HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Saudi Arabië: Libanon heeft ons de oorlog verklaard; Israël houdt enorme oefening

De luchtmachten van Israël, de VS, India, Griekenland, Polen, Duitsland, Frankrijk en Italië oefenen tot 16 december op een nieuwe grote oorlog in het Midden Oosten.

Na een onderschepte raketaanval uit Jemen en de dood van twee Saudische prinsen en andere hoge officials in slechts een etmaal tijd, plus een agressieve aanpak van dissidenten in het koninklijk huis, waarbij zo’n 10 prinsen onder huisarrest werden geplaatst, beschuldigt minister van Golfzaken Thamer al-Sabhan Libanon ervan Saudi Arabië ‘de oorlog te hebben verklaard’. Ondertussen is in Israël de grootste luchtmachtoefening boven het land ooit begonnen, met ongeveer 50 vliegtuigen uit 9 landen. Onlangs hield het Israëlische leger al een massale oefening op een nieuwe oorlog met Hezbollah. Twee landen die officieel geen betrekkingen met elkaar hebben lijken daarom in steeds sneller tempo op een grote oorlog met Hezbollah en hun bazen in Iran af te stevenen.

 

Sinds bekend werd gemaakt dat de 32 jarige kroonprins Mohammed Bin Salman de nieuwe koning van Saudi Arabië wordt, is hij niet alleen begonnen met de eerste voorzichtige stappen om het aartsconservatieve islamistische land iets opener en vrijer te maken –zoals het besluit dat vrouwen volgend jaar onder bepaalde voorwaarden mogen autorijden-, maar is hij ook bezig om op internationaal vlak acties te ondernemen tegen de Shi’itische ‘maansikkel’ die onder leiding staat van de eeuwige aartsrivaal Iran, dat al jarenlang in het totaal ingestorte Jemen een proxy oorlog voert tegen de Saudi’s.

‘Oorlog verklaard door Iran en Libanon’

Libanon heeft weliswaar niet officieel de oorlog aan Saudi Arabië verklaard, en beide landen grenzen niet aan elkaar, maar toch is de bizarre uitspraak van minister al-Sabhan, die ‘agressie’ van de ‘Libanese partij van de duivel (Hezbollah)’ scherp veroordeelde en verklaarde de Libanese premier Saad al-Hariri hierop te hebben aangesproken –waarna deze vrijwel onmiddellijk aftrad-, een duidelijk signaal dat de gemoederen hoog zijn opgelopen, mede door de bloedige Syrische burgeroorlog, waar de Saudi’s met hun steun aan ISIS en Al-Qaeda al jaren recht tegenover Hezbollah, Iran en de Syrische regering van president Assad staan.

Ook de onderschepte ballistische raket die afgelopen weekend uit Jemen op de hoofdstad Riyadh werd afgevuurd, werd door de Saudi’s een ‘brutale daad van agressie’ van Iran genoemd die ‘als een oorlogsdaad kan worden opgevat’ (2).

Gemeenschappelijke aartsvijand veroordeelt Saudi’s en Israëliërs tot elkaar

Onder het alom bekende concept ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’ zijn de Saudi’s uitgerekend in de armen gedreven van een buitengewoon onwaarschijnlijke bondgenoot: Israël, waar Hezbollah en Iran al geruime tijd eveneens als de allergrootste bedreiging worden gezien. Bin-Salman heeft in september vermoedelijk zelfs een geheim bezoek gebracht aan Israël, ondanks het feit dat het koninkrijk de Joodse staat niet eens erkent, en beide landen geen diplomatieke banden onderhouden omdat Saudi Arabië officieel Israël nog steeds van de kaart wil vegen.

Maar de gedeelde angst voor het tot de tanden toe bewapende Hezbollah en een vermoedelijk al binnenkort nucleair bewapend Iran hebben de twee bittere vijanden in ieder geval tijdelijk tot elkaar veroordeeld. De Israëliërs weten zich bij een nieuwe oorlog met Hezbollah in Libanon nu impliciet gesteund door het Soenitische blok, waar ook Egypte deel van uitmaakt (1). De afgelopen jaren, en ook nog vorige week, heeft de Israëlische luchtmacht al diverse succesvolle bombardementen uitgevoerd op militaire doelen van Hezbollah in Syrië, dat het belangrijkste doorvoerland voor wapens en raketten naar de Shi’itische terreurbeweging is.

Grootste luchtmachtoefening ooit boven Israël

Dat Israël bepaald niet alleen staat blijkt bijvoorbeeld uit ‘Blue Flag 2017’, de grootste internationale luchtmachtoefening die ooit boven het kleine landje werd gehouden. Zo’n 50 vliegtuigen uit 9 landen, waaronder India, de VS, Griekenland, Polen, Frankrijk, Italië en Duitsland simuleren een grote oorlog, waarbij er gebruik wordt gemaakt van echte doelen op de grond, zoals militaire konvooien en SAM luchtafweerraketten. ‘Blue Flag’ begon afgelopen zondag en wordt pas op 16 november beëindigd. (2)

Vorige week werd in Israël een anderhalve kilometer lange tunnel van de Palestijnse terreurgroep Hamas opgeblazen, compleet met terroristen erin. De tunnel leidde tot onder een klein Joods dorpje, waar de jihadisten een groot drama hadden kunnen aanrichten. Het geeft aan dat Israël bij een nieuwe oorlog hoogstwaarschijnlijk ook opnieuw tegen Hamas en andere Palestijnse terreurgroepen op de Gazastrook zal moeten vechten.Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

jan op 07-11-2017 14:37

Jonge jonge dan is het N korea en nu dit weer leerd de mens nog steeds niet dat met oorlog alleen maar verliezers kend en er alleen maar doode vallen al eewen voerd de mens oorlog en zijn we er beter van geworden de wereld had er zo mooi uit kunnen zien als alle mensen vredig naast elkaar leefden waar zou al dat kwaad nu vandaan komen en zo wijnig liefde waar moet het heen met onze planeet?

willy op 07-11-2017 14:49

Dit is wel nieuw want ik heb daar nog niets van vernomen over deze oorlogsverklaring? israel is inderdaad grote oefeningen aan het doen maar dat komt deels door dat Iran steeds dichterbij sluipt en nu al actief is in Libanon en Syrie dus het komt gevaarlijk dichtbij. iran steunt de Hezbolla die ook vijanden zijn van Israel dus het gevaar komt ook uit het noorden.  de vraag is wat ken het uiterst verdeelde Libanon waar al jarenlang een een vorm van burgeroorlog bezig is tegen Saoedi-Arabie doen? Niets ze zijn militair veel sterker ! Dus we zullen de evolutie moeten afwachten!

Tom Hendrix op 07-11-2017 15:05

Interessant artikel. Wel angstwekkende gebeurtenissen die nu plaats vinden. 

Qromwel op 07-11-2017 16:14

Tom Hendrix op 07-11-2017 15:05: Dit is ook interessant: "Armageddon, Rendezvous with Destiny" van wijlen Howard B. Rand. ISBN-10: 10-9237.

Een ander geluid op 07-11-2017 16:28

Saoedi-Arabië heeft in mei dit jaar voor 110 miljard aan US wapens gekocht en wil de komende 10 jaar voor nog eens 300 miljard kopen. Daarbij zijn ze al een van de beste klanten van de US defensie industrie. De USA zullen de Saoedi's echt wil uitgelegd hebben, dat al die wapens niet tegen Israël mogen worden ingezet. Mochten ze dat willen proberen, dan loopt het met hen net zo af als met Saddam Hoessein. Dat weten ze in Riyad natuurlijk ook. De verbale stellingname tegen Israël is alleen bedoeld om de aartsconservatieve soennieten te plezieren. 

Daarnaast drijft de dreiging uit Iran Israël en Saoedi-Arabië (+ soennitische bondgenoten, zoals Egypte enz.) elkaar in de armen. 

Op zich wel heel bijzonder, dat India aan deze luchtmachtoefeningen in Israël deelneemt. Blijkbaar zoekt India vrienden met het oog op de rivaliteit met China, dat op zijn beurt weer goede maatjes is met Rusland en Iran. 

Hezbollah heeft natuurlijk veel teveel (militaire) macht en invloed in Libanon. Als enige van de vele milities uit de Libanese burgeroorlog mogen zij zich tot de tanden bewapenen. De Sjiieten / Hezbollah vormen slechts 27% van de bevolking van Libanon, maar hun militaire kracht is volgens kenners groter dan die van het Libanese leger. Ze beschikken dankzij grote vriend en sponsor Iran inmiddels over o.a. 120.000 tot 150.000 raketten. Sinds de Libanese burgeroorlog hebben ze zo'n beetje heel Zuid-Libanon gefortificeerd. In Syrië hebben ze inmiddels veel gevechtservaring kunnen opdoen en zijn met 20.000 actieve soldaten en 25.000 reservisten een macht van betekenis. Net als Iran steken ze niet onder stoelen of banken dat ze de staat Israël willen vernietigen. Omdat zij zich in oorlog beschouwen met Israël en van tijd tot tijd beschietingen uitvoeren op Israël vormen de Hezbollah strijders en doelen een legitiem doelwit voor Israël. Ongeacht of de Hezbollah-doelen zich in Libanon of Syrië bevinden.

Charlie Harper op 07-11-2017 16:31

Xander, kun je meer info over dit onderwerp 

vlokje op 07-11-2017 17:34

als van deze ontmoeting tusen israel en s.a. beelden in de media verschijnen:

goed op hun handen letten bij foto momenten voor de pers

dan weet je weer direkt in welk. "licht" we de soap israel-s.a. moeten bekijken, en ook gelijk wie en wat israel nu bestuurt

(let op het vm-gebaar met 2 handen gemaakt)

Ike op 07-11-2017 18:18

Gelekt 'geheim' nieuwsbericht moet tonen dat Israël de Saudi's steunt in hun oorlog tegen de sjiietische Houthis in Yemen;

Geen idee of het een vals nieuwsbericht is en dat Israël hiermee Iran en Hezbollah waarschuwd;

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-07/leaked-secret-israeli-cable-confirms-israeli-saudi-coordination-lebanon

Ik vind het zelf link dat bij de huidige oefeningen Israël bepaalde wapens inzet als tankvliegtuigen en Hercules c130's en Osprey's en zijn nieuw verworven F35's en zijn F15's.

Als Israël en lees vooral 'Nethanyahu' een actie wil ondernemen tegen Iran, zou dit wel eens een moment kunnen wezen waarop hij dit zou willen doen. Het valt niet op als alle vliegtuigen in de lucht zijn. Radarinstallaties worden per 'ongeluk' uitgeschakeld met de nodige excuses en vervolgens vliegt men naar Iran en terug over Saudi Arabië.

Zou het slim zijn? Ik ben van mening dat dit geen kwaliteit is van de Israelische premier en het Saoedische koningshuis, maar men wil absoluut voorkomen dat er olie vanuit Iran, Irak en Syrië zal vloeien naar de Middelandse zee en vandaar naar Europa. De premier zal ook niet willen dat de Russen een belangrijke en sterke positie krijgen in de landen om Israël en dat er een nieuwe generatie wapens geleverd zal worden aan Israëls vijanden. Vijanden die grotere vijanden zijn geworden door de steun aan ISIS en Al Qaida in Syrië en Libië en die op de Golanhoogte werden verpleegt door Israëlische doctoren en verplegend personeel.

Nog iets over de 'aartsvijanden' van Israël;

Het zijn de Saudi's die altijd met 2 tongen spreken. Aan de ene kant steunt het Israël en wil het Israël laten vechten tegen Iran, maar aan de andere kant zijn het de Saudi's die de meeste moslimextremisten steunen en er extreem conservatieve Islamitische standpunten opna houden.

Het is alsof Bibi word geholpen door een Saudi's dokter die meer verdient aan zijn lijk als begrafenisondernemer en als verzekeraar tegen onheil een paar kleine clausules heeft opgenomen waardoor hij het beloofde in de polis nooit hoeft uit te keren aan Bibi of zijn nabestaanden.

Ik ben benieuwd met wat voor striptekening hij nu weer komt om het aan Trump en de rest van de wereld uit te gaan leggen......

Omdat er nu vluchten plaatsvinden waarbij ISIS strijders naar Somalië worden gebracht en er daar ook bombardementen zijn geweest, denk ik zelf dat men op het punt staat om Somalië en Iran aan te vallen zoals beschreven in het lijstje met landen dat generaal Wesley Clark had genoemt warvan de Neo Con's een regime's verandering wilde om te voorkomen dat de USD in elkaar zou storten door andere alternatieven en een verlaging van de olieprijs en daarmee de USD zou komen.

Trump? Hij blijkt totaal machteloos tegenover de "Deep State" van de veiligheidsdiensten en het Militair Industrieël Complex in Amerik. Hij is maar een stukje piepschuim op de golven in een storm.

'Piep, piep......'

Qromwel op 07-11-2017 18:21

Tom Hendrix op 07-11-2017 15:05: Nog even dit: Mogelijk nadert de vervulling van Zach. 12:2 e.v. Maar daar kunnen we verder over gaan op het Geloofsforum.

Wim op 07-11-2017 18:57

Blijbaar wordt mijn artikel van dinsdag niet vrijgeven, en zou wel willen weten waarom en ga nu hier bij laten, wegens het toch verloren energie is, en er zijn nog veel meer problemen die op de memsheid zal af komen. Dit is niet omdat ik doemdenker zijn, maar de mensheid zoveel problenen zelf creërem, en dan zou ik nog interessante artikkelen over milieu, maar dat is ook verloren moeite. Hoe minder men weet hoe beter, wegens de memsheid op verschillende uiteenlopende zaken zal gecofronteerd worden, als het allemaal vele malen erger wordt, en dit is door intellectuele niveau van de mensheid nog wel achterkomt, als het omkeerbaatr wordt.

U kopieert hele stukken van het internet, in vetgedrukte letters en u bent daar al eerder op aangesproken,  Laatste waarschuwing.Mod

Anna op 07-11-2017 19:17

Dit verhaal klopt.

Agelopen zondag was ik nog in Jeruzalem en het was opvallend dat er zoveel straaljagers in de lucht waren.

Of de samenwerking met Saudie Arabië echt zo ver zal gaan valt te betwijfelen, het is wel zo dat beide landen door het sejitische Iran bedreigd worden. Maar uiteindelijk zal Elam ( Iran ) vernietigd worden.... ”de asfaltputten“ zullen immers branden..... Qromwel; ik geloof dat het nog te vroeg is voor Ezechiël 12. Er zijn nog teveel onvervulde profetWat mij wel opviel in  Israël was dat het overstelpend druk was met pelgrims uit de meest uiteenlopende landen. De hotel capaciteit was totaal vol. Opstoppingen in het verkeer in Jeruzalem. Het lijkt alsof de ( christelijke ) wereld wakker wordt.... na alle islamitische aanslagen gaat men opzoek naar de roots van het christendom.... en dan kom je toch uit bij de Joden....

Tom Hendrix op 07-11-2017 20:45

@Qromwell: 18.21. uur. Dank voor uw aanvulling. Mooi dat U post onder de naam van Qromwell, ik weet dat Oliver Qromwell Lord Protector van Engeland is geweest. Geschiedenis heeft mijn bijzondere aandacht.

Rienus op 07-11-2017 20:57

Dat wat we zien is helemaal een gevolg van onszelf. Als je dat angstwekkend vindt, ben je dus bang voor jezelf.

Ik ben niets in het totaal en ik voel mij daar prima bij. Mensen kiezen buiten jou als individu, dus je hebt 0,0000000000000001% invloed of zoiets.

cefas op 07-11-2017 21:18

Wat doet Turkije, die hoort toch ook tot het soennietische kamp, aartsvijand van het shiietische Iran en Hezbolla?

Qromwel op 07-11-2017 21:28

Tom Hendrix op 07-11-2017 20:45: Mijn artiestennaam is Qromwel. met een quu en één l. De Lord Protector was Cromwell, met een cee. Op Destiny Publishers nog gekeken of 'Armageddon' er nog is, maar het is 'out of stock'. De boeken van Rand c.s. vind ik fantastistisch, maar inmiddels wel enigszins gedateerd. Ik hou ook van geschiedenis (er is een nieuwsbrief, genaamd 'Historiek'), maar heb niet altijd een oordeel daarover.

Qromwel op 07-11-2017 21:29

Ike op 07-11-2017 18:18: Ook in Israel leest men de Bijbel.

Car op 07-11-2017 23:18

beschuldigt minister van Golfzaken Thamer al-Sabhan  ---- Libanon ------ervan Saudi Arabië ‘de oorlog te hebben verklaard’.

 

Het is niet Libanon, het is Iran

Rene Strobos op 07-11-2017 23:39

De luchtmachten van Israël, de VS, India, Griekenland, Polen, Duitsland, Frankrijk en Italië oefenen tot 16 december op een nieuwe grote oorlog in het Midden Oosten.

Zo’n 50 vliegtuigen uit 9 landen, waaronder India, de VS, Griekenland, Polen, Frankrijk, Italië en Duitsland simuleren een grote oorlog, waarbij er gebruik wordt gemaakt van echte doelen op de grond, zoals militaire konvooien en SAM luchtafweerraketten. ‘Blue Flag’ begon afgelopen zondag en wordt pas op 16 november beëindigd  ???..... mmmhhh  16 december ?

Jaantje op 08-11-2017 04:47

Vreselijke gedachten een grote oorlog,vreemd eigenlijk grote conferentie's over het milieu veel maatregelen en dan zoiets.

Tom Hendrix op 08-11-2017 08:34

@Qromwel: 21.28. uur. Dank voor uw correctie, en uiteraard uw reactie.

AEO op 08-11-2017 09:07

Eerlijk gezegd vind ik een oefening met 50 vliegtuigen niet zo bijzonder, aangezien er tijdens een echte oorlog een veelvoud van dit soort vliegtuigen ingezet worden.

Een ander geluid op 08-11-2017 10:20

@cefas op 07-11-2017 21:18

U zegt:

Wat doet Turkije, die hoort toch ook tot het soennietische kamp, aartsvijand van het shiietische Iran en Hezbolla?

Mijn reactie:

Dat is goed opgemerkt van u !

Blijkbaar heeft Turkije een eigen agenda.

Na het neerhalen van de Russische straaljager zijn ze in een wonderbaarlijk snel tempo ineens goede maatjes met Poetin geworden. Ook met Iran worden de banden vriendschappelijker.

Het is géén geheim, dat Erdogan graag het oude Ottomaanse rijk wil herstellen. Het "soennitische" kamp zit daar niet op te wachten ! Saoedi-Arabië ziet zich als de leider van het soennitische kamp. Daar liggen immers de heilige steden Mekka en Medina. Zij hebben ook het meeste geld en dus veel macht (olie/economie). Egypte met ruim 97 miljoen inwoners ziet op basis van zijn inwonertal ook een grote rol voor zich in het soennitische kamp. Dus de "eerste viool" wordt sowieso al geclaimd door 2 andere landen en zoals u weet, speelt Erdogan niet graag voor 3e viool. Door zich voluit te verbinden met het soennitische kamp wordt het nagenoeg onmogelijk voor Erdogan de voormalige Ottomaanse gebieden in het Midden-Oosten en N.-Afrika te claimen. In het westen zit de Navo. Die zal ook niet meewerken aan een restauratie van het Ottomaanse rijk in Griekenland en de Balkan.

Blijven over Rusland en Iran als gelegenheidsbondgenoten............... De vraag is hoelang dat goed gaat, omdat zowel Rusland en Turkije de Turkse ex-sovjet republieken beide als invloedssfeer zien. Rusland omdat het ex-sovjet republieken zijn en Turkije, vanwege de culturele, taalkundige en volkerenverwantschap. 

Qromwel op 08-11-2017 11:31

Rene Strobos op 07-11-2017 23:39: Er is weliswaar materieel bij betrokken, maar misschien is de oefening voornamelijk bedoeld om de samenwerking tussen de diverse militaire staven te testen. 

Qromwel op 08-11-2017 19:14

Een ander geluid op 08-11-2017 10:20: Erdogan wordt stapelmesjogge als hij beseft wat hij zich met z'n gekonkel op de hals heeft gehaald. Een kat in nood...........

Jaantje op 08-11-2017 21:52

Libanon is er het land niet naar om oorlog te beginnen veel christenen wonen daar of zijn er heengevlucht.

Ike op 08-11-2017 22:38
Pieter op 09-11-2017 02:26

Staat dit niet in de voorspellingen vd bijbel dat Israël bondgenoten heeft en dus ook SA?

Een ander geluid op 09-11-2017 08:48

Qromwel op 08-11-2017 19:14

Wat is de realiteitszin van dit soort dictators ? Het lijkt me al erg wereldvreemd te dromen van een herstel van het Ottomaanse Rijk. Mocht hij dat echt met militaire middelen willen proberen, dan wacht hem uiteindelijk een nederlaag en ontmanteling van Turkije vergelijkbaar met het Duitsland van 1918 en 1945. Dan wordt na de Turkse nederlaag gewoon het Verdrag van Sèvres (1920) afgestoft en aangepast aan de tijd. 

Qromwel op 09-11-2017 12:14

Jaantje op 08-11-2017 21:52: Het gaat om Hezbollah daar, als Iraans tentakel. Israel en Saoudi Arabië blijken iets gemeenschappelijks te hebben. Wie had dat ooit gedacht!

Qromwel op 09-11-2017 23:04

Ik heb het enige tijd al eens gezegd: Arm Libanon. Misschien had het gezwel Hezbollah eerder weggesneden moeten worden. Nu is doorgewoekerd in alle geledingen en moet het hele organisme vernietigd worden, om verdere besmetting te voorkomen.

Qromwel op 09-11-2017 23:52

Een ander geluid op 09-11-2017 08:48: Best mogelijk. Even scannen, converteren naar Word en spellingscontrole op loslaten, corrigeren.wat namen en data veranderen en klaar. De nazaten van Feisal zoeken al bondgenoten. Arme Turken.

Ike op 11-11-2017 14:02

Israël zal voorkomen dat Iran een basis gaat bouwen in Syrië;

http://www.blacklistednews.com/%22Israel_Will_Not_Let_This_Happen%22%3A_Iran_Is_Reportedly_Building_A_Military_Base_In_Syria/61612/0/38/38/Y/M.html

En de landen die IS hielpen en bevoorraden schijnen nu een oorlog tegen Libanon te willen starten, volgens Iran. Dat zal natuurlijk niks te maken hebben dat Assad's Syrië de oorlog tegen IS en Al Qaida (Al Nusrah) aan het winnen is en er dan een pijplijn van sjiitische olie naar Europa zou kunnen gaan komen door Libanon heen als de kust naast soenitisch Turkije een te hoog risico is om de pijplijn met olie doorheen te leggen.;

https://southfront.org/iranian-top-official-israel-saudi-arabia-us-and-uae-planing-war-with-lebanon/

Volgens meerdere bronnen worden de Libanese premier vastgehouden in Saudi Arabië om strijd te creëren in Libanon en te voorkomen dat de invallende landen veel tegenstand gaan ondervinden;

http://www.blacklistednews.com/Things_Are_Escalating_Quickly/61613/0/38/38/Y/M.html

De volgende ronde gaat beginnen en nu buiten Syrië. Zelf verwacht ik dat Syrië en Iran, Libanon gaan 'helpen' in Libanon en dat Rusland dan een kans gaat maken om een 2e warmwaterhaven te creeëren in Libanon. Libanon heeft tot nu toe nooit een keuze gemaakt voor Rusland.

Op de achtergrond spelen natuurlijk de belangen van West Europa, de VS, de soenitische olieproducerende landen die hun pijplijnen door Syrië hadden willen openen en Israël die de Bekavalei onder zijn controle wil brengen en op de Golan olie naar boven wil brengen zonder afdracht aan Assad's regime en de opbrengsten van het Leviathanveld voor de kust van Gaza, Israël, Libanon en Syrië;

http://www.offshoreenergytoday.com/breaking-leviathan-fid-taken/

https://en.wikipedia.org/wiki/Leviathan_gas_field

vijgeboom op 11-11-2017 19:02

Alles gaat richting Ezechiel 38 want er staat duidelijk het het aan het einde van de laatste dagen zal gebeuren.

rom op 12-11-2017 21:01

Stapje voorstapje komen we dichter bij Ezechiel 38

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl