HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wilders: Tijd om ook in Europa de politiek schoon te vegen

‘Huidige politiek doet vaak tegenovergestelde van wat mensen willen’ – ‘Onze democratieën zijn nepdemocratieën geworden’

 
Afbeelding: Getty Images (2).

‘Drain the swamp’, het moeras droogleggen, is de term die wordt gebruikt voor het gevecht van de Amerikaanse president Donald Trump tegen de globalistische elite van zowel Democraten als van zijn eigen partij. PVV leider Geert Wilders schrijft dat het de hoogste tijd is dat ook in Europa de politiek wordt schoongeveegd. ‘In de Westelijke helft van Europa zijn onze democratieën omver geworpen. Hun doel is niet langer te doen wat de mensen willen. Integendeel, onze politieke elites doen vaak exact het tegenovergestelde. Onze democratieën zijn nepdemocratieën geworden.’

 

‘Totalitaire islam bedreigt heel Europa’

Wilders schrijft in het kader van zijn aanstaande bezoek aan Praag dat er een enorm verschil is tussen Oost en West Europa. ‘We zien hoe de heersende elite een verschillende houding heeft tegenover islam, het nieuwe totalitarisme dat Europa vandaag bedreigt. In het Oosten zijn politieke leiders tegen islam, in het Westen geven ze zich eraan over.’

De in Den Haag zo gehate leider van de vrijheidspartij wijst op de vele wijken die feitelijk al door de islam zijn overgenomen, zoals Molenbeek in Brussel, Rosengard in Malmö, complete voorsteden in Parijs en Birmingham (en Marseille, Stockholm, Berlijn, Lyon... enz.), en in eigen land bijvoorbeeld de beruchte Schilderswijk in Den Haag.

‘De totalitaire aard van de islam kan niet worden ontkend. Het bevel om niet-moslims te vermoorden en te terroriseren staat in de Koran. Islams profeet Mohammed was een massa moordenaar en een pedofiel. Degenen die de islam verlaten verdienen klaarblijkelijk de doodstraf. En iedereen die kritiek levert op islam en laat zien wat het feitelijk zegt, komt zoals ik op een islamitische dodenlijst te staan,’ vat Wilders samen.

Oost Europa staat op tegen Brussel, immigratie en islam

De EU eist nu dat grote aantallen moslimmigranten over Europa worden verdeeld. De oostelijke lidstaten zijn daar fel op tegen. ‘Zij waarschuwen tegen de verzwakking van hun identiteit, die niet islamitisch, maar Judeo-christelijk en humanistisch is, gebaseerd op de erfenis van Jeruzalem, Athene en Rome, niet Mekka.’

De Hongaarse premier Viktor Orban wees de pro-immigratie agenda van Brussel af omdat die ‘onze cultuur en de christelijke identiteit van Hongarije uitwist’. Ook de Tsjechische president Milos Zeman is een verklaarde tegenstander van de islamitische massa immigratie. De Slovaakse premier Robert Fico zei dat ‘islam geen plek heeft in Slowakije’, en waarschuwde dat ‘migranten het karakter van ons land veranderen’. Beata Szydlom, de populaire premier van Polen, weigert ‘mee te doen met deze waanzin’ van het herverdelen van moslimmigranten.

Maar ook in het Westen groeit het verzet. De PVV is de tweede partij van Nederland geworden, in Frankrijk kreeg het Front National meer stemmen dan ooit en haalde Marine Le Pen de tweede ronde van de presidentsverkiezingen, en in Oostenrijk werd de FPÖ de op één na grootste partij. Zelfs in dictatoriaal geregeerd Merkel-Duitsland slaagde de door alle andere politieke partijen verketterde AfD om bijna 13% van de stemmen te krijgen.

‘Onze democratieën zijn omver geworpen’

Bijna al deze partijen stuiten echter op een ondemocratisch cordon-sanitaire, een gezamenlijke blokkade, van de rest van de politiek. ‘In het Westen zijn onze democratieën omver geworpen,’ constateert Wilders dan ook. ‘Hun doel is niet langer te doen wat de mensen willen – integendeel, onze politieke elites doen vaak exact het tegenovergestelde. Onze parlementen promoten open-grenzen beleid dat door de meerderheid van het volk wordt afgewezen. Onze regeringen overhandigen onze soevereiniteit aan de EU, tegen de wil van het volk. Onze heersers verwelkomen steeds meer islam, ondanks het feit dat de meerderheid van de mensen daar tegen is.’

‘Onze democratieën zijn nepdemocratieën geworden. Het zijn meerdere-partijen-dictaturen, beheerst door groepen van gevestigde partijen. Ze smeden allerlei plannetjes, en verraden vaak de principes waarvoor ze zijn gekozen. Deze gevestigde partijen controleren alles, niet enkel de politici op hun loonlijst, maar ook de top van de ambtenarij, de mainstream media, en zelfs de rechtbanken. Partijen zoals de mijne worden uitgesloten van coalitiegesprekken. Ze noemen ons ‘populisten’, omdat wij staan voor wat de mensen willen. Ze slepen ons zelfs voor de rechter.’

Dertig jaar geleden vond er een fluwelen revolutie in Centraal Europa plaats. De mensen gingen massaal de straten op omdat ze het zat waren dat er niet naar hen werd geluisterd. Nu hebben ze leiders die zich deze harde lessen nog goed herinneren, en –in tegenstelling tot ‘onze’ eigen politici- wèl de belangen en wensen van hun kiezers voorop stellen.

‘Tijd om ook in het Westen de elite van hun troon te stoten’

Wilders vindt daarom dat wij in het Westen dezelfde les moeten leren. ‘Het is tijd om ook in West Europa het moeras droog te leggen, en de elite van hun troon te stoten. Vreedzaam en democratisch, maar grondig. We moeten onze zogenaamde democratische systemen weer écht democratisch maken... Dit is een existentiële crisis. Het is tijd dat iedere man en vrouw zijn en haar plicht doet, omdat het overleven van onze naties op het spel staat.’

‘Ook wij moeten heel goed duidelijk maken dat wij niet langer deel willen uitmaken van de waanzin van de leiders die hun land uitverkopen aan de EU instituten in Brussel, en de waanzin van de EU elites, die ons continent uitverkopen aan massa immigratie en islam. Daarom gaat de PVV op 20 januari in Rotterdam protesteren. Wij moeten laten zien dat de straten van Europa onze straten zijn, dat wij willen blijven wie wij zijn, en wij niet gekoloniseerd willen worden door islam. Europa is van ons!’

 

Xander

(1) Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Br@m op 28-11-2017 17:54

Mijn hoop op de PVV is (helaas) inmiddels vervlogen, op deze manier krijgt Geert geen poot van de grond, dat is onderhand wel duidelijk. Hopelijk gaat het Forum Voor Democratie ons redden. Maar dan moet Thierry Baudet niet van die streken uithalen als met die baard en militaire kleding want dan komt hij niet serieus over.

tycho op 28-11-2017 19:49

Het huidige volkslied. Zo gaat Japie naar de bliksem toe; zo gaat Japie naar de bliksem toe! 

Kikoe op 28-11-2017 19:54

Het is wie aan de macht is de stemmen telt. 

Niet het volk beslist. 

hendriikje op 28-11-2017 20:43

@ Br@m : de PVV kan slechts iets realiseren als de PVV genoeg stemmen krijgt. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de Kiezers.

Max28 op 30-11-2017 13:36

Het volk weer aan de macht. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Weg met alle landverraders.

Wardje op 30-11-2017 14:38

Migrantenroutes.  In link hieronder onder een weergave door de BBC van het EUplan inzake de migratiestroomuit Afrika. Daaronder staat een overzichtelijk kaartje van de voornaamste routes via welke de stromen plaatsvinden. Hoofdstromen gaan via Libië. Interessant  is dat er ook secundaire routes zjin vanuit West Afrika die gaan door Marokko en Algerije. http://www.veryquiet.com/news.php?category=world_news&format=compact_small&language=en&target=new

Qromwel op 30-11-2017 22:05

@Wilders: Europa schoonvegen? Is niet aan u. Maar begin maar in Nederland. Benieuwd of dat (wel) lukt.

John Waarheid op 30-11-2017 23:16

Deze week was in het nieuws dat steeds meer mensen een hersenaandoening hebben. Ik heb het al langer gedacht. Er gaat een ernstig virus rond vooral in politiek Den Haag. Het blijkt moeilijk te bestrijden. Weldenkende mensen geven hun stem niet aan blinde leidslieden. Geert Wilders moet het blijven zeggen. Kijk eens naar al die islamitische landen. De zegen van Allah is daar zichtbaar! Ellende, ellende en nog eens ellende.

Nederland, Europa is gebouwd op de joods-christelijke waarden. Dat heeft zegen gebracht. Als je totaal verblind bent dan zie je inderdaad niets.

Oma op 01-12-2017 15:07

De schending van de grondwettelijke gelijkheid (tevens Ook ménsenrecht!!) alleen al: voorkeuren aan moslims schept Ongelijkheid voor ál de anderen in de maatschappij en die voorkeuren worden dan notabene gegeven opdat moslims 'gelijk' zouden zijn aan anderen?! Huh?

Wilders heeft gelijk: de minderheidsgroep moslims voortrekken, voorkeuren geven onder het mom van gelijkheid (zelfs met wétten) op anderen en dus de meerderheid, alle niet-moslims en autochtonen, discrimineren zodat we állen Gelijk zouden zijn? Niet enkel te gek voor woorden maar schandalige schending van het gelijkheidsprincipe in de grondwet én de mensenrechten! 

Dat is autochtonen discrimineren om moslims gelijk te maken, Huh??? 

Zover heeft de politiek het reeds gebracht: ongelijkheid creëeren voor de Nederlander, autochtoon en europeaan door voorkeuren te geven aan moslims om.... ons állen gelijk te maken....de waanzin.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl