HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Geheime dienst telt in paar jaar 9000 geplande islamitische terreuraanslagen in Europa

230.000 afgewezen asielzoekers blijven gewoon hier, autoriteiten ondernemen niets – Strategisch Rapport Bundeswehr houdt komende 20 jaar serieus rekening met uiteenvallen EU door interne spanningen

 

We gaan hoe dan ook een onzekere toekomst tegemoet (Foto: illustratief, Getty Images (3)).

Uit een gelekt rapport van de Duitse geheime dienst blijkt dat de autoriteiten wel degelijk een rechtstreeks verband zien tussen de massale immigratie uit islamitische landen en het fors gestegen aantal terreuraanslagen. In de afgelopen jaren werden in Europa namelijk meer dan 9000 geplande aanslagen ontdekt. Dankzij de open-grenzen welkomscultuur van bondskanselier Angela Merkel is Duitsland het centrum van de islamitische terreur in Europa geworden, stellen de veiligheidsexperts.

 

Sinds Merkel in 2015 eigenhandig en zonder debat in het parlement besloot de Duitse grenzen te openen voor wie maar komen wil, zijn officieel al meer dan 1,6 miljoen –maar volgens schattingen eerder 2 tot 2,5 miljoen- migranten het land binnengekomen, vrijwel uitsluitend moslims, zo’n 70% jonge mannen, waarvan meer dan de helft zijn ID papieren heeft weggegooid. Merkels ‘Kanzleramt’ chef erkende overigens dat niemand in Berlijn zicht heeft op de exacte aantallen.

De autoriteiten bevestigen dat er minstens 1900 als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen bijzitten, al is dit van nog maar 25 asielzoekers bewezen. Aangezien Duitsland de afgelopen jaren vele tienduizenden moslimmigranten blind asiel heeft verleend, dus zonder enig onderzoek van hun identiteit en achtergrond, ligt het werkelijke aantal terroristen waarschijnlijk veel hoger.

230.000 afgewezen asielzoekers blijven gewoon hier

Van 230.000 migranten is het asielverzoek afgewezen. Zij blijven echter bijna allemaal gewoon in Duitsland, omdat de autoriteiten niets ondernemen om hen uit te zetten. Het excuus: we weten niet waar we ze naartoe moeten sturen, want ze hebben geen papieren (dan hadden ze in de eerste plaats dus niet toegelaten moeten worden).

Door het Schengen verdrag kan iedere migrant die het gelukt is naar Duitsland te komen zich vrij door de EU bewegen. Van tienduizenden asielzoekers onbreekt inmiddels ieder spoor. Zij zijn ondergedoken en houden zich nu bezig met... (vult u zelf maar in). (1)

Bundeswehr houdt serieus rekening met uiteenvallen EU

Het Duitse leger, de Bundeswehr, heeft in het 102 pagina’s tellende ‘Strategisch Perspectief 2040’ zes scenario’s opgesteld van hoe de nabije toekomst van Europa er vermoedelijk zal uitzien. Het rapport, dat Der Spiegel in handen kreeg, werd al in februari opgesteld, maar vanwege de duistere vooruitzichten niet aan het grote publiek bekend gemaakt.

Een van de scenario’s luidt ‘De EU in desintegratie en Duitsland in reactieve modus’. Hierin wordt een toekomst beschreven waarin de internationale orde na tientallen jaren lange instabiliteit uit elkaar valt en er ‘veelvuldig confrontaties zijn’. Wereldwijd groeien de verschillende waardesystemen verder uit elkaar, en wordt de globalisering gestopt, net als de uitbreiding van de EU, waar sommige staten zich weer van hebben losgemaakt. Hierdoor zou Europa economisch zijn concurrentiepositie zijn kwijtgeraakt.

‘De toenemende wanordelijke, soms chaotische en conflictrijke wereld heeft de veiligheidssituatie van Duitsland en Europa dramatisch veranderd,’ stelt het rapport. In het vijfde scenario (‘Van West naar Oost’) doen enkele Oost Europese landen niet meer mee met de door de EU afgedwongen integratie (en daaraan gekoppelde massa immigratie en islamisering), en ‘hebben zich aangesloten bij het Oosterse blok’, waarvan de lidstaten wel hun eigen grenzen, soevereiniteit en culturele identiteit mogen blijven behouden.

Geen melding van grootste bedreiging: islam

In scenario 4, ‘Multipolaire Competitie’, wint het ‘extremisme’ aan kracht, waarbij ‘sommige EU partners zelfs af en toe specifieke toegang zoeken tot Ruslands model van staatskapitalisme.’ Klaarblijkelijk worden pogingen om weer te gaan samenwerken met Moskou als ‘extremisme’ beschouwd, en wordt van Europa verwacht de agressieve oorlogskoers van Washington en Brussel te blijven volgen, met mogelijk verschrikkelijke gevolgen.

En zoals van extreem politiek-correct Duitsland kan worden verwacht, wordt voor zover bekend nergens melding gemaakt van de oprukkende islam(isering) en de daaraan verbonden, reeds vastgestelde geëxplodeerde criminaliteit en terreur.

Laat dat –indien de hetze tegen Rusland niet op WO-3 uitloopt- uitgerekend de met afstand grootste bedreiging zijn waaraan ons werelddeel binnen maximaal 20 tot 25 jaar ten onder zal gaan indien dat gevaar ontkend en onbeantwoord blijft worden.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Zero Hedge
(3) Foto: Getty Images: Enkel voor redactioneel en niet-commercieel gebruik

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 08-11-2017 13:46

Alles verloopt volgens de duivelse agenda van de NWO. En madam Merkel voert gewoon uit, wat de NWO wi, namelijk het kapot maken van heel Europa, met toepassing van het Coudenhove-kalergi plan, en de Resolutie van Straatsburg. Samen met uiteraard Juncker van de eussr, Rutte, en Macron.

willy op 08-11-2017 14:09

daar schrik ik helemaal niet van en het zouden er nog veel meer kunnen zijn. De immigratie zal voor veel problemen zorgen en zal de eigenheid langzaam doen verdwijnen. Men heeft schrik van het populisme het wij en zij gevoel maar men werkt dit juist in de hand. In vele scholen in de grote steden moet je goed zoeken van wie is hier de echte nederlander of Belg . Diversiteit is zeker geen verrijking maar maakt steeds kans op ongelijkheid en vooral bij één godsdienst is dat zo ! Shalom

Jean op 08-11-2017 14:28

We gaan hoe dan ook een onzekere toekomst tegemoet !!!

Correctie: We zitten tot over ons oren in een onzekere onveilige onleefbare wereld en dat veroorzaakt door die EU troep lullers & zakkenvullers en tot overmaat van ramp blijven ze onbetrouwbaar volk importeren waarvan de opvoeding bestaat uit barbaars geweld, barbaars geweld en  barbaars geweld.

Tom Hendrix op 08-11-2017 15:29

@Jean: 14.28. uur. Eens met uw reactie.

Peter op 08-11-2017 17:18

@Tom Hendrix

 

Alles verloopt volgens Gods agenda..

Volgens mij zijn de immigranten die hier nu komen het leem wat in Dan 2 besproken  wordt.

Dan 2:42 En de tenen van de voeten, ten dele ijzer, en ten dele leem; dat koninkrijk zal ten dele hard zijn, en ten dele broos.

Het staat allemaal al beschreven...de boel staat op instorten.

 

mvg Peter

Een ander geluid op 08-11-2017 17:29

Dat de EU uiteen zou kunnen vallen, lijkt me eerder een zegen dan een ramp !

Wat mij betreft; hoe eerder hoe beter. Gewoon terug naar de EEG met heel goed afgebakend wat de Europese landen samen willen doen en op welke punten de landen onafhankelijk blijven. Anders gezegd; zoveel mogelijk onafhankelijk van elkaar en op een paar terreinen samenwerking.

Daarnaast kan ik géén andere conclusie trekken, dan dat onze duistere machthebbers willens en wetens kapot gemaakt hebben van al hetgeen vele generaties opgebouwd en tot stand gebracht hebben op het gebied van welvaart, veiligheid, bestaanszekerheid, cultuur enz.

Dat heeft men gedaan door zoveel mogelijk werk uit te besteden naar landen als China (globalisering), door de massa-immigratie en wanbeleid. 

Mocht de samenleving inderdaad in elkaar storten, dan moeten de machthebbers en hun lakeien wat mij betreft voor een volksgericht komen. Onze rechters hebben het sowieso te druk, dus laten we het maar gewoon zelf op pleinen en in parken regelen. Taakstrafje lijkt me onvoldoende voor die lieden. Wat mij betreft dus een andere ordo ad chao dan de duistere elite voor ogen heeft. 

Patje op 08-11-2017 18:01

Vroeger werden we gered door Koning Jan Sobieski en daarna door de Geallieerden. Nu is er niemand meer om Europa te komen helpen als het er ooit op aan komt. We zullen hetzelf moeten doen tzt , mocht dit nodig zijn. Ik heb er een hard hoofd in gezien de huidige staat van de Europese legers en de vecht bereidwilligheid van de Europese mannen. Ja er is nog genoeg Europees om de strijd mee aan te gaan mocht dit nodig zijn, maar toch zegt iets in mij dat dit niet voldoende zal zijn om het gevaar af te slaan. Allemaal door die politiek en zakkenvullers en mensen die moreel niet deugen (80%). We zullen het wel zien.

koloth op 08-11-2017 18:14

Het is toch te hopen dat al die regeringslijders die er en vreselijke puinbak van hebben gemaakt hun straf niet ontlopen. Maar ik vrees dat ze tot hun dood een rijk leven zullen hebben.   En de arme eerlijke mensen leven in hel.

Le Nantais op 08-11-2017 18:26

Tsja, het is jammer wat Europa allemaal te wachten staat, maar dan had de Europese bevolking maar meer tot God moeten bidden. Het gebed is namelijk het énige 'wapen' dat de islamisering nog een halt toe kan roepen (de geschiedenis heeft dit voldoende bewezen). Maar ja, men heeft God niet meer nodig en bidden is voor achterlijken, zo redeneert men. Welnu, wat komen gaat is een straf van God. Enne.... eigenlijk kan ik er geen traan om laten. Allleen Polen zal gevrijwaard worden.

jan op 08-11-2017 18:35

Geloven de mensen nog steeds niet in God het staat  duidelijk in de Bijbel wat er gaat gebeuren wat vroeger al is voorspeld zijn de mensen echt zo dom wat er nu aandehand is (horendoof en ziendeblind)

Tom Hendrix op 08-11-2017 18:39

@Peter: 17.18. uur. Inderdaad Peter, daar ziet het naar uit.  Mvg: Tom.

Een ander geluid op 08-11-2017 19:24

Patje op 08-11-2017 18:01

Als de mensen met hun rug tegen de muur staan, moeten ze wel ! Dat is de les, die de Joden geleerd hebben: "we laten ons niet nogmaals zonder verweer uitmoorden".

Laten we hopen, dat het nooit zover komt. 

Wim op 08-11-2017 20:43

Hoe is het allemaal zover kunnen komen, en is begonnen met Afhanistan en daarna Irak en Syrië en midden oosten dat ook met revoluties uitbrak, door corruptie en wanbeleid. Heb al deel hier verzonden, maar niet is vrij geven is, omdat de waarheid niet altijd gegen uit zou komen, omdat ook niet nag gezegt worden, vermoed ik. Ga hier nu ook niet opnieuw het reslaas van geven, want de waarheid met verborgen blijven.

Drossaard op 08-11-2017 21:20

Als er iemand is die dit millennium de apocalyptische bedreigingen voor ons landje aan de Noordzee heeft bestudeerd, geanalyseerd en beschreven, dan wel Xander. Ik ben daarom geneigd zijn conclusie te volgen dat de islam ons ten onder doet gaan.

Net las ik nog over hoe tevreden de VS en de Navo zijn dat landen hun defensiebudgetten opschroeven richting de 2% van het BNP. Allemaal voeren ze de dreiging vanuit Rusland aan als argument. Ze schaffen dus allemaal nutteloos wapentuig aan voor een 'vijand' die nooit gaat aanvallen en tegelijkertijd niets kan uitrichten tegen doorgedraaide moslims met machetes en voertuigen als wapens.

vijgeboom op 08-11-2017 21:49

We weten dat alles erger en erger word en dat de woorden Jezus waarheid zijn dus het koninkrijk is dichtbij. in het midden oosten en rondom Israel zal het flink uit de hand gaan lopen en wij hier in west Europa moeten leren omgaan met terreur en aanslagen en stijging van de criminaliteit. Hoe dan ook het koninkrijk komt eraan en wij mogen bij Jezus horen die onze vrijpleiter is naar de Vader toe.

mientjei op 09-11-2017 01:56

@ Drossaard  Trump heeft met Putin prima contact volgens mij, en nog met wel meer wereldleiders, door zijn natuurlijke charisma, hij is wat hij is, hij is zichzelf

Albert op 09-11-2017 02:48

"De autoriteiten bevestigen dat er minstens 1900 als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen bijzitten, al is dit van nog maar 25 asielzoekers bewezen."

Hoe kunnen autoriteiten bevestigen dat er 1900 vermomde ISIS terroristen bijzitten, als dit nog van maar 25 asielzoekers bewezen is? Dat is dan een aanname, een vermoeden, maar nog niet de werkelijkheid.

Denk zelf overigens dat het aantal veel hoger is. Maar dat is ook een aanname, een vermoeden.Als dit niet zo is, geloof ik wel dat de voorwaarden geschapen worden door de autoriteiten dat dit getal hoger wordt, bewust of onbewust en onwetend als blinde leidslieden, waarvan de ogen geopend worden als het kalf is verdronken......

Tom Hendrix op 09-11-2017 07:17

@vijgeboom: 21.49. uur, op 8/11. Zo is het, vijgeboom.

SEO op 09-11-2017 11:17

Kosten: 230k x circa € 30.000= 7 Miljard per Jaar! Komen nog de herenigingen bij.

Maar we blijven 'gewoon' toelaten. In 2018 8 miljard. In 2019 9 miljard. In 20120 10 miljard. Enz.

Tweede Kamer en NL zijn mentaal. Waanzin. Volledig de weg kwijt.    

Peter op 09-11-2017 11:36

Amen !!

Jaantje op 09-11-2017 14:55

De vluchtelingen zijn de exuus Truus voor de miljoenen moslims die al hier zijn en zich nooit hebben aangepast en waar problemen mee zijn oa de taal niet beheersen werkeloosheid schooluitval criminaliteit radicalisering  en nu de jongeren die naar Syrië gaan.

Door het fixeren op de vluchteling slaat men het probleem wat er al is over.

jottum op 09-11-2017 19:49

Zijn er minder dan voetgangers moeten wegspringen van het zebrapad voor gedrogeerde johnnies en grote auto-patsers achter het stuur die door rood rijden, achteruit blijven rijden of geen richting aangeven of honderd rijden door stadsstraatjes met afmetingen gebaseerd op de handkar uit vervlogen tijden.

Kim op 09-11-2017 20:04

Pluk de dag   kan nu nog !!!

Een ander geluid op 09-11-2017 20:34

SEO op 09-11-2017 11:17

+ ontwikkelingshulp 4,5 miljard per jaar.

3,4 miljard p/j EU

Binnenkort komen daar kosten klimaatverdrag nog bij

Al dat geld kunnen we hard gebruiken voor zorg, onderwijs, politie, justitie enz. De lijst is te lang om op te noemen. Het geld kan ook ingezet worden voor een lagere pensioenleeftijd.

Het is te dol voor woorden !

Oma op 10-11-2017 13:26

Laten we hopen dat het verlangen naar een 'beter leven in vrede' op termijn het haalt van hun aangepraatte haat tegen dat beter leven in het westen voor de aangespoelden als ze zien hoe hier geleefd wordt...de kans is klein maaaaar: al die alleenstaande mannen hebben ook nog familie in dat straatarme oorlogsgebied? En willen voor hun gezin/familie ook een beter leven? Tenminste als je ervan uitgaat dat er nog iets van menselijkheid is overgebleven bij die domme naïevelingen.....europa graaft haar eigen graf, evenals de hele politieke zwik maar met hun tunnelvisie en fixatie op macht en poen beseffen ze de volkswoede nog niet en waar ze op afstevenen: hun eigen ondergang. Voer de snelheid nog wat op, des te sneller zullen wij verlost zijn van dat politieke gebroed. Hun straf zullen ze niet ontlopen, zelfs onder een rots zullen ze gevonden worden.

marvin op 18-11-2017 22:53

dat denk ik dus ook ze komen er niet zomaar mee weg .het is moeilijk te voorspellen.maar hoe meer theorieen rinkelen er steeds meer bellen...onderschat de mens niet te snel..maar er moet zeker over gebrainstormt worden .niet normaal dat is het al.jammer zon blindheid komt dalijk alleen  maar slechter uir zon egoistisch zelfbeleid..kont dalijk de vraag viir iedereen die dan duidelijk mag zijn als wat en waar staat het leven echt voor..   .ben bang voor een groot aantal backstabbers  in de toekomsr  want dat doen ze nou al.  het is wa en het wordt ondenkbaar veel ellende zo .helaas is de minderheid zo goed als kansloos.maja wegkijken moet je een bepaald karakter voir hebben ..want iedereen ziet toch wel dat dit over een tijd ww2 overtreft.. lijkt me  maja wie ben ik.als een ander niet verder komt zonder argument

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl