Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen

Pakistaan ter dood veroordeeld omdat hij op Facebook  de ‘profeet’ Mohammed beledigde

Screenshot van samenwerking tussen Facebook en moslimgroep.

Facebook is begonnen met het actief beschermen van volgelingen van één specifieke religie: de islam. In Groot Brittannië is het linkse globalistische social media concern gaan samenwerken met de moslimgroep ‘Faith Associaties’, en werd een online handboek samengesteld dat eveneens in de omgeving van moskeeën wordt uitgedeeld. Daarin richt Mark Zuckerberg zich hoogstpersoonlijk tot de moslims: ‘Jullie zijn hier altijd welkom. Wij zullen voor jullie rechten vechten, en voor een vreedzame en veilige omgeving zorgen.’

 

Berichten waarin kritiek wordt geuit op de islam zijn voortaan per definitie ‘islamofoob’. Alle gebruikers worden aangemoedigd ‘de ware islamitische boodschap van vrede, barmhartigheid en tolerantie te plaatsen en te verspreiden.’ Facebook zet intelligente zoeksystemen en anti-terreurexperts in, die specifiek op zoek gaan naar ‘islamofobe retoriek’.

Islamitische terreurorganisaties, aanslagen en misdaden, en extreemlinks geweld vallen expliciet niet onder deze ‘anti-haat campagne’. Wat Facebook betreft komt het enige gevaar van ‘rechts’ en ‘conservatief’ (/ christelijk).

Pakistaan ter dood veroordeeld voor beledigen Mohammed op Facebook

Een moslimland als Pakistan, waar 33 miljoen mensen op Facebook zitten, lijkt het meest te profiteren van de alliantie tussen Facebook en islam. Minister van Binnenlandse Zaken Nisar Ali Khan wil dat alle ‘godslasterlijke’ berichten worden gewist of geblokkeerd, want ‘niets is voor ons heiliger dan onze religie en onze heilige personen’. Eerder werd in Pakistan een man ter dood veroordeeld omdat hij in een Facebook discussie de ‘profeet’ Mohammed had beledigd. (1)

Zo ziet ‘vrede’ en ‘tolerantie’ door islam er uit

Omdat de Koran bomvol haat-  geweldteksten tegen Joden, christenen en niet-moslims staat, is het de vraag hoe Facebooks intelligente zoekmachines onderscheid maken tussen het citeren van dit soort ‘heilige’ teksten, waarin wordt opgeroepen heel de wereld te onderwerpen aan islam –en alle weigeraars tot slaven te maken of te vermoorden-, en mensen die deze teksten citeren om te onderstrepen dat de islam allesbehalve een ‘vreedzame, barmhartige en tolerante’ religie is.

We kennen dat soort ‘vrede’, ‘barmhartigheid’ en ‘tolerantie’ inmiddels wel, zoals bijvoorbeeld de Pakistaan die enkele dagen geleden een mislukte zelfmoordaanslag op de metro in New York pleegde (2), joggende Zweedse vrouwen die door agenten tegen een ware seks-jihad door moslimmigranten moeten worden beschermd (3), 1200 moslims die in Berlijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwen en hun loyaliteit aan terreurorganisaties zoals Hamas en Fatah betuigen (4), een Turkse moslimdictator die ongehinderd moskeeën in de EU mag laten bouwen waarin moslims wordt opgedragen vooral niet te integreren, omdat ze hier de macht gaan overnemen (5), en –last but not least- wederom aanvallen op Joden en Joodse doelen zoals een restaurant in Amsterdam en een synagoge in Göteburg, de voorbode van nieuwe ‘Kristallnachten’ en –indien de islam en de massa immigratie niet wordt gestopt- vermoedelijk een nieuwe Holocaust.

En deze nieuwe samenleving komt er mede dankzij Facebook, waar sommigen van u vermoedelijk nog steeds ‘stiekem’ een pagina hebben.


Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Infowars
(3) Anonymous News
(4) Anonymous News
(5) Anonymous News 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Pagina12
Ike op 16-12-2017 13:36

Volgende stap van de IS, ISIS, Deash, Al Qaida hulptroepen is om helikopters en gevechtsjets te stationeren in Libië om een terreurlegertje te steunen dat de door hen getrainde en bewapende terroristen bevecht die de olie en gasprijs omhoog houden en zorgen dat hun slavenhandel intact blijft en de opbrengsten in USD's blijven komen. Wanneer zal de NAVO en de EU Libië intergreren in hun gebiedsuitbreidingen? HAd iemand daar al over gestemd?;

https://southfront.org/uae-is-planning-to-deploy-fighter-jets-in-libya-reports/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Unie_voor_het_Middellandse_Zeegebied

Ike op 23-12-2017 10:13

Hoe Facebook omgaat met de data en hoe het zo opgericht was om deze Big Data over iedereen te verstrekken aan de Amerikaanse overheid en zijn veiligheidsapparaat;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-22/facebook-handing-over-more-info-us-government-what-facebook-was-designed-do

Hoe de medewerkers van Facebook verkiezingen kunnen beinvloeden en ook het gedrag van burgers kunnen beinvloeden op basis van die Big Data die aan ieders identiteit is gekoppeld;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-22/how-facebooks-secret-unit-created-troll-armies-digital-propaganda-influence-election

Ik hoop dat het nu echt doordringt tot mensen dat dit niet iets is van een CEO van een ICT bedrijf, maar dat dit alles komt door het systeem waarin wij leven. Het ICT personeel in India is relatief goedkoop in verhouding met het ICT personeel in de VS, EU of Nederland.

Een 'Query' is een vraag aan een database. Big Data staat eigenlijk voor extreem gigantische hoeveelheden data beheerd op databases die benaderd worden met tijd van supercomputers of netwerken van minder snelle computers. Deze Big Data kan aan iedereens identiteit gekoppeld worden. Dat kan bijvoorbeeld al Uw chatverkeer en al Uw e-mailverkeer en al Uw telefoonverkeer , al Uw sms verkeer, al Uw sociale media verkeer zijn en al Uw medische gegevens en al Uw aankoopverkeer dat gekoppeld is aan Uw betaalpasjes en kortingspasjes van winkels. Maar ook al de data die afkomstig is van Uw contacten en wat zij zeggen over U en wat iedereeen als commentaar opneemt bij bedrijven, doctoren, banken instanties. Noem het op straat of ergens in en als iemand alles wilt weten van U, kan alle data die op Aarde bestaat gekoppeld worden aan Uw identiteit en tesamen vormen ze Uw Big Data.

Aan de ene kant kan dit een nachtmerrie zijn voor iemand die privacy wil of iemand die niet wil dat zijn of haar vijanden alles weten over hem of haar. Aan de andere kant zou iedereen zichzelf kunnen bescheuren van het lachen over wat andere mensen zeggen over een ander als ze deze data bekijken.

Om de waarheid te proberen te filteren uit deze data gebruikt men kunstmatige intelligentie (AI) algoritmes en software die daarop gebasseerd is. Dit en de persoonlijke inschatting van mensen kan niet voorkomen dat de Big Data over mensen vol kan staan met roddels, leugens, nep nieuws of meningen die gecreeërd zijn op basis van het voeren van nep nieuws aan mensen die geïnterresseerd zijn in het echte nieuws over een onderwerp. De bepaling van wat waar is en wat niet waar is door de loop van de geschiedenis is onderhevig aan het laatste nieuws en opgravingen en wat er bij opgravingen aangemeld word voor de publiciteit en wat onder studie word gehouden, omdat het tegen alles ingaat wat we tot nu toe weten over een onderwerp. Elke bepaling van wat waar is en wat niet waar is, is een politiek proces, waar geluisterd word naar de meerderheid. Dit wil niet zeggen dat dit correct is en dat dit over 100 jaar of over 2000 jaar nog zal blijken te kloppen.

Vergelijk het met hoe men in het verleden publiceerde dat de Aarde plat was, of dat een bacterie het kleinste levende deeltje was, of hoe een atoom het kleinste deel was. Inzichten veranderen, meerderheden verranderen.

Het probleem van bovenstaande artikelen en Facebook en alle systemen is dat ze zijn ontwikkeld om alles te weten te komen over alle mensen en de mensen in hun gedrag te sturen. Dit geld voor de administratieve systemen, maar ook voor bestuurlijke systemen en hoe een geloof in iets georganiseerd is.

Alles is terug te leiden tot het veiligheidsapparaat dat deze systemen wil en zorgt dat de systemen boven alles word gesteld en ervoor zorgt dat de mensen volgens het systeem leven. Want de systemen zijn door hetzelfde veiligheidsapparaat volstrekt corrupt en rot gemaakt, waarbij het grootste schorem word ingezet als vechter in de voorhoede van hetzelfde kapotte systeem.

Alle bekende leidinggevenden die het systeem hebben misbruikt voor genocides, deden dit om het systeem te beschermen en zeer waarschijnlijk bestuurd door hetzelfde systeem dat ze elke keer sterker maken.

Het is een proces dat in WWII besliste wie linksaf ging en wie rechtsaf ging en sindsdien is dit nauwelijks veranderd. Alleen de daders en de slachtoffers zijn keer op keer veranderd en iedere burger heeft zijn eigen mening of de slachters nu links of rechts zijn.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl