HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Frankrijk voerde een dag voor aanslag New York strenge anti-terreurwet in

Fransen voeren in alle stilte verstrekkende ‘grens’controles op 28,6% van hun grondgebied met 67% van de bevolking in, en mogen voortaan iedereen die zelfs maar verdacht is van ‘verkeerde ideeën’ preventief oppakken en aftappen – Moskeeën kunnen na haatpreken half jaar worden gesloten – Al 15.000 gevaarlijke jihadisten in Frankrijk

Schijn bedriegt: De moslimmigrant die gisteren in New York 8 mensen vermoordde stond bekend als een ‘zeer vriendelijke en gelukkige man die van Amerika hield’.

Een dag voordat een ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslimmigrant uit Oezbekistan in New York 8 mensen vermoordde door met zijn kleine truck op voetgangers en een schoolbus in te rijden, ondertekende de Franse president Emanuel Macron een nieuwe anti-terreurwet waarmee het land permanent in de -sinds de islamitische ‘Charlie Hebdo’ aanslag in 2015 uitgeroepen- noodtoestand terecht komt, en iedereen met zelfs maar ‘verdachte ideeën’ kan worden afgetapt, opgepakt en gevangen gezet. Impliciete boodschap: het wordt dankzij de massa immigratie uit moslimlanden steeds onveiliger, met verstrekkende gevolgen voor het dagelijkse leven.

 

Een vriend van de door een agent neergeschoten Sayfullo Saipov verklaarde dat de terrorist ‘een heel vriendelijke en gelukkige man was die van Amerika hield, en altijd lachte’. Maar zoals zo vaak bleek dit slechts schijn, want Saipov had voor zijn aanslag, waarbij onder andere vijf Argentijnen en een Belg omkwamen, en drie andere Belgen gewond raakten, trouw gezworen aan ISIS.

President Trump twitterde dat het tijd wordt dat de Amerikaanse politici, die zijn strengere immigratiewetten voortdurend willen blokkeren, ophouden met politiek correct te zijn voor dit soort zaken. Hij heeft het ministerie van Homeland Security opdracht gegeven om immigranten ‘nog extremer’ te gaan controleren. (2)

Alleen Wilders wil strenger worden voor migranten

In eigen land kwam PVV leider Geert Wilders, de enige van de grote partijen die eveneens veel strenger wil zijn voor (moslim)migranten, vandaag weer eens hard in botsing met de Tweede Kamer, die klaarblijkelijk nog altijd in de sprookjeswereld leeft dat zulke aanslagen in Nederland niet kunnen en zullen voorkomen, en meer lijkt te geven om de rechten van potentiële terroristen dan om de veiligheid van ons volk.

Permanente noodtoestand

Waar dat toe kan –en uiteindelijk ook zal- leiden is al enige jaren te zien in Frankrijk, waar met de regelmaat van de klok een islamitische aanslag plaatsvindt, en waar al vele honderden wijken en delen van voorsteden worden beheerst door criminele en gewelddadige moslimmigranten. Met het ondertekenen van een nieuwe anti-terreurwet riep de Franse president Emanual Macron afgelopen maandag feitelijk permanent de (gedeeltelijke) noodtoestand in het land uit.

Willekeurige grenscontroles op 28,6% van Frans grondgebied

Regionale autoriteiten mogen voortaan naar believen veiligheidszones instellen rond bijvoorbeeld publieke evenementen. Iedere persoon en auto mag daar worden onderzocht. In 118 grensgebieden en op 373 havens, vliegvelden en stations kan de politie in een straal tot 20 kilometer willekeurige ID-controles houden. Dat omvat maar liefst 28,6% van het Franse grondgebied, en 67% van de bevolking. Critici zeggen dat vooral veel voorsteden met migranten hier last van zullen krijgen.

Moskeeën na haatpreken tot half jaar gesloten

Moskeeën kunnen na haatpreken van imams die het terrorisme goedkeuren of aanprijzen tot een half jaar worden gesloten. De imams zelf wacht een boete van € 7500,- per keer en kunnen een half jaar in het gevang belanden.

Verdachte personen zoals islamisten mogen vanaf nu zonder concrete beschuldigingen van misdaden preventief onder huisarrest worden geplaatst, tot een maximum van 1 jaar. Ook hun mobiele- en internetverkeer mag worden afgetapt. Tevens mogen de autoriteiten mensen de omgang met verdachte personen verbieden; overtreding betekent een boete van € 45.000,- en tot 3 jaar gevangenisstraf.

Van iedere persoon met ‘verdachte ideeën’ mag nu alles worden gecontroleerd

Er is nog wel een huiszoekingsbevel nodig om de woningen van verdachten overhoop te halen. Personen die openlijke sympathie tonen voor terroristen of terreurorganisaties mogen ondertussen urenlang worden vastgezet. De politie mag al hun documenten, bezittingen en elektronische gegevens in beslag nemen. Geradicaliseerde ambtenaren wiens werkterrein defensie of nationale veiligheid is worden overgeplaatst of ontslagen. Hetzelfde geldt voor soldaten.

Sowieso hebben de Fransen nu hun eigen ‘aftapwet’ ingevoerd, waarmee van iedere persoon met ‘verdachte ideeën of overtuigingen’ het telefoon- en emailverkeer mag worden onderschept, en al bijna diens persoonlijke gegevens -zoals reizen, geloofsovertuiging, politieke voorkeur, lidmaatschappen, gezondheid en seksueel gedrag- mogen worden opgevraagd en gecontroleerd.

Le Pen: Wet is een farce omdat de islam nergens wordt genoemd

Macron zei dat met de nieuwe wet terreur beter kan worden bestreden ‘zonder onze waarden en principes op te geven’. Front National leider Marine Le Pen uitte juist zware kritiek en noemde de wet ‘een farce’, omdat nergens expliciet de islam, het islamitische terrorisme of de islamitische ideologie wordt genoemd, ook al is voor iedereen duidelijk dat de wet vooral hierop gericht is. Mensenrechtenorganisaties vinden de wet juist veel te streng, omdat hiermee ‘de noodtoestand bevoegheden worden genormaliseerd.’

15.000 jihadisten in Frankrijk, 4000 kunnen op ieder moment aanslag plegen

Uit een peiling van Le Figaro blijkt dat 57% van de Fransen achter de nieuwe wet staat. 62% vindt dat de burgerlijke vrijheid ermee wordt ingeperkt, maar 85% denkt dat het wel hun veiligheid zal vergroten. Sinds de aanslag op het satirische magazine Charlie Hebo in 2015 vermoordden moslimterroristen al meer dan 230 mensen in Frankrijk. De laatste slachtoffers vielen op 1 oktober, toen  een migrant uit Tunesië –die 7 verschillende identiteiten had- op het station van Marseille twee vrouwen doodstak.

De Franse autoriteiten houden op dit moment zo’n 15.000 jihadisten in Frankrijk in de gaten. 4000 van hen worden als zeer gevaarlijk beschouwd, omdat ze op ieder moment een aanslag kunnen plegen. Van de 1900 Franse jihadisten die voor ISIS vechten of vochten, kreeg een vijfde ieder al een half miljoen euro aan sociale uitkeringen.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Ike op 01-11-2017 14:17

Sorry, maar Le Pen, Wilders en Trump zijn of niet zo slim of ze doen heel goed alsof ze niet zo slim zijn. De Islam word expres niet genoemd in die Franse Wet, omdat zij ook met die wet zullen kunnen worden opgepakt, vanwege de Franse wetten dat iedereen gelijk is. Dus Le Pen, Wilders en Trump zullen onder die Franse wet ook aangepakt kunnen worden. Daardoor zal die wet ook weer snel onder druk komen staan, omdat elke oppositie aangepakt kan worden. Iedereen die zijn mond open doet tgeen het 'omvolken' van de Europese bevolkingen, zal met die wet aangepakt en opgepakt kunnen worden.

Het word dus nu gewoon afwachten wie er allemaal op basis van die Franse wet opgepakt gaan worden en hoeveel navolging deze wet gaat vinden in de rest van Europa. Spanje zal het ook wel een goed idee vinden en dezelfde wet kunnen gebruiken tegen de Catalanen. Oekraïne kan dan iedereen oppakken die tegen 'Oekraïne'is in de huidige vorm. In Turkije kunnen de Armeniërs en Koerden opgepakt worden en in Duitsland kan op basis van dezelfde wet de ADF aangepakt kunnen worden. Het enige wat ze hoeven te vragen is 'Ben je voor of tegen xxxxxxx?' Tegenstanders kunnen dan opgepakt worden. 'xxxxx'staat dan voor de naam van het land.

Maar dat is natuurlijk allemaal democratie en absoluut geen fascisme............

Het is het lachertje van het debat over de sleepwet dat ik nu op de tv volg. Ik ben fel tegen de sleepwet, maar alles wat er in de sleepwet staat kan al legaal gedaan worden met alle wetten, maar met meer werk. De sleepwet, maakt het alleen nog makkelijker. De sleepwet is ook nodig zodat men straks bij een invoering van een TTIP iedereen kan vervolgen voor het breken van copyrights. Tenslotte heeft iedereen wel een verdachte in zijn buurt wonen. Op basis van de sleepwet kan alle Big Data van elke burger zonder tussenkomst van de rechter opgevraagd worden en vervolgens kan elke burger een boete gegeven worden voor het breken van copyrights.

Indien iemand er voor kiest om het te doen. Elke Nederlandse burger kan daar de oorzaak van wezen. De oorzaak kan zijn dat iemand de uitwerpselen van zijn hond niet opraapt of de vuilnis te vroeg buiten zet of niet voldoende afstand neemt tot de hoek bij het parkeren van zijn auto in een overvolle straat.

Ik blijf maar de laarzen horen marcheren en gek genoeg herken ik ze als ze dichterbij komen. Het zijn onze politici van de gevestigde orde en het complete veiligheidsapparaat en het MIC........

jan op 01-11-2017 14:19

europa is gek

willy op 01-11-2017 14:23

Frankrijk is vergeven van jihadisten juist zoals Belgie en UK . Dus dat Frankrijk die maatregelen neemt is niet onlogisch. Isis heeft nog gedreigt met nog meer aanslagen tussen kerst en nieuwjaar dus er staat ons nog iets te wachten met al die kerstmarkten. we zullen met een permanente noodtoestand moeten blijven leven en ook Trump zal geen aanslagen kunnen voorkomen. Shalom

Henk Bosvliet op 01-11-2017 14:32

Uiteindelijk zullen deze wetten gebruikt worden om tegenstanders van de elite uit te schakelen. De zelfde elite die die grote groepen moslims binnen laat.

Het detineren van mensen om foute gedachten is belachelijk. Dit zijn wetten die door dictators worden ingevoerd. Waar ligt de grens? Wanneer is een gedachte fout? Wie bepaald dat?

Ik geloof niet dat deze wetten gebruikt zullen worden om de Franse kinderen te beschermen tegen pedofilie. Macron is zelf de prooi van een pedo. Net als de antifa, deze zal ook de dans ontspringen... dat zijn ook de lievelingetjes van de elite.

https://youtu.be/9siALpqSSKw

Bambi op 01-11-2017 14:40

Toch raar dat er nooit politiekers of hooggeplaatsten geraakt worden!

Dat vindt ik straf.

Het zijn altijd de gewone burgers en kinderen die de dupe zijn. 

Anders zouden ze wel vlugger reageren.

De grenzen moeten opnieuw dicht .

Alles is naar de vaantjes,zo bekijk ik de wereld nog.

 

Doordenker op 01-11-2017 15:03

Deze politiek correcte 'oplossing' brengt een pak moeite, een pak ongemak en een pak extra kosten met zich mee voor de belasting betalende burgers terwijl moslims het land niet binnenlaten of ze uitwijzen zoveel gemakkelijker, goedkoper en effectiever zou zijn...

Tom Hendrix op 01-11-2017 16:15

@Doordenker: 15.03. uur. Precies wat U zegt. Maar dat zullen de elite-politici van "links tot rechts", nooit doen.

Deze simpele oplossing zal door hen worden tegen gehouden, omdat juist deze elite hebben ingestemd met: " de Resolutie van Straatsburg", en het "Coudenhove-kalergi plan". Helaas...pindakaas.

SEO op 01-11-2017 16:25

Er is maar 1 echte oplossing: Islamverbod! 

ohje op 01-11-2017 16:31

De wet heeft ook niets met islam te maken.

In heel de eu wordt deze wet ingevoert en heeft als doel totale controlle over de mensen.

Ook betwijfel ik of er over enkele jaren ueberhaupt nog gestemd mag worden gezien de politiker die het volk steeds vaker als jip en janeke weg zetten.

Uiteraard alles ten besten voor volk en merkelland.

Rosalie op 01-11-2017 17:18

De sleepnet is niet nodig als men besluit de migratie stop te zetten, de grenzen te sluiten zodat wie is uitgezet niet meer door de achterdeur binnen kan komen,haatpredikers voorgoed het land uit en de betreffende moskee definitief sluiten. Een sleepnet is dweilen met de kraan open en dient vooral om tegenstanders van de NWO op te pakken, plat te spuiten en zodoende monddood te maken. Maar de slapende meute heeft dat niet door . Trouwens die wet die wiet roken een handje helpt is er ook niet voor niets : laat het domme volk lekker verslaafd raken,dan heb je ook geen last van ze, en zorg ook nog voor  tv programma's voor mind control . Het recept om de massa in de tang te houden. Oja zorg dat ze vooral hard moeten werken,liefst allebei ( beide ouders ) zoveel mogelijk ,dat houdt ze van de st( r) aat en propageer politiek correct denken.

cefas op 01-11-2017 17:52

Al deze moslim-ellende kon je al 30 geleden zien aankomen. Maar ja onze politici (behalve Wilders) zijn ziende blind en nou wordt de rekening gepresenteerd aan de autochtone burger maar uiteindelijk ook aan de heren en dames politici. Maar dan is al veel te laat voor ons land.

Qromwel op 01-11-2017 18:31

Bambi op 01-11-2017 14:40: Ik heb hun adressen niet....................

Rode Wouw op 01-11-2017 18:44

Er zit een hele nare agenda achter. Lijkt haast niet te stoppen.

Qvic op 01-11-2017 18:57

Dit soort wetten zullen uiteindelijk enkel tegen de autochtonen bevolking gebruikt worden, als zij zich niet politiek correct genoeg gedragen volgens de elite of de politiek. Terwijl die wetten eerste instantie lijken alsof deze bedoelt zijn tegen de islamfanaten. Zodat de autochtonen bevolking een goedkeuring van deze wetten geven, maar schijn bedriegt de waarheid betreft met dit soort wetten. Want hierdoor staat er niets meer in de weg voor een verenigd Europa dat bestuurd wordt door theocraten van uit Brussel. Je hebt als burger helemaal niets meer in te brengen, ook niet meer in je eigen huis of je eigen vrienden keuze of hobby's. Alles zal worden bepaalt door de E.U. van wat, waar, waarom, wanneer en hoe jij je moet (over)leven. Zelf denken en een eigen mening hebben zal uit ten boze zijn in de toekomst. We worden al 24/7 gemonitord, de volgende stap is dat we her geprogrammeerd worden.

Tom Hendrix op 01-11-2017 19:13

@ohje: 16.31. uur. Goed opgemerkt van U.

@Rosalie: 17.18. uur. Ook mee eens.

hubo op 01-11-2017 19:40

Dit soort maatregelen zijn natuurlijk altijd nuttig met het oog op de toekomst.Er is geen enkele reden om dat uitdrukkelijk te relateren aan IS of Al Quaeida.Dit is gewoon wat ze denken nodig te hebben.Die aanslagen maken het invoeren wat makkelijker,maar ook anders zou het er waarschijnlijk wel op uit gelopen zijn.

Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat Saipov als slapende terrorist het land is binnengekomen.Het is wel grappig dat Uzbekistan volgens mij ook niet op de lijst van landen stond waaraan Trump beperkingen wil opleggen.Radicalisering zal uiteindelijk steeds meer van binnenuit komen.

We horen verder weinig over die schutter uit Las Vegas van enige tijd geleden.Waarschijnlijk was die niet direct geïnspireerd door IS,maar voor heel wat twijfelaars is het aantrekkelijk zich te bekennen tot IS om zo het eigen geweten te sussen en tot daden over te gaan.

Het is interessant dat ze die Saipov nou eens niet met een overdosis lood volgepompt hebben,zodat we nu eens een keer wat meer te weten kunnen komen over wat er in hem omging.Het vervelende is dat dat er bijna onvermijdelijk toe kan leiden,dat daar weer een nadere voorbeeldwerking vanuit zal kunnen gaan,tenzij ze hem zo bewerken dat hij dramatisch spijt bekent van zijn daad.Maar dat ligt natuurlijk gevoelig in een vrij land en hij heeft natuurlijk het recht zelf een advocaat te kiezen die hem bij zal staan.

Marco Huybrechts op 01-11-2017 20:14

Ik vind dat er te weinig aandacht is hoe moslim-kinderen radicaliseren. In de radicaliseringsgedachte is alles de schuld van het westen en is de westerling de jood van de toekomst. Erg erg zorgelijk?

Die big-brother staat laat zich niet meer tegenhouden. Van de andere kant. Als er aanslagen mee voorkomen kunnen worden...

Oma op 01-11-2017 20:16
"Le Pen: Wet is een farce omdat de islam nergens wordt genoemd" dat is nét de bedoeling!! Zodanig met woorden goochelen dat de indruk gewekt wordt dat deze wet er is voor de veiligheid van het publiek en alleen gaat om verdachten van sympathie voor terrorisme, jihadisten en moslims nabij te volgen om aanslagen te verhinderen....terreur als drogreden om de burgers te onderdrukken en te kunnen terroriseren! Natuurlijk is de publieke opinie akkoord met deze wet, voorgekauwd dat het gaat om 'war on terror', onwetend van de verholen, smerige bedoeling dat de brave burger zélf het doelwit zal zijn....dat nérgens islam, jihadisten of islamitische terreur worden vernoemd terwijl het overduidelijk daarover moet gaan, vinden de Franse burgers blijkbaar geen bezwaar?! Zijn ze daar achterlijk? Begrijpt niemand daar wat er eigenlijk gebeurt?
In werkelijkheid is dit weer een stap dichter bij fascistische (eu)dictatuur waarbij de eigen, autochtone bevolking in de wurggreep wordt genomen, legaal de mond wordt gesnoerd en zelfs kan opgepakt worden voor het uiten van de vrije mening als het tegen de politieke elite ingaat. Geen énkele terrorist zal opgepakt worden, geen énkele aanslag zal verijdeld worden, dat is nu wel duidelijk die worden verder beschermd om angst te blijven zaaien.
Maw: wraakroepend.
Ike op 01-11-2017 22:27

Vanavond was er een docu van Zemba over klimaatverandering en hoe het zorgt voor extremisme en de vluchtelingenstroom. Ik keek er nu naar. Er word verteld dat Rusland de aanvoer van graan stopte. Maar er word niet verteld dat het zelf het graan nodig had. Amerika leverde altijd graan aan Rusland.....

Er word gezegd dat er een extreme droogte heerste, maar er word niet gezegd dat Turkije veel bossen heeft gekapt en zelf meer water uit de dammen is gaan gebruiken voor de landbouw waar de bossen waren gekapt. Denkt er iemand dat Erdogan meer gaf om de gevolgen voor de mensen in de benedenloop van de rivieren die ontstaan in Turkije? Hadden ze maar tot het Ottomaanse rijk moeten blijven behoren....

Er werd in de docu verwezen naar de strijd tussen Islamitische nomaden en Christelijke boeren in en rond de Sahel. Een regio waar veel grondstoffen zich bevinden en waar de EU en de VS (TTIP) naartoe wil uitbreiden en waar Libië met de Afrikaanse landen de gouden Dinar wilde invoeren gedekt door olie als alternatief voor de ongelimiteerd gedrukte USD's die het kreeg voor de export van olie.

Het is triest of lachwekkend hoe men nogsteeds zoekt naar de schuldigen voor Benghazi, waar extremisten een ambassadeur vermoorde die veel wist over de wapenleveranties aan dezelfde extremisten.

De docu eindigde met het advies dat we allemaal moeten schakelen van olie en gas naar alternatieven als wind-, zonne-energie en golfslag. Daarbij werd niet eens verteld dat men ook een kanaal kan graven vanaf de Middenlandse Zee of pijplijnen kan leggen vanaf elke kust naar het binnenland van de Sahel en het water kan ontzilten en reinigen met elektriciteit die opgewekt word met behulp van zonneenergie of windenergie of golfslagenergie en Afrika kan het zand uit de Sahel landen gebruiken om grondstoffen te winnen voor de produktie van chips of zonnecellen.

Nu kan iedereen gaan discusseren dat het beter is om Thoriumcentrales of kernfusie of kerncentrales te gaan gebruiken of meer kolencentrales of oliecentrales, maar het feit is dat er technische oplossingen zijn voor de problemen van de klimaatverandering als deze niet bewust zijn veroorzaakt.

Met Wolfraam worden ook staven gemaakt om goudstaven na te maken. Overal word Wolfraam (Tunsten (Eng)) gedolven maar niet op grote schaal in Afrika omdat de Afrikaanse winning een slechte reputatie heeft. Daarom word er ook niet op grote schaal gezocht naar Wolfraam in Afrika. Terwijl je het overal ter wereld mag verwachten......

De EU wil uitbreiden naar Oekraïne en de NAVO wil ook naast rusland gaan liggen met basis in Oekraïne en daar een raketschild installeren. De EU wil ook uitbreiden naar het zuiden om daar de vluchtelingenstroom te gaan stoppen. De NAVO landen vecht daar met zijn partners om het Islamitische terrorisme te stoppen.

Waarom laten wij het eigenlijk toe dat Nederlandse jongens en meiden dood gaan in die conflicten die gemaakt worden om de EU, de NAVO en het TTIP verdragsgebied uit te breiden?

Altijd maar weer die fascisten die een steeds groter rijk willen hebben en meer grondstoffen en meer consumenten en meer olie en gas, meer uranium, meer goud en meer edelstenen en zeldzame metalen.......

En die sleepwet die gaat er komen, om een proces dat al gebeurd makkelijker te maken en tegenstanders te vervolgen. Men zal ze gebruiken om te bepalen wie er links naar de werkkampen moeten en rechts mag doorlopen. Als de werkkampen vol zitten, lost men dat weer op een andere manier op.

Welke regeringen werken er allemaal mee?

Oma op 02-11-2017 00:21

@Marco Huybrechts op 01-11-2017 20:14

"Ik vind dat er te weinig aandacht is hoe moslim-kinderen radicaliseren. In de radicaliseringsgedachte is alles de schuld van het westen en is de westerling de jood van de toekomst. Erg erg zorgelijk?"

Daarvoor moet je de geschiedenis van islam nakijken, die legt perfect uit waarom de schuld telkens bij de ongelovigen wordt gelegd en moslims de waan van superioriteit meekrijgen van de perfectie, islam geheten. Echter, ze mogen niet zelf denken en geen individu zijn.

Zoek hiervoor bij elsevier het artikel op: "In de geest van de moslim, de islamitische trots verklaard - door Afshin Ellian".  Dan begrijp je pas hoe de vork echt in de steel zit.

"Die big-brother staat laat zich niet meer tegenhouden. Van de andere kant. Als er aanslagen mee voorkomen kunnen worden..."

Niet akkoord, er zijn andere manieren om aanslagen te voorkomen maar daar is politieke wil voor nodig en die is er niet want de politiek heeft niet de intentie hun eigen volk te beschermen tegen aanslagen, zij kunnen die aanslagen veel te goed gebruiken als drogreden om hun eigen, mondige bevolking in het gareel te dwingen - daarom worden moslims ook gepamperd, hun criminelen ongestraft gelaten en zelfs beschermd: moslims, dom als ze zijn worden met hun korte lontjes en hun ingebakken haat jegens het westen voor de politieke kar gespannen en ze beseffen nog steeds niet dat ze enkel gebruikt worden als pionnen..

@Ike: de eu heeft in het zuiden, Niger, reeds haar grenzen verlegt, zogenaamd om vluchtelingen tegen te houden maar in werkelijkheid maakten ze de weg vrij door khadaffi af te maken want khadaffi hield die vluchtelingenstroom tegen, daarom werd hij ook afgeschilderd als wrede dictator die weg moest om zijn volk te 'bevrijden'...dat is de echte reden dat khadaffi uit de weg is geruimd: macht- en grensuitbreiding en gebiedscontrole door eu.

Infidel4U op 02-11-2017 08:36

De Europese dictatoriale superstaat komt er aan. De sleepwet is de zoveelste stap om alle tegenstand daartegen op te kunnen ruimen. En nee, Marco Huybrechts, aanslagen zullen er niet mee worden voorkomen. Dat is juist de reactie van de sullige gemiddelde burger waar de 'wetgevers' op rekenen. Hoezo moet ónze vrijheid boeten voor het falende EU-beleid? Ook wij kunnen nu makkelijker in de gaten gehouden worden om het simpele feit dat wij hier posten. Welkom in 1984.

Een ander geluid op 02-11-2017 11:37

SEO op 01-11-2017 16:25

U zegt:

Er is maar 1 echte oplossing: Islamverbod! 

Mijn reactie:

Dan nog houden we veel criminaliteit, overlast en uitvreters. Wellicht niet geheel toevallig, dat de aanhangers van het geloof van de "vrede" ook in de door mij genoemde categorieën oververtegenwoordigd zijn.

Remigratie lijkt me een nog betere oplossing !!!

caso op 02-11-2017 12:35

Volgens mij zijn ze het EU-indect programma weer aan het afstoffen. Heb er een stuk over gelezen in het computerblad "chip!" Jammer dat ik dat .pdf niet kan uploaden hier, zwaar interessant.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl