Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Linkse petitie om ‘racistische’ kruis in Zweedse vlag te vervangen door islamitische maan

Islamisering begint jong: Barbie presenteert nieuwe ‘Sheroe’ rolmodel in hijab

Wordt 'het verbeterde' Zweden het eerste Europese land wat definitief op de knieën gaat voor islam?

Op de site van het –door de beruchte globalist George Soros gefinancierde- extreemlinkse Avaaz.org is een internationale petitie gestart waarin de Zweedse premier Stefan Löfven wordt gevraagd om ‘het kwetsende kruis’ in de Zweedse vlag te vervangen door de ‘heilige islamitische symbolen’ van de maan met een ster. De petitie is sinds gisteren meer dan 1000 keer ondertekend, en staat model voor wat straks alle Europeanen te wachten staat als de huidige massa immigratie niet wordt gestopt: het stapsgewijs opleggen en afdwingen van de islam, en tegelijkertijd het verwijderen en verbieden van alle uiterlijke vormen en symbolen van het christendom.

 

‘De Zweedse vlag is een voortdurende herinnering aan ons duistere en onderdrukkende verleden,’ begint de petitie. ‘Vluchtelingen en migranten worden gedwongen te leven onder het Christelijke Kruis, een symbool van de kruistochten en het afslachten van miljoenen onschuldige islamitische levens in het Zweedse verleden, waardoor ze zich onwelkom en onveilig voelen. Zweden zou voor iedereen een veilige haven moeten zijn.’

‘De opkomst van extreem-rechtse bewegingen, versterkt door de vlag van het christendom en ‘blankheid’, maakt deze verandering des te meer nodig. Terwijl ons gedateerde nationale symbool stap voor stap de banier wordt van xenofobische en racistische groepen, moeten we aan de toekomst denken. Een toekomst met vrede, begrip en tolerantie.’

‘Ons voorstel is om onze eenheid met de religie van vrede te laten zien, en van ons thuis een veilige omgeving voor iedereen te maken, door ons symbool van het onderdrukkende verleden te vervangen door het heilige symbool van islam. Hierdoor zullen rechtse extremisten niet langer voelen dat hun land hun extreme en genocidale ideologieën voedt.’

‘Het kruis vertegenwoordigt enkel christenen, terwijl de maan niet alleen voor onze solidariteit met islam staat, maar ook onderdeel is van de natuur. De maan en sterren vertegenwoordigen een universele cultuur van schoonheid en verzet tegen fascisme en intolerantie. Het is tijd dat Zweden een internationaal land wordt, een baken van tolerantie en begrip.’ (1)

Enige jaren geleden pleitte een islamitische organisatie in Zwitserland er al voor om het ‘kwetsende en racistische’ kruis in de Zwitserse vlag te laten verwijderen.

‘Gebundelde haat tegen Europese volken’

Een commentaar op Hartgeld.com: ‘Wat je hier leest is een gebundelde haat tegen de Europese volken en onze cultuur en geschiedenis, gespeend van iedere neutrale blik, totaal los van historisch bewijsbare feiten (kruistochten, de ‘slechte’ kruisvaarders tegen de vreedzame islam)’ (,terwijl de kruistochten een reactie waren op eerste islamitische veroverings- en uitroeiingsoorlogen in het Midden Oosten – X.).

‘Daar (op Avaaz.org) steunt men enkel nog op linkse leugenthema’s. Soros hoort wereldwijd op de arrestatielijsten, samen met zijn ‘Avaaz’ helpers en alle ondertekenaars van dit linkse pamflet.’

Barbie met hijab als ‘Sheroe’ rolmodel voor meisjes

Multinationals en internationaal opererende bedrijven zijn enkel geïnteresseerd in winst en dus een groeiend aantal consumenten. Omdat islamisering al jong begint, heeft Mattel een Barbie voor zijn ‘Sheroes’ collectie gepresenteerd die een hijab draagt. De ‘Sheroes’ collectie bevat rolmodellen waaraan meisjes zich zouden moeten spiegelen. In dit geval stond schermsporter Ibtihaj Muhammad model. (2)


‘Ik kom uit een islamitisch land en als een vrouw daar geen hoofddoek draagt, wordt ze gearresteerd en gestraft. Ik vind het daarom heel kwalijk en bedenkelijk dat zoiets nog een platform krijgt,’ aldus een van de reacties. ‘We bevinden ons helaas op de weg terug naar de middeleeuwen,’ concludeert een tweede, uit Duitsland. ‘Je hoeft hier alleen nog maar door de binnenstad te lopen of in de metro te stappen.’

Sommigen zien er geen kwaad in omdat het slechts om een popje gaat. ‘Maar speelgoed is ook en in de eerste linie een politiek instrument,’ schrijft een ander. ‘Herinnert u zich de Zweedse ‘gender’ kleuterscholen, waar jongetjes werden verplicht om met poppen te spelen, en meisjes met blauwe autootjes. We moeten onszelf niets wijs maken: ook deze gesluierde Barbie streeft een dergelijk verborgen doel na.’Xander

(1) Avaaz
(2) Welt

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

Rienus op 14-11-2017 14:28

Finaal zot daar, het lijkt mij duidelijk dat we het hier absoluut niet over een symbooltje hebben.

Zonder slag of stoot, gewoon omdat we niet op durven komen voor normen en waardes waar vorige generaties hard voor hebben gestreden. Ik las vandaag een oproep getekend door 15000 wetenschappers en de strekking was dat het ecosysteem eraan gaat door toedoen van de hebzuchtige mens. Beetje voorbarig lijkt mij, want zoals ik het zie is de mensheid weer eens met krankzinnige zelfmoord bezig. Hele volksstammen willen het nog niet zien, maar dat kennen we heel goed als we naar de geschiednis kijken.

Het begint met zwarte piet.

Doordenker op 14-11-2017 14:42

Telkens als je denkt dat het niet meer gekker kan, bewijst links dat het nog wél gekker en dwazer kan...

ohje op 14-11-2017 14:43

Tja wat moet je er mee.

willy op 14-11-2017 14:49

In linkse gedachtengoed rukt de islam steeds verder op , maar de islam is in ideologie niet links maar radicaal theistisch en er is in de islam geen sprake van tolerantie laat staan inspraak ! Dus wat wilt men nu eigenlijk bereiken! Shalom

Jerommeke op 14-11-2017 14:50

En een Islamitische maan is niet racïstisch?  Wat voor halve garen verzinnen dit allemaal -  onvoorstelbaar.

Straks moet alle straat kruisingen rotondes worden zeker.  

Tom Hendrix op 14-11-2017 15:21

Geheel eens met dit artikel. En Soros, de eussr, de vn, de vrijmetselaars, de socialistische internationale en de illuminati, zijn een satanisch verbond aangegaan, samen met bilderberg en de nwo. Allemaal lakeien van het ultieme kwaad, de duivel zelf. 

mientjei op 14-11-2017 16:15

Schandalig, zo weinig respect voor het christendom, ik ben hier ziek van.

Leuk popje trouwens nu nog een Mo erbij met.......... baard

Ze kunnen ook en blauwe  lap nemen met niks erop, lekker nietszeggend, zoals alles meningloos moet zijn

tegenwoordig, monddood

Killuminati op 14-11-2017 16:23

Het kruis racistisch? zijn Christenen een ras???

De kruistochten waren het antwoord op de bloederige islamitische veroveringen, als je je geschiedenis niet kent... ben je gedwongen het te herhalen. Zijn de Zweden echt zo achterlijk?

 

Vrede, begrip en tolerantie is islam? daarom gaat het natuurlijk zo goed in Zweden, dom van me! hahahahahaha!!!

Het symbool heilig? je bedoelt het kruis neem ik aan?! wat voor scholen hebben ze in Zweden?

 

Zweden is echt achterlijk.

koloth op 14-11-2017 16:28

Als je kinderen hebt is de enigste optie: emigreren zo snel mogelijk naar Hongarije, het laatste bolwerk van christenen.

Willem op 14-11-2017 16:33

Dit is ziek. Zodra de islam aan de macht is zijn de linkse feministen de helft van hun verworven vrijheden kwijt waar ze zo,n eeuw voor gevochten hebben. Politieke correctheid is een paradox, het maakt ze ziende blind en horende doof, ze graven hun eigen graf en betalen daar ook nog voor zonder het in de gaten te hebben. Maar misschien moet Zweden het grote voorbeeld van ondergang worden voor de rest van Europa.

Juliana op 14-11-2017 16:47

Beste Xander ik wil je hierbij bedanken voor je volhardende inzet vele waarhiedniewssites haken al af wegens geen reacties door het slijk te worden getrokken enkel negatieve reacties en geklaag geen donaties ook geen enkele euro en worden ontmoedigd om verder te doen precies of ze aan een dood paard trekken zie site langleveeuropa.nl een der recente artikels we krijgen het gewoon gratis maar denken niet altijd aan de persoon die al het werk doet ik wens je alle hulp en zegen toe van de Heer Jezus 

Dank Juliana voor uw waardering. Xandernieuws vraagt geen donaties en betaalt alle kosten voor het hebben en onderhouden van een website zelf. Mvg. Mod.

Tijgertje op 14-11-2017 17:05

Allah = Baal = de maangod uit de heidense, pre - islamitische natuurreligies, ook rituelen zoals de rondgang rond de kaába in Mekka maakten deel uit van deze heidense religies.

Ishmael , de stamvader van de arabieren, kreeg geen enkele belofte van JHWH, behalve dat zijn nakomelingen talrijk zouden zijn, maar Izaak, de stamvader der Joden kreeg o.a. de belofte dat uit zijn nakomelingschap de Messias, de koning der aarde zou voortkomen.

Frustrating ?? I bet! Speciaal voor satan uiteraard en that's why!~!!

Tom Hendrix op 14-11-2017 17:40

@Juliana: 16.47. uur. Daar sluit ik mij van harte bij aan, Juliana.

Anna op 14-11-2017 17:45

Naar aanleiding van dit artikel zou ik willen opmerken:

Wat heeft de satan toch een grote truken   doos vol met smerige streken.

Johannes op 14-11-2017 17:47

Het is toch opmerkelijk dat er in de media zoveel heisa over nepnieuws wordt gemaakt omdat..... het de democratie en rechtsorde ondermijnd. Maar de ongebreidelde migrantenstroom doet dit niet???

SEO op 14-11-2017 17:49

Zo vreemd niet. Het is u gister waarschijnlijk ontgaan, maar NL heeft na zijn munt, na zijn grenzen, na zijn wetgevende autoriteit, na zijn autonoom rechtssysteem, ook ongrondwettelijk zijn leger opgedoekt en in principe NATO opgezegd. Ons leger behoort nu aan de EU. Brussel kan vanaf 2015 onze militairen -- geen hoofdletters. Mod. de oorlog in sturen. We dienen nu niet meer te spreken van Nederland, maar van Neder-EU Provincie. Fascinerend dat -- dit heeft aangekaart.--

Geloof je niet? Lees: https://youtu.be/7wd6Npdw_x0 en

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5078157/EU-army-moves-step-closer-23-nations-sign-pact.html#comments

 

Maurits Dekker op 14-11-2017 17:52

Zweden is eigenlijk al opgegeven. De Zweden zijn zulke doorgeslagen 'Guttmenschen' dat ze zelf hun nek onder het islamitische kromzwaard zullen leggen om te boeten voor hun 'racisme'.

Overal in Europa heulen de links-extremisten samen met de islam. Ze zijn te dom om te beseffen dat ze hun eigen ondergang bewerkstelligen.  Op vrij korte termijn barst de burgeroorlog los, welke kennelijk door onze politici zeer wenselijk is, en zal de barbaarse islam in West-Europa vernietigd worden evenals hun 'linkse nuttige idioten'. 

Ramshoorn op 14-11-2017 17:57

Bedankt Xander, ik lees uw site al jaren. Tof!!! Nu reageer ik maar eens...

Wie Daniel 2, 7 en 12 goed gelezen heeft die is niet bang meer voor de Islam. Ze heeft haar langste tijd gehad. Jonge mensen in Iran en elders komen al lang in opstand tegen dat onmenselijke dictatoriale sharia-regiem!

Erger is dat pausen sinds 1986 een verbond heeft gesloten met islamitische leiders. Hij is bevriendt met hen en noemt moslims zijn broeders en toonde dat door de Koran te kussen met de uitspraak dat Koran ook het woord van God is.

Hoe kan dat nou? Koran leert toch dat God geen zoon heeft? Zowel Luther, Calvijn, Knox verkondigden in hun tijd al dat het Pausdom tot de anti-christ behoort. Velen weten niet dat de grootste moskee van EU in Rome staat niet ver van de St Peter.

Afschuwelijk was dat protestanten van 2017 stekeblind zijn voor de verhaaltjes van deze populaire paus Bergoglio. Op hervormingsdag 31 oktober werd de Reformatie in Wittenberg te grabbel gegooid. Hoe? Protestanten tekenden voor een valse eenheid met de Paus die ook nog eens een vriend is van de Islam. Onze kerkleiders PKN en Evangelisch, EO zijn misleiders.

Het goede nieuws is: Als de Joodse Messias Jeshua straks wederkomt in Jeruzalem dan zal er niet een kerk of moskee meer bestaan! Jeshua zal het ware geloof der Schriften Mattheus 5-7 weer herstellen zoals dat ook in het boek Handelingen verkondigd werd door de Joodse 12 Apostelen. Meer Details in Openbaring 7, 14, 16-19.

Lees vooral ook Zacharia 14 vers 9 en vers 16-20. Nog even geduld en dan voorgoed...Dag Rome en dag Mekka!!!

magicmate op 14-11-2017 18:12

Helaas slaapt het grootste deel van de bevolking en laten zich door de mainstream media brainwashen. De meesten ineresseert het niet eens of verklaren je voor gek als je ze de "andere" werkelijkheid voorhoudt . 

Komt de regering ook nog met het nieuws naar buiten dat ze het nepnieuws gevaarlijk vinden en willen uitbannen. Laat de regering via de mainstream media net  het meeste npnieuws verspreiden, hahaha.

Peter op 14-11-2017 18:16

Een enorme opluchting! Ik ben dus blijkbaar niet de enige die zwaar getikt kan zijn. Maar even alle gekheid op een stokje, voorzover dat met zulke krankzinnigheid mogelijk is, willen de linkse Zweden nou werkelijk hun land te gronde richten? Zijn ze blind?

Iron Maiden op 14-11-2017 18:20

En daarom moest en zou Zweden van Italië winnen. 

Een ander geluid op 14-11-2017 19:17

Een misselijkmakend initiatief van de "linkse kerk' in Zweden. De Zweedse sociaaldemocraten zijn nog een tikkie wereldvreemder dan onze PvdA, vergelijkbaar met de dwazen van GroenLinks in NL.

Zweden heeft momenteel een linkse minderheidsregering, dus rechts kan ieder onwelgevallig wetsvoorstel afschieten.

Ik geloof niet, dat er al snel een vlag "nieuwe stijl" wappert in Zweden. 

Ook in NL spelen de grote bedrijven en met name de multinationals een kwalijke rol in het ondermijnen van de Nederlandse - en westerse cultuur. Hema bijvoorbeeld, maar ook anderen. Zodra de rechts-populisten aan de macht komen, moeten ze het bedrijfsleven dwingen om bijvoorbeeld 10% allochtonen aan te nemen. Dan is het zo over met de liefde voor de massa-immigratie. VNO/NCW lobbyt niet voor niets bij de VVD om het onheil van verplichte quota af te wenden. Voorzitter Bernard Wientjes stond met zijn dikke kop weer helemaal vooraan om de migranten welkom te heten. Ze kiezen wel voor massa-immigratie, maar hebben geen stageplaatsen en banen voor allochtonen............. Hoe zou het komen ?

Tabris op 14-11-2017 19:32

Typisch islamitische leugenachtige redeneringen. De waarheid totaal omdraaien zoals een goede volgeling van Satan dat betaamt.

De leugens van de islamieten die ze gebruiken om Europa te onderwerpen kennen geen grenzen.

Het ergste is dat er westerse linkse goedmensen zijn die er, versterkt door de politieke corruptheid, nog in trappen ook.

De islamieten zijn niet het probleem, die doen wat ze opgedragen zijn om te doen. Dat is het westen te koloniseren en islamitiesch te maken.En ze doen het op een hele geraffineerde manier, waar het westen geen antwoord op heeft.

Het probleem zijn de naieve westerlingen die het allemaal maar laten begaan en op partijen stemmen die het probleem met de islam niet willen zien, laat staan aanpakken.

Boontje komt om zijn loontje, en dat zal niet meer lang duren...Op dat moment krijg je het ware gezicht van de islam te zien. En dat zal geen vrede of mededogen zijn, maar een keiharde uitroeing van ongelovigen.

Je moest eens weten hoeveel innerlijke haat de gemiddelde moslim al tegen het westen opgebouwd heeft. Waar denk je dat die rellen en vernielingen zo spontaan vandaan komen? Denk je niet dat ze nu de sterkte en vastberadenheid van de politie aan het testen zijn? Waarom worden er no-go zones opgezet waar de politie niet kan controleren of er wapens opgeslagen worden? Dit zijn allemaal repetities voor het grote moment.

caso op 14-11-2017 19:44

Men heeft bij calamiteiten in het MO geen problemen met het rode kruis aan hulp uiteraard, we kennen elkaar weer.

Tom Hendrix op 14-11-2017 19:49

@Ramshoorn: 17.52. uur. Daar zeg ik van harte Amen op. Geheel met U eens.

Infidel4U op 14-11-2017 20:12

De faciliteerders van de islam en de cultuurnihilisten zijn gevaarlijker dan de islam zelf. Zij geven de islam alle ruimte om de Westerse beschaving te vernietigen.

Kim op 14-11-2017 20:42

Zweden verraadt ons continent. Dat moet gestopt worden. Het kan niet zo zijn dat wij Nederlander niets meer te zeggen hebben  maar daar lijkt het wel op en andere landen die alleen met z'n eigen besognes bezig zijn maar uiteindelijk is het een zwarte olievlek die over onze contreien wordt uitgesmeerd en vluchten naar een land in de eu heeft geen zin, heel Eu wordt ingenomen en zo snel mogelijk want Soros was weer op onze kosten in Brussel, Zweden moet zich diep diep schamen om zo'n nep idiote achterlijke ingeslagen haatdragende ideolegie te omarmen en alles toestaan wat die hufters eisen , maar daarmee ook ons bedreigen want alle grenzen zijn open,  het zal nog zwaar weer worden.

vijgeboom op 14-11-2017 21:12

Emancipatie en democratie zijn onder meer de oorzaak van de huidige toestand in West europa en het word erger en erger. Persoonlijk vind ik een burka best leuk staan ondanks dat het bijbels niet hoeft. Maar Christelijke vrouwen moeten eens goed lezen in het NT beteffende hoofdbedekking want het schort er zo her en der wel aan in de bijeenkomsten. En trouwens, het woordje kerk komt niet in de bijbel voor, de kerk met haar immorele toren is iets slechts, de toren dient als mannelijk geslachtsdeel namelijk. Houd het dak lekker plat tijdens bijeenkomsten! Al die aftakkingen in het Christendom is niet iets om trots op te zijn. In Nederland is er geen of nauwelijks nog een Christelijke eenheid, we hebben wel veel "naam" Christenen. 

Blauwvoet op 14-11-2017 21:22

Voor zover ik weet is de betekenis in de Heraldiek van kruisende lijnen op een vlag een verwijzing van kruising van wegen, en dus niet van kruisiging. Een kruising getekend met golvende lijnen betekend een samenloop van waterwegen. En een blauwe achtergrond op de vlag is een land omgeven door water, dus een eiland of schiereiland zoals Engeland en Zweden.

mientjei op 14-11-2017 22:16

@Vijgenboom 21.12  ik krijg de indruk dat je niet weet wat een burka is, het  is n.m. niet een hoofddoek maar zo n 

tent met ogen, dit kan geen mens ter wereld leuk vinden staan. Ook jou opmerking over kerktorens slaat nergens op

vind ik en ik hoop velen met mij

mientjei op 15-11-2017 00:29

Vorig bericht    jouw moet met w er achter   ben streng opgevoed met spelling  , love all christians , judes,  love you all , 

marieke op 15-11-2017 06:39

@ blauwvoet: er zijn nog landen met een kruising : griekenland, noorwegen, ijsland... kan zweden niet gewoon de ikea kleuren naast elkaar, half om half kiezen? zonder kruisen noch manen noch sterren. iedereen kent ikea, niet? gedaan met religieuze naijver.  en zwitserland? hoe moet het daar mee? beter zwijen... ik zou ze nog op gedachten brengen.

Shadow1100 op 15-11-2017 08:37

druppeltje voor druppeltje...........

hendriikje op 15-11-2017 09:29

De linkse "Zweden" zijn gevaarlijke culturele Gekken geworden. Dit is de waanzin voorbij.

Ramshoorn op 15-11-2017 10:54

@Tom Hendrix. Bedankt voor uw reactie. Nog even verder duidelijk maken over paus Paulus VI, hij was de man die toestemming gaf tot bouw van grote moskee in Rome. Eigenlijk begon de toenadering van pausen tot andere godsdiensten tijdens het Tweede Vaticaans Concilie in 1962-1963.

Hier meer details: https://www.volkskrant.nl/archief/hoofdstad-van-het-katholicisme-krijgt-grootse-moskee-in-europa~a388382/

http://www.katholiekforum.net/2017/07/04/rome-islamiseert-in-de-hoofdstad-van-het-katholicisme-staat-ook-de-grootste-moskee-van-europa/

Met De Yom Kippoer oorlog die Israël won van 1973 zette de Arabieren van het M-O de VS en EU het mes op de keel: Jullie laten voortaan Arabieren toe in jullie landen [als vijfde kolonne] of we sluiten de Oliekraan. Weet u nog van de autoloze zondagen en een radeloze Den Uyl en Ned. Regeting. Vanaf toen kwamen moslims massaal ons land binnen en mochten zij hier hun moskeeën en scholen gaan bouwen. Islamisering is niet meer te stoppen Totdat de Joodse Messias in Jeruzalem verschijnt om orde op zaken te stellen. Details Zacharia 14:9, Jesaja 60, Openbaring 14 en 19.

Helaas...KRO - NCRV - EO zijn nu allemaal spreekbuizen geworden van de Argentijnse jezuietische paus Bergoglio die een vriend van de Islam is, moslims zijn broeders noemt, die de Koran kust hoewel daarin geschreven staat dat God geen Zoon heeft. Hij vergist zich!!! Zie Psalm 2.

Al op 6 oktober 2012 ging de verdeelde PKN en Evangelische Gemeenten overstag op het Malieveld in Den Haag richting RKK en Islam. Een meewarige vertoning. Nederland is allang geen christelijk land meer. Waaruit dat bleek? In 2014 verdween ook de Statenbijbel 1637 uit de Tweede Kamer en kregen we een moslima Kamervoorzitter. Psalm 79 en 83 geven treffend weer wat de positie van Israël en Bijbelgetrouwe gelovigen is. En wat was de reactie van het CDA -CU - SGP op dat besluit???

Gelukkig hebben wij een Levende God, de God van Israël die Ziet en Hoort! Hij heeft het Eerste en Laatste Woord. Openbaring 1 en Gezang 1 van Liedboek der Kerken. Openbaring 16-22.

Qromwel op 15-11-2017 11:03

Maurits Dekker op 14-11-2017 17:52: Zweden heeft wel Italië uitgeschakeld voor het WK in 2018 (in Rusland!!) Hopelijk wakkert eventueel succes daar het nationalisme aan.

Josef op 15-11-2017 12:06

Beste mensen, teken deze petitie tegen de zieke islam eisen.

Prime Minister of Sweden, Stefan Löfven: Please consider changing offensive national flaghttps://secure.avaaz.org/en/petition/Prime_Minister_of_Sweden_Stefan_Lofven_To_the_Swedish_government_Please_consider_changing_offensive_national_flag/?coKfBhb

vijgeboom op 15-11-2017 12:47

@ mienjei

persoonlijk vind ik een burka best wel leuk en heb ik er niks op tegen, liever burka dan vrouwen die etreem bloot lopen, en dan denk ik uit maatschappijk belang

alleen bijbels gezien hoeft een vrouw geen burka, maar ik heb er persoonlijk niks op tegen en dat mag ik vinden

en hoezo ou mijn opmerking van die kerktorens nergens op slaan ? Je weet toch zelf wel dat het woordje kerk al niet eens in de bijbel staat ?De bijbel heeft het over samenkomsten , maar ja.....de mensen hebben er zon puinhoop van gemaakt en aarvoor de bijbel misbruikt. 

Of kan iemand hier mij vertellen waar het woordje kerk in de bijbel staat ?

Daniel op 15-11-2017 12:56

Dom gehersenspoeld volk met sluwe leiders als uitvoerders van de occulte agenda. Slechtst mogelijke combinatie.

mientjei op 15-11-2017 15:58

@Vijgenboom persoonlijk voel ik me bijzonder onprettig als ik iemands gezicht niet kan zien, ben me een keer rotgeschrokken

 

In de hema toen ik opkeek en zo n "gezicht" naast me zag,  dat de vrouw zich wel vaak iets netter mag kleden ben ik wel met je eens. Verder hebben ze het in de Bijbel wel over tempels als gebedshuizen, en wat betreft die torens vind ik ze totaal niet lijken op het door jou genoemde, het zijn ook navigatie punten, toen er nog geen tomtom was weet je wel. Ook wilde men zijn geloof met trots tonen en daar is niets mis mee

Marcus op 15-11-2017 17:44

Het zijn niet de moslims die tegen het kruis op de Zweedse vlag zijn!

Anna op 15-11-2017 17:55

Ramshoorn :       Wat u betoogt  is helemaal waar. Maar wat mij steeds verbaast is dat mensen ook Christenen het grote geheel niet ( kunnen of willen ) zien..... de kerk en het Christendom zijn navelstaarders geworden...... het geloof in God is verworden tot een bijzaak het is meer en meer ; je naaste liefhebben en lief zijn voor elkaar geworden.........maar dat God een jaloers God is die op Zijn eer gesteld is en om het dienen en eren van hemzelf vraagt, wordt gemaakshalve vergeten...... Jezus zegt het zelf God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf..........Om van de oorsprong van ons geloof in Gods verbonds  volk Israël nog maar niet te spreken......... want dan komt zelf bij Christenen  het religieus antisemitisme naar boven..... 

Wat  u in het laatste stukje schrijft is de wederopstanding van de islam... het is een puur religieuze oorlog die al jaren woed.....  ten tijde van Joop den Uijl is dit inderdaad al begonnen........ Immigratie / islamisatie in ruil voor olie..... dit is immers de opdracht van Mohammed...... En sinds 9/11 is het intercontinentaal in een stroom versnelling terecht gekomen... En de paus..... die heult mee het lijkt wel alsof hij de eigen RK principes uitverkoopt aan de duivel..... .

Het staat onomstotelijk vast dat de Bijbelse profetieën in deze tijd volop in vervulling gaan.... maar zelfs Christenen zien niet dat het om de komst van de Messias in Jeruzalem gaat..... In Israël zien de rabbijnen de kerk, en dan de RK kerk ( want al onze denominaties kennen ze  daar niet) als Edom ..... En als je nu naar de RK kerk ( met zijn leider) kijkt begin ik te geloven dat ze gelijk hebben.....  En de profetieën over Edom die nog in vervulling moeten gaan zijn niet mis  te verstaan....En dan moet ik glimlachen bij uw uitspraak ! dag Mekka!!! dag Rome..!!!!! Want dat zal er eenmaal van komen..... want van uit Jeruzalem zal de Thora uitgaan.... en Hij ( de Messias) zal op de troon van Zijn vader David zitten , zoals beloofd aan zijn moeder Maria...... en Hij  zal met een ijzeren roede vanuit Jeruzalem regeren.....  God laat nooit varen wat zijn Hand eenmaal begonnen is ( dat was een volmaakte schepping en volmaakte mensen ) dus zie ik uit naar de nieuwe hemele en de nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal. Shalom...... 

mientjei op 15-11-2017 19:05

@Marcus 17.44 hoe weet je dit zo zeker? In die linkse partijen zitten ook modlims. En daarbij komt nog het feit

dat als er geen moslims in Zweden zouden wonen / zouden bestaan er geen mens op,dit idee gekomen zou zijn

Drossaard op 16-11-2017 03:31

De petitie is gestart door ene Elsa N. uit Engeland. Zou dat niet gewoon een overfanatieke bekeerlinge kunnen zijn die zich in een extreem clubje wil binnenlikken? 

@Vijgeboom, meer dan honderd keer staat het woord 'church' in de KingJames Bible. Jij leest zeker alleen een protestantse Nederlandse Bijbelvertaling waar gemeente of samenkomst gebruikt wordt. Misschien wel het belangrijkste vers dienaangaande is Mat.16:18. Als je erover door wilt praten dan beter op het geloofsforum. Hier leidt het af van het onderwerp; islamisering van Zweden.

Erasmus op 16-11-2017 10:51

vijgeboom op 15-11-2017 12:47

In deze discussie wordt het woord "kerk", verschillende keren gebruikt, maar "kerk" heeft 

twee betekenissen d.w.z tastbaar of ontastbaar: 

 

"Onze kerkleiders" (dus leiders v.d. kerkorganisaties)

"een kerk of moskee" (dus kerkgebouw)

"linkse kerk in Zweden"

"Liedboek der Kerken"

 

Vijgeboom vraagt:

"...iemand hier mij vertellen waar het woordje kerk in de bijbel staat..."

Kunt U mij vertellen welke betekenis van "kerk" U bedoelt?

 

Indien de ontastbare betekenis, dus zeg, stroming, godsdienstoefening,kerkgenootschap, e.d.

dan is het nederlands woord in de Bijbel (N.T.) "gemeente". Het staat wel in de Bijbel +-110 

keer!

"Gemeente" betekent vereniging of gemeenschap.

In het N.Testament, in de oorspronkelijke (griekse) text wordt het woord "Ecclesia" (gr. 

 

Ἐκκλησία) gebruikt. 

"Ec-clesia" komt uit de woorden "Uit"-"nodigen", dus het is de gemmeenschap der uigenodigde 

mensen.

 

Indien U met "kerk" een tastbaar Christelijk(!) kerkgebouw of tempel bedoelt, dan kunt U dat 

 

in het N.T. Niet vinden, want het N.T. gaat over de allereerste christenen die nog geen eigen 

kerkgebouwen hadden!

De eerste liturgieen e.d. werden b.v. in prive huizen gehouden.

A propos, het woord "kerk" als tastbaar kerkebouw heeft de volgende etymologie en 

 

geschiedenis tot de bron:

kerknederlands

kirkschots (uitgesproken "kerk")

kircheduits

kirkkofins

kirkkonfins, 3de naamval

kyriakon grieks, betekent gebouw des Heren, uit het woord

Kyrios,Kyrie, Κύριος = Heer (vgl. Kyrie eleison)

In de eerste georganiseerde christelijke gemeenschappen, was "Kyriakon" het gebouw "des Heren".   

De Bjibel gebruikt altijd precieze taal.

Ramshoorn op 16-11-2017 11:06

Anna, bedankt voor uw bemoedigende reactie en inzicht. 

Ik kan slechts glimlachen, de spot drijven om de kop boven dit artikel: Linkse petitie om ‘racistische’ kruis in Zweedse vlag te vervangen door islamitische maan! 

Wij weten wat de wijze Salomo over Links schreef…Prediker 10:2...De geest van de wijze richt zich naar Rechts, maar de geest van de dwaas naar links!!!

Anna, Blijf trouw aan de woorden van Mozes, Bijbelse Profeten, Jeshua en de Apostelen. He shall reign for ever and ever! Openbaring 14 en 19. 

JeshuaHaMasjiach sprak zijn oordeel reeds uit over Rome, Mekka, VN, EU die samenspannen tegen de Here God en zijn Gezalfde [Psalm 2]  in Openbaring 16 en 20. Er komt een nieuwe hemel en aarde waarop Gerechtigheid woont. Nog even geduld! 2 Petrus 2 en 3.

Jeroen op 17-11-2017 20:30

Hahahaha, zo da's een goeie.. maar eh.. op iets serieuzere toon, geloof niet alles wat er over Zweden wordt gezegd in het buitenland(lees buiten Zweden). ;)Op z'n Zweeds: aldrig i livet ska detta ske (Nooit in z'n leven dat dit zal gebeuren)En dan het op links gooien, tuurlijk weer de rooie zwart maken.. ;)En men gelooft het ook nog? tss, tss, tss...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl