewoon weer zappen voor de buis, deze week de kerstboodschappen in huis halen, eens zien waar we volgend jaar op vakantie gaan. Er kan immers niets gebeuren, toch? Het leven zal altijd zo doorgaan als u nu gewend bent?

En misschien heeft u wel gelijk als u denkt dat het vroeg genoeg is om u zorgen te maken als de eerste paddenstoelwolken boven onze steden verschijnen (en als u daar woont zult u dit niet eens meer kunnen beseffen). Tenslotte begrijpt ieder zinnig denkend mens dat vrijwel niemand van ons de door de Westerse globalisten gewilde oorlog met Rusland zal overleven.

 

Xander

(1) Anonymous / Paul Craig Roberts

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Ike op 19-12-2017 23:00

@Een ander geluid op 19-12-2017 19:37

Daar deel ik dus Uw mening niet. De politici spelen een spelletje. Ze willen een Europees leger em dat is dus ook een manier van bezuinigen. Zie de verdere vormingen van het Europeese korpsen en het delen van het materiaal en de verspillingen (of vernagelingen) in de defensiebudgetten. Als je het geld uitgeeft aan het omverwerpen van Ghadaffi omdat hij geen USD's meer als wc papier wil krijgen, terwijl hij daarmee zijn eigen vijand financieert, dan moet je zelf ook nog eens die immigranten gaan stoppen en de andere regimes omver gaan werpen die ook dezelfde USD niet meer willen. De USD en Euro worden omhoog gehouden door de prijs van olie en gas.

Heeft Rusland of China zijn grens opgeschoven naar Europa? Of heeft Amerika zijn basis om hen heen gelegd? Wat je zegt is leuk, maar de NAVO heeft voordat de macht werd overgenomen in Oekraïne de troepen van de opstandelingen getraint in Polen en heeft de opstandelingen van Al Qaeda en IS getraint in Turkije, Jordanië en de Koerdische gebieden en nu bied het overal bescherming aan en de nieuwe Don Corleone bied aan om de burgers te beschermen tegen die duivelse vijanden als de burgers zijn wapens betalen. Zo werkt dat niet.... De Navo heeft van Polen, Turkije en Griekenland en Oostenrijk een frontlijnstaat gemaakt en het tuig uit onze maatschappijen gebruikt als frontlijnterrorist om ze te bevechten met onze soldaten en piloten en de vluchtelingen uit het water te pikken. Dat werkt niet. De Neo Conservatieve fascisten zijn het probleem die zeggen te vechten tegen de abortismoorden, maar zelf verantwoordelijk zijn voor genocides. Dat walgelijke politieke spel word hier gespeeld.

De NAVo heeft van zijn eigen deelnemers frontlijnstaten gemaakt en de VS doet dat ook van deelnemers in zijn eigen andere militaire samenwerkingsverbanden.

Een ander geluid op 20-12-2017 19:58

@ Ike op 19-12-2017 23:00

Uw punt betreffende een Europees leger zie ik ook zo. Het is een slinkse manier om Europa verder te integreren.

Wat de Navo oost uitbreiding betreft, gaat u voorbij aan de geschiedenis en het oud zeer dat er bij de ex-Warschaupact landen en ex-sovjet staten zit. Veel van hen liggen al een paar honderd jaar overhoop met Rusland en hebben langdurige periodes van Russische bezetting gekend. Dat Gorbatsjov en Jeltsin even geen begerige blik op die landen lieten vallen, wil niet zeggen dat er op enig moment in Rusland geen regime aan de macht kan komen, die oude ambities doet herleven. Ik begrijp dus goed, dat die landen met het Navo lidmaatschap het zekere voor het onzekere nemen.

Waarom denkt u, werden de Duitsers in 1941 door de Oekrainers als bevrijders onthaald ? Omdat de Russen er de jaren daarvoor nogal stevig huis gehouden hadden. Bij dat oud zeer doet het er niet toe of dat door een Tsaar of door communisten kwam.

Ook een land als Zweden, dat al sinds de 19e eeuw strikt neutraal is, ziet Rusland nu als een grote bedreiging. En dat notabene onder een rood-groene coalitie, die nog linkser is als hun equivalenten in NL

Er zijn altijd 2 kanten aan een medaille

Die omsingeling van Rusland valt overigens wel mee. In het westen de Navo en het oosten Japan en Zuid Korea. In het zuiden heeft Rusland voor het overgrote deel landen, die deel uitmaken van de EurAziatische Unie van Poetin. De westerse aanwezigheid in Afghanistan is totaal geen bedreiging voor Rusland. Georgië en Pakistan............... ? Laat me niet lachen !

Het valt best wel mee met de omsingeling van Fort Rusland. Daar komt nog bij, dat de defensie van de Europese navo landen totaal op zijn achterwerk ligt. Niet echt een bron van zorg voor Moskou. Het enige wat Poetin dwars zit, is dat hij de landen in Oost-Europa niet kan "Finlandiseren". Hij verlangt terug naar de tijd, dat er van Helsinki tot Sofia en van Praag tot Kiev even naar Moskou gebeld wordt met de vraag of "het mag". 

En dat is ook niet meer dan normaal bij soevereine staten !

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl