Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: ‘Frankijk stevent af op tweestaten-oplossing of burgeroorlog’

‘Criminele moslim no-go zones breiden zich vanuit buitenwijken uit naar centra Franse steden’ - Europese politici capituleren voor politieke islam

 
Botsing tussen moslim jeugdbendes en de politie eerder dit jaar in Parijs Saint-Denis, dat ook wel ‘de hoofdstad van de Franse islam’ wordt genoemd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Een tweestaten-oplossing voor Frankrijk en daarna voor heel West-Europa. Een parallelle islamitische staat in ieder land, waar niet langer de Westerse wetten heersen, maar die van de Sharia. Enkele jaren geleden werd dit nog tot het rijk der complottheorieën verwezen, maar inmiddels gaan er serieuze stemmen op dat dit mogelijk nog de enige oplossing is om burgeroorlogen te voorkomen. Europa gaat hoe dan ook een chaotische, gewelddadige tijd tegemoet, waarin we zullen vechten om te moeten voorkomen dat onze ooit stabiele en vreedzame samenleving -mede  dankzij de huidige politieke elite- ten prooi valt aan de islamitische haatreligie.

 

Christian Moliner, een Franse intellectueel, deed onlangs het nodige stof opwaaien toen hij met het voorstel kwam om binnen Frankrijk een moslimstaat op te richten waar de extreem discriminerende en onderdrukkende Sharia heerst, en niet langer de Franse wet geldt.

‘Uit angst om islamofoob te lijken, en om het bedrijvige clubje moslims tevreden te stellen, zijn de overheden bereid om de verspreiding van radicale praktijken over het land te accepteren,’ scheef Moliner. ‘In sommige gebieden heeft de Republiek de controle al verloren. De politie kan daar alleen nog maar met macht en gedurende beperkte tijd binnenkomen... Wij kunnen nooit de 30% moslims die de invoering van de Sharia eisen bekeren tot de voordelen van onze democratie en secularisme, en staan nu stille segregatie toe.’

‘Richt aparte islamitische staat binnen Frankrijk op’

Zijn oplossing? ‘Een dubbel wetssysteem in Frankrijk. Eén territorium, één regering, maar twee volken: de Fransen met hun gebruikelijke wetten, en de moslims met hun Koran... De laatsten zullen het recht hebben te stemmen, maar zich in het dagelijkse leven aan de Sharia houden, zoals de erf- en huwelijkswetten (waarmee polygamie wordt gelegaliseerd). Voor conflicten tussen moslims hoeven ze niet langer naar de Franse rechter. Conflicten tussen christenen en moslims blijven wel de verantwoordelijkheid voor de gewone rechtbanken.’

Moliners voorstel komt neer op een totale overgave aan de politieke islam, iets waar overigens bijna alle gevestigde orde partijen in Europa, en zeker ook in Nederland, op afstevenen, en dat terwijl moslims nog maar 5% tot 10% van de bevolking uitmaken. Feitelijk zal hiermee de reeds bestaande status quo worden geformaliseerd. De Franse en ook Nederlandse politiek zal met het onbeperkt blijven toelaten van de echte islam uiteindelijk de autochtone bevolking en ook gematigde, hervormingsgezinde moslims volledig in de steek laten.

Moslim no-go zones rukken op naar centra grote steden

In Frankrijk zijn reeds vele honderden wijken en voorsteden totaal geïslamiseerd. De Sharia heerst er, vrouwen zijn er onderworpen aan mannen, en de misdaad tiert er welig. Inmiddels beginnen deze no-go zones zich uit te breiden naar de centra van grote steden zoals Parijs, Bordeaux, Toulouse, Marseille, Grenoble en Avignon. Hele districten zijn ‘geprivatiseerd’ en worden gecontroleerd door een mix van drugshandelaars, radicale salafisten en islamitische jeugdbendes. Vrouwen, zowel moslims als niet-moslims, zijn overal de grootste slachtoffers, en worden voortdurend geïntimideerd, aangerand of verkracht.

Vorig jaar werd er een Franse Tv-documentaire uitgezonden die liet zien dat in steeds meer steden vrouwen van het straattoneel beginnen te verdwijnen. Hier rukt de parallelle islamitische samenleving op. In Parijs Saint-Denis, ook wel ‘de hoofdstad van de Franse islam’ genoemd, wonen 1,4 miljoen mensen, waarvan 600.000 moslims. De Franse KPN besloot onlangs om er geen briefpost meer rond te brengen, omdat het gevaar voor de bezorgers te groot is geworden. Vorig jaar werden 51 postbezorgers op hun ronde aangevallen.

Groot deel Europese moslims wil invoering Sharia

Peilingen in Frankrijk en Europa laten zien dat de ‘extreme’ islam niet door een kleine minderheid, maar door een zeer groot aantal moslims wordt aangehangen. 29% van de Franse moslims vindt de Sharia belangrijker dan de Franse wetten, en 67% wil dat hun kinderen Arabisch leren. 56% vindt dat de Arabische taal verplicht moet worden gesteld op de Franse scholen.

In Groot Brittannië vindt 43% van de moslims dat de islamitische wetten de Britse moeten vervangen. Slechts 22% is daar op tegen. 39% staat achter de moslimregel dat ‘vrouwen altijd hun mannen moeten gehoorzamen’. 31% vindt dat moslims meerdere vrouwen mogen hebben, en 52% wil dat homoseksualiteit illegaal wordt verklaard.

Uit een onderzoek onder Marokkaanse en Turkse moslims in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Oostenrijk en Zweden bleek dat een gemiddelde van maar liefst 60% wil dat de moslims in Europa terugkeren naar de wortels van de (radicale) islam. 65% vindt de Sharia belangrijker dan onze wetten.

Er bestaat daarom al lang een tweedeling in Europa, een parallelle samenleving, waarin de volgelingen van één specifieke religie volgens geheel andere, en vaak totaal tegengestelde wetten, normen en waarden als de onze leven. Desondanks wordt deze buitengewoon zorgwekkende realiteit door de meeste politici gebagatelliseerd of ontkend. Zij gaan door alsof er niets aan de hand is en beweren zelfs dat islamitische no-go zones en ‘islamisering’ niet bestaan.

‘Als je een Jood tegenkomt, vermoord hem’

De Franse president Emanuel Macron maakte het wel erg bont door niet de moslims, maar de Fransen zelf de schuld te geven van deze segregatie. Alsof het de Fransen zijn die de discriminerende, racistische onderdrukkende Sharia wet aan de rest van de bevolking willen opleggen; alsof het de Fransen zijn die alle vrouwen in de moslimwijken -die door een overlevende vrouw als ‘de hel’ werd omschreven-  tot aangeschoten wild hebben verklaard; alsof het de Fransen waren die recent pamfletten verspreidden met daarop de tekst ‘Als je een Jood tegenkomt, vermoord hem!’

De moeder van Mohammed Merah, de man die bij een school een klein Joods meisje vermoordde door haar door het hoofd te schieten terwijl hij ‘Allahu Akbar’ schreeuwde, kon ongestraft roepen dat ‘de profeet het vermoorden van Joodse kinderen toestaat’.

Politici negeren nog altijd grootste gevaar voor onze toekomst

Frankrijk, Nederland en de rest van West Europa stevenen soms onbewust, maar meestal willens en wetens af op de door Moliner geschetste ‘tweestaten-oplossing’ – of een burgeroorlog, of we dat nu willen of niet. Het feit dat ‘onze’ politici in Den Haag het grootste gevaar dat onze samenleving en onze toekomst bedreigt, de verspreiding van de islam, nog steeds lacherig wegwuiven of afdoen als ‘islamofobie’ of zelfs ‘haatzaaien’, lijkt erop te wijzen dat zij deze duistere toekomst voor de autochtone Europeanen eigenlijk wel best vinden.

 

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Jose op 07-12-2017 14:46

Vechten is niet zo moeilijk dat is oog om oog tand om tand maar is dat wat wij vanuit de leer moeten doen,heb je vijand lief ook al is dit heel moeilijk voor velen is dat de enige weg die leid tot verlossing.Dat werd ons ook eerder verteld dat al deze dingen zouden geschieden,moet ik me gaan verlagen naar t niveau van een ander of ben ik bereidt te sterven voor het Christelijk zijn? Betekend dit dat je klakkeloos moet toekijken hoe dingen gaan gebeuren of kun je als christen het goede voorbeeld laten zien en anderen er toe wijzen.De meesten onder ons zijn enkel bang te verliezen dat waar hun leven veilig op voeld,bezittingen way of life ect,maar weinigen trekken leer uit het schrift dat onderwees dat eenieder recht heeft te weten waar het in het leven om gaat.Het eeuwige leven vind men niet in de dingen maar in de keuze aan welke kant je staat en daar naar handeld.

Als liefde uit je hart is voor vriend en vijand is liefde geen liefde zoals het bedoeld is te zijn.

Dat een eigen mening iets anders betekend dan iemand verplicht iets opdragen is een feit maar laat ons,zij die geloven dat we deze strijd nooit zullen verliezen,en dat kwaad t nooit van goed zal winnen ,bidden ons bij te staan in deze laatste strijd.Haatzaaierij is een manier om ons allen vriend en vijand nog verder van elkaar af te houden

Liefde zal overwinnen !

Uiteindelijk gaat het er niet om wat je verliest aan materiele zaken,maar het gegeven dat je zelf nooit toegegeven hebt aan het kwaad.

Ramshoorn op 07-12-2017 14:52

Wie gisteren zapte langs de verschillende Tv-zenders en de commentaren van redacties en politici hoorde kan maar tot één conclusie komen, het zijn dummies die slogans/mantra's als deze versprijden zoals: Islamisering: ‘Frankijk stevent af op tweestaten-oplossing of burgeroorlog’.

Het is de PLO zelf die al jaren in hun Handvesten [Fatah en Hamas] verklaren: Israël moet in de Middellandse Zee gedreven worden, geen Jood zal ooit mogen wonen in een Palestijnse staat."

Ook onze regering is stekeblind voor de echte feiten. Ook zij spreken nog steeds over een Twee-Statenoplossing voor Israël en Palestijnen.

Nogmaals Palestijnen willen alle Joden liever vandaag dan morgen uit het M-O verdrijven en zelf heerser worden in Jeruzalem, Judea en Samaria.

Palestijnen/Arabieren wedden al 69 jaar op het verkeerde paard. Israël won al 7 grote oorlogen en 2 intifada's van hen. Rusland en Amerika erkennen nu Jeruzalem als Hoofdstad van Israël. Trump en Putin zijn realisten.

Israël zal uitgroeien tot een superstaat volgens de Bijbel en tot Hoofd der volken worden. Deut. 28:1-4 em Jesaja 60 en Jeremia 31:7.

Alle Arabieren/Palestijnen zullen als de Joodse Messias binnenkort terugkeert naar Jeruzalem, diep voor Hem buigen volgens de profeet Zacharia 14:16-21.

Op de Tempelberg zullen die twee Moskeeën voorgoed verdwijnen en de Derde Joodse Tempel zal herbouwd worden. Er zullen machtige Joodse Zangkoren en orkesten te horen/zien zijn op de berg Sion: Zij zullen luidkeels zingen: Looft de Here, de God van Israël, alleen Hij is Goed. Zijn Goedertierenheid duurt tot in Eeuwigheid. Amen. Shalom.

Lee72 op 07-12-2017 15:03

Het rare is, er zijn wel oplossingen en zelfs keuzes, maar het overgrote deel van de verschillende bevolkingen blijft op de ouderwetse partijen stemmen die helemaal niets aan de problemen doen. Wel heel vervelend voor de welwillenden die wel op de juiste partijen hebben gestemd. Ik kan mijn kinderen in ieder geval recht in de ogen kijken en tegen ze zeggen dat ik alles gedaan heb wat in mijn mogelijkheden lag om dit allemaal te voorkomen.

Tom Hendrix op 07-12-2017 15:14

Onze politici, met name de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, en links liberalen- voor Nederland: SP,PvdA,VVD, en D66- hebben deze gang van zaken zelf in de hand gewerkt. ZIJ, en zij alleen, hebben in Straatsburg in 1975, Europa verraden aan de islam. Door te tekenen voor het " Verdrag van Straatsburg". En wat nog erger is, daarna hebben ze ook nog het " Coudenhove-Kalergiplan", omarmd, bij monde van de communiste Merkel, met de geestverwanten van de eussr, te Brussel. We zijn in mijn optiek, verraden en verkocht, door eigen politici. Eerlijkheidshalve zie ik geen enkele oplossing, dan de wederkomst van Christus.

SEO op 07-12-2017 15:17

Islamverbod! 

cefas op 07-12-2017 15:26

Raakt er een steen los van de berg? Zie Daniel 2: 34 en Daniel 2 : 40/45. Totale ontwrichting van Europa en de rest van de wereld.

vijgeboom op 07-12-2017 15:35

Ik denk als we eerlijk gaan peilen dat 80% van de Nederlandse bevolking liever geen Islam in Nederland wil zien. Uiteraard dan niet moslims ondervragen. Maar Brussel bepaald en die zwichten onder de olie belangen en helaas willen veel mensen niks meer van de ware God en van Christus afweten en dan komt er helaas tuchtiging over je land en word je land een puinhoop als je niks doet en word je land leeg gevreten.

cefas op 07-12-2017 15:47

Ook een twee staten oplossing in Europa is tijdelijk, daarna nemen ze heel Europa over als hun definitieve bezit en is de chaos compleet. Bezetting en onderdrukking door een barbaarse wetgeving,de sharia. De D66 rechters kunnen het dan wel vergeten. (en de autochtoonse niet-moslims ,wij dus, vermoedelijk ook). Is het tij nog te keren?

DRS op 07-12-2017 15:52

Hierbij een link van een interessante documentaire genaamd muslims in europe. Een joodse arabische sprekende journalist gaat in 2012 vermomd als arabische moslim langs de europese steden (no go zone rosengarten etc). 

https://youtu.be/Kt2L_kRomFQ

Infidel4U op 07-12-2017 15:55

De faciliteerders van de islam in Europa zullen rekenschap af moeten leggen voor hun verraad. Zij zullen hun straf niet ontlopen. In de Flevopolder staat onze eigen FEMA gevangenis al klaar....

koloth op 07-12-2017 16:35

Tja dit is het beleid van de europese regeringen, wat kan jan met de pet er verder aan doen.    Het zal nog we erger worden.

Eelke Piers op 07-12-2017 16:42

Macron heeft groot gelijk dat hij zegt dat de Fransen zelf de schuld hebben.

Het zijn inderdaad de Fransen zelf die op Macron en zijn voorgangers gestemd hebben om zo dat gajus binnen te halen

Juliana op 07-12-2017 16:50

Aan José goed gezegd ik wou dat ik u persoonlijk kende u hebt duidelijk de gave van wijsheid en om het Woord te brengen 

Tom Hendrix op 07-12-2017 16:56

@Vijgeboom: 15.35. uur. Met U eens, vijgeboom. En bij mijn reactie om 15.14. uur, heb ik de christen-democraten vergeten te vermelden (CDA). Ook het CDA heeft meegeheuld.

ohje op 07-12-2017 17:41

Okay laten we d66 en vvd stemmen dat zal ze leren.....

Tom Hendrix op 07-12-2017 17:50

@Jose:14.46. uur. Respect voor uw reactie. Maar ik blijf van mening, dat ik het kwade, het kwade mag benoemen, en het goede, het goede. Persoonlijk zie ook ik ieder medemens als mijn naaste, maar dat hoeft niet te betekenen, dat ik bij wijze van spreke, een kannibaal sterk in zijn mening, dat hij een ander mens mag opeten. Er is een nuance tussen het menszijn, en het gedrag van een individu. Persoonlijk vind ik de islam net zo vreselijk als het communisme, of het fascisme, maar een moslim zal ik altijd als mens blijven zien, ondanks zijn/haar overtuiging.

cefas op 07-12-2017 18:00

@jose,

Als mens heb je het Bijbels recht en plicht op zelfverdediging. ( bijvoorbeeld als ze je vrouw willen verkrachten, welke echtgenoot laat dat toe?) de profeet Elia was ook niet lief tegen de Baal-priesters. Hij ging er met Gods hulp frontaal tegen in. Met alleen liefde kom je er niet. In de grote verdrukking is het allesbehalve liefde dat de toon zet door Gods Zoon.

Koddebeier op 07-12-2017 19:07

Laten we niet vergeten na de onvermijdelijke bevrijdingsoorlog een Neurenberg2 tribunaal in het leven te roepen om de huidige politieke elite te berechten !!

Rienus op 07-12-2017 21:20

@vijgeboom op 07-12-2017 15:35

Dus er komt tuchtiging over je land omdat er mensen zijn die niet geloven dat er een God is? Deze redenatie kom ik helaas steeds meer tegen.

AngelB op 07-12-2017 22:39

@rienus

Ja wel degelijk! Als God geweerd wordt door een land of volk, kan Hij niet (tem volle) zegenen. Kijk maar naar Israel in het OT. Telkens als zij zich bekeerden, volgde er een tijd van zegen en voorspoed. Totdat xij zich weer afkeerden van God, dan werden ze weggevoerd als ballingen, kwamen er hongersnoden of werden ze aangevallen. Ook in het NT waarschuwt de Heer Jezus de gemeenten in Openbaringen om zich te bekeren. Zo niet, zitten daatlr wel degelijk gevolgen aan.

Bundy op 08-12-2017 01:51

@Infidel4U op 07-12-2017 15:55

Je hebt het helaas mis .  Het Fema-kamp in de Flevo-polder is bedoeld voor autochtone Nederlanders die het nieuwe W.W. regime afwijzen .  Daar zal geen moslim terecht komen .  De wervingsadvertentie voor het toekomstige personeel luidde :  Wij zoeken bewakers die de gevangenen op ander gedachtengoed willen brengen .    Het kamp werd geopend door de Koning , dan weet ik genoeg maar zal geen details noemen .   Hierbij de film en bepaal zelf maar wat die gebouwen in het midden zijn . https://www.youtube.com/watch?v=ER_F4F_uO5A 

Dirk op 08-12-2017 07:46

Ja cefas,

Dan. 2 vers 44 gät weldra zijn vervulling in. Eindelijk een eind aan alle onrectvaardige koninkrijken.

Dokter op 08-12-2017 09:38

Bekeren tot wat ? Prostestant ? katholiek ? jood ? .....  wat keurt God goed  ? Jezus zegt at er maar 1 ware religie is . Welke ?

Oma op 08-12-2017 14:10

Wákker worden, angelB! Het zijn ménsen die de Joden dat aandeden en aandoen, daar bemoeit God zich niet mee.....zielig dat mensen nog altijd God als zondebok opvoeren voor de daden die mensen stellen: de verantwoordelijkheid ligt bij de mens, niet bij God! En je redenering klopt niet: niemand heeft last van Joden, zij volgen hun regeltjes, gaan naar de synagoge etc... en toch worden ze aangevallen over heel de wereld door moslims...zijn ze niet 'vroom' genoeg dan? Jongen, jongen.....ga daarmee naar den oorlog zou moeder zaliger zeggen...@rienus: wie zo redeneert is masochist en kastijdt graag zichzelf, verdwaasd, angstig en zielig te noemen want ze hebben God nodig om het kwaad in de wereld door mensen begaan te kunnen verklaren, hopende dat als ze maar gelovig genoeg zijn, zij (alleen dan nog, alsof God onderscheid maakt)Goddelijke bescherming zullen krijgen..struisvogelgedrag en zelfbedrog noem ik dat.

willy op 08-12-2017 14:12

In Franrijk is al een hele tijd een vorm van burgeroorlog bezig zoals in Belgie twee landen van het postmodernisme en islamcultuurverheerlijking ! shalom

Tom Hendrix op 08-12-2017 15:07

@Oma: 14.10. uur. Met U eens.

vijgeboom op 08-12-2017 16:31

@ Rienus

wanneer een land de ware God verlaat en de overheid nog een schepje er bovenop doet door Goddeloze wetten in te voeren dan keert God zijn gezicht  en mis je de bescherming van God. Of valt het niemand op dat hoe Godelozer Nederland zich gedraagt hoe meer onrust er komt ? Het volk tuchtigd zichelf doordat het denkt God niet meer nodg te hebben.

Vijgeboom, God keert zijn gezicht niet af, dat doet de mens zelf, die zijn gezicht afkeert van God en zodoende ook wegloopt voor de bescherming van God. Als het regent en u weigert onder uw paraplu te lopen, dan wordt u nat. Dat is niet de tucht van de paraplu.

Eelke Piers op 08-12-2017 16:40

@ Dokter op 08-12-2017 09:38

Christus heeft nooit een Kerk gesticht, wel een gemeenschap en de kern van die gemeenschap is: bemind God boven alles en je naaste zoals jezelf. Als extra zegening: Geloof in Christus en je zult niet geoordeeld worden.

Geloof dus in die Ene God en hoe je dat doet is minder belangrijk (soms wel gemakkelijker) want God is Oneindig. Je mag dus rustig Orthodox zijn, protestant, Jood of katholiek

guy53 op 09-12-2017 09:36

Dat moet Europa nimmer toestaan, al zijn er voorbeelden van landen waar dit wordt toegepast. Zo zijn er in India separate wetboeken al naargelang men Hindoe, Moslim of Christen is. Schijnt in de praktijk goed te werken. Polygamie is zeer gevaarlijk: wint 't wapen 't niet, dan zeker de kinderwagen.

Gorghel op 09-12-2017 10:36
Precies zoals in India al sinds 1947 het geval is. Heeft deze man soms daar gekeken?
AngelB op 10-12-2017 20:18

@Oma, toch staat de Bijbel vol met voorbeelden dat God zijn zegen onthoudt op momenten dat Israel afdwaalde. Dat heeft met wakker worden niet zoveel te maken, wel met geloven in Gods Woord. Uiteraard doen mensen het de Joden aan, maar dat kan alleen als God dat toestaat. De meeste Joden erkennen Jezus niet als Zoon van God, het hangt niet af van hoe vaak je naar een synagoge of kerk gaat. Dat zijn uiterlijke dingen. Het gaat erom of je het offer van de Heer Jezus aanneemt.

U beweert hier nogal wat, wat dacht u van de christenen die wel in Jeuzus geloven.  In de 2e wereldoorlog gesneuveld zijn of zoals de bekende Corrie ten Boom met haar zuster in een concentratiekamp terecht kwam, of die gelovigen die nu hedentendage onrechtvaardig lijden in deze wereld. U stelt dat God dit toelaat wat impliceert dat uw god dit ook niet kan toelaten. 

Omdat de Joden niet in Jezus geloven, krijgen ze een Holocaust over zich heen, dat zou dan gods wil geweest zijn want hij laat dat volgens u toe.

Als God ervoor  "kiest" om iets toe te laten, dan hoeft hij de gelovigen ook niet op te roepen de geestelijke strijd te strijden, niet tegen vlees en bloed maar tegen geestelijke overheden en machthebbers, die de initiators zijn van al het kwade in deze wereld. Samengevat  Gods uitdrukkelijke wil is geen oorlogen , geweld en verderf en zeker geen holocaust.

Gods bescherming houdt niet per definitie in dat al het lijden u bespaart zal blijven, wat inherent is aan deze wereld  maar wel is daar de belofte van God om in uw lijden daar aanwezig te zijn. 

Verdere discussie naar het Geloofsforum. Mod.

Oma op 11-12-2017 16:54

@angelB: je kunt beweren wat je wil, kortzichtige mensen met tunnelvisie leggen nu eenmaal alleen uit volgens datgene wat hem/haar werd aangeleerd, anderen denken verder en zelf na zonder een zondebok nodig te hebben die al het kwaad 'toelaat' om elke verantwoordelijkheid op af te kunnen schuiven. Tijd om je hoofd uit de wolken en de middeleeuwen te halen zodat het offer van Jezus niet tevergeefs was door constante zelfverloochening, zelfkastijding en ingebeelde zonden.

Pluto op 11-12-2017 16:55

@AngelB, helaas maar jij zit er goed naast. Paulus heeft het goed gezegd Rom11:17-18. Hier wordt duidelijk gesteld dat wij heidenen, lees christenen, geent zijn aan de wortel van Israel.Juist daarom maken christenen deel uit van het uitverkoren volk Israel, oftewel het joodse volk.

De wortel ,Lees Israel, draagt U, lees christenen, en niet andersom!

Jezus  de jood, is onze middelaar, door Hem zijn wij geent, en maken deel uit van God"s volk, jazeker dat geldt ook voor hem die omkwamen in  de gaskamers van Auschwitz. 

Ik hoop dat je direct afstand neemt van jouw dwaalleer.

 

Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl