Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse regering wil geheime toegang tot ieders PC, tablet, smartphone en TV

Critici noemen voornemen van regime Merkel Orwelliaanse nachtmerrie – Nieuwe digitale Stasi troepen dwingen nu al op social media ongekende staatscensuur af (straks ook in Nederland?)

 
Voormalige Stasi gevagenis in Berlijn (Getty Images (2)). Het lijkt nog maar een kleine stap voordat internet dissidenten die niet de politiek-correcte mening verkondigen, opnieuw achter muren en prikkeldraad worden opgeborgen.

Omdat het volk de ene na de andere inperking en afschaffing van de vrijheid van meningsuiting gelaten over zijn kant laat gaan, zet de Duitse regering de volgende stap naar de totalitaire technocratische controlemaatschappij door geheime toegang te willen krijgen tot ieders PC, tablet, smartphone, TV en zelfs auto. Als burgers hier opnieuw zonder in verzet te komen mee akkoord gaan, en bij de volgende verkiezingen gewoon weer op de gevestigde orde stemmen, blijft er van hun privacy helemaal niets meer over.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière vindt dat ‘derde partijen de wettelijke verplichting hebben om geheime spionage toe te staan’, nu allerlei nieuwe encryptie methoden en andere beschermingssystemen het steeds moeilijker maken om mensen af te luisteren. Als zijn voorstel wordt aangenomen, dan krijgt de overheid vrijwel onbeperkte geheime toegang tot alle apparaten die met het internet zijn verbonden. PC, tablet, smartphone, TV en auto-fabrikanten zullen worden verplicht om die spionage mogelijk te maken.

Gestapo en Stasi

Dat er nog wel een rechter aan te pas moet komen om toestemming te geven om heimelijk in te breken op iemands apparaten, is voor burgers nauwelijks een geruststelling. Als er één partij is die doorgaans massaal zijn eigen wetten negeert en breekt, is het de overheid zelf, en zeker de diensten die bezig zijn met de veiligheid en bescherming van het land.

De Amerikaanse FBI wilde na de islamitische terreuraanslag op een kerstfeestje van een bedrijf in San Bernardino (14 december 2015) dezelfde macht krijgen. Dat de Duitsers dit nu ook willen doet op huiveringwekkende wijze terugdenken aan enkele zwarte bladzijden in hun geschiedenis: de Nazi Gestapo en de Oost Duitse Stasi, die met veel beperktere technologie in staat bleken om een heel volk totaal te controleren en onder de duim te houden.

‘Orwelliaanse nachtmerrie’

‘Dit klinkt als een Orwelliaanse nachtmerrie,’ reageerde Konstantin von Notz, vice fractieleider van de Groenen. ‘Binnenkort zullen alle flatgebouwen in Duitsland uitgerust worden met potentiële afluisterapparatuur.’ Vermoedelijk verwees hij daarmee naar verplichte rookmelders en digitale energiemeters, die onderdelen bevatten waarmee mensen kunnen worden bespioneerd. ‘We moeten heel goed bedenken dat wij een land zijn dat in zijn recente geschiedenis twee dictaturen had. Willen we echt in een land leven zonder privacy, waar de staat overal waar dit technisch mogelijk is bij kan?’

‘Meer interventie en monitoring leidt niet automatisch tot meer veiligheid,’ waarschuwde ook Uli Grötsch, secretaris-generaal van de Beierse Staatsvereniging van de SPD. Desondanks is zijn partij in de coalitie met Angela Merkels CDU de afgelopen jaren telkens akkoord gegaan met almaar verregaandere, deels niet aan het publiek bekend gemaakte bevoegdheden om het volk in de gaten te houden. Zo nam de Bondsdag in juni een wet aan waarmee ook versleutelde berichten die via onder andere WhatsApp en Skype worden verstuurd, gecontroleerd mogen worden.

Der Spiegel berichtte in februari dat de Duitse inlichtingendienst BND op dezelfde wijze al jaren Westerse- en internationale media bespioneert. De Amerikaanse NSA registreert zo ongeveer al het mobiele- en internetverkeer van de Europeanen.

Extreemlinkse censuur op social media straks ook in Nederland?

In oktober introduceerden Merkels nieuwe digitale Stasi troepen op social media zoals Facebook, Twitter en YouTube een ongehoorde vorm van extreemlinkse staatscensuur. Mensen die ‘rechtse’ berichten plaatsen met kritiek op de islam, het massa immigratie beleid, de EU of het beleid van het regime Merkel in het algemeen, worden tijdelijk of permanent geblokkeerd, en lopen bij herhaling het risico te worden gearresteerd en aangeklaagd, iets dat sommigen reeds overkomen is.

Ook in Groot Brittannië en Nederland gaan in de parlementen stemmen op om op vergelijkbare wijze een definitief einde te maken aan de vrijheid van meningsuiting, zogenaamd om het misdadigers en terroristen moeilijker te maken. Daarvan zijn er velen echter uitgerekend dankzij het open-grenzen beleid van diezelfde politici binnen onze grenzen gehaald.

 

Xander

(1) Zero Hedge / Russia Today
(2) Afbeelding:  Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Allen, de site is een paar uur onbereikbaar geweest voor het beheer, excuses voor het ongemak . Mod.                           

Reacties

Ike op 04-12-2017 15:54

Ze wil dat via een officiële extra wet, maar die toegang hebben ze allang.

D Day op 04-12-2017 16:13

Haar Oost-duitse achtergrond verloochend zich niet.

cefas op 04-12-2017 16:18

De digitale maar ook de fysieke Vopoo soldaten komen eraan, uitvoerders van het EU-stasi regiem. De nachtmerrie van Orwell wordt werkelijkheid.

Doordenker op 04-12-2017 16:56

We glijden langzaam maar zeker af naar regelrechte communistische USSR toestanden. Nu kunnen de burgers dit alles nog relatief gemakkelijk stoppen in het stemhokje.

Maar eens het te laat is en de communistische/socialistische dictatuur een feit is, zal dat via het stemhokje niet meer lukken en zullen de burgers heel wat meer moeite moeten doen om onder deze linkse dictatuur uit te komen.

Dan zullen ze, met gevaar voor eigen veiligheid, de straat moeten opkomen, net zoals dat destijds in de vroegere communistische Oost-Europese landen het geval geweest is.

In tegenstelling met de West-Europese burgers, zijn de burgers uit de Oost-Europese landen, die destijds onder een socialistisch (eufemisme voor communisme) moesten leven, zich maar al te goed bewust van de gevaren van wat thans hier in de 'EUSSR' aan het gebeuren is.

Qvic op 04-12-2017 17:00

Dat is een teken dat westerse regeringen steeds angstiger en paranoia worden voor het volk. Vele zullen dan ook van het internet gaan en al het digitale de rug toe keren. Back to basic gaan.

Eelke Piers op 04-12-2017 17:20

Noemt men dat niet de "Sleepwet"?

Ike op 04-12-2017 17:20

De grote knooppunten op het internet waar al het verkeer langsgaat staan allemaal in landen met verdragen met de VS. Computerchips en ROMS worden gemaakt in landen met verdragen met de VS. Big Data, de Cloud, facebook, whatsapp, Skype, alle sociale media of VOIP dienst loopt over servers van bedrijven met een kantoor in de VS. Volgens de Amerikaanse wet moeten ze allemaal samenwerken met dezelfde overheid indien gevraagd of georderd.

Kan iemand mij uitleggen hoe het zou kunnen zijn dat het digitaal afluisteren nog niet gebeurd? Veel beveiligingscamera's di4e bedrijven hebben of particulieren hebben kunnen zelfs bekeken worden of opgenomen omdat de gebruikers het standaard wachtwoord niet hebben veranderd. Het wachtwoord veranderen is zelfs een flutbeveiliging omdat alle wachtwoorden opgeslagen worden in een bestand of op papier of worden bewaakt via een programmaroutine.

Alle systemen kunnen gekraakt worden en in landen waar veel illegale software is, worden er vaak cursussen gegeven bij computercentra of universiteiten om beveiligingen te kraken. Hiermee worden mensen geregistreerd die de cursussen volgen en kunnen ze gepakt worden en netwerken opgerold worden, maar mensen kunnen zelf ook geprogrammeerd worden en hun geheugen kan gewist worden en volgestopt worden met trivia en xxxxxx flut wachtwoorden. De wereld van Orwell is allang in volle gang en zal nooit meer teruggedraait worden. Het is alleen onmogelijk om iedereen te gaan vervolgen via juridische procedures en op die manier boetes te innen, omdat dit het gehele rechtssysteem zou platleggen en de opbrengsten of minim zullen wezen of een tegenstand zal opwekken die de gehele bevolking zou opzetten tegen de machthebbers.

De overheid gebruikt allang al deze data en bij onderzoek kan ook met deze data gelogen worden.

Als 10 mensen tegen elkaar gaan mailen dat Xander nepnieuws verspreid en er een wet is die neonieuws verbied, kan Xander opgepakt worden omdat hij nepnieuws verspreid, ongeacht of dit waar is of niet. Een rechter kan dan oordelen dat er 10 getuigen zijn en bij een jurierechtspraak in het buitenland zou Xander zelfs in het buitenland door de jurie veroordeeld kunnen worden. In een rechtspraak als die in Nederland geld, kunnen de rechters van alle beroepsinstanties hetzelfde oordelen als een nieuwsbron zijn publicatie heeft ingetrokken en gewist van het internet en Xander dit niet heeft gedaan en geen correctie heeft geplaatst of ook andere nieuwsbronnen heeft vermeld. Het is daarom ook niet zo vreemd dat de grote mediaconcerns uiteindelijk bepalen wat er in het nieuws komt dat de meeste mensen lezen. Deze concerns hebben weer relaties met politici, lobbies en verenigingen. Er is geen enkele garantie dat ons nieuws al niet gedicteerd word door onze regeringen, overheden of multinationals of een elite die de preferente aandelen van deze concerns bezit. Soms kunnen deze bezitters van preferente aandelen ook nog stromannen zijn van drugskartels of regeringen.

Als mensen alleen maar propaganda lezen, zien en horen, worden ze feitelijk gevormd door deze propaganda en daarmee zacht geprogrammeerd. Hoe erg dat is, hangt af van hun elite. Volken voeren oorlogen vanwege de propaganda. Genocides worden gepleegd op basis van deze propaganda.

Als via de digitale media van mensen officieel profielen gemaakt kunnen worden op basis van Big Data genaamd Businisess Intelligence, kan eigenlijk een vervolgende instantie bepalen op basis van de data wie er vervolgd gaat worden of niet. Zelfs als deze data vals is. Bijvoorbeeld omdat de buurman dingen download via de wifi verbinding met een makkelijk wachtwoord.

Het enige wat ons nu beschermd is de enorme hoeveelheid data (Big Data) die doorgeworsteld moet worden waarmee een profiel word opgesteld. Maar dat wil niet zeggen, dat het volk garanties heeft dat deze Big Data over zijn of haar persoon absoluut correct is.

Het blijft het opgooien van een muntje of jij of ik vervolgd gaan worden of niet. Het hele proces is onzinnig en leid tot niets.

Als je bedenkt dat met de toegang tot iemands computer, de instanties die de veiligheid dienen te bewaken ook elk bestand kunnen plaatsen op hun computer, zou dit haast kunnen leiden tot het massal verbranden van harde schijven ipv boeken. Waar boeken werden verbrand in het verleden werden later mensen verbrand zei men altijd.

We leven al in staten waar dit gebeurd en waar mensen op basis van opnames en bestanden worden opgepakt aangevuld met getuigenissen van criminelen en hun handlangers of hun famillie en de bestrijders van deze criminelen wiens werk afhankelijk is van het bestaan van deze criminelen. Er is een 'veiliger' en dat is een subjectief begrip, maar er is geen objectieve 'veiligheid'.

Vooral niet als je bekijkt wie en wat er aangenomen word bij 'het veiligheidsapparaat'.

Ramshoorn op 04-12-2017 17:41

De leugen regeert! Wakkere Overheden dienen booswichten en misdadigers te berechten en niet de onschuldige bevolking te straffen die al genoeg sores heeft om zijn eigen hoofd boven water te houden. Waarom moeten de goeden om de kwade lijden? Duitsland heeft al drie grote verschrikkelijke oorlogen veroorzaakt in 1870 - 1914 - 1940. 

Ik heb een uitspraak in de kerkgeschiedenis gevonden van de Duitse Maarten Luther 1483-1546 over de Duitsers die er niet om liegt: Wij worden overal de Duitse beesten genoemd, we zijn ook werkelijk al te lang Duitse beesten geweest. Laat ons nu eindelijk ons verstand gebruiken, opdat God ziet, dat we dankbaar zijn voor zijn gaven, en de andere volken zien, dat we ook mensen zijn en lieden die iets nuttigs van hen leren willen en die hen ook wat te leren hebben, opdat ook door ons de wereld verbetert wordt!!!

Hoop dat Merkel mee leest!

Hoeder op 04-12-2017 18:10

Mensen zijn zo dom, dat ze inmiddels alles pikken, zeker als je roept dat de veiligheid in het geding is. Dat werkt al eeuwen en na 9/11 wordt het met suuces in de Westerse wereld toegepast.  Overheden zijn er niet om de burgers te beschermen. Het tegendeel de overheid is je grootste vijand.

vijgeboom op 04-12-2017 18:27

Ik vind het niks meer dan normaal dat de politie ten alle tijden kan meekijken wat u aan het kijken bent. Zolang het maar niet mibruikt word en ermee geknoeid word. Er kan geen controle genoeg zijn in de maatschappij dit om erger te voorkomen. En als je toch niks verkeerds doet heb je niks te vrezen. Ik vind zelfs dat iedere m2 in het openbaar bekeken en gecontroleerd hoort te zijn via sateliet etc. Zoals God alles ziet mogen de mensen ook wel alles zien zolang men er maar eerlijk mee om gaat en het zwaar beveiligd. Dan denkt iemand wel 2 keer na voordat hij of zij een misdaad wil plegen. Ook verplichte DNA afgifte voor iedere burger is niks meer dan normaal. U wilt toch ook een veilige rechtvaardige maatschappij?

Grietje op 04-12-2017 18:42

"Als burgers hier opnieuw zonder in verzet te komen mee akkoord gaan, en bij de volgende verkiezingen gewoon weer op de gevestigde orde stemmen, ..." En dat zullen ze zéker doen!

rescue op 04-12-2017 18:46

 

Wie de volledige tekst leest van het Duitse volkslied, wat nu voor de schijn is beperkt, zou moeten weten wat je te wachten staat zolang dit volk nog de gelegenheid krijgt heel Europa te domineren. Zij willen über alles. Farage heeft niet voor niets er twintig jaar aan besteed om Engeland weer van dat juk te bevrijden. Hulde voor deze ziener. Kan flapdrollen Nederland nog wat van leren. U zijt gewaarschuwd.

 

De volledige tekst van August Heinrich Hoffmann von Fallersleben (1841)

 

Das Lied der Deutschen Het Lied der Duitsers

Deutschland, Deutschland über alles über alles in der Welt, wenn es stets zu Schutz und Trutze brüderlich zusammenhält. Von der Maas bis an die Memel, von der Etsch bis an den Belt, Deutschland, Deutschland über alles, über alles in der Welt!Duitsland, Duitsland boven alles, boven alles ter wereld, wanneer het steeds voor verdediging en weerstand broederlijk tesamen blijft. Van de Maas tot aan de Memel, van de Etsch tot aan de Belt, Duitsland, Duitsland boven alles, boven alles ter wereld!  Deutsche Frauen, deutsche Treue, deutscher Wein und deutscher Sang sollen in der Welt behalten ihren alten schönen Klang, uns zu edler Tat begeistern unser ganzes Leben lang. Deutsche Frauen, deutsche Treue, deutscher Wein und deutscher Sang! Duitse vrouwen, Duitse trouw, Duitse wijn en Duitse zang moeten in de wereld behouden hun oude schone klank, ons tot edele daad bezielen ons hele leven lang. Duitse vrouwen, Duitse trouw, Duitse wijn en Duitse zang!  Einigkeit und Recht und Freiheit für das deutsche Vaterland! Danach lasst uns alle streben brüderlich mit Herz und Hand! Einigkeit und Recht und Freiheit sind des Glückes Unterpfand; blüh' im Glanze dieses Glückes, blühe, deutsches Vaterland.Eendracht en recht en vrijheid voor het Duitse vaderland! Daarnaar laat ons allen streven broederlijk met hart en hand! Eendracht en recht en vrijheid zijn van het geluk het onderpand; bloei in de glans van dit geluk, bloei, Duits vaderland.

Tom Hendrix op 04-12-2017 18:50

@Ramshoorn: 17.41. uur. Gelooft U werkelijk, dat de communiste Merkel zich iets gelegen laat liggen, aan waardigheid en eerlijkheid, beste Ramshoorn?  Deze stasimadam, voert gewoon de agenda uit van bilderberg, de eussr, soros, en de nwo. Totale controle, daar is het deze duistere krachten om te doen.

Sjoerd op 04-12-2017 18:58

Wereldwijd! worden nu (overal dus!) deze afluisterwetten doorgedrukt 

Hoe toevallig   .   .  

Het is een aparte bedrijfstak & biljardenbusiness   .   .

Allemaal materiaal waarmee de overheden en machthebbers rijker en rijker & machtiger en machtiger worden.

Stel je maar eens voor ... wat ze in handen hebben en nog gaan krijgen . 

Het domme volk moet natuurlijk wel onderdanig en controleerbaar blijven !

Het gebeurde al . . alleen is er nu een wet om de informatie 'legaal' te maken . 

Zoek maar eens op ARGO II en wat dat spul allemaal kan en hoelang dat spul al stiekem operationeel is.

Ad op 04-12-2017 19:11

@Ike op 04-12-2017 17:20 ;  Goed en duidelijk stukje inzicht.

Albatros op 04-12-2017 19:14

Volgens mij is dat al aan de gang. Laatst hadden we het over openhaardhout en even later verscheen er reclame van open haarden oo mijn eiped. Dus naar mijn idee 'luistert' dat ding al mee. Volgende keer, bij een belangrijker onderwerp verhuisd hij naar boven voordat het gesprek begint. Echt, wie denken ze wel niet wie ze zijn?

O, ik heb geen mobiel, zit niet op Facebook of andere nietszeggende rommel.

Meijer op 04-12-2017 19:32

Shalom;

Al 10 jaar geleden, merkte ik dat er kan worden ingebroken in de PC.

Over een bepaald onderwerp zond ik een mail naar Pb51. Om 09.10.

Binnen 20 minuten had ik een reactie: "....op passen anders..... etc.

Misschien een leuk doende ambtenaar, of.....

Goede week.

SEO op 04-12-2017 19:35

@Doordenker. 'Nu kunnen we het nog relatief makkelijk stoppen via het stemhokje.' Niet waar. Sorry, maar we  worden al geregeerd door een niet gekozen regering, de EU Commissie. NL regering is er voor de vorm. We zitten al middenin Orwelliaanse toestanden.

Dan op 04-12-2017 19:41

Je vraagt je af waar al die controle voor nodig is. Voor onze veiligheid? Dan had men de grens dicht moeten houden, ongewenste vreemdelingen vast moeten zetten alsook de notoire criminelen. De hele EU is niets anders dan een technocratisch onderonsje. Nog even en er is het keizerrijk Europa zonder nationaliteiten en met een staatsgodsdienst, approved by Brussel. Natuurlijk geldt dit niet voor die ene religie. Want de extremistische elementen daarvan heeft Brussel juist nodig om haar dictatuur te rechtvaardigen. 

ieznogoedh op 04-12-2017 20:02

Ik  ...  heb niets te verbergen, zei de gek.

Enfin, het is een kleine moeite om Dachau, dat destijds werd gebouwd om politieke tegenstanders het zwijgen op te leggen, weer om te toveren tot een oord van heropvoeding. De reichskanzler heeft daar vast al wel een ideetje over.

HE op 04-12-2017 22:11
Och mensen. Het wordt nog veel erger. Lees vooral ook: Project L.U.C.I.D -- Het 666 universeel controlesysteem van het beest. http://www.openbaring.org/lucid.html
Semper paratus op 04-12-2017 23:47

Over een poosje zijn we allemaal ongewild spelers in het programma hunted!

en wegkijken maar. op 05-12-2017 00:29

ja doldwaze tijd argentinie  .nog blauw bloed van over in nl...vreselijke politiek onmenselijke  tijden.  nog vrij recent gebleken...  fb is levensgevaarlijk als  je mij vraagt.pas op duitsland met deze VN apssysteem brainwasserij.   

Tom Hendrix op 05-12-2017 09:00

@Ramshoorn: 17.41. uur, op 4/12. Ik denk niet dat zij- Merkel- er zich ook maar iets van zal aantrekken, Ramshoorn.

ohje op 05-12-2017 10:05

De gasverbrandingsovens waren destijds ook bij de allianz verzekerd.

SEO op 05-12-2017 10:44

EU is de nieuwe USSR! Niemand die de waanzinnige Merkel, Rutte, May, Macron, Pechtold enz. wil stoppen. Het volk vindt verlies van de ziel, miljoenen kids doden in de moederschoot (abortus), opheffing van democratie, opheffing mensenrechten en invoer horror sharia allemaal best. Dit is niets anders dan de uitzuivering van Gods Kerk.

Bescherm jouw ziel, jouw gezin en huis met gebed, vasten. 

Luca op 05-12-2017 12:23

Kan men wanneer de site geblokkeerd wordt geen e-mails krijgen met nieuws....?

Bundy op 05-12-2017 14:34

In de Bijbel staat niet voor niets de waarschuwing ; Dan zal er een dictatuur komen zoals er nog nooit geweest is en ook nooit meer zijn zal . 

Shadow1100 op 05-12-2017 14:54

In Amerika (en ook al in Europa) zijn overal FEMA-concentratiekampen gebouwd. Allen dichtbij de spoorlijn voor een goede aanvoer van mensen. In deze kampen zijn guillotines geplaatst, liggen duizenden doodskisten, zijn verbrandingsovens. Straks zal er een Europees intern leger zijn bestaande uit invoermigranten die met liefde de "brave blanke burgers" oppakken en afvoeren naar de kampen. Ongeloofwaardig? Bekijk de volgende sites maar.......en de Zaanstad gevangenis!

 

 https://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

 

 

Wat dacht je trouwens van de gigantische gevangenis in Zaanstad.

 
Drossaard op 05-12-2017 15:03

@Albatros, dat zal toch niet? Was er niemand anders in uw kamer die op de ipad bezig was tijdens uw gesprek (een kind bijv.) die een opgevangen woord intikte in Google en daarna een relevante site aanklikte? Toegespitste reclame is vooral afhankelijk van cookies. Ik kan niet geloven dat de microfoonfunctie (van bijv. Google) zelfstandig sites opzoekt en opent zonder geactiveerd te zijn.

willy op 05-12-2017 15:09

Wie denkt dat het internet veilig is en zijn computer vergist zich danig,velen kijken mee !!! Shalom

Grietje op 05-12-2017 16:21

@ rescue op 04-12-2017 18:46. Ga je haat zaaien tegen Duitsers? Tegen mensen (en hun ouders) die nog niet eens bestonden toen Hitler aan de macht was? Maar ja, het zijn overwegend blanken en dan is alles geoorloofd. Ga je ook zoiets schrijven over de aanhangers van het hedendaagse facisme, terreurgodsdienst islam?

Tom Hendrix op 05-12-2017 19:25

@Shadow1100: 14.54. uur. Daar zijn onze verraderlijke Europese regeringsleiders toe in staat.

Deborah op 05-12-2017 22:28

Dus de terroristen hebben gewonnen ??

Onze vrijheden zijn afgenomen !!

 

De overheden hebben ons dus klem gezet en mijn kinderen en ik zullen nooit meer in vrijheid kunnen leven !!

Tot minimaal 3 jaar ?! Zal alles wat ze doen opgeslagen worden en door Boa's uitgelezen worden ??!!

 

Wat is dit voor wereld ??

Hoe vertel ik het mijn kinderen ?? Slapen nu 

 

De overheid is het kwaad !!

Ik ben heel erg depressief en schaam me dat ik lieve kinderen op deze wereld heb gezet.

Zie geen uitweg. Wat bedoelt u daar precies mee ? Mvg. Mod.

Waarom dit ?

Waarom is de overheid zo intens slecht ??

Ike op 06-12-2017 06:14

@willy op 05-12-2017 15:09

Klopt, maar je kan het ook anders bekijken. Het aantal apparaten dat gekoppeld is aan het internet en waarvan de data getrokken kan worden, welke geordend moet worden m.b.v. intelligente routines, zorgt ervoor dat het redelijk veilig word. Als je de Big Data zou bekijken van Uw inlognaam en iedereen die er commentaar over heeft en iedereen die wat over U te vertellen heeft, lig je dubbel van het lachen als je je afvraagt hoe men daar iets kloppend van moet gaat maken. Het bevat nl. ook de roddels en volstrekte onzin over U. Dan kan men wel een profiel gaan opstyellen over U met honderden terrabytes van data over U en de data die U bekijkt en download en men kan gaan kijken met een sleepwet of ze U op basis van de roddels en downloads kunnen veroordelen, maar dat ze die data bezitten en ook aan Uw wachtwoorden kunnen komen op dezelfde wijze, geeft tegelijkertijd aan dat anderen waaronder zijzelf het bewijsmateriaal tegen U op Uw hardeschijf kunnen hebben geplaatst.

Word daar allemaal alsjeblieft niet depressief van of nerveus of woest om. Lig gewoon dubbel van het lachen erom, dat mensen zo stom zijn om zo'n systeem te bedenken dat zo inherent corrumpeerbaar is, dat het te stom is om op grote schaal toe te passen. Dan kan je daarna wel gaan gooien met kansberekeningen en statistieken en voorgaande ervaringen, maar die zeggen ook niks. Je moet het eigenlijk gebrukiken tegen de mensen die het willen toepassen. Je moet een voorbeeld bedenken dat hen aanspreekt en vragen of dat zo is en of zij het leuk vinden dat anderen dat weten.

In principe kunnen alle systemen gehacked worden doordat de ontwikkelaars van die systemen het zo inherent onveilig hebben gemaakt door hun achterdeuren en veiligheidsprocedures die worden gebruikt door mensen met slechte reputaties. ROFL als goede brave burger die een bloedhekel heeft aan criminelen en alle andere slechte mensen in het veiligheidsapparaat.

Ik ga een lekker ontbijtje klaarmaken en lachend weer een nieuwe dag tegemoet, omdat ik dit neertik......

Als al die data massaal word gebruikt, verzand het hele rechtsysteem en gaan we spreken over een juridische woestijn.

Ramshoorn op 06-12-2017 08:32

@Tom Hendrix, laten we hopen dat Merkel nog een rol van betekenis voor het Duitse volk mag vervullen. De meeste wereldleiders willen later toch goed herdacht worden ipv uitgekotst door het volk. Een goede naam is verkieslijker dan veel rijkdom.

Spreuken 16:16

Hoeveel beter is het, wijsheid te verkrijgen dan goud, hoeveel verkieslijker is het, verstand te verwerven dan zilver!

Spreuken 22:1...Een goede naam is verkieslijker dan veel rijkdom, gunst is beter dan zilver en goud.

tycho op 06-12-2017 10:58

De vloek van de New woreld order is niets anders als een andere naam voor hetgeen al zovele malen geprobeert is oa onder de noemer socialisme en communisme. Zelfs het blasoen van het Nationaal Socialisme en de Franse Revolutie waren er niet smetvrij van. 

Jolanda op 06-12-2017 22:51

@mod 05 12 2017 22.28

Oh sorry , Niets ernstig hoor.

Alleen worden we klem gezet en hebben geen keuze daarin.

 

Groetjes Jo

Pascal op 07-12-2017 09:05
De geheime diensten zetten geheime dna-banken op. Een selectie is snel gemaakt,de hielprik,een drugstestje in het verkeer. Het opruimen daarna ook. Genetic Extinction Technologies dus
Gorghel op 09-12-2017 11:16
Alles moet zgn makkelijker. Maar wat is amkkelijker? Dertig jaar geleden had niemand extra kosten zoals internet, smartphone, digi tv enz. Al deze dingen kosten behoorlijk wat en maken het leven steeds duurder. Dertig jaar geleden kon je nog rondkomen met een eenvoudig salaris. Vandaag de dag niet meer. Allemaal dank zij de digitalisering die ons tot extra kosten dwingt.
Tom Hendrix op 09-12-2017 14:29

@Ramshoorn: 08.32. uur, op 6/12. Beste Ramshoorn, ik heb het helemaal gehad met madam Merkel. Zij was het, die nota bene in 2015, heel Afrika uitnodigde om naar Duitslan- en feitelijk heel Europa - te komen. Dat is een feit! U mag er gerust anders over denken, en ik hoef er verder niet over te oordelen, omdat dat enkel de Here toekomt. Maar ik vertrouw haar voor geen meter.

Oma op 11-12-2017 17:35

@vijgeboom: bidt nog maar wat en doe boetedoening voor je zonden,dan zullen ze jou vast met rust laten of God zal niet toestaan dat je vals beschuldigd zal worden. Verder moet je dringend eens de film gattaca bekijken welke toekomst je zult hebben als ze je dna te pakken krijgen en misbruiken. Zeer deprimerend en angstaanjagend vooruitzicht voor de hele mensheid....gelukkig verzet de meerderheid van de normaal begaafden zich tegen deze vorm van slavernij, onderdrukking en vernietiging van menselijkheid, zij erkennen wel het risico van misbruik door de vijandige overheid en hun smerige, manipulerende leugens waar enkel nog goedgelovige naïevelingen intrappen....blijf vooral bidden dat ze geen misbruik zullen maken omdat je niks verkeerd doet, dat zal vast helpen.

Wat dit artikel betreft: nog niet paniekeren, er zijn ook heel wat hackers actief en internet is way too big, er zijn altijd uitwegen die deze bende misdadigers niet de baas zullen kunnen...natuurlijk als je techno-leek bent en zelfs de aangeboden, minimale beveiligingen niet eens interesseren of niet weet te gebruiken ben je een vogel voor de kat. Zelfs met een 100-voud aan supercomputers/-servers kunnen ze het hele internet en alle data niet bespioneren, onmogelijk.

Maar de gedachte dat ze ons willen wijsmaken, telt, nietwaar? Dat is voldoende om op onze hoede te zijn en een gedragswijziging te bekomen, wat net de bedoeling is....zo wordt de mond en de vrije mening ook gesnoerd...vrijwillig, en zéker nadat de leugenpers aan de grote klok hangt dat er mensen worden opgepakt en 'gestraft' voor politiek niet correcte uitspraken ed. Laat je dus niet vangen met deze hoax.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl