Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘CIA directeur verwacht binnen 12 weken oorlog met Noord Korea’

Ook Chinese generaal zegt tussen nu en maart op oorlog te rekenen

Afbeelding: Infowars (1).

De Amerikaanse auteur James Rickards (‘The Road to Ruin: The Global Elites Secret Plan for the Next Financial Crisis’) zegt dat hij tijdens een besloten bijeenkomst van een kleine denktank van CIA directeur Mike Pompeo heeft gehoord dat er waarschijnlijk al binnen 12 weken oorlog met Noord Korea zal uitbreken. Ondertussen hebben Amerikaanse spionagesatellieten Chinese schepen betrapt op het schenden van de olieboycot tegen het land.

 

‘Op dit moment is de belangrijkste financiële of geopolitieke kwestie in de wereld een aanstaande oorlog tussen de VS en Noord Korea, waarschijnlijk in de komende 12 weken,’ schrijft Rickards. ‘Hoe ik dat zo zeker weet? Omdat de directeur van de CIA dat mij heeft verteld.’

‘Oorlog tussen nu en maart 2018’

Pompeo zou tijdens de bijeenkomst op 20 oktober hebben gezegd dat het ‘onvoorzichtig zou zijn aan te nemen dat Noord Korea meer dan vijf maanden nodig heeft voor een betrouwbaar arsenaal intercontinentale raketten met kernkoppen. Die zouden de Amerikaanse steden kunnen raken, en miljoenen mensen kunnen vermoorden.’ Vijf maanden na 20 oktober = 20 maart, en dat is over amper 12 weken.

Zijn voorspelling wordt gedeeld door de Chinese generaal Wang Gongguang. ‘De oorlog op het Koreaanse schiereiland zou op ieder moment tussen nu en maart volgend jaar kunnen uitbreken,’ verklaarde hij tegenover de Global Times. ‘China zou psychologisch voorbereid moeten zijn voor een potentiële Koreaanse oorlog, en de regio’s in Noordoost China zouden daarvoor moeten mobiliseren.’

Anthrax als massavernietigingswapen?

Een Noord Koreaanse soldaat die eerder dit jaar naar Zuid Korea overliep blijkt immuun te zijn voor antrax. Analisten zijn daarom bang dat het regime van Kim Jong-un de dodelijke bacterie met succes in een (massavernietigings)wapen heeft weten te veranderen, dat mogelijk met raketten op grote bevolkingscentra kan worden afgeschoten.

Chinese schepen schenden olieboycot

Amerikaanse spionagesatellieten hebben in oktober zeker 30 illegale olietransacties gefotografeerd tussen Chinese en Noord Koreaanse schepen, zo bericht een Zuid Koreaanse krant. Op de foto’s zijn zelfs de namen van de schepen te lezen. De transacties vonden plaats nadat de VN Veiligheidsraad een resolutie aannam waarmee Noord Korea met een olieboycot werd gestraft voor zijn kernproeven. (2)

Vorige week werd er een nieuwe ronde sancties afgekondigd, die door dictator Kim Jong-un zoals gebruikelijk een ‘oorlogsverklaring’ werd genoemd.

2,1 miljoen doden en 7,7 miljoen gewonden

Researchers van de Johns Hopkins publiceerden in oktober een rapport waarin werd gewaarschuwd dat Noord Korea na een Amerikaanse aanval met kernwapens kan terugslaan. Als het land al zijn –geschatte- 25 kernbommen* gebruikt tegen Zuid Korea en Japan, dan kunnen er volgens de berekeningen zo’n 2,1 miljoen doden en 7,7 miljoen gewonden vallen. Zo’n 10% van de Zuid Koreaanse bevolking zou dan omkomen of gewond raken. (*Sommige analisten denken dat Noord Korea al 50 kernbommen kan hebben.)

Ter vergelijk: bij de twee Amerikaanse kernbommen op Japan tijdens WO-2 kwamen zo’n 120.000 burgers om het leven. Een Noord Koreaanse kernaanval zou daarom de dodelijkste militaire aanval in de menselijke geschiedenis worden, met een groot risico op een escalatie naar de Derde Wereldoorlog.


Xander

(1) Paul Joseph Watson via Infowars
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

13-11: (/ Oorlogsdreiging Noord Korea nog even groot: Amerika stuurt drie vliegdekschepen en bereidt preventieve aanval voor)
16-10: EMP-commissie adviseert Trump preventieve kernaanval op Noord Korea (/ ‘Noord Korea kan met EMP aanval 90% van Amerikaanse bevolking uitroeien’)
07-10: Trump zinspeelt op oorlog met Noord Korea: ‘Sorry, nog maar één ding zal werken’
23-09: Crises Noord Korea, Iran en Syrië dankzij beleid Trumps voorganger Obama
10-09: China waarschuwt Trump opnieuw Noord Korea militair te steunen bij aanval VS
08-09: Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea
03-09: Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging
03-09: Flashback 1994: President Clinton kondigde trots einde kernwapens Noord Korea aan
01-09: Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea
12-08: WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels
11-08: China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Robin op 27-12-2017 15:20

Gaap Gaap Gaap !! Nog een provocatie zoals gewoonlijk. Noord Korea is gewoon een vazalstaat van Amerika en spelen samen onder 1 hoedje. Alleen maar loze dreigementen. Happy New Year!

Voor Amerika is China en Poein de grootste bedreiging op Aarde. That,s all 

willy op 27-12-2017 15:34

Als je het blijft zeggen en schrijven zal het wel gebeuren zeker? Laat ons hopen dat het nooit gebeurd want dan zijn te doden er beter af dan de levende doden ! Ook China is bezig op militair gebied de VS in te halen, ze hebben nu al een zeer groot vliegtuig ontwikkelt dat zowel op zee als op land kan landen een soort amfibie en dat hebben zowel de VS als de Russen nog niet. China zal in de toekomst nog een groter gevaar vormen dan Noord-korea alleen is in dit land een geestesgestoorde aan de macht die zo onberekendbaar is dat zelfs China en Rusland er zenuwachtig van worden! Dus hopelijk houdt men in beide landen het hoofd koel zeker in de VS waar Trump ook een onberekendbare factor is ! Shalom

Ike op 27-12-2017 16:30

Mensen kunnen zich afvragen of de CIA directeur ervoor waarschuwd of dat hij van de plannen weet door zijn eigen CIA en regering en er hij mee dreigt. De vraag is ook of het vals nieuws is dat de soldaat immuun was voor anthrax of dat hij echt geinfecteerd is geweest en als hij echt geinfecteerd is geweest wie hem dan heeft geinfecteerd. Dat is een net zo'n legitieme vraag als wie kinderen uit couveuses gooide in Koeweit en of dat echt gebeurd was of dat het een vals nieuws verhaal was.

https://news.sky.com/story/soldier-who-defected-from-north-korea-immune-to-anthrax-11186245

Over de acties door militanten vanaf basis in Syrië die door de VS worden beheerd en bewaakt;

http://www.blacklistednews.com/US_lets_militants_train%2C_mount_attacks_from_its_Syrian_bases_says_chief_of_Russian_General_Staff/62424/0/38/38/Y/M.html

Hoe diezelfde militanten een vliegtuig uit de lucht schoten boven Syrië en hoe Amerika de militanten (waaronder Bin Laden) Afghanistan instuurde met dergelijke wapens om Russische helikopters toen neer te halen;

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-27/chilling-footage-shows-militant-shooting-syrian-army-plane-out-sky

Als je daarnaast de vele artikelen leest op Zerohedge dat China de petroUSD wil vervangen door de petroYuan  en dat de oppositie in Venezuela USD's wil ipv de lokale valuta, dan kan je jezelf afvragen of dit gaat om een economische oorlog die een conventionele of kernoorlog te worden.

Veel nieuws gaat er nl. over de cryptovaluta en hoe banken in verschillende landen hun telmachines willen laten weghalen om het kasgeld niet meer te tellen en hoe Zwitserland als voorbeeld kan dienen.

We kunnen het alleen maar afwachten hoe dit afloopt. Wij hebben niet de invloed om dingen te veranderen. Ik zal zeker voor geen enkele machthebber gaan vechten of anderen in een gevecht ervoor gaan sturen.

Want Amerika voelt zich bedreigd als de USD onderuit word gehaald, maar als je naast de Chinese grens gaat dreigen met kernwapens en biologische wapens bedreig je niet alleen Amerikaanse troepen en troepen van Zuid Korea, maar ook De Chinese bevolking. De vraag is essentieel wie er hier wie bedreigt achter de schermen.

Ander nieuws heeft het ook over een waarschuwing van ex president Obama aan prins Harry over sociale media berichten en hoe gevaarlijk deze kunnen zijn en een samenleving kunnen verdelen. Is dat nieuws om vergaande censuur in te kunnen voeren?

LOL

Rode Wouw op 27-12-2017 16:59

Hoe zal de elite naar deze ontwikkelingen kijken. 2017 was over het algemeen een goed jaar voor de miljardairs van de wereld volgens een artikel in Bloomberg (via Drudgereport). De bedragen zijn haast niet meer te bevatten.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-12-27/world-s-wealthiest-gain-1-trillion-in-17-on-market-exuberance

Nuttig om te zien hoeveel geld een kwaadaardig figuur als Soros beschikbaar heeft voor allerlei ngo’s en opstookclubjes.

Wat Noord-Korea betreft zal het een ander veiligheidsplaatje geven wanneer ze ICBM’s operationeel krijgen met een kernkop er op. Er zullen wel diensten zijn die daar enig zicht op hebben. Het kan ook de kant op gaan dat Noord-Korea de internationale groothandel gaat worden voor kant en klare atoombommen. Bedenkelijke regeringen en niet statelijke terreurgroepen zullen daar belangstelling voor hebben. Dat zou best ook een Nieuwe Wereld Orde genoemd kunnen worden.

Moet dat op zijn beloop worden gelaten? Lastige kwesties. In ieder geval bidden dat er een grote verandering komt in Noord-Korea en een andere regering. Dat het stelsel van strafkampen dan zal worden opgeheven.

 

Tabris op 27-12-2017 17:21

Nu 25 bommen met 2 miljoen doden.

Volgend jaar 50 bommen met 5 miljoen doden.

En het jaar daarna 100 bommen met 10 miljoen doden.

Hoe langer je wacht hoe erger het wordt en eendaags zal die gekke Oen op de knop drukken...

JP op 27-12-2017 18:03

@Tabris op 27-12-2017 17:21

En in de rest van de wereld zijn er nog veel meer gekke Oenen...

rescue op 27-12-2017 18:24

In de Openbaring kun je lezen dat successievelijk bijna 90% van de wereldbevolking er aan gaat. Er zijn en worden nog steeds kernwapens gemaakt, meer dan voldoende om dit resultaat te behalen. En God zal de goddelozen en afgodendienaars de gelegenheid geven om zelf de lont in elkaars kruidvat te steken. Omdat de mens een afkeer heeft van het evangelie en nog liever de duivel tot vader kiest dan zich te bekeren. De Heer zegt dan ook "breed is de weg en wijd is de poort die naar het verderf leidt en velen wandelen daar op; smal is de weg en nauw is de poort die naar het leven leidt, maar weinigen vinden hem". Wat kiest u?

koloth op 27-12-2017 19:00

Waar maken die amerikanen zich druk om, ze hebben toch van die goeie verdedigingsraketten ?   Ze proberen die i.i.g. wel aan iedereen te verkopen, zouden ze het misschien niet goed doen of zo ?   Een aanval op Noord Korea door de VS  daar zouden China en Ruslamd niet blij mee zijn oftewel dat laten ze niet toe.

cefas op 27-12-2017 19:08

China heeft in potentie een leger van 200 miljoen soldaten die zullen zeker worden ingezet als de zaak escaleert. De Bijbel heeft het ook over 2x10.000x10.000=200 miljoen soldaten die aan het einde van de eindtijd zullen oprukken richting Israel en Jeruzalem.

Qvic op 27-12-2017 20:10

De schuld ligt dan toch bij Amerika, want die steekt het lontje aan. Door als eerste aan te vallen. Noord Korea verdedigd zich dan, wat hun volste recht is. Dus dan zijn alle potentiële slachtoffers een reactie op de actie van Amerika. Maar het land Amerika zelf kan dit keer niet meer achterover leunen, want dat zal dit keer waarschijnlijk niet alleen door Noord Korea op de korrel genomen worden, maar ook door China en/of Rusland. De Navo zal dan op zijn beurt Rusland aan willen vallen, maar die zal door Rusland weggevaagd worden. Als je dit scenario bekijkt dan is het meer het plan van de democraten met hun schaduw regering in plaats van Trump. Want Trump wil handel drijven in plaats van oorlog voeren. Omdat China geen olie producerend land is, is het hun niet verboden om olie te leveren aan Noord Korea of aan wie dan ook. Vrije handel noemen wij dat. Dus hoezo is het VN resolutie dan geschonden. De VN resolutie legt alleen olie producerende landen die boycot op. De EU en Amerika zelf doen dit zo vaak, dat zij dat zelf heel normaal vinden, om zo boycotten te omzeilen. Maar nu andere landen het zelfde doen, is het een probleem. Meten met 2 maten heet dat. Er wordt telkens over satellieten geproken, maar die dingen bestaan niet eens. Ze zullen wel over radarbeelden praten en/of over spionage drones, die camera beelden hebben opgenomen. Amerika gebruikt ook nog steeds het U2 spionage vliegtuig, omdat deze zeer hoog en langzaam kan vliegen.

Bambi op 27-12-2017 21:06

Noord-Koreaanse overloper heeft antilichamen voor antrax in bloed en dat voedt vrees dat Kim Jong-un werkt aan biologisch wapen

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/noord-koreaanse-overloper-heeft-antilichamen-voor-antrax-in-bloed-en-dat-voedt-vrees-dat-kim-jong-un-werkt-aan-biologisch-wapen~a5736509/

Tabris op 27-12-2017 17:21

Ja zo zal het ergens worden,bommen  non stop

phantoom op 27-12-2017 21:53

wel vreemd hoor, dat een chinese generaal en een cia directeur dat ventileren, je zou eerder denken dat waar dan ook het ontploft het zal in ieder geval niet noord korea zijn.

Cale op 27-12-2017 22:08

Gaat niet gebeuren. China zal het niet zo ver laten komen. Een aanval op Noord Korea brengt miljoenen NK vluchtelingen naar China. En dat kan China onmogelijk aan. Ook zal NK de ZK miljoenen stad Seoul onmiddellijk bombarderen. De NK artillerie staat al opgesteld. Duizenden stuks die niet zomaar in een klap vernietigd zullen worden.

Een ander geluid op 27-12-2017 22:10

Qvic op 27-12-2017 20:10

U zegt:

Omdat China geen olie producerend land is, is het hun niet verboden om olie te leveren aan Noord Korea of aan wie dan ook. Vrije handel noemen wij dat

Mijn reactie

Klopt niet, wat u daar beweert.

Leest u de VN resolutie er nog maar eens op na. Bladzijde 2 (2/11) Sectoral punt 4. Daar staat het mooi beschreven. Volgens mij mag er voor de komende 12 maanden alleen maar 4 miljoen barrels geleverd worden voor gebruik van alléén humanitaire doeleinden en moeten de leveranties vooraf gemeld worden aan - en goedgekeurd worden door de VN.

Daar hebben óók China en Rusland mee ingestemd. Dus wie A zegt, moet ook B zeggen !

Doel van VN resoluties betreffende sancties is juist om de vrije handel restricties op te leggen.

https://undocs.org/S/RES/2397(2017)

Mark S. op 27-12-2017 23:07

Niets doen is geen optie.

Militair ingrijpen in Noord Korea is ook geen optie.

Lodewijk op 27-12-2017 23:35

Ik denk dat er heel wat anders aan het plaatsvinden is. Trump heeft een Nationale Noodtoestand uitgroepen enige dagen geleden. Het staat op de site van het Witte Huis, maar niet een van de reguliere media meldt er ook maar iets over, noch in de VS, noch hier. En als je White House National Emergency zoekt op Google vindt je het ook niet. 

Via StartPage wel:

Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption

 

 Issued on: December 21, 2017 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/

Trump heeft de bankrekeningen van een aantal miljardairs die verdacht worden van o.a. seksueel kindermisbruik bevroren. Mensen die ook grote sommen geld aan Hillary Clinton gaven toen ze voor het presidentschap liep. Die mensen dachten zich zo in te kopen, overtuigd dat ze zou winnen. Er worden banden tusssen die kindermisbruikers en de Clintons en een groot aantal mensen met hoge politieke posites onderzocht. 

Daarnaast is er nog heel veel meer aan de gang, en het wordt door velen gezien als het nakomen van TRump's belofte dat hij Hillary op zou laten sluiten, en het moeras van Washington zou legen. 

Er gebeurt op dit moment teveel om op te noemen, maar Julian Assange voelt zich nu zo verzekerd dat hij niet door de VS zal worden vervolgd -dus door Trump- dat hij onlangs zijn stok achter de rug -een enorm groot dosier vol met de misdaden van de deep state elite- heeft gedumpt zodat Trump en de vele advocaten die al met onderzoeken voor vervolgingen bezig waren nu een schat aan belastend materiaal in handen hebben. Maar het is zo veel dat het wel even kan duren voor ze door al dat gelekte materiaal heen zijn.

Een link om mee te beginnen: https://www.youtube.com/watch?v=2SthvoTuokQ

Trump heeft er ook geen woord over gesproken of getwitterd. Hij wil het langzaam aan het grote publiek bekend laten maken, zodat het niet als een te grote schok komt, vooral voor diegenen die al flauwvallen als ze met "man" worden aangesproken terwijl ze zich een van de nu al bijna eindeloos vele genders vinden. (Om een voorbeeldje te geven.) 

Michaël ;-{> op 28-12-2017 00:16

@ rescue op 27-12-2017 18:24

Ik kies :

geen zorgen voor morgen

de dag van vandaag

heeft genoeg aan zichzelf.

Echt waar !

;-{>

Qromwel op 28-12-2017 00:29

Ik hou het op 11 weken.

Lodewijk op 28-12-2017 01:58

PS:

Er wonen zo'n 250.000 Amerikanen in Zuid Korea. Als die zou worden opgeroepen het land te verlaten zou ik pas geloven dat er mogelijk een militare aanval komt van de VS op dat land.

Er zouden dan ook mogelijk honderdden zoniet meer Zuid Koreanen omkomen, en de VS zou ook aangevallen worden door raketten, waarschijnlijk inclusief afgevuurd van Noord Koreaanse onderzeeboten. Dus de kans dat grote steden in de VS direct door raketten gebombardeerd zou worden is groot. En dus zelfs met nuleaire wapens.

Mogelijk is dit een lobby hoax van de Militaire Wapenindustie om de Amerikaanse burgers meer geld afhandig te kunnen maken.

bert op 28-12-2017 04:05

mijn tante annie zegt dat het pas over zes maanden zal plaatsvinden. tante annie heeft ook de instorting van de beurzen in 2008 juist voorspeld...

Hubert Luns op 28-12-2017 08:44

Ook krokodillen zijn immuun voor antrax. Ze hebben nog niet zo lang geleden ontdekt dat dat dankzij peptiden is. Peptiden zijn in stukjes gehakte eiwitten. De Russen zijn al sinds de jaren zeventig op universitair niveau bezig de geheimen van peptiden te ontsluieren en zijn met medicijnen gekomen die daarop zijn gebaseerd. Zie https://www.peptidesstore.com/

Anna op 28-12-2017 10:39

Lodewijk 23.35 uur

U legt de vinger denk ik op de juiste plek....... Xander heeft over dit zelfde stuk wat u aanhaalt ook al op 24 december geschreven..... en had zijn bron van DEBKA. Xander schreef over de gevolgen van dit decreet voor “ Abbas en zijn roversbende”  Het bericht wat Xander hierboven beschrijft  van een mogelijke oorlog met Noord Korea en dit de wereld insturen is m.i een afleidingsmanoeuvre van iets veel groters wat binnen Amerika zelf aan de hand is. Ik denk,  Lodewijk, dat u gelijk hebt...... Dat neemt niet weg dat er niet over een mogelijke oorlog met Korea wordt gesproken......!!!! Maar ik zie het als een afleiding..... 

De timing voor dit dectreet, zo net voor kerst en geweldig, en Obama zelf heeft “ de zittende president “ het handvat van de executieve order zelf immers in de hand gegeven want hij regeerde alleen maar per decreet. En nu is het Trump zijn beurt om met dit zelfde wapen ( decreet) grote schoonmaak te gaan houden in de totaal verziekte corrupte Amerikaanse elite..... Daar zullen we nog heel veel van horen....want Soros en consorten laten zich niet zomaar naar de “ slachtbank” leiden...... 

Wat Trump betreft; ondanks dat ik hem een “ vreemde snoeshaan “ vind,......krijg steeds groter respect voor  deze man. Het is jammer dathij zijn woorden soms als een “ ongeleide projectiel”  lanceert en dat hij soms behoorlijk onbehouwen kan zijn. En dat domme.......  twitteren...tja........ .? Maar niemand is volmaakt........ en soms krijg je kromme tenen......... Maar Trump hij verdient respect want wat hij heeft gezegd dat doet hij  ook. In zijn  inauguratie zei hij al meteen dat hij Amerika weer gaat teruggeven aan de gewone man endat doet hij ook....Toen zei hij ook meteen dat de corruptie zal worden aangepakt en dat degene die straf verdienen vanwege corruptie deze straf  niet zullen ontlopen en daar gaat dit decreet over!!!! Toen zag je al een teken van afschuw voorkomen bij  de aanwezigen van zijn inauguratie gaan.... ( het nakijken waard) Trump, een man van zijn woord totaal zonder politieke aspiraties en ervaring en mogelijk ook geen poltiek inzicht zomaar begonnen, hij runt het land als een  eerlijk zakenman....Bravo.! 

De tegenstand zal enorm worden...... de pers : ze zullen hem vervloeken verbaal afmaken en verguizen, en Trump mag wel een  heel goed en betrouwbaaar  lijfwachten corps hebben. Zal hij het gaan redden....??? . Deze man met zijn regering heeft gebed nodig..... Bid voor hem en voor het land want God zelf “ schrijft de geschiedenis”................zeker nu ook met Trump hij is daar niet voor niets...president geworden............. Tegen alle verwachtingen in werd hij gekozen dat alleen al  is een wonder.!.......... Hier zien we Gods almacht in........ ! Waar dit toe gaat leiden is nog onbekend....... ik wens hen , Gods zegen, zowel voor President Trump, als voor het land Amerika......Ik wens hen toe dat diT decreet tot zegen van het land zal zijn..........

Sorry  moderator een beetje of topic....... ....Maar het “ rommelt“ momenteel heel erg in de  USA....

rescue op 28-12-2017 10:49

@Michael: Is ook de juiste instelling, maar het boek Openbaring staat nu eenmaal ook in de bijbel. En dat houdt in dat dit toch eenmaal echt te gebeuren staat. De mensheid heeft genoeg tijd gehad om op het aanbod van het evangelie in te gaan maar God sluit eenmaal de deur, Gen.7:16b,  Matt.25:10, Openb.4:1

rexm op 28-12-2017 12:03

 

Zouden die Amerikanen werkelijk zo stom zijn om Noord-Korea aan te pakken,!!!!, denk dat ze bedrogen uitkomen, wel hebben ze veel bla,bla.
Ze hebben al eens op hun ballen gehad in Korea en ze zijn Vietnam zeker allang vergeten.
Ze voeren al 200 jaar oorlog en wat hebben ze daarbij gewonnen, juist, niets.
Hit op 28-12-2017 12:29

Fake news from the C I A .. and the fake media . And people like to be made afraid. It feels so nice ..?? More brainless people every day . Nothing else to do then to believe in crap

Plaats Nederlandse vertaling, zie siteregels, dit is een Nederlands forum. Mod.

Steady op 28-12-2017 13:25

Hoezo qvic

gelden die zelfde restrikties ook voor ISS en turkije

die (duizenden vrachtwagens ineens)en of 24 op24 uur

verkocht worden door ISS aan turkije en gekocht worden door turkije.

Waar zijn de VN resoluties nu????

De VN is toch bevolkt (bezet) door de arabische landen (moslims)

heel simpel: niets van aantrekken want er zal niets veranderen aan het plan voor deze wereld

of denken jullie -wij-dat wij god moeten helpen???

Sterkte

Grietje op 28-12-2017 15:23

Trekpoppetje Dick Stoof zegt op de t.v. dat terugkerende I.S.-vrouwen geen enkele hulp krijgen. U weet het reeds lang: als een regering(sspreekbuis) zegt dat zij géén hulp krijgen, krijgen zij juist alle hulp. Er is al een meldpunt bij de ambassade in Turkije geopend voor de 'zielige' dames en ...https://www.hpdetijd.nl/2014-05-01/terugkerende-syriestrijders-krijgen-huis-en-opleiding/

Emile op 28-12-2017 16:40

Kernwapens hadden denk ik nooit uitgevonden moeten worden. Amerika en Israel zouden ze ook niet moeten hebben. Niemand zou ze moeten hebben. Dat ze vrede / veiligheid gebracht zouden hebben tijdens de koude oorlog moet je maar eens bespreken met mensen in Korea, Vietnam, Afghanistan of andere landen waar de grootmachten gevochten hebben.

Een ander geluid op 28-12-2017 19:43

rexm op 28-12-2017 12:03

U zegt:

Zouden die Amerikanen werkelijk zo stom zijn om Noord-Korea aan te pakken,!!!!, denk dat ze bedrogen uitkomen, wel hebben ze veel bla,bla. Ze hebben al eens op hun ballen gehad in Korea en ze zijn Vietnam zeker allang vergeten.

Mijn reactie:

De Koreaanse oorlog (1950-1953) heeft Noord-Korea uiteindelijk niet verloren door ingrijpen van China. Anders was NK verschrikkelijk ingemaakt en had NK vanaf 1952 opgehouden te bestaan..........

Doden & vermiste soldaten aan geallieerde zijde ruim 200.000 en NK, China en Rusland samen ruim 900.000 dode & vermiste soldaten. 

De feiten weerspreken dus uw gevoel.

Lodewijk op 29-12-2017 00:07

@Anna

Dank voor de response.

Ik schreef per ongeluk "honderdden" maar beoelde "honderdduizenden" wat betreft het aantal slachtoffers in Zuid Korea.

Er is gespeculeerd dat Trump, Poetin en Xi in het geheim hebben afgesproken de NWO "elite" uit te schakelen. Zou best kunnen. Maar dat Trump om die "elite" te laten denken dat hij aan hun kant staat en niet beter weet, en daarom net doet of hij ook tegen Rusland is, en omdat te tonen zelfs in het geheim met Poetin had afgesproken om dat vliegveld in Syrië te laten bombarderen met Tomahawks door de VS nadat de "elite" weer eens de leugen de wereld had ingeslingerd via hun MSM dat Assad z'n eigen mensen had aangevallen met gifgas. En inderdaad, dat was de eerste keer dat de MSM positief over Trump was. Terwijl er nagenoeg geen schade was aangericht door die aanval. Poetin had waarschijnlijk Assad laten weten van de geplande VS aanval en het waarom, zodat die de vliegruigen en manschappen van dat vliegveld liet verwijderen. De meeste van die Tomahawks vielen op plaatsen neer waar er enkel water of onbewoond land was in Syrië.

Het ziet er naar uit dat Trump veel slimmer is dan hij zich voordoet... en dat op zich is al slim. 

Intussen:

Op dezelfde dag dat Het Witten Huis publiceert dat de gigantische pedo

ring wordt aangepakt bezoekt James Mattis Gitmo.

 

Op 21 december:

 

Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human

Rights Abuse or Corruption

   Law & Justice

    Issued on: December 21, 2017

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/

Bedenk dat de NSA nu volledig onder Trump werkt, en hij dus inzage heeft in alles wat die organisatie heeft opgeslagen. Het ziet er naar uit dat hij een van de voormalige topmensen van de NSA heeft aangesteld om hem alle informatie te geven over de communicaties van pedo's Die man was een klokkenluider die onder Obama en Clinton vervolgd werd.

De reden waarom:

"Dep State take down/Update/Q's real response"

https://www.youtube.com/watch?v=YIM3EMXVgHw

Volgens die "Q" -Q is de hoogste rang voor top secret toegang- zijn er al 7 leden van die pedo ring in Gitmo aangekomen.

Dit is hoogstwaarschijnlijk "Q":

"Wow, QANON's Identity Revealed + Donald Trump's Storm Is Underway"

(Zie vanaf 5:20)

Hubo op 29-12-2017 03:27

In ieder geval zal Korea niet zomaar zijn kernwapens binnen 5 maanden ontmantelen.Het is te hopen dat Rusland en China Trump duielijk aan zijn verstand brengen,dat ze dit niet zullen accepteren.

De Vlieger op 29-12-2017 07:16

27 December 2017

Amerikaanse sancties Noord-Koreaanse raketdeskundigen, Rusland biedt aan om te bemiddelen. (recent nieuwsbericht van Reuters) dit is wereld persa- genschap betreft, van de financïele wereld en ander belangrijke nieuwsbericht en.

 (Zie artikel van Reuters) persagenschap van de financïele wereld. Zie nog niet zo direct Noord Korea wordt aangevallen wordt, wegens de gevolgen groot zullen zijn. China heeft al enkele malen verwittigd, als Amerika eerst zou aanvallen, ook Noord Korea ter hulp zal komen, en ook direct geloof. Dit is ook bij de vorige oorlog gebeurt, en daarom er nu ook Noord Korea bestaat en Zuid Korea.

Amerika wil natuurlijk zich laten gelden, met zeevloot daar aanwezig te zijn, en met zich biet zo maar laat sollen en zich wil laten gelden. China ook met argusog en volledig in het oog houden, van de oefeningen en bewegingen van Amerika.. Rusland zit er dan ook nog vlakbij, en kan wel degelijk tot verdere escalaties leiden, zeker niet is uitgesloten is. Vermoed nu niet direct, dat Rusland zich direct oorlog zal gaan voeren met Amerika, wel niet verwacht, maar in deze wereld waarin wij leven is niets uitgesloten, in onse gekke wereld. Zeker niet van wat er ondertussen allemaal al gebeurt is, en waarom het allemaal gebeurt is. Het geen mij wel opvalt, dat er veel te weing antwoorden worden gegeven, waar het juist begonnen is, en waarom. Heb gelukkig ook geen kort geheugen en weet waarom het allemaal zover uit de hand gelopen is, wel belangrijk acht, om beter zicht op de werkelijke gebeurtenissen, en juist beeld te kunnen vormen, wel belangrijk acht.

Zoals IS bv. en andere conflictgebieden in midden oosten, wel degelijk altijd de oorzaken eerst gefocust te worden. Dan pas heeft men en realistisch juist werkel-lijk beeld, waarom en hoe enz...gebeurt. Dit gebeurt heel zelden, maar dan heb je wel degelijk veel beter zicht op de gebeurtenissen en waarom het gebeurt en hoe het verder mogelijk uit de hand kan lopen, en ook de laatste werkelijke stand van zaken dient te kennen. Hierdoor ook tot veel beter inzicht leid en waarom het al of niet uit de hand zou kunnen lopen. Nu laat Amerika zien, dat Trump het ook meent en zijn spierballen wil laten zien, en zich niet zo maar laat afschrikken.

Dat is de essentie momenteel en ook volledig in kan komen, waarom het op deze wijze zich wil laten gelden en het voor Trump en Amerika nu wel zich wil laten gelden, wel afschrikkend effect veroorzaakt, en ook de echte bedoeling van het verbaal machtvertoon van Amerika wel begrijp en Amerika of Trump noodzake-lijk acht.

Dit acht ik wel heel belangrijker, dan eerst mijn eigen mening te geven, zonder de achterliggende reden juist te kennen. Hierdoor heeft men dan beter zicht, waarom en hoe het verder mogelijk zou kunnen excaleren, nooit kunt uitsluiten. Lees verschillende belangrijke nieuwsberten, die de wereld rond gaan, en lees ook an-dere websites, die zich daarin verder verdiepen, wel belangrijk acht.

Lodewijk op 29-12-2017 09:48

Met link nu over wie "Q" mogelijk zou kunnen zijn: (Vanad 5:20) https://www.youtube.com/watch?v=iSHx23z5NHs

rexm op 29-12-2017 10:59

rexm op 28-12-2017 12:03

U zegt:

Zouden die Amerikanen werkelijk zo stom zijn om Noord-Korea aan te pakken,!!!!, denk dat ze bedrogen uitkomen, wel hebben ze veel bla,bla. Ze hebben al eens op hun ballen gehad in Korea en ze zijn Vietnam zeker allang vergeten.

Mijn reactie:

De Koreaanse oorlog (1950-1953) heeft Noord-Korea uiteindelijk niet verloren door ingrijpen van China. Anders was NK verschrikkelijk ingemaakt en had NK vanaf 1952 opgehouden te bestaan..........

Doden & vermiste soldaten aan geallieerde zijde ruim 200.000 en NK, China en Rusland samen ruim 900.000 dode & vermiste soldaten. 

De feiten weerspreken dus uw gevoel.

Het is inderdaad zo dat China noord/Korea heeft geholpen, bij de laatste slag zijn de Amerikanen terug geslagen.
China heeft Vietnam ook gesteund, 500.000 duizend Amerikanen konden het niet redden,met achterlaten van 53.000 doden en vermisten.
Ook in WO2 hebben de russen de oorlog beslist,als ze er niet geweest waren was er geen enkele Amerikaan aan land gekomen.
Rusland verloor 13 miljoen soldaten en 12 miljoen burgers.
Ook in Syrië hebben ze de slag verloren, in wezen  hebben de russen het opgeknapt, de Arabische lente van de Amerikanen is volledig mislukt.
Als Amerika met zijn huidige politiek zo doorgaat, zullen ze het loodje leggen, conventionele oorlog voeren brengt niets meer op, op de dag van vandaag. 
Alleen de wapen industrie vaart er wel bij, momenteel zijn de Amerikanen Japan aan het voorzien van wapens, China is daar behoorlijk pissig over.
Trump gaat de Oekraïne ook voorzien van moderne wapens, bekend gemaakt op 21 december, op 23 december een toespraak van de vice president van Duitsland, Dhr. Steinmeier zij,
We moeten elkaar ondersteunen en er moet vrede komen, geen enkel commentaar van de EU en Duitsland over de levering van wapens, wat heet hypocriet.
TimeTraveler op 29-12-2017 12:04

De oorlog tegen N-Korea zal er komen. N-Korea word te gevaarlijk voor zowel de VS als Japan en Europa. Achter N-Korea staan Iran en in het geheim China. Er zijn een paar dagen geleden door amerkaanse satelieten ontdekt , dat chinese schepen olie overpompten naar Noord koreaanse schepen. dit gaat in tegen de afspraak die Trump afgesproken had met de chinese leiders. Men moet ook niet vergeten dat in de VS Obama nog steeds voor de deepstate de president is. Overal waar Trump heen reist om afspraken te maken met regeringleiders ,volgt Obama hem een paar dagen later en spreekt achteraf met dezelfde regeringleiders. Er worden achter de rug van Trump nieuwe afspraken gemaakt en die van Trump geanuleerd. Nu er in de VS verschillende onderzoeken naar de Clintons , Obama en anderen zijn en het onder hun voeten steeds heter wordt, zou een (grote) oorlog een uitkomst zijn om niet in het gevangenis te belanden. De bijbel spreekt over de eindtijd waarbij de koning van het zuiden de koning van het noorden aanvalt. De koning van het zuiden zal echter overlopen worden door soldaten, tanks en vele schepen. dit kan duiden op een chinese interventie. Als alle attentie op de deze oorlog is gevestigt kan Iran en zijn bondgenoten, Saudi Arabie en Israel aanvallen. WWIII is dan een feit. En dan nog iets over de bitcoin; pasop met het handelen in deze virtuele munt. De grote handelaren en directeuren zijn aan het uitstappen uit zowel de bitcoin als uit grote multinationals. Zij doen dit niet zomaar. Houd in gedachte dat de bitcoin met een druk op de knop niets meer waard kan zijn en dat deze munt weleens door de elites uitgevonden kan zijn om snel aan geld te komen.

Michaël ;-{> op 29-12-2017 14:47

@ rescue op 28-12-2017 10:49

Ik ben het helemaal met u eens. Hartelijke groet, Michaël

Tom Hendrix op 29-12-2017 18:44

@Time Traveler: 12.04. uur. Ook ik denk dat we in de eindtijd zijn beland. Maar, ik verwacht de Here Jezus, Hij komt!  Verder wens ik Xander, en alle reageerders veel " heil en zegen", voor het komende jaar. Zo God wil.

Een ander geluid op 29-12-2017 22:02

rexm op 29-12-2017 10:59

Dat China Noord-Korea heeft geholpen is een understatement. Britse bronnen houden het aantal Chinese soldaten dat in en met NK meevocht op 1.350.000. Daarbij nog 26.000 Sovjet soldaten. Het zal niet voor niets zijn geweest dat China en Rusland in 1953 akkoord gingen met de wapenstilstand op de 38e breedtegraad. Blijkbaar werd ook voor hen de prijs (materieel en bijna 1 miljoen doden/vermisten) te hoog.

China houdt de stalinistische staat NK sinds 1953 de hand boven het hoofd. Een mensonterend regime, dat van het land één groot strafkamp gemaakt heeft. NK heeft 1 miljoen soldaten en is nu een kernmacht. Dat laatste vooral omdat China en Rusland welwillend de andere kant opkijken. Ik vind het niet zo vreemd, dat Japan zich hiertegen bewapent. Dan laat ik het Chinese leger nog voor wat het is. Wat mij betreft mag Japan zich tot de tanden toe bewapenen. Het zal me worst wezen dat dat de Chinezen pissig maakt. 

Ook uw beeld van WO II wordt door de feiten weersproken; de westelijke geallieerden (o.a. USA, UK, Australië enz.) vochten op 4 fronten, te weten: 1. Azië / Pacific, 2. Noord-Afrika, 3. Frankrijk en 4. Italië. Rusland vocht maar op 1 front en verklaarde Japan pas de oorlog (op 9-8-1945) na de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Japan capituleerde op 14-8-1945. Dat waren welgeteld 5 glorieuze dagen voor het Sovjetleger tegen Japan. 

Vietnam / Zuid-Oost Azië was inderdaad geen succesverhaal voor de USA. Het verhaal is bekend; de USA trokken zich terug en Vietnam hield het langer vol tegen de hoge prijs van 800.000 tot 1,5 miljoen dode en vermiste soldaten. 

Ook in Syrië heeft Rusland het niet in zijn eentje opgeknapt. Ze hebben alléén Assad voor een val behoed. Onderstaand stuur ik u een linkje van de huidige situatie in Syrië. Dan kunt u met eigen ogen constateren, dat Assad het in een aanzienlijk deel van zijn land niets te vertellen heeft. Het is meer zo dat Rusland en de USA achter de schermen een deal gesloten hebben. Rusland en bondgenoten hebben IS ten westen van de Eufraat verslagen en de USA en bondgenoten ten oosten van de Eufraat. Kijkt u maar eens hoe braaf iedereen zich aan de rivier als grens gehouden heeft. Alleen bij Deir ez Zor is Assad een klein stukje over de Eufraat gegaan om te voorkomen dat dat een gedeelde stad werd. De afspraken met Rusland en de USA gaan zelfs zo ver dat Assad onlangs 13 officieren heeft ontslagen, omdat zij op eigen houtje in Syrië de strijd tegen de Koerden / YPF (bondgenoot USA) wilden beginnen. Op onderstaande map kunt u in ieder geval zien, dat Rusland het noorden en oosten van Syrië laat voor wat het is; in handen van de anti-Assad coalitie. 

http://syria.liveuamap.com/

Dat er wereldwijd vreda moet komen, ben ik met u eens. Als ik kijk naar de bewapening van alle grootmachten; USA, Rusland en China moet ik constateren dat die over en weer weinig vertrouwen in elkaar hebben. Nou kan iedereen hiervoor wel met de vinger naar de USA wijzen. China stelt economisch en militair pas 15 jaar iets voor en dat ze nu al de hele Zuid-Chinese Zee als exclusief eigendom claimen, is een veeg teken voor de toekomst !

Lodewijk op 30-12-2017 09:56

Blijkbaar wordt er door sommigen onder ons over het hoofd gezien dat dit de eerste oorlog tussen twee landen zou zijn die beiden kernwapens hebben. En dat een van die landen al heeft gezegd die te zullen gebruiken -Noord Korea- in geval ze wordt aangevallen. 

Dit is heel wat anders dan alle tot nu toe gevoerde oorlogen. Het aantal slachtoffers zou gigantisch zijn. Dus enkel mensen die ofwel heel dom zijn ofwel sadistisch zouden zo'n oorlog wensen. Bovendien weet Kim Jong-un dat als hij een oorlog begint dat zelfmoord betekent voor hem en zijn mensen. 

Westbound op 30-12-2017 12:24

Het enige wat nog helpt is massaal gebed. (de Slag van Lepanto en de Strijd om Wenen hebben dit voldoende bewezen). Maar ja, men wil van de Christelijke God niets meer weten.

Westbound op 30-12-2017 12:29

Je zou eens moeten weten wat zich achter de schermen afspeelt. Ik denk dat deze wetenschap je volledig gek zou maken, vooral omdat je er niets mee kan.

robie op 30-12-2017 14:21
Een ander geluid op 29-12-2017 22:02

je weet het wel leuk te brengen met die 4 fronten waartegen ze vochten,Afrika had duitsland"maar"140.000 manschappen niet echt veel dus azie gingen ze via eilanden zo snel mogelijk richting Japan zelf om zo het grote deel van de Japanse troepen te ontwijken en er 2 atoombommen te droppen omdat ze wisten dat het ze miljoenen doden zou opleveren zouden ze lande in Japan zelf.

is heel wat anders dan die 150 divisies waar de Russen tegen vochten !! over de 3 miljoen man had Duitsland er!!!

denk je echt dat als ze die troepen inzetten in west-europa er ooit een invasie zou zijn,dat zou een slachting zijn geweest bovendien kwamen ze pas toen de oorlog praktisch verloren was door de Duitsers.

Vietnam verloren de VS duizenden vliegtuigen,was gewoon niet te winnen daar net als Afghanistan.

in Syrië zou het ook veel sneller zijn gegaan  zouden ze die alqaida en aanverwanten groepn niet met wapens voorzien.

dat Noord-Korea kernwapens heeft is meer door Pakistan,die er zelf met steun van de VS  aankwam.

meer als burger doelen plat gooien kunnen ze niet,enige waar ze ip mikken zijn steden en infrastructuur.

was met Duitsland zo,tegen Japan  brandbommen op houten  huizen gooien,Irak en Syrië en Vietnam  het zelfde verhaal.

zou me niet eens verrassen dat er meer burgerdoden veroorzaakt hebben ermee dan dat soldaten zijn omgekomen.

en elke keer was het totaal zinloos.

Een ander geluid op 30-12-2017 17:04

robie op 30-12-2017 14:21

Ik denk, dat je de oorlog in Azië / Pacific een beetje onderschat. Japan had 7,8 à 7,9 miljoen soldaten, waar tegenover o.a. 3,6 miljoen Amerikanen, 600.000 Australiërs en 400.000 Britten vochten. Die Amerikaanse strategie "via de eilanden" was een heel slimme natuurlijk !

Tegen het einde van de 2e wereldoorlog vochten er 1,9 miljoen Amerikanen in Europa.

http://www.eur.army.mil/organization/history.htm

In 1944 bijvoorbeeld had de USA 14,8 miljoen soldaten en de USSR 11,2 miljoen

https://de.wikipedia.org/wiki/Zweiter_Weltkrieg

Het is dus echt niet zo, dat die arme Russen alles zelf moesten doen ! 

Een ander geluid op 30-12-2017 17:16

Lodewijk op 30-12-2017 09:56

U zegt:

Blijkbaar wordt er door sommigen onder ons over het hoofd gezien dat dit de eerste oorlog tussen twee landen zou zijn die beiden kernwapens hebben. En dat een van die landen al heeft gezegd die te zullen gebruiken -Noord Korea- in geval ze wordt aangevallen. 

Mijn reactie:

Waar in NL en op deze site weinig aandacht voor is, is dat de spanningen tussen kernmachten India en Pakistan ook snel toenemen. 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-92123/Tension-grows-India-Pakistan.html

En die tussen kernmachten India en China óók !

http://www.newsweek.com/china-pakistan-military-tests-india-new-tensions-asia-633058

Paar maanden geleden vlogen India en China elkaar nog in de haren op het grondgebied van Bhutan.

http://www.independent.co.uk/news/world/asia/india-china-military-bhutan-armed-conflict-doklam-plateau-himalayas-troops-withdraw-a7893866.html

Het is dus op meer plaatsen op aarde te hopen, dat de vlam niet in de pan slaat !!!

robie op 30-12-2017 21:08

@Een ander geluid

de VS gong via de eilanden door naar Japan zelf,alles andere lieten ze links leggen juist omdat ze wisten dat als ze tegen het geheele Japanse leger moesten knokken ze het wel een zouden kunnen verliezen.

wat aan de westkant rond liep was maar max 15% de Duitsers had en en dat was al een zwaar dobber voor ze,die invasie kwam er alleen omdat de Sovjets anders alles in zouden nemen binnen 6 maanden  en hun rol gelijk nul was geweest.

van die 1.9 miljoen die ze inzetten waren er 800.000 aan verliezen.

je moet het dan ook niet gek vinden dat de Sovjets Japan niet eerder aanvielen,want met aan de  kant 3 miljoen Duitsers en aan de andere kan minimaal 4 miljoen knettergekke Japaners zou wel iets te veel zijn geweest van het goede.

aan een kant veroordeel je ze omdat ze niet meehielpen tegen  Japan,maar de VS  die zoveel mogelijk de zwaare veldslagen ontwijken vind je weer niet erg.

nog maar te zwijgen over het systematisch uitroeien van de burgerbevolking in Japan en Duitsland nog maar te zwijgen.

zoals het bombardement  op Dresden wat gewoon een ordinaire oorlogsmisdaad was.

karin op 31-12-2017 01:07

Die god van jullie is maar fake. Ik heb gebeden om het goed te maken met mijn moeder, waar ik dertig jaar voor het gezorgd, maar omwille van een zgn zorgverleenster werd het contact verbroken. Ik heb gebeden en gebeden.. en nu is zij dood, zonder dat het contact hersteld werd. Dat breekt je geloof. voorgoed.

 

Beste Karin, u wordt uitgenodigd om op het geloofsforum daar over door te praten. Ga naar  Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  en plaats daar uw reactie opnieuw. Mvg. Mod.

Een ander geluid op 31-12-2017 11:46

robie op 30-12-2017 21:08

Voor de goede orde; ik veroordeel de USSR niet, omdat ze niet tegen Japan vochten. Het is gewoon een constatering. Daarnaast begrijp ik volkomen, dat ze hun handen vol hadden aan 140 Duitse divisies. Het punt is dat jij alleen wil begrijpen, dat de volledige focus van Stalin op Nazi-Duitsland lag, maar niet dat de westelijke geallieerden hun krachten moesten verdelen. 

Wat je opmerking over oorlogsmisdaden betreft; schone oorlogen bestaan niet ! De Geneefse Conventie is mooi, maar een oorlog is wat anders dan een middeleeuws toernooi tussen ridders waar men een bepaalde etiquette in acht kan nemen. Oorlog is gruwelijk en vaak zonder genade. 

Dresden, Nagasaki en Hiroshima waren inderdaad gruwelijk, maar helaas hebben Duitsland en Japan geoogst wat zij zelf gezaaid hadden; Rotterdam, Warschau, Coventry, Londen, Stalingrad, Leningrad, Oradur sur Glane, de Holocaust, Jappenkampen, troostmeisjes, Birmaspoorlijn, Manilla, Nanking, Eenheid 731. Een kleine greep uit de vele gruwelijkheden. Ik kan er met gemak nog meer bedenken !

In zijn vele hysterische toespraken vroeg Hitler het Duitse volk of zij de "volledige oorlog" wilde, waarop de uitzinnige massa uit volle borst JA riepen. Nou, die hebben ze gekregen.............. Japan idem. 

Prettige oorlogen bestaan niet !

http://historianet.nl/oorlog/tweede-wereldoorlog/de-ergste-japanse-oorlogsmisdaden

Pieter op 05-01-2018 00:40

De niruwjaarstoespraak van Noord-Korea klonk anders aardig vriendelijk en totaal niet op oorlog uit 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl