Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen

Pakistaan ter dood veroordeeld omdat hij op Facebook  de ‘profeet’ Mohammed beledigde

Screenshot van samenwerking tussen Facebook en moslimgroep.

Facebook is begonnen met het actief beschermen van volgelingen van één specifieke religie: de islam. In Groot Brittannië is het linkse globalistische social media concern gaan samenwerken met de moslimgroep ‘Faith Associaties’, en werd een online handboek samengesteld dat eveneens in de omgeving van moskeeën wordt uitgedeeld. Daarin richt Mark Zuckerberg zich hoogstpersoonlijk tot de moslims: ‘Jullie zijn hier altijd welkom. Wij zullen voor jullie rechten vechten, en voor een vreedzame en veilige omgeving zorgen.’

 

Berichten waarin kritiek wordt geuit op de islam zijn voortaan per definitie ‘islamofoob’. Alle gebruikers worden aangemoedigd ‘de ware islamitische boodschap van vrede, barmhartigheid en tolerantie te plaatsen en te verspreiden.’ Facebook zet intelligente zoeksystemen en anti-terreurexperts in, die specifiek op zoek gaan naar ‘islamofobe retoriek’.

Islamitische terreurorganisaties, aanslagen en misdaden, en extreemlinks geweld vallen expliciet niet onder deze ‘anti-haat campagne’. Wat Facebook betreft komt het enige gevaar van ‘rechts’ en ‘conservatief’ (/ christelijk).

Pakistaan ter dood veroordeeld voor beledigen Mohammed op Facebook

Een moslimland als Pakistan, waar 33 miljoen mensen op Facebook zitten, lijkt het meest te profiteren van de alliantie tussen Facebook en islam. Minister van Binnenlandse Zaken Nisar Ali Khan wil dat alle ‘godslasterlijke’ berichten worden gewist of geblokkeerd, want ‘niets is voor ons heiliger dan onze religie en onze heilige personen’. Eerder werd in Pakistan een man ter dood veroordeeld omdat hij in een Facebook discussie de ‘profeet’ Mohammed had beledigd. (1)

Zo ziet ‘vrede’ en ‘tolerantie’ door islam er uit

Omdat de Koran bomvol haat-  geweldteksten tegen Joden, christenen en niet-moslims staat, is het de vraag hoe Facebooks intelligente zoekmachines onderscheid maken tussen het citeren van dit soort ‘heilige’ teksten, waarin wordt opgeroepen heel de wereld te onderwerpen aan islam –en alle weigeraars tot slaven te maken of te vermoorden-, en mensen die deze teksten citeren om te onderstrepen dat de islam allesbehalve een ‘vreedzame, barmhartige en tolerante’ religie is.

We kennen dat soort ‘vrede’, ‘barmhartigheid’ en ‘tolerantie’ inmiddels wel, zoals bijvoorbeeld de Pakistaan die enkele dagen geleden een mislukte zelfmoordaanslag op de metro in New York pleegde (2), joggende Zweedse vrouwen die door agenten tegen een ware seks-jihad door moslimmigranten moeten worden beschermd (3), 1200 moslims die in Berlijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwen en hun loyaliteit aan terreurorganisaties zoals Hamas en Fatah betuigen (4), een Turkse moslimdictator die ongehinderd moskeeën in de EU mag laten bouwen waarin moslims wordt opgedragen vooral niet te integreren, omdat ze hier de macht gaan overnemen (5), en –last but not least- wederom aanvallen op Joden en Joodse doelen zoals een restaurant in Amsterdam en een synagoge in Göteburg, de voorbode van nieuwe ‘Kristallnachten’ en –indien de islam en de massa immigratie niet wordt gestopt- vermoedelijk een nieuwe Holocaust.

En deze nieuwe samenleving komt er mede dankzij Facebook, waar sommigen van u vermoedelijk nog steeds ‘stiekem’ een pagina hebben.


Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Infowars
(3) Anonymous News
(4) Anonymous News
(5) Anonymous News 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Doordenker op 14-12-2017 15:18

Facebook gebruikers laten de wereld zien hoe oppervlakkig en dom ze eigenlijk zijn.

jawel op 14-12-2017 15:20

O.k Dat is voor mij de druppel , ik ga van facebook af , ik heb geen zin om mij de les te laten lezen door o.a verader soros en nu ook nog marc suikerberg . 

de groeten , maar niet aan dat ....

Dago op 14-12-2017 15:27

Daarom zit ik niet op dingen zoals Fac(k)ebook. De enige manier om dat ten val te brengen is er juist niet op te zitten. Siocial media sterft vanzelf uit als je er niet op gaat of gewoon eraf gaat. De macht van de consumenten. Waarom bedrijven op facebook zitten snap ik. Maar als je tegen sociale media bent moet je het ook niet als platform willen gebruiken. Ik kan je als klein bedrijf verzekeren dat je social media juist niet moet gebruiken, het kost je meer dan dat het oplevert. Als het al iets oplevert.

vlokje op 14-12-2017 15:45

hang op, klik weg is toch het advies in de reklame

islam staat niet in mijn zoekopdrachten, en verder pas ik toch zelf-cencuur toe :-)

Tom Hendrix op 14-12-2017 15:58

Facebook is dus onderdeel van de duivelse nwo. Net als de socialistische internationale, en politiek-correcte partijen, de gehele gevestigde msm en krantenwereld, de eussr, de plutocratoe vertegenwoordigd door soros en rothschild, de vrijmetselaars en de illuminati. Dat is althans mijn mening.

Jean op 14-12-2017 16:17

Mensen smijt die facebook van jullie toestellen "puur voor eigen veiligheid".

ohje op 14-12-2017 16:18

Zucht

cefas op 14-12-2017 16:32

Het monsterverbond tussen Links en Islam wordt steeds duidelijker. Toch zal de Steen, die niet door mensenhanden gaat rollen, o.a. ook dit verbond verbrijzelen.(Daniel  2:42 e.v.)

A. Verlof op 14-12-2017 17:20

Vreselijk,dat dit volk de Moslims beschermd worden door de NL politiek.

De Moslims haten de Joden G-D,s volk.

Heeft Nededrland niets geleerd van WO2 ...dat er 6 miljoen Joden vergast zijn en verbrand ?

De  linkse westerse regeringen nemen het op voor de Moslims en Islam.

Het volk wil het niet.

CU ...jullie laten G-D,s volk en ons in de steek.jullie verraden de Joden en ons.

Ik ben christenzionist,en voel de pijn goed die gecreerd wordt.

Er is een nieuwe holocoust in ontwikkeling,Het Zionisme  wil men uit roeien G-D,s volk de uitverkorenen.

Qvic op 14-12-2017 17:47

 

Facebook gaat hiermee in Nederland tegen onze grondwet in, want Artikel 1 verbied dit. Daar zijn helaas weinig mensen bewust van. Dat facebook de kant van de moslims kiezen, is eigenlijk niet zo vreemd. Want het politiek correcte overheidswaanzin zie je inmiddels in de gehele (westerse) wereld. Daar facebook ook een media bij uitstek is, waar overheden alles en iedereen op facebook controleert wat hij/zij schrijft in zijn account.

Je geeft daarmee niet alleen al je privacy op, maar ook al jou persoonlijke contacten en voorkeuren in je laten en doen. Mensen die een facebook account hebben, beseffen niet dat zij eigenlijk de zombies van de maatschappij zijn.

Die door dit medium min of meer bestuurd worden. Ook hier op dit soort sites merk ik dat vele al zich (onbewust) zelf laten intimideren, door andere woorden te gaan gebruiken voor de moslims en hun daden.

Dit zal alleen maar extremer worden in de toekomst. De meeste mensen onder ons willen het zelf niet eens zien, laat staan dat zij het (willen) beseffen. Dat zij zich zelf hiermee verloochenen en hun eigen cultuur en gewoontes opgeven, voor de politieke correcte zelfmoord.

Koddebeier op 14-12-2017 17:49

Wees verstanding en beeindigd je Facebook account of nog beter begin er nooit aan !!!

Tom Hendrix op 14-12-2017 17:54

@A.Verlof: 17.20. uur. Geheel met U eens. Er is i.i.g. door de SGP vragen gesteld, over deze hele gang van zaken, m.b.t. het schandalig stemgedrag van Nederland in de VN. Ik heb Dhr. van der Staaij, via de mail daarvoor bedankt. En ja, helaas is de CU een bijwagen van "de linkse kerk", geworden.

Tom Hendrix op 14-12-2017 17:55

@jawel: 15.20. uur. Ik ben er vandaag ook afgegaan.

Steady op 14-12-2017 18:30

Jean

Smijt die facebook van jullie  toestellen

het is zeer moeilijk om dat te doen, of wat dacht je

kunt u ons stap voor stap uitleggen hoe ?,

Met dank

Shalom

Steady op 14-12-2017 18:40

Farce book

Vraag, wanneer heb je genoeg geld mark?

Nooit van geld heb je nooit genoeg

en voor geld doen wij(ik) maar dan ook alles ja

Mark: weet jij nu nog niet dat "geld eigenlijk niet bestaat"

Geld is: papier (plastiek) met een druppel inkt erop

Groetjes

Onnozelaars; waarde hechten aan papier (doe maar he)

Vreedzame en veilige omgeving,, jawel voor diegenen die niet willen integreren

maar niet voor ons

Jan met de Pet op 14-12-2017 18:54

Zat paar dagen terug nog een docu te bekijken over hoe dom de latere geailleerden hun kop in het zand staken bij de veroveringen van landen door Hitler, net voor WOII.

Wat een enorme gelijkenis nu zeg! Precies hetzelfde spelletje van pleasen en wegkijken. Kan het nog duidelijker? 'Geef hem zijn zin, dan geeft hij ons vrede ....'

We zouden nu beter moeten weten, maar nee hoor, het stemvee slikt gewoon weer de massamedia en volgt als kippen zonder kop de 'grote leiders'...

Ze hebben dus niets geleerd en we gaan opnieuw de wrange druiven plukken, vrees ik.

Anna op 14-12-2017 18:57

De islam dringt steeds verder door in de ” publieke ruimten”  Je vraagt jezelf af, hoe komt dit toch.??? Is het dan nog niet duidelijk dat de islam een veroverings religie is.... Dit zeggen ze zelf..... vrede is vrede volgens hun principes en men spreekt dan pas van Vrede als de hele wereld onder de islam is.....

Dit soort redeneringen is de Europeaan totaal vreemd.... als wij over vrede spreken dan gaan we er zonder meer van uit dat de tegenpartij er   net zo over vrede denkt dan wij....

Zo werd ik 23 jaar geleden   door een Turkse gids in zijn land keihard verteld / aangevallen dat ik een ongelovige was...... terwijl ik de leiding had over een groep christelijke vakantie gangers  die een Paulus reis maakten........waarbij de gids de archeologiesche onderwerpen en ik de Bijbels gerelateerde onderwerpen behandelde...... Dit was een krachtmeting tussen het christendom en de islam....... helaas wist ik toen nietwat ik nu weet....... Maar  ben wel enorm geschrokken van de keiharde veroordelingen tegenover onze groep........ Wat ik ook tegen hem inbracht , dat ik christen was en naar de kerk ging en dat ik in Jezus als mijn verlosser geloofde, dat het christendom een andere religie is  dan de religie die  hij aanhangt..  Hij bleef  bij zijn standpunt dat ik een kafir was.... Ook het argument dat zowel de islam als het christendom toch naast elkaar bestaansrecht moeten kunnen hebben, was niet bespreekbaar......

Dit was de eerste keer dat ik keihard geconfronteerd werd met de rigiditeit van de  islam..... Daarna ben ik mezelf hierin gaan verdiepen..... Ben thuis gekomenen heb een Koran gekocht ( zonde van het geld maar goed voor mijn algemene ontwikkeling!) Wat ik daarin las deden mijn haren ten berge rijzen..... ik raad iedereen aan om uzelf te verdiepen in de Koran! Dat weet u wat ons te wachten staat........ want we zijn nog maar aan het begin....De hele wereld gaat een grote religieuze oorlog tegemoed..... als we er al niet midden in zitten want het is niet meer terug te draaien....... Onze wetten en  regels  zijn gebaseerd op democratie en in een democratie gelden de regels van concensus...... onze wetten zijn daardoor te slap voor deze keiharde religie......... de regels van Mohammed zijn zonder genade maar bevatten uitsluitend oordeel en wraak....... ..De islam kent geen discussie de Wetten en regels moeten worden  opgevolgd en indien men weigert dan komt de wraak.........Nu wordt hun gebied zelfs op internet uitgebreid..... Ik  ben een vrouw,en dit epistel wat ik hier schrijf zal volgens de islam mij veroordelen tot het branden in de hel....... Ben benieuwd hoelang nog.....

Het maakt mij verdrietig dat weer een stukje van de publieke ruimte zoals in dit artikel beschreven wordt ingeleverd ten gunste van de islam......Zo wordt het Christendom door deze oosterse religie stukje bij beetje verdrongen....../ vernietigd......  Want het is nog altijd waar wat Paulus zei: eerst de Jood  en dan de Griek en hier is de islam hard mee bezig want het speerpunt van deze wereld wijde religie oorlog ligt  in Israel..... bij de Joden... en daarna of misschien wel tegelijk, de Grieken............  En de wereld / de doorsnee gewone man / vrouw ziet dit  niet.....Shalom 

Grietje op 14-12-2017 19:12
mientjei op 14-12-2017 14:07 "... maar van blanke zelfhaters wordt ik gewoon heel kwaad." Moet je niet doen, want dan ben je kwaad op zo'n 17.000.000 - ong. 3.000.000 niet blanken = ong. 14.000.000 - ong. 1.000.000 blanken die denken zoals jij = ong. 13.000.000 blanke Nederlanders die je moet zien te overtuigen.
Weet je wat je wellicht beter kunt doen? Het laatste blad van Waarheid & Vrede aanvragen (vrijwillige bijdrage) en dan vooral blz. 13 lezen en je zult je verbazen.Lees ook de anrdere artikelen over de 'Verloren stammen Israëls' op Intenet of de andere bladen !! Zie
https://sites.google.com/site/waarheidvrede/home/verloren-stammen
 
Groet.
Tom Hendrix op 14-12-2017 19:49

@Qvic: 17.47. uur. Maar het partijkartel van: VVD,CDA,PvdA,D66,GL, zal er geen moeite mee hebben, waarde Qvic. Die zullen alles doen om de Nederlander te verraden, alles.

Semper paratus op 14-12-2017 21:12

Dit is onderdeel van de grote verdrukking, men wil ons wissen!

Ike op 14-12-2017 21:56

Hebben jullie het hier allemaal over het monsterverbond van de nationaal socialistische Neo Con's met de Islam en de OWO?

Facebook, Google, MicroSoft en Apple spelen allemaal het spel met Big Data. Volgens de Amerikaanse wet moeten ze alle informatie beschikbaar stellen t.b.v. het veiligheidsapparaat. Ze verkoopt die Big Data en als de data word gevorderd protesteerd ze een beetje voor de vorm en levert ze deze vervolgens aan. Ons veiligheidsapparaat in West Europa doet precies hetzelfde en over iedereen ongeacht het geloof of de levensovertuiging. Tja en dan het regime in West Europa en de VS......

Lees het volgende bericht hoe een F22 Stealth jet welke een luchtovermacht afdwinger moet zijn die daarmee de F15 is opgevolgd voor spectacel zorgde toen 2 SU25's van de Russen Daesh (Islamische Staat of IS Intelligence Services) begon te bombarderen op de Oostoever van de Eufraat welke de VS of de NAVO had afgeroepen als hun beschermingszone van het Syrische Democratisch Front (waarvan in theorie de Koerden 70 tot 80% van de gevechtshandelingen verrichten en wat door de NAVO als excuus gebruikt word om luchtmachtbasis bezet te houden en oliebronnen te controlleren in Syrië en dat allemaal voor de democratie (ROFL).

http://www.blacklistednews.com/US_F-22s_Fire_Warning_Flares_At_Russian_Su-25_Jets_In_Near_Incident_Over_Syria/62169/0/38/38/Y/M.html

Is dat een conflict van links met de Islam of is het een conflict van extreem rechts in de VS (de Neo Conservatieven (Pro Life ROFL, maar anti volwassen wordende kinderen cortom genocideplegers) waarbij de Neo Con's hun kont afvegen met elke geloof en eigenlijk alleen maar willen horen dat iedereen de USD aanbid welke zij drukt in ongelimiteerde uitgave?

@Koddebeier op 14-12-2017 17:49

Beeindigd U ook dan een MS account en een Google account en een Skype account en een Apple account en eigenlijk elke account van elke dienst die Uw Big Data verhandeld en market en levert aan onze overheidsdiensten, projectontwikkelaars, bankdirecteuren en arbeidsadviseurs of beveiligers? ROFL. Welkom in 2017 en zie hoe het nationaal socialisme zich heeft ontwikkeld en zie hoe de overheid Uw gegevens gebruikt om zijn doelen te bewerkstelligen. Zie ook hoe deze overheidsdiensten hun eigen beleid bepalen . Gelooft U werkelijk dat als de CIA en NSA iets van Marc Zuckerberg zou willen deze dit kon weigeren. MMMMMMMM, hoe zat het nu ook al weer met de oorlog die de Diepe Staat in de VS voerde tegen president Trump? Zou het zo kunnen zijn dat dit het Neo Conservatieve deel van de CIA en NSA betreft dat oorlog voerd tegen Trump, omdat hij tot een vergelijk wil komen met Rusland en China? Is de Amerikaanse economie met zijn grote softwareindustrie en zijn groot MIC (Militair Industrieel Complex) gebaat bij een instortende wapenindustrie? O jeh, daar hebben we het antwoord al. Als niemand meer wapens koopt in de VS of films of software of vliegtuigen, krimpt de Amerikaanse economie en slinkt deze tot ze niet meer verder kan krimpen. Maar omdat de olie en gas nog altijd werd afgerekend in USD's was er geen vuiltje aan de hand omdat ze dan lenen en teren op de produktie van andere landen.

Maar daar komt het probleem weer, want landen willen af van die USD en ze willen hun handel afrekenen in hun eigen valuta of ze proberen over te schakelen op andere energiebronnen dan olie en gas. Dat gaat niet goed voor de VS..............

Overigens was dit hetzelfde incident dat werd gemeld door Zerohedge;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-14/us-f-22s-fire-warning-flares-russian-su-25-jets-near-incident-over-syria

En Businssinsider, waarbij de laatste meld dat een SU35 de F22 had weggejaagd, volgens de Russische bronnen;

https://www.businessinsider.nl/us-air-force-russia-made-up-f-22-su-35-new-york-times-2017-12/?international=true&r=US

Terugkomend op het monstervervond; Ik zie maar 1 monsterverbond en dat is met Al Qaida, IS, Daesh of hoe de Amerikaanse Diepe Staat hun terreurpoedels ook noemen en de Amerikaanse Neo Conservatieve fascisten die een deel van het het veiligheidsapparaat , politie en het MIC controleren......... Weer hoor ik maar weer die laarzen marcheren en liederen zingen.......... De Neo Con's zijn de bloedbroeders van de Dulles broers, Preston Bush en Henry Ford die zaken deden met de Duitse nazi's uit WWII. Aan de galg met ze...

Wardje op 14-12-2017 22:13

@Anna. Een onthullend verhaal over uw reis naar Turkije 23 jaar gleden. Zo werden mijn ogen in dezelfde tijd geopend toen iemand uit het basisonderwijs,  die ik zeer goed ken, met collega's  een oriëntatiereis deed naar Turkije. Een alevitische gastheer  b e z w o  o r  ze zich teweer te stellen tegen een islamistisch gevaar dat zeker reéler was dan toen misschien leek . 

FinalCountDown op 14-12-2017 22:47

Naam zal binnenkort wijzigen naar faceBoom!!!...   Wie zit er eigenlijk nog op FB??  Heb daar nooit het nut van in gezien en heb dus nooit lang een account gehad. Na 2 weken had ik er genoeg van.

 

Peter op 14-12-2017 23:14

Ach ja we weten het. Het draait om macht, de muntjes en de duivel met zijn eigen religie. Het moet allemaal gebeuren zoals de Schepper het al aangaf in Mattheüs 24. Maar het komt allemaal goed als je maar geloofd in het offer van Jezus Christus. De koran is inderdaad van de duivel zoals Salman Rushdie in 1988 zijn boek betitelde “De duivelsverzen”. Dat is het zonder enige twijfel. Zo dadelijk een link van Wim Jongman waarin je kunt lezen dat de antichrist de islam is. Lees het alsjeblieft. De islam en de katholieke kerk zijn de laatste pogingen van de duivel om zoveel mogelijk mensen in zijn ellende mee te slepen. Maar in de bijbel kun je dit natuurlijk ook gewoon lezen. In Daniel bijvoorbeeld die het heeft over de gruwel der verwoesting. Zelf ben ik al een hele tijd van facebook af. Niet om bovenstaande reden, maar omdat het je zo meesleurt in een wereld die er niet is. Fake. Het bestaat gewoon niet. Hoe kan het dat ik meer dan 500 vrienden had die ik nooit zie. Geef mij maar de werkelijkheid. Hier de link. http://wimjongman.nl/artikelen/DEANTICHRIST.pdf.

Sander bedankt voor weer een goed artikel. Ik ben best weleens kritisch geweest op stukken van jou en dat heb je nog gepubliceerd ook. Waarvoor dank en sorry voor mijn kritiek zo af en toe

mientjei op 14-12-2017 23:20

@ Grietje  Ik zal wel heel dom lijken nu, maar rekenen en getallen zijn niet mijn ding, en ik begrijp hiet helemaal niets van.

Wat ik probeer te zeggen: autochtone europeanen, en de mense uit Israel, moeten elkaar niet afvallen maar steunen,

We zullen elkaar hard nodig gaan hebben, en of je heel slim bent of niet daar gaat het niet om, het gaat om de juiste normen en waarden in je hart en gelukkig ken ik veel mensen die aan dit laatste ruimschoots voldoen groeten Mientjei

Grietje op 14-12-2017 23:48

@ Mientjei 23.20 u. Dikke pluim voor jou.!!!👍

Mark S. op 14-12-2017 23:56

Als christenen de afgelopen decennia niet zo onverschillig waren t.a.v. het christelijk geloof dan had dit nooit kunnen gebeuren. Maar men koos het brede pad van het klatergoud, de valse beloftes van vrijheid en geluk. Maar dit loopt in onze tijd uit op een enorme mislukking, een catastrofe, een maatschappij in chaos en verwarring.

Het christelijk geloof in onze tijd stelt niets tot weinig meer voor.

De Satan gaat briesend rond als een leeuw zoekend naar zijn prooi om te verslinden schrijft Petrus volgens mij uit mijn hoofd.

En dus rukt de Islam op, op het christelijk grondgebied. En zet FB het verraad van de christenen en de joden in de volgende versnelling. En trouwt man met man voor de wet en wordt zelfs het sexeverschil tussen man en vrouw uitgewist. En worden jaarlijks tientallen miljoenen kinderen in de moederschoot vermoord door de moeders zelf. Onder het mom van vrijheid, zelfbeschikking.

Het is allemaal terug te voeren op de grote geloofsafval, de verloochening van het christendom door christenen zelf. Het christendom heeft altijd al vijanden gehad. In vele vormen, gedaanten en organisaties. Dat is niks nieuws. De islam is ook niks nieuws. Dat hebben we eeuwen geleden ook al eens uit Europa verdreven.

Maar het is logisch dat de maatschappij wordt overwoekerd door het kwaad als de christenen het geloof verzaken. Jammer vind ik het wel. Pijnlijk zelfs. Kwetsend en vernederend om dit allemaal te moeten zien gebeuren.

cefas op 14-12-2017 23:57

@Anna, u slaat de spijker op de kop, geheel met u eens. En dat is al jaren aan de gang maar de goe-gemeente ziet het niet van wege luiheid in denken (brood en spelen) en de linkse leugen en propaganda-machine, die heult met de Islam.

mientjei op 15-12-2017 01:04

@Anna   je post heeft veel indruk op me gemaakt, weinigen durven het zo te verwoorden, ik durf het zelf bijna niet meer

En ik hou zoveel van mijn christelijke geloof, kijk naar die lieve kleine kerkjes, zo  mooi

Vanavond waren er steekincidenten in Sneek en Maastricht, dan ben ik al weer helemaal ongerust, wat is dit nu weer?

Ik wens je vast een mooie kerstmis   Mientjei

mientjei op 15-12-2017 01:32

@Mark S   de Christenen verzaken hun geloof helemaal niet , maar zij zijn vernieuwend en zodoende neemt het andere vormen aan, leer het te zien en je zult je verbazen,   mooie kerstdagen   Mientjei

Lee72 op 15-12-2017 07:11

Account deleten en nooit meer inloggen is het devies. Mijn mening is dat mensen zonder fb account over het algemeen verstandige mensen zijn.

Tom Hendrix op 15-12-2017 09:09

@Mark S: 23.56. uur, op 14/12. Met U eens.

Anna op 15-12-2017 09:56

Dit artikel van Xander gaat over de min of meer “ stille ” verovering” van de islam. Daar heb ik mij gisteren op gericht, maar gezien de reacties wil ik  een aanvulling geven op wat ik gisteren schreef..... 

Wanhoop niet en scheldt niet mee met de wereld , want wij hebben een Grote God in de hemel die deze dingen die nu geschieden al lange tijd geleden   aan ons geopenbaard heeft......

Niet altijd makkelijk te vinden, en je moet er op studeren en lezen en verbanden kunnen leggen en onderzoeken en het kost veel tijd maar de Almachtige laat met Zijn Woord naast , ons nieuws en onze kranten en journaals  en de landen bezoeken, met mensen daar te praten., zien wat Hij bedoeld en wil. En als je dit een beetje gaat zien kun je alleen maar stil worden en God loven en prijzen om Zijn grote daden.

Wij moeten niet vergeten dat deze grote onrust : b.v.de deep state in  Amerika, .......de grote oppositie tegen Trump, ........de NWO de corruptie,....... Obama die nog flink aan het stoken is in de USA, .........Clinton die zich niet neerlegt bij haar verlies,.......... de oorlogen in het midden Oosten,........ de moordpartijen in het MO,.........de terugkeer van het Joodse volk naar Israël, ..........Het erkennen van Jeruzalem als hoofdstad door Trump...( ja ook positieve dingen maken deel uit van dit plan) ...................de opkomst van de islam, ( positief is dat veel moslims tot geloof in Jezus komen)...... .......de islam in Europa........de hongersnoden........ ( het zwarte paard  uit openbaringen) de dictator in noord Korea,.......Iran met zijn nucleair programma ,........ onze zwakke regering, ........de vele abortussen,........  “ de straat” met zijn gepeupel. die de macht lijkt over te nemen met de zgn. “ vergis moorden”........ de verslavingen,....... het liegen ..........geen respect meer voor de overheid, ..............de terreurin Frankrijk / Zweden en andere landen........ ...en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan dit alles en nog veel meer zijn de oordelen en de verdrukkingen die God in zijn woord door zijn profeten voorzegd heeft en uiteindelijk maken ze deel uit van het Grote alles omvattende  Heilsplan van God zelf......... Hij gaat deze wereld herstellen.........  deze onrust, deze a morale zaken, komen direkt voort uit het afwijzen van God door de mensen,...........dit begon al in het paradijs, met de slang, die het kwaad vertegenwoordigde. Maar God onze God, de God van de Bijbel de God van Abraham Izak en Jacob....... is een God van Eer.... ........ Hij laat nooit los wat Zijn hand ooit begonnen is...... Hij maakte de schepping volmaakt..... en zo zal hij de schepping met de mensen die in zijn Zoon de Messias geloven, ook weer terug krijgen........... en dit is op dit moment nu zo duidelijk zichtbaar in de wereld......Dit grote herstel wat komen gaat zal ook de schepping omvatten, niet alleen de mensen maar ook de dieren en de bomen en de natuur de planeten...... .. dat vergeten wij christenen vaak helaas.... 

God is op dit moment volop en zeer krachtig aan het werk in de hele wereld met het doel om zoveel mogelijk mensen naar zich toe te trekken zodat ze gaan geloven in zijn reddingsplan onze Middelaar de Here Jezus Christus........ Want God is een God van Liefde : hij wil niet dat iemand verloren gaat...... Maar de mens is zo verdorven zelfs zo dat hij dat niet eens ziet...... dat, als deze plagen over ons komen,  om ons de ogen te openen wij dit niet zien en het gevaar is dan aanwezig om mee te gaan schelden. Maar er staat geschreven “ en zij bekeerden zich niet” en dat zien we nu... satan trekt met sport, tv BN s volgen de smart pfone en internet de druk van het werk druk met sport enz. enz enz enz enz veel mensen weg van God..... Helaas is dit eigen keus. Op dit moment zien we in de hele wereld geschiedenis en in het huidige hele wereld gebeuren, dat God nu volop en zeer krachtig aan het werk is, God is opgestaan om zich over Sion te ontfermen....want daar begint het.....  hij heeft Zijn machtige arm ontbloot.....en gaat de hele wereld herstellen van alle kwaad.....zowel de mensen, als ook heel zijn schepping 

Wat wij nu zien is vele eeuwen niet aan de orde geweest. In de middel eeuwen zag de mensheid niets van dit alles. Wij zijn een bijzondere generatie..... de ene profetie na de andere wordt vervuld..... En als dit gaat leren zien dan kun je alleen  maar blij zijn, want de komst van de Messias is nabij! 

ik heb hier al vele keren gezegd dat het Een grote strijd is tussen God van hemel en aarde, de almachtige die alle dingen geschapen heeft en zijn grote tegenstander. Deze strijd begon al in het paradijs met de slang die Eva verleidde en Adam at. Toen heeft God het nog met de hele mensheid geprobeerd dit is niet gelukt de mensheid liep de satan na en vermoordde elkaar en was zeer wreed tegen elkaar. Toen berouwde het God zelfs dat hij de mensen had geschapen..... toch gaf hij een escape met Noach en later weer met Abraham en dit is nu weer zo..... God geeft ons terreur en allerlei God loze zaken, met als doel om ons tot hem te wenden. en wij, wij kunnen  kiezen er is redding en verlossing in Zijn Zoon onze Here Jezus Christus. kies dan heden wie gij dienen zult......Shalom 

 

Sorry moderator : dit hoort op het geloofs forum maar om te verduidelijken met wat ik bedoel met 14 dec 18.57 ben ik zo vrij dit hier te posten.....

Grietje op 15-12-2017 10:15

Twee steekpartijen in Maastricht. Twee doden en drie gewonden. Wat vreemd niet, dat onze overheid (regering, politie\justitie) er metéén bij zijn om vooral en bij herhaling middels de Staatsmedia N.O.S. te benadrukken dat dit niets met "terrorisme" = islam te maken heeft. Dat zouden ze echt niet doen als er alleen blanke Nederlanders als daders betrokken zouden zijn, want dan is er immers geen reden om zo paniekerig te zijn. Slotsom: zodra onze overheden zeggen dat het niets met "terrorisme"= islam te maken heeft, dienen alle seinen bij onze alarm te slaan.

Grietje op 15-12-2017 10:30

Lees het Persbericht van advocatenkantoor Loonstein, waarin wordt medegedeeld dat de ruitengooier van het restaurant in Amsterdam niet anders dan een keiharde terrorist blijkt te zijn, die allang weer op vrije voeten is.

Lees het bericht op https://twitter.com/LoonAdvocaten/status/941001627657494529/photo/1

Gooi jij als Nederlander eens de ruiten van een arabisch restaurant in (niet doen !!), dan wordt je meteen aangemerkt als terrorist (denk aan Enschede) en zit je lange tijd vast, met het uitzicht op een zware straf.

Arun op 15-12-2017 10:56

Waar niemand het hier over heeft is dat Mark Zuckerberg een joodse achtergrond heeft of in elk geval is opgegroeid en grootgebracht met joodse tradities. Waarom zou een bedrijf als Facebook zich dan voor het karretje van de moslims laten spannen? Ergens klopt er iets niet helemaal in dit verhaal.

vlokje op 15-12-2017 12:10

Peter op 14-12-2017 23:14

herkenbaar, heb fb er ook afgegooit

fb zuigt aan je verstand en je vrije tijd,

dit deed fb met mij verstand: door reaktie's op fb artikelen is mijn vertrouwen in de mensheid tot nul gedaald,

logisch gevolg: de overheid vertrouwen met hun nwo regeltjes en wetten, maar dat is het ook net niet en dekt de lading ook niet meer.

wij zijn een volk geworden: "waar het ware woord niet meer gevonden kan worden" (einde citaat )

René Strobos op 15-12-2017 12:12
(  vlokje op 14-12-2017 15:45

hang op, klik weg is toch het advies in de reklame

islam staat niet in mijn zoekopdrachten, en verder pas ik toch zelf-cencuur toe :-).....)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vooral je kop in het zand steken vlokje..

vlokje op 15-12-2017 12:42

het hele kerkgebeuren gebeurt op sociaal media

als je daarmee stopt ben je contact met je medemens kwijt, inwezen gijzelen fam. en vrienden je om mee te blijven doen met sociaal media.

weinig kennissen en vrienden hielp wel (nergens lid of onderdeel van en werkloos), om met fb te stoppen, (of een bord voor je kop, gezien de reakties die je daarop krijgt)

....maar in mijn hemd sta ik al :maakt mij ook geen illusie over sms,whats app, email of mijn internet gebruik hoor

De Vlieger op 15-12-2017 12:58

Beste, Anne begrijp u volkomen en ook goed verduidelijk, dat de koran steeds dichter bij komt, en nog meer invloed begint te krijgen en vooral op de westerse maatschappij. Koran is macht en politiek niet afhankelijk van mekaar beleeft wordt , en vooral bij de vluchtelingen steeds meer en meer duidelijk invloed op heeft.

Gelukkig is het zover nog niet, maar politiek is de koran en kan en wil men niet scheiden bij bepaalde moslim groepen. Teveel invloed heeft op alles waarvoor men staat, is Alah de oppermachtge van deze wereld, die steeds dichter bij komt, is wel degelijk merkbaar en wordt zoals, Mark Zuckerberg nog verder in de hand gewerkt, zonder hij ennig benul van heeft.

Hij vermoed dat hij dit wil doen, omdat hij dit tegemoet wens te komen en blijkbaar belangrijk vindt, maar altijd en eigen commerciële reden meestal wel achter zit. Hij heeft totaal geen benul, dat het totaal verkeerde richting neemt en tegelijk onderscheid maakt, tussen niet moslims en niet gelovigen en het probleem hierdoor nog onbewust groter maakt, dan het al is. Wens hem persoonlijk hierover meer over zou willen verduidelijken.

Op deze wijze en totaal verkeerde apparte status extra geeft en geen goed signaal naar andere burgers toe, en tegelijk meer en meer rekening moeten houden met moslims, wel degelijk verder in de hand wordt gewerkt, en op deze wijze de  Integratie niet bevorderd of gestimuleerd. Integendeel en daar zijn vb. genoeg van bepaalde moslims, vooral de derde generatie zich niet thuis voelen in de westerse maatschappij, mij wel duidelijker geworden is, en van wat er de laatste tijd al gebeurt is, vooral in Brussel en in andere Europese landen.

Vooral in de stad in Frankrijk aan de rand van Parijs, niet meer gecontroleerd kan worden, of zelfs geweigerd worden, wegens moslims geen politie macht van buitenaf tolereert, zover zijn is het al

De echte bedoeling dient te zijn, dat men voor iedereen respect en tolerantie en als gelijke rechttegenover elkaar dient te staan, zonder enige vooroordelen of op normale manier met elkaar te kunnen omgaan. Zonder onderscheid gemaakt wordt en respectvol met elkaar dient om te gaan, zoniet, brengt dit altijd vooroordelen met zich mee, als gevolg, dat men buiten de wet wil leven en zich ook niet wil aanpassen en tegenovergestelde situaties worden gecreëerd worden, met blijvende ernstige gevolgen in de maatschappij gecreëerd worden.

Deze worden steeds meer en meer zichtbaarder met de dag worden. Wegens telkens onderscheid te gaan maken, zoals Zuckenberg onbewust zelf in de hand werkt. Dit werkt ook totaal in de tegenovergesteldrichtig, met wel dergelijk negatieve sociale situaties verder in de hand worden gewerkt. Omdat hij hier totaal geen inzicht heeft en wel goed wil bedoelen, maar in werkelijkheid hier zelf onderscheid in de hand werkt, met bijkomende negatieve gevolgen.

De manier hoe de regeringen in de westerse maatschappijen omgaan, om steeds meer en meer rekening te willen houden, met moslims. Werkt totaal tegen hun eigen waarden van de westerse maatschappij, en tegelijk het niet zover wil bekijken, maar mogelijk onbewust en wel degelijk uit de hand zal blijven lopen, op deze wijze.

Wegens de aanhoudende kortzichtig-heid en eigen waarde in de toekomst volledig zelf ondermijnt, zonder daar oog voor te hebben. Dit heeft totaal met te weinig inzicht te maken, hoe het totaal zichzelf tegenwerkt, en tegelijk ook tegenover de westerse levenswijze hier steeds meer ruimte vrijgeeft, om steeds meer en meer rekening te gaan houden, met moslims hun levenwijze, die wel degelijk al jaren die richting op aan gaan is.

Dit wordt wel degelijk met verschillende maatregelen, om telkens met en bepaalde bevolkingsgroep rekening te willen houden, omdat zij moslims zijn. Dit wordt geen bevorderlijke samenleving zal worden met moslims, en steeds meer duidelijk begint te worden.

Omdat het op deze wijze zelf de moslims onderscheid in de hand wordt gewerkt en willen maken, door de politiek hier volledig aan meewerken. Met ernstige blijvende gevolgen in de maatschappij die helemaal niet bevorderlijk zal werken, integendeel.

Zou hier enkele vb. van kunnen geven, hoe macht van bepaalde groepen moslims hun macht uitbuiten t.o.v. van bepaalde wettelijke regels, die voor iedereen van de bevolking gelijk zouden moeten zjn, maar niet gelijkwaardig worden uitgevoerd, t.o.v alle burgers. Geef enkele vb. en begint met èèn jongere moslim tegen niet moslim burgers, hoever dit uit de hand loopt, en bijkomende familie en vrienden optrommelt en zelfs de politie interventie moet opdagen, om ernstige vechtpartij te vermijden tegen de ander autochtone vrienden, die samen naar het resaurant gaan eten waren.

Het begon met èèn persoon die even buiten aan roken was en tot woordewissel kwam met moslim jongere van amper 12 jaar.  Dergelijke zaken gebeur-en regelmatig. Dit komt ook, omdat de moslims veel beter samenwerken, en ook heel vlug geprovoceerd voelen en direct hun laten gelden, op deze wijze in verschillende situaties wel degelijk misbruiken, is mij volledig bekent.

Dit gaat heel ver, en zou nog zoveel ander zaken kunnen vermelden, dat men versteld zou staan, hoe dit allemaal mogelijk is. Hoe komt dit, omdat er teveel onderscheid wordt gemaakt en telkens met moslims meer en meer rekening wordt gehouden. Weten meestal ook dat hun eisen worden ingewilligd en steeds de grensen verder verlegd worden, is mij bekend.

Dit wordt wel degelijk allemaal zelf in de hand gewerkt, met verschillende dergelijke ongelijke situaties, of ondersceid te maken, met zelfs regels buiten de wet te gaan toepassen, wel degelijk in de loop van de jaren telkens breder vlak in de hand gewerkt wordt.

Dergelijke situaties zijn al met tal van vb. zou kunnen opnoemen, tot zelfs verkeer overtredingen, zelfs geen boete van de verkeeersagent niet meer durft te schrijven, want ik ken die minister en ga hem direct op bellen en mijn beklag doen, i.v.m. met discriminatie, zover is het al in België. Wat gebeurt er opdat moment, dat agent geen boete geeft en laat hem maar verder laaat rijden. Dit is nog maar kleinigheid en de voordelen van verschillende zaken, gaan nog vele malen verder en dit nog maar klein vb. is.

Geef hier nog en vb. i.v.m. mosslims wel degelijk tot vier vrouwen maximum getrouwd mogen zijn, met vier adressen zogenaamd hanteren en vier volle inkomens ontvangen en helemal niet moeten werken, wegens het hoog inkomen en de vier vrouwen en kinderen zogenaamd begleiden en hierdoor niet kunne werken. Waarom zouden zij gaan werken, dat hun inkomen duizendem euro,s ontvangen per maand, plus hoge kinderbijslag ontvangen, wegens 23 kinderen.

Hier zijn in België geen wetten voorzien, dat hier rekening mee moet gehouden worden, maar toch hier buiten de wet wel degelijk met moslims regels wel degelijk worden toegepast. Dergelijk praktijken ligt louter aan de gezagdrager en ministers zelf.

Dat dergelijke zakens ook onvoorstelbaar zelf volledig in de hand werken, en hier meer in de belangstelling zou moeten komen, waarom dergelijke verschillen en onderscheid, bewust in de hand worden gewerkt in de maatschappij. Dit gaat steeds verder in de richting van de moslim regels en die steeds verder de grenzen verlegd worden is hier en vb. en ook wel duidelijker geworden.

Michaël ;-{> op 15-12-2017 13:18

@ Mark S. op 14-12-2017 23:56

''De christenen'' ?

Is nogal generaliserend. Kon u er iets aan doen?

Qromwel op 15-12-2017 14:02

Mark S. op 14-12-2017 23:56: Nou, het geloof wel, maar hoe serieus nemen de aanhangers ervan Gods Woord.

Lodewijk op 15-12-2017 14:06

Deze Mark werkt er ook aan mee:

 

"Rutte: ‘Wat Orban doet is schandelijk’" https://joop.bnnvara.nl/nieuws/rutte-orban-doet-is-schandelijk

Dat is ook de reden dat Brussel een EU Leger op poten wil zetten. Als para-militaire politiemacht. Om de landen die niet gehoorzamen aan de eis de Islam in te voeren door massa immigratie van moslim te dwingen dat wel te doen. Maar dat zou enkel in een grote burgeroorlog uitlopen als het door zou gaan.

Intussen heeft de NWO al een eerste nederlaag geleden in Syrië...

willy op 15-12-2017 14:13

ik heb geen interesse in facebook dus het stoort me niet. Dat ze de islam beschermen is een feit, ze hebben er in feite schrik van, islam staat voor schrikbewind! Shalom

Ramshoorn op 15-12-2017 15:30

Ik begrijp niet wat veel burgers te zoeken hebben op faceboek, hyves en instagram, bekend om veel fake-nieuws. Zonde van uw kostbare tijd! Ik heb een oud mobieltje en kan bellen voor 4 euro per maand met wie ik wil, is dat niet genoeg? 

 

Een wonder dat Xander iedere dag weer deze excellente nieuws-site weet te runnen waarop steeds relevant wereldnieuws heet van de naald te volgen is en waarop bovendien vaak ook interessante reacties te lezen zijn van wakkere burgers met visie.

 

Big Brother is watching you weten we al jaren dankzij Orwell. Weet wie u in vertrouwen neemt. Laat niet iedereen binnen. Vooral geen Jehova’ s en Mormonen, die schrijven alles op wat u zegt. Taxeren uw interieur. Ik las hierover een opmerkelijk boek: De verborgen macht achter Jehovah’ s Getuigen. Van Robin de Ruiter.

 

Ik las ook een opmerkelijke uitspraak over vertrouwen van Jeshua hierover in Johannes 2:24...

 

maar Jeshua zelf vertrouwde Zichzelf hun niet toe, omdat Hij hen allen kende en omdat het voor Hem niet nodig was, dat iemand van de mens getuigde; want Hij wist zelf, wat in de mens was.

 

Hoe ik optimistisch de dag begin en doorkom? Lees de Bijbel en bidt iedere dag het Onze Vader. Zijn Koninkrijk van vrede, gerechtigheid en waarheid komt er aan. Jeshua belooft met ons te zijn al de dagen van ons leven, tot de voleinding der wereld. 

Tom Hendrix op 15-12-2017 16:32

@Anna: 09.56. uur. Heel mooi van U verwoord, Anna!

Qromwel op 15-12-2017 17:10

Steady op 14-12-2017 18:30: Google this:

https://facebookverwijderen.nl/facebook-account-verwijderen/

Mark S. op 15-12-2017 17:48

@Michael op 13:18

Mijn verhaal is ook generaliserend bedoeld. Je kan geen verhaal schrijven voor de uitzonderingen. Als ik alle nuances zoals "de uitzonderingen daargelaten" e.d. moet schrijven dan wordt het helemaal een lang verhaal.

Nee, ik kon er niets aan doen, u misschien ook niet. De christenen die wel hun best hebben gedaan en nog steeds doen weten dit van zich zelf en zullen mijn verhaal wel degelijk herkennen en bevestigen. 

Grote maatschappelijke tendensen kan je alleen beschrijven door over grote groepen te spreken en niet over individuen en uitzonderingen.

vr.gr. Mark S.

Ike op 16-12-2017 09:45

Een decaan en hoogleraar vroeg bij tijdens een college wie er Twitter gebruikte of Facebook. Ik vertelde dat ik het niet gebruikte, maar wel accounts aan had gemaakt met mijn naam om te voorkomen dat anderen mensen met dezelfde naam rotzooi aanmaakten. Hij vroeg de anderen dit te onthouden omdat de hoogleraren zelf hier ook mee te maken hadden.

Ik lees hier meerdere aannamens over facebook. Zo lees ik dat Marz Zuckerberg een jood is en waarom zou hij zich inzetten voor de leer van de moslims?

Ik lees hier ook aannames dat alle problemen over zijn als je de sociale media met jouw naam verwijderd en dichtgooit.

Helaas werkt dit niet zo, mensen. Alles wat gekoppeld kan je worden aan je telefoonnr, BSNnr of emailadres van jou heet jouw Big Data te zijn. Theoretisch kan jij een emailadres allang dicht hebben gegooit en een facebookaccount en een twitteraccount, terwijl daarop of op elke andere sociale media of met elke ander communicatiemiddel (27MC) jij als persoon met jouw stem (VOIP) de meest ranszige praatjes of extremistische praatjes verkondigt of publiceert.

Iedereen kent wel iemand van een geloof die niks meer doet aan zijn geloof. Geboren als van geloof A, geschoold met gellof A en B en getrouwd met geloof C, die er nu niks aan doet. We leven in een seculiere samenleving waar je als inwoner van een straat, gehucht, dorp, stad, provincie, gewest, land of werelddeel helemaal niet hetzelfde geloof hoeft aan te hangen als het gebied waar je in leeft.

Waarom word er van Mark Zuckenberg aangenomen dat hij de NWO of OWO niet kan helpen? Omdat hij Joods is? Is het geen zakenman? Hoe zit het met alle topmensen van de multinationals? Zijn dat geen zakenmensen? Zijn ze allemaal van een bepaald geloof omdat dat volgens de oppositie meewerkt aan de NWO of OWO? Potesteren de andere gelovigen of niet gelovigen meer tegen deze ultieme dictatuur?

Wat doen de mensen die samenwerken met deze NWO of OWO? Leveren zij meer dan de diensten die zij moeten leveren aan hen of voldoen zij aan de verplichtigingen en proberen zij hun klanten of werknemers te beschermen? Wie is die NWO of OWO die mensen naar het front stuurt?

Volgens het volgende artikel zijn de deelnemers onze regeringen en sturen zij terroristen de strijd in en officiële soldaten die ons moeten beschermen tegen deze terroristen en het grondgebied van ons machtsblok uitbreiden;

Hoe Amerika ISIS bewapende en zelfs de mediaconcerns dit nu beamen;

http://www.blacklistednews.com/Conspiracy_Theorists_Were_Right%3A_Corporate_Media_Finally_Forced_to_Admit_America_Armed_ISIS/62197/0/38/38/Y/M.html

Nu de NAVO de strijd verliest in Syrië en het onvermijdelijk is dat door Syrië een Shiietische pijplijn naar Europa komt vanuit Irak en Iran en Syrische bronnen, komen er berichten over een akkoord tussen Iran en de EU dat de weg vrij zou moeten maken voor een akkoord tussen Syrië en de EU en Turkije en de EU;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/iran-joins-eaeu-45-years-us-foreign-policy-down-drain

Dit akkoord betekent niks zonder andere akkoorden. Want nu na deze strijd heeft de VS en Turkije basis in het gebied en hebben de Koerden oliebronnen en basis in het gebied en worden de extreme Wahabistische strijdgroepen van SA, Qatar en de VAE in het gebied ook nogsteeds gesteund door hun wapenleveranciers en geldschieters.

Het grappige is dat de EU elk recht heeft om dit verdrag te maken omdat Iran ook een verdrag heeft afgesloten met de VS. Iran heeft verdragen met Rusland en China over olie en gasleveranties en betaling van goederen met olie en gas. Wat gaat er nu gebeuren? Gaan alle conflicten over bestaande leveranties opgelost worden die tegengehouden worden vanwege een boycot? Gaan landen een conflict aan om te voorkomen dat een verdrag van kracht word en er iets geleverd word? Gaan machtsblokken hun basis opschuiven en (lucht) vloten naar voren brengen? Of trekken ze juist hun legers terug en dreigen ze daarna met hun nucleaire arsanaal? Al deze dingen zie je nu gebeuren in het MO en sommige landen staan te drammen met het gooien van MOAB's of nucleaire bommen of het aanschaffen van kernrakketten. Maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes. Bij het noemen van namen van de spelers in dit politieke spel moet er eigenlijk wel goed gekeken worden wie hoe word beinvloed. Is Trump onder invloed van een psycholoog die hem controleerd? Is Nethanyahu onder invloed van een psychoolog? Is de opperste Iraanse generaal van de Revolutionaire Garde onder invloed van een psycholoog? Word de hoogste Saudische leider aangestuurd? Wie stuurt de grootste extremisten aan? Wie beschermd ze en wie beschermt ons tegen hen? Als ik de verhalen lees over de NAVO, beschermt zij ons niet en is onze M. Rutte ook een man van de laagste rangen uit de achterhoede, ondanks de macht van de Nederlandse investeringen in het buitenland en ondanks dat onze pensioengelden de Euro en de EU overeind houden. 'Dank U wel', zei Juncker. 'Dank U wel', zei Draghi. 'Bedankt voor de bloemen', zei de paus.

En O ja, waar worden de extremisten naar gestuurd? Naar het front, in Syrïe, Soedan, Somalië, Niger, Mali, Irak, Tsjaad, Kongo, Afghanistan en de Nederlandse troepen worden er achteraan gestuurd achter de rest van de NAVO aan. Net als in WWII dit gebeurde met het Duitse leger, en de tijd van Napoleon achter de Fransen aan en tijdens de Spaanse burgeroorlog en in de Romeinse tijd en....... Als de extremisten terugkomen blokkeren ze alle vluchtelingen uit het gebied waar de extremisten vandaan komen en waarvandaan toch zo min mogelijk vluchtelingen worden toegelaten. Tja, want Syriërs zijn niet altijd Syriërs en moeten eigenlijk tegen hun regering vechten of weten wie de Syriërs daar echt overhoop schiet. In de EU en Nederland laten we natuurlijk alleen felle tegenstanders van Assad binnen, vanwege het risico op vervolging........... In de ASC's snapt men ook niet dat er zoveel Syriërs leefden in Syrië die geen woord Arameens of een andere Syrische taal verstaan. Gelukkig weer werk voor ons veiligheidsapparaat, een zelf werk creërende werkgever.

Democratie, ja graag, wanneer krijgen we het?

Het gevaar van China en zijn economie? Nu, het blijft maar groeien en het past dezelfde technieken toe als de VS economie. Inflatie en de geldhoeveelheid maar laten groeien. En als 2 kleine leidertjes bij een wc staan onze leiders te meten wie er het verst kan plassen en wie er het machtigst is................

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/why-we-should-worry-about-china

Oma op 16-12-2017 12:12

Laten we hopen dat de jongere generatie de buik vol krijgt van de censuur van smoelenboek en massaal zal boycotten. De meesten weten dit dus niet, de collaboratie van fb met islam...wie gooit deze knuppel eens in het hoenderhok? Vermits ik geen fb account heb, zal ik het alvast doorgeven aan een kennis die dat wel gebruikt...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl