HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkije deal totale mislukking: Maandelijks komen weer duizenden migranten aan

‘Vluchtelingen’ gaan wel massaal op vakantie naar Turkije – Europese Politie Unie waarschuwt: Wij zijn totaal onvoorbereid voor deze migrantencrisis – WDR: Alle migranten krijgen na half jaar automatisch recht om te blijven

 

Honderden achtergelaten zwemvesten op het eiland Lesbos. Het aantal migranten dat in Griekenland arriveert is een jaar tijd met 200% gestegen. Bijna niemand wordt teruggestuurd. En daar hebben de Turken dan € 6 miljard voor gekregen. (Afbeelding: Getty Images (6)).

Het vluchtelingen/immigratiebeleid van het kersverse kabinet Rutte-III is erop gericht om met de thuislanden van de migranten vergelijkbare overeenkomsten te sluiten als in 2015 met Turkije werd gedaan. Daarmee impliceert het VVD-CDA-D66-CU kabinet dat het de massa immigratie wil beteugelen, maar als we naar de resultaten van de oorspronkelijke deal met Turkije kijken, zal daar helemaal niets van terecht komen. Tot nu toe werden er vanuit Griekenland namelijk in totaal slechts 1360 migranten teruggestuurd, terwijl er in omgekeerde richting maandelijks opnieuw duizenden blijven aankomen.


In juli kwamen er nog ‘maar’ 87 migranten per dag in Griekenland aan. Sindsdien is dat aantal gestaag gestegen naar gemiddeld 214 per dag in september en oktober. Alleen al vorige maand arriveerden er zo’n 4000 migranten op de Griekse eilanden. Vooral op de eilanden Lesbos en Chios wordt de situatie in en rond de overvolle opvangkampen als ‘slecht tot zeer slecht’ omschreven.

EU maakt geen enkel werk van terugsturen

De Griekse minister van Migratiebeleid Yiannis Mouzalas wil dat er meer migranten worden teruggestuurd, maar sinds de Turkijedeal komt daar dus nauwelijks iets van terecht. De EU maakt er gewoon geen prioriteit van, om het heel voorzichtig uit te drukken. Krasser gesteld kunnen we ook concluderen dat we als bevolking weer en nog steeds massaal worden misleid en voorgelogen over een thema dat voor veel kiezers zo belangrijk is.

Ook in Spanje komen steeds meer ‘vluchtelingen’ uit Marokko aan. Het aantal via Libië gereisde migranten in Italië is echter gedaald –dit jaar tot nu toe 110.000, ongeveer 30% minder dan in dezelfde periode vorig jaar- sindsdien er afspraken werden gemaakt met de Libische kustwacht –dat hiervoor extra geld en boten kreeg- om de mensensmokkelschepen van diverse Europese ‘hulp’organisaties voor te zijn bij het onderscheppen van de talloze migrantenbootjes op de Middellandse Zee. (1)

Op vakantie naar Turkije, voor de schijn als vluchteling weer terug

De autoriteiten in Europa doen tevens helemaal niets aan het grote aantal Facebook groepen waar in zowel het Arabisch, Perzisch als Europese talen wordt uitgelegd hoe illegalen het beste van en naar Europa kunnen blijven reizen, en wat ze moeten doen om de instanties te misleiden, er zeker van te zijn dat hier kunnen blijven en een uitkering blijven ontvangen. Op deze wijze vieren duizenden ‘vluchtelingen’ op kosten van de Europese belastingbetaler vakantie in Turkije en Griekenland (!), en keren daarna voor de schijn als ‘vluchteling’ weer terug.

Enkele dagen geleden bleek dat in Duitsland de verblijfplaats van minstens 30.000 migranten –en volgens sommige schattingen zelfs een half miljoen- onbekend is. Groot Brittannië is zelfs 56.000 afgewezen asielzoekers ‘kwijt’ geraakt, inclusief meer dan 700 bekende criminelen. De kans is aanzienlijk dat duizenden van hen op dit moment op een Turks of Grieks strand liggen te zonnebaden. (4)

De Duitse publiek zender WDR verkondigt in het Arabisch en Perzisch dat alle migranten na een half jaar automatisch het recht krijgen om te blijven en daarvoor al het geld krijgen dat ze nodig hebben (5).

Europese Politie Unie waarschuwt: wij kunnen migrantencrisis niet aan

Uit een onderzoek van de Europese Politie Unie (EPU) onder agenten in onder andere Nederland, Duitsland, Spanje, Kroatië, Servië en Bulgarije is gebleken dat velen klagen dat ze totaal niet zijn voorbereid op de huidige migrantencrisis. Veel agenten wijzen erop dat grote aantallen illegalen, inclusief als vluchtelingen vermomde terroristen, hier ongezien of ongehinderd kunnen komen en hun gang kunnen blijven gaan.

Agenten lopen extra gevaar op het oplopen van besmettelijke ziekten. 45 Italiaanse agenten kregen TBC dankzij migranten. Ook worden asielzoekers steeds gewelddadiger. Vooral in Duitsland en op de Balkan voelen agenten zich in de steek gelaten door de overheid. Ook in Zweden mag de kapot bezuinigde politie bijna niets uitrichten, waardoor het aantal islamitische no-go zones is geëxplodeerd. Sommige Zweedse politici pleiten er daarom voor het leger in te zetten (3).Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart (/ Telegraph)
(3) Breitbart
(4) Journalistenwatch
(5) Anonymous
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.
Reacties

Dago op 05-11-2017 14:51

xander. Zou je eens kunnen kijken naar de Mediterane Unie, Union for the Mediterranean. Zal een hoop antwoorden geven die je nu nog niet 123 ziet. Mvg Dago.

 

Dago daar is al in september 2009 een artikel over geschreven. zie    

http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/09/10-landen-willen-dat-herstart-mediterrane-unie-mede-gericht-is-op-probleem-israel


Mod.

 

willy op 05-11-2017 15:06

Men zal er moeten leren mee leven. Het is Europa zelf die migranten aantrekt,alles gratis bus of tram en trein en alle voorzieningen ! wat zou je zelf doen. Alleen de belastingbetaler is daar de dupe van. En een mars van Wilders en Dewinter in het Belgische Molenbeek enclave van moslimterrorisme werdt dan ook verboden , dit is Belgie op zijn best! Shalom

remco op 05-11-2017 15:08

Er komen meer en meer vluchtelingen deze kant op en natuurlijk kun je niet op Turkije vertrouwen.

Een ander geluid op 05-11-2017 15:19

Als die Griekse minister van migratiebeleid (Yiannis Mouzalas) echt wil, dat er meer migranten terug worden gestuurd, dan moet hij de daad bij het woord voegen. Griekenland heeft dat in eigen hand. Maar nee, de extreem linkse Griekse regering stelt iedere migrant in de gelegenheid om asiel aan te vragen. Aangezien de Griekse ambtenaren niet echt bekend staan als tempo-beulen, doen zij op hun dooie akkertje over iedere aanvraag vele jaren. Ja, dan schiet het niet op.

De oplossing is makkelijk: Turkije is voor migranten een veilig land. Ze worden niet vervolgd. Niemand staat ze naar het leven. Er zijn daar géén pogroms, dus een vluchteling die uit een veilig land komt, is géén vluchteling maar een migrant en kan binnen een uurtje weer terug in Turkije zijn.

We moeten gewoon Orban aan het hoofd van de EU re-migratiedienst zetten. 

Voor hen, die vele tientallen miljoenen "zielige" mensen willen binnenhalen: U wordt op uw wenken bediend !!!

Voor hen, die dit Niet willen, maar niet op PVV of Forum v Democratie stemmen: U krijgt, waar u om vraagt !!!

Voor alle anderen; laten we snel hopen dat in veel landen de rechtspopulisten net zo sterk worden als in Hongarije, Polen en Oostenrijk, dan kunnen de meeste migranten allemaal weer terug. 

Criteria;

overlast veroorzaken, geen respect voor autochtone cultuur, extremisme, geen werk en de taal onvoldoende spreken: U kunt allen terug, ook als u op valse gronden al een NL paspoort zou hebben. U krijgt een lunchpakketje, flesje water en een appeltje en wij wensen u alle goeds voor de toekomst !

Met fatsoenlijke mensen, die werk hebben en de taal spreken, heb ik geen probleem. 

ohje op 05-11-2017 15:23

Als het volk het zo wil dan is het toch okay

Buck op 05-11-2017 15:49

Wanneer leren we het nou eens. Een deal met een moslim(land) is geen deal. In hun ogen zijn wij ongelovigen die belogen en bedrogen mogen worden. Met de hand op de koran beloven ze van alles, maar datzelfde boek vertelt hen dat ze zich niet aan afspraken met ongelovigen hoeven te houden. Dus geen verrassing.

Tom Hendrix op 05-11-2017 16:38

Tja, de agenda van de eu(ssr) wordt gewoon uitgevoerd. De eu heeft zich volledig geschaard achter: " De Resolutie van Straatsburg", en het "Coudenhove-Kalergi plan". En Rutte (VVD) met zijn andere lakeien gaan daar gewoon in mee hoor. Slechts de PVV en FVD wensen deze gang van zaken niet. Tenminste n.m.m.

Gerrie op 05-11-2017 18:32

Wat voor volk hier komt, ziet men aan het als grof vuil achterlaten van datgene waarmee ze 'gered' zijn. In al hun minachting over ons, met name de blanke Europeanen, laten ze dat dus aan die Europeanen zelf over, zodat zij zelf nog geen vinger uitsteken maar meteen hun uitkeringen opstrijken.

Reinaert de Vos op 05-11-2017 21:12

"sommige politici pleiten ervoor het leger in te zetten" Nu al? zo dat is snel! Zulke kordate besluitvaardigheid zie je nog maar zelden van de dames en heren politici! Reinaert supports The IDF De Israëlische Strijdkrachten die weten bij uitstek hoe ze de volgelingen van de duisternis moeten afserveren! Die mentaliteit van hun hier ook cultiveren en inzetten! zo snel mogelijk dank u.

Lot op 05-11-2017 21:15

Er is maar een conclusie, de overheid heeft meer dan genoeg geld. De overheid geld onthouden als zij toch al genoeg heeft lijkt mij meer dan gerechtvaardigd. Zeker daar meerdere hoogleraren 20 jaar geleden, toen de belasting lager was, al zeiden dat de belasting zo met 30% kan worden verlaagd, zonder dat de kern wordt aangetast. Deze 30% zijn onnodige subsidies voor allerlei instellingen.

cefas op 05-11-2017 22:32

Het onverstand viert in de EU hoog tij. De EU staat op ploffen inzake de invasie van illigalen.

mientjei op 06-11-2017 00:49

Het is  me wat, spaans benauwd krijg ik het van dit soort berichten / kennis, het weten dat dit werkelijk gebeurd, en niet te stoppen lijkt

vijgeboom op 06-11-2017 11:31

Alles loopt straks uit op een soort vn chip die iedere burger dan krijgt. Maar eerst zorgen dat burgers die willen gaan dragen en daarom moeten meer mensen deze kant op komen zodat geweld toeneemt en het volk om veiligheid gaat vragen.Dus binnenkort kunnen we wel weer wat aanslagen verwachten want het is nu opvallend stil, ik denk zelf aanslagen op vrijwel gelijk tijdige tijdstippen.En dat hele IS is gecreeerd en de CIA zal er ook wel weer een rol in spelen, en Saoudi Arabie net zo. Achter de schermen zijn de USA en Saoudi Arabie hele goede vrienden, olie en oorlog! En wie de waarheid zegt word buitenspel gezet , zie Venezuela met haar olie!

SEO op 06-11-2017 11:53

Rekensommetje. Er worden al 5 jaar 12.000 'vluchtelingen' (feitelijke immigraten) per jaar toegelaten door Rutte I,II en II. Kosten, inclusief hereniging, voor elke nieuwe lichting ruwweg minimaal 1 miljard per jaar. Uitgaven NL voor immigratie in 2017 € dus 6 miljard. Volgend jaar met een nieuw lichting 'gewoon' € 7 miljard.    

'Those who the Gods want to destroy, they first make them mad.' Prometheus in 'The Masque of Pandora'. 

Theo op 06-11-2017 12:42

Als er geld wordt uitgekeerd, dan is het toch ook gemakkelijk te achterhalen aan wie? Dus kwijtgeraakt is niet aan de orde, tis eerder door de vingers zien...

T.D. op 06-11-2017 14:19

Misschien moet het er toch van komen:  De islam gaat de dienst in Eurpa, en dus ook Nederland, uitmaken. Ze krijgen nu al in bijna alles hun zin. De meeste mannen dragen nu al een baard. Dat valt straks dan ook niet meer op tusswen al die baarddragende moslims. Bewust of onbewust begint men zich al aan te passen aan hun levenswijze. Buma (CDA) zegt in zijn reclame spotje dat het volk naïf is (of in woorden van gelijke strekking), maar meneertje vergeet dat hij zelf naïf is door niet te willen luisteren naar al de waarschuwingen uit de samenleving voor het islam gevaar. M.u.v. de PVV en FdD geldt dit ook voor de leden van de overige partijen. Dus beste lezers, bereid je maar vast voor!

Tom Hendrix op 06-11-2017 16:35

@T.D. 14.19. uur. Geheel waar wat U zegt.

Jos op 06-11-2017 17:54
Zeer goede opmerking van ;
Dago op 05-11-2017 14:51

xander. Zou je eens kunnen kijken naar de Mediterane Unie, Union for the Mediterranean. Zal een hoop antwoorden geven die je nu nog niet 123 ziet. Mvg Dago.

jottum op 09-11-2017 20:06
jottum op 09-11-2017 20:09

verbeterde versie

Als je alleen al de 'paradise papers' leest weet je hoe laat het is.

http://www.hurriyetdailynews.com/pm-yildirim-must-respond-to-paradise-papers-claims-about-offshore-family-companies-chp-122016

jottum op 09-11-2017 21:22

En voor de oranjeblauwe snotneus (en het gaat niet over kindersex door topambtenaren justitie): 

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/23/de-warme-band-tussen-yildirim-en-nederland-9982156-a1560174

jottum op 09-11-2017 21:53

nou, nog eentje dan van daar en elders aan de top van het bestuur (en de corruptie)

http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/692896/familie-erdogan-kreeg-een-olietanker-cadeau-van-20-miljoen-dollar.html

Peter op 12-11-2017 17:40

Viel wel mee zei een duitse die werkten bij de gegevens die er momenteel innenkomen ,16.000 per maand , ze zijn stapelgek .

Wardje op 04-12-2017 12:23

30% minder belasting. @Lot op 05-11-2017 21:15. "..meerdere hoogleraren [zeiden al] 20 jaar geleden, toen de belasting lager was, ... dat de belasting zo met 30% kan worden verlaagd, zonder dat de kern wordt aangetast. Deze 30% zijn onnodige subsidies voor allerlei instellingen."Ik vond het bericht erg opmerkelijk, maar kan niets op het internet vinden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl