HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

Politie Berlijn capituleert: Diefstal en roofovervallen worden niet meer vervolgd – Extreemlinkse gemeenteraad Berlijn geeft subsidie voor tentoonstelling waar slachtpartij door moslimterroristen in Bataclan theater Parijs wordt vereerd

 
Muurschildering in Parijs over de (in de media verzwegen) anarchie die in migrantenwijken heerst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

De burgemeesters van Lille, Bordeaux, Strasbourg,  Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes hebben in een gezamenlijke brief aan de regering in Parijs de noodklok geluid over de onhoudbare situatie die in hun steden is ontstaan door de maandelijkse toevloed van vele duizenden migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika. In Berlijn heeft de politie inmiddels gecapituleerd voor de migrantenchaos: misdrijven zoals diefstal en roofovervallen komen nu zó vaak voor, dat ze niet langer kunnen worden onderzocht en vervolgd.

 

Genoemde Franse steden slaan ‘sociaal alarm’ omdat ze ‘met hun rug tegen de muur staan’ en ‘compleet overspoeld’ worden door een eindeloze en aanhoudende stroom islamitische asielzoekers. De massa immigratie ‘veroorzaakt extreme spanningen in het klassieke publieke en institutionele beleid.’

Zo kan er onmogelijk in zo’n hoog tempo nieuwe woonruimte voor al die migranten worden vrijgemaakt. ‘Het bewijs is er, voor onze ogen, in onze straten, in huizen, in opvangcentra. De nood is dringend.’ De burgemeesters wijzen erop dat het integreren van erkende migranten, en het helpen van afgewezen illegalen –die net als in de andere West Europese landen amper worden uitgezet- een enorme opgave is.

Maatregelen volstrekt onvoldoende

De steden hebben daarom dringend veel geld van Parijs nodig, en dringen aan op een alomvattende vergadering van burgemeesters met de regering, met de bedoeling een raamwerk op te zetten hoe om te gaan met al die nieuwe migranten. In Parijs zelf is de nood overigens ook hoog. Daar slapen grote aantallen asielzoekers gewoon op straat.

De belofte van de nieuwe links-liberale president Macron om illegalen uit te zetten als ze een misdaad hebben begaan, heeft tot nu toe nauwelijks effect gesorteerd. Het ministerie van Binnenlandse Zaken beloofde om 20.000 bestaande woningen vrij te maken voor asielzoekers, maar hoe dat precies gaat gebeuren is onduidelijk. (1) Verder durft niemand zelfs maar te suggereren dat de grenzen moeten worden gesloten, en op zee opgepikte migranten weer zouden moeten worden teruggestuurd.

‘Berlijn zinkt regelrecht weg in moeras van geweld en criminaliteit’

Ook in Berlijn wordt de chaos dankzij de toevloed van migranten almaar groter. ‘Nergens in Duitsland is het verval van de openbare orde zo drastisch te zien als in Berlijn,’ schrijft verslaggever Stefan Schubert. De politie en de rechterlijke macht zijn inmiddels dermate overbelast, dat zaken zoals roofovervallen en diefstallen helemaal niet meer worden vervolgd.

Jurist Peter Schröder noemt als voorbeeld veelplegers die binnen 24 uur voor tienduizenden euro’s schade aanrichten, vaak met geweld diefstallen en roofovervallen plegen,  en een paar uur later gewoon weer op straat staan. Eén man stal in een jaar tijd maar liefst 483 artikelen uit winkels, maar wordt keer op keer gelijk weer vrijgelaten. ‘Dat ondermijnt het vertrouwen in de rechtstaat.’

‘Berlijn zinkt regelrecht weg in een moeras van geweld en criminaliteit, waar de kapot bezuinigde publieke organen zich zonder verzet met witte vlaggen aan overgeven.’ Waar de extreemlinkse gemeenteraad van de stad (sociaaldemocraten en linksgroenen) wèl tijd en geld voor vrijmaakt, is de installatie van ‘uniseks’ toiletten in het kader van het ‘genderneutrale’ beleid, en een tentoonstelling waar de moslimterroristen die in het Bataclan theater in Parijs een slachting aanrichtten, als martelaren worden vereerd.

Net als in Nederland wordt de criminaliteitsexplosie door migranten opzettelijk uit de statistieken gelaten, onder andere door alle niet-behandelde en onopgeloste misdrijven simpelweg niet meer mee te tellen, en de afkomst van daders niet meer te registreren. Daarnaast vormt het aantal aangegeven misdaden slechts het topje van de ijsberg, omdat steeds meer autochtone burgers inmiddels beseffen dat het zinloos is er melding van te maken, omdat de politie er vrijwel niets meer mee doet.
Xander

(1) Infowars / Zero Hedge
(2) Anonymous
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik).

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten. 

Reacties

Daniel op 19-12-2017 15:21

http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml

De 21 doelstellingen van de Illuminati en de commissie van 300

16. To cause a total collapse of the world's economies and engender total political chaos.

Vertaald: Het veroorzaken van een totale ineenstorting van de economieën van de wereld alsmede en het veroorzaken van een totale politieke chaos.

Punt 16. Zeer nuttig om kennis te nemen van dit document. Het bespreekt de zaken waar we vandaag mee te maken hebben. Lang van tevoren gepland. Geen luchtige samenzweringstheorie maar wel een samenzwering.

Tom Hendrix op 19-12-2017 15:39

Weer uitstekend artikel Xander. En alle politieke partijen, en dan met name; socialisten, sociaal-democraten, christendemocraten, liberalen en links-liberalen, dragen hiervoor de verantwoording. Zij hebben massaal ingestemd met:  " De Resolutie van Straatsburg", en volgen ook de communistische madam Merkel, die heel Afrika uitgenodigd heeft, daar zij een warm pleitbezorgster is van:  " het Coudenhove-Kalergiplan".  Vreselijk om dit te moeten lezen, maar ook weer begrijpelijk als men totaal van God los is, in heel Europa. Laten we onze hoop derhalve stellen op de Messias, Jezus Christus.

Anneke op 19-12-2017 15:39

De rechtstaat, die feitelijk allang géén rechtstaat meer is. Dankzij vele NWO-factoren!!!

Anneke op 19-12-2017 15:41

Berlijn zinkt reelrecht weg...Tja; wie een kuil graaft voor een ander tuimelt er zelf net zo gemakkelijk in. 

Tom Hendrix op 19-12-2017 16:01

@Daniël: 15.21. uur. Inderdaad Daniël, we zie punt 16, van de doelstellingen der illuminati, om ons heen gebeuren.

Ad op 19-12-2017 16:22

Het is toch de bedoeling dat Europa kapot moet worden gemaakt? Laat heel Afrika binnen dan is het zo gebeurd en slacht men elkaar in no-time af. Straks nog Noord Korea, Iran, Saudi Arabie enz dan komen er nog veel meer. Grenzeloze chaos gaat dat heten.

ohje op 19-12-2017 16:30

Het volk zag dat het goed was.

Kees van Kesteren op 19-12-2017 16:46

Moet dit artikel ook maar 1 iemand boeien?

Wat maakt het uit laat ze maar plunderen, roven en afslachten. Daar heeft de Franse bevolking tijdens de laatste verkiezingen toch zelf voor gekozen!

Voor bewoners in Nederland en alle andere landen met zulke psychopatische regeringen is hetzelfde van toepassing.

Ik zal wel goed voor mezelf zorgen, daar hoeft niemand zich druk om te maken!

Grietje op 19-12-2017 16:58

Terwijl de armoede onder mensen met een beperking vaak schrijnend is, doen ze ook dit in Israël:

"Ergerlijk: Indringers die niet in gevaar zijn, krijgen woonvergunning' gaat over de illegale immigranten uit Soedan. Het Hooggerechtshof heeft aan 300 vluchtelingen uit Soedan een woonvergunning in Israël verstrekt, hoewel zij in hun vaderland geen gevaar lopen. Het gaat hier om een ingewikkeld probleem. Alleen al in Tel Aviv zijn vele tienduizenden illegale vluchtelingen."

Zie http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32987/language/nl-NL/Default.aspx

cefas op 19-12-2017 17:01

Allemaal het gevolg van open grenzen. Hoofdschudige EU en de regeringen van de afzonderlijke landen, die dit wel prima vinden. Vervolgen en rechtspreken wegens, nalatigheid en aanzetten tot chaos en verwaarlozing van eigen bevolking. 

De Vulkanoloog op 19-12-2017 17:28

Ten tijde van de mohammedanistische aanval op Constantinopel, debateerden de monniken over het geslacht der engelen... Eenzelfde situatie zien we nu in Berlijn waar de gemeenteraad 'genderneutrale' wc's nastreeft, terwijl er buiten wordt geroofd en gemoord (zoals mohammedanisten plegen te doen, zie geschiedenis mohammedanisme) en zijn de blanke kafirs het slachtoffer. Onze wereld wil dood, want zij is uitgeleefd :-( Wat mij betreft niet, maar de tegengestelde krachten zijn te allesvernietigend bezig en niemand stopt ze. Zo is onze wereld uitgeleefd geraakt.

A. Verlof op 19-12-2017 17:36

Alles zal er op uit draaien dat G-D,s  volk de Joden opnieuw vernietigd gaan worden...de nieuwe holocoust word een feit,mensen die sympathie hebben voor G-D,s volk de Joden zijn ook de dupe , de moslims worden hier in het westen neergezet als het volk van de toekomst...de vuile Linkse  politiek hier in NL steun uitsluitend de Moslims.

Nu kan het nog, steun het Zionisme, ik ben christenzionist,en zet me volledig in voor G-D,s volk de Zionisten !!!

koloth op 19-12-2017 17:57

Gelukkig dat het een puinhoop wordt, dan krijgen partijen zoal de PVV eindelijk weer eens meer stemmen en kan de grote schoonmaak beginnen.

Willem op 19-12-2017 17:58

Merkel en Rutte nog 4 jaar als ze mazzel hebben, 2023 de verjaardag van het ottomaanse rijk. Nog een x-aantal honderdduizend moslim immigranten erbij en trek je deze lijn vanaf nu door dan is de absolute verrijking van Europa over een 5 tot 10 jaar een voldongen feit. Lees wat Kai Murros al een tijdje zegt. Alles bij elkaar genomen is mijn, maar wie ben ik, conclusie, een Europese burgeroorlog is niet te vermijden.

Tom Hendrix op 19-12-2017 18:04

@ A. Verlof: 17.36. uur. Sluit mij aan bij uw reactie. Het is een schande, dat notabene na 72 jaar, het Joodse volk in Europa weer moet vrezen voor vervolging. Schande over onze regering, en de politieke partijen in de Tweede Kamer.

Grietje op 19-12-2017 18:24

@ Anneke op 19-12-2017 15:39. Als je zou weten wat een Rechtsstaat is, had je geschreven dat Nederland al tientallen jaren of misschien wel nooit een rechtsstaat is geweest en nu zeer zeker niet.

Grietje op 19-12-2017 18:28

@ A. Verlof op 19-12-2017 17:36. Iets leren van één of meer anderen doe je niet, omdat je waarschijnlijk nooit iets van anderen leest maar zeker niet  aanneemt. Jouw kreten geven blijk van bewustzijnsvernauwing gepaard met een doorlopende verstandsverbijstering.

Ike op 19-12-2017 18:29

@A. Verlof op 19-12-2017 17:36

Tot nu toe, lijkt dat vooral onzin. Het gaat allemaal om olie, gas, USD's, wapens en drugs en pijplijnen. Op dit moment zijn de slachtoffers geweest in Syrië en Irak in willekeurige volgorde; Alavieten, Jezidi's, Koerden, Christenen en nog maar enkele Joden. Omdat de Koerden op dit moment zowel door de Turkse Erdogan en de Syrische Assad en het Iraanse opperbevel als verraders worden beschouwd, denk ik dat zij voor de zoveelste keer als slachtoffer gebombardeerd zullen worden en deze keer hebben de Soenietische landen ze als wapen en schild gebruikt, de NAVO in het FSA en Israël als wapen tegen Assad.

En daar zit weinig links in dat beleid. Het is vooral Neo Conservatieg fascitisch rechts in de VS dat dit bedacht heeft, omdat het de USD hoog wilde blijven houden en als reservemunteenheid en als wereldhandelsvaluta dat gedekt werd door de olie en gasleveranties uit het MO. Op hoeveel doden staat de teller in het conflict in Syrië, Libië, Irak en Iran en hoeveel daarvan zijn er Joods, Christen, Shietisch of Soenietisch of Jezidisch of Alavietisch of Atheist? Ik zou het vrij racistisch vinden als iemand voor de genocide is van 1 of meerdere volken en tegen 1 specifiek volk. Ik ben meer tegen de genocide van de politici en vind dat zij die voor de genocides verantwoordelijk zijn uit SA, Turkije, Israël, de EU en de rest van het MO naar een nieuw strenger en dodelijker Neurenberg tribinaal gesleept mogen worden. Ik kan niert wachten, maar ik vrees dat het nooit zal gebeuren, omdat het bloed in scheepscontainer en Mamoettankerkanalen en sluizen en deltawerken door de politiek heen stroomt en word bewaakt door kernaangedreven vliegdekschepen en helikopterdekschepen allemaal vol met faaljagers......

In dit conflict horen we als Nederlander weer eens niet tot de goede partij en dat komt door onze politici. Als burger hebben wij hier nooit over mogen stemmen. Zowel bij de inzet van meterieel en troepen in Syrië, Mali, Turkije, de Baltische staten als in Oekraïne en Polen (waar getraint werd) is dat besloten zonder dit voor te leggen aan de kiezers. Stemmingen door kiezers zijn aan de kant geschoven door de zich zelf benoemde volksvertegenwoordigers. 'Zichzelfbenoemende' zeg ik, omdat er getrapt gekozen word en de partijen uitmaken wie wel hoger mag komen en wie niet hoger verkozen mag worden, ondanks voorkeursstemmen.

'Sagen sie Wieder Heil fur der Fürher?' Ikke niet...... Ik blijf tegen elke genocide en elke volksverhuizing.

SEO op 19-12-2017 18:42

Kerstwens!

De Nederlandse regering, meeste Tweede Kamerleden en Nederlanders vieren allemaal Kerst, maar doen niets aan de NL-kindergenocide (abortusbeleid) vanaf 1971. Gelijk Herodous die, ook om een 'ongewenst' kind uit de weg te ruimen, bevel gaf tot een kindergenocide. Inmiddels hebben onze NL-Herodianen zo de moord op hun geweten van ruim 1.000.000 NL-kinderen!!!!!!!!!

Adolf Hitler en de Keizer van Japan vermoordden in WOII 'slechts' 200.000 Nederlanders. Natuurlijk is niemand zich van enig kwaad bewust'. Doet me denken aan de Duitse kampbewaarders in Auschwitz. Die vierden ook Kerst. Herodus had tenminste nog het fatsoen om geen Kerst te vieren! 

Hoe dank ook, ik wens hen toch een fijn Kerstfeest en bovenal een goede nachtrust. Dat het geweten maar niet teveel gaat knagen. Geniet, nu het nog kan, van het overvloedige eten en drinken! Het Kindeke Jezus is straks uw Rechter en wacht op u allen met Zijn verschrikkelijk oordeel. U staat straks alléén voor de Eeuwige Rechter!

Aan alle anderen en ihb de Xanderlezers: een werkelijk zalig Kersfeest en een gezegend 2018! 

SEO op 19-12-2017 18:48

Gelukkig is nog 1 politieke leider die niet zijn verstand heeft verloren. Werkelijk uitstekende christelijke Kerstwens van Donald Trump:

https://youtu.be/DJblkdpjCik

mientjei op 19-12-2017 19:23

Dat het in de steden van Europa een grote rotzooi is, dat weten we allang.

Maar die tentoonstelling, dat kon ik gewoon niet geloven. Op google gezocht en inderdaad waar.

Wat een totaal perverse lijkenpikkerij is dit, ja ze hopen veel geld te verdienen,  In dene marken is ook zoiets aan de gang

De deense minister van cultuur heeft gezegd: ik zet geen stap in deze ruimte  Volg dit voorbeeld  boycotten waar je maar kan.

Als merkel hier naar toe gaat dan walg ik helemaal van dat mens

Jannie op 19-12-2017 19:42

God heeft ons geen kalme reis beloofd, maar wel een behouden aankomst.

maria op 19-12-2017 20:24

A.Verlof 17.36

God zal de Joden in de laatste jaarweek beschermen, dat staat in de Bijbel

Peter van V op 19-12-2017 21:04

De regeringen die gekozen zijn door het volk hebben dit gewild en denken dat het wel goedkomt maar de de chaos is over een tijdje naar meer te harden en dan?  Dan zullen de zittende regeringen toch iets moeten doen toch? 

Derk op 19-12-2017 21:58

Maria 20.24. De engel Gabriël vertelde geen sprookjes aan Daniël. Er zijn 70 (jaar) weken over uw volk beslist. Knappe koppen hebben daar van gemaakt 69 (jaar) weken, daarna ongeveer 2000 jaar stilstand en dan de laatste (jaar) week. Gelooft u dit "sprookje"?

De Vlieger op 20-12-2017 00:22

Dit verwonderd mij helemaal niet meer en is meermaals op gewezen, bij Xandernieuws, en zie nu de gevolgen nu nog duidelijker geworden. Hier is volledig ongecontoleerde situatie zelf geceëerd heeft. Deze grote immigrantie is niet op de juiste manier aangepakt en totaal niet op voorhand met de nodige deskundigheid onderzocht. Welke grote gevolgen dit in de samenleving zou kunnen veroorzaken, zonder planning te voorzien en alles op zijn beloop te laten. Dit is nu wel heel duidelijk gewoorden en al langer uit de hand aan lopen was, maar was nog niet erg genoeg. Maatregelen nemen in tegenovergestelde zin en de burgers niet beschermd worden, omdat er maatregelen in de tegenovergestede effect veroorzaken. Dit zijn de bijkomende extra gevolgen voor de samemleving, die heel ernstig zijn en hier bij Xandernieuws al verschillende malen op deskundige wijze in goed scherp beeld al verschillende malen gebracht heeft.

Dit is wel degelijk de grote verantwoordelijkheid van Bondskanselier, Angela Merkel die ook in de Europese unie grote invloed heeft plaats gehad i.v.m. de immigratie en bijkomende beschermaatregels voor de immigranten, die ongeoorloofde daden hebben gepleegd. Dit heeft de toestanden nog verergerd hebben, door de beschermregels zwaar negatief hebben beïnvloed, t.o.v. de burgers en hierdoor tegelijk de burgers niet beschermt werden, met grote negatieve gevolgen. Het grote probleem begon al vooraf alles te positief te bekijken, omdat er groot gebrek was aan werkvolk in Duitsland. Tegelijk alles te rooskleurig te bekijken op voorhand, of zou ons tegelijk heel goed uitkomen, wat die vluchtelingen betreft. Helpende humane en sociaal hand uitsteken is hier wel degelijk veel te lichtzinnig georiënteerd was, zonder enige vooruitzient plan of deskundigheid dit verder had moeten informeren. Met nu de gekende grote negatieve grote nadelige blijvende gevolgen. Het zijn niet alleen de vele miljarden, die aan de immigratie uitgegeven worden, maar daar komt dan ook nog de ernstige ver-krachtingen en geweldpleging en vele slachtoffers en morele leiden en materiële vele schade en diefstallen er ook nog bij.

 

Zijn gelukkig niet alle immigranten, maar van bepaalde landen, die wel gekend zijn, maar verzwegen worden, maar daar hoef ik niet over na te denken, van welke landen deze afkomstig zijn. Afhanistan, Irak en mogelijk nog andere moslim landen en bepaalde Afrikaanse landen, dit ook gelezen of vernomen heb en via documentairs.

De Geschiedenis heeft dit al meer dan genoeg bewezen, dat het tot de ergste vorm van Dekadentie in terecht komt in spoedvernelling, nu opmieuw bewezen wordt, voor degene die het nog niet beseffen, dat het al grote decadente vormen heeft aangenomen.

Dit is nog heet hangijzer, hoe de verantwoordelijke politiekers dit verder wel kunnen oplossen, mijn grote twijfels hierover heb. Omdat zij het zelf niet meer weten, om hier nog op normale manier nog controle op te krijgen is, en dit ook dit ook totaal nog vergegerd heeft en verder totaal heeft laten mislopen. Dergelijke catastrofe niet op voorhand op de juiste manier niet juist of niet geanyliseert is geweest, door deskundige wel hadden op kunnen waarschuwen, wat de werkelijke gevolgen dit zou kunnen veroorzaken. Nu komt men er zelf wel achter, als het al volledig uit de hand gellopen is, en einde raad zijn en de grote schadelijke gevolgen nu wel vele malen groter gewordenn zijn, plus totaal geen controle meer heeft, maakt het tot chaos resultaat, of er zijn geen wetten meer of anargie lijkt het wel.

Door het te simplistisch en zonder grondige planning of deskundigheid is het nu volledig uit de hand gelopen en nu wel duidelijk begint te worden, voor de hoofdverantwoordelijken en gezagdragers. Het ging steeds meer en meer ontsporen, maar altijd voor zich verder vooruit schoof, of er waren geen problemen. De tijdelijke oplossing was vooral geen vervolging van de geweldplegingen of verkrachtingen in de stedelijk Europese steden en omgeving. Geen nieuws over de mistoestand-en bewust niet meer kranten of radio vermelden. Ook niet over hun baldadigheden en verkrachtingen en ook bewust niet te vervolgen, of dringende wettelijke maatregelen volledig bewust achterwegen bleven, zijn nu als bomerang in eigen gezicht gekomen van de verantwoordelijke en hierdoor totaal geen controle meer is, nu wel kan begrijpen.

Dit wordt veroorzaakt door geen voldoende controle is of onderbemand en de verkrachters en geweldplegingen nooit zijn opgepakt. Door overmacht van de vluchtelingen hebben dit ook totaal misbruik van gemaakt. Daarna worden deze verkrachters nog bescherm, omdat er geen vervolging van hun daden, want dat kost ook zoveel manschappen, die Duitsland zogenaamd niet had, maar en al te gemakkelijk excuus is, en eerder nu plots teveel geld zouden kosten. Opsluiten kost ook kapitaal en zeker juridiche procedure kosten handen vol geld, maar hebben te weinig manschappen om goede beveiliging te kunnen bieden voor de burgers. Gevangenissen kosten ook veel kapitaal, en mogelijk daar ook te weinig cellen voorzien zijn. Deze dure prcedure hoeft nu allemaal niet, wegens èèn oorzaak, hebben te weinig politie en dan is er ook geen extra gevolgen of bijkomende extra vele onkosten. Mijn vermoeden is dit ook niet de echte reden, met excuus te bieden, wij heb- ben te weinig politie. Dit zou dan al die extra onkosten wel degelijk kunnen elemineren, als mij vraagt. Dit is wel tactisch slimme zet zou zijn, maar niet voor de veiligheid van de vele burgers, waar en stad verplicht is, om de burgers te bescherm- en, en indien zij te weing manschappen hebben. Dan dient men zo vlug mogelijk versterking in te zetten, desnoods van het leger in extreme situaties nog altijd kan inzetten, in uiterste nood voor de bugers noodzakelijk van de groep verkrachter te kunnen ontdoen.

Indien er geen voldoende maatregelen worden genomen op voorhand, om dergelijke chaotische toestanden totaal uit de hand al van in begin is begonnen, door slecht beleid en veiligheid te garanderen aan de bugers, die niet meer verzekerd was. Wat zij nu de grote chaotische gevolgen, dat er totaal geen controle meer op is, en volledig uit de hand gelopen, met ernstige maat-

schappelijke en morele en financiële grote schade gevolgen, met de uitgebreide gevolgen niet meer te overzien zijn.

mientjei op 20-12-2017 00:40

@Mientjei   het lijkt wel alsof ik hier de enige persoon ben die de regels heeft gelezen in deze Xandernieuws

Over de tentoonstelling in Berlijn, waar moslimterroristen als martelaren worden vereerd.

Voel je je toch ineens weer heel erg alleen   @ Mientjei 19.23

NaamOnbekend op 20-12-2017 02:05

je bent niet alleen.

de Rechter komt spoedig.

Tom Hendrix op 20-12-2017 07:42

@ De Vlieger: 00.22. uur. Prima reactie, kan ik in meegaan. Maar..verwacht U maar niets meer van onze regeringsleiders en de politieke-elite, die volledig in dienst staan van de plutocratie van Soros c.s., de nwo en de illuminati!  Laten we onze hoop op Jezus wederkomst stellen, dat brengt meer vrede en vreugde!

Miranda op 20-12-2017 07:52

Inderdaad mientjei: heel heel heel triest....

http://cult.tpo.nl/2017/11/30/kunsttentoonstelling-berlijn-presenteert-bataclan-terrorist-omar-mustafa-als-martelaar/

Daniel op 20-12-2017 11:33

@A. Verlof op 19-12-2017 17:36

Het is essentieel! om nota te nemen van de Haavara overeenkomst die reeds in 1933 (!) werd gesloten tussen het internationaal zionisme en het Derde Rijk.Deze overeenkomst ontkracht volledig de gedachte dat het Derde Rijk het plan had opgevat om de joden die zich in dit gebied en in de door het Derde Rijk bezette gebieden bevonden, te doden. In plaats daarvan vormde dit plan de etnische zuivering van joden. Duitsland moest 'Judenrein' worden. Dit feit wordt overigens bevestigd door de Encyclopedia Judaica: http://www.jewishvirtuallibrary.org/haavara

Mijn grootvader die joods was, is bovendien nooit naar een werkkamp afgevoerd. Hoogstwaarschijnlijk omdat zijn voorvaderen bekeerd waren tot het Katholicisme. Zelfs waren er in de Wehrmacht - en zelfs de SS - joden opgenomen. Dit gegeven komt nooit naar boven in de reguliere media. Wat mij betreft is het wel duidelijk hoe dit komt.

Neem ook hiervan nota: https://www.myjewishlearning.com/article/theodor-herzl/

Qromwel op 20-12-2017 12:01

Daniel op 19-12-2017 15:21: Er is een reeds tamelijk oud geschrift waarvan ik hier de naam niet zal noemen waarin de te volgen gedragslijn tot verwerving van wereldmacht al uiteengezet werd.

Qromwel op 20-12-2017 12:03

Kees van Kesteren op 19-12-2017 16:46: En zij niet alleen!

Wardje op 20-12-2017 14:00

Kerstbomen in het openbaar in Damascus , Aleppo en andere plaatsen in Syrië. In Safita mét een kerststalletje, daar zonder politiebescherming of betonblokken.  Kerstactiviteiten in kerken. Laatste video's onder titel: 'Syrië , Kerstmis door/voor alle mensen van goede wil'  in link:   ---  http://www.golfbrekers.be/

maria op 20-12-2017 14:30

Derk op 21.58

Het staat duidelijk in het boek Danie,l lees hoofdstuk 9 vers 27,

maar misschien vindt u het geen goed idee dat God in die laatste jaarweek de goddeloze mensen zal oordelen     

Anneke op 20-12-2017 14:37

@Grietje 19-12-'17 18:28-u...Leuk, dat jij me (toch) even op de vingers tikt. Merci beaucoup...

Anneke op 20-12-2017 15:32

Correctie: @ Grietje 19-12-'17 18:24-u

Anneke op 20-12-2017 15:37

@Daniel 20-12-'17 11:33-u...Velen met Joodse roots die zich bekeerd hadden (in het verre verleden) tot het christendom, zijn de WW-II doorgekomen.  Dit verhaal gold eveneens voor wijlen mijn vader !!! Het gelóóf in de Messias is toen hún redding geweest.

Ernie Eduard op 20-12-2017 16:25

Dat ze woning te kort hebben in Frankrijk en dat ze niet zo snel woningen vrij kunnen maken.

In Nederland doen ze dat wel ze gooien iedereen met een midden inkomen de straat op met hun huursverhogingen per jaar van 6% en daar bij komt nog de inflatie bij reken maar uit. Iedereen moet binnen 10 jaar uit hun woning zijn geperst de huursverhoging mag net zo lang doorgaan tot dat ze het niet meer kunnen betalen en op straat worden gezet de huur mag wel tot 6000 euro stijgen per maand, wat eerst sociale huurwoningen waren zijn door de wets veranderingen veranderd in woningen waar alleen nog maar arme mensen mogen wonen en die komen allemaal uit afrika (Imigranten) en de gewone bevolking heeft het nalijken.

 

En in NL noemen ze deze actie van de overheid: scheefwoners aan pakken daarom is de koopmarkt en de huur markt tot 1000 euro zwaar overspannen. Wij mogen duur wonen en ons voor tonnen in de schuld steken en al die imigranten krijgen een heel goedkoop huis met uitkering en toeslagen en de Nederlander heeft het na kijken. En vinden ze het gek dat er steeds meer mensen op de PVV en FvD gaan stemmen, ik heb het idee dat ze een stel idioten momenteel in de regering zitten net zoals in Rutte ll. 

maria op 20-12-2017 16:51

grietje 18.28 en 18.24

 

Het valt mij op dat je steeds andere op de vingers tikt, zeer onaardig

 

Maria u heeft gelijk. 

Grietje pas uw gedrag aan. Mod.

Qromwel op 21-12-2017 05:40

Kees van Kesteren op 19-12-2017 16:46: Ik vind alle opgeworpen zaken hier boeiend. 

Max28 op 21-12-2017 13:36

Het is hier in NL niet anders. Het wordt allemaal verborgen gehouden. Nepnieuws van NPO en NRC. Het is één groot complot. Het wordt tijd te verhuizen naar waar nog wel naar het volk wordt geluisterd, bijvoorbeeld Polen of Hongarije.

Ge van Kessel op 01-01-2018 12:19

@Daniel : Goed artikel, het begint nu allemaal uit te komen, de doelen van de illuminatie.

http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl