Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse inlichtingendiensten waarschuwen: Meer dan 6 miljoen migranten onderweg naar Europa

President Europees Parlement: ‘Als er niet urgent iets wordt gedaan, komen er in een paar jaar miljoenen Afrikanen aan, en wacht ons terrorisme en instabiliteit’

 
Het zoveelste bootje met migranten uit Turkije komt aan op het Griekse eiland Kos (afbeelding: Getty Images (4)).

Het Duitse Bild schrijft een vertrouwelijk rapport van de Duitse inlichtingendiensten onder ogen te hebben gekregen, waarin staat dat er op dit moment al meer dan 6 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten onderweg zijn naar Europa, of op het punt staan dit te doen. Aangezien de topconferentie tussen de EU en de AU (Afrikaanse Unie) eind november in Ivoorkust volledig is mislukt, zullen de Europese leiders snel iets moeten bedenken om te voorkomen dat onze landen de komende jaren letterlijk overspoeld zullen worden, en onze sociale voorzieningen onbetaalbaar worden en vervolgens instorten – om over de onvermijdelijke nieuwe explosie van criminaliteit en aanslagen maar te zwijgen.

 

In Libië hebben zich al 1 miljoen migranten verzameld om –gestimuleerd door talloze Europese en ook Nederlandse hulpmensensmokkelorganisaties- de oversteek naar de EU te wagen. Ook in Egypte wachten er 1 miljoen; 720.000 in Jordanië,  430.000 in Algerije, 160.000 in Tunesië,  en 50.000 in Marokko. In Turkije bivakkeren 3 miljoen migranten die door dictator Erdogan als een mes op de keel van Europa worden gehouden. Ondanks de deal met de EU laten de Turken inmiddels wekelijks weer duizenden asielzoekers naar Griekenland vertrekken.

Joe Walker-Cousins, voormalig hoofd van de Britse ambassade in Benghazi, had het eveneens over minimaal 1 miljoen migranten die via Libië naar Europa willen. De pogingen van de EU om de Libische kustwacht te trainen zijn volgens hem ‘te laat en te gering’. De president van het Europese Parlement, Antonio Tajani, waarschuwde dat de Europese politiek de omvang van de migrantencrisis onderschat, en er de komende paar jaar ‘miljoenen Afrikanen’ aankomen, indien daar niet urgent iets tegen ondernomen wordt.

‘Exodus van Bijbelse omvang’

Tajani had het zelfs over een ‘exodus van Bijbelse omvang’, die volgens hem moet worden beperkt door een ‘Marshallplan’ ter hoogte van € 40 miljard voor de Afrikaanse landen, in de hoop dat verbeterde woon- en werkomstandigheden veel migranten zal overhalen om te blijven. Probleem: vele tientallen miljarden euro’s hulp hebben de afgelopen decennia amper iets uitgericht. Integendeel, de migratie naar Europa is alleen maar fors toegenomen.

‘Zonder een strategie krijgen we terrorisme, illegale immigratie en instabiliteit,’ waarschuwde Tajani, wijzend op de verwachtingen dat de bevolking van Afrika tussen nu en 2050 meer dan verdubbelen zal tot zo’n 2,5 miljard mensen. Nigeria zal dan na India en China het land met de meeste inwoners ter wereld zijn (400 miljoen).

Ook de directeur van het VN kantoor in Genève verklaarde dat Europa zich ‘op nog vele miljoenen migranten uit Afrika, Azië en het Midden Oosten’ moet voorbereiden. Die hebben tegenwoordig allemaal mobieltjes, en zien zo dat het leven in andere delen van de wereld een stuk prettiger is. ‘Dat werkt als een magneet.’ De Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller kwam met dezelfde argumenten, en schat het aantal migranten dat onderweg naar Europa is nu al op 8 tot 10 miljoen.

‘Veel moslimmigranten accepteren onze waarden niet’

In de Financial Times schreef Gideon Rachman dat het verouderende Europa aan de ene kant een ‘injectie’ van jonge mensen nodig heeft, maar het aan de andere kant ‘onrealistisch’ is dat al die miljoenen migranten de Europese waarden accepteren. ‘Velen van hen zijn veel conservatiever (islamitisch) en seksistischer.’

Oud premier van Griekenland Antonis Samaras sloot zich bij hem aan, en zei dat veel moslimmigranten die naar Europa komen ‘niet de verantwoordelijkheid accepteren die bij een open democratie past.’

De ervaren Griekse journalist Maria Polizoidou waarschuwt daarom dat het openen van de grenzen door Europa totaal averechts werkt, en de moslims die hier al zijn en nog komen juist verder radicaliseert, waardoor we in de nabije toekomst nog veel meer misdaad en terreuraanslagen kunnen verwachten (2).

Hongarije en Bulgarije laten zien dat afschermen grenzen wèl kan

Landen zoals Japan en Australië worden door veel grotere stukken zee omringd, waardoor het makkelijker is migranten tegen te houden. Volgens Rachman kan Europa dat niet doen, omdat de Middellandse Zee op een aantal punten maar smal is, en ons werelddeel onlosmakelijk verbonden is met Azië. (1)

Overigens laten landen zoals Hongarije en Bulgarije zien dat met relatief goedkope middelen zoals grenshekken wel degelijk eenvoudig is om ongewenste vreemdelingen buiten te houden. Bovendien kan de Europese kustwacht de marine inschakelen om de boten van mensensmokkelaars pal voor de kust van Afrika en Turkije tegen te houden en weer terug te sturen, of de asielzoekers aan boord te nemen en af te leveren in de dichtstbijzijnde haven buiten Europa, zoals het –massaal door de EU genegeerde- VN vluchtelingenverdrag voorschrijft.

‘Geradicaliseerde ISIS kinderen gevaar voor Europa’

De chef van de Duitse inlichtingendienst, Hans-Georg Maassen, verwacht dat er onder de vele ISIS jihadisten die na hun nederlagen in het Midden Oosten nu naar Europa komen, ook geradicaliseerde kinderen kunnen zitten, die een potentieel gevaar vormen voor onze samenleving (3).

 

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Gatestone Institute
(3) NU
(4) Afbeelding: Getty Images / Milos Bicanski / vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

ohje op 03-12-2017 15:33

Gezien de oneindige digitaal geld voorraad zal het wel mee vallen.

Grondstoffe voedsel en water zal uiteindelijk luxe worden. 

A. Verlof op 03-12-2017 16:33

Er  moesten in WO2  zonodig 6 miljoen Joden G-D,s uitverkorenen vergast en verbrand worden.

Nu komen er 6 miljoen overwegend Moslims naar het westen.,

Dit is het beleid van linkse EU  en NL politiek...CU..D66..VVD..CDA..PvDA..SP  enz.

Voor G-D,s volk was er geen plaats...maar voor de vijanden van G-D,s volk wel.

Sterker nog..zij worden hartelijk ontvangen

Tom Hendrix op 03-12-2017 16:40

De Europese leiders zullen niets doen. Juist deze leiders, onder aanvoering van de communistische madam Merkel, hebben ervoor getekend, dat deze invasie zal doorgaan. Ik onderbouw dat door te wijzen op:  het "coudenhove-Kalergiplan", en " de Resolutie van Straatsburg". Buiten de Visegrad landen, die wel hun verstand gebruiken, laten de eu regeringen de zaak gewoon escaleren. lakeien der duisternis, dat zijn het in mijn optiek.

pieter op 03-12-2017 17:18

het oneindige digitale geld zorgt er wel voor dat de euro nu nog de waarde heeft van mindere dan de helft van de oude gulden,de inflatiecijfers zijn een grote leugen

Jean op 03-12-2017 17:23

Het grootste gevaar ligt soms samen in Brussel onder het label EU, dat moet eerst geblokkeerd worden zo niet is Europa totaal verloren en zal het enkel ellende & geweld bekomen.

Als die EU troep opgeruimd is gaan de grenzen "automatisch" dicht en komt er terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid voor de Europeanen.

pieter op 03-12-2017 17:34

er komt natuurlijk een keerpunt,de oorspronkelijke bevolking zal de ogen geopend worden,en de tegenkrachten lopen zich al warm 

Tom Hendrix op 03-12-2017 17:48

@ A.Verlof: 16.33. uur. Geheel met U eens! Het is een grote schande, hoe Israël wordt behandeld.

Rienus op 03-12-2017 17:58

Ik weet zeker dat een veelvoud onze kant op komt en het enige wat die lieden van ons accepteren is een vergoeding voor iets waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn. Dat hele spel hebben we alleen onszelf te verwijten, want wij zijn teveel geindoctrineerd en willen graag onze eigen ondergang.

Br@m op 03-12-2017 18:08

Ik kan me niet voorstellen dat mensen uit veilige landen in het Midden-Oosten en Afrika, vaak prachtige, warme landen, hier in Europa blijvend willen wonen. Mijns inziens is dat puur en alleen om zoveel mogelijk geld over te maken naar hun thuisland. En of ze voor dat geld willen werken is nog maar de vraag. Dus regeringen moeten niet denken dat er vele goedkope, geschoolde arbeidskrachten hier naartoe komen. Daarom willen die mensen ook liefst naar de rijkere landen. Omdat de meesten verder niets hebben met Europa zullen ze vaak ook niet integreren en zullen ze nooit hun eigen cultuur opgeven. Al dit geld zal opgebracht moeten worden door de Europese burgers, waarvan een heel groot deel in armoede leeft en dat wordt nog veel erger want de vaste lasten worden voor iedereen onbetaalbaar, als ze dat al niet zijn. En voor de goede orde, ik heb het niet over mensen die vluchten voor een verschrikkelijke oorlog in hun land, dat is een heel ander verhaal. 

vijgeboom op 03-12-2017 18:18

Uiteraard komen er nog veel mensen deze kant op want het zal uit de hand gaan lopen zo vlak voor de wederkomst van Onze Here Jezus, het koninkrijk is nabij dus we moeten er gewoon aan wennen dat het erger en erger gaat worden en u kunt het toch niet stoppen. De profetien zeggen genoeg dat het 1 en al ellende zal gaan worden en dit soort berichten geven ons weer hoop dat het koninkrijk aanstaande is. 

En stel uw vertrouwen nou eens niet op politieke partijen want die kunnen er toch niks tegen doen met die schijnverkieingen waarvan de uitslag al van te voren bekend was. De EU elite bepaald en al die nep debatten vooraf zijn nep en is spel.

Komt u maar Jezus en laat het koninkrijk maar komen en ook Nederland verdient wel wat tuchtiging gezien de immorele praktijken die echt tegen Gods wetten ingaan en waarbij de overheid zelfs goedkeuring aan geeft. God is nog te genadig voor dit landje.

Qvic op 03-12-2017 18:22

 

Als we enkel naar Nederland kijken. De bewaakte grenscontroles hebben we afgeschaft. Onze eigen harde munt hebben we ingeruild in een gezamenlijke softie munt. Ons eigen leger hebben we weg bezuinigd en de politie der mate verzwakt, zodat zij constant achter de feiten aan lopen en nu ondeskundige leiding hebben. Iedere immigrant direct toegang gegeven tot onze sociale vangnetten en direct de zelfde rechten gegeven als diegene die hier al generaties lang wonen en die het land opgebouwd hebben na de 2e wereld oorlog.

Onze soevereiniteit met stukjes weggegeven aan de EU, zodat we nu zelf niets meer te vertellen hebben in eigen land. Alle moslim immigranten extra bevoordelen t.o.z.v. de eigen autochtonen bevolking. Ons ooit goede zieken zorg systeem opgeheven voor karige zorgsysteem waar je een eigen risico hebt. Onze ouderzorg wordt stukje bij beetje afgeschaft en de AOW leeftijd wordt telkens hoger, zodat er uiteindelijk niemand meer in aanmerking komt.

De belastingen zijn met ongeveer 200% omhoog gegaan, om de immigratie kosten te kunnen dekken. Doordat alles duurder wordt, kunnen vele autochtonen niet meer rondkomen. Onze privacy wordt van alle kanten geschonden, door de overheid en het bedrijfsleven. Onze meningsuitingen worden gecensureerd. We worden bijna bij elke stap buiten de deur gecontroleerd en bespioneerd door de overheid.

In de toekomst zal dat ook in je eigen huis gebeuren, zodat iedereen 24/7 gecontroleerd kan worden  Door de massale moslim immigratie ontstaan er parallelle samenlevingen, dit is eigenlijk annexeren op onze kosten van ons land. Alleen dat benoemd de linkse regeringen dan dat de moslim immigranten moeilijk kunnen integreren en dat wij autochtonen daar dan tolerant voor moeten zijn. Het contante geld willen afschaffen, zo dat de overheid en de banken niet alleen al je transacties kunnen inzien.

Maar ook jou saldo naar eigen inzicht kunnen manipuleren, om jou in het gareel te kunnen houden. Kortom alle tekenen om alles van de autochtonen bevolking af te pakken en iedereen te degraderen tot een willoze slaaf, die op commando moet doen wat de overheid van hem verlangd. Dit is wat het socialisme doet met een land, waar zij de totale macht in handen krijgen.

Grietje op 03-12-2017 19:13

De binnenkomst van die moslims is precies volgens plan. Zie 'Welvaart en immigratie' punt 13 op

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT%20REPORT%20A6-2009-0251%200%20DOC%20XML%20V0%2F%2FNL

Tom Hendrix op 03-12-2017 19:23

@Vijgeboom: 18.18. uur. Dat heeft U heel goed verwoord, vijgeboom.

Drossaard op 03-12-2017 20:09

@Qvic, dat is nog eens een schrikbarende opsomming van feiten en ontwikkelingen!

Mijn voorstel is om het enige Europese ankerpunt op de mediterrane kust van Afrika, het Spaanse Ceuta, te gebruiken als afzetpunt van ongewenste immigranten en ze direct verder Marokko in te brengen. Bij voorkeur te beginnen met al die onaangepaste, ondankbare en soms zelfs criminele allochtone Marokkaanse landgenoten met dubbele paspoorten. Gewoon passagiersboten inzetten en verschepen.

Steady op 03-12-2017 20:27

belgie

Onze ministresse van onderwijs heeft het gevonden!! Hilde Crevits

men zal nu de immigrantenkinderen in groepjes in de klas zetten.

Waarom? Om hen zo nederlands te leren (ben ik nu gek aan het worden of niet)

zij willen géén nederlands leren en evenmin integreren.

Gevolg: onze kinderen zullen alleen maar dommer worden

omdat die migrantenkinderen de ontwikkeling van onze kinderen

zullen vertragen en ophouden

Hoveel euro is de beloning daarvoor?, volksverlakkerij ja

sterkte

Shalom

Semper paratus op 03-12-2017 22:22

Het is niets anders dan het begin van de weeen, de grote verdrukking zoals beschreven staat in het wel bekende boek staat voor de deur!

cefas op 03-12-2017 23:12

Dit is een geplande actie met een schijn van tegenactie. Doorgestoken kaart dus. Hoe huichelachtig is de EU dus.

Michaël ;-{> op 03-12-2017 23:25

@ vijgeboom op 03-12-2017 18:18

Applaus! En ja, we zitten er midden in...

Comsol op 04-12-2017 00:07

Het gaat allemaal zoals de God van Israël wil dat het gaat, en dan is het niet belangrijk of dat ons bevalt of niet.

Juul op 04-12-2017 00:13

Het is al voorspelt zo'n 2500 jaar geleden middels het bijbelse boek Daniel. Is een te lang verhaal en ik  ga zo slapen.

Oma op 04-12-2017 00:54

@Qvic: volledig akkoord, wij worden door onze eigen politieke verraders zelfs gedwongen onze eigen ondergang te financieren ten koste van ons eigen, menswaardig bestaan. Geen groter kwaad denkbaar.

Infidel4U op 04-12-2017 01:42

Tja, als het kalf verdronken is... Wat dacht je van direct de grenzen sluiten, alle illegale migranten oppakken en over de buitengrens zetten en ze met landingsvaartuigen de Libische kust opvaren en ze daar weer afleveren. De marine en de luchtmacht verzorgen de bescherming, daar hebben we ze voor. In Nederland gooien we alle linksgekkies uit de gehele overheid. Ga maar oppositie spelen, en als je écht goede ideëen hebt luisteren we naar je, maar verder hebben we wel wat beters te doen. We vullen de gaten met mensen om wat ze kunnen en niet om wie ze kennen en verkleinen de overheid en haar bemoeienis met de burger. De ondemocratische EU instituties worden ontbonden, de EU politici uit hun functie gezet, en eventueel aangeklaagd, en een overgangsregering wordt ingesteld. Ondertussen wordt de EU ontmantelt en gaan we een Noord-Europese Federatie opzetten met België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland. De Scandinavische landen mogen er ook bij als ze hun regressief linkse regimes omver hebben gegooid. De Visegrad landen zijn ook welkom wat mij betreft, zij kunnen de Federatie een injectie met christelijke waarden en normen geven. Uiteraard wordt de islam verboden, evenals alle islamitische religieuze uitingen. Geen moskees, geen halal bedrijfskantines, geen islamitische scholen etc etc. Als het je niet bevalt ga je maar ergens anders wonen waar het wel mag. Hier doen we niet aan die gekkigheid. Nooit gehoord dat je in Rome moet doen als de Romeinen? Wen er maar aan. Dit is natuurlijk een dagdroom die weinig kans van slagen heeft, maar af en toe mag je wel eens wat fantaseren toch?

Tom Hendrix op 04-12-2017 03:45

@Semper Paratus: 22.22. uur, op 3/12. Dat zie ik ook zo.

Nieuw Begin op 04-12-2017 08:44

Niet naief zijn over de zgn.' anti pieten" splintergroepjes:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1386723/wees-niet-naief-over-anti-piet-activisten

( maak een account aan en lees alle artikelen  -  gratis }

Daniel op 04-12-2017 11:44

@A. Verlof op 03-12-2017 16:33

Toch wel benieuwd waarom u altijd het woordje 'G-D' gebruikt en niet gewoon het Opperwezen bij zijn naam noemt. De vraag is puur informatief.

willy op 04-12-2017 12:36

Naar wat ik heb vernomen zal het nooit meer ophouden. In Afrika zal het tegen 2O5O overbevolkt zijn zodat vele mensen hun geluk elders zullen moeten zoeken door de extreme armoede dus we staan er slecht voor deze wereld ! Shalom

Theo op 04-12-2017 13:07

Overbodig te noemen, maar toch. Wie God verlaat zal op de proef gesteld worden. Hoe meer van God afgedwaald, hoe dierlijker de mens wordt. In de Psalmen zegt de schrijver dat we bijna Goddelijk zijn gemaakt, en afdwalen aan God staat gelijk aan het loochenen van God zelf. Het tuchtigen in deze fysieke wereld gaat net zolang door tot de spirituele mens gevormd en gelouterd is. Shalom en Sjhema Jisrael. 

paul v op 04-12-2017 13:26

dus nog meer aanrandingen en aanslagen ,resultaat jaarlijks 165000 aanrandingen per jaar in 2 jaar in europa 9000 aanslagen verijdeld,

Hans op 04-12-2017 13:27

 

De schuldige van dit alles is : Amerika !

 

Zijn zij het grote kwaad !

 

Wanneer staan wij als EU & Wereld op om Amerika eens en voor altijd een lesje te leren ?!

 

De Amerikanen hebben dit en alle verdere ellende in de wereld veroorzaakt en daar zullen zij voor betalen en moeten boeten ook !

 

http://landdestroyer.blogspot.nl/2017/02/continuity-of-agenda-destroying-syria.html?m=1

Ike op 04-12-2017 15:53

Geweldig wat zulk nieuws doet.

Links roept dat we de vluchtelingen moeten helpen. Multinationals zullen zeggen dat met een beetje opleiding ze zullen kunnen inzetten en anders drukken ze de lonen in de overspannen arbeidsmarkt die zij zeggen dat er is. Het volk roept van alle kanten om actie. Het Europees Parlement en de EC zullen zeggen dat we de Europeese troepen moeten inzetten aan onze buitengrenzen en dat we deze verder moeten intergreren en dat we de Europese marine dicht naar de Afrikaanse kust moeten brengen of zelfs deze landen bij de EU moeten brengen om ze in Afrika te stoppen. Lees; verdere intergratie van de Unie voor het Middenlandse Zeegebied https://nl.wikipedia.org/wiki/Unie_voor_het_Middellandse_Zeegebied

Wellicht deze UMZ uitbreiden naar het Zuiden waar de troepen zijn in Mali etc. en daarmee meer grondstoffen en meer inwoners binnen deze unie brengen, waardoor ze geen vluchteling meer zijn, maar inwoners. Het Erdomannetjes in Turkije zal zeggen dat deze unie ook moet uitbreiden of meer moeten gaan samenwerken met de landen van de Turkse volken;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Turkse_volkeren

ROFL. Vandaag om 12:00 ging het luchtalarm af voor de maandelijkse test in de grote steden. Er is geen gevaar dat de Joodse wijken worden gebombardeerd in Rotterdam. Er is geen gevaar dat de Amerikanen het Vaticaan of Nijmegen per ongeluk bombarderen. Er is geen gevaar van voedseldroppingen uit de lucht. Er is geen gevaar dat de gealieerde nazi Bomber Harris onze steden met tapijtbombardementen in het as legt. Er is geen accuut gevaar dat B52's ons platbombarderen met tapijtbombardementen. Er is geen accuut gevaar dat er ook maar één land in staat zal zijn om het raketschild dat Europa bewaakt door te dringen en het ook zal doen. Geen gevaar groter dan gisteren of vorig jaar.

Kanselier Merkel is nogsteeds de machtigste vrouw in Europa. Mario Draghi is nog voorzitter van de Europeese Centrale Bank. De garantiestelling van de banken voor de eerste xxxxx op Europeese banken komt te vervallen.

Het CETA word al grotendeels toegepast. Daarmee is de NWO of OWO al van toepassing met de VS al centraal land in dit rijk, dat de militaire verdragen dat het heeft met andere landen over de hele wereld gebruikt om basis te vestigen en de handelsrelaties verder uit te breiden.

Gelukkig droomt de meerderheid van de bevolking op Aarde nogsteeds van democratie en hebben de nazi's en hun zakenpartners (Preston Bush, De Dulles broers) en de elite van koninklijke huizen die deze nazi's steunden overal het veld moeten ruimen en is er geen sprake van fascisme.........

Intelligence Services is zo goed als verslagen in Syrië en de VS blijft daar nu om het SDF te beschermen tegen die kwaadaardige Assad die zijn land verdedigde tegen inmenging van Soenitische Arabische landen die er pijplijnen doorheen wilde leggen en Israël dat m.b.v. Dick Cheney op de Golan. olie naar boven wilde brengen en Israël dat in het Leviathanveld voor de kust geen inkimsten wilde delen met Assad.

https://www.offshore-technology.com/wp-content/uploads/sites/6/2017/09/1-image-5.jpg

En wij maar doordromen over democratie en het stoppen van de 'omvolking' van Nederland.

IS is op weg naar huis over land of aan het vechten in Afghanistan of Somalië en Soedan waar ze worden betaald door geld geschonken in SA of andere soenitische landen of overvallers uit het eigen Europa of drugshandel of illegale kunsthandel of potjes van de Amerikaanse begroting of begrotingen van deze soenitische landen. Daar helpen geen sirenes tegen..

Kan iemand die domme sirenes stopzetten? Laat ze anders maar 24 uur afgaan zodat alle mensen weten dat we in een totalitaire staat leven, waar het volk niks te zeggen heeft en alleen maar af en toe word gevraagd om een nepverkiezing te doen en naar propaganda te luisteren en te kijken.

En volgens ander nieuws kan Putin binnen 24 uur met zijn tanks bij de Noordzee staan, dus als hij naar onze vervuilde kust wilde komen, had hij dat al gedaan..... De Chinezen komen al via de haven van Rotterdam en Schiphol ons land binnen, dus die stoppen we ook niet.

Ike op 04-12-2017 17:37

Israël heeft zijn eerste F35's en zal vermoedelijk over Syrië moeten vliegen om een MOAB te deponeren of raketten af te schieten in Iran. Zij kan dit doen door een stukje over Turkije te vliegen of over Irak. In beide gevallen vliegen ze dan over een gebeied waar de Koerden de dienst uitmaken. Het is dan niet zo gek dat er een bombardement uit word gevoerd in Syrië door ongeidentificeerde vliegtuigen op een Syrisch vliegveld;

https://southfront.org/unidentified-warplanes-conducted-airstrikes-on-syrias-dumair-airbase/

http://www.outsidethebeltway.com/wp-content/uploads/2011/08/map-syria-iraq-iran.jpg

hendrik1730 op 04-12-2017 20:58

Het probleem van Afrika is vierledig :

1) de bevolking groeit met 6% per jaar, dat levert een verdubbeling elke 12 jaar.

2) het gemiddelde IQ van die mensen is 70 - ze gaan nooit in staat zijn om hun landen zelf "deftig" te besturen of te functioneren bij ons.

3) als gevolg van 2) ongeletterdheid en een totale desinteresse voor studies of zelfontwikkeling, wat sterk correleert met hun religiositeit ( en zeer veel moslims )

4) hun taal. Ze spreken nauwelijks een vreemde taal en vertikken het om er iets aan te doen.

Wanneer Zulke migranten bij ons aanbelanden doen ze slechts 1 zaak : naar de bijstand lopen. En krijgen ze "niet genoeg" - dan maar de criminele toer op. Diefstal, drugshandel, verkrachtingen en plunderen ..... en onze politiek staat erop te kijken als waren ze zieke koeien. Dit loopt slecht af - zeker vaststellende dat de EU politici maar blijven decreteren dat deze migratie ( ik verkies invasie ) iets "goeds en noodzakelijks" is.

Lee72 op 05-12-2017 12:34

Als europa niet in staat is de buitengrenzen te bewaken moeten wij zelf, net zoals Hongarije en Bulgarije, onze buitengrenzen bewaken. Het kan wel, maar je moet wel willen.

vijgeboom op 05-12-2017 13:48

@ Lee 72

Hongerije en Bulgarije kennen de geschiedenis en willen niet weer achter de feiten aanlopen. Maar West Europa wil de geschiedenis niet kennen en daarnaast zorgt de welvaart ervoor dat de mensen "blind" gemaakt zijn voor het geen er gebeurd. Daarom zou een economische terug gang ook niet verkeerd uitkomen zodat mensen wellicht meer aan een schepper gaan denken en aan de lange termijn en in willen zien dat hun eigen kinderen de dupe worden!

Daarnaast is Nederland al tijden geen echte eenheid meer en daar zal de prijs voor betaald gaan worden. En Nederland als overheid zijnde heeft toegstaan Goddeloze wetten in te voeren en als land heeft Nederland God vaarwel gezegd op wat Christenen na die wel ijverig bidden en dat ook zeker moeten blijven doen zoals ik dat zelf ook doe. God is nog heel erg genadig met dit landje en met West Europa want zoals het was in de tijden van Sodom en Gomorra zo is het hier in Nederland wel net zo...........

Gorghel op 09-12-2017 11:25
De Westerse regeringen hebben met hun gepreek over mensenrechten en democratie in andere landen zelf die landen een stok gegeven om het Westen mee terug te slaan. Als vluchtelingen naar het Westen komen, dan dient men ze ook te huisvesten en alles te geven anders wordt het gepreek over democratie en mensenrechten in Afrika en elders wel erg schijnheilig en ongeloofwaardig.
dimitri op 16-01-2018 21:35

 We kunnen discuseren over al die vluchtelingen die naar europa komen,maar voor mij is De oplossing uit europa stappen,net als Groot Brittanie.Dan hebben wij onze eigen grenzen weer terug,en mogen wij zelf beslissen wie we in ons land toelaten!Dus stem op die partijen die nederland ook uit de EUwillen!Ik denk dat het wel mee zal vallen als wij uit de eu gaan stappen.Als wij er in blijven dan kan men al vanaf dit jaar rekenen op duizenden afrikanen,moslims etc.en dat kost ons miljarden en het straatbeeld in nederland,zal nog slechter worden met al die hoofdoekies en burka,s!!dus wij moeten Uit de EU!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl