Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

BBC: Amerika redde duizenden ISIS strijders die nu naar Europa gaan

Turkse politieke wetenschapper: Met het evacueren van ISIS uit Syrië heeft de VS het terrorisme over de hele wereld geëxporteerd, en bijzonder naar Europa, dat nieuwe golf islamitische terreuraanslagen kan verwachten

... met dank aan de Amerikanen, Turken en de EU onderweg naar Europa, om straks misschien wel uw vrouw, man, kind, broer of zus de keel door te snijden, overhoop te rijden, of op te blazen.

Volgens de normen van de reguliere Nederlandse media viel onze berichtgeving over Syrië de afgelopen jaren onder ‘nepnieuws’. Wij zijn benieuwd hoe er wordt gereageerd op een uitgebreide reportage van een BBC team in Raqqa en omgeving, waar alle achtergebleven inwoners ons ‘nepnieuws’ als de waarheid bevestigen: de Verenigde Staten en Turkije beschermen al jarenlang de islamitische terreurbeweging ISIS, en hebben na de val van Raqqa zelfs zo’n 4000 ISIS zwaar bewapende terroristen en hun gezinnen met bussen en vrachtwagens gered. Velen van hen hebben een veilig heenkomen gevonden in Turkije, met het doel om -vermomd als ‘vluchtelingen- verder te reizen naar Europa en ons hier te trakteren op ‘de dag van vergelding’.

 

In de korte, maar indrukwekkende BBC documentaire is te zien hoe Raqqa volledig is platgebombardeerd door vliegtuigen van de Amerikaanse coalitie. De journalist praat zowel met in- en omwonenden als met de bus- en vrachtwagenchauffeurs die het ‘democratische’ Syrische rebellenleger (SDF), dat rechtstreeks door de VS en Amerikaanse officieren wordt gesteund en geleid, hielpen om duizenden ISIS strijders uit Raqqa in het noorden van Syrië te evacueren, als onderdeel van een deal om de strijd in de stad te beëindigen.

Duizenden zwaar bewapende ISIS strijders, vrouwen en kinderen met bomgordels

De Amerikanen en het SDF lieten geen media toe in Raqqa, en beweerden dat het slechts om een tiental onbewapende, geboeide strijders ging. Getuigen èn videobeelden laten een totaal andere waarheid zien: er vertrok een enorme, 6 à 7 kilometer lange kolonne van 67 bussen en vrachtwagens uit Raqqa, bomvol jihadisten die allemaal zwaar bewapend waren en zelfs ‘uitdagend’ op de vrachtwagens zaten. Onderweg dreigden ze diverse omwonenden alsnog de keel door te snijden als ze ‘afvallig’ zouden worden of zouden praten. Tien vrachtwagens waren tot de nok toe volgeladen met wapens en munitie.

Vrachtwagenchauffeur Abu Fawzi vertelt dat de SDF milities alle chauffeurs duizenden dollars beloofde, mits ze hun mond zouden houden over de operatie. ‘Wij waren bang toen we Raqqa binnengingen. Het SDF zou eigenlijk meegaan, maar we waren alleen. Toen we in de stad waren zagen we IS strijders met hun wapens en zelfmoord(bom)gordels. Ze bevestigden valstrikbommen aan onze vrachtwagens, zodat als er iets mis zou gaan, ze het hele konvooi zouden opblazen. Zelfs hun vrouwen en kinderen hadden bomgordels om.’

ISIS creatie van VS, Turkije en Saudi Arabië is

’s Werelds meest gevierde onafhankelijke onderzoeksjournalist Seymour Hersh presenteerde enkele jaren geleden al een wagonlading bewijs dat ISIS een creatie is van de VS, Turkije en Saudi Arabië, bedoeld om de Syrische president Assad af te zetten, het land net als Libië in chaos te storten, en een islamistisch (maar door Amerika gecontroleerd) regime aan de macht te helpen.

Om dit te bereiken werden en worden de Westerse en ook Nederlandse media ingezet als officiële nepnieuws verspreiders, onder andere over de zogenaamde misdaden tegen de menselijkheid door het leger van Assad. Deze ‘false flag’ gifgasaanvallen in Syrië werden echter gepleegd door de door de Westerse-Arabische coalitie gesteunde en bewapende rebellen en terroristen, zoals Hersh en andere onderzoeksjournalisten ontdekten.

‘VS heeft terrorisme over de hele wereld geëxporteerd’

Ömer Özkizilcik, politiek wetenschapper van de Nabije Oosten Stichting in Ankara, waarschuwt dat mensensmokkelaars nog steeds vrij spel hebben, ‘en de ISIS leden ook terug naar Europa brengen, vooral naar Duitsland en Frankrijk. Met het evacuatie initiatief heeft de VS feitelijk het terrorisme in Syrië naar de hele wereld geëxporteerd. Een nieuwe golf terreuraanslagen is niet uit te sluiten. Men kan zelfs van een mobilisatie van het terrorisme spreken.’

Özkizilcik heeft het echter bij het verkeerde eind als hij zegt dat de Europese media dan onterecht de islam en moslims de schuld zullen geven. Dat is namelijk niet het geval; terreuraanslagen in Europa worden inmiddels per overheidsdecreet compleet losgekoppeld van de islamitische religie en diens volgelingen, ook al zijn de daders in 99 van de 100 gevallen moslims, die hun gruweldaden openlijk aan Allah, zijn ‘profeet’ en de Koran opdragen.

Als er al iemand als schuldige wordt aangewezen, zijn het volgens de media en veel politici de Europeanen zelf, omdat wij niet genoeg voor al die miljoenen migranten zouden willen doen en hen zouden ‘achterstellen’.

Europa wacht nieuwe golf aanslagen

De uit Frankrijk afkomstig ISIS terrorist Abu Basir al-Faransy bevestigde tegenover de BBC dat zijn medestrijders nu ‘een nieuwe missie hebben... In onze groep zijn Franse broeders die naar Frankrijk zijn gegaan, om daar aanslagen te plegen.’

De nieuwe, waarschijnlijk nog bloederige golf aanslagen die Europa zeker te wachten staat, is niet alleen aan Amerika, Turkije, Saudi Arabië, ISIS en de islam te wijten, maar net zozeer aan de EU, die zijn lidstaten dwingt om enorme aantallen migranten op te nemen, waar zich –zoals diverse veiligheidsdiensten keer op keer bevestigen- duizenden moslimterroristen onder bevinden.

 

Xander

(1) Anonymous News
(2) BBC-YouTube

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
willy op 16-11-2017 14:40

Schandalig gewoon ! De VS spelen hierin een zeer duistere rol en het is niet duidelijk wat hun bedoeling hiervan is , willen ze nog meer aanslagen in Europa? Wordt er iets door de CIA gepland? Daesh is een creatie van moslim obama en de veiligheidsdiensten waar ook turkije achter zit, financieel gesteund door Saoedi-Arabie nu Isis een mislukking aan het worden een oorlog zoekt in Libanon met alle gevolgen!! Shalom

Petra op 16-11-2017 14:47

Nep Nieuws? vergeet dat maar, pure realiteit!Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de Islam veel sterkte. Zalig zij de onnozele van geest.Pim Fortuyn †23-12-2001

rescue op 16-11-2017 14:58

Er komt een tijd dat de in het geheim gesmede smeerlapperij van de westerse elite van de daken wordt geschreeuwd. Deze misdaden zullen eenmaal worden vergolden aan degenen die ze hebben begaan.           En zoals al eerder geschreven, heeft dit nu de situatie gebracht die in Daniel 8 en 11 de heropstanding van de koning van het Noorden beschrijft. Deze profetische Assyriër zal de tuchtroede Gods worden helaas, voor het volk van Israel ook al wordt hij daarna ook vernietigd. We naderen met rasse schreden de opstelling van de laatste pionnen op het schaakbord van de apocalyps.

Lucie op 16-11-2017 15:02

Op internet staat dit al jarenlang,maar de vele onnozelen onder ons werden heel kwaad als je daarover sprak.

Bundy op 16-11-2017 15:13

In het Radio Eén journaal werd gemeld dat bovenstaande hulp van de Amerikanen nodig was om nog meer slachtoffers te voorkomen .  Restanten van Isis hadden zich op bepaalde plaatsen n.m zo goed ingegraven dat het duizenden militairen het leven zou kosten om ze te verwijderen , aldus de officiële versie .               Op dat moment dacht ik dat slechts éen straalvliegtuig F 15 met éen bom zo een bolwerk wegvaagt  , hierbij denkend aan de Russische bombardementen die de hele langdurig voortslepende situatie in Syrië in  zeer  korte tijd 180 graden omdraaiden .

Natuurlijk zit er iets achter ; eerst kreeg Isis van de V.S "per ongeluk " enorme voorraden oorlogsmaterieel , en nu krijgen kannibalistische , drugsverslaafde , vuurwapengevaarlijke ,haatpredikenden moordenaars een enkele reis Europa .          Openbaringen spreekt o.a van een Eén-wereldreligie  en de vervolging van Christenen .    Dit alles draagt i.i.g. bij tot de vorming van een  E U dictatuur uit chaos  .        Na de genoemde 23 Sept j.l . zie ik de situatie in de wereld in een razend tempo nóg erger worden .        Dus wanhoop niet want dan is de eerste wederkomst  ( opname ) ook nabij .

Tom Hendrix op 16-11-2017 15:16

@Willy: 14.40. uur. Met U eens. De heersers van deze wereld, werken samen met demonische krachten. De Openbaring van Johannes is steeds meer een realiteit. Erger vind ik, dat de POTUS Trump, ook een andere agenda heeft, als dat ik eerst dacht. Leve Christus Koning.

Tycho op 16-11-2017 15:33

Wij hebben en krijgen veel isis. De vijfde colonnen en hun linkse meelopers zijn hier al jaren de boel aan het verzieken. Van generatie tot generatie verharden zij. Onze toekomst ziet er 'rooskleurig' uit.  We zitten tot onze nekharen erin.

ohje op 16-11-2017 16:07

Zullen we laura maar tot diplomaat benoemen.

Ike op 16-11-2017 16:17

Het is een beetje onvolledig. De VS en de EU hebben de actie tegen Assad's Syrië jaren voorbereid in samenwerking met Turkije, Jordanië, Israël en SA en wat andere golfstaten en Jodanië. Jordanië en Turkije waren de plekken waar de IS strijderss hun training kregen en Israël en Turkije, (waarschijnlijk) ook Jordanië verpleegden de gewonde IS strijders.

http://www.anonews.co/isis-training-in-turkey/

https://www.smithsonianmag.com/innovation/is-a-lack-of-water-to-blame-for-the-conflict-in-syria-72513729/

Zonder het afknijpen van de rivieren in Turkije was de opstand in Syrië veel moeilijker tot stand gekomen. Zonder het sturen van alles wat als moslim extremist aangemerkt kon worden vanuit de EU, Turkije, SA, Bahrein , Qatar etc. en de VS had men nauwelijks IS strijders gehad om de genocide te plegen en een poging te wagen om Assad omver te werpen.

En zie daar, nu heeft de VS een aantal vliegvelden bezet, Turkije heeft een deel bezet en Israël staat op het punt om een 'exclusion' zone in te gaan stellen rond de Golan om de Iraniërs uit Syrië te weren en om Genie oil in staat te stellen om ole naar boven te halen op de Golan. De westerse landen hebben IS gebruikt om de EU uit te gaan breiden naar Noord Afrika en naar Syrië, alwaar de pijklijnen vanuit Soenietische landen doorheen moeten komen.

Die lastige Poetin en het verschrikkelijke Iran hebben daar een stokje voor gestoken met behulp van Shiieten uit Irak, Iran en Syrië.

Het geschetste verhaal is een beetje onvolledig, omdat Amerika ook Is leiders en strijders naar Somalië en Afghanistan heeft getransporteerd en zelfs naar Oekraïne. Overal dient vervolgfens het Amerikaanse leger met zijn bondgenoten de IS strijders te gaan bevechten en ze te bevechten, ook al geven de camerabeelden meerdere malen de indruk dat UAV's en helikopters IS een soort luchtdekking geven.

Het stemt echter nog wel steeds overeen met het lijstje van de landen dat de VS generaal Wesley Clark heeft gezien na 9/11 waarop landen stonden waar een regimesverandering plaats diende te vinden en mogelijk militair ingegrepen diende te worden. Het lijstje was afkomstig van de Neo Con's in de kelder van het Pentagon.

De Russen hebben met name de IS strijders gebombardeerd met kruisrakketten en zware bommenwerpers en SU 25's (soort van A10 Warthogs). Daarmee hebben ze IS zware verliezen toegebracht. Bij de hele vluchtelingenstroom uit Syrië zijn er nauwelijks Syriërs togelaten in de VS en misschien wel in de EU. Wel allerlei andere vluchtelingen voor al het oorlogsgeweld. (ahum) Stapels paspoorten zijn gevoinden buiten de grenzen van de EU van Pakistani, Afghani,  Noord Afrikanen etc. etc.

Het volgende bericht is een bericht over de militaire opbouw van de VS bij een vliegveld van Raqqa in Juli 2017, waarbij er al melding werd gemaakt van helikoptervluchten van de Amerikanen met IS leiders;

https://www.veteranstoday.com/2017/07/15/sources-report-us-vast-military-buildup-in-raqqa-city/

Het volgende gaat over IS in Afghanistan;

http://www.pbs.org/wgbh/frontline/film/isis-in-afghanistan/

Bedenk hierbij goed dat Afghanistan altijd als een potentieele plek werd gezien voor pijiplijnen die van Iran naar China of Rusland zouden leiden en voor een plek waar de nieuwe zijderoute met HSL en goederentreinen doorheen zou moeten gelegd worden.

Dat plan moest gestopt worden, want al die olie moest de USD ondersteunen en niet naar China afgevoerd worden. Het mogt ook niet zo gebeuren dat Iran de olie in andere valuta dan de USD zou ontvangen. De USD moest gesteunt worden.

IS leiders zijn door de VS naar Somalië gevlogen en worden daar nu ook bestreden door VS troepen. Er is verder ook nogsteeds niks aan de hand, want veel frontsoldaten hebben training nodig en kansarme jongeren in de VS krijgen op deze manier een kans om  een straf in de gevangenis te ontlopen en nog wat van hun leven te maken of maken met het dienen in het VS leger een kans op een permanente verblijfstatus in de VS (geld voor illegalen). Zo'n beetje als het Franse vreemdelingenlegioen werkt. Laat het overigens overal nu barsten van allerlei Westerse Special Forces, die barsten van de nationaliteiten en in deze brandhaarden van de wereld, barst het ook nog eens van de huurlingen die vechten voor bedrijven als Academie (voorheen Blackwater) die allemaal worden ingehuurd door veiligheidsdiensten. (Het is schandalig dat Rusland ook huurlingen naar de Krim stuurde, dat had de VS officieel niet verwacht).

https://www.usatoday.com/story/news/world/2017/11/03/u-s-military-carries-out-1st-airstrikes-against-isis-fighters-somalia/829704001/

Als er geen mensen dodd zouden gaan, zou je jezelf er eigenlijk om kapot moeten lachen. hoe men mensen in de maling neemt. Het volgende bericht gaat er nl. over dat De Soenitische terreurbewegingen Al Qaida en ISIS in Somalië uranium zouden winnen om die vervolgens naar Iran te sturen terwijl het laatste land juist vecht tegen deze terreurbewegingen;

http://www.foxnews.com/politics/2017/08/31/al-qaeda-affiliate-mining-uranium-to-send-to-iran-somali-official-warns-us-ambassador.html

Toch snap ik wel waarom de MSM dit niet uitlegt aan het gehele volk. Het is nl. heel moeilijk uit te leggen. Ik zou de Russen niet als mijn buren willen hebben, maar toch kan ik ze wel makkelijker begrijpen.

Een paar tekeningen die alles zeggen;

https://syrianfreepress.files.wordpress.com/2015/05/terrorist-and-moderate-terrorists.jpg

https://syrianfreepress.files.wordpress.com/2015/03/syrian-moderate-terrorists-20150303-1.png

https://syrianfreepress.files.wordpress.com/2015/03/moderate-obama-terrorists-2015-1.gif

Het zijn veel betere tekeningen dan de volgende;

https://www.vox.com/2015/3/3/8135759/netanyahu-iran-bomb

Marjolein op 16-11-2017 16:41

En dit komt rechtstreeks van de lnkse BBC. Nou dan weten we het wel weer. 

jottum op 16-11-2017 17:46

Zonder bronnen worden uw beweringen niet gepubliceerd. Mod.

Qromwel op 16-11-2017 18:43

"De Amerikanen"? Welke Amerikaanse instantie is er verantwoordelijk voor? 

@ Mod: een tijdje geleden kreeg ik dit van u: Beperk uw links tot 1 , Mod.

Hoe zit dat?

Dit geldt voor u, uitleg heeft u gekregen. Mod.

Lies op 16-11-2017 19:23

Dank Xander voor dit zoveelste mooie artikel over de echte waarheid. Niet zelde lees ik twee a drie weken later  in de trouw nieuws dat hier op xandenieuws  al eerder had gelezen . Dat de Amerikanen--- zie siteregels. Mod. zijn is inmiddels wel overduidelijk . 

 

Dank Lies voor uw waardering. Mod.

Ernie van de Wal op 16-11-2017 19:56

Weet u wat de voltooid verleden tijd is van Nepnieuws? "Voortschrijdend inzicht".

Ike op 16-11-2017 20:23

@Marjolein op 16-11-2017 16:41

Links als in Nationaal Socialistisch links? Dit kwam van youtube en ik zelf kan het niet vinden op hun officieële website bbc.co.uk die automatisch doorverwijst naar bbc.com...........

Ik ben benieuwd hoe lang we het zullen kunnen bekijken op youtube en wie het er heeft geplaatst.

jottum op 16-11-2017 21:09

Met pvda-burgemeesters bij sintrklaasintochten heb je geen isis meer nodig.. En als burger hen ook niet meer in parlement of cdk of wethouder.

Qromwel op 16-11-2017 22:43

Als dit waar is zit onze vijand dus in het Witte Huis!

Wim op 17-11-2017 00:14

Het verhaal is juist en is nog bevestigd, via het nieuws op TV en de IS kan wel degelijk mogelijk kunnen terug komen, via andere weg, van waar zij nu met vrijgeleiden krijgen, door burgers als gijzelaars mee te nemen en vervoerd met vele bussen en vrachtwagens. De terroritische I.S hebben collectief groot peroonlijkheidsprobleem met het zogenaamde almachtige extreem koran geloof, die totaal geen ruimte bied voor de afvallige, zoals de ongelovige en andere relegies, buiten de koran ook totaal automatiche als vijanden worden. Dit wordt totaal als vijandig en yegelijk gelikwideerd moeten worden, hun eigen groot probleem is. I.S vecht eigenlijk tegen hun eigen ziekelijke enige geloofovertuiging, dat de wereld enige I.S. geloof moet overhezen en moslims het enige extreem moslim geloof t.o.v. andere geloofsovertuigingen hierdoor moeten vernietigd worden. Dit zegt heel veel welke onvoorstelbare barbaarse ideologie I.S op na houden en geen enkele ruimte bieden en respect of mededogen aan andere gelovige of niet gelovige totaal afwezig is.

Dit zegt heel veel, met welke ziekte in hun eigen gedachten of ziekelijk vermogen zijn gegroeit, om haat en verderf en totale vernietiging van anders denkende geen recht van bestaan meer zouden mogen hebben. Dit is natuurlijk hun ziekelijke vergankelijke vijandige eenzijdige denkwijze, die ook al steeds in de westerse maatschappijen grond probeert te krijgen, om het verderf en vernietigen verder te kunnen uitzaaien. Hopelijk dat het gezond verstand van het maatscappelijk belang dit ook door hebben, wat het is juist I.S. hun bedoeling, om hier ook verder verderf en haat, anarchie en moorden op onschuldige burgers en kettingreactie tracht te ontketenen. Hier mag men niet in deze valstrik trappen, wegens wij dan ons dan ook zouden verlagen aan hun vb.

Dit is ook totaal hun bedoeling om in die val te trappen, om op deze laffe manier het totale verderf wereldwijde geloofs oorlog in gang te willen zetten, door enkele duizenden I.S terroristen die op deze lafhartige en verderfelijke manier hun doel willen bereiken en mij hier ook heel goed van bewust ben. Zie verder interessante website met documemtaire, van wat wel de verborgen werkelijkheid hier wel kunt zien.

Was voor deze verklaring mij nog niet bewust was, dat de documntairs verboden zijn, wegens ik dit na mijn verklaring nog eerst zelf wou bekijken, niet mogelijk was.

Ondertussen wordt het via nieuwe Europese regels direct verwijderd, zie orginele tekst. Nu onverwacht ook hier toevallig verduidelijk en ook samenvat en tegelijk ook en bewijs is van mijn verklaring, hoe diep wel degelijk de gevolgen kunnen zijn, maar al te goed begrijp, waarom het gecensureerd wordt, wel begrijp. 

De oorlog die je niet zietGeregisseerd door John PilgerDe ingesloten video is verwijderd als gevolg van een kennisgeving door derden van Dartmouth Films waarin wordt beweerd dat dit materiaal inbreuk maakt. Hoe ironisch. "The War You Do not See" zal niet meer zichtbaar zijn omdat de auteursrechtclaim duidelijk belangrijker is dan de boodschap en veronderstelde intentie van de documentaire zelf.Deze DMCA-claim maakt deel uit van een nieuwe oorlog die gaande is en dat is de oorlog om het internet te censureren. Het begint met het verwijderen van een ingesloten video, vervolgens een link en vervolgens een paar links. Voor je het weet, bestaat deze website onder meer niet meer. Vecht voor een open internet en blijf het verspreiden.

Interssante documentairs, via website : http://www.sprword.com/johnpilger.html

https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/de-oorlog-die-we-niet-zien/

mientjei op 17-11-2017 00:46

@ Tom Hendrix 15.16  The President Of The United States Donald Trump vecht tegen de bierkaai

Ik heb gegoogled op  Potus , stel dat u morgen Potus was , was dan de wereld in een oogwenk een paradijs?

Ik denk het niet, de beste stuurlui staan aan de wal.

Marjolein op 17-11-2017 01:32

@Ike 20:23 Nationaal Socialistisch links? Waar heeft u het over? De eerste link onder Xander’s artikel verwijst direct naar Anonymous News, wat op zich weer direct verwijst naar de BBC.co.uk website. Links links dus. Voor alle duideljkheid : http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret

Niet de boel omdraaien svp.

Shadow1100 op 17-11-2017 08:09

Google op Georgia Stones en u leest hoe de Nieuwe Wereld Orde de toekomst wenst én voor elkaar krijgt. Er mogen 500 miljoen mensen overblijven. De rest moet (uit)sterven.

Tom Hendrix op 17-11-2017 08:47

@mientjei: 00.46. uur. Neen Mientjei, ook ik kan het niet. Het probleem is, dat wij niet de oplossing als mensen zijnde hebben. Slechts Christus kan ons redden. Dank voor uw reactie.

Wim op 17-11-2017 12:33

Blijkbaar zijn er geen burgers gegijzeld, voor de getrachte geheimhouding van en vrijgeleide van I.S. dat Raqqa ook hun bolwerk was. Niet alle website spreken de waarheid, wegens men ook regelmatig in bepaalde onbekende websites ook leugens worden uitgespreid worden, mij wel beked is, maar niet altijd op voorhand kunt ondekken. Tegelijk wens ik op te merken, dat Amerika en Europa hier en hypocriet situatie creëerd, dat zij zeker de I.S totaal wilde vernietigen juist tegenstijdig is. I.S kregen via geheim akkoord en vrijgeleide krijgen, met zelf verlichtingfak-fakels, via Amerikaanse straaljager werden gegooid, om de vluchtroute te verlichten en de I.S hoog angstig waren, wegens zij dachten vernietigd te worden, niet de bedoeling was. Hoe is dit allemaal mogelijk en er zijn blijkbaar ook gevluchte fransen I.S. broeders allochtone worden genoemd en terug naar Frankrijk gevlucht zijn, om hun vernietigend werk verder te zetten in Frankrijk en omringende Europese steden zeker niet uitsluit. Dan stel ik mij toch de terschte vraag, wat nu eigelijk de bedoeling van heel die geheime vluchtoperatie, dankzij goedkeuring van onderlinge partijen, met goedkeuring uiteindelijk van Amerika, en dit dan de oplossing moet zijn. In stad is het wel heel moeilijk om deze lafhartige I.S strijders volledig uit de grote stad te verdrijven, en alles dien plat te bombarderen, wel de hoofdreden zou kunnen zijn. Hier stel ik dan de vraag, dat men voor dergelijk lafhardig teug, die ook constant onschuldige burgers op grote schaal vermoord hebben, en dit wereldwijd en vooral in de Europese steden.

Verdienen dergelijk gruwelijke monsters nog respect en goede afspraken. Hier heb ik toch mijn grote bedenkingen hierover, dat zij de volledige vrijheid mogen tegemoed gaan, wel contraditie is t.o.v. wat er in Amerika en Europa verklaart wordt. Deze absurde hyphocrisie of tegenstrijdige tegenstelling met zich meebrengt. Het is wel degelijk onvoorstelbaar acht. Hierdoor toch de hoofdverantwoordelijke politiekers hun geloofwaardigheid en vertrouwen negatief met zich meedraagd, die tegen de I.S zouden strijden en met alle middelen ook zouden bestrijden en in te zetten, dit ook zelf hebben verklaart en nu deze onvoorstelbare tegenovergestelde gebeurt.

Bedankt, Marjolein en geef deze nog even in herhaling de website vermeld en deze website en zo goed mogelijk werkelijk beeld wordt weergeven, van het achterbakse geheim, dat niemand mocht weten. In de wereld zijn er zoveel topsecret heel belangrijke geheimen, vooral in Amerika en ook in Europa, dat je voor onmogelijk zou houden, en mij heel goed van bewust ben, hoe het er aan toe gaat. Dat is nu zo eenmaal geen uitzondering meer en wij leven niet meer in eerlijke wereld, wegens wellust van Kapitaal en macht hier grote rol in gespeeld wordt, en mij hiervan volkomen bewust van ben. Dit zit nu eenmaal in de mensheid gebakken en mogelijk nog wel zijn ware gelaat zal laten zien, heb ik wel mijn grote twijfels en weet ook waarom. Vanaf er totaal geen controle meer is in het kapalistisch systeem, dat er nog mogelijk wel topsecret zaken aan het licht komen is nog maar de vraag. 

Zie website (http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret) van BBC News.

Ike op 17-11-2017 13:03

@Marjolein op 17-11-2017 01:32

Mijn vraag is vooral of U de BBC links probeert te benoemen. En hoe U dan dat politieke links ziet? IS dat zoals het Nationaal Socialisme?

Zelfs als U de BBC zou betitelen als politiek links, hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Het kan zijn dat een medewerker van de BBC opdracht of goedkeuring heeft gekregen om zijn artikel met beelden te maken. Dit artikel kan de waarheid zijn of vals nieuws. Wij kunnen dit niet weten. We kunnen alleen op basis van de rest van wat wij lezen een oordeel geven of dit volgens ons valsnieuws is, of de waarheid.

Naar mijn mening is dit een beetje de waarheid, omdat de Britse veiligheidsdiensten zelf IS strijders hebben geworven en gestuurd naar Syrië en aanslagen en onthoofdingen hebben laten plegen, omdat de NWO (of in mijn ogen de OWO (Oude Wereld Orde)) door moet gaan.

Of zij na afloop van het politieke proces straks uit de EU gaan of in de EU blijven, zij zullen toch mee gaan doen aan CETA en/of het TTIP. Met het TTIP zullen zij regels opgelegd krijgen waar de Britse politici niet alles over hebben kunnen lezen, laat staan het Britse volk (allochtoon of autochtoon).

De autochtone bevolking heeft hier nooit een stem in gehad en zal deze ook niet krijgen. Zelfs als zij die krijgt, kunnen alle besluiten teruggedraaid worden. En als er een paar vinkjes anders worden gezet is een allochtoon een autochtoon en worden stemmingsresultaten compleet anders. Het zal bijvoorbeeld uiteindelijk niks uitmaken als de GB uit de EU treed, als het wel in de NAVO blijft en wel in het CETA verdrag en waarschijnlijk ook zal tekenen voor het TTIP verdrag.

Dat kan communisme of fascisme worden genoemd, afhankelijk of je er een rechtse of linkse stikker op plakt. Het heeft niks met democratie te maken en alles met een dictatuur.

Omdat het TTIP verdrag, de EU en het CETA verdrag tot stand gekomen is door de druk en de gelden van de lobbies van voornamelijk grote bedrijven, waar ook de defensieindustrie onderdeel van uitmaakt en waarvoor ook oud generaals en oud ministers en in het geval van GB ook leden van het Lagerhuis en Hogerhuis delen uitmaken, is het een dictatuur van de elite. Vanwege de strategieën om met geweld het doel te bereiken, beschouw ik zowel GB als NL al deel van een fascistische EU en/of TTIP (ook VS) dictatuur, waar eigenlijk weinig verzet mogelijk is en waar al genocide word gepleegd en aan het omvolken word gedaan. Het kan uiteindelijk zelfs gaan leiden tot een genocide in de eigen landen als de bevolking het zat word en tegen de 'umvölkung' gaat optreden. Tegen de vluchtelingen die de staat zelf heeft laten ontstaan door de drang van de militaire uitbreiding van de EU, NAVO etc.

Ik ben daarmee tegen het extremisme, maar ook tegen het extremisme van de huidige regeringen. Omdat hun beleid extremer is dan één of meerdere partijen die er een einde aan willen maken (als zij dit daadwerkelijk willen doen).

De BBC links noemen is als het links noemen van het volksvoorlichting- en propagandaministerie van Joseph G..

Ik beschouw dit bericht gedeeltelijk als vals nieuws omdat de NAVO bewust deze IS strijders heeft laten ontsnappen en heeft gebracht naar Afghanistan, Somalië en juist door de strijd tegen IS nu vliegvelden en uiterst belangrijke posities bij de olievelden in Syrië en Irak bezet houd en het rijk van militaire basis in het buitenland uitgebreid is. Ze kunnen daarmee dwarsliggen bij het leggen van pijplijnen van de sjiietische landen naar Europa of bij de totstandkoming van een breed wegennet en hogesnelheidslijnen voor passagiers en goederenvervoer uit China.

Ik zeg niet dat het communisme is in China of Rusland. Ik zeg ook niet dat die landen democratieën zijn. Ik zeg alleen dat er alleen maar dictaturen een strijd uitvechten en dat als resultaat er een genocide plaatsvind en mensen heen en weer worden gestuurd en doelen worden bereikt. Het resultaat is nl. een grote multi culti cultuur in alle landen en het resultaat is dat de oorlogsgebieden weer opgebouwd moeten worden en er nieuwe wegen en nieuwe spoorlijnen gelegd kunnen worden en dat de gehele bevolking van onze planeet Aarde voor de .......... mensen die aan de macht zijn alleen maar nummers en poppetjes zijn op een bordspel of een statistiek. De soldaten kunnen wel besluiten of ze de één wel of niet neerschieten, maar het zal pas wat uitmaken als ze de zwaarste wapens afvuren en ook dan zullen ze moeten luisteren en doen wat de politici zeggen als ze niet zelf uitgeschakeld willen worden. Iets dat alsnog kan gebeuren omdat ze daders of getuigen waren bij een genocide.

Het artikel van de BBC over 'het smerige geheim van Raqqa' beschouw ik niet als een geheim, maar wel als smerig en als 1 zet op een schaakbord.

De NAVO staat echter in Syrië nog alleen maar met twee torens en de koning op het schaakbord en doet er nogsteeds alles aan om te winnen. Maar zij waren de strijd begonnen en zij hebben hun pionnen en de pionnen van de tegenstander in het spel gebracht en er een genocide op uitgevoerd.

Br@m op 17-11-2017 15:07

Er zijn ook vele, vele echte Syrische vluchtelingen in Europa en dus ook in Nederland. Ik ken enkele gezinnen, gewone, nette mensen met kleine kinderen. Die zijn in rap tempo Nederlands en Engels aan het leren. Zij hebben ook veelvuldig contact met hun thuisfront. Dus binnen afzienbare tijd krijgen wij de echte waarheid wel te horen.

Tom Hendrix op 17-11-2017 15:52

@Ike: 13.03. uur. Dat scenario, wat U schetst, zou echt de waarheid kunnen zijn.

Rienus op 17-11-2017 16:02

De Amerikanen zijn zoals gewoonlijk met een smerig handeltje bezig en doen hun uiterste best om Rusland ervoor op te laten draaien. Voor mij is het al lang duidelijk dat het geen bal uitmaakt welke president er aan de macht is, want dat is een marionet. Indien die marionet iets teveel haar op zijn tanden heeft wordt de tandarts ingeschakeld

Europa is verraden door de Amerikanen en die sukkels in Brussel hebben het maar niet door.

Anna op 17-11-2017 16:08

Deze wake uw call ( de invasie van ISIS strijders met hun vrouwen en kinderen in west Europa ) is waarschijnlijk nodig voor onze west Europesche regeringen. Mogelijk zal deze invasie ze wakker schudden..... tegen het grote probleem van de islamisering van ons wereld deel.....

De haat en terreur wordt dus nu , wanneer dit soort lieden naar west Europa komen , rechtstreeks geïmporteerd: Soeniten en sjiieten zullen elkaar in de straten van onze westerse landen gaan bevechten en vermoorden........ Turken en Koerden...... marrokanen en turken.......... Het strijd toneel zal zich naar hier verplaatsen........... De midden oosterse clan en familie vete’s zullen hier worden uitgevochten......

Onze regering, en de andere Europesche regeringen die tot nu toe steeds de andere kant op keken en het probleem bagatelliseerden zullen nu wel moeten reageren  ook al is het tegen wil en dank.........

De grote verdrukking van het “ vrije denken” komt eraan.....!!!!!

Houd moed en blijf standvastig in uw gelooof in Jezus Christus.......ook dit is maar tijdelijk!!!!....Of wij dit overleven of dwars door de dood ........Hij Christus zal overwinnen.....!! Shalom.

Hubo op 17-11-2017 16:16

Een paar dagen geleden werd er in de staatsmedia van dit land hoog van de toren geblazen dat russische beelden van amerikaanse steun bij de vlucht van IS strijders nepnieuws was gebaseerd op een videogame.

Misschien haal ik verschillende dingen door elkaar.Ze hebben die mensen in Aleppo toen ook een aftocht gegeven en je staat natuurlijk voor de keus om duizenden burgerslachtoffers te sparen of tot het einde door te vechten.

Ik denk niet dat het in dit geval de bedoeling was die mensen richting Europa te sturen,maar ze zullen dat echt wel voorzien hebben en het kan ze gewoon niets schelen.Het komt ze alleen maar goed uit.

In onderschrijf al langer de mening dat de opkomst van IS deel uit maakt van een opzetje om Syrië onder druk te zetten en dat de amerikanen voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de opkomst en verbreiding van het internationaal terrorisme sinds de jaren 90.Het waren ook de amerikanen die indertijd zo behulpzaam waren Bin Laden naar Afghanistan te loodsen.En de Taliban kreeg bij haar opkomst actieve steun vanuit Pakistan.

Hubo op 17-11-2017 16:20

Ik verwacht overigens niet dat het direct zo'n vaart zal lopen met die golf van aanslagen in Europa waar hier  over gesproken wordt.Dat vereist nogal wat coördinatie en tot nu toe heeft IS er geen blijk van gegeven zulke gecoördineerde acties op te kunnen zetten en in feite zijn de aanslagen op 11 september ook niet veel meer dan een eendagsvlieg gebleken en zijn daarop volgende aanslagen vooral het werk geweest van kleine vrienden- en verwantschapsgroepen van sympathisanten.

Steady op 17-11-2017 17:06

Veranderen ???

Er zal hoegenaamd niets veranderen met of na de import van ISIS

Onze huidige politiekers hebben een heilige schrik van verabderingen,

omdat zij op dat ogenblik hun macht verliezen (en dat weten zij zeer goed)

Vb: opstanden in brussel (waarom) niemand weet het

het waren minderjarigen en die kunnen niet gestraft worden!!!!!

Kan er mij ook maar één wetsdienaar uitleggen waarom een minderjarige niet mag  gestraft worden

De dag voor zijn 18 de niet gestraft en de dag nadien wel???

Is dat gespuis dan plots braaf geworden misschien

Zou het kunnen dat de politiekers op die manier

bewust gespuis kweken om die naar believen te kunnen inzetten?

Als ik minderjarig was moesten mijn -onze- ouders opdraaien voor de schade

die wij veroorzaakt hadden

En nu betalen wij ook nog voor de schade van die brave alochtonen

Dank u wel aub graag gedaan

Succes en sterkte

Een ander geluid op 17-11-2017 17:15

Ik denk, dat hier enige nuance op zijn plaats is !

Allereerst; de vrijgeleide van IS strijders uit Raqqa kan natuurlijk géén geheim genoemd worden. Alle MSM schreeuwen dit feit van de daken. Even googlen en men vindt hierover talloze artikelen en nieuwsberichten. 

Verder doen Rusland en Syrië op grote(re) schaal hetzelfde; men biedt IS, Al Qaida, Al Nusra en vele andere radicale moslim rebellen een vrijgeleide naar andere gebieden binnen Syrië en Irak. 

Rusland, Syrië en Libanon hebben in augustus 2017 IS strijders uit een volledig omsingeld grensgebied van Libanon en Syrië een vije aftocht gegegeven naar Abu Kamal in Syrië:

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/31/internationale-coalitie-valt-konvooi-is-uit-libanon-aan-12757417-a1571674

https://www.volkskrant.nl/buitenland/in-bus-met-airco-naar-huis-libanon-laat-130-is-strijders-vrij-in-ruil-voor-acht-gedode-soldaten~a4513706/

2017: Assad / Syrië biedt rebellen vrije aftocht uit Damascus:

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/14/syrisch-leger-en-rebellen-ruilen-tienduizenden-burgers-uit-a1554624

2016: Assad / Syrië en Rusland biedt rebellen uit Allepo vrijgeleide naar Idlib:

https://nos.nl/artikel/2148214-slag-om-aleppo-voorbij-burgers-en-rebellen-zoeken-veilig-heenkomen.html

2014: Assad / Syrië bieden moslim rebellen in Homs vrije aftocht aan naar het platteland ten noorden van Homs:

https://www.parool.nl/buitenland/-wapenstilstand-van-48-uur-in-syrische-stad-homs~a3647186/

Zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Voor de goede orde: mooier had ik het gevonden, als die IS terroristen uit Raqqa en andere gebieden tot de laatste man over de kling gejaagd waren. Wat mij betreft, is de beste deradicaliseringsmethode de kogel of de strop. Ik ben niet zo'n voorstander van thee drinken, pamperen en taakstrafjes voor dit schorem. Paar meter onder de grond ermee !

Blijkbaar vinden zowel de Russische coalitie als de westerse coalitie het beter om IS, Al Qaida, Al Nusra enz een vrije aftocht te bieden uit hun gefortificeerde burchten om hen elders op andere, minder goed verdedigbare plaatsen alsnog uit te schakelen.

Zowel de Russische coalitie als de westerse coalitie lieten IS en andere radicalen voornamelijk "vertrekken" naar het gebied rond Abu Kamal in het Zuid-Oosten van Syrië aan de grens met Irak. Daar vindt nu de eindstrijd plaats met IS en consorten.

Vaak wordt terecht verwezen naar de Europese jihadisten in Syrië en Irak. Vergeten wordt, dat Rusland de hoofdleverancier is van de moslim-extremisten bij IS en vergelijkbare groepen. Tussen de 5000 en 7000 Russen en inwoners van voormalige Sovjet-republieken vechten voor IS en soortgelijke groepen. Inmiddels hebben extremisten / terroristen uit Rusland ook in west-europa en de VS aanslagen gepleegd. Het zijn dus niet alleen de west-europese jihadisten van wie het gevaar komt.

https://www.raamoprusland.nl/dossiers/islamitische-wereld/527-rusland-moet-zich-zorgen-maken-over-jihadisme

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/duizenden-russen-vechten-voor-islamitische-staat

Overigens, dat veel IS terroristen rechtstreeks vanuit Raqqa naar Turkije, Afghanistan of Somalië zijn overgebracht zijn, lijkt mij grote onzin. De Turken zijn bezig met grote arrestatiegolven onder iedereen in wie zij een IS'er vermoeden. Zeker na de aanslagen in Turkije door IS, is de "liefde" en samenwerking over tussen beiden. Vanuit Syrië en Irak ben je ook niet zo 1 - 2 - 3 in Afghanistan, Libië of Somalië. Al die helikopter-evacuaties van IS zijn broodje-aap verhalen ! 

Doordenker op 17-11-2017 17:18
Bestuurster die tijdens rellen in Brussel werd belaagd: “Ik zag pure haat in hun ogen”
 
 
 
Die ‘racistische’ bestuurster gaat ongetwijfeld snel en streng veroordeeld worden voor ‘hate speech’.
Als het op bestraffen van ‘hate speech’ (door eigen bevolking) aankomt, werken Belgische (en Nederlandse) politiek en justitie immers bijzonder snel en efficient...
Weesie op 17-11-2017 17:54

We hebben nu overal in West-Europa vijanden.In Brussel zitten ze ook. De dik betaalde politici. In Nederland Rutte met zijn regering die de BTW en energiebelasting verhoogd.Het wordt tijd voor bijltjesdag.

Een ander geluid op 17-11-2017 18:44

In veel reacties bij dit artikel wijzen de vingers beschuldigend naar de USA.

Wat ik mis, is de vraag waarom Rusland / Syrië het IS konvooi uit Raqqa met hun gevechtsvliegtuigen niet aangevallen / gebombardeerd hebben. Een konvooi, volgens dit artikel, bestaande uit duizenden personen (o.a. 4000 IS- strijders, daar bovenop nog hun familie) in 67 bussen en vrachtwagens met een lengte van 6 à 7 kilometer............ moet toch opvallen. 

Rusland beschikt over spionagesatellieten, heeft één van de beste geheime diensten ter wereld en de Russische luchtmacht vliegt notabene dag en nacht boven Syrië. 

Keken de Russische spionagesatellieten net even de andere kant op ? Hadden de geheime diensten van Rusland, Syrië, Iran en Hezbollah net even koffiepauze ? Mijn advies zou zijn, om niet allemaal tegelijk pauze te nemen ! Russische & Syrische piloten knapten net even allemaal tegelijkertijd een uiltje.

Assad strooit door heel Syrië met een groter gemak vatbommen, dan Zwarte Piet in NL met pepernoten. Scrupules heeft de man niet, dus die paar pechvogels die als menselijk schild dienden ziet hij gewoon als collateral damage. 

Dus mijn grote vraag is, waarom werd dat konvoi niet gebombardeerd door Rusland en Syrië....................?

Aan al die vingers die nu beschudigend naar de USA wijzen: Wat is hierop uw antwoord ???

Ike op 17-11-2017 20:56

@Een ander geluid op 17-11-2017 17:15

ROFL. Altijd lachen met zulke broodje aap verhalen. Leg mij eens uit wie er de meeste IS strijders heeft gedood in de kortste tijd en wie er de meeste kruisrakketten heeft afgeschoten en wie daar het meest van was geschrokken? Welke grootmacht staat er als gevolg daarvan er nu het slechtst voor? Welke grootmacht heeft zonder uitnodiging nu basis gebouwd in Syrië en Irak? Wie profiteerde er het meeste van de gifgasaanvallen op het moment dat de strijders tegen Assad bijna waren verslagten?

Het aanhalen van de MSM bronnen is tekenend. Mijn dank voor Uw humor.

elegast op 17-11-2017 21:44

Xander al meerder malen heb ik je bedankt. Je zet mensen aan het denken en het is een gift dat te kunnen. Zelf zit ik maar met een enkele vraag, zijn de ambtenaren die ons land besturen gek? laten we de zogenaamde hordes liefdevol binnen of kan het niet anders meer? We zijn waarschijnlijk al overlopen.

Elegast:

Ze zijn niet gek, maar gehecht aan hun goed betaalde baan / prettige leventje. Er zijn er wel die het zien en die het er niet mee eens zijn, maar zich tegelijkertijd machteloos voelen er iets aan te veranderen. Eén verkeerd geuite mening en je ligt er ook in Nederland gelijk uit bij de overheid. Veel mensen beseffen niet dat het hier ook al (lang) zover is.

 
Bedankt voor alle complimenten, wordt zeer gewaardeerd! Mod.
Wim op 17-11-2017 21:48

Antwoord op U bericht, ander Geluid geluid is niet mijn peroonlijke verklaring, i.v.m. geheime vrijgeleide van I.S. die BBC zelf verklaart heeft, in het specifiek verslag. en dit ook als waarheid achte. Mogelijk is het via BBC zelf bekend geworden, en op deze wijze door andere kleinere kranten juist overgenomen, niet kunt uitsluiten. Ga er nu niet direct van uit, dat BBC news interbationale grote krant zo maar iets ga verklaren, dat niet met de waarheid strook.

Ike op 17-11-2017 22:54

Als mensen het mij zouden vragen, zou ik denken dat Rusland de IS strijders uit het Westen een vrijgeleide geeft naar de grens en de NAVO coalitie de IS strijders uit Tjetjenië en de Oeigoerse IS strijders, omdat de laatste 2 groepen handig zijn om de nieuwe koude oorlogvijand te destabiliseren......

Maar de opmerkingen van Rusland over hoe ze nu moeten zien wie een goede terrorist en wie een slechte terrorist is spreekt boekdelen. Zij bombarderen niet zo verfijnt en zijn vaak niet zo precies met hun bombardementen...

De foto's op sociale media van Amerikaanse frontsoldaten die niet willen dienen als beschermers van IS spreken ook boekdelen. Alsmede de geciteerde bronnen van 'hulpverleners'waar het Westen mee werkt.

Zonder doden zou je jezelf er kapot om lachen. De machthebbers zijn de grootste terroristen en genocideplegers.

Mark S. op 17-11-2017 22:59

De rellen in Brussel zijn nu voor een 2e maal in slechts 4 dagen. Door Marokkanen.

@Doordenker 17:18 bedankt voor de link en het filmpje erbij.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1260421/brussel-weet-geen-raad-met-rellen

bevestigd dat het  voor de 2e keer in 4 dagen tijd daar weer raak is.

Mark S. op 17-11-2017 23:07

Onze AIVD bevestigd het nu ook dat die jihad moslima's een gevaar voor ons zijn.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1262990/aivd-nederlandse-jihadvrouwen-gevaarlijk

Het zijn duivels en die moet je nooit meer tot NL toelaten.

Opzender op 18-11-2017 01:21

"Volgens de normen van de reguliere Nederlandse media viel onze berichtgeving over Syrië de afgelopen jaren onder ‘nepnieuws’".

Echter, nu blijkt dat de berichtgeving over Syrië van Xandernieuws geen nepnieuws was en is, wat voor nieuws bracht de reguliere Nederlandse media zelf dan over Syrië in de afgelopen jaren?

Opiepwoutje op 18-11-2017 05:16

Kansloos jullie nieuws en reacties.. en nee ik ben niet links maar denk normaal. De wereld weten jullie veel beter maar is kansloos niet echt.. lekker veilig achter de computer lopen klagen.. als de economie goed gaat.. Dan zijn de reageerders hier die klagen en de groei mislopen zelf kansloos.. maar dat ligt niet aan hem zelf nee daar hebben we immigranten voor. Die krijgen de schuld. Daar zijn ze voor.. Bah zielig achter de computer zittend volk

 Allemaal eten jullie het allemaal zo goed en klagen van hier tot..  maar doen? Nee dat kunnen jullie allemaal hier niet. Mijn mening? Daar zijn jullie te dom en achtelijk voor. En ja dat is mijn mening. Bah 

Tom Hendrix op 18-11-2017 07:15

@opzender: 01.21. uur. De reguliere, totaal verlinkste media, deden niets anders dan leugennieuws brengen. Met op de eerste plaats ons "stasijournaal".

Tom Hendrix op 18-11-2017 07:18

@ Ike: 22.54. uur, op 17/11. U zegt:  "De machthebbers zijn de grootste terroristen en genocideplegers". En dat is de reine waarheid, Ike. 

Qromwel op 18-11-2017 11:29

Ike op 17-11-2017 22:54: De bombardementen van de "coalitie" op IS in Irak waren ook niet zo verfijnd.

Qromwel op 18-11-2017 11:33

Mark S. op 17-11-2017 23:07: فام فاتال (Arabisch voor: Femme fatale)

Een ander geluid op 18-11-2017 14:26

Ike op 17-11-2017 20:56

Uw vraag: "Welke coalitie in Syrië de meeste IS-strijders heeft uitgeschakeld" ? U heeft ze blijkbaar geteld en houdt de stand bij. Ik ben zeer benieuwd ! 

Maar, ik beperk me liever tot aantoonbare feiten:

De Koerden (YPG) en de anti-assad arabieren (SDF) hebben de hoofdstad van het IS-kalifaat ingenomen. Daar is Rusland noch Assad voor aan te pas gekomen.

De westerse coalitie bestrijdt IS in zowel Syrië als Irak, terwijl Rusland zich alléén bezighoudt met Syrië. En daar hebben ze hun handjes ook aan vol.....

Zoals u weet, strijden de Koerden al eeuwen voor hun onafhankelijkheid. Die onafhankelijkheid is ze in het Verdrag van Sèvres (1920) ook gegarandeerd. We kunnen dus de conclusie trekken, dat o.a. Syrië wederrechtelijk de Koerdische gebieden ten Zuiden van de Turkse grens en ten westen van de Iraakse grens bezet houdt. De Amerikaanse aanwezigheid in de Koerdische gebieden, die Assad ten onrechte claimt, is dus allesbehalve illegaal. De enige die daar illegaal was, is Assad ! Om voor u een begrijpelijke vergelijking te maken; u kunt het vergelijken met de Russische aanwezigheid in Zuid-Ossetië en Abchazië. Anders mag u voor mij het verschil even uitleggen. Aanwezigheid USA in Irak is met toestemming van de Iraakse regering. Een detail dat u weer over het hoofd ziet !

Wat de kruisraketten betreft: 50 ! met de vriendelijke groeten van Trump en Assad was de helft van zijn luchtmacht kwijt. Rusland stond erbij en keek er naar........ 

Voor u nog even een betrouwbare link van de situatie in Syrië:

De gele gebieden zijn in handen van YPG/SDF. Grijs = IS, Groen = anti-Assad (allerlei groepen) en lichtrood = Assad. Zo te zien gaat Assad akkoord met het feit dat hij ten oosten van de eufraat niets te zeggen heeft....

http://syria.liveuamap.com/

Ik vraag me eigenlijk af waarop u zich baseert ? In ieder geval niet op de officiële rapporten van VN / OPCW !

Mark S. op 18-11-2017 14:50

Eerlijk is eerlijk. Ik heb hier de afgelopen dagen bericht over de rellen in Brussel door Marokkanen. En ik erger mij daar zeer aan. Maar nu doen zij toch iets goeds waar ik ook over wil berichten. Zij houden een geldinzamelingsactie voor de 63 jarige mevrouw Ria Baets wiens auto ernstig werd vernield (klaar voor de schroothoop) door deze reljeugd. Een Marokkaanse man, Khalil Rais is deze actie gestart en zegt dat het overgrote deel van de Marokkaanse gemeenschap zich hiervoor doodschaamd.

http://www.telegraaf.nl/nieuws/1265827/marokkanen-zamelen-geld-in-voor-gedupeerde

Er is wel 10.000 euro nodig en de teller staat begin van deze middag pas op 1600 euro. Ik hoop dat ze het gaan halen.

Je kon op het filmpje ook zien dat ze op een gegeven moment door sommige omstanders werd gered en die begeleidden haar weg uit de joelende menigte. Helaas was er toen al veel kwaad geschied. Maar ik vind het toch een positief teken dat (waarchijnlijk/hopelijk) de meerderheid van de Marokkanen in Belgie zich hiervoor kapotschaamd en iets goeds probeert terug te doen. Mijn complimenten voor de goedwillende Marokkanen.

dimitrie op 18-11-2017 16:34

Ik denk ook dat de meeste marokanen of moslims ook bang zijn,en terecht!want die bomaanslagplagers ontzien niemand,het maakt niet uit wie er word opgeblazen,ongelovigen,moslims,christenen enz.dat hebben wij in de afgelopen 15 -20 jaar wel gezien!!Die zelfmoordaanslagplegers,zijn fake moslims,geen moslims maar gewoon gangsters,sadistische moordenaars en verkrachters!!En wat die amerikanen betreft,die doen alles in hun belang,ook al moet het het leven kosten zelfs van christenen,als het hun belang in de weg staat,zoals met die gas en olie pijpleidingen die door landen moeten die zij,die amerikanen willen!zij gaan uitmaken door welke landen die leidingen moeten,zij zullen een amerikaans gezinde regering daar neerzeten ten koste van alles,om maar die energie naar amerika te kunnen leiden via die pijpleidingen.= en natuurlijk die dollar van hun!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl