HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Europese media en politiek stevig in de greep van Rusland-hysterie

Nigel Farage: Waarom onderzoek naar Russische inmenging, als EU zelf nauw samenwerkt met de extreemlinkse open-grenzen globalist George Soros?

Tijdens een hoorzitting gaf de topadvocaat van Facebook toe dat slechts 0,004% van alle nieuwsberichten onder ‘Russische beïnvloeding’ zouden kunnen vallen (3).

Sinds de Amerikaanse regering eind vorig jaar $ 160 miljoen uittrok om ‘Russische propaganda en desinformatie’ te bestrijden –en de EU volgde met enkele tientallen miljoenen euro’s- is de hetze tegen Rusland en diens president Vladimir Putin tot een ware hysterie uitgegroeid. Brexit, het onafhankelijkheidsreferendum in Catalonië, de verkiezingen in om het even welk EU-land? Rusland zou het allemaal hebben beïnvloed, zozeer dat de Tweede Kamer er afgelopen week ‘van geschrokken zou zijn’ (2). Alles wat inmiddels tegen de doelen van de gevestigde orde ingaat, wordt onmiddellijk gelinkt aan ‘Rusland! Rusland! Rusland!’. Misschien wordt deze site ook wel stiekem aangestuurd door het Kremlin?

 

Diverse ‘onderzoeken’ zouden hebben geconstateerd dat een aantal Facebook en Twitter accounts op de een of andere manier zijn gelinkt aan de Russische overheid. Het enige gepresenteerde ‘feit’ is dat er op die pagina’s commentaren staan die het Westerse beleid bekritiseren, en positief schrijven over Rusland, iets wat nog niet zo lang geleden gewoon onder de –geruisloos, maar snel afgebroken- vrijheid van meningsuiting viel.

Zijn de Amerikanen en Europeanen echt zo goedgelovig?

Het establishment in de VS, Europa, Catalonië en ook in Nederland neemt schijnbaar aan dat het goedgelovige volk zaten te wachten op via social media verspreide geheime instructies van het Kremlin welk vakje ze in het stemhokje moesten of moeten aankruisen. Echter, 56% van de berucht geworden, in totaal slechts $ 100.000,- kostende advertenties die Donald Trump geholpen zouden hebben president te worden, werden na de Amerikaanse verkiezingen geplaatst. Ter vergelijk: Facebook verdient jaarlijks $ 27 miljard aan advertenties.

Aan deze kant van de oceaan ontdekte de Universiteit van Edinburgh dat meer dan 70% van de veronderstelde Russische tweets over Brexit na het referendum werden geplaatst. Het Westen laat zich echter niet langer leiden door feiten en logica; alles wat niet naar de zin gaat van de globalistische elite –de verkiezing van Trump, het Brexit, het Catalaanse referendum, de kritiek op de massa immigratie en islam(isering)- is automatisch de schuld van Rusland en Putin. En iedereen die daar anders over denkt, is een Russische agent, of laat zich door Rusland gebruiken.

Overheidspropaganda via officiële nepnieuws kanalen

Dus krijgen we via de officiële overheidspropaganda verspreiders zoals de NOS en NU.nl nepnieuws voorgeschoteld zoals ‘Zo beïnvloedde Russische nepnieuws de Catalaanse onafhankelijkheid’, ‘Kamer geschrokken van Russische inmenging door nepnieuws’, ‘Russische hackers vielen Britse media afgelopen jaar meermaals aan’, (/ CDA en D66 willen voorkomen dat Rusland zich mengt in Nederlandse verkiezingen), et cetera. Afgelopen week beschuldigde ook de Britse premier Theresa May Rusland weer van ‘de vrije samenlevingen te ondermijnen’ en ‘tweedracht in het Westen te zaaien’. (1)

Israël en islam

Robert Parry wijst voor ConsortiumNews.com in verband met beïnvloeding van de publieke opinie en ‘controle over de media’ op de rol van Israël, maar zo lusten wij er nog wel een paar. Over Israël en over de Joden mogen de wildste complotten al jarenlang onbeperkt op het Westerse internet geuit worden. Beschuldigingen van antisemitisme zijn er wel, maar er wordt slechts zeer zelden daadwerkelijk tegen opgetreden.

Hoe anders is dat als de islam en moslims zelf aan bod komen. In Nederland valt het nog enigszins mee, maar in landen zoals Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk en Zweden wordt vrijwel alle kritiek weggezet als ‘islamofobie’ en ‘haatspraak’. Veel van die commentaren worden heel snel weer gewist, en de blogs en sites zelf krijgen vaak een ‘tijdstraf’, of krijgen andere beperkingen opgelegd.

Farage: EU werkt zelf nauw samen met George Soros

Een ander onderwerp waar steeds minder kritiek op wordt geduld is het beleid van Brussel, de EU zèlf. De bekende Britse politicus Nigel Farage, die succesvol campagne voerde voor het Brexit, uitte deze week in het Europese Parlement forse kritiek op de Britse regering en de EU, die onderzoek doen naar de zogenaamde Russische inmenging, maar tegelijkertijd nauw samenwerken met de ‘Open Society’ stichtingen van de ultralinkse globalist George Soros.

‘In de strijd tegen Viktor Orban, de premier van Hongarije, lobbyde meneer Verhofstadt (oud premier van België) zelfs namens meneer Soros op de Conferentie van Presidenten,’ zei Farage. ‘Ik vraag me af of we, als we het over geheime politieke beïnvloeding hebben, we wel op de goede plek kijken.’ Zo publiceerde Soros’ organisatie een lijst van 226 ‘betrouwbare partners’ in het Europese Parlement. Daar staan ook ettelijke Nederlanders op: Sophie in’t Veld (D66), Marietje Schaake (D66), Agnes Jongerius (PvdA), Kati Piri (PvdA), Johannes van Baalen (VVD), Cora van Nieuwenhuizen (VVD) Dennis de Jong (SP), Anne-Marie Mineur (SP), Lambert van Nistelrooij (CDA) en Judith Sargentini (GroenLinks).

Farage wees daarom op de ‘werkelijke buitengewone’ invloed die Soros op Brussel en Straatsburg heeft, zeker nu de miljardair het grootste deel van zijn $ 18 miljard in zijn Open Society project heeft gestopt. Die stichtingen beijveren een grenzen-loze Europese Superstaat met één centrale regering en onbeperkte massa immigratie uit de islamitische wereld, wat de totale uitwissing van de oorspronkelijke Europese culturen en samenlevingen zal veroorzaken. Farage: ‘Ik ben bang dat dit de grootste internationale politieke beïnvloeding ooit is.’

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) RT
(3) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 19-11-2017 16:12

Geheel eens met het artikel. Bewust wordt het Rusland van Poetin, als boeman aangemerkt, om af te leiden van de werkelijke demonische machten, waar Soros de pleitbezorger van is. Te noemen zijn, de volkomen communistische eu kliek, de Bilderbergbende, de plutocratie vertegenwoordigd door dezelfde Soros, de vrijmetselaars en illuminati. Alles om te komen tot een wereldregering, een wereldmunt, en een wereldleider de anti-christ. tenminste is dat mijn opvatting.

cefas op 19-11-2017 16:22

Er wordt weer een aloude truuk uitgehaald door een fake-vijand (Rusland) te creeren om het eigen failliet van de EU te verbergen en via leugen en bedrog hun desastreuze doelstellingen maar te kunnen halen ten koste van de gewone bevolking.

cefas op 19-11-2017 16:26

Het zogenaamde Russische nep-nieuws heeft de VVD wel in het zadel geholpen, 36 zetels toch? Rutte moet de Rus dankbaar zijn.

Shadow1100 op 19-11-2017 16:54

Google op "Georgia Stones".......

Rode Wouw op 19-11-2017 17:05

In dat verband is de volgende presentatie aardig om te bekijken. Goed wordt weergegeven hoe Rusland is teruggedrongen. Een succesvolle NATO strategie:

https://www.youtube.com/watch?v=L6hIlfHWaGU

Daarbij heeft er nog de door NATO aangestuurde opstand en daarop volgende staatsgreep in Ukraïne plaats gevonden. Vanuit NATO een strategische beweging.

Over de inmenging in Syrië en Irak kan nog wel worden opgemerkt dat de USA uiteindelijk op verzoek van bevolkingsgroepen in die landen hen te hulp is gekomen. De ISIS moslimterroristen dreigden de Koerden, Yezidi's, liberale moslims, andersoortige moslims en Christenen uit te roeien.

Dit los van de eerdere invallen in Irak die niet goed zijn afgerond. Maar daar ga ik nu niet op in.

vlokje op 19-11-2017 17:28

we zouden toch stoppen met "zwarte pieten" , conseqent zijn dus........

tijd van het jaar he, zo krijg je "zwarte pieten" wel het "dak" op :o)

Sammy op 19-11-2017 17:30

Soros is naar mijn mening een groter gevaar voor de EU dan Rusland. Onze democratie is al door Brussel (door Sorus en geestverwante elites) omzeep geholpen. Eigenlijk maakt het al zoveel niet meer uit of je nou onder de knoet van Brussel of het Kremlin zou moeten leven. Nou, misschien toch wel! De islamisering zal een halt worden toegeroepen en onder het Kremlin zal het niet ondemocratischer worden. Wat voor econonomische gevolgen dit zou hebben weet ik niet. Maar ik trek liever de broekriem aan dan dat ik onder islamterreur in een onveilige situatie moet leven.

jan op 19-11-2017 17:33

De anti christ is op komst doe je ogen eens open mensen kijk om je heen je ziet toch dat de wereld anders word het is bijna oorlog alle landen zijn onstabiel de heersers lokken alles uit om je geld te stelen zorg dat je geld bij de hand hebt als de banken sluiten heb je niets meer   horen zien en zwijgen 

Qromwel op 19-11-2017 18:14

Een onderzoek naar Soros' bemoeiienissen met verkiezingen in Europese landen lijkt mij wel op z'n plaats. Hoe komt iemand aan zoveel geld? Van sommige andere multi miljardairs wordt wel eens beweerd dat zij Russisch maffia geld witwassen. 

rescue op 19-11-2017 18:27

Zo het volk is zo is de koning. Dat is een oude wijsheid en gaat nu ook op. Domme schapen volgen elke dwaas die ze het walhalla belooft.

Lies op 19-11-2017 18:45

te Stellen dat Rusland overal achter zit is net zulke onzin,dat CO2 slecht is voor het millieu 

van buiten op 19-11-2017 19:05

We krijgen al tientallen jaren nep nieuws voorgeschoteld van welk land ter wereld het ook mag zijn, want elk land heeft zijn geheime afdelingen om dit te verspreiden zelfs de grote kranten vandaag, de ene krant heeft het over meer dan 300 en de andere krant bijna 600 woningen van pandjes baas bernard om je rot te lachen.Wees wijs de echte krachten die de waarheid, openbaren gaan op een andere manier te werk.Kijk nou eens naar de wereld wijde aanpak van kindermisbruik, vooral wordt het eens tijd dat de kinderen meer rechten krijgen. Want dat is ver onder de maat, mensen die deze ziekte hebben moeten verplicht worden geopereed in de hersens en deze lust uitschakelen, trouwens het wordt steeds meer gedaan onze zuiderburen weten hier alles van. Bij steeds meer mensen gaat het geweten knagen juist deze mensen zijn de klokenluiders, maar gaan niet meer openbaar, maar zoeken veilige havens om zich beter in te dekken.Dus alles komt op zijn pootjes terecht alleen het heeft tijd nodig.

Lucie op 19-11-2017 19:27

En altijd weer die Yankenkliek, kotsmisselijk word ik van die regering in Washington.

Wat een giga ellende hebben die overal op de wereld al gebracht.

En evengoed zijn er nog talloze mensen die het niet zien hoe ze worden voorgelogen door Amerika en de eigen regering.

Bundy op 19-11-2017 20:48

Helaas heeft de gemiddelde Nederlander een i.q van 90  , met dit volk blijk je als machthebber alles te kunnen doen .    Eens probeerde ik uit te leggen aan b.v. een hoofd van een school , beleidsmedewerker op een Ministerie , of  ex-diplomaat   hoe er nu volkomen onbekende figuren Minister of Staatssecretaris zijn geworden .           Ik wees hen op het bestaan van de Rothschild school voor toekomstige regeringsleiders of op het feit dat het leeuwendeel van onze onbekende Ministers vóor hun benoeming mee mocht naar de Bilderberg-bijeenkomsten .  Deze ongekozen noboddies  vormen nu de leidende klasse .

Dit zijn geen domme mensen maar ze kunnen de werkelijkheid niet aan , al laat ik de foto's ( van  internet ) zien .  Veelgehoord argument ; wanneer ik denk dat alle papieren media en het tv -journaal zijn gemanipuleerd ben ik paranoïde .   Zulke complotten bestaan niet , en zouden veel te groot zijn om verborgen te blijven .  ( Maar zij zien ze dagelijks en zien het niet ) .          Misschien hadden zij ook eens naar een hersenspoel-instituut zoals de scholen voor journalistiek moeten gaan waar je met een niet-linkse instelling werd weggepest .

Xandernieuws zal zonder enige twijfel oók op de lijst van "nep "nieuws staan en moet niet verbaasd zijn wanneer zij eens uit de lucht wordt gehaald .

 

Heeft u een bron ? Mod.

Grietje op 19-11-2017 21:38

Bundy op 19-11-2017 20:48. Je schrijft 'helder'. Als een 'heldere' Nederlander met een verstandelijjkheidsgraad van 90 op een schaal van 200. En die bron waarnaar de MOD vraagt, heb je niet. Ofwel: je hebt een gaatje in je nek waaruit je kletst.

John op 19-11-2017 21:49

Grappig dat als bron RT wordt gebruikt om Soros aan te vallen. 

Rienus op 19-11-2017 22:09

Wat al eerder gemeld wordt hierboven is het zeker weten allemaal afleiding. Er staan nog vreemde zaken te gebeuren is zomaar mijn vermoeden.

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-19/ecb-proposes-end-deposit-protection

Als je de mensen kunt opjutten over een gezamelijke vijand dan kan valt niet zo op dat de fundering steeds grotere scheuren vertoont.

cefas op 19-11-2017 22:39

@ Bundy, Tavisstock in Engeland is ook zo een opvoedingsgesticht voor toekomstige leiders. Balkeneinde is daar ook geweest en wie weet vele anderen. 

Anna op 19-11-2017 23:12

Xander is het u bekend dat er in Amerika een onderzoek wordt gestart naar Hillary Cliton. Ten tijde van haar ministerschap zou zij met mede weten van Obama 20% van de  Amerikaanse uranium voorrad aan  Rusland hebben verkocht.  Uranium uiterst gevaarlijk materiaal aan de “ vijand” verkopen..........Het geld is in de Clinton foundation terecht gekomen..... Bron vele actualiteiten rubrieken op you tube 

Het is dus waarschijnlijk een bliksem afleider dat Cliton en Obama Trump beschuldigden van “ contacten met Russen” ..... Het “ schijnt “ het grootste schandaal te zijn na WO 2!!!! Het net rond Cliton en waarschijnlijk Obama begint zich te sluiten.......

Bundy op 20-11-2017 02:43

@Moderater.

Dagelijks kan ik gratis de Telegraaf inzien ( gun ze opbrengst van een abonnement niet ) .    Er staan regelmatig artikelen over nepnieuws in , waarin de bevolking gewaarschuwd wordt dat de Nederlandse media de waarheid spreken omtrent de geo-politieke situatie in de wereld .    Het nieuws dat op alternatieve sites wordt geleverd zijn volgens hen niet te bewijzen leugens .  De stemming van de artikelen is dat er  spoedig iets tegen  gedaan moet worden , ook door het samenstellen van lijsten met sites die nepnieuws leveren .     ( het liefst via Europese wetgeving ).         Een triest maar zeer duidelijk voorbeeld  van leugens door papieren media is het neerschieten van de MH 17 door" Rusland " .   Dat de Oekraïnsche luchtverkeersleiding opdracht gaf om te dalen naar zes km hoogte is blijkbaar normaal , het was precies de maximale vlieghoogte van een oude Oekraïnsche MIG waarvan getuigen ( op internet ) zeiden dat deze het vliegtuig doorzeefde .  Dit bleek tevens uit de foto's op internet , dus niet in de kranten .

De Telegraaf had een in chocoladeletters gedrukte voorpagina met de foto van een Russische militair met een trouwring in zijn handen ; hun commentaar luidde : Moordenaars !    Hoe kun je het op je geweten nemen zo een voorpagina in elkaar te draaien .     De foto was een fragment van een filmpje waarin je een Rus met een trouwring en een andere Rus met een beertje deze in een papieren zakje ziet doen en er een label op plakt .   Dit is pure en zeer zware manipulatie , ook wel propaganda genoemd  .   Dan schreeuwt F.Timmermans :" When I see some fuck take a weddingring from a finger etc. "     Het is wél goed voor zijn carriëre geweest .  Ik dacht dat iedereen op deze site dit wist .       Wie maakt er nepnieuws ?

Ook wil ik de campagne op het t.v journaal tegen nep-nieuws nog in herinnering brengen .   Met de meest stompzinnige voorbeelden probeerde de staat met name de jeugd er van te overtuigen dat zij de waarheid brengen en het internet liegt.             Vandaag werd er op de televisie voor het eerst gezegd dat de beurs er niet meer zo goed voor staat , hetgeen mij erg logisch lijkt daar "het gaat zo goed "een mantra was ten tijde van de presentatie van het nieuwe kabinet .

@ Cefas op 19-11-2017 22:39   Dank , het door de Rothschilds betaalde Engelse instituut Tavisstock bestaat al zo lang dat men er nu achter is dat Hitler in het jaar dat hij uit Duitsland weg was , daar een opleiding kreeg .    Gelukkig bestaan er nog onderzoeksjournalisten die de namenlijst op hebben gevraagd .

@ Grietje , Dit waren maar een paar voorbeeldjes .  Mensen met een I.Q van boven de 140 zijn zeer zeldzaam .  Vermoed wordt dat b.v. Einstein mogelijk een I.Q van 200 gehad kan hebben maar dit is zo extreem zeldzaam dat ik niet goed begrijp waarom je dit getal noemt . 

Jakob op 20-11-2017 04:50

Soros is geinterviewd in de Amerikaanse talkshow 60 minutes. Zeer verhelderend interview die heel duidelijk laat zien(hij verteld het zelf) wat voor man dit is. Zonder empathie en geweten verteld hij voor de camera dat hij tijdens de 2de wereldoorlog (als joods persoon zijnde), massaal Hongaarse joden heeft verraden en overgeleverd aan de Duitsers. Hij verraadde iedereen die hij maar verraden kon en zo is hij dus blijkbaar nog steeds. Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. De interviewer vraag hem waaom en dan is het ijskoude antwoord: ¨Maar ik moest geld verdienen¨ Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dit geld is waar de rest van zijn kapitaal op is gebasseerd. Het is allemaal bloedgeld!Geinvesteerd op de beurs en laten groeien. Deze man creerd de toekomsten speculeert. Als je zelf de toekomst schrijft dan handel je dus ook met een bepaalde mate van voorkennis op de beurs. Dit is verboden maar blijkbaar niet als je soros heet. Bron: Soros zijn eigen woorden tijden het 60 minutes interview https://www.youtube.com/results?search_query=soros+60+minutes

Oma op 20-11-2017 10:22

Daarom zou het wenselijk zijn eens die eu landverraders onder de loep te leggen, dan zou pas duidelijk worden dat ze inderdaad een europese superstaat beogen, hun eigen volk en cultuur verraden en islamieten schandelijk blijven pamperen. Het belgisch, blauwe ovld konijn verafstoot past alvast in dat plaatje, hij verpatste onze hele energie aan Frankrijk. Openbare gebouwen te verkopen om ze dan duur terug te huren, hij wordt rauw gelust door de vlaamse bevolking, de topverrader bij uitstek en het volk weet het. Maar als boontje om zijn loontje zal komen, dan zal zijn stulpje in Toscane geen veiligheid kunnen bieden, dan zal ie het heel wat verder moeten gaan zoeken 

Dat uitwissen van de europese cultuur door de mosliminvasie heeft het volk intussen ook begrepen en ze verzetten zich hevig, kijk maar naar de bakken kritiek dat de politiek en justitie over zich krijgen in BE de afgelopen tijd voor het pamperen van vreemde krakers, het pamperen en onbestraft laten van vreemde relschoppers en discrimineren van hun eigen bevolking. De trend naar rechts bij verkiezingen overal in eu-lidstaten zal zich verderzetten want de politiek blijft collaboreren met de eu misdadigers en hun duivelse plan om europa te islamiseren. Het volk is het eens met Hongarije, Polen, die opkomen voor het behoud van hun volk en zelfbeschikking en beseffen dat rusland als zondebok dient.

Bovendien vergissen ze zich schromelijk dat ze de macht zouden kunnen behouden als een eu superstaat als moslims eenmaal de meerderheid zijn want die willen zelf de politieke macht en zullen er dan een kaliefaat van willen maken. De eerste slachtoffers zullen dan de eu politici zelf zijn maar zelfs dát beseffen ze blijkbaar nog steeds niet.

Rode Wouw op 20-11-2017 10:44
Dat Soros nog niet wordt aangeklaagd voor staatsondermijnende activiteiten komt vermoedelijk omdat hij dit via allerlei stichtingen en ngo's doet.
SEO op 20-11-2017 11:32

Ivm belangenverstrengeling, geen dubbele paspoorten voor kamerleden en ministers. Verder instelling bindend referendum en afschaffing censuurwet (WvS 137 art c end). En gewoon Zwarte Piet (M. L. King was toch ook zwart, moet die nu wit ofzo?) En graag Islamverbod, Nexit en Thoriumcentrales. Dat zou lekker opruimen. Dank u! 

Ike op 20-11-2017 12:34

In de tussentijd word iedereen op het thuisfront geconfronteerd met het geweld van mensen die door procedures heen zijn gekomen. Selecteren psychologen deze mensen met psychologische tests en hypnose om achter de waarheid te komen?;

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-19/meanwhile-sweden-crime-hits-all-time-highs

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-19/germany-spike-stabbings

Of kunnen zij de getesten m.b.v. de hypnose gewelddadig maken?

Het volk zal schreeuwen om meer veiligheid, meer bewaking, meer politie en meer geld voor de veiligheidsdiensten en defensie. Maar zou het ook kunnen zijn dat het probleem ligt in het veiligheidsapparaat en het MIC?

Straatschoffies en schoften worden straatcoaches, straatcoaches worden beveiligingsmedewerkers. Beveiligingsmedewerkers worden politiemensen. Politiemensen worden medewerkers bij de veiligheidsdienst.

Wie selecteert al deze mensen met psychologische tests? Weer diezelfde psychopathen. Psychopathen hebben altijd een reden om iets te doen, maar kunnen deze reden zelf bedenken. Waarom ze zoiets zouden doen is een vraag waar je geen eerlijk antwoord op hoeft te verwachten.

De politieke opinie is druk bezig met een dreiging die komt uit Rusland. Zullen ze eisen dat het defensiebudget verhoogd moet worden en dat er meer geld moet naar naar de politie en het inhuren van beveiligingsbedrijven?

De veiligheid word er waarschijnlijk niet beter door, maar de economie zal er weer wel door groeien, terwijl deze industrie zichzelf bezighoud.

Bundy op 20-11-2017 15:31

@ MOD   Heb uitgebreid antwoord gegeven op uw vraag maar kan het hier niet terug vinden , hoop dat u het gelezen heeft .    Wat ik nog vergat is dat op het t.v. journaal Ned. 1  werd medegedeeld dat de geheime diensten zullen kijken welke sites er "nepnieuws " leveren , en mogelijk door de Russen ( alweer ) worden betaald .   Dit bewijst een lijst .

 

Bedoelt u uw reactie op 20-11-2017 02:43 ? Mod.

Martin de Konng op 20-11-2017 16:11

Voorheen Israël Israël Israël en nu Rusland Rusland Rusland, zoals Geert zou zeggen; " knettergek en van God los" .

Ike op 20-11-2017 16:20

Het zou iedereen aan het denken moeten zetten dat zoveel van de vrienden van de NAVO, Russische wapensystemen kopen of willen kopen, dat bij het zwartmaken van Rusland, het ook zo zou kunnen zijn, dat bombardementen die uitgevoerd zijn met helikopters of jagers die geschilderd waren volgens 'nieuwsbronnen' het ook zo zou kunnen zijn dat het vliegtuigen waren van de partners van de NAVO of van de NAVO landen die bombardementen daarmee hebben uitgevoerd. Het is alsof men zegt dat door het bezit van een AK47 aanvalswapen (het meest gekopieerde wapen) dat Rusland IS en AL Qaida zou bevoorraden.

Zie de landen die allemaal worden genoemd over wapenaankopen in het MO;

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-20/russias-arms-sales-middle-east-countries-spike-record-high-levels

Nieuw begin op 20-11-2017 17:16

Ja Xander, geef het maar toe! Deze site zou eigenlijk Putinnieuws moeten heten!

Grietje op 20-11-2017 17:35

Bundy op 20-11-2017 02:43 Inderdaad ben ik weer eens te scherp geweest in mijn bewoordingen. Dat doe ik helaas wel meer en heb er dan later spijt van. Zo ook in deze bewoordingen naar jou ben ik veel te scherp en fout geweest, want die laatste zin van mij was zéér onhebbelijk. Hopelijk kun je mij dat vergeven. Groet van Grietje.

 

Compliment Grietje. Mod.

Bundy op 20-11-2017 18:15

@ MOD  Toen ik de computer aanzette stond mijn reactie er niet op , vlak daarna wel dus hierbij mijn excuses .

@ Grietje op 20-11-2017 17:35

Ja natuurlijk vergeef ik je dat ,( alsof het iets ergs was ) .   Ik ben dolblij met je antwoord , je hebt zelfkritiek en dat zie ik in mijn omgeving niet zo vaak of eigenlijk z.g.a nooit .    Nogmaals dank !!

Lodewijk op 20-11-2017 20:37

De westerse "elite" wil gewoon dat de burgers in het westen geen nieuws meer zien dat aantoont hoe de westerse media liegen en bedriegen. Want dan kan die "elite" de burgers niet meer laten geloven dat b.v. weer een oorlog voor regime change echt uit humanitaire overwegingen noodzakelijk is. In Rusland bij voorbeeld.

Of dat immigratie van massa's mensen met een gedachtegoed dat vijandig staat tegen de autochtone bevolking echt wel moet in het belang van die autochtone burgers, want de vergrijzing. Dus al die moslims zijn hard nodig om niet-moslims te gaan verzorgen. En die moslims worden zelf niet ouder, dus die zullen nooit hulp nodig hebben. En als het toch anders mocht blijken, dan laten we tegen die tijd voor hun toch meer moslims toe? Probleem opgelost!

Dus nieuwszenders als RT moeten verboden worden, want die doen niet mee met die "elite" propaganda omdat ze niet in handen zijn van die westerse "elite" zoals in het westen de main stream media (MSM). En zo zien we die MSM dag in dag uit maandenlang beweren met een air van autoriteit dat Rusland de verkiezingen heeft gehacked, en de burgers met fake news over heeft gehaald mensen op Trump te laten stemmen. Omdat Wilileaks een Russisch agentschap zou zijn, dat onkieze feiten over Hillary Clinton zou hebben verzonnen. En als ze niet verzonnen waren, dan zouden ze toch niet aan de burgers moeten zijn getoond. 

Enz., enz.... maar intussen kijken toch steeds meer mensen naar de alternatieve bronnen van informatie. En dat drijft de westerse "elite" tot wanhoop. Dat verdomde Rusland heeft zelfs hun plan voor regime change in Syrië grblokkeerd door het proxy leger van "gematigde" terroristen voor regime change samen met het Syrische leger nagenoeg geheel te verjagen en in de pan te hakken. Wat zal Soros knarsentanden samen met de andere "elite."

Lodewijk op 20-11-2017 21:06

@Rode Wouw

"Over de inmenging in Syrië en Irak kan nog wel worden opgemerkt dat de USA uiteindelijk op verzoek van bevolkingsgroepen in die landen hen te hulp is gekomen."

Ja, met wat steekpennigen zijn er altijd wel politici te vinden die bereid zijn zeggen wat de VS wil dat er gezegd wordt

Dus de burgers in Irak vroegen de VS eerst hen jarenlang bijna dood te boycotten, en daarna half plat te gooien, inclusief met verarmd maar nog radioactief uranium?

En de Syriërs hebben de VS gevraagd hun land te bombarderen en in het geheim de terroristen te steunen?

"Madelaine Albright zegt dat 500,000 dode Irakese Kinderen het 'waard' was en wint de Medaille van Vrijheid" 

"Madeleine Albright says 500,000 dead Iraqi Children was "worth it" wins Medal of Freedom" https://www.youtube.com/watch?v=omnskeu-puE

"Madeleine Albright" https://nl.wikipedia.org/wiki/Madeleine_Albright

"ISIS Post PR Fotos met VS Held John McCain, Ontkent Ontmoeting" 

(In de video erkent McCain ISIS ontmoed te hebben, en verdedigt hun, en is te zien hoe Al Baghdadi buiten achter hem staat en binnen samen met hem de plannen bespreekt.)

"ISIS Post PR Photos with U.S. Hero John McCain, Denies Meeting" https://www.youtube.com/watch?v=Ipd6xvoyzsM

En zo is nagenoeg de hele kliek "elite": psychopatisch.
Lodewijk op 20-11-2017 21:18

@Ike

Over politie gesproken, vandaag:

"Mensenrechtencollege: ‘Politiemedewerker hoofddoek verbieden is discriminatie’" https://joop.bnnvara.nl/nieuws/politie-hoofddoek-verbieden-is-discriminatie

Maar dit dus niet:

"Tramconducteur moet kruisje verbergen" https://www.trouw.nl/home/tramconducteur-moet-kruisje-verbergen~a937ddd6/

Lodewijk op 20-11-2017 21:28

Nieuw begin: 

"Ja Xander, geef het maar toe! Deze site zou eigenlijk Putinnieuws moeten heten!"

Dus deze man liegt?

"Poetin Verteld Iedereen Presies Wie ISIS heeft gekreëerd"

"Putin Tells Everyone Exactly Who Created I-S-I-S"  https://www.youtube.com/watch?v=wU6RG6Dk890

 

Qromwel op 20-11-2017 21:44

Bundy op 20-11-2017 02:43: Ik krijg 'm ook van anderen, flodder 'm door, behalve de columnisten. En los de puzzels op.

Robie op 20-11-2017 23:00

@Rode Wouw op 19-11-2017 17:05

(Over de inmenging in Syrië en Irak kan nog wel worden opgemerkt dat de USA uiteindelijk op verzoek van bevolkingsgroepen in die landen hen te hulp is gekomen. De ISIS moslimterroristen dreigden de Koerden, Yezidi's, liberale moslims, andersoortige moslims en Christenen uit te roeien.)

Weet u nog die Britse SAS soldaten die door de Iraakse politie werden opgepakt in Basra,die al rijdend in een pickup in Arabische kleding al schietend door de stad reden ??

Vuurtje hebben ze altijd nog zelf opgestookt.
Nog zwijgende over die massa wapens die ze de ene keer aan de Soennieten uit delden en toen weer aan de Sjiieten 

Ike op 20-11-2017 23:04

@ Lodewijk

Mijn respect. Daarbij moet opgemerkt worden dat McCain een uiterst domme gevaarlijke Neo Con is waar Europese politci naar luisteren. Zijn rol in de Vietnam oorlog was al omstreden, omdat hij word genoemd als iemand die geprogrammeerd werd door Radio Hanoi, toen hij daar gevangen zat. Ik zeg niet dat het niet erg was hoe gevangenen werden behandeld door de Vietcong, maar door de massale boombardementen kan ik het wel begrijpen. Natuurlijk is McCain daarna geherprogrammeerd bij terugkomst in de VS. Als men in Europa de mening wil weten van de CIA of de Amerikaanse generaals vragen de politici het aan McCain.....

Ho Shi Ming had eerst steun van de VS verwacht tegen het corrupte drugsdealende regime, maar de VS steunde hem niet en daarna zocht hij zijn steun elders... China heeft nooit een warm hart gehad voor Vietname, omdat zij vaker tegen elkaar strijden door de eeuwen heen. Rusland was door het gebrek aan hulp de enige optie. Pas na de ontspanning in de relaties met Rusland en China, trokken ook Westerse bedrijven naar Vietnam en gingen Westerse bedrijven meer produceren in Vietnam. Vietnam heeft altijd gevochten tegen overheersing.

In Vietnam dealde zoals in andere conflicten en waarschijnlijk nu ook in Syrië met Captagon, de CIA in drugs en financieerde zij daarmee operaties die niet door het congres of senaat werden goedgekeurd.

In Vietnam werden daar de bergvolken voor gebruikt, die werden gediscrimineerd door de meerderheid. Na de oorlog mochten de meeste Mhong de VS niet in, omdat 1 lid van de famillie drugs gebruikte of aan opiumhandel of heroinehandel deed, terwijl de CIA hetzelfde deed. Vele leden van de Mhong bleven daardoor in de vluchtelingenkampen in Zuid Oost Azië en vrouwen van hen belanden daardoor in de prostitutie omdat er weinig andere uitwegen uit de kampen waren. Andere werden gebruikt als goedkope slaaf. Zie wate er nu gebeurd met de Syrische vluchtelingen in Libanon en Syrië en je mag concluderen dat de geschiedenis zich herhaald.

Daarmee zeg ik niet dat we alle vluchtelingen toe moeten laten, maar zeg ik dat we daar niks hebben te zoeken en we geen zaken horen te doen met dictators. Maar ja, wij willen eigenlijk ook wel een echte democratie en stemmingen waarna geluisterd word.........

Ike op 20-11-2017 23:12

En ja, nadat de VS eerst leiders van Intelligence Services uit Syrië heeft gebracht naar Somalië en daar troepen heeft gestationeerd om ze te bevechten, word nu ook het lijstje van generaal Wesley Clark weer gevolgd en de troepen in Somalië worden uitgebreid. Wanneer zullen Nederlandse troepen worden gevraagd om ook aan land te gaan in Somalië?;

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-20/us-has-quietly-deployed-more-500-troops-somalia

Qromwel op 20-11-2017 23:30

Bundy op 19-11-2017 20:48: Het gemiddeld I.Q. in ederland ligt (lag?) op 100. Als het al dalt komt dat door de massa immigratie van aanhangers van een achterlijke ideologie.

Bundy op 20-11-2017 23:58

@Qromwel op 20-11-2017 21:44

Bij mij net zo , blader er even doorheen .  Het is een doorgeefluik waarvoor mensen nog betalen ook .     Vraag mij af of voor de communistische Pravda van weleer betaald moest worden of deze gratis was ?

Oma op 21-11-2017 00:20

@Lodewijk: zo gaat dat télkens...de wet wordt verkrácht, verdraaid en omzeild om de onaangepaste moslims terwille te zijn. Hoe kán nu neutraliteit gewaarborgd worden als er voorkeuren worden verleend aan één groep? Dat is een regelrechte tegenstelling want élke voorkeur houdt onvermijdelijk discriminatie van ánderen in...en télkens zijn dat in europa de autochtonen.

En áls er al voorkeuren zouden verleend moeten worden, dan heeft de oorspronkelijke bevolking, de heersende en geldende cultuur van inwoners van een land het récht op die voorkeuren, niet de minderheid aan nieuwkomers! Ga maar eens kijken in moslimlanden, daar worden vreemdelingen openlijk gediscrimineerd, openlijk racistisch behandeld maar daar kraait geen haan naar!

Zo ook bij rechtszaken en misdrijven: de moslim haalt rottigheid uit, provoceert en daagt uit - dan komt er reactie van de autochtoon en wie wordt geviseerd, uitgespuwd en veroordeeld? Niet degene die de misdaad pleegde maar degene die reageerde: autochtoon! (Dan wordt van de dader het slachtoffer gemaakt en wie durft te reageren krijgt het etiket dader) Tenzij.....de autochtoon de misdaad pleegde, dán wordt de hele schijnheilige boel omgekeerd en wordt er zelfs niet naar een gevolg/reactie gekeken (zelfs al is dit moord!) maar alleen naar de misdaad. Handig, nietwaar? Opportunisme en willekeur naargelang de afkomst...oei, is dat ook geen discriminatie?

Onze democratische wetten en vrijheden worden telkens tégen ons gebruikt, draai en keer het zoals je wil....net pauw gezien..een dame, van project P, moest komen uitleggen waarom de betoging tegen zwarte piet werd tegengehouden...euh...de 'activisten' zijn de opruiers, de racisten en kinderbeulen die een kinderfeest verpesten, kinderen lastig vallen met hun rácisme, niet ándersom! Maar die kern werd niet aangeraakt, nee, het was eieren lopen daar aan die tafel. Zij moest noodgedwongen zich beperken tot het ongenoegen van de bevolking dat die opruiers in een vak werden geplaatst tussen kinderen, met hun spandoeken, hun gemekker en politie in plaats van de échte reden aan te klagen: moslim aanval op onze traditionele waarden en kinderfeest want dát is het!

Wraakzuchtige, walgelijke individuen die onze cultuur willen vervangen door hun achterlijke hel-en-verdoemenis uit de 8ste eeuw maar dát mag niet gezegd worden! Natuurlijk hoorden die scheeuwlelijkerds niet in de buurt van de kinderen bij de intocht van Sinterklaas maar dat is de kern niet...de essentie is dat moslims moet duidelijk gemaakt worden dat ze van onze cultuur en tradities met hun handen moeten áfblijven.  Als migranten integreren, dan héb je geen discriminatie, dan is er geen racisme, dan is er één maatschappij waar voor iederéén dezelfde regels gelden en wie die regels niet respecteert zal gestraft worden, voor migranten zou moeten gelden: opzouten als ze weigeren om te leven volgens onze regels, punt. Zo simpel is dat! En dát heeft de politiek op haar geweten met hun gepamper en voorkeuren geven zodat wij gediscrimineerd worden. Het mag in NL nu wel eens eindelijk stoppen met die onnozele zeurpieten, ze maken zich onsterfelijk belachelijk voor de hele wereld (in BE worden ze uitgelachen met hun gejank als een geslagen hond) en Sinterklaas blijft bestaan mét échte Zwarte Pieten, ze wennen er maar aan!

Hubo op 21-11-2017 03:09

Ik heb de indruk dat de rol en de betekenis van die Soros hier een beetje overschat worden.Die inmenging van de russen in onze demokratiese processen stelt ook niet veel voor.Het is trouwens de gewoonste zaak van de wereld dat in de wereld zoals die nu is met alle mogelijke middelen van alle kanten geprobeerd word de publieke opinie te beinvloeden.Dat doen wij ook.In de jaren 50 met radiozenders en tegenwoordig met NGO's en het steunen van politici en journalisten in Rusland,die in ons straatje passen.En bovendien is Rusland al meer dan 100 jaar,200 jaar zelfs de potentiele prooi voor het westen en dat is het tot op de dag van vandaag en dat is een reden temeer het vijandbeeld onder de bevolking in stand te houden.Zo wordt bovendien bijgedragen aan een positief zelfbeeld,terwijl daar eigenlijk helemaal geen reden voor is en de nationale eenheid gestimuleerd.

Rode Wouw op 21-11-2017 11:12

@Lodewijk en Robie: ik schreef in mijn laatste zin in die post ook dat het niet fraai is geweest wat daar door verschillende partijen is gedaan en nog wordt gedaan. Ook de USA heeft veel ellende veroorzaakt. De wapenindustrie moet draaien blijkbaar en ook Rusland en Iran en de Saudi en Turkije doen er volop aan mee.

Niet vergeten moet worden dat de toenmalige Saddam Hussein regering mosterdgas op de Iraniërs heeft gegooid, een Koerdisch dorp met gezinnen met zenuwgas heeft uitgeroeid en een inval in Kuwait heeft gedaan.

Wat ik maar wilde zeggen is dat toen de ISIS moslimterroristen aan een omvangrijke opmars bezig waren ze dood en verderf zaaiden onder diverse bevolkinsgroepen. Toen werd het blijkbaar de USA coalitie toch weer wat te gortig en hebben ze ISIS op diverse locaties gebombardeerd om die bevolkingsgroepen enige bescherming te bieden. Er zijn meer dan genoeg getuigen te vinden die ter plekke zagen dat USA toestellen gericht ISIS bombardeerden. 

Lino op 21-11-2017 14:17

Gisteren werd er op nu.nl tussen de nep-berichten/halve waarheden door ook al druk geadverteerd met het boek 'Samenzwering - Hoe Rusland Donald Trump Aan De Overwinning Hielp'. Hoezo hersenspoelingspraktijken..

Drossaard op 22-11-2017 15:09

Prachtig media-offensief van Wilders door zijn opkomen voor Putin's Rusland. Bravo!!!

Steady op 22-11-2017 17:08

Wouw

Als je als op de grond lopende kunt zien welke vliegtuigen bombarderen

dan kun je waarnemen dat die actie een valse flag actie is

En wie of wat zijn die getuigen (en wie of wat betaald die getuigen)

Die getuigen zijn "Moslims", dus ongeloofwaardig omdat hun leugens hen in de hemel brengen

want zij moeten (koran) liegen tegen ongelovigen ja

Die vliegtuigen die  gebombardeerd hebben zijn waarschijnlijk die vliegtuigen die de Vsa

gekocht hebben aan de russen (SU 35) toestellen  (30 stuks)

Waarom kopen de Vsa Jagers bij de russen ????

Shalom

Ike op 23-11-2017 15:42

@Steady op 22-11-2017 17:08

Wat je met Su-35's kan doen geeft wellicht het echte of nepnieuws aan dat over JFK is gepubliceerd, toen de Sovjet Unie in Amerika's achtertuin bezig was en de CIA plannen maakte voor een verwijdering van Fidel Castro. Let op, dit kan ook vals nieuws zijn waarmee de CIA de Kennedy's in een kwaad dagligt proberen te brengen, omdat de Kennedy's direct na hun dood zowat heilig verklaard werden, terwijl de Kennedy's volgens J. Edgar Hoover de Kennedy's uit een familie van illegale drankstokers stamden en de Dulles broers die zowel de CIA als buitenlandse zaken controleerden met de nazi's in WWII hadden samengewerkt via handelsmaatschappijen en handelsbanken uit Nederland. De handelsbank is overigens later overgenomen door de Deutsche Bank, behalve het deel van de elite dat naar een andere bank is gegaan. De maffia die tijdens WWII samenwerkte met de voorganger van de CIA, de OSS, had veel geld verloren bij de machtsoverdracht van Batista naar Castro op Cuba. Cuba was het land waar Michael Lansky grote invloed dacht te hebben.;

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-22/jfk-files-reveal-ag-robert-kennedy-and-cia-plotting-false-flag-attacks-provoke-war-u

De SU-35 is een doorontwikkeling van de SU-27 Flanker. De Verenigde Arabische Emiraten hebben nooit de SU-35 gekocht, maar misschien hebben ze op de zwarte wapenmarkt oude SU-27's gekocht.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-35

Israël heeft overigens vaker in de oude Warschaupact landen oude vliegtuigen opgeknapt en zo zou de kennis van oude wapensystemen terecht gekomen kunnen zijn bij een land dat SU27's inzet in Syrië.

Israël heeft zelf bijvoorbeeld geoefend tegen S300's van de Grieken om te kijken of ze deze konden uitschakelen Een report van Reuters in de Jerusalem Post;

http://www.jpost.com/Israel-News/Report-Israel-trained-against-Russian-made-air-defence-system-in-Greece-436320

https://www.flightglobal.com/news/articles/picture-polish-air-force-receives-first-upgraded-mig-29-389174/

Israël was ook het land die SU25's van Georgië heeft opgeknapt en verbeterd en uitgerust met Python rakketten . De SU25's waren op een terugweg van een NAVO oefening toen deze werden gesignaleerd boven de Oekraïne toen de MH17 werd neergehaald, wiens kleruen leken op het presdientele vliegtuig van Poetin de op terugweg was uit Europa. De vroegere gevluchte president van Georgië met Nederlandse connecties die als vluchteling naar Nederland kwam heeft een aandeel in de oorlog in Oekraïne (of gehad).

http://www.airforce-technology.com/projects/su25/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl