Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grenscontroles: EU gaat cash geld en kostbaarheden burgers in beslag nemen

Brussel wil Bitcoin mogelijk al volgend jaar gaan verbieden - Saxo Bank: ‘Rusland en China veroorzaken in 2018 Bitcoin-Apocalyps, waarna munt naar $ 1000,- zakt’

 
Aan de Bitcoin hype komt mogelijk al in de periode 2018-2019 een einde, als het handelen in de munt in zowel de EU, China als Rusland verboden wordt. (Afbeelding: Antana, Flickr. CC BY-SA 2.0).

Brussel is mordicus tegen grenscontroles daar waar het op immigranten aankomt, maar werpt tegelijkertijd steeds hogere blokkades op voor het verplaatsen van contant geld en andere waardevolle goederen. De EU heeft inmiddels in alle stilte een verordening uitgevaardigd waarmee de ondergrens van € 10.000,- wordt opgeheven, zogenaamd om de ‘misdaad’ te bestrijden. Dat betekent dat ook een onschuldige vakantieganger die met € 1000,- op zak en een duur horloge om zijn pols zelfs bij de geringste verdenking bij de grens staande kan worden gehouden, waarna alles in beslag mag worden genomen.

 

Media schrijven nauwelijks iets over deze ‘contanten verordening’, Brussels nieuwste stap naar een totalitaire controle maatschappij. Die houdt concreet in dat de limiet van € 10.000,- cash die zonder aangeven over de grens mag worden meegenomen, deels wordt opgeheven. Van wie op dit moment een hoger bedrag met zich meeneemt zonder dit de douane te melden, kan reeds alles worden geconfisqueerd.

Duur horloge, ‘crimineel’ uiterlijk? Dan bent u de klos

Theoretisch kan nu volkomen willekeurig een bedrag van slechts € 1000,- worden afgepakt. Een ondergrens wordt niet meer genoemd. Naast contant geld vallen namelijk ook goudstukken, zilver of andere waardevolle goederen zoals diamanten of een duur horloge onder de nieuwe regels. Alles telt mee om aan de grens van € 10.000,- te komen. Is dat het geval, dan bent u alles kwijt.

Gezien de ervaringen met andere zogenaamde ‘anti witwas’ maatregelen zullen ook mensen met net geen € 1000,- op zak al in de problemen kunnen komen. Alles wat daarvoor nodig is, is een douanier die vindt dat u er ‘crimineel uitziet’, en de indruk heeft dat u misschien de belastingen heeft ontdoken.

Ook per post opsturen verboden

In de nieuwe verordening is ook bepaald dat de reiziger de garantie moet geven dat hij zijn contant geld niet op een andere manier naar het buitenland brengt. Hoe dat in de praktijk moet gaan, is onduidelijk. Het per post laten opsturen van bankbiljetten is in ieder geval niet langer toegestaan, vermoedelijk omdat Brussel bang is dat mensen massaal miljoenen euro’s in pakketjes gaan (ver)stoppen.

Verbod en Bitcoin-crash

Een analist merkt op dat het geen wonder is dat Bitcoin de afgelopen tijd record na record breekt. Ook daar lijkt echter mogelijk al volgend jaar een einde aan te komen, want de EU overweegt om deze zogenaamde crypto-valuta te gaan verbieden (1). Overigens zijn China en Rusland bezig vergelijkbare maatregelen te treffen.

De Saxo Bank, bekend geworden vanwege heftige voorspellingen die ieder jaar in december worden gedaan, verwacht dat Bitcoin volgend jaar naar $ 60.000,- stijgt, en een totale markt kapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen bereikt. Daarna zullen Rusland en China de digitale munt gezamenlijk aanvallen, waardoor er een enorme crash komt, en Bitcoin in 2019 nog maar $ 1000,- waard zal zijn.

Een jaar geleden voorspelde de Saxo Bank correct dat Bitcoin dit jaar in waarde zou exploderen. De verwachte ‘verdriedubbeling’ van de $ 700,- die de cryptovaluta toen waard was, werd in realiteit zelfs een explosie van 1900%.

China heeft inmiddels een gedeeltelijk verbod op Bitcoin ingevoerd nadat het land erachter kwam dat op deze wijze enorme sommen geld het land uit werden gesluisd. Het Russische ministerie van Financiën wil dat Bitcoin en andere vormen van digitaal geld illegaal worden verklaard, omdat deze alle tekenen van een financieel piramidespel dragen, wat verboden is in Rusland. Het kopen van Bitcoins wordt overigens niet strafbaar gemaakt.

 

Xander

(1) MM News
(2) Russia Today via Infowars 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Tom Hendrix op 21-12-2017 15:21

Het "vierde Rijk", de volledig communistische eussr, laat steeds meer het masker vallen. Deze eu, zou de goedkeuring hebben van een zekere "bloksnor", A.H., die in Duitsland regeerde van 1933 tot zijn zelfmoord in Mei 1945. Democratie bestaat niet meer.

vijgeboom op 21-12-2017 16:08

Verbied die hele bitcoin manie, het gaat nergens over en het is allemaal lucht. Het is een zeepbel die op lucht gebaseerd is en zou wereldwijd verboden moeten worden.

Qvic op 21-12-2017 16:13

De grote aanval op het contante geld en waarde volle goederen zal steeds grotere vormen aannemen, zodat de EU uiteindelijk het gaat verbieden en iedereen verplichten om enkel en alleen nog digitaal alles te betalen. Zodat zij iedereen in hun macht krijgen samen met de commerciële banken. Zo kunnen zij dan iedereen financieel controleren en zo ook iedereen manipuleren, door uitsluiting van jou eigen bank te goeden naar eigen inzicht en zullen de banken bij een bailout iedere bankklant zijn te goeden kunnen confisqueren. Doordat de centrale banken geen controle hebben op de bitcoin, moet deze verdwijnen. Want het tast hun monopolie positie aan. Het uiteindelijke doel is om iedere burger straatarm te maken, want armen mensen zijn veel makkelijker te manipuleren en te overheersen, dan rijken mensen.

ohje op 21-12-2017 16:19

Mensen worden gek en voorop de brusselse elite

lies op 21-12-2017 16:32

De waarde van de bitcoin is zo wie zo gebakken lucht. De waarde is op geen enkele manier te onderbouwen

Piece op 21-12-2017 16:51

Droom maar lekker verder, het is onmogelijk om de Bitcoin te verbieden.

Maurits Dekker op 21-12-2017 17:48

De EU krijgt steeds meer dezelfde eigenschappen die we vroeger zo verafschuwden in de USSR.

En steeds meer jong volwassenen die gaan starten met hun maatschappelijke carrière overwegen om uit deze dictatoriale EU te ontsnappen.

Het volk dat dan nog overblijft zorgt er voor dat Nederland en omliggende landen weldra zakken naar het niveau van derde wereldlanden.

vlokje op 21-12-2017 18:01

zit je in het vliegtuig in een badjas en met badslippers aan van de action van 10 euro

omdat je drie delig kostuum  van 1700 euro + schoenen van apeleer $700 in beslag is genomen

;-)

willy op 21-12-2017 18:24

Dit kan el zo zijn maar dit artikel is de ver door de bocht ! De rechten van de mens Spreekt dit tegen dus oppassen met dat soort artikels  wi mijn reacties volgt zal weten hoe ikover het M.O. vindt . Burgers in het EU zullen niets moeten inleveren alleen de migranten omdat deze als moderrne slavernij zullen worden gebruikt . Lees mijn theologische studies over deze poblemen waar ik in deze webstes volvuldig heb geschreven ik dank indereen dit dit reeds gelezen heeft houdt Jeruzalem in gedachte ! shalom

Steady op 21-12-2017 18:51

Kopen

Koop zoveel mogelijk kwaliteits goederen=gelijk wat

Dan ben je uw papier kwijt en ben je (even rijk-of rijker).

Draag uw duur uurwerk en juwelen ea. zaken in belgie-nederland

Op reis een gewoon duur uitziend uurwerk en valse juwelen,

Op die manier kunnen wij de douanebeamten naar de (dop-stempelen) sturen

prachtig toch.

Een goede raad: In alles de hersenen van dieanderen gebruiken ( dorpfilosoof)

En zeker twee stappen voor zijn HaHaaaaaaaaaa

Doen  nnnnnnnnnnnnn

Shalom

cefas op 21-12-2017 19:25

De waarde van de bitcoin is gebakken lucht. Geldt dat dan niet voor de EURO? Dat is toch ook gebakken lucht? Steeds maar geld bijdrukken!

Qromwel op 21-12-2017 19:40

Mooi, ik hoef me dus nergens zorgen over te maken.

Grietje op 21-12-2017 19:40

@ willy op 21-12-2017 18:24. Zéér diepzinnig, helder en in goed Nederlands omschreven!! Ben het volledig met je eens! Pluimpje!

JP op 21-12-2017 19:43

@vijgeboom op 21-12-2017 16:08

Het fiat geld heeft van zich ook niet meer waarde als van het papier waar het op gedrukt is. En financieele instellingen zijn met hun slappe crypto afgeleide munten, stinkend jalours op de Bitcoin.

Lucie op 21-12-2017 20:04

Dat Rusland hier ook aan meedoet verbaasd mij.

Bond op 21-12-2017 20:56

De Bitccoin is niet te stoppen, kijk naar de videi op Youtube van "John Mc.Fee"

Br@m op 21-12-2017 20:59

Die bitcoin hadden ze allang moeten verbieden. De gewone man/vrouw, die een graantje mee willen pikken (dom uiteraard) gaan dit gelach betalen en een paar slimme vogels gaan met het grote geld strijken. Hier staan geen grote bedrijven achter die winsten maken, dit is gewoon fictie.  En het is heel simpel, als iemand verdiend zonder te werken of zaken te doen, moet een ander dat betalen. Hier worden er een paar schatrijk van en velen straatarm, net als met een piramide spel.

Qromwel op 21-12-2017 21:24

Grietje op 21-12-2017 19:40: Heel fijn!

Piece op 21-12-2017 21:54

De Bitcoin is te verbieden maar de munt zal niet verdwijnen omdat geen enkele bank of overheid daar iets over heeft te zeggen, BTC is decentraal.

Omdat het aanbod beperkt is, betalingen erg gemakkelijk zijn, de munt een "echte" waarde heeft(EUR en USD is gewoon papier, kost niks) zou het me niks verbazen wanneer hij over een aantal jaar meer dan 1M waard is geworden. Bitcoin is de ideale opslag voor waarde, beter dan goud zelf omdat het minen minstens net zo duur is en het aanbod is beperkt.

Mensen die dit zien, Bitcoin is de toekomst, hebben er al lang in geïnvesteerd. Iedere daling is een instapmoment. Of ga je liever voor een baas werken voor geld?

lodewijk12 op 21-12-2017 22:06

rusland will self de Crypto Rubel lanceren....dat ze Crypto Valuta gaan verbieden, lijkt mij zeer onwaarschijnlijk van Rusland en China. vooral de Chinesen hebben een ongeloofelijke hoeveelheid bitcoin zelf gekocht, het verbieden waardoor de bitcoin zal crashen is dus tegenstrijdig.dat de EU dit wil verbieden verbaasd mij niks. het is immers een ware dictatuur, waar wat de burgers willen. geen waarde heeft.

phantoom op 21-12-2017 22:10

de komende 2,5 jaar zal er veel gaan veranderen, ook op financieel gebied.  Of de Bitcoin redding gaat brengen of niet kan ik niet zeggen maar reken maar dat ze er mee bezig zijn om de oude structuren te vervangen. 

Janus op 21-12-2017 22:20

Ga maar is zoeken wat de intrincieke waarde van iets is. Die van de bitcoin is in ieder geval 0,000000. Maar kom er maar is achter wie die bitcoin in het leven heeft geroepen. Mensen hebben hun computer wagenwijd opengezet om maar aan bitcoin-mining mee te doen, denk daar ook maar is over na?

Grietje op 21-12-2017 23:00

@ Qromwel op 21-12-2017 21:24. I.d.d. fijntjes beschreven niet?  :-))  Groet van Grietje.

mientjei op 22-12-2017 00:01

@ grietje  ik heb een tip voor je, verander je nickname, ik vind jou een echte rotgriet

 

Grietje, bij grote uitzondering de opmerking van Mientjei laten staan zodat u begrijpt wat uw gedrag naar uw mede forumgasten teweeg brengt. Mod.

Bundy op 22-12-2017 01:35

Weet iemand waarom de Europese Centrale Bank dan gewoon doorgaat met het vervangen van "oude " biljetten van € 20 en € 50 en binnenkort € 100 , wanneer het contante geld binnenkort toch wordt afgeschaft ?

Positivo op 22-12-2017 03:30

De werkelijke waarde van de bitcoin is gewoon nul, maar dat is de waarde van papiergeld natuurlijk ook.

Maar ik voorzie dat de bitcoin volledig waardeloos word.

De Euro en Dollar natuurlijk ook maar dat zal iets langer duren.

Uwe Hayek op 22-12-2017 05:20

Ik moet bij dit ganse toch mijn twijfels plaatsen.

http://www.iatatravelcentre.com/customs-currency-airport-tax-regulations.htm#

Wie hier eender welk Europees land opzoekt komt tot de ontdekking that volgens de IATA er tussen EU landen onbeperkt deviezen mogen overgebracht worden.  Alleen wie buiten de EU reist, zowel in als uit, moet een bedrag boven de 10.000 aangeven.

Xander overdrijft soms.  

JP op 22-12-2017 08:57

@Bundy idd, goed opgemerkt.

Qromwel op 22-12-2017 09:42

De banken kunnen natuurlijk zeggen: Bitcoins kunnen niet gewisseld worden voor andere valuta. Dus de waarde van de bitcoin uitgedrukt in bijv. dollars heeft dan niets (meer) te betekenen. Geen hond accepteert nog E. 500 biljetten, zijn dus alleen nog geldig in het criminele circuit. Betalingen op Marktplaats? Alleen nog accepteren via Ordeal, dus daar gaat cash al veel minder een rol spelen.

Ike op 22-12-2017 09:50

@Bundy op 22-12-2017 01:35

In Europa worden de bankbiljetten met stempels decentraal gedrukt op papier dat officieel centraal word gedistribueerd. De samenstelling van papier kan je scheikundig vaststellen en kopieëren. De techniek voor het printproces word ook vanuit het centrum van de macht gedistribueerd. De stempels die zorgen voor het reliëf in de biljetten zijn gedistribueerd naar de decentrale printers in Europa.

De reden dat de ECB en EC de begrotingen moeilijk kon stoppen was volgens de verhalen, omdat de Grieken zelf decentraal de biljetten van 20 Euro drukten. Los daarvan heb je nog de Griekse munten. Ik weet echter niet waar deze gestampt worden. Weten doe ik eigenlijk niks over dit proces. Ik vertel nu alleen wat ik eens gelezen heb en wat ik mij hiervan kan herrinneren.

Als de EU de Griekse begroting en die van andere opstandige staten onder controle willen krijgen zal ze zelf de Euro biljetten moeten vervangen en zullen de opstandige staten in de EU de valuta van andere landen moeten gaan hamsteren. Ook dit heeft dan vervolgens gevolgen voor de maatregelen met het bovenstaand artikel. Want als een land niet gehoorzaamd aan de centrale macht in de EU, de ECB en de EC, dan zou de centrale macht kunnen besluiten dat geen enkele burger van het land van de opstandige regering nog zijn valuta kan wisselen. Als je dat verder ook nog combineerd met het vervallen van de garantieregeling van de banken t.a.v. de eerste 100.000 Euro op bankrekeningen en het onder druk zetten van de handel op cryptovaluta, dan lijkt het alsof men als gevolg van de handelsoorlog tussen de TTIP, CETA, NAFTA, TPP, TISA etc. en de SCO en de BRICS etc. landen overwegen KAN om het fiatgeld (als alle valuta is) kan overwegen te herwaarderen in het mantje van de SDR's in het IMF en daarmee een rangschikking te bewerkstelligen van de internationale machten van de machtsblokken en machtigste landen ter wereld (economisch of militair of beiden).

Een kleine oogst van de artikelen die daar allemaal mee te maken hebben;

Pakistan overweegt het vervangen van de USD met de Yuan in de handel met China in de CPEC;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-21/pakistan-plans-replacing-dollar-yuan-trade-china

De Bank of New York Mellon heeft beslag gelegd op 22,6 Miljard USD's van Kazakhstan. Het laatste land word gezien als extreem goede bondgenoot van Rusland, omdat daar olie word gewonnen en ook geld binnen moet komen voor internationale opbrengsten van het Russiche ruimtevaartprogramma.;

http://www.blacklistednews.com/%22It%E2%80%99s_Unprecedented%22%3A_Bank_Of_New_York_Freezes_%2423_Billion_In_Kazakh_Assets/62324/0/38/38/Y/M.html

De Amerikanen zelf geven meer geeld uit dat ze opnemen als krediet van hun kredietcaarten dat ze later tegen een hogere rente terug zouden moeten betalen, waarbij ze een voorschot nemen op de nieuwe teruggave van de belastingenplannen van Trump. Doordat zij dit zo doen maken ze het ook moeilijker als de Amerikaanse regering de rente zou gaan verhogen ;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-20/credit-card-debt-suddenly-surges-18-us-consumers-pre-spend-tax-relief-savings

Het Pentagon heeft een gat in zijn begroting van 21 biljoen USD's dat men mist;

https://www.globalresearch.ca/the-pentagon-black-budget-21-trillion-dollars-gone-missing/5623553

De Catalaanse seperatisten winnen hun verkiezingen in hun regio. Dit is kan dus een klap zijn tegen het centrale gezag in Europa. De Spaanse regering kan dit zien als een klap in het gezicht tegen het centrale gezag in Spanje, maar ze kan dit ook gebruiken als een argument voor meer steun voor Spanje, de S in de PIGS landen vanuit de EC, ECB en Noord Europa of de strijd om Gibraltar tussen de EU en GB en de strijd tegen de migrantenstroom van Spaanse deelstaten tegen migranten uit Noord Afrika.......;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-21/spanish-crisis-returns-separatists-win-catalan-election-puigdement-lead-secession-ca

Ook heel interresant in het nep of echte nieuws is dat de VS nu de steun opschort voor het FSA (Vrije Syrische Leger) tegen Assad dat voornamelijk bestond uit Koerdische strijders en Soenietische huurlingen en terroristen vanuit de hele wereld aangevuld met Special Forces van de VS en haar partners, dat opereerde in Syrië.

https://southfront.org/us-fully-suspends-its-support-for-free-syrian-army-shuts-down-operation-rooms-in-turkey-and-jordan-report/

Geen idee hoe dit verder zal aflopen, maar dit zou de angel uit het conflict in Syrië kunnen verplaatsen naar de Koerdische gebieden, omdat zij hun olie niet door de lucht kunnen afvoeren, tenzij ze met behulp van de Amerikanen een kerosinefabriek gaan maken en een gigantisch internationaal vliegveld gaan aanleggen in een nieuw Koerdistan bewaakt met Amerikaanse wapens etc. etc. Maar een scenario met een onafhankelijk Koerdistan brengt de VS en Koerdistanin conflict met ongeveer alle landen in de buurt van Koerdistan en leid mogelijk tot een volgende genocide.

Hoogst waarschijnlijk zullen de Koerden de VS niet meer vertrouwen nadat ze zelf veel van de strijd tegen Assad voor de VS en haar partners heeft moeten verrichten en ze ook mensen heeft verloren in de strijd tegen IS, ISIS, Daesh, Al Qaeda, Al Nusrah of welk uniform hun tegenstander ook droegen.

Zouden ze Rusland dan wel vertrouwen nadat Rusland ze ook nooit tegen de Neo Conservatieven heeft beschermd toen Donald Rumsfeld het gebruik van chemische wapens toeliet door Sadam Hoesein tegen de Koerden?

Ik ga niet alles vertalen en tot in detail opzoeken, maar hier een paar dingen die mee gaan spelen over de Koerden. Saladin werd gezien als een de grootste Koerdische generaal die sterker en beter was dan de geallieerden van zijn tijd. Dat wilde men nooit terug. Hij was degene die een unie maakte van Egypte en Syrië net als Nasser die later wilde maken. Leiders willen dat niet terug.

Er is in mijn ogen niks tegen het zelfbeschikkingsrecht van wel 32 miljoen Koerden (volgens tellingen), maar de Koerden hebben ook net als alle partijen in het Syrische conflict etnisch gezuiverd door de vrouwen te bekeren en te trouwen etc. Zoals de terroristen dit ook hebben gedaan.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Saladin

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Kurds

Een huidig Koerdistan?;

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdistan

Het aantal Koerden volgens de tellingen voor de oorlog in het MO;

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_population

We kunnen alleen toeschouwer zijn en zullen allemaal slachtoffer zijn in het proces dat de macht geherdistribueerd zal worden en rentes veranderd zullen worden en SDR's en machten herverdeeld zullen worden. Als economische machten herverdeeld zullen worden, zullen de inkomenverhoudingen tussen machtsblokken ook herverdeeld worden en politici en bankpresidenten en mensen van lobbygroepen hun positie verliezen.

Als krachtsverhoudingen tussen wereldmachten worden gemeten met de prijs van hamburgers in USD's betekent dit al weinig als je buiten de hamburgers van deze bekende keten een hamburger voor 1/4 of 1/2 van de prijs kan kopen in de andere macht. Men vergelijkt defensiebegrotingen op deze manier omdat de samenstelling van deze burgers stabiel word geacht en volgens de vergelijking nooit veranderd. Dit is A niet zo, omdat de smaken in verschillende landen verschillen en B. worden niet alle ingrediënten centraal geleverd. C. de arbeidskosten in alle landen verschillen.

Dit geld hetzelfde voor defensieuitgaven en de militaire slagkracht van de wapens en legers ter wereld.

Het enige gevaar wat alle verschillen neutraliseert is een totaal vernietigende kernoorlog........

Daniel op 22-12-2017 11:39

Zorg dat je levensmiddelen en water hebt. Dat is goud waard. Geld kun je niet eten.

Daniel op 22-12-2017 11:42

@Tom Hendrix op 21-12-2017 15:21

Kletskoek. Doe eens onderzoek en blaat de domme massa niet na.

Qromwel op 22-12-2017 11:56

Bundy op 22-12-2017 01:35: Slaapliedje?

Qromwel op 22-12-2017 11:58

vlokje op 21-12-2017 18:01: De aap zal wel van een beschermde soort geweest zijn.

Albatros op 22-12-2017 12:49

Bundy op 22-12-2017 01:35

Nee Bundy, de precieze bedoeling hiervan weet ik niet, vermoedelijk om de aankomende crash van de banken hier (zogenaamd) mee op te vangen. Wat ik wel weet is, dat deze biljetten niet voor ons zijn. Probeer eens cash goud te kopen, dat wordt een hele moeilijke.

Toevallig had ik een goed gesprek hierover vanmorgen met iemand die hier middenin zit.

Piece op 22-12-2017 14:23

 

Verwijderd, waarschuwing, zie siteregels omtrent auteursrechten en schadeclaims. Mod.

willy op 22-12-2017 14:41

@Grietje : Zeker en als het moet kan ik nog diepzinniger schrijven tot ik hetzelf niet meer begrijp ! Goed kerstmis en blijf lachen ! Shalom

Lee72 op 22-12-2017 14:43

Ze gaan echt geen persoonlijke spullen in beslag nemen aan de grens en bitcoins verbieden is onmogelijk. Ze kunnen wel zorgen dat je niets met die bitcoins kunt doen, dan is de waarde direct ook nihil.

Ike op 22-12-2017 14:53

@Albatros op 22-12-2017 12:49

Om zwart geld uit te bannen zal men alle handel in waardevolle stenen, metalen, gassen of cadeaus onder controle moeten krijgen. Big Data en kunstmatige intelligentie algoritmes  spelen hierbij een belangrijke rol.

Facebook, Google, IBM, Apple, Microsoft, allemaal spelen ze hier hun eigen rol bij, net als vele andere internetbedrijven;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-21/facebook-using-your-phones-camera-and-microphone-spy-you

Bundy op 22-12-2017 15:46

@Ike op 22-12-2017 09:50

Dank voor je antwoord , heb het gelezen maar de blauwe url's zal ik nog lezen . Dank !

@Qromwel op 22-12-2017 11:56

Als misleiding dus , zou ook kunnen .

@Albatros op 22-12-2017 12:49

Klopt ,cash goud kopen is verboden . In de supermarkt kijkt men al raar wanneer je per ongeluk met drie briefjes van €  5,00 betaald .   De macht van de media ( cash= crimineel ) .    Maar toch doorgaan met papier .

Allen dank en prettige Kerstdagen , nu dat nog kan .

Thejo op 22-12-2017 16:29

dat is allemaal  niet waar

Grietje op 22-12-2017 17:08

@ willy op 22-12-2017 14:41. Ach, Willy, wij zijn maar mensen die de diepten niet kunnen doorgronden. Je hebt gelijk: lachen blijven, zeker óók hier op Xandernieuws, hoewel het een erg goede nieuwspagina is. Ook een goede kerst met een waarachtig Shalom !!

Grietje op 22-12-2017 17:41

Lees https://nos.nl/teletekst#107

Zo gaat het dus in Nederland = Europa als ik het goed begrijp:Vrouw is man zat of man is vrouw zat of zij zijn elkaar zat. Afpsraak: vrouw gaat naar Nederland. Krijgt Verblijfsvergunning, uitkering, huis, inrichting, zorgverzekeringen enz. enz. dat al 1000 x onder uw ogen is geweest. Vrouw laat man overkomen in kader van 'gezinshereniging'. Man ook Verblijfsvergunning met alle rechten van dien. Vrouw en man gaan scheiden, met behoud uitkeringen want ze hebben beide een Verblijfsvergunning en: binnen !! (In dit geval loopt de zaak verder zoals vermeld op T.T. pag. 107) Gekke Ollandurs... :-)

Bezemsteel op 22-12-2017 21:29

Dit klopt niet. Rusland heeft juist vandaag naar buiten gebracht dat ze crypto gaan omarmen. Wel met regels maar geen verbod!. Het kopen en verkopen van crypto is gewoon legaal mist je jezelf aan regels houdt. 

HE op 22-12-2017 23:18

Idd, een totalitaire controlemaatschappij komt er aan en is  feitelijk al aan gang. Lees vooral ook: Project L.U.C.I.D -- Het 666 Universeel Controlesysteem van het beest:

http://www.openbaring.org/lucid.html

Grietje op 22-12-2017 23:40

@ mientjei op 22-12-2017 00:01. Niet proberen te beledigen, mientjei. Heel veel liefs van Grietje. :-))

 

Grietje, wanneer gaat u eens goed naar uw eigen gedrag kijken. Mientjei beledigt u niet, ze probeert u wel iets duidelijk te maken. Mod.

marvin op 23-12-2017 08:36

Uw post is onleesbaar. Schrijf een goed lopend verhaal. Mod.

marvin op 23-12-2017 08:58

crypto is geniaal bedacht...gevaarlijk voor de ontwikkeling van kapitalisme naar  dictators in de toekomst ... geen onrealistische egoistische religie als strategie misbruik achtige bloedfactuurs van ziekelijke bedragen..verdoezelen onder bezuinigings praat word weggezet als het gelijk verdeelt zit over de mens....geen afpersende taferelen .... waarbij de mafiozo heilige koorknapen bleken ....wordtwa me die criptomunt versleutelingstactiek   

Steady op 23-12-2017 10:03

Bitcoin

heren, de bitcoin is evenveel waard gelijk eender welk ander "betaalmiddel"

Als men alles kan kopen en betalen met de bitcoin, dan heeft de bitcoin de waarde die men daaraan geeft.

Geduld: de russen gaan de boel helemaal overnemen bitcoin en andere (samen met de chinees).

iedere wereldmacht is gedoemd om te verdwijnen (zie de wereldgeschiedenis)

Reden: decadensie en gemakzucht /onverschilligheid

Shalom mmmmmmmmm

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl