Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe crisis aanstaande: ECB wil garantie bankrekeningen burgers opheffen

‘Er komt een gigantische onteigeningsgolf aan’ – ‘Ook kleine spaarders zullen worden geruïneerd, verlies kan oplopen tot 85%’ - Helft van Nederlanders verwacht binnen nu en 5 jaar nieuwe instorting beurzen

 
(Afbeelding basis: Getty Images (3)).


Waar we na ‘Cyprus’ al vaak voor waarschuwden, staat op het punt te worden ingevoerd: de ECB wil nu ook de deposito garantie van bankrekeningen onder de € 100.000,- gaan opheffen, dus die van de gewone man. Ook zal iedereen de inhoud van zijn kluisjes moeten prijsgeven, waarover dan vervolgens hoge belastingen zullen moeten worden betaald. Tevens wil de ECB bij een nieuwe bankencrisis de macht hebben om ieders bankrekening voor onbepaalde tijd geheel of gedeeltelijk te blokkeren, om zo een run op de banken te voorkomen. ‘Het fascisme is teruggekeerd,’ zo gaf een financiële specialist als commentaar.


Dat de Europese bankenstresstest feitelijk flauwekul is en er een nieuwe financiële crisis aan zit te komen, daar zijn naast tal van experts nu ook steeds meer gewone mensen van overtuigd. Bij een peiling op ING gaf  49% aan binnen nu en 5 jaar (waarvan ruim de helft in 2018 of  2019) een nieuwe ineenstorting van de aandelenmarkten te verwachten. Slechts 2% denkt dat er nooit meer een crisis komt.

De Duitse beleggings- en investeringsfirma FID Verlag waarschuwt in zijn nieuwsbrief dat er ‘een gigantische onteigeningsgolf’ aankomt. Uit interne documenten blijkt dat de ECB nu ook de garantie voor rekening TOT € 100.000,- wil afschaffen. Na de crisis op Cyprus in 2013 beloofden de bank en zo ongeveer alle Europese politici dat aan die grens nooit getoornd zou worden. Maar ‘nooit’ is zoals we weten inmiddels een buitengewoon rekbaar en vooral tijdelijk begrip geworden in financieel en politiek Europa.

Ook kleine spaarders zullen worden geruïneerd

‘Vanzelfsprekend weet de ECB dat duizenden spaarders door dit voornemen financieel geruïneerd zullen worden,’ aldus Dimitri Speck van FID Verlag. ‘Maar geen zorg, want bij de aanstaande onteigeningsgolf zal men nog genoeg geld voor uw dagelijkse brood overlaten,’ wordt er sarcastisch aan toegevoegd.

In het ECB document staat namelijk te lezen dat ieder bankrekening voor minstens 5 dagen kan worden geblokkeerd. Net als op Cyprus kan de bank vervolgens voor onbepaalde tijd een maximum op te nemen bedrag instellen. Dat kan € 300,- per dag zijn, maar ook € 300,- per maand.

‘Wat een opluchting!’ spot de Duitse firma. ‘Bij een bankencrash hoeft u alleen maar een opnameverzoek in te dienen, en vijf dagen te wachten. En dan krijgt u een ‘afgemeten’ deel van uw bankrekening uitbetaald, zodat u tenminste nog boodschappen kunt doen en rekeningen kunt betalen. Want stel dat iemand zegt dat de financiële elite uit harteloze parasieten bestaat...’

Belasting op inhoud kluisjes

Een collega van hem die anoniem wil blijven voegt eraan toe dat iedere burger verplicht zal worden om de inhoud van zijn bankkluisje(s) op te geven. Daarvoor zal eerst een wet worden aangenomen die het mogelijk maakt dat de overheid registreert wie waar een kluisje bezit. Vervolgens zullen er hoge belastingen worden ingevoerd op de inhoud van die kluisjes.

Instorting eurozone, uw verlies kan oplopen tot 85%

‘De financiële elite neemt nu al voorzorgsmaatregelen voor de instorting van de eurozone,’ vervolgt Speck. ‘Maakt u zich geen illusies: de ECB bankiers weten heel goed dat die crash onvermijdelijk is, en leggen nu de basis voor de gedwongen onteigening van de spaarders.’ En dat kan volgens de financiële specialist oplopen tot een verlies van maar liefst 85% van al wat u bezit, omdat er sterke aanwijzingen zijn dat de politieke en financiële elite alles boven de € 15.000,- in beslag zal nemen. (1)

 

Xander

(1) Investor-Verlag (info te vinden in gratis nieuwsbrief)(2) Zie ook: Deutsche Wirtschafts
Nachrichten
( 'EZB erwägt Einfrieren von Bank-Geschäften bei Krise')

(3) Afbeelding (basis): Getty Images (vrij voor redactioneel en niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.


Reacties

Pagina12
rudy ! op 27-11-2017 12:29

Er zijn 2 manieren om de crisis die komt aan te pakken ofwel bankiers gevangen zetten ofwel hen laten doen en naar de financiële ondergang gaan met als gevolg revoluties-burgeroorlogen-WO III ...

Qromwel op 27-11-2017 13:34

In principe kun je beroofd worden van alles. Je gaat van deze wereld zoals je gekomen bent. De alleshebbers zullen de rijksten op het kerkhof zijn.

willy op 27-11-2017 14:16

@Juliana : Volgens de veiligheidsdiensten in Belgie zit er een netwerk achter dat elk weekend oproept tot geweld !! Shalom

Qromwel op 27-11-2017 14:34

Lezing van de Brief van Jakobus bewerkstelligt gemoedsrust. Vooral Hoofdstuk 5.

Daniel op 27-11-2017 15:03

@Emanuel op 26-11-2017 18:58

Emanuel. je commentaar is op zijn zachtst gezegd nogal cryptisch. Wat bedoel je nu precies te zeggen?

Tom Hendrix op 27-11-2017 16:00

@Semper paratus: 11.16. uur. Dat denk ik ook.

Peter op 27-11-2017 18:02

Pak de burgers alles af ,en ze worden wakker ,doe het ,en alleen zo komen we van de politieke terreur af in Brussel, denk dat de bestorming van de bastille in het niet verdaagt.

Albatros op 27-11-2017 19:52
Leo Bruyns
Ben het zeker daarin met u eens, goud is een goede vluchthaven, maar Marieke stelde de vraag:  goud behoudt toch haar waarde en daarop heb ik geantwoord dat dat niet zo hoeft te zijn, dat ook goud koersafhankelijk is, meer vanuit dat oogpunt.
Ik heb de goudprijs behoorlijk zien dalen en als je het contante geld dan nodig hebt, kun je een aardige cent verliezen.
Albatros op 27-11-2017 19:55

Wat mij toch verbaasd is, dat er inmiddels zoveel mensen op de hoogte zijn en er zo lauw op wordt gereageerd. Kunnen de politici dan alles met de mensen doen? Verbijsterend.

Albatros op 27-11-2017 20:03

Qromwel op 27-11-2017 14:34

Uw advies zal ik zeker opvolgen. Toch maak je als mens zijnde, denk ik zorgen over de toekomst, tenzij je de volle zekerheid hebt dat er voor je gezorgd wordt, maar dan niet door mensen, helaas mis ik dat, maar dat moet op het geloofsforum.

Ike op 27-11-2017 21:41

@Peter op 27-11-2017 18:02

U noemt een aantal veronderstellingen die redelijk goed naar het heden te vertalen zijn. De Bastille wilde men slopen, maar was al heel erg oud en toen al een monument;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bastille_Saint-Antoine

Het hield verdere stadsplannen tegen. Bij de bestorming werd een groot percentage van de aanvallers gedood;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestorming_van_de_Bastille

Er zaten geen politieke gevangenen, maar was bijna verlaten op een handjevol criminelen na. Daardoor leek het alsof de opstandelingen de criminelen wilden bevrijden en het veiligheidsapparaat van de machthebbers deze opgesloten wilde houden ter bescherming van het volk;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestorming_van_de_Bastille

Terwijl het volk daar vooral heen wilde gaan vanwege het gerucht dat er kruit opgeslagen lag dat ze nodig hadden voor de verkregen wapens in de stad. Ze hadden nl. wel de wapens, maar hadden kruit tekort. Doordat de wapenverkopers verklaarden dat zij wel tot 30* keer waren beroofd, kreeg de menigte de reputatie van een menigte plunderaars. Wijk kunnen nu alleen afgaan op de verklaringen, maar het kon ook zijn dat de wapenverkopers de wapens hebben uitgedeeld.

Toen de menigte aankwam met hun wapens, waren de bewakers van de Bastille gerechtigd en gemotiveerd om het te verdedigen tegen een meute die op hen afkwam met wapens en schoten zij 98 van de eerste 600 aanvallers neer, terwijl er van hen bijna niemand omkwam.

Op de plek van de Bastille is nu een verkeersplein. Place de La Bastille.

Uiteindelijk is de revolutie toch doorgezet en dat is tot op heden de nachtmerrie gebleven van elke machthebber.

Als je nu kijkt naar strijdgebieden, zie je dat veel van de monumenten die een cultuur beschermden worden vernietigd. Gebouwen worden geplunderd en vernietigd en culturele schatten worden geroofd en verhandeld en komen pas weer eeuwen later naarboven in andere landen. Strijders gebruiken ze om de strijd te financieren.

Heeft het volk geprofiteerd op grote schaal van de Franse revolutie? Daar kunnen we over discusseren. De huidige elite leeft nogsteeds als vorsten en doet waar het zin in heeft met benoemingen van familieleden en vriendinnen en strijd nogsteeds oorlogen waar veel soldaten en burgers bij omkomen en de wapenindustrie profiteerd er nogsteeds van en de notabelen benoemen elkaar. Er word nog steeds geclaimt dat ze alles voor het volk doen en zelf veel belastingen betalen, hoewel de corruptie tiert en bij het zaken doen daar gelden of cadeaus worden gegeven voor studies van familieleden en vriendinnen in het buitenland. De veldtochten na de Franse revolutie hebben veel mensen gedood en de Franse taal en de handel verspreid, maar de burgers leven nogsteeds niet met vrijheid, gelijkheid of broederschap..... en eerlijkheid werd niet eens opgenomen in het rijtje.

Als je kijkt naar de bevolkingsaantallen van die tijd en de mensen die omkwamen in deze tijd, waren de aantallen enorm. Vele gevangenen werden vermoord zonder proces. Vele mensen werden gevangen gezet zonder proces. Vele mensen kwamen om in de oorlogen na de revolutie.

Na de revolutie waarbij vele priesters werden vermoord, werd er weer vrede gesloten met de kerk en werde de katholieke kerk een bondgenoot van Napoleon Bonaparte en werd 'de godsdienst van de meerderheid'.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Franse_Revolutie

Een vijfde van de Franse bevolking aan militaire doden (5.000.000 van de 27.000.000) waren er na de oorlogen te betreuren en waarschijnlijk miljoenen extra aan burgers en miljoenen aan tegenstanders en na de strijd was het volk weer een tijdje rustig......

https://en.wikipedia.org/wiki/Napoleonic_Wars

De oorlogen van Napoleon kwamen ten tijde van de industriële revolutie waardoor vele wapens massaal werden geproduceerd en waardoor ook tactieken en strategieën veranderen. Na de oorlog was een groot deel van de werkloosheid verdwenen en werden de landen weer opgebouwd.

Herken de strijdgebieden van vandaag en wat de huidige machthebbers daar doen en wie er voornamelijk doodgaan en wie er voordeel bij hebben en wat het resultaat is van de strijd. Er vind op grote schaal 'etnic cleansing' plaats waar volkeren worden verdreven en uitgemoord en op een grote hoop gegooid en vrouwen worden veel te jong uitgehuwelijkt en verkracht als alternatief van uitmoording. Slaven worden gemaakt en mensen worden verdreven en asiel- of werk-zoekers geven zich uit als vluchteling en gaan mee in de grote stroom naar andere gebieden, terwijl machthebbers op grote schaal plunderingen verrichten in het naburige land en commissie eisen op grondstoffen die er gewonnen worden en uit het strijdgebied gesmokkeld worden. Strijders en bevolking worden volgestopt met drugs..........

Ik zie de mensen in ons land nauwelijks in opstand komen, net zoals ze dat in meerderheid niet hebben gedaan in het verleden. De draaiboeken zijn hetzelfde en hetzelfde als uit de tijd van Jezus en voor de tijd van Jezus. Pilatus vroeg het volk of ze Barabas wilden of Jezus en wat ze wilden dat hij deed met Jezus. En het volk werd na de terechstelling weer een tijd rustig. Het heersende geloof in Judea was bondgenoot van de Romeinse overheersers. Pas veel later werd het geloof van Jezus Christus opgenomen als staatsgeloof van het Romeinse rijk na andere genocides  en gfeloofs- en etnische- zuiveringen.

Jezus was een Arrameër die kwam uit het huidige Syrié;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Aramee%C3%ABrs

https://nl.wikipedia.org/wiki/Suryoyo

Het gebied van de Arameërs was het Mesopotamië dat 3500 jaar voor Christus het grootst was;

https://cdn.thinglink.me/api/image/2923mMxKEVjzteT6DQTMdvmnfQohZtGf6feBksAKoGBhwn1w8BsTEdWqKzKCfxauNjeQitaRkUd24n2PxXdkqa2ZWYd56PG4xgSuaCrSomG33L/1024/1024/scaledown

Men zou kunnen stellen dat Jezus een Syriër was, waar de Christelijke Arameeërs ook nu weer door de IS strijders van de Neo Con fascisten worden verdreven, verkarcht en uitgeroeid.

https://www.nieuwwij.nl/interview/het-zou-jezus-kwaad-maken-aram-naharaim-de-bestreden-bijbelnatie/

Wim op 27-11-2017 23:30

ECB of voorzitter Drachi weet wel met wat hij bezig is, maar neemt zeker hoge risico,s met de rente zo lang mogelijk de rente kunstmatig laag te houden. De Italiaanse banken hebben slechte leningen die vele miljareden oplopen en tegelijk ook nog de staatsschuld. Italië staat er zeker niet gunstig zo gunstig voor en ook andere zuiderze landen, en Duitsland heeft ook grootbank met heel grote risico,s, die niet mogen ontsporen, wegens dit en wereldwijde kerninplo sie kan creëren en dit door DIRIVATEN de gevaarlijkste ingewikkelde financiële producten zijn. 

Nu heb ik ook al gelezen in belangrijke fiancieel nieuws, dat de obligaties die mimder goede rating hebben, ook al problemem met zijn, en mij ook neirt verwonderen. De bedrijven die eigelijk groter risico inhouden, wegens deze ook godkopen lemingen kom uitschrijven, nu niet allemaal terug kunnen betalen, wel gevaarlijke situaties of onzekerheid in de onligaties verder kan aanwakkeren. Hierdoor is jhet mogelijk en kettingreactie  gang kunnen zetten, wegens er mogelijk wantrouwen t.o.v betere obligaties, die wel en goede rating kwalificatie hebben, zoals AA+ of lagere obligatie kwaliteit, BB+ OF B en CCC zijn de hoogste risico,s

Nu de rente zo laag staat, en de enomie verder zou blijven stijgen, de rente kan achterlopen, deze dan wel hoger zal moeten stijgen, dan eigenlijk voorzien is, zoals meestal met 0,25 %. Dit houd ook de bekende risico,s in, i.v.m. de hypothecaire lening die te lang laag blijven, en nadien terugslag hierdoor kunnen krijgen, omdat de prijze te hoog gestegen en hierdoor onbetaalbaar worden, met de bekende gebolgen van dien. Hoe meer de inflatie stijgt, bij hogere economie hoe meer de rente ook moet stijgen, om geen overhitting van de economie te creëren.Dit heeft ook grote nadelen, als de rente meer dan 1% bedraagt, ook grotere verliezen worden geleden op de voorgaande obligaties ernstige gevolgen kunnen hebben, en ongerustheid kan veroorzaken, wegens de verliezen verder uit de hand kunnen lopen. Europa of Drachi heeft zoveel miljarden obligaties per maand opgekocht, verder hoef ik het niet uit te leggen. De risico zijn groot en Mario Drachi zal dit wel ook beseffen, of onvoldoende ook niet uitsluit, wegens de vele extra belangen van eigen land, Italië. De Italiaanse banken hebben nog voor honderde miljarden slechte leningen te weinig afgeschreven en zijn ook niet de laatste. 

Dit is èèn van de maatregelen, dat er op voorhand maatregelen dienen genomen te worden, indien het op en geven moment toch in de storm terecht komt, onbestuurbaar zou worden, door bv, de rente te vlug oploopt. Dit is niet op voorhand in te schatten en de rente mag ook niet te hoog oplopen, om de economie af te remmen en zeker hogere risico,s inhoud, maar geen directe andere mogelijkheden meer hebben. De banken hebben nog altijd hun grote schulden niet afgeschreven t.o.v. Amerika heeft dit wel uitgevoerd hebben. Amerika heeft wel hoge staatschulden van mimsten 20 biljoen dollar en dan gaat Amerika de belastigen nog verlagen, dit komt de nog tot ernstige problemem, maar niet direct, als het wordt goedgekeurt. Om nog even op die obligaties te komen, die eigelijk nog weinig opbrengen en andere hogere rendementen met hoger risico,s de eerste dominesteen zal vallen, als de economie en inflatie zou blijven stijgen.

Dit wordt dan mijn inzien en kennis, de grootste crisis aller tijden. Vanaf die signalen hopelijk intijds zien aan komen , is nog maar de vraag. Het beste alternatief wordt dan, zilver en goud nog de beste investeringen worden, en heel weing over wordt gesproken. Dit is dan niet meer om te beleggen, maar u eigen levenverzekering t.o.v munt waarde, die wel degelijk zal devalueren, als er wereldwijd financiële crisis uitbreekt. Heb U op voorhand gratis gouden tip gegeven, en zo lang de economie in groeit, zal het edelmetaal wel nog eerst dalen, en de index koersen van Amerika staan op hun hoogste punt momenteel. Voorspellig is, dat deze nog maxmum twee kwartalen zouden kunnen stijgen in 2018 indien de Amerikaanse venootbelasting wordt goedgekeurt en geen ander oorlog conficten uitbreken, niet kan uitsluiten. Wegens er verschillende spanningen zijn, ook in midden oosten volop oefeningen worden gehouden met ook Europese landen, Amerika en Isreal. Het dreigend gevaar komt van van, Libanon, Jemen en Qatar. Dit wordt door Al Qaida en aanwezige Sjiitische van Iraan allemaal beïnvloed en zijn ook eeuwige vijanden , i.v.m. koran geloof, niet dezelfde profeet volgen.

kruisridder op 28-11-2017 11:22

Wie nog spaart, is een superstomme idioot. Gewoon alles ergens anders op een geheime plek onderbrengen.

Opiepwoutje op 28-11-2017 12:41

En wie hebben er belang bij dit de wereld in te brengen? Juist de goudhandelaar zelf.

En verder hoe tegenstrijdig alles op deze site is.. het is een gotspe

Hws op 29-11-2017 00:14

Is dit benieuwd of een waarschuwing ?

Marieke op 29-11-2017 06:52

Ik hoorde al jaren geleden van deze opkomende wereldcrisis. Alles van de bank halen, goud kopen, want dat zou intrinsieke waarde behouden. Spaarcentjes in een sok onder de matras zolang ze nog wat waard zijn. Er zou een crisis komen, waar WallStreet een lachertje bij lijkt. Ik weet niet hoe dit te onderleggen, het was een conferentie in 2010. Toen totaal ongeloofwaardig, nu bittere realiteit. Hij sprak toen al over de verovering van Europa door de islam, de NWO, gender, de paus, etc. Heb geen bronnen. Ben contact met die man kwijt.

Oma op 01-12-2017 15:12

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duizend-grieken-krijgen-1-000-euro-cadeau-omdat-ze-met-kaart-betalen~a56efca9/Zover gaan ze dus al om cash te bannen zodat ze álles weten en om dan een crash te veroorzaken en onze bankrekeningen digitaal kunnen leegplunderen! Mensen moeten beseffen dat eenmaal ze cash helemaal afschaffen, wij overgeleverd zijn aan die monsterachtige dieven. Reeds járen wordt getracht cash te bannen maar het volk weigert nog steeds...gelukkig.

Falco op 03-12-2017 19:00

Wie niets heeft kan men maar weinig af nemen nu reeds verkeert de gewone man in armoede .

het best, bewaar je schatten in de hemel waar de dieven niet aan kunnen

Oma op 04-12-2017 00:43

Denk je, falco? Kijk maar eens hoe dictator maduro in venezuela de honger gebruikt als politiek middel om het volk en tegenstanders op de knieën te krijgen...de propaganda naar buitenuit is dat 'organisaties' voedsel uitdelen aan de laagste inkomens, de barmhartige samaritaan spelen dat eigenlijk ordinaire bendes zijn, hongerige verklikkers (verdeel en heers, hé) waardoor mensen willekeurig verraden en opgepakt worden om angst aan te jagen en tegenstand/oppositie te breken. 1 kg vlees kost intussen een heel maandloon, de winkelschappen zijn leeg, voedsel onbetaalbaar, het volk is afhankelijk voor voedsel van de goodwill vd regering....... dus zelfs als je niets meer hebt, kunnen ze het nog verder drijven: machtscontrole, politiestaat, slavernij en daar stevenen wij ook op af...

Joep op 04-12-2017 17:17

Vanwaar al deze ophef ineens dit alles staat allang in de financiële noodwet uit 1978.

Zie link: http://wetten.overheid.nl/BWBR0003173/geldigheidsdatum_13-07-2012#HoofdstukXa

Als de narigheid echt uit breekt dan treed deze wet direct in werking en kijk ook eens wanneer deze wet voor het laatst bij is gewerkt dit was in 2012.

Even een voorbeeld Goud wordt vaak gezien als een veilige haven maar voor je hier in wil belegen lees dan eerst eens  artikel 26.

Onze Minister is bevoegd - zo nodig in afwijking van andere wettelijke regelingen - voorschriften te geven ten aanzien van de financiële betrekkingen met het buitenland, alsmede ten aanzien van het vorderen van gouden munten, fijn goud, alliages van goud (onbewerkt of halffabricaat) en buitenlandse activa van ingezetenen. Tenzij bijzondere omstandigheden dit naar zijn oordeel onmogelijk maken, oefent hij deze bevoegdheden niet uit dan in overeenstemming met Onze Ministers van Buitenlandse Zaken, van Economische Zaken en van Landbouw en Visserij.  

Nooit breekt alle weten.   

Het Probleem is dit keer dat centrale banken en regeringen onvoldoende munitie hebben om adequaat op een volgende crisis te reageren. Kijk eens naar de balans van de Federal Reserve die sinds 2007 vervijfvoudigd is en dat China indertijd een stimuleringsprogramma kon starten dankzij grote valutareserves, maar dat het land nu ook in de schulden verdrinkt.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl