HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Berlijn zinkt dankzij migranten en linkse politiek weg in chaos en geweld

Hoofdofficier Justitie: Berlijn heeft geen functionerend rechtssysteem meer – Boekingsplatforms zoals Expedia en Hotels.com geven inmiddels reiswaarschuwingen voor delen Duitse hoofdstad af

Niet de politie, maar criminele migrantenbendes beheersen almaar grotere delen van Berlijn.

Berlijn, ‘Hauptstadt der BRD’, eind 2017. Een stad vol ‘Baustelles’ waar het werk maar niet wil vlotten, en die de forens tot wanhoop drijven. Trein- en metrostations met langdurig defecte kaartscanners en slecht verlichte trappen die stinken naar urine en uitwerpselen. Straten waar het vuil zich ophoopt, pleinen die dag en nacht worden bezet door tientallen, soms honderden migranten, die regelmatig omstanders en elkaar met messen, stokken en afgebroken flessen naar de keel vliegen. No-go zones waar de criminaliteit volgens de statistieken is gedaald, echter niet omdat het beter gaat, maar omdat het de politie aan mankracht ontbreekt, omdat tal van misdrijven niet meer worden geregistreerd, en omdat steeds meer agenten buitenlanders zijn die banden hebben met de Turkse en Arabische misdaadclans die ze zouden moeten bestrijden.

 

Op de voor de toerist bekende hotspots ziet Berlijn er op het oog nog prima uit, maar schijn bedriegt. ‘De verwaarlozing van Berlijn is dodelijk geworden,’ stelt onderzoeksjournalist Alexander Wendt. Voorbeeld: onlangs wurgde ene Ilyas A., een afgewezen criminele asielzoeker uit Tsjetsjenië, de 60 jarige kunsthistoricus Susanne Fontaine. Zijn buit? 50 euro en haar mobieltje. De Berlijnse rood-rood-groene gemeentecoalitie gaf als excuus dat ze Ilyas niet hadden kunnen uitzetten, omdat hij destijds nog geen 18 geweest zou zijn. Dat dit uit veiligheidsoverwegingen volgens de wet wel degelijk met minderjarigen mag gebeuren, boeit op het gemeentehuis helemaal niemand.

De roofmoord vond plaats in de bekende Tiergarten, op slechts 300 meter afstand van Bahnhof Zoo. Ter plekke lijkt het gebied op een grote vuilnisbelt; overal liggen gebruikte drugsnaalden en ander afval, kamperen daklozen, en zijn types zoals Ilyas A. op jacht naar hun volgende slachtoffer. Na het invallen van de duisternis zijn drugsdealers en rivaliserende jongerenbendes er de baas. Velen van hen komen rechtstreeks uit het naburige AZC. Boekingsplatforms zoals Expedia en Hotels.com adviseren reizigers daarom dringend zich daar niet meer te vertonen.

Territorium van migrantenbendes

Ook de bekende Alexander Platz is tegenwoordig 24/7 het territorium van ‘Syrische’ en Afghaanse migranten. Regelmatig gaan grote groepen elkaar met messen en afgebroken flessen te lijf, waar ook toevallige passanten, zoals laatst een 13 jarige jongen, middenin belanden en gewond raken (3). Een paar nachten geleden begonnen zo’n 100 migrantenjongeren voorbijgangers en auto’s met vuurwerk te bekogelen. De politie had urenlang nodig om de orde te herstellen, en arresteerde welgeteld twee relschoppers.

Het zijn inmiddels gebruikelijke taferelen in de Duitse hoofdstad. Zeker als het donker is worden veel straten en wijken beheerst door Turkse en Arabische misdaadclans. Minderjarige meisjes uit Oost Europa worden in de Kurfürstenstrasse door hun pooiers openlijk ‘aan de man’ gebracht, zonder dat er iets tegen ondernomen wordt. Bewoners van veel wijken zitten na de zoveelste bezuinigingsronde omhoog met hun afval, en gooien dat tegenwoordig maar op straat.

‘Berlijn heeft geen functionerend rechtssysteem meer’

Het is dus niet zo verwonderlijk dat de Hoofdofficier van Justitie Ralph Knispel recent opzien baarde met zijn uitspraak dat er in Berlijn ‘geen functionerend rechtssysteem meer bestaat’ (2). Zowel de politie als de rechtbanken zijn volledig überfordert. Het aantal onopgeloste en niet behandelde misdrijven en misdaden is dermate gigantisch, dat aan de meesten geen seconde aandacht meer wordt besteed. Die worden –overigens net als in ons eigen land- vervolgens simpelweg uit de statistieken geschrapt, waardoor er in de media kan worden beweerd dat het ‘nog nooit zo veilig was’. (4).

Een ander, almaar groter wordend probleem is dat op de politieschool steeds meer mensen met een Arabische en Turkse achtergrond komen, waarvan sommigen afkomstig zijn uit de kringen van de misdaadclans die ze juist moeten gaan bestrijden. Politie instructeurs klagen dat deze migrantenagenten zich al in de klas gedragen als straatgangsters. De oplossing van de leiding? Aan het einde van de opleiding een testje uitvoeren of de nieuwe agenten wel voldoende Duits kunnen verstaan en spreken.

Burgers en politici leven in twee totaal verschillende realiteiten

Nergens leven politiek en burgers in een zo gescheiden realiteit als in Berlijn, schrijft Wendt. Minister van Justitie Dirk Behrendt, politicus van de Groenen, liet in oktober weten dat hij zich niet van de wijs laat brengen door een paar moorden en wat massale straatgevechten, en schreef op zijn website over de tentoonstelling ‘Op naar Casablanca – Levensrealiteiten van transgendere mensen tussen 1945 en 1980’. Groenen-districtsburgemeester van Kreuzberg-Friedrichshain, Monika Herrmann, presenteerde vol trots een app waarmee mensen kunnen klagen over ‘seksistische reclame’.

Tegelijkertijd wijst de ‘bonte en wereld-open’ rood-rood-groene gemeentecoalitie cameratoezicht in Tiergarten en andere criminele zones af. Met drugsdealers wil men enkel ‘het gesprek aangaan’, en vragen ‘of ze zich wat minder agressief kunnen gedragen.’ Ook weigert de stad zwaar criminele asielzoekers uit te zetten. Die wordt enkel gevraagd of ze ‘vrijwillig willen terugkeren’ (naar Casablanca en contreien, waar men doorgaans heel anders met ‘transgendere’ types omgaat). Dan zouden de criminele migranten nog wettelijk kunnen worden uitgezet door de bondsregering, maar ook die doet dat zelden of nooit.

Wendt: ‘Het is fascinerend te zien hoe Angela Merkel en haar ambtenaren nadenken over een Marshallplan voor –onder andere- Afrika, terwijl de bevoegde staatsinstanties zelfs niet de kleinste gebieden veiligheidstechnisch onder de knie krijgen, zelfs niet als deze -ondanks het Berlijnse Baustelle- omleidingsverkeer- maar 30 autominuten verwijderd zijn van het bureau van de kanselier.’

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Tagesspiegel
(3) Welt N24
(4) Focus

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

cefas op 09-11-2017 15:34

Blinde leiders die een blind volk leiden. De rekening wordt nu gepresenteerd.

cefas op 09-11-2017 15:43

Politici en overheid hebben totaal geen kijk op de rauwe werkelijkheid en komen met oplossingen voor totaal onbelanrijke en onbenullige schijnproblemen om hun failliete functioneren te maskeren.

Anna op 09-11-2017 15:53

Woestijn volkeren “importeren”en ze midden in de “ beschaafde” wereld zetten is vragen om problemen.....

Dit ”vermengen “betekend ondergang van de beschaving....Maar dat het zo snel zou kunnen gaan had waarschijnlijk niemand zien aankomen..... Het is een destruktie van alle fatsoen, normen en waarden welke wij met diverse “vrijheids  oorlogen “ hebben opgebouwd. Het is de strijd van de Boze machten in de lucht........ Het is niet alleen de strijd in de zienlijke wereld maar meer de srtijd in de “ onzienlijke “ wereld waar we als west Europa midden in zitten. En dit openbaart zich duidelijk “ op straat”..... 

ohje op 09-11-2017 16:19

Und leise weht der wind.

Voor de rest zijn ze nog steeds aan het klappen ook al krijgen ze klappen om de oren.

Qromwel op 09-11-2017 16:28

N.av. de laatste paragraaf: Illustreert het Peter Principe in volle werking.

eduard de Ru op 09-11-2017 16:45

ik heb op hotel.com gekeken, maar ik kan niets vinden van een waarschuwing voor berlijn. Beetje vaag niet waar?

Tycho op 09-11-2017 17:02

Nu weten we tenminste wat ons in Amsterdam te wachten staat. De Dam en het Centraal station is al in staat van beleg. Nu nog even uitvissen wat dat zogenaamde pontsteiger-gebouw (door mij genoemd Eysore) in de voormalige houthaven voor bunker is,

steady op 09-11-2017 17:52

De mansen weten nu wat hen te wachten staat

De bevolking zal alles maar dan ook alles afgenomen worden wat zij hebben

en ook wat zij niet hebben (ALLES)

En toch zullen zij niet reageren !!

Waarom niet - omdat zij zo tam en bang zijn

Bewijs: Zij ( de bevolking ) stemmen  toch op degenen die

hen schandelijk verkwanseld hebben

Oplossing: niet - nooit meer naar het stemlokaal ja

En je voorzien op verdediging van lijf en leden

Mijn kleindochter (7 jaar) kan nu al als het moet

ieder kind van haar leeftijd  in minder dan een seconde uitschakelen

Ik zeg wel als het moet (en haar sterkte bestaat hierin det er niemand dit weet)

Opleiding gekregen vanaf haar 2 jaar van mij zelf (jiu-jitsu kampioen), 

 

Succes

Shalom

Oma op 09-11-2017 18:25

Ik ben reuze benieuwd wanneer het Duitse volk eindelijk haar politieke judassen zal aanvallen, op net dezelfde manier als het volk wordt aangevallen door het geïmporteerd tuig. Dat zal de enige oplossing nog zijn om de situatie terug op een leefbaar niveau te krijgen: politiek dwingen om haar verplichtingen na te komen jegens het autochtone volk waarvoor ze de eed gezworen hebben.

Tom Hendrix op 09-11-2017 18:49

Respect voor U Xander, die onvermoeibaar de waarheid blijft verkondigen. Dit i.t.t. de gehele linkse msm, het staatsjournaal en de totaal linkse pers. Men wil de "olifant in de kamer", zoals Dhr. Wilders terecht verwoord, gewoon niet zien. Dat komt de socialistische internationale partijen, en de politieke elite namelijk niet uit. En "neen", madam Merkel, " wir schaffen das nicht...). Vertaald: we kunnen dat niet klaarkrijgen, de massa-immigratie en de islamisering. Tenminste is dat mijn mening.

charlud op 09-11-2017 18:56

Je kunt wel op de "leiders" afgeven maar het volk zelf is schuldig aan deze wantoestanden. Ze kiezen toch constant die partijen die deze zaken mogelijk maken. Wat houd een Duitser zoal bezig? Een kleine greep : rijden in een mercedes, zaterdag naar de outlet in Roermond, vakantie boeken  via TUI enz. enz. Heb hiermee totaal geen meelij nog mededogen. Je kunt je ogen blijven sluiten , dat is niet zo'n punt want in het graf doe je dat ook.

jan op 09-11-2017 19:19

Is er iemand die op wil staan om dit tegen te houden nee ze laten het gewoon gebeuren en in nederland is maar een man die steeds weer waarschuwd terug met die mensen maar nee niemand wil luisteren tot het telaat is en dan maar piepen en toen( horen zien en zwijgen ) we hebben het nog tegoed in nederland maar als er iets gebeurd dan is het telaat

jottum op 09-11-2017 19:20

Logisch toch, voor een psychotisch land dat nog steeds lamgeslagen in de stress schiet bij verwijzing naar de tweede wereldoorlog en door de gescheiden heropvoeding in bdr en ddr nadien, en (nu dus) gefocused is op materialisme en economie: men moet gevangen in het raam van het verleden on(in)gecalculeerde keuzes maken die voor waarden staan en welvaart doen afnemen of men kiest voor meer welvaart en verloedering van wat was, waarbij uiteindelijk kans op twee- of driedeling van het land bestaat door afscheidende bondsstaten (tot een situatie die ook al eerder in de geschiedenis bestond).    

Qromwel op 09-11-2017 19:41

eduard de Ru op 09-11-2017 16:45: Wat wel opvalt: al die kortingen. Pogingen de omzet op te vijzelen? Mijn broer en z'n vrouw moesten onlangs zo nodig een weekendje naar Berlijn. Waren niet best te spreken, zacht gezegd.

Henk op 10-11-2017 00:32

jan op 09-11-2017 19:19

Is er iemand die op wil staan om dit tegen te houden nee ze laten het gewoon gebeuren en in nederland is maar een man die steeds weer waarschuwd terug met die mensen maar nee niemand wil luisteren tot het telaat is en dan maar piepen en toen( horen zien en zwijgen ) we hebben het nog tegoed in nederland maar als er iets gebeurd dan is het telaat

Beste Jan, ik vergrijp heel goed welk signaal u wilt afgeven. Maar heel sect genomen, het is al te laat. Dit maakt de overheid niet meer goed, ook al kun je ze alles aanrekenen. ze maken het niet goed, ze willen het niet goedmaken. Dit alles gaat volgens plan vanuit de wereldorde. Het is nu wachten tot escalatie. Zorg dat je wel wat hebt om jezelf en je dierbaren te verdedigen. 

mientjei op 10-11-2017 00:55

@cefas  15.34   in het land der blinden is Eenoog koning

Albatros op 10-11-2017 01:22

steady op 09-11-2017 17:52

Heel goed dat uw kleindochter zich zo kan verweren met het oog op de zeer donkere toekomst. Mijn dochter zit inmiddels op Krav Maga om dezelfde reden. Triest maar waar.

Qromwell: dat viel mij dus ook op, maar ja veel mensen geloven het pas als het te laat is.

kees op 10-11-2017 05:46

@charlud op 09-11-2017 18:56

Dus jij hebt nog steeds niet door dat de huidige politiek zo inelkaar zit dat de gewenste keuze er niet bij zit. Plus een aantal speerpunten die zijn verdeeld over de partijen dus je krijgt nooit alles. Stem je op partij A omdat ....... iets is dat je graag wilt, dan stem je ook voor ...... dat je absoluut niet wilt. Dit heet verdeel en heers. Oeroud spelletje.

Maar even ter zijde, bent u Duits politicus? Gezien ze er daar ook zo goed in zijn de mensen een schuldgevoel aan kletsen en ze laten denken dat het de schuld is van het volk zelf.

U zegt dat het volk snel afgeleid is, ook een verwijt terwijl het dus duidelijk genoeg is dat er ook alles aan wordt gedaan om het volk af te leiden nadat we in de jaren 80 en 90 de verwenning hebben gehad die een technologische opmars met zich meebracht en de kloof tussen onze roots, het onafhankelijke agrarische maatschappij gebaseerde existentiele leven en de huidige zwaar afhankelijk van steeds zeldzamer wordend geld en technologie(niet zo zeldzaam) maatschappij. De industriele revolutie was hier de eerste stap in. Zeer turbulent allemaal tegenwoordig. Waar is postbus 51 eigenlijk? Je zou toch zeggen, juist in dergelijke tijden van enorme waarde maar stilzwijgend verdween het en niemand stond er bij stil! Toch zegt dat heel er erg veel (voor hen die hun verstand nog gebruiken althans!) Mensen moeten zich in rap tempo verdiepen in congnitieve dissonantie want alles zit tegenwoordig zo inelkaar dat je er steeds weer tegenaan loopt.

Bijvoorbeeld in het nieuws een veel gehoorde: We gaan ten oorlog voor vrede! Dat is een cognitieve dissonantie van de bovenste plank, Oorlog en vrede zijn 2 absolute vormen die elkaars contradictie zijn en kunnen daarom niet beide waar zijn. Een *simpel brein" prikt er niet doorheen en gaat dan maar zijn gevoel volgen. Je raakt het er mee eens op basis van het woordje vrede. Dit heet het creeeren van empirisme, het creeeren van een volgzaam volk (volgend omdat het uiteindelijk in een wereld 100% vol met cognitieve dissonanties je niet meer in staat zult zijn om zelf te denken dus dan is dat ook de enige optie die over is) Welkom in de opmaat naar de technocratie, de islam is alleen maar een afleiding want het gaat er om dit systeem geinstalleerd te krijgen.

Dit systeem is communistisch en iedereen die Marx, Trotsky, Jan Engelz en Mao Zhedong heeft gelezen weet dat communisme gebaseerd is op een cognitieve dissonantie gezien in dergelijke systemen het idee van individuele vrijheid van geest en lichaam niet bestaat. Het belang van commune waarin men leeft gaat altijd voorop. Dat je jezelf daarvoor moet wegcijferen gaat rechtstreek is tegen de overlevings instincten van de mensen(en die zijn sterk want het waren onze eerste instincten en daarmee ook de dus onze oudste instincten, waar ook tribalisme een onderdeel van is!(is het de schuld van de mensen Charlud als tribalisme feitelijk tot racisme wordt bestempeld zonder het te noemen en al zeker niet tijdens de discussies in Den Haag op de momenten van de debaten waar dit wel wenselijk was geweest, het was aan Wilders geweest dit argument te noemen maar hij deed dat niet. Het bewijs van gecontroleerde oppostitie) Even terug naar het vorige, dit alles is inhumaan gezien wij zo zijn door eeuwen aan evolutie en wij niet even ons DNA kunnen veranderen over 1 generatie(zij nu wel trouwens).

Geen brein en geen geheugen vraagt om een chip en een verbinding met internet als nieuw geheugen. Dit is precies wat mensen gereed maakt voor technocratie. (Zie uitspraak Xi Jin Peng tijdens toespraak Davos Zwitserland 2016) Als de het hek rondom ons gesloten is dan zullen we in steeds rapper tempo kennis maken met de nieuwe realliteit. De nieuwe realliteit is ons namelijk duidelijk gemaakt door Victor Orban, hij wil niet met zijn land en volk doen wat noord europa heeft gedaan en hield daarvoor onlangs zijn pleidooi voor de EU. Hij beschuldige de overige aanwezigen van het draaien van parrallele maatschappijen en daar zit hem de kneep en dit is geen onzin, er wordt namelijk iets van Orban verwacht en hij heeft kunnen besluiten dat hij het niet doen wil. Hij weet dus waer hij over praat anders had hij niet en besluit kunnen komen. Het idee, en dan moet ik weer verwijzen naar Marx, Trotsky etc.... De 1e en de 2e wereld kunnen niet bestaan zonder een derde wereld om misbruik van te maken.

Narige bijkomstigheid is dat de derde wereld vol grondstoffen en edelstenen zit en er wonen mesen bovenop. Regeringen in de derde wererld worden tot nu toe corrupt gehouden zodat er altijd een oplossing is dat volk van de edelstenen af te jagen of om ze te gebruiken(diamant) voor de ontgining. Dit begon in de gaten te lopen en wat nu dus feitelijk gebeurd is dat de dereld wereld leeg moet voor onbeperkte ontinging en als paralelle maatschappij hier bestaan tussen de 1e en de 2e wereld. Parrallele werelden is helemaal geen nieuw fenomeen, we hebben altijd al de onderwereld gehad wat ook feitelijk een parrallele maatschappij is,  net zoals de maatschappij waarin de elite zelf leeft waar informatie die nieuwe valuta is, informatie is de backing van de munt van de technocratie, de Bitcoin. De backing van goud is in de jaren 60 achter onze valuta weg gehaald en is vervangen door schuld. De ingang naar de parralle derde wereld. Kom je tegenwoordig bij een hulp instantie omdat je bijvoorbeeld door schulden dakloos bent dan kunnen ze je wel helpen maar niet als jij niet eerst een contract tekend waarin je volledig afstand doet van je autonomie en soevereigniteit en lijfeigenheid, zelfde gebeurt bij de integratie trajecten voor uitkering gerechtigden.

De technocratie gaat uiteindelijk worden gesmeed uit de zwaksten in de samenleving en daarom wordt er nu een sfeer in dat land gecreerd dat niemand nog geeft om het lot van een ander, de voornaamste reden waarom het christendom naar de galemiezen moet want christelijke waarden houden moraal en ethiek hoog en is gebaseerd op empathie, allemaal dingen die we in rap tempo zien verdwijnen. We zitten nu overigens middens in de ideeen van Mao Zhedong met dien verschil dat de begunstigden het collectief zijn en opbrengsten worden verdeeld is doorgestoken kaart van gemaakt. De zogenaamde herintegratgie trjactie voor uitkering gerechtigden zijn niks anders dan krachten van het collectief bundelen, geld aan verdienen en niet verdelen onder het collectief maar pak ze ook nog hun vakantie geld af dan kunnen al die opbrengsten mooi naar........... Crony kapitalisten en overheden.

Om het communisme geinstalleerd te krijgen moest volgens Mao het volk en opstand beginnen tegen de elite om het kapitalisme te verdrijven en de wereld in een constante staat van opstand houden zodat de elite er ook niet meer tussen kan komen. Dit is precies wat we zien maar dan andersom, de wereld is in constante staat van opstand sinsd afghanistan en het is nog nooit weer rustig geweest op de wereld en het volk kan er niet tussen komen. Iedere poging omdat voorelkaar te krijgen dan is er ineens weer een brandhaard ergens over de wereld en de stem van het volk is weer overschaduwd. Je komt er niet tussen. Wat is de oplossing, eigenlijk heel simpel...... Begin uw kinderen te onderwijzen in geschiedenis en cultuur etc.

Vroeger was het zo als iets niet deugde dan werd er wat van gezegd, tegenwoordig houd men zich stil. Er is dus geen sociale controle meer op moreel verval. Als een moeder snauwt naar haar kind in de supermarkt --- geen hoofdletters. Als u een gebek aan empathie bespeurd in een sociale situatie zeg er wat van. Als iemand in uw kringen voor een deurwaarder of bank werkt then ---! De sociale tendens is wat ons land gigantisch veranderd. De maatschappij dat ben jij, en jij wil toch en maatschappij met moraal en ethiek en hulp voor de zwakken en minder bedeelden, kortom een mooie maatschappij........ ---!  Het zit allemaal in ons we moeten alleen het tegenwoordig zwaar aangewakkerde narciseme als vijand verklaren zodat we dit weer kunnen vinden. Bestudeer hoe het vroeger was en ga je gedragen naar gelang wat je daar van leert vooral in moreel opzicht! Als onze omgeving weer zo is als het toen was dan kunnen wij ook weer zo zijn als we toen waren. En dat is de echte --, wij worden veranderd door onze omgeving te veranderen......

lieselot op 10-11-2017 06:53

Politici creëren problemen, en vervolgens doen opzettelijk niks (met een of andere smoes: te weinig mankracht, in dit geval), zodat alles ophoopt tot het punt dat ze de democratie zullen omvormen tot een soort politiestaat (zoals in de SF films).Dit doen ze ook met andere zaken, zoals de milieuvervuiling; hier doen ze ook niks aan, tot het punt dat er in hun ogen toch 'iets' moet aan gebeuren, nl strenge wetten en regels maken, alles vernieuwen en vooral bakken geld incasseren (maar zeker geen bomen planten in strijd tegen de CO2, dat kunnen ze niet, waarom niet eigenlijk!?).Chaos gaat maar door, zij zien ons niet als mensen maar als tools :-)

Jerommeke op 10-11-2017 08:12

Uit complete chaos te creëren wordt een dictateur en een schrikbewind geschapen. Dat is Merkel en kornuiten hun uiteindelijke doel

Weesie op 10-11-2017 08:17

Prachtig. Laat het maar uit de hand lopen.Ze blijven toch op Merkel stemmen.Misschien moet de DDR weer onstaan.

Lodewijk op 10-11-2017 11:05

"Vijand onder onze rangen' Duitse politietrainer bekritiseert gerecruteerde immigranten in gelekte audio boodschap"

"‘Enemy in our ranks’: German police trainer blasts immigrant recruits in leaked audio message"  https://www.rt.com/news/408614-german-police-turkish-arab-leak/

"Arabische 'maffia' infiltreert Duitse politie, staatsdiensten - woordvoerder Duitse politiebond" 

"Arab ‘mafia’ infiltrates German police, state services – German police union official"  https://www.rt.com/news/409276-arab-mafia-german-police/

Al 30% van de Duitse politie is van een "etnische minderheid"... en die "minderheid" wordt gestaag groter als het zo doorgaat. Allochtonen nemen de politiemacht over in Duitsland. De autochtonen Duiters zullen het weten... ook zij die met "welkom" bordjes en bosjes bloemen al die jongen mannelijke "vluchtelingen" applaudiseerden op de stations. Die mannen zullen wel in hun sas geweest zijn, en verbaast over zoveel onnozelheid onder de "ongelovigen."

Jan op 10-11-2017 11:08

Net terug uit Rome, ook een bende. Idioot veel Afrikaans op de straten daar.

Droevige Duitser op 10-11-2017 12:10

Wij Duitsers reageeren vaak aarzelend maar des te gewelddadiger. Dat was en is tragisch. Het zal noch steeds veel slachtoffers van deze stompzinnigheid kosten.

Gert op 10-11-2017 12:57

En niet alleen Berlijn maar bijna heel Duitsland valt de cultuur uit een. Ergelijk Merkel c.s. en de mensen die op haar blijven stemmen. Wanneer komen ze bij de CDU en CSU eens in opstand tegen haar. Beter ishaar af te zetten. Ook de andere verkwanselaars van de westerse vrijheden normen en waarden. En @Steady wel naar het stemlokaal gaan maar dan AfD (Alternatief Für Deutsland) kiezen. Zij komen op voor de duitse cultuur en zijn voor het terugdringen van de islam(fascisme). De Duitsers zouden massal op die partij moeten kiezen als zij hun achterlijk ver doorgevoerde schuldgevoelens eens gaan afschudden en de weg naar bevrijding en behoud van hun cultuur opkomen. Hoop dat het eens de EU uit elkaar valt en de landen weer streven naar hun wortels van de Joods,christelijk humanistisch erfgoed en bijhorende vrijheden. Dat de islam wordt weggevaagd. Dat zou mooi zijn.

Wim op 10-11-2017 14:20


Verbeterde versie.

Dit is de gecreëerde situatie die ook al al verschillende malen juist in beeld is gebracht, door deskundige in Xandernieuws en nog erger zal worden. Omdat er letterlijk geen grenzen meer zijn, i.v.m. met ontoelaatbaar misbruiken en geweld en materiële schde te blijven veroorzaken en dit wel degelijk verder uit de hand zal lopen. Nu is er al totaal geen echte controle meer, en dat weten die migranten.

Hoe zij zich verder kunnen uitleven, of totaal geen rekening willen houden met de nomale regels en levenswijze totaal bij bepaalde migranten totaal genegeert worden, zoals zij dit zelf willen en steeds verder uit de hand zal lopen. Dit wordtookdoor de verantwoordelijke politiek Europese leiders, zoals Angela Merkel voorop als eerste politieke leider dit totaal verkeerd heeft ingeschat heeft, zoals ook de ander Europese politieke leiders.

Dit nu zelf wel degelijk op absurde wijze verder uit de hand hebben laten lopen, door niet op voorhand de juist keuze gemaakt te hebben, en nu alles veder laten ecaleren. Dit is nu de reden, dat men het niet meer weet, hoe dit verder uit de hand aan lopen is, omdat er geen politeike leider is, die het heft in handen wil nemen, om deze immigratie politiek totaal verkeerd hebben aangepakt. Dit zien de migranten ook, dat er geen gezag is, en alles gepermiteerd t.o.v. hun wangedrag en misdaden en opzettelijke materiële schade toebrengen, er zeker niet beter op zal worden.

Wegens de instanties het maar verder niet interesseerd of totaal alles op zijn beloop te laten, nu al zijn tol begint te eisen. en ditverder totaal uit de hand zal lopen, helemaalniet verwonderd ben. Door totaal geen verantwoordelijkheid te nemen. Door wordt de bevolking nog verder in de toekomst nog verder zwaar zal geconfronteerd worden. Dit zelf tot gewelddadigeconfron taties wel degelijk nog verder uit de hand zal blijven lopen.

Indien men niet wil optreden, dat dringend noodzakelijk is, anders gaat men nog naar bizarre en geweldadige tijden tegenmoed. De verantwoordelijke dient dringend de immigratie ernstig met de realiteit op te treden en dringende oplossingen te bieden, anders wordt het probleem dat er nu al is, nog vele malen erger zal worden.Dit zal gepaard gaan met nog meer bijkomende confrontaties en slachtoffers, die er nu ook al zijn, maar blijkbaar bewust de andere kant blijft kijken, de situatie steeds verder zal blijven escaleren.

Dit begint bij de politieke incompitentie en kortzichtigheid en tegelijk de politie bevelhebbers of officieren ook geen enkele verantwoordelijke nemen en alles aan zijn lot maar over te laten, hier en hoge tol zal eisen in de nabije toekomst. De wereld op zijn kop zetten en de waanzin dat steeds dichter bijkomt en het intellect vermogen wordt vervangen, door de extreme islam waarop men blijkbaar op zit te wachten, omdat men de andere kant maar blijf kijken. De migranten die zich niet willen gedragen en zich op geweldadige manier zich laten gelden en dit op verschillende manieren, dient men zovlug nogelijk terug naar oorspronk van hun land teruggestuurd te worden.

Dat kan toch geen onnoemelijk probleen zijn of is er geen geld meer voor, of nu zeggen dat het teveel kost, is gewoon onzin, wegens de hoge onkosten en schade steeds verder oplopen, met ernstige grote gevolgen, en verder de maatschappij hierdoor ondermijnd is nog grotere schade die niet direct te overzien is.. Het zal later nog veel meer kosten aan schade, vanzowel burgers als materieelen maatschappelijk met zich meedragen.Indien er niet op de korrecte manier het gezag en repect en de wetelijke regels niet wil nageleven moet direct vertrekken naar eigen land.

Dan pas zal men meer orde krijgen en gezag, en grondge controle en dringende sancties dient genomen te worden, om het tij nog dringend te keren, om terug in normale situatie tercht te kunnen komen.Bij aankomst is er geen controle geweest, van wie gegrond vluchteling is en wie niet. Dit dient van tijdelijke aard te zijn, tot de oorlogsge bieden terug vrede is, om het land terug opnieuw terug op te bouwen. Nu in Nederland volgens de documenmtair die ik gezien heb, wel goed georganiseert en van de 40 tal vluchtelingen nog maar 2 of 3 van over blijven, wegens de verschillen de vragen die beantwoord werden, de meeste niet voor oorloggeweld gevlucht waren. N u weet ik niet dat het altijd op deze wijze bij aankomst gebeurt, wegen vernoedelijk alleen plaatselijk aanwezig was en niet centraal kwam hier niet ter spraken.


Wim is dit door uzelf geschreven of overgenomen van het internet of elders. Mod.

steady op 10-11-2017 15:51

Albatros

Krav Maga   (de enige echte jiu-jitsu) de enige zelfverdediging (pur-sang)

Dat is wat ik bedoelde met binnen één seconde of sneller totaal uitschakelen

en uw weg vervolgen

Sterkte

Shalom (joods zoals krav maga)

Droevige Duitser op 10-11-2017 16:00

Morgen (11.11. om 11.11 uur) begint het carnaval hier in Keulen. Er zullen enkele hondertduizenden bezoekers zijn in de stad.

De ervaring heeft geleerd dat dit de meest chaotische dag van het jaar is. Wie zijn benieuwd wat er gaat gebeuren.

Al op 31.10. (Haloween shit) waren er seksuele intimidatie en aanrakingen hier en in Essen. Waarschijnlijk door "menschen die hier niet eerder woonden", zoals mevrouw Merkel zegt.

Wat me schrok, is dat mannen hun vrouwen niet beschermen. Dat was al het geval op oudejaarsavond 2015.

Hersengespoelde laffards.

charlud op 10-11-2017 16:52

@ kees op. a)De 1e zin is complete onzin. Dat in land X misschien fraude gepleegd wordt met verkiezingen wil niet zeggen dat in alle landen dit gebeurt. Verkeerde conclusie . b) "U zegt dat het volk snel afgeleid is". In die paar zinnen die ik geschreven haal je wel conclusies die niet uit de tekst te halen zijn. Ik beschrijf gewoon in het kort de alledaagse dingen die een mens bezig houdt: werk, betalingen van lasten(huur,hypotheek, lening, allerlei kosten mbt huishouding), wat pleziertjes enz. Zolang de mens gefocust is op deze zaken die ik beschreven heb kan de bovenliggende laag zich dingen permiteren waar het volk niet om gevraagd heeft. De verantwoordelijkheid en schuld ligt dan toch bij het volk en er is niets van aangeprate schuld of wat dan ook. Hier in dit artikel gaat het om Duitsland en in dit kader heb ik hierop ook gereageerd en daarom geen generalisatie toegpast. Reacties moeten betrekking hebben op het artikel dat Xander gepost heeft en niets meer dan dat. Trouwens het gebruik van cognitieve dissonantie bij de voorbeelden zijn niet correct. Hier is sprake van indoctrinatie.

Lodewijk op 10-11-2017 19:17

Het is o.a. om de berichten over de Duitse politie klokkenluiders over de infiltatie van Arabische bendes dat Soros een anti-RT campanje is gestart door mensen uit het Westen die op die zender hun expertise en mening geven publiekelijk aan de schandpaal te nagelen:

"'Wat is het volgende, mij opsluiten als verader?' RT medewerkers slaan terug tegen 'nuttige idioten' lijst"

‘What next, jail me as a traitor?’ RT contributors hit back at ‘useful idiots’ list (VIDEO)" https://www.rt.com/news/409495-rt-contributors-respond-useful-idiots/

kees op 10-11-2017 22:29

Ik heb het niet over fraude ik heb het over heers en verdeel en ik haal nu uit je reactie dat je zegt dat mensen oo de tenen worden gehouden, dat is toch ook niet hun schuld?  Communisme zoals nu wordt geinstalleerd is altijd gebaseerd op cognitieve dissonantie omdat individuele vrijdheden ondergeschikt gemaakt worden aan de collectieve belangen het geen de basis van het communisme is. Dit gaat tegen de oudste overlevingsinstincten van de mens in en de enige manier om dat op te lossen is cognitieve dissonantie, indoctrinatie is juist waarom we de cognitieve oplossing van nu zien, onderdrukking via dwang werkt niet meer,  al die dictaturen zijn uiteindelijk gevallen. Cognitive dissonatie is het enige dat er voor kan zorgen dat je niet door hebt dat er iets mist. Bij indoctrinatie heb je wel door dat je iets mist. Afpakken werkt dus niet daarom laten vergeten dat je het ooit gehad hebt. Communisme is daarom altijd gestoeld op Cognitieve dissonantie zoals democratie is gestoeld op vrijheid van meningsuiting. Marx heeft zich trouwens ook heel erg gebaseerd op Josef Hegel, Hegeliaanse dialektiek. Als je dan nog niet door hebt dat je in het communisme geen besef van de echte realiteit mag hebben..... Ik haat communisme, lang leve de individuele vrijheid van lichaam en geest net zoals het recht om jezelf te verdedigen een universeel en existentieel recht van ieder mens is!

kees op 10-11-2017 22:33

Ow trouwens niet alles was een reactie op je opmerking, er zat ook een: ik ben nu toch al mijn gal aan het spuwen dus ik spuw nog even door factor in. Ik wilde niet de verkeerde impressie geven.....

Gorghel op 11-11-2017 13:06

En straks begint weer het gedonder om kerstboompjes die niet in het openbaar geplaatst mogen worden omdat ze  ......

Oma op 11-11-2017 13:29

@ charlud: het volk kiest volksvertegenwoordigers op basis van hun verkiezingsprogramma's, juist? Wel, dan is het niet de schuld van het volk dat die bende leugenaars, eenmaal verkozen, hun beloften in hun programma niet nakomen maar hun eigen goesting doen tégen de wil van hun kiezers maar overeenkomstig een verborgen agenda! 

Bovendien is het politieke systeem zodanig geniepig veranderd tot dictatuur onder het mom van democratie dan nog wel, (meerderheid vormen weetjewel? Toch zoooooo democratisch hé!) zodat telkens dezelfde partijen aan de macht blijven, zelfs verliezers blijven meeregeren terwijl bijv. in NL de twééde grootste partij, verkozen door het volk wordt uitgesloten aan regeringsdeelname. Hetzelfde met VB in BE: democratisch verkozen maar in een cordon gestoken. Hoe noem je dát?!

De stem van de kiezer/burger télt gewoon niet meer want ongeacht wélke partij de meeste stemmen krijgt, de politiek heeft er reeds legaal voor gezorgd dat steeds dezelfden de macht behouden én ongewenste partijen, die opkomen voor het autochtone volk, uitgesloten kunnen worden. Het volk/kiezers zijn buiten spel gezet door politieke ingrepen: verkiezingen zijn een farce en levensgroot bedrog geworden.

Inzicht dat dagelijks óverleven steeds moeilijker wordt gemáákt door de politiek door verarming, door afbraak van de economie, door onnozele, toenemende regelneverij met als doel dat het volk andere beslommeringen heeft (namelijk te overleven) dan te protesteren tegen politieke beslissingen is blijkbaar moeilijk...

@Droevige Duitser: en wáárom beschermen de Duitse mannen hun vrouwen en kinderen dan niet?! Schapengedrag? Angst om zelf klappen te krijgen? Wat? Net als in belziek zit iedereen op zn eilandje en is er geen samenhorigheid waarbij mensen reageren? Wanneer gaan autochtonen de rangen eens sluiten en beseffen dat er sámen op vliegen de enige manier zal zijn om dat vreemde crapuul te leren? Niet als schapen erbij staan en ernaar kijken maar aanpakken! Want het mag nu wel duidelijk zijn dat we van politie, justitie en politiek geen bescherming of rechtvaardigheid mogen verwachten dus zal het volk het zelf moeten doen! Ik kan je garanderen dat in onze familie de mannen, zonen/nu vaders niet werkloos zullen toezien als er aan hun familie geraakt wordt en ook als er iets gebeurt in het openbaar dat het vreemd gespuis zál aangepakt worden en slaag zal krijgen. Ook ik, als oma, zal woedend reageren op lafbekken en onaanvaardbare toestanden in het openbaar niet negeren want die gedachte alleen al is onverdraaglijk en doet mijn bloed koken. Het wordt hoog tijd dat autochtonen samenspannen en aanpakken, voor elkaar zorgen ipv in de steek laten!

Wim op 11-11-2017 14:27

Beste, Medeweker van Xandersnieuws.

Dit is mijn eigen verklaring en heb dit oprecht met eigen mening die hier ook in de website voor bedoeld is, om eigen mening weer te geven. Heb zelf ook iets ondekt, maar kom daar later nog wel op terug.

 

Dank Wim. Mvg. Mod.

Tulsteyn op 11-11-2017 15:34

Is het in Amsterdam veel anders dan??

Het over grote deel van Amsterdam werkt niet.Een ondernemer die verantwoordelijk is voor de salarissen van hun personeel, ook wanneer het personeel ziek is worden gezien als slavendrijvers (zie aan aantal artikelen in de Telegraaf en een uitzending van omroep MAX).Je mag er met een 2 takt vervoermiddel niet meer komen, maar zij komen wel met een 2 takt bij jou in de straat rijden. Het is de enige plek in Nederland waar het roetvegen rechtsgeldig is. Bovendien zijn ze zo gefrustreerd over hun eigen geslacht dat ze het begrip transgender bedacht hebben. Het overgrote deel van Nederland wil van deze stad af. Bouw er een muur omheen, met checkpoints, of een gracht. Blijf er A.U.B. lekker binnen en val de rest van Nederland niet meer lastig met regeltjes en dom gezeur. Jullie belastinggeld mogen jullie houden alsook dat de uitkeringen vanuit den Haag stoppen. Dit zou echt een zegen zijn!!!!!!!!!!

Weesie op 11-11-2017 15:41

Stel je eens voor dat de DDR nog bestond.Ik denk dat er dan veel mensen naar toe wilden emigreren. Kijk een naar Polen,Hongarije,Bulgarije enz.

Die beschermen de bevoking tegen de  idiote maasa immigratie van geluk zoekers geholpen door Brussel en andere uitbuiters.

Van der Linde op 11-11-2017 19:43

100% met Tulsteijn eens! Wiebes en Asscher ook Amsterdammers konden het niet verkroppen dat er steeds meer ondernemers (ZZP-ers) kwamen en kwamen met allerlei

wetjes om het onaantrekkelijk te maken om met ZZP-ers te werken. Daar hebben we nu nog steeds het gezeur van!!!!  Ik heb weleens iemand van D66 horen roepen dat als Wilders premier wordt dat Amsterdam een republiek wordt....

Haha........Wilders is niet mijn viend, maar van mij mag hij als het zo moet heeeeel snel premier worden!!!!

Een ander geluid op 12-11-2017 15:32

Het is wrang, maar dergelijke wantoestanden zijn het beste stemadvies voor de "uber" politiek-correcte Duitsers. Hoe groter de criminaliteit en overlast, des te groter de onvrede in het stemhokje. Dat is voorlopig de enige kans op verandering.

Wederom een grote protestmars (60.000 personen) in Polen. Weliswaar gemeld op de MSM, maar natuurlijk weer weggezet als een "extreem-rechtse" mars voor een wit-Europa. En dat terwijl Zwarte Piet alweer bijna aanmeert :-)

https://www.nu.nl/algemeen/5003444/tienduizenden-marcheren-wit-europa-in-polen.html

marnix op 13-11-2017 20:37

Nu kun je gratis Kerstshoppen in Brussel.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171113_03183555

Politie Brussel die niet mocht ingrijpen, is de laatste 30 jaar nooit met dergelijk geweld en vernieling meegemaakt in Brussel door ...

Marina op 14-11-2017 09:05

Dit bericht volledig uitgecheckt maar is niet waar. Vind t schandalig dat er ook op deze site valse nieuwsberichten worden gegeven. We worden al zo voorgelogen. Xander, jouw mening druk je veel te veel door in de berichten.  Vind dit een zware teleurstelling

Onderbouw uw onderzoek met feiten. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl