Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Chrislam: Zo wordt ook kerst in Europa geïslamiseerd

Britse kerk verplaatste kerstviering naar geboortedag van Mohammed op 3 december – Sneeuwpop in boerka op Winterfeest in München – Scholen en gemeenteraden in heel Europa schrappen kerstvieringen, of passen deze aan moslimeisen aan

 
Niet alle moslims hebben problemen met christelijke kerstsymbolen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

‘Chrislam’ is de samenvoeging van ‘christendom’ en ‘islam’, een theologie die zowel buiten als binnen de kerken steeds meer aanhang krijgt, vooral onder mensen die nog maar amper onderlegd zijn in de Bijbel. Zij geloven dat de Jezus in de Bijbel feitelijk dezelfde is als de Jezus (Isa) in de Koran, en hebben er dan ook weinig moeite mee dat ook het kerstfeest in Europa stapsgewijs wordt geïslamiseerd. De afgelopen jaren ruilden supermarkten zoals Albert Heijn het woord ‘kerst’ op producten in voor ‘feest’, en een school in het Duitse Lüneburg ging zelfs zover de traditionele kerstviering uit te stellen omdat welgeteld één moslimscholier had geklaagd dat de gezongen liederen ‘niet overeenkomen met mijn geloof’. Het ‘grotere wij’ in de kersttoespraak van koning Willem Alexander lijkt dan ook vooral een ‘wij’ te zijn dat gezamenlijk door de knieën moet gaan voor één specifieke religieuze ideologie, dat in realiteit alles haat waar het christelijke kerstfeest oorspronkelijk voor staat.

 

De woorden ‘kerst’ en ‘kerstmis’ schijnen ook in de ogen van de gevestigde orde discriminerend te zijn voor moslims. Veel traditionele kerstmarkten kregen daarom een andere, ‘multiculturele’ naam, zoals de Amsterdam Winter Parade, Brussels Winter Pret, London Winterville, het München Winter Festival, et cetera.

Kerstviering op geboortedag van Mohammed

Ook het oorspronkelijke christelijke kerstfeest ontkomt niet aan islamisering. In Groot Brittannië organiseerde de All Saints Church in Kingston op 3 december een gezamenlijke kerstviering van Jezus èn Mohammed, bedoeld om de geboortedag van de islamitische ‘profeet’ te vieren, en ‘uit te kijken naar de geboortedag van Jezus’.

Op de prominente christelijke blog ‘Archbishop Cranmer’ werd felle kritiek geuit op de verplaatsing van de kerstviering naar de verjaardag van Mohammed, en vooral op het ontnemen van de status van Koning en Messias van Jezus. Hij werd tijdens die ‘chrislamitische’ dienst zelfs niet als profeet geëerd.

Schotse kerk liet anti-christelijke passage uit Koran voorlezen

De Schotse Episcopale Kerk in Glasgow maakte het eerder nog erger door tijdens een adventsdienst een passage uit de Koran voor te lezen waarin letterlijk wordt ontkend dat Jezus Christus de Zoon van God is.

De regionale Schotse regering organiseerde en subsidieerde dit jaar tal van ‘winter festivals’ voor religieuze minderheden, maar negeert het kerstfeest, en dat terwijl nog steeds de helft van de Schotten zich christenen noemen.

Kerstdienst geschrapt, wel verplichte deelname aan Arabische cultuurweek

Een basisschool in het Deense Graested schrapte de traditionele kerstdienst in de kerk om de moslimscholieren niet te kwetsen. Kort daarvoor waren alle leerlingen nog verplicht deel te nemen aan de ‘Syrië week’, waarin ze werden ondergedompeld in de (moslim)cultuur van het Midden Oosten. Na klachten van ouders reageerde het schoolbestuur dat zij vooral ‘nieuwe tradities’ willen creëren (met de nadruk op ‘nieuw’).

In Frankrijk werd een jaarlijkse kerstmarkt in Lyon geschrapt omdat de gemeente de kosten voor het beveiligen tegen islamitische terreuraanslagen te hoog vond. In België beval het Rode Kruis in Luik om alle christelijke kruizen uit de 28 kantoren in de stad te verwijderen, zogenaamd om de ‘seculiere aard’ van de organisatie te benadrukken.

Kerstfeest uitgesteld na klacht één moslimscholier

Een school in het Duitse Lüneburg stelde de kerstviering uit nadat één moslimscholier had geklaagd dat de geplande liederen niet verenigbaar zijn met zijn geloof. Dit besluit leverde de school een storm aan woedende protesten op. De directeur besloot daarop om niet-christelijke kerstliedjes zoals ‘Rudolph the Red Nosed Reindeer’ wèl toe te staan. AfD leider Alexander Gauland noemde het niettemin ‘een ondraaglijke, onvrijwillige onderwerping aan islam’, en een ‘laf onrecht’ dat niet-moslimkinderen wordt aangedaan.

Sneeuwpop in Boerka

De tot ‘multiculturele wintermarkt’ omgedoopte traditionele kerstmarkt in München toonde een sneeuwpop in een boerka. ‘En dat is dan een symbool van tolerantie?’ spotte de Beierse AfD leider Petr Bystron. In Berlijn werd de kerstmarkt na de dodelijke moslimaanslag van vorig jaar, waarbij 12 mensen werden gedood en 50 gewonden vielen, geheel beschermd door betonblokken. Diverse kerstmarkten, zoals in Stuttgart, Potsdam en Bonn moesten worden gesloten of geëvacueerd vanwege een dreigende islamitische (bom)aanslag.

Scholen en gemeentehuizen in Italië verwijderden kerstbomen en christelijke kerstsymbolen; in Noorwegen liet een school naast Bijbelteksten over de geboorte van Jezus ook Koranteksten voorlezen; in Spanje verving de gemeenteraad van Madrid de kerstfestiviteiten door het ‘internationale feest der culturen’, waarbij de extreemlinkse burgemeester Manuela Carmena benadrukte dat het inderdaad de bedoeling is om kerst van zijn christelijke wortels te ontdoen. Om dat te onderstrepen werd de grote kerststal op het beroemde Puerta de Alcalá geschrapt.

Moeten Willem-Alexanders ‘wij’ zich onderwerpen?

‘Het zoeken naar het grotere wij’ waar koning Willem-Alexander in zijn kersttoespraak over sprak, lijkt dan ook vooral een ‘wij’ te zijn dat door de knieën dient te gaan voor islam en bijkomende de eisen en extreme ‘gevoeligheden’ van moslims.

De koning stelde dat ‘nuance en inlevingsvermogen’ het onderspit dreigen te delven. Inderdaad, dat krijg je als je in Europa miljoenen volgelingen van een religieuze ideologie binnenhaalt die van kinds af aan leren alles te verachten en te haten wat niet overeenkomt met islam -vooral als het Joods en christelijk is-, en vervolgens de autochtone bevolking dwingt om zich in naam van ‘tolerantie’ en ‘multiculti’ stapsgewijs aan hen te onderwerpen.

 

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Xandernieuws Team wenst u een Zalig Kertsfeest waarin de geboorte van Jezus Christus wordt herdacht en gevierd. God die  zelf naar de aarde kwam in Zijn Zoon tot behoudenis voor velen die het verlossingswerk van Jezus Christus aannemen, de weg, de waarheid en het eeuwige leven. Xandernieuws Team.

Reacties

Pagina12
paul.v op 25-12-2017 15:00

En in de haag is de kerstmarkt verboden belediging voor de moslims als reden

willy op 25-12-2017 15:40

Wie naar de preek van de huidige paus heeft geluisterd zal begrepen hebben dat de kerk een migrantenkerk gaat worden met diverse culturen en inbreng die los staan van de ware God. alhoewel de moslims niet geloven in kerstmis nemen ze wel deel aan het feest om wat te krijgen en dit terwijl ze kerstmis hartsgrondelijk haten. De huidige paus is een belichaaming  van een multi-cultureel--religieuze diversiteit waarin hij streeft naar een vorm van een wereldreligie die iedereen zou moeten volgen gesteund door de vele mep -Maria verschijningen. Ook sommige Joodse bewegingen doen hier aan mee om die diversiteit te cultiveren en blijven ze haters van het christendom, gelukkigmogen we die fenomeen niet veralgemenen, dus Europa wordr meer een meer een divers schip met een zeer onduidelijke bestemming en vlag ! Shalom

Anneke op 25-12-2017 15:55

De kuil, gegraven door de EU wordt dieper en dieper...Mooi, die joods-christen en humanitaire haters zullen er uiteindelijk zelf wel intuimelen. En in een inmens diepe afgrond terecht komen.  Onze koning is een vrijmetselaar in volle glorie...Gééf mij de Messias maar, een Rechtvaardige Koning die zal terugkeren naar de berg Sion.  Jerusalem, zal ooit wéér Zijn stad zijn en blijven. Jerusalem eens de hoofdstad van de wereld...

Peter van Valen op 25-12-2017 15:55

Weet je wat het is,  of het nu gebeurt of over een paar jaar gebeuren doet het toch.

Anneke op 25-12-2017 15:58

Zal me nooit onderwepen aan die 666-allah afgod...Dat kan gekke Willempie van Oranje niet eisen !!! 

Wiljo op 25-12-2017 16:05

Misschien goed om te vermelden dat de roomse kerk een hel poos geleden de Bijbelse feesten zelf ook heeft vervangen voor heidense gebruiken. Dus hoe Bijbels is kerstmis eigenlijk? 

Ahava op 25-12-2017 16:20

@Anneke, taal naar mijn hart. Gezegend kerstfeest allen! 

koloth op 25-12-2017 16:22

Alles wordt verandert omdat het onze leiders beter uitkomt, wie weet hoe lang dit al bezig is.   Is ons geloof ons geloof nog wel ?  Ik heb wel m'n twijfels bij sommige passages uit de bijbel, dan denk ik ja dit komt onze leiders goed uit ja.......

Desondanks een ieder prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

rescue op 25-12-2017 16:35

Waar denken jullie aan als in Openbaring 13:11 staat, dat de valse profeet "twee hoornen" heeft? Een fusie tussen Islam en Christendom, chrislam? Het beest, de antichrist zelf heeft er tien, Openb.13:1, dat is de politieke arm. Dit "beest" bij God, loochent de Vader en de Zoon, de religie van Mohammed. Zal het afvallige christendom deze leer aanvaarden?                Na de opname zal er geen tegenstem meer zijn en kan de duivel zijn gang gaan. Nu al zijn velen antichrist geworden zegt Johannes en dat is wat je ziet en hoort hoewel er nu nog velen protesteren. De politiek destijds, Pilatus, maakte ook al vrienden met Herodus, de vorst van Edomitisch/Arabische afkomst, toen het ging om van Jezus Christus af te komen, die net als toen ook vele Joden toen een ergernis was en dat is een waarheid waar we niet omheen kunnen. Er is niets nieuws onder de zon, wat geweest is zal er zijn.                                     Voor of tegen Jezus de Christus is de enige keuze die de mens kan maken, Maranatha. Allemaal gezegende kerst toegewenst en in het byzonder de webmaster.

Willem op 25-12-2017 16:38

Het is te triest voor woorden. De ondergang van het Westen, een overgevoelige moslim die klaagt over kerstliederen en het wordt meteen afgeschaft, wat een lafheid. De infiltratie in alle lagen van de bevolking, de stille, sluipende en zeer sluwe veroverings strategie van de moslim broederschap, stealth jihad, met als doel wereld heerschappij is in volle gang, taqiyya, kitman, tawriya, murana. Zodra ze denken dat ze genoeg moskeeen, al 500 + in Ned., en invloed hebben wordt het laatste beetje verzet met geweld de kop ingedrukt en de sharia ingevoerd, met dank aan de linksen en paradoxaal de feministen, die niet in kunnen zien dat de vrijheden waar ze de afgelopen eeuw voor gevochten hebben meteen voor de helft worden afgeschaft. De islam is geen godsdienst, het is een totalitair politieke cult verpakt als religie en een moskee is geen kerk, het is een kazerne, waaruit de verovering geregiseerd wordt.

Derk op 25-12-2017 16:38

Weet Anneke niet dat de vrijmetselarij zich diep genesteld heeft in Israël? Trouwens in het hele midden-oosten. Wat zal de Rechtvaardige Koning daarmee doen?

Kfir op 25-12-2017 16:46

Ik zal mij altijd blijven verzetten tegen en nooit laten onderwerpen aan deze duivelse religie......! Wie niet inziet dat hier de machthebber van het kwaad en de duisternis met ijzeren vuist heerst, die is ziende blind en horende doof!!!!!

cefas op 25-12-2017 17:39

Je ziet voor je ogen de Bijbelse eindtijd-profetieen gebeuren maar in dit alles heeft de God van Israel het laatste woord en niet de mens! Onze hoop is op de Heere onze God. De Messias komt spoedig en zal afrekening houden met allen die Hem tegenstaan.

Kees van Kesteren op 25-12-2017 18:04

Kfir, helemaal met u eens! Ik vraag me al zeer lange tijd af "Waarom" laat men dit allemaal gebeuren? "Waarom" moeten wij als Nederlander buigen voor een geloof dat nooit en te nimmer samen door 1 deur kan. "Waarom" onderneemt men geen actie tegen het soort lieden, die qua politiek hier achter staan en zelfs volop meehelpen alles ten uitvoer te brengen en "Waarom" ondernemen Vrijwillige handhavers geen actie tegen de islamieten die "Onze Wetten & Regels" openlijk niet accepteren, waarderen en opvolgen? Een ding weet ik zeker; Hier zit veel meer achter als wij denken! En natuurlijk weet ik man en paard te benoemen wie als eerst voor in aanmerking komt die rotzooi wil ontketenen, en dat is Amerika.

Maar we laten ons toch niet commanderen en bedonderen door een stel zotte Yankees die de mond altijd vol hebben van "Love You", maar tegelijkertijd naaien ze je een oor aan! Er Moet Iets Gebeuren, Zodat Deze Waanzin Stopt..!!

Br@m op 25-12-2017 18:17

Van mij mogen ze alle christelijke kerken, moskeeën en alle andere gebedshuizen opruimen. Al deze geloven zijn de oorzaak van honderden jaren oorlog. En schaf alle feestdagen ook maar af, daar willen ze toch naartoe en geef iedereen 1 week vrij per jaar. Dan kunnen ze in die week, thuis bidden zoveel ze willen en thuis feesten op de manier die ze zelf willen. "Vrede op aarde" ! Beseffen velen wel dat er tijdens het heerlijke Kerstmaal en het Offerfeest kinderen liggen te sterven van de honger en verminkt worden door bombardementen ? Stop met die onzin en hypocrisie en ga je actief inzetten voor voldoende voedsel, gezondheid en veiligheid voor iedereen op de wereld !

Grietje op 25-12-2017 18:22

@ Anneke op 25-12-2017 15:58 Het zal al zo'n 30 jaren zijn dat die simpele zielen hetzelfde zeggen, alleen iedere keer in iets andere bewoordingen. Het zijn immers de verraderlijke Bilderbergers waarmee zijn grootvader is begonnen.

Henri op 25-12-2017 18:28

Kefir en Anneke helemaal met u eens, ik wens u beiden een Zalig Kerstfeest en een voorspoedig en gezond 2018!!!

Anneke op 25-12-2017 18:32

@Derk 25-12-'17...Anneke weet meer, dan jij denkt. De vrijmetselarij is wereldwijd een giftige, dodelijke bacterie geworden. En zij dienen meerdere afgoden...Hun knieën zullen eens moeten buigen voor de Messias, als zij Zijn Wederkomst overleven. Shalom!

Anneke op 25-12-2017 18:34

@Ahava 25-12-'17, 16:20-u...Dank je en alvast een Gezegend 2018 !!!

Henri op 25-12-2017 18:36

Een overgevoelige moslim in de klas die durft te ouwehoeren over kerstliederen, wat hem zogenaamd tegen de borst stuit, moet gauw naar zijn eigen land opflikkeren, tezamen met dat achterlijke satanische geloof wat hij aanhangt. De islam is duister, als u het nog niet wist. Door listigheden proberen ze hun zin door te drijven, en hier trappen ze er nog in ook! Je moet bij de islam eens proberen veranderingen aan te brengen: het zal je niet lukken:ze gaan je met allerlei overtuigingen/standpunten proberen te overtuigen, zodat ze niks van de woestijnideologie hoeven te veranderen! Onbegrijpelijk dat deze ideologie al 1400 jaar standhoud,zonder ook maar de minste haarscheurtjes, veranderingen of slijtage te vertonen!!

PJ op 25-12-2017 19:09

Ook een zalig kerstmis en een gelukkig nieuwjaar gewenst.

Anna op 25-12-2017 21:24

De paus ; : De hele toespraak heb ik gekeken, en  In tweeërlei opzicht ben ik van die man geschrokken..... 1...... Zijn  non verbale uiterlijk en houding....op dit ”kerkelijk religieus feest “  het is toch feest!!! ......... dan mag je toch blij zijn! !!!!!........Zo het leek, de paus nIet...............Hij had een verbeten trek op zijn gezicht, bijna grimmig..... wat keek die man boos ,  wat was hij ontstemd...... bijna agressief...... Zou hij inzien dat zijn bijdrage aan het wereld gebeuren geen houdt snijd....dat hij daarom zo boos en verbeten kijkt. Ik werd bang van zijn gezichtsuitdrukking...... als dit  zijn leiderschap weerspiegeld dan beloofd dit niet veel goeds....... 

2 .....Zijn toespraak; een en al politiek... en de gebruikelijke liturgsche gebeden.........Met zijn toespraak leek  het wel alsof hij een lijstje had gemaakt  van landen waar van hij vind dat   er nu nu eindelijk eens  vrede moet komen..... ..... geen enkele vorm van religieuze troost die hij juist op dit moment aan zijn volgelingen mee kon geven geen enkel bemoedigend woord...... nee, een politiek verlanglijstje........ Hij sprak over de hoofden van  de aanwezigen heen....... Een  en al politiek met de Palestijnen voorop....... zou hij zich bedreigd voelen?????? Als kerk?????? Vanuit de navel van het wereld gebeuren?????? Vanuit Gods woord??????? Gods stad??????? Het oordeel Gods begint immers bij het huis van God......... Hij weet drommels goed dat we in het tijdperk leven van het herstel van Israël........ maar dat past zeker niet in zijn politieke plaatje........   Uit  dit politiek verlanglijstje bleek verontrustend duidelijk dat de paus de Bijbel niet kent.....     ( of niet wil kennen want ik denk niet dat het een domme man is)............want dan zou hij ook van de “ grote verdrukking “ moeten weten. En dat deze verdrukking vooral de islamitische verdrukkingen  volop in de hele wereld aanwezig zijn ( in b.v. Jemen wat hij ook noemde ) uitsluitend voortkomt uit de (daar onderlinge ) islamitische oorlogen......... Let op verdrukkingen zijn iets anders dan openlijke oorlogen....meestal gaan verdrukkingen aan oorlogen vooraf........... .Bovenstaand artikel staat vol van “ verdrukkingen” vaak nog “ vrijwillig “ ook........ West Europa levert zichzelf vrijwillig en met open ogen uit aan de islamitische verdrukkingen.............. Totdat de grens bereikt is en gevolgd gaat worden door het zwaard........Vele landen zijn ons voorgegaan en zijn hiervan het (foute) voorbeeld...... Als kerkleider zou hij mensen hiervoor moeten waarschuwen, en de mensen, zijn gelovigen , op het plein  een riem onder het hart moeten steken dat Jezus ook voor hen gestorven is..... en als ze in Jezus geloven als hun Messias......dat ze dan behouden zijn ondanks alle ellende en oorlogen op deze op deze wereld.......... Hij zou moeten waarschuwen voor dit grote alles verslindende islamitische, kwaad maar niets  van dit alles..............  Begrijp me goed: het is niet mijn bedoeling om hier mensen in hun religie te kwetsen, gelukkig gebeurt er in de RK kerk op lokaal niveau ook in Nederland heel veel goeds, maar zo’ n oppermachtig kerkelijke leider is mede door zijn uitspraken op zijn zachts gezegd een dubieus figuur.....Gevaarlijk zelfs..... .....  Een zielig figuur eigenlijk, zo verbeten op je eigen politieke agenda......... dat hij de mooie dingen van zijn eigen religie niet meer lijkt te zien........We zullen voor hem moeten bidden dat hij inzicht krijgt in Gods grote wereld wijde helsplan...... Shalom ..... 

mientjei op 25-12-2017 22:31

En niemand durft tegen de moslims te zeggen  :   waarom ben je hier dan komen wonen als ons geloof je zo 

"Beledigd"   ?   Zo simpel is het ze maken alles veel te ingewikkeld  Ik  schaam me  voor mensen die niet staan voor hun geloof

maar allemaal van die idiote concessies doen,  ik hoop dat ze tot inzicht komen en Jezus om vergeving vragen

Chuch op 25-12-2017 22:56

He meneer het is niet amerika maar de europese elites die hier achter staan

Trump probeert het hier in America tegen te houden.maar wordt tegengewerkt door de elites in amerika.

Bambi op 25-12-2017 23:12

Nooit zal ik veranderen,dat ze die parasieten terugsturen van herkomst.Amen

Yeup op 26-12-2017 00:25

Natuurlijk moet  Turkije bij de EU. Menigeen snapt het grote plan er achter nog niet,  is geen ramp maar vrij simpel. Duitsland,  Finland, Nederland & Oostenrijk stappen gezamenlijk uit de EU. Het is de goedkoopste manier om van alle  Turkse moslims af te komen. De overige moslims zijn qua bevolkigsdichtheid ver in de minderheid en kun je via het intrekken van de dubbele nationaliteit & het veilig zijn van deze staten gewoon uitzetten. Ik voorzie nu al een groot machtsblok van Duitsland & sattelietstaten + China + Rusland.

Ike op 26-12-2017 02:40

@Yeup op 26-12-2017 00:25

Gaat nooit gebeuren en kan makkelijk omzeilt worden. In naam van hun geloof mogen ze liegen net als dit bij andere geloven geld om zichzelf te beschermen. Als zij uiteindelijk de meerderheid vormen kunnen ze de macht nemen of delen en de wet dicteren als zij dit willen. Ik zeg nadrukkelijk 'als zij dit willen', omdat dit geld voor zowel elite die niet uit de EU wil als voor een deel van de Turken die niet meer in Turkije wil leven, net zoals dit geld voor andere bevolkingsgroepen en geloven.

Er is verder wel potentie met dat machtsblok met Rusland en China op de huidige voorstelen waarbij er geen vrij verkeer van personen is, maar ik vraag me ook af hoelang de beperking van het vrij verkeer van personen dan stand houd en wanneer het hier barst van de goedkope buitenlandse krachten die de arbeidspositie van hier geboren burgers zullen ondermijnen.

Met goedkope arbeidskrachten importeer je ook de armoede en vergroot je de afstand van de burger tot de regering en vergroot je de verschillen van de laagst betaalden tot de hoogst betaalden.

Oma op 26-12-2017 03:42

@Anna: de paus en zijn schijnheilige kliek pedofielen zijn in wezen politici, vertegenwoordigd in de VN!!!!Zelfs met vetorecht en lobbyisten om internationale verdragen te saboteren, om invloed te kunnen uitoefenen op de maatschappij en de wetgeving. Deze nepkerk schendt niet enkel de grondwetten van diverse landen waar de scheiding tussen kerk en staat strikt is maar evenzo de ménsenrechten én de essentie van het christelijk geloof: religie dat zich niet heeft te bemoeien met burgerlijk bestuur...dat de 'herders' zich maar bezig houden met hun schápen, met hun geestelijk welzijn en niet met politiek!

Het vaticaan is géén 'staat' en heeft dus niks verloren in de vn! Vrouwenrechten bestaan niet voor deze sex geobsedeerde sukkelaars en de kerk verhindert zelfs dat regeringen de gezondheid van de mensen bevordert...een vrouw van 27 jaar is tien weken zwanger en komt aankloppen bij een organisatie 'ipas' in midden-amerika, in een streng katholiek land, ze bleek vergevorderde, uitgezaaide kanker te hebben. Haar werd een medische behandeling om haar leven te redden geweigerd want dan zou de foetus mogelijk overlijden...ze kreeg de raad om de zwangerschap te voldragen en als ze het overlééfde, terug te komen voor haar levensnoodzakelijke, medische behandeling voor haar kanker want dat is wet, gebaseerd op de kerkelijke regels. Dát is puur kwáád, door de...kérk!

In streng katholieke landen worden arme mensen die afhankelijk zijn van vn en overheid medische zorg ontzégd onder invloed van die bende in het vaticaan. Tot in het absurde blijft de kerk zich verzetten tegen de menselijke aard: homoseksualiteit en weigert de kerk de vrouw zeggenschap over haar eigen lichaam, gegeven door God Zélf! Geen kerk heeft het recht inbreuk te plegen op de zelfbeschikking van de vrouw!!!

De kerk bezondigt zich aan het ultieme kwaad: zij bevordert de verspreiding van dodelijke aids door het verbieden van de bescherming: condooms en onthoudt vrouwen zelfs medische zorg via legale abortus bij verkrachtingen! De kerk is dus verantwoordelijk voor dodelijke slachtoffers met haar regeltjes.

Het vaticaan werkt samen met de elite voor nwo, ze hebben daarvoor de structuur, centraal bestuur, ze zitten overal, in de hele wereld én beïnvloeden regeringen!

De enige oplossing voor de mensheid op overleven is een verbod op religie, helemaal en voor élk (bij!)geloof want dat is het ultieme kwaad. Mensen moeten leren vanuit hun hárt te leven, hun leven zélf bepalen en niet leven volgens de regeltjes van op macht belustte onménsen die hen voorschrijven hoe ze zouden moeten leven!

rocinante op 26-12-2017 08:11

Buig niet voor de islam. Dat is de enige boodschap die ik aan een ander kan geven. De islam is een existentieel gevaar voor alles wat vrijheid en ontwikkeling aanhangt.

Gerda op 26-12-2017 09:38

En waar was de kerstbom bij onze koning Willem Alexander?

Piet op 26-12-2017 10:35

Anna op 25-12-2017 21:24,

Anna ..Jouw constateringen komen overeen met de bevindingen op de site waar Edwin Vissers naar verwees in de topic van 21 december, (hier onder).

Die paus blijkt de voorspelde usurpator paus in de eindtijd te zijn, een vrijmetselaar infiltrant.. waar Judas niet aan toe kwam doet hij nog er bij nl. hij verraadt ook nog de gelovigen.

Je hebt het allemaal zeer treffend verwoord👍 ..maar wat een ramp voor zijn ziel 😭

 edwinvissers op 22-12-2017 06:16
sjouke op 26-12-2017 10:50

De   Satan  is  al  van  den  beginne   bezig  om  Gods  werk  teniet  te  doen ,  dat  was  ook  al  in  het   paradijs   en  dat  zal  doorgaan   totdat  Hij  terugkomt,   En  dat  zien  we  met  heel  veel   zichtbare  dingen,  zoals   nu  de  moslims   ons  proberen   te  overheersen.     In  Amerika   maar  ook  in  de  Europa  en  de  mensen   zullen  steeds  meer  verharden.   En  europa   zal  volgens  mij   worden  overheerst  door  de  islam.   Via  de  politiek  kunnen  we  proberen   het  nog  iets  te  vertragen,  maar  de  meeste   nederlanders   zijn  te  laks   om   het  in  te  zien,  en  dus  gaat  het  gewoon  door.

Daniel op 26-12-2017 11:43

@rescue op 25-12-2017 16:35

Het komt altijd aan op goed en onbevooroordeeld lezen en dat is geen gemakkelijke opgave zo blijkt.

Beesten en horens zijn in de bijbel symbolen voor politieke machten w.o. landen en individuele heersers/machthebbers. Verg. Daniel 7.

Het grote Babylon dat in openbaring 17 en 18 wordt genoemd heeft een koninkrijk Over de koningen der aarde en zit aan vele wateren (volkeren). Dit gegeven sluit dus logischerwijs uit dat we hier te maken hebben met een poltieke entiteit. Uit de kenmerken die verder in de beschrijving worden toegekend aan deze hoer, blijkt dat dit een religieus stelsel is en dat dit stelsel Alle religies wereldwijd en door de geschiedenis heen omvat.

Wat men zich op het ogenblik nog niet kan voorstellen is dat deze hoer haar einde vindt nog voordat dit systeem op de schop gaat. Dit betekent het einde van Alle religieuze denominaties zowel christelijk, mohammedaans als heidens. De hoer kan zich dat ook niet voorstellen. Dat is de reden waarom ze in haar hart zegt dat ze zit als koningin en dat ze nooit rouw zal zien.

In tegenstelling tot wat de meeste alternatieve (christelijke) media denken zal er geen 'one world religion' komen, maar de religie van de aanbidding van -en onderwerping aan de staat waarin deze staat centraal staat en wordt verheerlijkt, enigszins vergelijkbaar met het systeem in de USSR of China. Dit blijkt duidelijk wanneer je de openbaring goed bestudeert. Het beest uit de aarde met de twee horens is een charismatische politieke leider en geen religieuze leider hoewel aanbidding van de staat natuurlijk wel een religieus karakter heeft.

Mijn dringend advies aan allen is: lees en begrijp en neem niet zomaar iets aan maar toets het grondig.

Daniel op 26-12-2017 11:46

@Henri op 25-12-2017 18:36Lees mijn reactie op @rescue op 25-12-2017 16:35.

Saandeknikker op 26-12-2017 12:03

Alarm !! 

Volgens de Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb is het over 20jaar helemaal geen issue meer ?

Nee dan loopt iedereen in een burka en is het suikerfeest belangrijker dan het Kerstfeest ..

En wat is er met het Kerstfeest op tv.gebeurt ? En dan die Paus, die laat geen mogelijkheid liggen om de moslims te plezieren.

En de schuldige aan dit alles zijn de gene die met hun kop in het zand blijven,dat domme volk dat straks mijn geweldadige dood op zijn geweten heeft die er voor gezorgt heeft dat jullie kinderen niet meer veilig zullen zijn.............

Stop die verraders en landverraders Nu het nog kan...

 

Anneke op 26-12-2017 12:44

@Mientjei 25-12-'17, 2231-u...Waarom de moslims hier naar toe zijn gekomen??? Zij zijn immers de allah&mohammed-getuigen en dienen het wereldkalifaat op poten te krijgen!!! Kijk nu naar Turkije, een voorbeeld van een herrijzend Ottomaans kalifaat, met Erdogan als grote kalief.  De islam de religie van de satanische duisternis en verdiend het 666-teken. Het halve maantje op de Turkse vlag, zie ik als een cikkel waarmee men de (fig.) oogsten afsnijd van de wortelen. Dood en verderf, is hun ideaal. De islam, het verduisterende licht in de al heftige duisternis. Shalom!!!

sjouke op 26-12-2017 12:44

het   gaat  snel  naar  totale   islamitische   overheersing  .

Anneke op 26-12-2017 12:58

@Anna 25-12-'17 21:24-u...De paus is één van de (fig.) ledematen van het NWO-lichaam. In dienst van de duistere lieden achter de NWO schermen.  De Bilderbergers, de Rotary's; ect. ect. allemaal ledematen van de grote satanische Vrijmetselaars bende.   Oók de Jehova Getuigen zijn een onderdeel van dit NWO-lichaam, zielig dat vele JG's dit totaal niet beseffen!!! Hun hoofdkantoor in New-York, is één van de herkenbare punten.  New-York, capital harbor of the New World...

Anneke op 26-12-2017 13:01

@Henri 25-12-'17 18:28-u...Een Gezegende tweede Kerstdag en alvast een Goed 2018 !!!

Qromwel op 26-12-2017 13:08

Wat mij betreft kan deze nazaat van roofridders z'n biezen pakken.

willy op 26-12-2017 13:51

@ Anna ; Deze paus is een valse profeet gekozen door de geheimzinnige loge binnen ex curieleden waaronder de Belgische kardinaal Danneels die nu op pensioen is een staatspensioen. Hij staat bekend om zijn woedeuitbarstingen en blasfemie en is door velen als dusdanig herkend ! Shalom

Rosalie op 26-12-2017 13:54

Anna op 21.24u zo zie ik het ook. Deze Bergoglio de neppaus deugt van geen kanten. Hij ontslaat zomaar traditionele priesters die de katholieke waarden nog hoog in het vaandel dragen. Deze Bergoglio is gekozen door de vrijmetselaars binnen het Vaticaan. Paus Benedictus is gedwongen tot aftreden. Wie herinnert zich nog de bliksemflits pal boven het Vaticaan toen Benedictus zijn aftreden bekend maakte ? Als katholiek zie ik hoe het Vaticaan is verrot. Gelukkig zijn er nog goede priesters maar die zullen het moeilijk krijgen met deze paus. Denk aan kardinaal Sarah die strijdt voor de waarheid ! Bij Bergoglio is het zo : wie niet met mij is is tegen mij. Hij is een dictator. En dan Maxima en W.A wat doen zij elke keer in dat Vaticaan ? Bilderbergers onder elkaar. En zouden ze het ook hebben over het Kalergiplan hoe ze dat kunnen doorvoeren ? De toespraak van Alexander zonder kerstboom met het geklets over samen enz. Ik vroeg me af of hij de speech niet beter in het Arabisch had kunnen houden. Als hier het moslimgeweld uitbreekt zoals in Duitsland en Zweden , dan hebben zij altijd nog een escape naar Argentinië . Wij en onze kinderen / kleinkinderen zitten met de brokken. Hopelijk kunnen zij dan nog naar Hongarije ,Tjechie, Oostenrijk??

HE op 26-12-2017 14:53

Een groot deel van de Nederlandse bevolking  zelf IS verantwoordelijk voor de islamisering van Nederland door continu op allerlei islamvriendelijke partijen te stemmen zoals de PVDA (Partij van allah), Groenlinks, D66(6) en andere flutpartijtjes. Ook de laffe VVD werkt hier overigens aan mee. Zij zijn verantwoordelijk omdat ze deze partijen met hun leiders in stand houden. Hoe blind kun je zijn?

Kikoe op 26-12-2017 15:37

Ach wat maken jullie je zo druk om de naam van een clubje. Om te bidden heb je toch geen clubje nodig. Wat maakt het uit ? 

Grietje op 26-12-2017 15:50

@ Rosalie op 26-12-2017 13:54 en Gerda op 26-12-2017 09:38. Je ziet voor ogen en je hoort het met je oren waar deze spreekbuis van de regering voor staat. Hoewel hij het nog nèt niet zo zegt: wij Nederlanders, en dan bedoel ik de blanke Nederlanders, zijn de schuld voor hun niet-integreren enz. Want de "Neuderlànder bustaat niet" zei ooit een andere allochtoon https://www.trouw.nl/home/maxima-de-nederlandse-identiteit-bestaat-niet~ab494d4e/

U.G. Kempenaer op 26-12-2017 15:56

De huidige paus is een aanbidder van het Kwaad en een vernietiger van het Goede.

maria op 26-12-2017 16:05

Willy op 13.51

Weet U misschien  ook wie de antichrist gaat worden ??

Anneke op 26-12-2017 16:29

@HE 26-12-'17 14:53-u...Een groot deel van de Nederlandse bevolking zelf is verantwoordelijk voor de islamisering...Nee, niet mee-eens. Denk vooral aan massale fraude bij het tellen van onze zogenaamde democratische stemmen. Onze stemmen worden door de NWO-profeten Niet gehoord of gzien. Naar het volk wordt nooit geluisterd, men handeld in opdracht van de NWO-maffia achter de duistere schermen. NWO = Nieuwe Wereld Orde...Geleid door de Vrijmetselaars. 

Erboel op 26-12-2017 16:56

Het zal erg worden, maar als de tijd rijp is zal ieder terug naar zijn eigen vaderland terug gaan, dat geeft de here beloofd  En de woonplaats voor de moslim zal door de here aangewezen worden.

Derk op 26-12-2017 17:56

Anneke, ben jij bekend met de lezingen van Walter Veith? 5 lezingen Van Kreta naar Maltha zijn indrukwekkend. Dan wordt duidelijk gemaakt wie de "Octopus" is. Dan is ook te ontwaren wie aan de tentakels van de octopus vastzitten. Hoor graag van je.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl