HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Parlement Zweden neemt wet aan die immigranten boven Zweedse volk stelt


Etnische Zweed met een blanke huid? Dan heb je pech, want overheid èn kerk richten zich vrijwel uitsluitend op pas aangekomen moslimmigranten. (Afbeelding: Flickr / Sigfrid Lundberg (2)).

Wat al jaren praktijk is, werd eerder deze herfst ook officieel gemaakt: het Zweedse parlement heeft een wet aangenomen waarmee moslimmigranten officieel boven het autochtone Zweedse volk worden gezet. De door critici gebruikte term ‘maatschappelijke zelfmoord’ is nu meer dan ooit op zijn plaats. Terwijl grote aantallen dakloze Zweden op straat de vaak bittere winterkou moeten zien te overleven, krijg migranten die bijna allemaal één specifieke religie aanhangen, van zowel staat als kerk (!) een almaar extremer wordende voorkeursbehandeling.

 

Zweden is al jaren één grote grabbelton voor zowel legale als illegale immigranten, reden waarom het Scandinavische land zo’n populaire bestemming voor hen is. Deze immigranten hebben nu ook officieel een voorkeursstatus gekregen. Zo krijgen autochtone Zweden die al jaren op de wachtlijst staan voor een huurwoning vanaf deze herfst te horen dat de hun beloofde woningen allereerst aan pas aangekomen en werkloze immigranten worden gegeven – gratis. Sommige Zweden protesteerden heftig, maar de linkse regering in Stockholm weigerde naar hun bezwaren te luisteren.

Overheid en kerken laten etnische Zweden in de kou staan

Nog erger is dat aanzienlijke aantallen etnische Zweden deze winter in de kou op straat moeten slapen. Zij vallen buiten de boot van de ruimhartige sociale zekerheid, waarvan de miljardenpot nu vrijwel uitsluitend wordt gebruikt om het de vele moslimmigranten zo goed mogelijk naar de zin te maken – en dat met belastinggeld dat door de autochtone Zweden is opgehoest.

De Zweedse kerk loopt netjes in de pas met de overheid. De kerken in het district Göteborg openen tussen 15 december en 15 maart hun deuren voor daklozen. Prachtig idee, maar... alleen buitenlandse daklozen, dus migranten, ook illegalen, zijn welkom. Met andere woorden: ben in je Zweden geboren, heb je een blanke huid, en ben je dakloos? Dan straft zowel de staat als de kerk je daarvoor door je letterlijk en figuurlijk in de kou te laten staan.

Schokkende acceptatie door Scandinaviërs die bang zijn ‘racist’ te worden genoemd

‘De mensen met gezag, van de hoogst geplaatste nationale leiders tot aan de onderste lokale bureaucraten, lijken te hebben vergeten voor wie ze werken,’ schrijft Bruce Bawer voor het Gatestone Institute. De complete overheid lijkt zich enkel als barmhartige Samaritaan voor vreemdelingen te willen opstellen, en vergeet de Zweedse burgers die dit peperdure systeem met torenhoge belastingen overeind houden.

‘Nog schokkender is dat miljoenen Scandinavische burgers dit accepteren,’ vervolgt Bawer. ‘Vanaf hun geboorte zijn ze gedrenkt in het multiculturalisme. Miljoenen durven niet op te eisen wat hen rechtmatig toekomt, waar ze zelf voor hebben vertaald, wat ze verdienen, omdat ze anders door anderen, en zelfs door zichzelf, als onverdraagzaam worden gezien.’

Sommige Zweden pikken het niet meer

Er zijn echter ook Zweden die het niet meer pikken. De vrijheidspartij Zweden Democraten is ondanks een boycot door alle andere politieke partijen sterk in opkomst, net als alternatieve internetmedia zoals Samnytt, dat onlangs berichtte over het bizarre besluit van de kerken in Göteborg om alleen moslimmigranten –die het christelijke geloof als een gruwel zien dat moet worden onderworpen of vernietigd- toe te laten, en zelfs dakloze kerkleden te weigeren.

Daar kwamen ladingen boze reacties op, zoals ‘Het pad naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen’ en ‘De haat tegen etnische Zweden kent geen grenzen’. Een derde suggereerde dat de Zweedse kerken zich nu net zo goed in moskeeën kunnen veranderen, compleet met minaretten.

Collectieve zelfmoord

Het politiek-correcte links-liberale beleid in Zweden is dan ook een perfecte handleiding voor ieder autochtoon volk dat zichzelf wil afschaffen, en gewillig alles waar de vorige generaties zo hard voor gewerkt hebben, overgeeft aan vreemden waarvan 9 van de 10 er een extreem vijandige religieuze ideologie op nahouden, en die de misdaad in een land als Zweden hebben doen exploderen.

Wij vragen ons af of toekomstige generaties –àls die er al ooit komen- over 100 jaar wel zullen kunnen geloven dat hun voorouders in Europa op zo’n onthutsende wijze collectief zelfmoord pleegden, en zich daar nog goed bij voelden ook.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Flickr / Sigfrid Lundberg / CC BY-SA 2.0

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Jean op 08-12-2017 19:47

Nu kunnen we zoveel jammeren als we willen "het helpt geen barst", de Zweden hebben er blijkbaar geen probleem mee anders hadden ze al lang ingegrepen en wij hebben ons niet te bemoeien met de interne Zweedse problemen. Wij Europeanen moeten strijden tegen die lafaards in dat EU gedrocht want daar wordt de kanker gekweekt die heel Europa wil vernietigen.

ohje op 08-12-2017 20:39

Hie al lang net zo.

ster op 08-12-2017 21:29

Je zou je schamen om een zweed te zijn  zeg.

Tom Hendrix op 08-12-2017 22:09

Zie waar het socialisme tot leidt!. Ik heb er geen woorden meer voor, dit zijn tekenen die erop duiden, dat de duivel steeds harder aan het werk is. De politiek en/of de mensheid, daar tel ik niet meer op, ik bouw op de Here Jezus, de enige hoop.

Kim op 08-12-2017 22:27

Knetter en knettergek, de Zweden links laten liggen en eigen plan trekken in het lageland de EU is uit op een genocide van eigen volk, en dat laten ze de bevolking op zichzelf doen. Nexit per direct.

jan op 08-12-2017 22:40

Wat ik niet snap heeft de Overheid dan nog verstand of niet. ik begrijp er niets meer van of ze zijn verblind, dat kan niet anders Wie geeft nu zijn land af waar ze eeuwen voor gewerkt hebben. De duisternis overweldigt. 

mientjei op 08-12-2017 22:46

Hier lig je toch wakker van? Wat onmenselijk, en dan te bedenken dat die immigranten uit hele warme landen komen, en dan laat je je christenbroeders doodvriezen buiten, dat is moord en heeft niets met liefdadigheid te maken, het is wreedheid.

@ Ohje    in Nederland worden de daklozen naar binnen gehaald als het heel,koud is, ze krijgen veldbedden in een hal en soep

Maar daar hebben ze in Zweden zeker geen geld meer voor   grrrrrŕ     heel kwaad nu  laat ze zelf maar een nachtje buiten zitten die linkse sukkels, dat  zal ze misschien genezen van hun waanzin

Semper paratus op 08-12-2017 23:04

Volgens mij zit er iets in hun knackebrod dat niet goed meer is, een compleet volk naar de knacke.

cefas op 08-12-2017 23:07

Zweden is bezig met zelfdestruktie onder aanvoering van de decadente/verradelijke linkse overheid en linkse kerk, die hun eigen autochtone burgers, letterlijk en figuurlijk in de kou laten staan. Vooropgezet plan, of totale blindheid en misleiding van diezelfde overheid en kerk of----beide?

gietje op 08-12-2017 23:15

Dit is ... geen hoofdletters, zie siteregels Mod. Oorlog tegen onze cultuur en alles dat blank is.

cefas op 08-12-2017 23:17

De valse beschuldiging door links om voor racist uitgemaakt te worden, als je anders denkt over illegalen, wordt door links volledig uitgebuit om andersdenkenden lam te leggen en de mond te snoeren. Dit nu is linkse democratie maar is in wezen linkse tirannie. Dat geldt voor Zweden maar ook voor Nederland en de rest van Europa.

Caesar Flickerman op 08-12-2017 23:18

welke "wet"? Iemand die wel zin had om dit verhaal te lezen of stond het er wel in?

De Nadenker op 09-12-2017 00:20

Raar verhaal , twijfel allom dat de Zweden de moslim migranten boven het eigen volk steld .

Deze wet zou ik graag willen verifiëren .

 

Nieuw Begin op 09-12-2017 00:24

Deut. 28...straf op de bedreiging van afval van de levende God voor de Israelieten destijds is nog steeds huiveringwekkend aktueel zoals ook Zweden dus anno 2017 bewijst:

IK zal u slaan met Waanzin...en ...uw ogen zullen waanzinnig worden vanwege het schouwspel dat ze zien......

 

Beste Nieuw Begin: ook hier geldt weer oorzaak en gevolg als een volk onder de bescherming van God wegloopt. Zie voorbeeld paraplu bij posting van Vijgeboom. Ook dient u de toenmalige cultuur in ogenschouw te nemen. Men leefde toentertijd met afgoden, die hardvochtig en dreigend waren en waar de mensheid aan moest offeren om die goden gunstig gezind te houden. Deed men dat niet dan bracht die duistere geestelijke wereld onheil en geweld .

Zo dacht men toen en van dat denken heeft men zich niet direct kunnen bevrijden toen de God  van de bijbel zich begon te manifesteren. Men dacht dat die God dezelfde karaktereigenschappen had als die van de afgoden.

Die afgoden vertegenwoordigden een duistere geestelijke wereld,waar wel degelijk kwade krachten zich manifesteerden. Toen kwam God zelf naar de aarde via zijn zoon de Christus om te laten zien hoe zijn karakter was en is.

God dreigt niet met geweld maar waarschuwt wel dat geweld een gevolg kan zijn als er geen goddelijke bescherming meer op een volk rust en dat leest u in deze profetie, God slaat niet met  `waanzin` maar de waanzin komt als een gevolg van een verkeerde keuze.

Dit hoort eigenlijk thuis op het geloofsforum. Mvg. Mod.

mientjei op 09-12-2017 01:37

@ De nadenker   blijkbaar heb je nog niet genoeg nagedacht, dat je niet ziet wat er zich afspeelt

Ook  bij e.j. bron kon je vandaag hier een heel stuk lezen over de discriminatie van deze autochtone daklozen, een ongelofelijk schandaal    en trouwens die discriminatie  bij de verdeling van sociale huurwoningen, daar kijken we niet eens meer verbaast

 Van op, dat weten we al lang, ook in Nederland

De Nadenker op 09-12-2017 01:49

@mientjei wat er zich afspeelt , inderdaad dat weten wij wel .

Vandaar dat men voor de derde keer Rutte in het zadel helpt.

Blijkbaar stemt men hier toch duidelijk op Eurofielen , ik niet hoor .

Rood Wit Blauw Nederland hoort bij jou gaat bij mij in een moeite door .

Maar een wet zoals in Zweden gesteld zou zijn gaat mij wat te ver . 

Tabris op 09-12-2017 02:26

"Wij vragen ons af of toekomstige generaties –àls die er al ooit komen- over 100 jaar wel zullen kunnen geloven dat hun voorouders in Europa op zo’n onthutsende wijze collectief zelfmoord pleegden, en zich daar nog goed bij voelden ook."

Welke toekomstige generaties?

Bert op 09-12-2017 02:26

ik wil graag een betrouwbare bronvermelding zien en lezen waar dit nieuws in staat, ik betwijfel dit verhaal sterk..

U kunt natuurlijk ook zelf eens gaan zoeken op het internet. Mod.

Janus op 09-12-2017 02:32

Marie Heléne Elisabet Fritzon, Sociaal democraat, minister van Immigratie en vice-minister van Burgerlijke Zaken. Wie noemden ze in WOII ook al weer sociaal-democraten......juist ja; en wat waren dat voor gelovigen ......juist, zie of onderzoek haar naam, ben je blind cefas 

Tom Hendrix op 09-12-2017 08:19

@Cefas: 23.17. uur, op 8/12. Mee eens, beste Cefas.

Gorghel op 09-12-2017 10:12
Misschien is er ook een andere kant aan het verhaal. Westerse regeringen creëren misschien wereldwijde legimiteit voor vluchtelingen omdat men verwacht dat Europa door rampen getroffen zal worden en de Europese bevolking zal moeten vluchten naar andere landen. Zoals naar landen in Zuid- en Midden Amerika, Afrika, het Midden Oosten. En dan is het handig als je kunt aantonen dat je zelf altijd vluchtelingen met voorkeur hebt behandeld en dus ook dezelfde behandeling van je mensen verwacht door die regeringen.
Lukas op 09-12-2017 10:53

Graag zou ik eens beveredigend antwoord krijgen op de vraag; "Waarom laten zovele politiekers (in het Westen zeg maar!) een vernietigende cultuur massaal binnen en moeten onze eigen moeizaam verworven waarden, normen en geloofsovertuigingen vernietigd worden?"

Want één ding is duidlelijk, onze polieke leiders willen(!) het zo.

en wegkijken maar. op 09-12-2017 12:36

jammer dat mensen re goed bedeeld zijn liever uitstellen...langer genezen als dat nog kan dan..leed van mensen niet voor open willen staan...kennen dat soort onmenselijk geloof niet....als amusement als film   was vroeger en kan alleen nog in hollywood...extreem naief slaat de plank zo echt mis...goedwelvarend als opvoeding geschiedenis komt ons niet ten goede ...als je kwaad niet meer kan in zien... geldt opzig voor heel europa ging redelijk goed .....wat een onzeker iets als toekomst ...grrr

Westbound op 09-12-2017 13:44

Eigen schuld, dikke bult. Dan hadden de Zweden maar fanatiek moeten demonstreren. Ze laten door hun eigen regering over hun heen lopen. Vroeger waren de Zweden dappere krijgers, maar nu zijn ze verworden tot een verzameling lafbekken, die geen actie meer durven te ondernemen. 

Tom Hendrix op 09-12-2017 14:19

@Lukas: 10.53. uur. Natuurlijk willen onze politieke leiders dat zo, Lukas. Als lakeien van Soros en de nwo, hebben zij en/of hun partijgenoten, in 1975, ons Europeanen verraden, door in te stemmen, met, " de Resolutie van Straatsburg", ofwel "oil for immigration". Kijkt U het maar na, door te googlen op het betreffende verdrag.

Grietje op 09-12-2017 14:51
Zie voorbeeld paraplu bij posting van Vijgeboom.
 
dat was op vijgeboom op 08-12-2017 16:31

God keert Zijn 'gezicht' niet af, dat doet de mens zelf, die zijn gezicht afkeert van God en zodoende ook wegloopt voor de bescherming van GodAls het regent en u weigert onder uw paraplu te lopen, dan wordt u nat. Dat is niet de tucht van de paraplu.

Hoe goed kun je het verwoorden... ;)

ohje op 09-12-2017 16:02

Lukas

goede vraag

Ernie op 09-12-2017 19:00

Misschien moeten alle linkse denkers in zweden gaan wonen samen met hun buitenlandsche broeders. Wat zal sat opluchten vooe de rest van europa.

Lukas op 09-12-2017 21:38

Het enige antwoord dat ikzelf kan verzinnen op mijn eigen vraag is nogal surealistisch...en dus nogal onwaarschijnlijk. Maar toch begin ik er meer en meer geloof aan te hechten, hoe waanzinnig het ook lijkt.  Dat antwoord geef ik hier maar even bondig mee; Het zou wel eens best kunnen dat een thans latente weledmacht (...de "illuminati"??) die invasie van haat en geweld binnenhaalt en zo maar laat begaan om doelbewust een Westerse anarchie te creëren. Ja, een burgeroorlog. Waarom? Omdat een conventionele oorlog niet meer mogelijk is zonder dat er dan binnen de kortste keren naar kernwapens zal gegrepen worden. Dat zou het einde van de planeet betekenen en dat willen 'ze' natuurlijk niet want dan verliezen 'ze' meteen ook hun machtsmonopolie.  Het lijkt me zo dat 'ze' die anarchistische toestand als het ultieme middel zien om, enerzijds, de economie weer aan te zwengelen en anderzijds hun politieke macht te verzekeren.  Concreet; uit anarchie ontstaat (net als bij een conventionele oorlog) vernietiging van alle huidige verworvenheden, zowel maatschappelijk als materieel, en die moeten dan terug hersteld worden. Gevolg > Economie en welvaart kunnen dan terug floreren.  Secundo; 'ze' denken; "Laat bepaalde bevolkingsgroepen het vuile werk maar opknappen." Dat vuile werk houdt dan vooral in; het elimineren van Joden en christenen. Eens dat zo goed als gebeurd zal zijn kunnen 'ze' ingrijpen en de chaos herstellen met als belangrijk gevolg dat 'ze' als de grote redders  (aangevoerd door de antichrist?) zullen onthaald worden en unaniem de stemmen van de overgebleven bevolking zullen krijgen en...bijgevolg zò de wereldheerschappij. Dit is thans voor mij de meest plausibele verklaring voor het meest ongeziene en ongehoorde politieke beleid ooit. Mocht er een aannemelijkere verklaring zijn dan hoor ik dat graag.

Ernie van de Wal op 09-12-2017 22:32

Ik heb mijn zwager al vaker genoemd als illustratie van het probleem. Gereformeerd Vrijgemaakt, met zijn HBS goed opgeleid, goede baan gehad, maar komt voor zijn nieuwsgaring niet verder dan het NPO journaal en het Nederlands Dagblad. Stemt CU. En in zijn wijk is weinig loos. Zo zijn er nog veel te veel mensen, die totaal buiten elke realiteit leven omdat ze niet verder kijken dan hun neus lang is. 

En die houden het partijkartel in leven, hoewel dat kartel met de dag meer scheuren begint te vertonen. 5 jaar geleden kon je alle problemen nog aardig onder het tapijt vegen, maar tegenwoordig is er niet genoeg tapijt meer om alles onder te verbergen.

clomp op 10-12-2017 01:50

Europa is verloren.

het is te laat als je als volk niet op staat

Oma op 10-12-2017 05:02

Kan goed zijn, Lukas....alle staatsschulden worden immers telkens in één klap weggeveegd door een oorlog en dan kunnen ze de teller opnieuw op nul zetten voor de schulden en volop vers geld bijdrukken dat uiteraard enkel aan bevoordeelden wordt uitgedeeld terwijl de rest crepeert...

Maar....hiervoor moeten ze eerst nog het cash geld zien uit te bannen om digitaal te kunnen blokkeren en plunderen om de paniek onder de bevolking compleet te maken...digitale electriciteitsmeters behoren ook tot dat plannetje: dan kunnen ze vanop afstand afsluiten onder het mom van een black-out, geen electriciteit meer, geen verwarming etc...geen geld om voedsel te kopen dus honger en dan zullen de rellen wel komen die dan door de politie en het leger wellicht worden neergeslagen?

Verder legaliseren ze nu zelfs al die 'bepaalde bevolkingsgroep' (het kannonnevlees) door hen in te lijven bij ordehandhavers en op sleutelposities onder het mom van 'diversiteit' - handig vermits de politiek onze autochtone politie-agenten nooit zo gek zouden krijgen dat ze eigen bevolking vermoorden. 

De moslims voor hun politieke kar spannen door hen carte blanche te geven als gewapende politiemacht waarbij de wraakzuchtige moslims eens goed hun frustratie en haat jegens het westen kunnen botvieren op de autochtonen en andersgelovigen, samen met de vele, ongestrafte criminelen en slapende terroristische cellen die de politiek voor die reden zo 'menslievend' en massaal heeft binnengehaald..

Het aloude, politieke patroon herhaalt zich: zelf een probleem veroorzaken, chaos creëeren en de boel zodanig laten verrotten dat het volk maatregelen eist en bereid is hun vrijheid voor nepveiligheid op te offeren, (vrijwillig - belangrijk: want dan kan de politiek haar bloederige handen in onschuld wassen, hun verantwoordelijkheid afschuiven en het volk als zondebok aanwijzen) om dan met hun 'oplossing' op de proppen te komen die....het eigenlijke doel van in het begin reeds was: totale machtscontrole over de overlevende slaven en nwo.

rinus op 10-12-2017 12:48

Als Zweden valt duurt het niet lang voordat wij ook aan de beurt zijn

Qvic op 10-12-2017 18:42

Het autochtonen volk is allang monddood en gewillig gemaakt. Vrije verkiezingen zijn een illusie geworden, omdat er van hogerhand al de definitieve uitslag bepaald is voordat de stembureau's opengaan. Alle westerse regeringen zijn omgekocht en daar geldt enkel de macht en het geld, de autochtonen bevolking doet niet meer ter zake en dienen enkel als een onuitputtelijke belastingbetaler voor de overheid. De overheden zijn door de jaren heen al bijna geheel doordrenkt met moslims. Die bepalen nu het politieke beleid binnen de lidstaten. Doordat elke immigrant direct de zelfde rechten als de autochtonen kregen bij binnenkomst van het land, zoals het stemrecht. Voor de links liberalen was het aantal zetels behouden in de regering, belangrijker dan hun eigen autochtonen bevolking vertegenwoordigen en de welvaart van het land. De politieke leiders zitten nu enkel voor hun eigen ambitie en kunnen van de een op andere dag het land verlaten, als dit nodig is voor hun veiligheid. Dat zij daarmee hun eigen bevolking en land daarmee in de steek laten en verraden vinden zij niet belangrijk, enkel hun eigen lijf en hun eventuele gezin in veiligheid brengen is voldoende voor hen. Voor de autochtonen bevolking rest eigenlijk nog 1 middel om de zaak in hun voordeel te laten escaleren en dat is een massale algehele staking voor een langere periode. Zodat het gehele land tot stilstand komt. Want dan pas beseffen de regeringen dat zij niet zonder de autochtonen burgers kunnen overleven. Dit lijkt misschien overdreven, maar als er niets van de massale kracht van de autochtonen bevolking gedaan wordt. Zullen alle autochtonen stuk voor stuk geëlimineerd worden, als ze op de zelfde voet als nu doorgaan.

liever niet op 10-12-2017 18:46

lukas heeft gelijk wat komt is het beste  nog 4 jaar 

Sirius op 10-12-2017 19:35

Gorghel daar kan u wel eens gelijk in hebben.Heb ik al eerder gezegd dat er wat achter zit.   Alleen hebben de mensen daar eerst nog jaren last van.  

Tom Hendrix op 10-12-2017 19:39

@Qvic: 18.42. uur. Roerend met U eens, Qvic.

Lukas op 11-12-2017 14:31

Oma,

Helemaal akkoord met uw aanvulling!

Hnedrik op 11-12-2017 17:10

En ontfermen de moskeeën in Zweden zich dan niet over de arme Zweden?

Zo niet, dan zijn het géén gelovigen.

Q.E.D.

Oma op 11-12-2017 17:47

Het plan wordt duidelijker met de dag en door élke nieuwe, politieke maatregel, Lukas.

Dus zal enkel de optie van Qvic overblijven: "Voor de autochtonen bevolking rest eigenlijk nog 1 middel om de zaak in hun voordeel te laten escaleren en dat is een massale algehele staking voor een langere periode. Zodat het gehele land tot stilstand komt. Want dan pas beseffen de regeringen dat zij niet zonder de autochtonen burgers kunnen overleven. Dit lijkt misschien overdreven, maar als er niets van de massale kracht van de autochtonen bevolking gedaan wordt. Zullen alle autochtonen stuk voor stuk geëlimineerd worden, als ze op de zelfde voet als nu doorgaan."

Wánt de misdadige politiek blijft weigeren rekening te houden met en de wil van de autochtone bevolking te respecteren voor ons wélzijn, alleen....moet het volk nu nog haar macht beseffen, de macht van aantal, zich verenigen, het land en liefst heel europa plátgooien tot de politiek van richting verandert.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl