Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Politie Amsterdam doet niets als man met Palestijnse vlag Joods restaurant vernielt

Is dit het begin van een herhaling van de jaren ’30 en ’40? Opnieuw kijkt de Nederlandse politie werkeloos toe terwijl Joden het doelwit zijn.

Om nog maar eens duidelijk te onderstrepen aan welke kant sommige Nederlandse autoriteiten staan: de politie in Amsterdam heeft letterlijk staan toekijken terwijl een waanzinnige man met een Palestijnse vlag -al ‘Allahu Akbar!’ en ‘Palestina!’ schreeuwend- de ramen van een Joods restaurant vernielde. Dit schokkende voorval doet terugdenken aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, toen de Nederlandse autoriteiten en politie vrijwel zonder protest met de Duitse bezetter meewerkten met het openen van de jacht op Joden.

 

Op een video opname is te zien hoe een man met een typerende Palestijnse keffiyah hoofddoek en een Palestijnse vlag de ramen van het Joodse HaCarmel restaurant in Amsterdam vernielt. Twee agenten staan doodleuk toe te kijken, en doen niets. Ze arresteren hem pas als hij met een Israëlische vlag terugkomt uit het restaurant.

Hoewel er niemand gewond raakte, noemde Herman Loonstein, hoofd van de Joodse Federatie Nederland, het incident als een ‘aanslag, een terreuraanslag, uitgevoerd door een man die zich als een terrorist gedroeg.’

‘Schokkend! Het is ongelooflijk dat het conflict tussen Israël en de Palestijnen zich hier afspeelt, tegen de Joods-Nederlandse gemeenschap,’ reageerde het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie over Israël).

Jaren ’30 en ’40 op herhaling?

Met het binnenhalen van grote aantallen volgelingen van de virulent antisemitische islamitische religie –Allah beveelt de uitroeiing van alle Joden- begint het leven voor de Europese Joden steeds moeilijker en beangstigender te worden, waardoor almaar grote aantallen het voor gezien houden in Europa, vermoedelijk meer dan terecht bang voor een herhaling van het drama uit de jaren ’30, dat uitmondde in de Holocaust in de jaren ’40.

Erkenning Israëlische hoofdstad Jeruzalem door VS mogelijk motief

De aanval  op het restaurant had vermoedelijk te maken met de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël, en het plan van president Trump om de ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen. (1) De islamitische terreurgroep Hamas, die ook in Den Haag veel vrienden heeft, riep op tot een ‘nieuwe intifada tegen de Zionistische vijand’.

Zoals verwacht kon worden veroordeelden Arabische en islamitische landen Trumps besluit. Ook paus Franciscus sprak er ‘grote bezorgdheid’ over uit. Het Vaticaan heeft nooit veel op gehad met het Joodse volk, noch met Israël, en ziet zichzelf al eeuwen als de legitieme plaatsvervangers van Gods beloften aan de Joden.  Deze ‘vervangingstheologie’ werd vervolgens overgenomen door het grootste deel van het protestantse christendom, alsmede door diverse andere op zichzelf staande christelijke kerken en groeperingen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

Pagina12
Qromwel op 10-12-2017 12:08

Inmiddels is hij op vrije voeten.

Comsol op 10-12-2017 15:03

Ik zou zeggen 5 minuten taseren die gast en hij doet het vast nooit meer! 

Rom op 11-12-2017 18:56

Van Aartsen een gotspe voor Joods Amsterda!!

Pluto op 11-12-2017 22:16

Dit is een uitnodiging voor een volgende aanslag, joden slaan niet terug, plegen geen aanslagen, ze verdwijnen gewoon, dus maakt men zich nergens druk om.

Miranda op 13-12-2017 10:01

In Zweden was het zondag ook weer raak:

https://nos.nl/artikel/2206821-arrestaties-na-aanval-op-synagoge-in-zweden.html?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl