Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump


Waarnemend CIA directeur Michael Morell (links) met minister van Defensie Leon Panetta (2013). (Afbeelding: Wikimedia Commons, ministerie van Defensie (DoD)(2)).

Opnieuw is een door de reguliere media ‘complottheorie’ genoemd feit bevestigd als de waarheid: Michael Morell, lange tijd vice-directeur en enige tijd waarnemend directeur van de CIA, heeft in een verrassend openhartig interview met Politico toegegeven dat de ‘Deep State’ (schaduwregering achter o.a. de Clintons) oorlog voert tegen president Donald Trump. In de zomer van 2016 ging Morell pal achter Hillary Clinton staan, en leverde hij zware kritiek op Trump. Ook was hij één van de eersten die met de Rusland-hoax naar buiten kwam, een verzinsel dat werd bedacht om Trump ten val te brengen.

 

Morell zei dat hij en andere leiders van de inlichtingendiensten ‘niet goed nadachten’ over de negatieve gevolgen toen ze besloten om zich met de politiek te bemoeien en zich tegen Trump op te stellen. Hij had bijvoorbeeld zelf in een ingezonden commentaar in de New York Times geschreven dat ‘ik er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat zij (Hillary Clinton) gekozen wordt als onze 45e president’, Trump ‘een bedreiging voor onze nationale veiligheid’ genoemd, en zelfs dat ‘wij kunnen zeggen dat (de Russische president) Putin meneer Trump als een onwetende agent van de Russische Federatie heeft gerekruteerd.’

Het is zeer ongewoon dat een van de hoogst geplaatste topleiders van een inlichtingendienst zich zo duidelijk met de politiek bemoeit en die probeert te beïnvloeden. Morell gaf in zijn interview vrijwel letterlijk toe dat de ‘Deep State’ inderdaad de oorlog heeft geopend tegen Trump. ‘Vanuit Trump gezien... ziet hij een voormalige CIA directeur en een voormalige NSA directeur, Mike Hayden... die hem en zijn beleid bekritiseren. Daar zou hij terecht van kunnen zeggen ‘wat is er gaande met die inlichtingenjongens’. Zijn het nu politici?’

‘Trump moet wel gedacht hebben dat we hem te pakken wilden nemen’

Trumps beschuldiging dat het via de media verspreide ‘Russiagate’ nepnieuws enkel is bedacht om hem te beschadigen, lijkt hiermee bevestigd, ook al lijkt Morell hier geen spijt van te hebben. Tegelijkertijd beschuldigt hij ook zichzelf door eraan toe te voegen ‘en hij (Trump) ziet een vice- en voormalig waarnemend directeur van de CIA die kritiek op hem heeft en die achter zijn tegenstander gaat staan.’

‘En toen hij de Republikeinse kandidaat was geworden, werd er 24 tot 48 uur na zijn eerste inlichtingenbriefing informatie gelekt die hem en zijn toenmalige veiligheidsadviseur Michael Flynn in een negatief daglicht plaatsten.’ Ook de toenmalige directeur, John Brennan, verzette zich onmiddellijk tegen alles wat Trump zei en van plan was.

Toen Trump eenmaal tot president werd gekozen, had hij dagelijks op de hoogte moeten worden gehouden door de inlichtingendiensten. Maar dat gebeurde niet. ‘Binnen een paar dagen werd er gelekt dat dit niet gebeurde. Trump moet dus wel gedacht hebben ‘wie zijn die mensen? Willen ze me te pakken nemen? Is dit een politieke organisatie?’... Dus ik denk dat er een aanzienlijk nadeel was toen we ons op dat moment met de politiek bemoeiden.’

Trump wantrouwen is terecht

Politico journalist Susan Glasser stelt op grond van Morells ontboezemingen dat Trump gelijk heeft met zijn gevoel dat er actief werd en wordt geprobeerd om politieke verdeeldheid te zaaien. ‘En nu staan u en anderen aan de ene kant, samen met mogelijk al uw voormalige collega’s, en hij aan de andere kant.’

‘Ja,’ erkent Morell. ‘Maar je kunt daar niet zomaar voor kiezen... Bij de CIA werk je voor de president van de Verenigde Staten. Dat is jouw klant. Als die klant dan twijfelt aan wat je aan hem of haar vertelt, en kiest wat hij wel of niet accepteert, is dat demoraliserend. En daarom nemen mensen bepaalde maatregelen... Veel collega’s hebben mij gezegd dat ze erover denken ermee te stoppen.’

In het interview had hij echter zojuist toegegeven dat hij zelf één van de hoofdpersonen is in dat ‘demoraliserende’ scenario, wat juist de reden is dat president Trump zijn inlichtingenmensen niet volledig vertrouwt.

Bedenk daarnaast dat Morell de persoon is die de – nooit bewezen – ‘Russisch hacks het politieke equivalent van 9/11’ noemde, en constant nieuw voer geeft aan de ‘Russische propaganda’ hype (terwijl hij tegelijkertijd een lang interview gaf aan Russia Today om zijn nieuwe boek te promoten...). (1)

Nederlandse media blindelingse nepnieuws verspreiders

Waar wij nog aan toe willen voegen dat ook de Nederlandse media volkomen blindelings het door de CIA bedachte, aan hysterie grenzende ‘Russiagate’ nepnieuws volgen –en nu weer de zoveelste ronde fake aanklachten tegen Trump wegens seksuele intimidatie-, zonder ook maar een seconde zelf onderzoek te doen of al deze ongefundeerde beschuldigingen wel kloppen. En dat zegt opnieuw alles over de (on)geloofwaardigheid en van de ‘professionele’ nieuwsverstrekkers in ons almaar linkser berichtende, en daardoor erg eenzijdig geworden medialandschap.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Wikimedia Commons / Secretary of Defense / Bron: http://www.flickr.com/photos/secdef/8473711617/sizes/o/in/photostream/ / cc-by-2.0

Zie ook o.a.:

19-11: Europese media en politiek stevig in de greep van Rusland-hysterie

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier (Oud FBI baas Comey, nu onderzoek naar Trump leidend, blijkt onderzoek naar corrupte deals Clintons met Russen te hebben onderdrukt)
18-10: FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 kregen door corrupte deals met Russen
09-09: ARD redacteur bevestigt Westerse mediadictatuur: “Burgers worden totaal bedrogen’
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Tom Hendrix op 12-12-2017 15:31

Geheel eens met het artikel.

Koddebeier op 12-12-2017 16:22

Dat soort lieden horen in de gevangenis !! Als ze in Rusland hadden gewerkt, waren ze allang verdwenen !

cefas op 12-12-2017 16:25

Wat een smerig links politiek zooitje, heel die vroegere CAI onder verantwoordelijkheid van Clinton en Obama. Hoop dat Trump schoon schip maakt met deze onderwereld- figuren, die nu undercuver opereren.

rescue op 12-12-2017 16:30

Trump kan alleen terugslaan door voortdurend in het openbaar de CIA en de FBI neporganisaties te noemen die niet meer voor de staat maar voor de politici werken die hen aanstaan. Volkomen belachelijk maken is de juiste manier en wel in het openbaar. En dan het congres vragen de hele top te ontslaan. Wat niet helpt is liegen tegen de aanklagers ook al gaat het nergens over, want dat geeft hen munitie om te schieten.

SEO op 12-12-2017 17:42

Trump bashen is niets nieuws. Bijna iedereen werkt mee. Wist u dat Obama ook heeft gezegd dat Jeruzalem de ondeelbare hoofdstad van Israel was? Niemand maakte zich daar toen druk om. Bij Trump wel 'natuurlijk'.

https://www.cnsnews.com/news/article/candidate-obama-also-called-jerusalem-israel-s-capital-then-backtracked

Josef op 12-12-2017 17:46

De CIA is nog nooit anders geweest dan een  corrupte bende, met de moord op,  Kennedy begon het volgens mij .

Want waarom mocht er toen die tijd pas na 75 jaar na moord openheid gegeven worden volgens L.B. Johnson?

Faraday op 12-12-2017 17:51

Voorheen wist ik niet dat wikileaks het bewijs al eens had gepubliceerd dat de VS een hack kunnen construeren als origineel Russisch.

Een essentiële denkpiste die vele, zo niet alle complottheorieën zoals de russiagate op drijfzand plaats.

Stel je voor dat je buurmaan een mail kan versturen met jouw mailadres...

https://consortiumnews.com/2017/05/20/the-gaping-holes-of-russia-gate/

Emanuel op 12-12-2017 17:59

We zullen nepnieuws voorlopig moerten aanhoren, maar accepteer het niet, ofschoon je daar niets aan kunt doen. Want het is verzinsel uit het brein van de satan. Dit zal even doorgaan. Doch u weet ook dat het einde dichtbij is van zulke zaken.

Er is beslist zeker ook rechtvaardigheid op de aarde. Maar die wordt onderdrukt. Doch President Trump zal alle nepbeschuldigingen overwinnen. De leugen zal worden vernietigd door de waarheid. Er is veel leugen in de madia omdat men daarin zijn brood verdient. Dat is geen kwaad, want de wereld is zo geworden. Je moet de waarheid overboord gooien en de leugen aanhangen voor je brood. Bekijk vele ongelukken met ministers in NL.

Is er iemand die in zulke zaken kwalijk moet genomen. Mijnsinziens niet. Het is de geest van de tijd, waarin wij nu leven.

Hetzelfde gebeurt in USA ook. Broodvrees, broodwinning. Algemeen kunnen we stellen: De aarde is beroofd van zijn rechtvaardigheid. En dit weten we, want het is ons te voren bekendgemaakt. Valt er iemand kwalijk te nemen? Geen mens, wel de leugenaar(trawant van de satan). Men volgt hem bewust of onbewust.

Dit euvel is in de journalistiek sterk aanwezig. Men wil primeur oogsten en verspreidt zonder na te trekken wat men hoort of anderen hebben gefantaseerd en verspreid.

Hoelang zal dit nog duren? Heel kort, want het einde is dichterbij dan men bewust is. Houdt moed allen, uw verlossing is nabij.

Tom Hendrix op 12-12-2017 18:59

@cefas: 16.25. uur. Links en de islam zijn de meest duistere krachten in onze wereld, cefas.

Jasper op 12-12-2017 19:50

Ik denk dat Trump heel goed wist waar hij aan begon en dat juist zijn doel was om de NWO of te well deepstate kapot te maken. Dat heeft hij ook in verschillende speeches bevestigd voordat hij president was. Wat ik zie en lees is dat er op dit moment een grote strijd op de achtergrond zich afspeelt waarbij Trump in eerste instantie probeert af te rekenen met George Soros en Clinton. De tijd zal het leren maar als hij kjlaar is met deze twee dan zal hij ongetijfeld zijn pijlen gaan richten op diegene die daar weer achter staan.

Jasper op 12-12-2017 19:55

overigens mijn excuses voor de taalfouten, blind typen is niet mijn sterkste kant :)

Qromwel op 12-12-2017 20:58

Is zo iemand geloofwaardig? Of alleen maar de zoveelste olie op het vuur gooier?

Grietje op 12-12-2017 21:36

@ Jasper op 12-12-2017 19:55. Jasper, jij ziet het nog dat je fouten maakt. Niet iedereen kun dat zeggu. Pluimpje. Iemand schreef: "Aan het taalgebruik kun je het geestelijk gehalte van het volk zien." En als je dan naar het taalgebruik van de Nederlanders kijkt... zéér bedroevend! Toch waar wat die man schreef??

mientjei op 13-12-2017 01:33

Als je misschien verkeerd tikt op het scherm, wat mij constant gebeurd overigens, dan zit er rechts een ×  waarmee je het weer

uit kan gummen, veel succes er mee, en  grietje op 21.36   Nederlanders zijn een Top volk, Jij maakt mij verdrietig, eigen nest bevuilen noemen ze dat wel   handen af van het Nederlandse volk

Lodewijk op 13-12-2017 07:45

Door zo'n 9 jaar in de VS te hebben gewoond weet ik dat het de Amerikanen slechts om 1 ding gaat: je moet winnen anders ben je een minderwaardige verliezer. Dus liegen en bedriegen zijn geoorlooft, want het is voortdurend oorlog tussen wie wint en wie verliest. Wie wint met welke middelen dan ook wordt vereerd, want hij heeft gewonnen. Hoe doet er niet toe, het gaat enkel om het winnen. Inclusief het in bezit krijgen van wat een ander bezit. Dus voortduren oolog voeren onder valse voorwendsels om de massa met die oorlogen in te laten stemmen is legitiem, want je doet het enkel om het bezit van anderen in andere landen in bezit te krijgen, en dat bezit zo voor jezelf te winnen. Winnen, daar gaat het om, en om niets anders. Dus alles is geoorlooft wat kan bijdrage tot je winst, inclusief met verlies voor de ander. 

Dat is de Amerikaanse mentaliteit. Gewetenloos. Al zijn er veel uitzonderingen die het niet met die elitaire gedachtegang eens is, zoals deze journalisten die twee mensen in machtsposities interviewden:

"Psychopaten besturen de wereld"

"Psychopaths Rule The World"  https://www.youtube.com/watch?v=mG66QFnufIQ

Hubert Luns op 13-12-2017 10:10

Er liggen bij de republiekeinen heel wat lijken in de kast. Door Trump voortdurend te bestoken lukt het hem niet de augiasstal op te ruimen. Ze vallen hem dus aan onder het mom van aanval is de beste verdediging. En wie weet verliest Trump hierdoor steeds meer aan populariteit en wordt hij bij de volgende verkiezingen aan kant gezet, is ook een motief.

Hubert Luns op 13-12-2017 10:17

Dit is de link naar het artikel in Politico

https://www.politico.com/magazine/story/2017/12/11/the-full-transcript-michael-morell-216061?platform=hootsuite

willy op 13-12-2017 11:29

Het is eigenlijk heel eenvoudig de loge in de VS wil trump niet en het is nu duidelijk waarom Trump president moest worden en dit omwille van Jeruzalem dat hopelijk een sneeuwbaleffect kan of zal worden! Shalom

Daniel op 13-12-2017 12:51

'The best way to control the opposition is to lead it ourselves.'

Lenin

De 'toplaag' controlleert beide zijden. Trap niet in deze val.

Rienus op 13-12-2017 13:28

Voor mij nog steeds onbegrijpelijk dat nog hele volksstammen weglopen met Obama. Deze man is de oorzaak van heel veel leed en bloedvergieten in de wereld. Trump ondervindt louter de problemen omdat het niet zijn bedoeling geweest is om die ellende voort te zetten. De macht die meer power heeft dan de president is al van voor de benoeming alles in het werk aan het stellen om Trump negatief vol te laden. Dat Trump te beschadigen is, is geen verrassing natuurlijk, dus het zal er om spannen.

Uiteindelijk is het belangrijkste dat een aantal mensen steeds duidelijker beseffen dat wij in een waanzinnige, niet democratisch geleide wereld leven, waarin macht boven mensen gesteld wordt. Wat jammer is, is dat het grootste deel zich nog steeds niet voor kan stellen dat ze in een door vuige mensen geleide wereld leven.

AngelB op 13-12-2017 14:13

@Jasper, ik denk dat je helemaal gelijk hebt. Ik hoop dat het hem spoedig lukt, maar ik heb wel het idee dat we veel voor hem moeten bidden om bescherming. Het zou mij niet verbazen als er al diverse prijzen op zijn hoofd staan. Om de Clintons heen zijn er in de loop van de jaren heel wat omgevallen, velen onder verdachte omstandigheden. Ik weet niet of deze gegevens (helemaal) kloppen, maar dat las ik op http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/DEAD/clinton.bodycount.gif

rescue op 13-12-2017 14:33

De aanpak van Noord Korea is van de baan.                                                                                               De muur staat er nog steeds niet.                                                                                                             De Clintons kunnen nog gewoon hun gang gaan.                                                                                       Fake News is nog springlevend.                                                                                                                 De belastingverlaging gaat de de gewone man niets opleveren.                                                                   De kandidaten van de Republikeinen zijn omstreden.                                                                               De militairen hebben meer macht dan het volk, dus: einde verhaal voor Trump in 2020!                                                                                                                                                                                                     

Tom Hendrix op 13-12-2017 16:13

@Rienus: 13.28. uur. We leven inderdaad in een waanzinnige wereld. De " overste", van deze wereld; is de duivel zelf. En hij gebruikt machtsbeluste personen, om de wereld tot een hel te maken. Maar Christus overwint, hallelujah.

Janus op 13-12-2017 17:43

@Rienus op 13-12-2017 13:28

Je zou Bush Senior en junior ook in je betoog kunnen gebruiken, die hebben de satan wakker gemaakt met hun zogenaamde golf(olie)oorlog.

Janus op 13-12-2017 17:46

@Jasper op 12-12-2017 19:50 Als de NWO een plan is van de Jezuieten en Trump een 33e graad freemason is, wie houdt dan wie voor de gek?

Janus op 13-12-2017 18:06

@cefas op 12-12-2017 16:25   De CIA wordt ook door de Jezuïeten geleid, en bij mijn weten zijn die superrechts. Je bevindingen zijn te oppervlakkig, dig deeper! --> https://www.youtube.com/watch?v=_w_ZS-5Ai5c

En onderstaande link verklaard 'de Royal bloodline' van bijna alle Amerikaanse presidenten:

http://victuruslibertas.com/2016/06/if-all-presidents-are-related-which-of-the-2017-candidates-will-be-the-next-president/

Als je niet naar de filmpjes gaat kijken , kun je altijd nog zeggen dat je het niet geweten hebt!

Grietje op 13-12-2017 18:37

@ mientjei op 13-12-2017 01:33. Op zich niet fout als je vaderlandsliefde en gezonde nationalistische gevoelens hebt. Ik vermoed dat jij in die gedrevenheid een groot aantal dingen niet ziet.

saandekinikker op 13-12-2017 23:17

Nos = fake nieuws,De Telegraaf = fake nieuws ,Kijk Foxnews en lees EJ Bron en Xandernieuws, kijk niet naar nep nieuws zender CNN, werken allemaal voor de NWO,Informeer je zelf voor dat alles gecensureerd wordt en daar wordt al hard aan gewerkt, Stop de NWO, Stop Brussel, Stop Juncker en co. vermenigvuldig dit bericht het zal bloedvergieten verminderen….

Wardje op 14-12-2017 01:21

Janus. "CIA door Jezuïeten, superrechts, geleid". Bij jouw weten.  Ik benieuwd waar die kennis dan concreet uit bestaat. Bij mjin weten werden de eerste staten zonder geld in de nieuwe geschiedenis geleid door Jezuïeten. De zg. reducties in Paraguay. Totdat ze, door de Spaanse koning gedwongen, handelaren ín die landen moesten toelaten. Lijkt me niet erg rechts. Info uit een boek van een ideologische, protestante tegenstander van de Jezuïeten, Fülopp-Miller, die echter deze geschiedenis objectief beschrijft en er zijn waardering voor uit.  De bevrijdingstheologie - door JPII en kard. Ratzinger op wezenlijke punten veroordeeld -  is ook niet bepaald rechts te noemen. De huidige paus heeft beschuldigingen als zou hij deze theologie hebben aangehangen als ongenuanceerd teruggewezen. Maar van rechtse sympathieën kan deze jezuïet nu ook weer niet worden beschuldigd.  Als uw bron is: een zekere Rivera, ik heb er hier eerder met bronvermelding op gewezen dat deze goede man nooit jezuïet is geweest .  En dat hij, in kerkelijke kring waarin hij zich als ex-katholiek bewoog, als fraudeur en bedrieger is ontmaskerd.   ---  https://nl.wikipedia.org/wiki/Reductie_(missie)   --- http://www.davidsfonds.be/academie/course/detail.phtml?id=768

Wardje op 14-12-2017 01:29

Bloodlines. @Janus.  Als het waar is wat ik eens hoorde in royalistische kring in Frankrijk, dat 10% van het Franse volk zich afstammeling kan noemen van Lodewijk de Heilige, IX, dan zal een nog veel groter deel daar (en hier) in "de Merovingische ljin" zitten. Het zegt niet veel meer, dan dat we allemaal familie zijn van elkaar. Via Adam en Eva. Of via Noach en gezellen zo U wilt.

Ike op 14-12-2017 05:48

@saandekinikker op 13-12-2017 23:17

Foxnews echt?????? ROFL

Tom Hendrix op 14-12-2017 10:41

@saandekinikker: 23.17. uur, op 13/12. Kan ik in meegaan.

mientjei op 14-12-2017 14:07

@ Grietje  18.37   Einstein was ook leesblind.Zo onderhand heb ik een behoorlijk dikke huid gekregen, maar van blanke zelfhaters wordt ik gewoon heel kwaad

Wardje op 14-12-2017 18:01

@Janus.  Je eerste bron.  Deze persoon gebruikt inderdaad ook orginele bronnen.  Maar wat doet hij?  Voorbeeld: hij laat ergens de tweede helft van een zin weg, waardoor die zin ineens het omgekeerde gaat betekenen.  De persoon gaat dan ook sneller praten en over op het volgende citaat zodat je niets in de gaten hebt als je niet beter zou weten. Terwille van de waarheid zou ik je willen bezweren eens wat te lezen uit de volgende historische* bron die in zijn geheel op het net is te vinden:   http://www.saintsbooks.net/books/St.%20Ignatius%20of%20Loyola%20-%20The%20Autobiography%20of.pdf   ---   het is het leven van de stichter van de Jezuïeten Ignatius,  zoals hij na veel aandringen van een medebroeder dit op het eind van zijn leven aan hem heeft verteld. Sla de inleidingen maar over, die gaan over het stand komen van het werk.  Hoofdstuk 1 geeft zijn leven als soldaat weer, en zijn bekering.   Al deel je niet eenzelfde  visie op godsdienst,  het is belangrijk als je iemand beschuldigt van luciferisme of kwade bedoelingen, dat je dit nagaat aan de hand van zijn eigen woorden.   ---  (16e eeuwse)

Léon van Duren op 15-12-2017 17:17

Het mooiste is het als u of jouw naam geschreven is in het Boek Des Levens = FaithBook!!Wij weten dat alleen Jeshua Hamashiach  toegang geeft tot dit eeuwigheids Boek!!Shalom van Léon van Duren

Janus op 15-12-2017 17:35

@Wardje. Alleen 1 vraag: Ben jij wedergeboren? En dan niet antwoorden met verschiedenis, maar gewoon ja of nee.

Ernie Eduard op 16-12-2017 15:14

We worden in Nederland ook gehersenspoeld door de NPO dus ook de NOS die klakkeloos alles wat links bedenk rond toeteren als de echte waarheid.

 

Neem nou de grootste van aller tijden de Leugenaar die Mark Rutte heet, die lieg of het gedrukt staat, deze man kan je toch niet meer serieus nemen.

Tokko op 17-12-2017 04:52

In dit artikel wordt een totaal verdraaide versie gegeven van het oorspronkelijke interview zoals het in Politico staat! Niet goed gelezen of vertaald door iemand die zijn Engels niet goed beheerst. Laat ik kwade bedoelingen nog even buiten beschouwing...

Waarom denk ik dit? Omdat ik, 70 jaar en dus al jaren gepensioneerd, de tijd heb om de politiek in de USA scherp te volgen. Alle kanalen, links en rechts, FOX en MSNBC, CNN etc. Morning Joe, Don Lemon, Hannity, Anderson Cooper, you name it, ik bekijk hun shows, behalve die idioot Alex Jones natuurlijk met zijn domme gebral...

Waarom doe ik dat? Mijn 2 zoons en hun gezinnen wonen al 12 jaar in de USA en ik heb er ook enige tijd gewoond (beviel niet echt...)

De Jongens verdienen ongeveer 150.000 USD per jaar met echt hard werken, lower middleclass dus.

Michael Morell zegt inderdaad dat de CIA niet goed heeft ingeschat wat het gevolg kon zijn van hun bemoeienis met de politiek.

Wat hij ook zegt is dat de hack en de bemoeienis van Rusland met de verkiezingen te laat zijn opgemerkt door de CIA en het gevaar van invloed dmv sociale media werd onderschat. Een beetje zoals 9/11 werd gemist, door onderschatten van het gevaar uit de moslimhoek.

Dus even wat anders dan het artikel hierboven heeft te melden.

Overigens heb ik live kunnen zien (ik was in die periode rond de verkiezingen in de US) hoe Trump glashard stond te liegen over o.a. de crowd size en als een 5 jarig kind stond op te scheppen over zichzelf terwijl hij op bezoek was bij de CIA, staande op de meest heilige plaats van deze organisatie, voor het monument voor de gevallen CIA mannen en vrouwen (spionnen en zo) die niet zelden op onmenselijke wijze werden doodgemarteld door de Russische KGB of de Iraanse geheime dienst.

De manier waarop Trump kiezersbedrog pleegt is van een ongekende dimensie, liegen en precies het tegenovergestelde doen van wat hij de mensen heeft voorgehouden kan hij uitstekend. Daar kunnen zelfs Rutte, Pechtold en Wilders nog een puntje aan zuigen.

De nieuwe TAX wetten zullen de middenklasse niks of heel weinig bieden, de Joe Sixpack helemaal niks of zelfs geld kosten door het verdwijnen van veel zorg-dekking en bovendien zal het tekort op de begroting met meer san 1000 Miljard, mogelijk 1500 Miljard oplopen in de komende jaren. De bezuinigingen die dan noodzakelijk worden komen bij de armen en de ouderen terecht, min of meer net zoals in Nederland als Rutte de belasting voor multinationals verlaagt.

Wie gaan profiteren? Dat zijn de grote bedrijven en de zeer rijken, de donors van de Republikeinen, met vele procenten. Let maar op...

Trump is nog duidelijker dan Rutte een zetbaas van de multinationals, die belasting betalen iets voor het gewone volk vinden en kosten nog moeite besparen om maar geen bijdrage aan de maatschappij te hoeven leveren

Tokko

saandekinikker op 17-12-2017 20:41

Tokko op 17-12-2017 04:52

U begrijpt het niet helemaal,Trump de clolwn zoals Twan Huys van Nieuwsuur zegt (dat geld voor u zeker ook ?) had never nooit mogen winnen van de Deep State,NWO. U luitster teveel naar die nep zender CNN, kijk de film Hillary`s Amerika - The secret history of the democratic party 2016, van Dinesh D`Souza`s en onthoud , De winnaar schrijft de geschiedenis. 

http://streamcloud.eu/0z2inlvqitxs/Hillary_s_America_-_The_Secret_History_of_the_Democratic_Party_2016_EngDub_DD_BDRip.mkv.html

Janus op 18-12-2017 11:56

Aan iedereen die het wil weten: ‘Echt, ik verzeker je: als iemand niet opnieuw geboren wordt, kan hij het Koninkrijk van God niet zien...Johannes 3:3.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl