Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Politie Amsterdam doet niets als man met Palestijnse vlag Joods restaurant vernielt

Is dit het begin van een herhaling van de jaren ’30 en ’40? Opnieuw kijkt de Nederlandse politie werkeloos toe terwijl Joden het doelwit zijn.

Om nog maar eens duidelijk te onderstrepen aan welke kant sommige Nederlandse autoriteiten staan: de politie in Amsterdam heeft letterlijk staan toekijken terwijl een waanzinnige man met een Palestijnse vlag -al ‘Allahu Akbar!’ en ‘Palestina!’ schreeuwend- de ramen van een Joods restaurant vernielde. Dit schokkende voorval doet terugdenken aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, toen de Nederlandse autoriteiten en politie vrijwel zonder protest met de Duitse bezetter meewerkten met het openen van de jacht op Joden.

 

Op een video opname is te zien hoe een man met een typerende Palestijnse keffiyah hoofddoek en een Palestijnse vlag de ramen van het Joodse HaCarmel restaurant in Amsterdam vernielt. Twee agenten staan doodleuk toe te kijken, en doen niets. Ze arresteren hem pas als hij met een Israëlische vlag terugkomt uit het restaurant.

Hoewel er niemand gewond raakte, noemde Herman Loonstein, hoofd van de Joodse Federatie Nederland, het incident als een ‘aanslag, een terreuraanslag, uitgevoerd door een man die zich als een terrorist gedroeg.’

‘Schokkend! Het is ongelooflijk dat het conflict tussen Israël en de Palestijnen zich hier afspeelt, tegen de Joods-Nederlandse gemeenschap,’ reageerde het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie over Israël).

Jaren ’30 en ’40 op herhaling?

Met het binnenhalen van grote aantallen volgelingen van de virulent antisemitische islamitische religie –Allah beveelt de uitroeiing van alle Joden- begint het leven voor de Europese Joden steeds moeilijker en beangstigender te worden, waardoor almaar grote aantallen het voor gezien houden in Europa, vermoedelijk meer dan terecht bang voor een herhaling van het drama uit de jaren ’30, dat uitmondde in de Holocaust in de jaren ’40.

Erkenning Israëlische hoofdstad Jeruzalem door VS mogelijk motief

De aanval  op het restaurant had vermoedelijk te maken met de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël, en het plan van president Trump om de ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen. (1) De islamitische terreurgroep Hamas, die ook in Den Haag veel vrienden heeft, riep op tot een ‘nieuwe intifada tegen de Zionistische vijand’.

Zoals verwacht kon worden veroordeelden Arabische en islamitische landen Trumps besluit. Ook paus Franciscus sprak er ‘grote bezorgdheid’ over uit. Het Vaticaan heeft nooit veel op gehad met het Joodse volk, noch met Israël, en ziet zichzelf al eeuwen als de legitieme plaatsvervangers van Gods beloften aan de Joden.  Deze ‘vervangingstheologie’ werd vervolgens overgenomen door het grootste deel van het protestantse christendom, alsmede door diverse andere op zichzelf staande christelijke kerken en groeperingen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

Pagina12
Bert op 07-12-2017 16:15

nee, de politie wacht rustig af tot dat de man meer overtredingen maakt en grijpt dan pas in. Dit is juist zeer goed, want als ze hem direkt bij het intikken van de eerste ruit hadden gevloerd dan was de man met een simpel proces verbaal weer weggelopen. Nu hebben ze gewacht totdat hij ook naar binnen is gelopen ( onrechtmatige toegang verschaffen oftewel inbraak ) en hij nam ook nog die vlag mee naar buiten ( diefstal ) dankzij dit allemaal mag de palli zich nu gaan verantwoorden voor de rechter en loopt hij niet weg met een simpel pv-tje...

Zou dat ook uw mening geweest zijn als u daar toevallig met uw gezin aan een tafeltje zat vlakbij de deur en u ziet een slaande man richting uw kinderen lopen..Mod.

koloth op 07-12-2017 16:25

Die palestijn had zomaar iemand die binnen was kunnen aanvallen want de politie keek wel maar deed niets.   Als politieagent kan je zo'n figuur toch in z'n been schieten, dan is het klaar.  En als dat niet mag van de leiding dan allemaal thuisblijfen i.v.m. je eigen veiligheid, dan zoeken ze het zelf maar uit.

Doordenker op 07-12-2017 16:33

Volgens de linkse gedachtenpolitie, in colaboratie met de devote volgelingen van de 'religie van de vrede', zouden we zelfs niet meer mogen denken, zeggen, geloven en erkennen wie of wat we willen...

Juliana op 07-12-2017 16:39

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171207_03230072

Hier een wat genuanceerder bericht over het voorval want Alex Jones maakt zich af en toe schuldig aan fake of ongenuanceerde berichtgeving altijd in voordeel van de Joodse staat niet noodzakelijk in voordeel ven de Joodse bevolking

Mod had al bericht willen verzenden maar internetverbinding valt plots uit

Tom Hendrix op 07-12-2017 17:09

Ik heb er geen woorden meer voor. Het is om te janken. Lafheid regeert in Nederland, vooral bij de politiek-correcte elite; en de socialistische internationale. Dit is nu een gevolg hiervan. Slechts Christus is de oplossing, de politiek en de mensheid niet, en zeker niet in Nederland/Absurdistan.

Tom op 07-12-2017 17:10

Ik ben zelf geen jood heb van deze mensen nooit last of anderzins gehad in tegendeel zijn het vriendelijke mensen en daar moet iedereen met name islamieten die om een of andere kronkel in hun haatboek en hersens daar anders over redeneren deze moeten van deze vredelievende mensen afblijven.

Markie op 07-12-2017 17:26

De media kan gekleurd nieuws geven, maar hier word ook een staaltje gekleurd nieuws gecreerd, en dat nog wel op Xandenieuws. Nu doet deze site er zelf ook aan mee met nepnieuws geven.

"Het voorval doet terugdenken aan de 2e ww".  Dat is nogal een grove insinuatie! Bekijk eerst de beelden van het incident alvorens je zo'n conclusie plaatst. Dan zie je dat de politie er aanwezig is, de situatie bekijkt, inschat, hun handschoenen aandoen en dan tot actie overgaan. Niet alles is wat het in 1e instantie lijkt!

cefas op 07-12-2017 17:27

Hij is toch niet verward of dement?

cefas op 07-12-2017 17:30

Islam is een agressief, geweldadige veroveringsgeloof, die andersdenkenden of andersgelovigen wil elimineren.

chris2 op 07-12-2017 17:39

Grijpen wel laat in inderdaad. Viel mij ook op. Anderzijds is er nu volop bewijs. Maar dat ze hem zomaar naar binnen lieten gaan... Die figuren willen nog wel eens een mes bij zich hebben. En het zijn altijd messen die een soort eigen leven leiden... Alsof ze niet weten wat noch hun linker- noch hun rechterhand doet... Met zo'n verklaring komen ze bij onze niet bevooroordeelde rechters nog weg ook...

Ik stel me voor als ze te vroeg in hadden gegegrepen (zonder schade) dan zou die aanhanger van de religie van de vrede wellicht weggekomen zijn met het excuss dat hij alleen de ramen bekeek of zelf dat hij de ramen wilde lappen...

Waar die gasten ook lang over doen is die schreeuwlelijk in de boeien slaan. Ook weer zoiets. Elke beweging van de agenten wordt gelijk gefilmd (ook te zien). Misschien toch handiger om gelijk te sommeren de handen in de lucht te steken en anders te schieten... O nee, dat is weer disproportioneel.(zucht).

Tom Hendrix op 07-12-2017 17:44

@cefas: 17.30. uur. En daar heeft U precies gezegd wat er loos is met de islam.  Ik realiseer me, dat vele moslims gewoon gehersenspoeld zijn, en daarom deze wrede ideologie blijven aanhangen. Het zijn ook mensen, en als mens/christen wil ik dat ook zo blijven zien, hoewel dat mij vaak heel veel moeite kost.

Gv op 07-12-2017 17:47

Melding nos, ja echt waar, het gaat om een asielzoeker met tijdelijke verblijf status

spijker op 07-12-2017 17:51

als het een jood was die een islam restaurant had willen aanvallen had de politie dan ook zo toegekeken, dacht het niet, het is treurig dat de politie zo laat reageerd , ik stond erbij en keek ernaar.

Rode Wouw op 07-12-2017 18:00

Een oefening in waarnemen. Doen de agenten niks of ontwijken ze even de glassplinters? Daarna is snel de dader aangehouden. Ook waren ze snel ter plaatse. Hier de beelden:

https://www.youtube.com/watch?v=wCGpjoCwzH0

Johan op 07-12-2017 19:00

Complimenten voor Trump: een president met lef en visie! Hadden we ook maar zo'n leider in Nederland! Laten we bidden voor Trump, maar ook voor Wilders!

Lucie op 07-12-2017 19:21

Zoals het hierboven beschreven staat is het niet gegaan. 

Was op tv toch echt wel anders.

Albatros op 07-12-2017 19:53

 Markie op 07-12-2017 17:26 nou u kunt wel denigrend over deze site doen, maar alleen al 1 topic hieronder is100% waar, dit heeft uiteraard ook met de moslims te maken maar dan in Frankrijk. Ik raad u aan eens wat YouTube filmpjes te kijken, wat een verrijking dit volk is, werkelijk overal. En ja, mij deed dit voorval ook denken aan de jaren '30 en nog meer voorvallen, die het nieuws niet eens halen.

Misschien is het NRC iets voor u? Daar zijn ze 'wars' van nepnieuws, zie het Pieter Omzigt-sprookje.

Johannes op 07-12-2017 19:54

Ten eerste Xandernieuws was dit gewoon op de Telegraaf te lezen, zelef kwam ik het eerst tegen op Geenstijl. Dus Infowars als bronvermelding vind ik een punt van kritiek waard. Zoals Frits Barend het op de Telegraaf al aangaf. Was dit de kristalnacht anno 2017. En ik heb Zero begrip voor deze dienstdoenders die eerst wachten tot de winkelruiten in puin liggen en dan na afloop inrekenen. Met wederom op de Telegraaf als reactie van de burgervader van Amsterdam dat de politie binnen 3 minuten ter plekke aanwezig was en binnen 1 minuut de dader ingerekend was? Er is zoveel te doen omtrend fakenieuws, goed dat we nu zelf eens goed hebben kunnen kijken hoe berichtgeving tot stand komt. Waarnemend burgermeester Jozias van Aartsen hebben wij dus nu helaas ook kunnen betrappen op een sterk staaltje nepnieuws.

Grietje op 07-12-2017 20:01

"Twee agenten staan doodleuk toe te kijken, en doen niets. Ze arresteren hem pas als hij met een Israëlische vlag terugkomt uit het restaurant." De agenten doen mogelijk handschoenen aan en wachten het beste ogenblik af. Bovedien mogen ze niet meer om de nek grijpen noch de wapen pakken, want daar is het geweld nog niet ernstig genoeg voor. V.w.b. het om de nek grijpen: je weet uit het voorval van Henriquez dat als een raddraaier een nekklem aangelegd krijgt, ook hij dreigt hij tijdens onrustige omstandigheden tegen de politie met geweld en een (vuur)wapen, dat die politiemensen als verdachten worden aangemerkt. Dus politiemensen, hoewel over het algemeen met grote bereidheid tot inzet, wachten heel begrijpelijk af want ze willen niet de ellenden van hun collega's meemaken. Dit alles wil Nederland toch geled de laatste verkiezingen? Alle rechten en bescherming en begeleiding voor misdadigers, asielzoekers en al het corrupte leidinggevende en regerende gespuis dat gelegenheid heeft om de zakken te vullen en de 'gewone' man onbeschermd in de koude laten staan? Daar heeft het overgrote deel van het stemgerechtigde volk toch voor gekozen? Wel: hier heb je het Nederland, je krijgt wat je graag wilt. Maar nu niet de schuld aan de verkeerde personen geven, Xander!!

Gerard op 07-12-2017 20:34

Waarom plaatsen jullie mijn reaktie niet ? 

Dat kan vanwege het niet voldoen aan de siteregels of op inhoud en toonzetting. Mod.

Lezer op 07-12-2017 20:45

Wat een flauwekulberichtgeving is dit. Politite levert heel goed werk hier. Eerst de eigen veiligheid en daarna als de ramenrammer zijn agressie wat kwijt is hem overmeesteren.

Shadow1100 op 07-12-2017 22:16

Heeeeeel verstandig van deze agenten!Even de zaak bekijken, handschoentjes aan, situatie inschatten en dan (zonder nekklem) op de grond leggen teneinde hem zonder enig noemenswaardig geweld van de handboeien te voorzien. Het valt me nog mee dat ze dit "geweld" nog gebruiken. Voor je het weet worden deze agenten door hun "leiding" en het Openbaar Ministerie er van beschuldigd dat ze opzettelijk en wederrechtelijk een door meegemaakt oorlogsgeweld en daardoor  getraumatiseerd mens (man of vrouw mag ook niet meer) met een niet-westerse immigratie achter(grond)stand en waarschijnlijk lijdend aan een lage bloedsuikerspiegel gepoogd te doden c.q. zwaar te mishandelen door gebruik te maken van dodelijke wapens ten opzichte van een ongewapend persoon en zullen ze dit, over enkele jaren van onzekerheid, voor de meervoudige kamer van de D666-rechtbank moeten verantwoorden waarna, na een interne disciplinaire straf, nog enige gevangenis- of taakstraf zal volgen. Over het algemeen is hun huwelijk door alle spanningen al wel stuk. Dussss....... heeeeeeel verstandig van deze agenten!

Ernie van de Wal op 07-12-2017 22:31

citaat: "Het Vaticaan heeft nooit veel op gehad met het Joodse volk" 

Dat is toch wel een understatement. Wij wijzen altijd naar de heer A. Hitler, kantoorhoudend te Berlijn, als het om Jodenvervolging gaat, maar de roomse kerk is werkelijk -de- aanjager geweest van antisemitisme. Vandaar uit was de Jodenvervolging door Hitler voor velen ook niet echt absurd. Pogroms waren redelijk normaal. Zelfs kort na WOII waren er nota bene in Polen nog pogroms. 

@lezer op 07-12-2017 20.45

Als opstandige Turken op politieauto's dansen denken de agenten ook aan hun eigen veiligheid en laten ze die jongeren hun gang gaan. De belastingbetaler lapt toch wel voor de reparatie van hun dienstwagens. 

En ook hier is het weer slappe thee. 2 dienders, ze zullen zelfs in Nederland wel enige bewapening hebben, waarmee ze die agressieve kerel in bedwang kunnen houden. Als ze alleen maar aan hun eigen veiligheid denken zijn ze waardeloos voor hun functie.  

HE op 07-12-2017 22:43

Deze zogenaamde 'politieagenten' doen niks omdat ze aangestuurd worden door politiek-correcte of beter gezegd politiek-corrupte burgemeesters en de hele linkse gang daaronder.

Het is namelijk slecht voor je carriere om moslims aan te pakken. Afgezien daarvan zijn ze er ook nog eens heel erg bang voor.

Uiteindelijk moesten ze wel ingrijpen in een dergelijke drukke straat. Het liefst hadden ze dit 'onder de politiek-correcte pet gehouden'.

Was dit  'incidentje' in Israel gebeurd dan was deze dader gewoon doorzeeft met kogels.

Anna op 07-12-2017 22:48

Dit voorval is heel goed te begrijpen. Want het gaat hier om een religieuze oorlog wereldwijd.

Ook wij hier in west Europa en overal, elk land waar de islam binnen komt zijn de aanhangers van deze religie verplicht om Jihad te voeren...... waar we hier dan een voorbeeld van zien..... En helaas begrijpt +- 80 tot 90% van de mensheid dit niet.......

Het gaat om de oorlog tussen de God van Abraham Izak en Jacob en de duistere god / satan van de islam Allah.. En alles wat toebehoord of ook maar een band met de Bijbelse God heeft moet worden vernietigd.

De climax  van deze religieuze oorlog vind  plaats in Israël en dan heel specifiek in Jeruzalem.....Dat is de navel ( centrum ) van de aarde......  De zogenaamde Palestijnen zijn het speerpunt van deze wereld wijde religieuze oorlog..... zij voeren een veroveringsstrijd  om de meest heilige plaatsen van het Jodendom en de Christenheid......( kijk naar UNESCO)  En nu Trump de realiteit benoemd en zegt dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is komen alle islamieten in opstand zelfs tot in Indonesië omdat dit hun ( islamitische ) eer te na is..... De satan weet dat hij maar weinig tijd meer heeft en nu probeert hij uit alle macht om het volk van Israël te vernietigen.....En dit zal eindeloos doorgaan totdat Jezus zelf zal,ingrijpen en terug komen naar deze wereld........ Dit is een Goddelijk totdat als de laatste heiden Jezus kent dan zal Jezus terug komen naar deze wereld Daar ,in Jeruzalem,  om te oordelen.... en om Zijn Koninkrijk op aarde te vestigen ........( beloofd aan zijn moeder!)........

Maar de islam is van mening dat de joden uitgeroeid moeten worden want de leider van Hamas  riep vandaag alweer op, tot niet alleen de joden uit Jeruzalem te verdrijven maar uit heel Palestina.......( Israël!!!!!!) ...( 8 uur journaal) ...... ..... De satan weet en kent de situatie op de wereld beter dan mening Christen, satan weet wat hem binnen kort te wachten staat......dus probeert hij bij herhaling dit volk uit te roeien....... voordat Jezus terugkomt  naar deze wereld (en dat zal in Jeruzalem op de Olijfberg  gaan gebeuren.) .... Hitler heeft het ook geprobeerd en in 1940/ 1945 zijn 6 miljoen joden vermoord en daarna verbrand.....dit volk moest worden uitgeroeid......waarom;;;;; alleen omdat ze jood zijn........  en  dit is  niet gelukt.... Want de hand van God is met dit volk..... dat hebben we in de afgelopen oorlogen die het volk Israël om zijn bestaan moest vieren gezien.......Dit volk vernietigen, dit zal nooit lukken , dit  volk, Israël,  heeft met hard werken een bloeiende maatschappij opgebouwd wat  geen enkel Arabisch land heeft gedaan ( en de Arabieren verdrinken nog wel in de olie!!! God heeft Ismael wel gezegend zoals hij beloofd had) En deze Arabische landen zijn ongeveer in dezelfde tijd ontstaan..........Helaas zijn de Arabieren in handen gevallen van een andere God, van Allah de door Mohammed tot god geproclameerde.........  

Wat we nu zien is dat  satan het nogmaals probeert om dit volk te vernietigen...want als het volk van Israël ( Jezus zijn broeders ) er niet meer zouden zijn dan kloppen de profetiën niet...... Dan zou God  een leugenaar zijn.....en daar is satan op uit om God tot een leugenaar te maken....... dit zal hem nooit lukken maar satan roert zijn staart heftig op deze wereld op dit moment..........Dat is wat er wereld wijd aan de hand is....... de strijd tussen de satan en God van de Bijbel de God van Abraham Izak en Jacob.........Heft uw hoofden omhoog, en weet dat uw verlosser leeft want nog is het einde niet...... Shalom 

Wim tytgat op 08-12-2017 03:06

Een held,en dit als rasechte vlaaming.

Kfir op 08-12-2017 07:51

Ongelofelijk dat er 1,5 miljard(!) mensen zijn die geloven in deze gewelddadige religie/ideologie en daar blind achteraan hollen!! De islam heeft vreselijk veel ellende teweeg gebracht! Niet vreemd want aan het eind van het boek Openbaringen (Bijbel), daar staat een duidelijke waarschuwing dat wie iets toevoegt aan de woorden der profetie in de Schrift, dat hem de plagen die in het Boek beschreven staan zullen treffen!!!! Dit zien wij keer op keer! Helaas hebben de dwaze naïeve westerse machthebbers willens en wetens deze ellende hier naartoe geïmporteerd!!

Tom Hendrix op 08-12-2017 08:27

@Anna: 22.48. uur, op 7/12. Geheel met U eens, Anna.

Nieuw Begin op 08-12-2017 08:30

Koran: Yerusalem is Joods!!

https://quran.com/5/20-21

De Koran zelf bevestigd dat Jeruzalem behoort aan het land dat 'Allah' heeft gegeven aan het volk van het boek. Niet te geloven dat de islamitische wereld dit koran vers blijkbaar is vergeten. 

Nieuw Begin op 08-12-2017 08:40

Shadow1100 op 07-12-2017 22:16 Zeer genuanceerd op eieren lopend in de zogenaamde rechtsstaat Holandistan geduid. GBY

Bob Fleumer op 08-12-2017 10:38

Als je de koran in je hoofd hebt is er geen plaats voor iets anders, dat bewijzen ze elke dag.

Rode Wouw op 08-12-2017 11:11

@Shadow1100 op 07-12-2017 22:16 : wat cynische , maar wel begrijpelijke reactie van u.

Wat mij betreft verliest de dader zijn asielstatus, wordt ongewenst vreemdeling en kan op de retourboor naar Turkije.

SEO op 08-12-2017 12:45

Nou ja, als de glassplinters in het rond vliegen, zou ik zelf ook ff nadenken voor ik ingreep. 

Islam, de horror religie van haat dat zich altijd 'beledigd' (lees: ik krijg mij zin niet) voelt!

Historische erkenning! Gefeliciteerd Israel! Gefelicteerd USA! Gefeliciteerd Trump! Hoopvol!!!

(Erkenning agv druk christenen USA. Zo zie je maar wat gebed kan doen!)

AEO op 08-12-2017 13:17

Jeruzalem wordt in de Bijbel vele honderden keren genoemd, in de koran zelfs nog niet eens één keer. Dat zegt toch al genoeg. Donald Trump mag dan wel een rare president zijn, maar hier heeft hij 100% gelijk!

willy op 08-12-2017 14:10

De politie heeft schrik van moslims de vernieling van Joodse eigendom doet ons weer denken aan Hitler . we hebben dit ook in Brussel meegemaakt en het is nog niet gedaan! Shalom

vijgeboom op 08-12-2017 14:51

Politie doet hier gewoon goed zijn werk, niks verkeerds aan. Dat die koran lezer al na enkele uren vrij kan de politie ook niks aan doen.

Drossaard op 08-12-2017 15:20

De mannen die hun woede op alle moslimterroristen in Europa uitten door een aanval op een moskee in Enschede in 2016 kregen elk 4 jaar gevangenisstraf. Niemand werd daarbij gewond of gedood en het gebouw had nauwelijks schade. Er was een molotov-cocktail tegenaan gegooid maar het vuur was snel gedoofd. Vier jaar! Kijken wat deze goede moslim te verduren krijgt van vrouwe Justitia. 

Tom Hendrix op 08-12-2017 15:22

We hebben in Nederland, dankzij de politiek; nu twee soorten politie: " linkspolitie en moslimpolitie". En daarvoor mogen we de kiezers bedanken die al meer dan 30 jaar maar blijven stemmen op: PvdA,GL,CDA,D66,VVD en GL. En dit krijg je er dan van, tenminste zo zie ik het. 

Rode Wouw op 08-12-2017 16:01

@AEO 13:17 : u hebt gelijk. Er zijn nare boze machten gaande die de boel opstoken. Zie Efeze 6.

Zie bijvoorbeeld de volgende studie van een korangeleerde, die duidelijk aangeeft dat ook vanuit de islam het land Israel aan het Joodse volk toebehoort.

http://www.templemount.org/quranland.html

Jasper op 08-12-2017 16:56

De Islam is niet geweldadig maar misbruikt door de NWO agenda om enerzijds de vluchtelingengolf op gang te brengen en anderzijds de regeringen in die landen omver te werpen. Dat is de zogehete Regime Change agenda opgesteld onder Bush en later uitgevoerd door Obama. Het begon bij het WTC, dat is misbruikt om angst te zaaien en de ....geen hoofedletters, zie siteregels in het leven te roepen om zodoende onze rechten als burgers af te nemen. Dit angst zaaien blijft tot op de dag van vandaag doorgaan op basis van heel veel false flag aanslagen die zogenaamd door Moslim terroristen worden maar in werkelijkheid door o.a. de CIA etc. uitgevoerd en gelijk misbruikt worden om onze rechten verder af te nemen.

Vergeet niet dat ISIS een o.a. door de CIA gecreerde beweging is die het doel had om juist Syrie en Irak te ontwrichten om enerzijds een regime change te bewerkstelligen en anderzijds dus de vluctelingen golf aan te sporen. Dat deze vluchtelingengolf zou komen stond al beschreven en vast in Agenda 21 van de VN en het verdrag van Barcelona. In 2040 moet EUropa 40 Mln Moslims hebben opgenomen omdat de NWO wil dat er een homogene bevolking ontstaat in de EU en wereldwijd een aantal superstaten waaronder de EU die geregeert worden door één wereld regering namelijk de NWO.

Dus beste mensen, Moslims zijn net zo goed het slachtoffer van deze propaganda en oorlogshitserij als wij. Elkaar haten is precies wat men wil. De huidige stromingen van de Islam heeft niets te maken met het echte geloof van de Islam. Het ware geloof van de Islam is een stuk nobeler dan heel het Christendom bij elkaar. Laten we dan vooral elkaar niet veroordelen maar eens een vuist gaan maken richting Brussel want dat orgaan is maar met 1 ding bezig en dat is het uitvoeren van de agenda die zij van bovenaf krijgt opgelegd.

beste Jasper, de Koran is het handboek en leidend voor het Islamitisch geloof, lees dat eens , zodat u tot gefundeerde conclusies komt. Mod.

SEO op 08-12-2017 17:16

@AEO. Zoekplaatje. Svp exact aangegeven naar welke regels u in dit lange lange artikel verwijst. Dank!

Rode Wouw op 08-12-2017 17:39

@Drossaard op 08-12-2017 15:20 : Goed punt, ben ook benieuwd.

Tom Hendrix op 08-12-2017 18:01

@Jasper: 16.56. uur. Wat U zegt over de NWO, en de false flag aanslagen gepleegd door bv. de CIA, daar kan ik wel in meegaan, Jasper. Ten aanzien van de islam, zie ik het toch anders, de islam streeft naar een wereldkalifaat. Dat moslims voor een deel ook slachtoffer zijn, daar kan ik ook wel in meegaan. Maar de koran en de islam, zijn wel degelijk een enorm probleem.

Maria op 08-12-2017 21:26

Als die gast iemand had gedood, had de politie dan volgens sommigen ook goed gehandeld of zouden ze dan de bak indraaien? Het is hun werk om te beschermen. Nu staan ze voor schut en iedereen weet nu ook hoe makkelijk ze hier wegkomen met agressie. Scheelt dat weer voor de volgende!

Harold op 08-12-2017 21:50

Je kon erop wachten: het nieuws van vanavond dat de dader een Palestijn is, maar natuurlijk helemaal niets tegen joden heeft en zijn daad ook absoluut niet antisemitisch was. Sterker nog, hij moet natuurlijk Allah erbij halen die geweld tegen personen zou afkeuren. Wedden dat er weer legio mensen in deze leugens trappen? 

De afkomst van de Palestijnen wordt ook wel eens gelinkt aan de 'kretensen'. Als ik de woorden van Paulus lees in Titus 1:12 'De Kretensen zijn altijd leugenachtig, kwade beesten, luie buiken', dan ben ik geneigd dat op basis van deze beschrijving zeker te geloven.

Harold op 08-12-2017 22:19

@Jasper 'de huidige stromingen van de islam heeft niets te maken met het echte geloof van de islam'

moet toegeven dat het zeer intrigerend is hoe mensen tot zulke conclusies komen. Talloze discussies heb ik al achter de rug met moslims en geen enkele moslim heeft mij nog kunnen uitleggen wat nu precies dat 'echte geloof van de islam' precies is. Behalve dan holle kreten als 'islam is vrede' om daarna weer scheldend en tierend mij voor racist uit te maken en zij daardoor wederom bewijzen dat die zogenaamde vrede erg ver te zoeken is. Dus wat is die 'echte Islam'? De moderator geeft het al aan: lees de Koran. Daar staat niet zoveel goeds in. De vredevolle teksten die erin staan hebben vooral betrekking op de eigen geloofsgemeenschap. Voor andere groepen, staan er heel andere oproepen in, zoals het bestrijden ervan. Vind jij het ook zo vredevol dat christenen en joden bestreden moeten worden? Dit is de echte islam Jasper. Als jij daar tezamen met de moslims in meegaat als het 'echte geloof van de islam' dan ben je of zelf moslim of verschrikkelijk naïef.

Eric op 09-12-2017 00:10

Heb de beelden van Rode Wouw bekeken. De politie voorkomt niet dat die gek naar binnen breekt terwijl ze hem volgens mij echt wel in de rug stevig hadden kunnen aanpakken. Eenmaal binnen had hij iemand ernstig kunnen verwonden en dan waren de agenten toch echt te laat geweest. Maar dat gebeurt gelukkig niet, de man komt terug, pas dan doet de linker agent wat hij eerder had kunnen doen. Mooi dat ze hem inrekenen, maar nee, dat had sneller gekund en gemoeten.

Correct Eric, goed gezien. Mod.

Tom Hendrix op 09-12-2017 14:11

@Jasper: 16.56. uur, op 8/12. Ik adviseer U het volgende boek, van een ex moslim eens te lezen, Jasper.

Met de titel: " Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen", auteur: IBN WARRAQ, met een inleiding van Professor: Afshin Ellian- bekend schrijver in ELSEVIER- en hoogleraar-, uitgegeven door Meulenhoff; ISBN 9789029081535/NUR717. Totaal 557 bladzijden, met het bewijs, dat de islam al 1400 jaar niets anders is, dan een wrede oorlogsideologie, overtrokken met een gejat religieus sausje.

@Harold: 22.19. uur, op 8/12. Gelet op bovenstaande reactie aan Jasper, heeft U volkomen gelijk.

Helma op 10-12-2017 09:31

Even in de context plaatsen; het restaurant was op het moment dat dit gebeurde nog dicht! Er waren dus geen mensenlevens in gevaar anders had de politie echt direct anders ingegrepen. Nu hadden ze meer 'tijd' om de situatie in te schatten, zo'n man kan tenslotte ook een slagersmes bij zich hebben en rond zwaaien als de politie hem benaderd. Dat is in menig landen al eens gebeurt namelijk. Tevens is er nu zwaarder bewijs tegen deze man. Dus waarom moet het gebracht worden alsof de Nederlandse overheid het toelaat om een aanslag op Joden te plegen?

Beste Helma:

Het reataurant kan wel dicht zijn maar dat sluit niet uit dat er geen  personeel  aanwezig was die voorbereidend werk doen. Als u de video goed bekijkt dan ziet u dat er momenten waren waarop de agenten de man van achteren hadden kunnen vastgrijpen voordat hij het reataurant inging. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl