Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

ISIS kondigt op het darknet aanslagen tijdens kerst in Europa aan

Duitsers arresteren 6 Syrische asielzoekers die aanslag op kerstmarkt Essen planden – ISIS dreigt tevens opnieuw met aanslagen op het Vaticaan en christenen

De ‘digitale’ geheime dienst Blackops Cyber heeft op het darknet, wat vooral gebruikt wordt door criminelen, beelden en berichten onderschept die erop wijzen dat de islamitische terreurbeweging ISIS rond de kerst nieuwe aanslagen in Europa gaat plegen. De jihadisten dreigen tevens opnieuw met aanslagen op het Vaticaan, de paus, en christenen in het algemeen.

Op een van de beelden is een donkerbruine figuur met capuchon te zien, die over een knielende kerstman gebogen staat. Begeleidende tekst in Engels, Frans en Duits: ‘Spoedig, tijdens jullie feestdagen.’ Op de achtergrond is een winkelcentrum in de Regent’s Street in Londen te zien.

Blackops Cyber wilde niet meedelen hoe ze de foto van het ‘Army of Mujahideen’ precies hebben onderschept, behalve dat deze afkomstig is uit een ISIS chat op het darknet, en afkomstig is van ene dr. Almani. Die heeft dezelfde naam als een inmiddels verboden profiel van een moslim op Twitter.

Diverse inlichtingendiensten hebben het afgelopen jaar bevestigd dat er naar schatting inmiddels enkele tienduizenden jihadisten vermomd als vluchteling in Europa zijn, waarvan vele duizenden (potentiële) terroristen. Eind vorig jaar riep ISIS moslims in Europa op om Europese kerstmarkten in ‘bloedige slachtvelden’ te veranderen.

6 Syrische asielzoekers gearresteerd, planden aanslag op kerstmarkt Essen

In diverse Duitse steden zijn gisteren 6 vermoedelijke ISIS leden gearresteerd die volgens de Hessische Rundfunk een aanslag op de kerstmarkt in Essen hadden gepland. De mannen zijn tussen de 20 en 28 jaar oud en verblijven sinds 2014 en 2015 als ‘Syrische asielzoeker’ in Duitsland. De New York Times bericht dat de zes moslims wapens en explosieven in hun bezit hadden. (2)

Vorig jaar reed op 19 december de Tunesiër Amis Amri met een gestolen vrachtwagen een kerstmarkt in Berlijn overhoop, waarbij 12 doden en 56 gewonden vielen. Kort voor zijn terroristische daad had Amri een video gemaakt waarin hij trouw zwoor aan ISIS. Amri was enkele jaren daarvoor uitgezet door Italië, maar weer teruggenomen omdat dat land hem weigerde.

Ook Vaticaan, de paus en christenen bedreigd met aanslag

IS heeft ook het Vaticaan opnieuw met een aanslag bedreigd. Op een website van de islamisten werd een propaganda foto geplaatst van een moslim die met een auto op hoge snelheid op de Sint-Pietersbasiliek afrijdt. Enkele dagen later verscheen een plakkaat waarop alle ‘kruisdragers’ (christenen) worden bedreigd, en een onthoofde paus Franciscus is te zien: (3)

 


Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Journalistenwatch

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.
Reacties

SEO op 22-11-2017 14:35

Islamverbod en Nexit, svp!

willy op 22-11-2017 14:37

Daar kijk ik niet meer van op . Gisteren was president Assad op bezoek bij president Poetin daar verklaarde hij dat Isis in Syrie bijna verslagen is maar dat er nog steeds cellen aanwezig zijn die aanslagen zullen plegen, verder verklaarde hij dat Isis nu een wereldwijd probleem is geworden door de schuld van europa en de VS en gelijk had hij. In Duitsland zijn de voorbij week en deze week al tientallen gevat Syriers dan die aanslagen wilde plegen,verder word alles vakkundig uit het nieuws gehouden door een loge die nog meer vluchtelingen wil toelaten. Zo zal voor volgend jaar Belgie enkele honderden Syriers laten overvliegen van vluchtelingenkampen naar Belgie begrijpe wie kan. Het Vaticaan spreekt over de nieuwe mens de vermenging van Europeanen met niet Europeanen,in de bijbel spreekt men ook over een nieuwe mens maar dan bedoelt Paulus iets heel anders lees de Efezebrief maar . Dus het wordt zeker een warme kerstmis en een explosief jaareinde ! Shalom

Drossaard op 22-11-2017 15:07

Vergeet niet dat iedere gematigde, aangepaste en gezellige islamiet door tegenslag of frustratie over wat dan ook in een handomdraai kan veranderen in een daesh-strijder. Daar is immers weinig voor nodig. Je koopt ergens een is-vlaggetje, neemt een youtube-filmpje op en rijdt met je auto in op een groepje mensen. Alleen al op basis van de reeds gepleegde aanslagen zeg ik met SEO: islamverbod. Maar het liefst Europawijd. Dus geen nexit.

cefas op 22-11-2017 15:58

Islamitisch barbarendom poogt weer toe te slaan. Hebben we nou nog steeds niet door dat het een haatreligie is. En maar pamperen en gedogen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en zo leveren onze overheid en politici ons over aan dit barbarendom.

Pier op 22-11-2017 16:46

Dat de satanische isis-bende het op de paus heeft voorzien, is het bewijs dat de paus niet 'de valse profeet' is, zoals sommigen denken. 

phantoom op 22-11-2017 16:49

de paus heeft in ieder geval de Zwitserse Garde . 

Infidel4U op 22-11-2017 17:03

Ik zou me drukker maken over de dingen die IS niét op het internet rondbazuint... Profileer iedere moslim die je tegenkomt en kijk vooral uit voor de 'bekeerlingen'. Die zijn het gevaarlijkst. En vergeet ook vooral de nuttige idioten van regressief links niet.....

SEO op 22-11-2017 17:46

@Cefas. Islam is géén haatreligie. Het is een Horror religie dat overal de Horror van Sharia Law wil invoeren.

Tom Hendrix op 22-11-2017 18:52

De islam is een wrede ideologie, verpakt in een religieus sausje. De islam is in tegenspraak met de democratie.

De islam ontkent de trias politica, geformuleerd door Montesqieu, en de kenmerken zijn:

1. Scheiding van Kerk en Staat,

2. Onafhankelijke rechtspraak,

3. Vrijheid van overtuiging c.q. meningsuiting.

De islam erkent al deze kenmerken niet, dus de islam is anti-democratisch.

Maar buiten de PVV en de SGP, vinden de dwaallichten in onze Tweede Kamer, dat er geen probleem is. Tja, die wind zaait, zal storm oogsten.

Wim op 22-11-2017 19:24

Ben ook niet meer verwonderd in welke wereld nu zijn terecht gekomen, en weet ook hoe het begonnen is en gecreëerd is, maar verklaar er ook niks meer over. Wegens de waarheid verborgen moet blijven en voordien al verslag over geschreven, maar niet vrij is geven en niet opnieuw poging ga doen. Het moet geheim blijven, en dit is het werkelijk resultaat i.v.m het terorrisme wel verschrikelijk en onvoorstelbaar gecreërde situatie is ontwikkeld. Hierdoor worden er nu omschuldige burgers wereldwijd voor onvoorstelbare voor vele jaren met geconfronteerd  blijven. Omdat de negatieve geest uit de fles is gelaten, met ernstige blijvende gevolgen en nog vele jaren met geconfronteerd blijven. Stel mij wel de vraag of het met opzet is gebeurt en vermoed van niet, maar zie wel de dramatiche gevolgen ervan en dit zal niet zo maar verdwijnen.

Het virus verspreid zich verder dat nog heel veel ellende aan onschuldige slachtoffers wil maken, is wel bekend. De vraag is of het niet verder zal excaleren en de burgers het blijven toleren is de moeilijkste opdracht en het onder controle te kunnen blijven houden, is nog maar de vraag. Heb in het vorige bericht al op gewezen, om niet in de veraderlijke val te lopen. Wegens het gevaar mom  enteel gelukkig nog wel min of meer onder controle is, maar met Kermis en eindejaar wel degelijk het grootste gevaar wel degelijk aanwezig is. Op de lafhartige zwakke momenten te willen moorden uit wellust en vraak wil nemen voor wie. Voor hun heilig geloof van de Koran totaal niet vertegen woordigd, maar op deze waarde wil laten gelden, die totaal niets met geloofswaarde te maken heeft. Het heeft volledig met vraak te maken, van wat vooraf is gebeurt is, maar heel weinige van op de hoogte zijn en tot hoever dit leid, is nu wel bekent, maar niet de oorzaak.

FinalCountDown op 22-11-2017 19:59

Waarom zouden ze een aanslag plegen op het Vaticaan...?  Daar zitten al lang geen christenen meer.

pluto op 22-11-2017 20:08

Grapperhaus kwam de afgelopen dagen onder vuur van onder meer de PVV. Geert Wilders vindt Grapperhaus ongeschikt als minister van Justitie, omdat hij eerder in een persoonlijke blog heeft geschreven dat jihadisten niet het staatsburgerschap moet worden ontnomen. ‘Integendeel, je moet ze laten terugkomen,’ schreef Grapperhaus. Volgens hem zouden ze dan in Nederland hun verantwoording moeten afleggen.

Oude Duitser op 22-11-2017 20:32

De Syriers  zijn weer frij. Geen voldoende verdenking. Volgens de krant Die Welt was de politie en beetje nerveus.

Wij geloven dat nu of niet.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article170865414/Warum-die-terrorverdaechtigen-Syrer-doch-wieder-freikommen.html

Qvic op 22-11-2017 20:42

Alle zogenaamde verijdelingen van mogelijke aanslag plegers, wat in de reguliere media verkondigd wordt is altijd fake nieuws. Want hun zogenaamde geplande aanslag is door niets en niemand te controleren. Zouden de veiligheiddiensten willekeurig enkele moslims oppakken en als daders aanwijzen, dan gelooft bijna iedereen dat. Dus wat is waar en wat is vals nieuws. Het wordt veelal gebruikt als een schijn veiligheidsgevoel voor de autochtonen bevolkingen, van zie onze veiligheidsdiensten bewaken ons en dat wij als bevolking nergens bang voor behoeven te zijn. Maar schijn bedriegt, want door dit soort (fake)nieuws wordt er telkens weer een stukje vrijheid van de burgers afgenomen door de politiek en de media. Want zo zullen er steeds minder mensen naar kerstmarkten gaan en voor dat wij het echt beseffen zullen kerstmarkten tot het verleden behoren. Zo als nu met die grote betonblokken rondom een kerstmarkt staan, die enkel maar een schijn veiligheidsgevoel geven voor de bezoekers en de marktkramers. Want die grote betonblokken hebben zij bij Dekra Duitsland getest met vrachtwagens en die vrachtwagens (een bakwagen) hadden er niet veel moeite mee, om ze aan de kant te schuiven, zonder dat zij veel snelheid er door verloren. De grote kerstbomen bij de gemeente huizen worden ook steeds meer afgeschaft onder het mom van het niet willen krenken van moslims. Dit zijn vooral de linkse gemeentes die zich zelf islamiseren en zo hun eigen (christelijke) autochtonen achterban verraden. Zo gaat er telkens meer terrein verloren van onze kerstfeest, totdat er enkel nog de feestlichtjes over zijn gebleven en die zullen dan ook langzamerhand steeds minder en minder worden en dan is het gehele kerstmis geschiedenis geworden en dan zullen we ook de twee feestdagen moeten inleveren bij onze werkgevers. 

Wat betreft IS of wat er mee door moet gaan, want IS zelf is verslagen in Syrië en wie verkondigd telkens die zogenaamde IS propaganda ? Het is telkens de reguliere media, die ook telkens nieuws verzint of zonder iets te checken overneemt van andere fantaserende nieuwszenders, zoals de Amerikaanse CCN. Het lijkt net alsof de IS zijn eigen PR heeft om elke handeling die zij doen wereldkundig te maken.

HE op 22-11-2017 21:23

Kijk ook uit voor "moslims met blauwe ogen"

cor1954 op 22-11-2017 23:46

Oog om oog tand om tand. Ik zou het wel weten

Bundy op 22-11-2017 23:51

Alle lezers mogen hun ervaringen of klachten aangaande de multikul nu invullen en opsturen :

https://www.rutte3discrimineert.nl/

cefas op 23-11-2017 00:04

Alle Syriers kunnen nu weer terug (zeker de Islamitische) omdat IS verslagen is, dan kunnen ze hun eigen land weer opbouwen wat door hun eigen orthodoxe geloofsgenoten vernietigd is. Hoeven ze ook niet meer op de zak van de Nederlandse belastingbetaler te teren.

Mark S. op 23-11-2017 00:10

Een religie die de vurige wens heeft om zoveel mogelijk Christenen te vermoorden is geen religie van God maar van de Duivel.

Mark S. op 23-11-2017 00:31

Toch wel gek eigenlijk als je bedenkt dat een van de allereerste taken van een overheid is de eigen bevolking te beschermen tegen gevaar uit het buitenland. Maar het tegenovergestelde gebeurd juist, we worden expres blootgesteld aan het gevaar dat van buiten naar binnen wordt gehaald.

De overheid handelt dus in strijd met de voornaamste taak die zij heeft. Hiermee disqualificeerd de overheid zichzelf in de meest maximale mate die maar mogelijk is.

De overheid probeert dit hoogverraad te maskeren door zelf nepnieuws en propaganda te verspreiden.

Hoe lang kan dat zo blijven voortgaan?

Wel lang maar niet eindeloos.

Het is te hopen dat die figuren zoals Mark Rutte, Pechtold etc. nog eens voor een tribunaal komen te staan en tot levenslang worden veroordeeld.

Darko op 23-11-2017 01:29

Die 6 verdachten lopen inmiddels weer vrij rond wegens gebrek aan bewijs....

ieznogoedh op 23-11-2017 02:52

Diverse inlichtingendiensten hebben het afgelopen jaar bevestigd dat er naar schatting inmiddels enkele tienduizenden jihadisten vermomd als vluchteling in Europa zijn, waarvan vele duizenden (potentiële) terroristen.

Dat mag zo zijn, maar we kunnen hierdoor echt niet alle mislimische vluchtelingen weer Europa uitsturen. Dat kan echt niet. Dat is onmenselijk. hahaha

Telkens weer verbaas ik me over mensen die vinden dat "echte" vluchtelingen wel geholpen moeten worden. Dat waardeer ik dan zo ongeveer net zoals de blinde vinken die met borden 'refugees welcome' op het station staan.

Hoeveel echte vluchtelingen komen er nu eigenlijk in Europa aan? Niet een! Allemaal, maar dan ook echt allemaal willen ze graag een beter leven. Hoe begrijpelijk dat ook is, dat betere leven moeten ze echter zelf in hun eigen land opbouwen, maar niet in Europa.

De religie van vrede en verrijking hoort niet in Europa thuis en hun aanhangers evenmin. Die religie immers, brengt niets dan ellende. Ellende in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

bozeoudeman op 23-11-2017 09:28

Ik ben geen christen en geloof niet in god. Waar ik wel in geloof, anders zou ik een idioot zijn, zijn de vele voorspellingen die door allerlei mensen zijn  gedaan. Als ik zie wat er gebeurt, zie ik die vandaag uitkomen. Een meute kwaadaardige mensen die de wereld overspoelt om een kwaadaardige religie tot hoofdreligie te promoveren. Ik zie een paus, die de paus niet is, en die onder controle van het grote (olie)geld zijn kerk het ravijn induwt. Ik zie een massa verblinde linkse idealisten zonder nadenken mensvijandige miljardairs volgen als zijnde de Messias. Ik zie politici die de naam de politieke Bonnie en Clyde waardig zijn de wereld met hun hebzucht en haat bestoken en bestelen.  Ik zie nog veel meer,maar laat het hier maar bij. Wat kan ik nu nog? Ik geloof nog steeds niet in een superwezen, maar geef toe dat ik dit eigenlijk zou moeten doen als ik naar het uitkomen van al die voorspellingen kijk: de hel wacht de wereld en ook dat was voorspelt. Alles is omgekeerd, arme mensen zijn de schuld en moeten hun  bekken  houden terwijl miljardairs als filantropen op het schild worden gehesen.  Alle psychiatrische inrichtingen lijken hun meest gestoorde bewoners op de maatschappij te hebben losgelaten: Merkel, Obama, Clinton, Marcron, Juncker, Timmermans, Rutte, Pechtold, Roemer en noem ze allemaal maar op, Dit naast de hypocriete dwepers en meelopers als Klaver, Asscher, Cohen, Halsema en ook hier is de lijst lang. Deze dwazen hebben nooit de les geleerd die Teheran heet. Ik zie alles zeer somber in, heb mij een tijdlang verzet maar zie met de terugkeer van oplichters en bedriegers in de politiek dat het zinloos is. Het is tijd -en energieverspilling om je te verzetten tegen een tijdgeest die negatief en destructief is. Misschien hebben jullie gelijk en eigenlijk wou ik dat ik in dat superwezen geloven kon, dan wist ik wat jullie denken te weten, dat uiteindelijk alle kwaadaardige mensen aan het kortste eind trekken.  En laat nu juist dat de reden zijn waarom ik niet geloof. Dat is te simpel en heeft eeuwenlang geleid tot het feit dat kwaadaardige mensen hun gang gingen en gaan. 

JP op 23-11-2017 09:54

@Pier op 22-1102017 16:46

Dat de satanische isis-bende het op de paus heeft voorzien,is het bewijs dat de paus niet 'de valse profeet' is, zoals sommigen denken.

Dat kan zo zijn, maar dat maakt de man er niet minder slecht om.

Grietje op 23-11-2017 11:19

Bundy op 22-11-2017 23:51 Zeer goed dat je dit onder de aandacht brengt. Ik heb dit ook een paar dagen geleden gedaan. Hartelijke groet van Grietje.

Grietje op 23-11-2017 11:40

Dit is wat het overgrote deel van het Nederlandsevolk wil:

https://nos.nl/artikel/2204181-energierekening-komende-jaren-verder-omhoog.html

Zichzelf verarmen, terwijl vreemden zich op kosten van henzelf verrijken.

Wat een dwaas, ziek volk (Dit geldt vanzelfsprekend niet voor iedereen!)

Daniel op 23-11-2017 12:10

Zie met name punt 20 uit de 21 doelen van het committee van 300: http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml aangaande wereldwijd terrorisme. Gefinancieerd en opgezet door de agentur (VS, VK, israel). Deze zijn het probleem. ISIS is slechts een verschijnsel. 

Grietje op 23-11-2017 12:41

@ cefas op 23-11-2017 00:04. Je hebt gelijk. Vroeger was het zo dat als de reden tot vlucht vervallen was, men terug gestuurd KON worden naar eigen land. Dat gebeurde ook in het verleden nauwelijks. Nu zullen ze allen blijven en gesteund door de overheden op onze kosten blijven teren, omdat het immers de bedoeling is om Europa in samenwerking met de Middellandse Zee Unie te islamiseren. Voor een islamiet is zoiets een geweldige overwinning op de ongelovigen, een geschenk van allah en een aansporing om onze cultuur des te meer te vernietigen en al die 'oneglovigen' deze te meer te onderwerpen. Dus letterlijk stank als dank.

Marieke op 23-11-2017 14:12

Isis ziet de paus en het vatikaan als vertegenwoordigers van het christendom in het algemeen. Rome plat is voor hen symbolisch de overwinning op alle christenen, zoals het witte huis en pentagon de VS voorstelt. 

Grietje op 23-11-2017 14:18

@ bozeoudeman op 23-11-2017 09:28 Wat ik waardeer is dat je een nadenkend mens bent. Ik zou heel wat kunnen schrijven op jouw tekst waaruit blijkt dat ik het met je eens ben en begrip heb voor jouw gevoelens. Twee regesl licht ik er uit: "Ik zie alles zeer somber in, heb mij een tijdlang verzet maar zie met de terugkeer van oplichters en bedriegers in de politiek dat het zinloos is. Het is tijd -en energieverspilling om je te verzetten tegen een tijdgeest die negatief en destructief is." Dat zou ik zelf geschreven kunnen hebben. Ook ik heb mij jaren-, jaren- en jarenlang druk gemaakt in allerlei pogingen om mensen op te roepen een (politieke) beweging op te zetten. Het zal wel aan mij liggen dat het nooit gelukt is, of dat ik geen geld heb of meer en beter: dat dit voor mij van Hogerhand werd geblokkeerd. En van dit laatste ben ik a.g.v. meerdere redenen de laatste jaren overtuigd geraakt.

Je schrijft dat je niet een Christen bent noch in God gelooft (dit laatste woord schrijf in i.t.t. met jouw nu opzettelijk met een aanvangshoofdletter). Ach... blijf meelezen en jouw mening geven. Groet van Grietje.

Tom Hendrix op 23-11-2017 14:23

@bozeoudeman: 09.28. uur. Beste bozeoudeman, ik ben het helemaal met U eens. En dat zeg ik als volgeling van het christendom.

Michaël ;-{> op 23-11-2017 15:24

@ Pier op 22-11-2017 16:46

''Dat de satanische isis-bende het op de paus heeft voorzien, is het bewijs dat de paus niet 'de valse profeet' is, zoals sommigen denken.''

Daarom geeft de Bijbel ‘valse profeet’ niet alleen in het enkelvoud, maar ook in het meervoud aan, zoals in Matteüs 7:15-16 NBV.

'Pas op voor valse profeten, die in schaapskleren op jullie afkomen maar eigenlijk roofzuchtige wolven zijn. Aan hun vruchten zullen jullie hen herkennen. Men plukt toch geen druiven van doornstruiken of vijgen van distels?'

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Valse_profeet

Michaël ;-{> op 23-11-2017 16:15

@ Marieke op 23-11-2017 14:12

Inderdaad. Plus dat in de ogen van Isis eenieder die geen moslim is, zo wie zo een ongelovige is en dood moet. En dat niet alleen, we weten ook dat ze hun eigen 'moslimbroeders' op dezelfde manier afslachten. Geeft ook wel aan dat Isis echt in en in kwaadaardig is.

Tom Hendrix op 23-11-2017 16:21

O ja, en nog bedankt madam Merkel, schijnheilige communiste, om heel Europa te laten overspoelen met de islam, en heel Afrika. Onze kinderen zullen daar de wrange vruchten van plukken. Het is om te janken. 

SEO op 23-11-2017 16:36

Bergoglio is geen paus omdat:

1.     1.  B is gekozen 13 dgn na abdicatie Benedictus. Canonieke wet schrijft 15 dgn voor!

2.     2.  Canonieke wet staat maximaal 4 stemmingen toe op een dag. B is gekozen bij een 5e!

3.      3. B benadrukte locale (Rome) verantwoordelijkheid in inaugurele speech. B noemt Benedictus ook ‘ex-bisschop’.

4.      4. B verkondigt ketterse denkbeelden. Dus automatische excommunicatie.

5.      5. B is meer dan waarschijnlijk vrijmetselaar. Ookautomatische excommunicatie.

6.      6. Prophecy ST. Francis of Assisi : ‘A man, not canonically elected, will be raised to the pontificate’ en ‘In those days Jesus Christ wil send them not a true pastor, but a destroyer.’

 

7.      7. Prophecy St. Malachy (https://youtu.be/sLaSMLSgEmQ) noemt 111 namen maar bij B zegt Malachy ‘degenen die op de zetel zit’. Dus een valse paus.  

Lino op 23-11-2017 19:03

@bozeoudeman :: Ik begrijp u. Ik ben een boze(ontstelde)jongevrouw. Graag wil ik u laten weten dat gerechtigheid met zekerheid komt en niet zo'n klein beetje ook. Het maakt niet uit of iemand het geloofd of niet: zodra je je laatste adem hebt uitgeblazen, komt je God tegen. En dan heb je helemaal niets meer aan je geld, vriendjes, leugens, geheimen, topadvocaten, wereldse macht en duivelse capiciteiten. In Lukas 12:2 staat het volgende geschreven: 'want er is niets bedekt wat niet geopenbaard zal worden, en er is niets verborgen wat niet bekend zal worden'. God is n.l. een God van Gerechtigheid. Het hier en nu is zwaar, maar we moeten de test doorstaan: wat doen we zelf met hetgene wat ons ten deel valt? Het recht zal uiteindelijk zegevieren. Het goede zal worden beloond en het kwade zal afgestraft worden. En neem maar van mij aan, dat de duivelse machthebbers van nu, eens zullen staan te trillen als een rietje. Overigens kun je God nu al ontmoeten: 'Wie zoekt zal vinden. Voor wie klopt, zal open worden gedaan'. 'Nader tot God, en Hij zal tot u naderen'. Staat ook in Gods Woord. Dit zegt Hij ook tegen u persoonlijk. Alleen bij Hem is rust, recht en zekerheid te vinden. Veel zegen @bozeoudeman! 

Noorderlicht op 23-11-2017 19:19

@SEO op 23-11-2017 16:36

"1.  B is gekozen 13 dgn na abdicatie Benedictus. Canonieke wet schrijft 15 dgn voor!"

Het getal 13 geeft al aan dat het om een vrijmetselaar moet gaat, het is een erg belangrijk getal in de vrijmetselarij.

JP op 23-11-2017 21:55

@Lino op 23-11-2017 19:03

Mooi commentaar en helemaal waar.

Noorderlicht op 23-11-2017 23:31

Beste Xander, zou u aan het artikel in de link hieronder eens aandacht willen besteden? Toch iets waar de samenleving van op de hoogte moet zijn.

http://www.ellaster.nl/2017/05/13/dutroux-achtige-vondsten-in-zwolle/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl