HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Antifa kondigt start nieuwe Amerikaanse revolutie op 4 november aan

Newsweek plaatst ‘grap’ over massaal onthoofden blanken - Opvallend: Eveneens op zaterdag start ministerie Defensie een blackout oefening als gevolg van zonnestorm – ‘Antifa’ slechts gebruikt door ‘Deep State’ schaduwregering voor op handen zijnde coup tegen Trump?

Leden van de anarchistische linkse haatgroep Antifa blokkeren een snelweg, en kondigen aan dat ‘het op 4 november begint’.

De extreemlinkse terreurgroep Antifa, waarvan de samenwerking met ISIS onlangs werd bewezen, heeft aangekondigd vanaf morgen 4 november in de VS dagelijks ‘met miljoenen’ de straat op te gaan en ervoor te zorgen dat de regering Trump wordt afgezet. Dit lijkt de start te moeten worden van de door miljardair, globalist en EU-partner George Soros voorbereide en met miljarden dollars gefinancierde ‘paarse revolutie’, waar we vorig jaar al enkele malen over schreven, en die op een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog kan uitlopen.

 

‘Op 4 november begint het’, luidde op 1 november een paginagrote, door Soros betaalde advertentie in de New York Times. ‘Deze nachtmerrie moet stoppen: het Trump/Pence regime moet weg’. De vrijwel geheel door de Democraten gecontroleerde massamedia ontkenden vervolgens dat zo’n advertentie bestond, en dat terwijl deze toch duidelijk in de krant was te zien (1), en die nog steeds op de website van de Revolutionaire Communistische Partij is te lezen, waar rechtstreeks wordt verwezen naar het boek ‘The Coming Civil War and Repolarization for Revolution in the Present Era’.

Het globalistische magazine Newsweek, dat beweerde dat de advertentie was ‘verzonnen’, liet ondertussen wel een ‘grap’ op Twitter staan over het massaal onthoofden van blanke ouders en eigenaren van kleine bedrijfjes door Antifa ‘soldaten’. De overige media bleven ijselijk stil, wat ongetwijfeld heel anders was geweest als er een ‘grap’ was gemaakt over dodelijk geweld tegen bijvoorbeeld zwarten of moslims. (2)

Verenigd links tegen rechts

De door Soros en de Obama/Clinton kliek geplande ‘paarse revolutie’ moet alles en iedereen ‘op links’ –progressieven, socialisten, marxisten, communisten, islamisten, feministen, de racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’, ‘groene’ (klimaat)activisten- verenigen in een rechtstreekse aanval op conservatief en ‘rechts’, met de bedoeling om door middel van intimidatie, extreem geweld en anarchie de maatschappij in chaos te storten, waarna de samenleving moet worden onderworpen aan een globalistische islamo-fascistische totalitaire ‘Sovjet stijl’ dictatuur. (3)(4)

Antifa: anarchistisch, zeer gewelddadig, pro-pedo

Antifa was in Europa onder andere verantwoordelijk voor de extreem gewelddadige rellen tijdens de G20 top in Hamburg in juli, wat slechts een voorproefje was voor wat heel de EU te wachten staat als de anarchisten niet worden gestopt. Bij talloze demonstraties in Europa en Amerika werden blanke omstanders en zelfs gehandicapten aangevallen, werden winkelruiten ingegooid en auto’s in brand gestoken, en werden spandoeken meegedragen waarop het bijvoorbeeld werd opgenomen voor pedofielen (‘No White Supremacy – No Pedo Bashing’), een andere beruchte door radicaal links gepromote en beschermde ‘hobby’.(5)

Morgen start tevens een grote ‘blackout’ oefening als gevolg van zonne-uitbarsting

De Paarse Revolutie zou dus morgen moeten beginnen. Toeval of niet, het Amerikaanse ministerie van Defensie begint eveneens morgen aan een driedaagse massale ‘blackout’ oefening als gevolgd van een hypothetische zonne-uitbarsting. Complotdenkers vermoeden dat beide zaken met elkaar in verband staan. (6)

‘Coup van schaduwregering nabij’

Volgens alternatieve blogger Michael Mandeville, uitgever van de Earth-Change Bulletins, is de ‘revolutie’ van Antifa voornamelijk een middel en afleidingsmanoeuvre voor een in de maak zijnde staatsgreep door de schaduwregering of ‘Deep State’, die bestaat uit grote delen van de Amerikaanse inlichtingendiensten, het militair-industriële complex, ‘tech’ giganten zoals Google en Facebook, de ‘Clinton Crime Machine’, en de harde ‘neocon’ kern van zowel de Democratische als Republikeinse partij, voor wie Trump een existentiële bedreiging vormt, omdat ze door hem in de gevangenis kunnen belanden. (7)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) State of the Nation
(4) State of the Nation
(5) Paul Joseph Watson (via Infowars)
(6) N8wächter
(7) Yahoo! Groups / Earth Change Bulletins

Zie ook o.a.:

30-10: ‘FBI: Antifa en ISIS werken samen en bereiden zware bomaanslagen voor’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 03-11-2017 15:30

Het zijn eigenlijk linkse terroristen die voor miljoenen schade aanrichten tegen onschuldige mensen men zou deze groepering gerechtelijk moeten verbieden. ze willen eigenlijk een zeer gewelddadige revolutie , het zijn meestal jonge mensen die met alle geweld te wereld willen veranderen , eens deze illusie voorbij worden het later meestal brave huisvaders die hun kinderen totaal anders opvoeden . Ze zitten ook achter de vele klimaatoptochten waabij ze op wetenschappelijk gebied totaal onzin verkopen. afschaffen deze groepering!! Shalom

jawel op 03-11-2017 15:38

Trump is er ook nog , als hij het handig aanpakt dan kon het voor soros wel eens anders aflopen als dat hij zou willen , de rest volgt vanzelf.

Petra op 03-11-2017 15:51

Uitstekende keuze om hier aandacht aan te besteden Xader!

Twanneman op 03-11-2017 15:53

Yes!! Let the games begin.......

Tom Hendrix op 03-11-2017 16:09

Het bewijs is hiermee aangetoond, dat de socialistische internationale, met de communisten, en de anarchistische bende; ten dienste staan van Soros, de " Deep State", de Democraten(links), en demonische krachten, en dat alles gericht tegen de Potus Trump. En in Europa, werken dezelfde krachten, hand in hand, met de eu(ssr). Lakeien van satan, dat zijn het!

cefas op 03-11-2017 16:53

Zijn de demonen massaal geland op de aarde en gepenetreerd in het linkse denken? Lijkt er veel op. Weerstaat hen in de naam van Jezus, en ze zullen wegvluchten.

Qromwel op 03-11-2017 17:22

Een soortgelijk scenario staat in "Come Nineveh, Come Tyre" (van Pulitzer Price winnaar Allen Drury; ISBN 0-380-00126-8)

maria op 03-11-2017 17:50

Ceafas op 16.53

Als ik het boek Openbaring lees, zullen de demonen niet wegvluchten, maar zal alle ellende alleen toenemen 

Tom Hendrix op 03-11-2017 17:51

@cefas: 16.53. uur. Inderdaad, cefas, in de naam van de Here Jezus, daar is onze redding.

remco op 03-11-2017 18:04

wordt druk samen met wo3 en andere rampen haha,oja xandernieuws ik ga weer slapen haha.

Shadow1100 op 03-11-2017 18:34

En als je wilt weten hoe smerig de Clintons c.s. zijn google dan op pizza-gate.........

Qvic op 03-11-2017 18:40

Het is inmiddels bekent dat links denkende mensen het niet willen begrijpen, dat wanneer zij eens niet winnen in de politiek. Ondanks alle fraude, misleidingen/verdraaiingen en steekpenningen niet hebben geresulteerd in de winst, om dan hun verlies te accepteren. Dit hypocriete gedrag zie je enkel bij links denkende mensen, ook hier in Europa. De links denkende mens denkt werkelijk dat alleen zij de wijsheid impact hebben, daarom willen zij absoluut niet met andersdenkende mensen in discussie gaan. Daarom worden er allerlei woorden bedacht om zulke discussies uit de weggegaan. Zoals racist, islamofoob, discriminatie e.d. Dit gedrag zie je voor al bij de jeugd en de pas afgestudeerde. Het onderwijs is namelijk een bolwerk van de links denkende mens.

Tabris op 03-11-2017 18:55

Die Antifa zijn gevaarlijke facistische mannetjes.

Het feit dat ze zich niet neerleggen bij de uitslag van een democratisch gekozen president betekent letterlijk dat zij zelf anti-democratie zijn.

Wel opmerkelijk dat de zogenamde anti facisten de werkelijke facisten zijn. Zelfs de kleuren en het ontwerp van hun vlag zijn van facistische aard en zijn ook de kleuren van Satan. (zwart en rood)

Satanische ideologieen: socialisten, marxisten, communisten, islamisten, feministen, de racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’ en Pedos.

Voor het Kwaad is het Goede het kwaad.

Het Kwaad begint zich nu echt te roeren. Het lijkt er op dat Satan nu al zijn spieren bundelt om eens en voor altijd de hegemonie over deze aarde te verkrijgen.

Gelukkig zijn er mensen die het gevaar zien. Laat hem en zijn volgelingen niet winnen!

cefas op 03-11-2017 19:03

@ Maria en Tom,

Hen weerstaan geldt voor nu maar ook in de grote verdrukking, alleen in die ellendige periode zijn ze massaal aanwezig. Hopelijk hoeven de hedendaagse gelovigen in God en Jezus die periode niet mee te maken van wege de opname die dan al heeft plaats gevonden.

de Raaf op 03-11-2017 19:33

Ik zal het op zijn Trumps zeggen: Dit is fake news

Caesar Flickerman op 03-11-2017 20:48

may the odds be in your favor..

Cale op 03-11-2017 20:52

Antifa. Kijk eens goed naar de fotos of videos. Linkse laptop "soldaten". Sukkels, blij met een paar dollar van ome Soros. Zojuist wat US veteranen aan het woord gezien bij Alex Jones. Er zijn duizenden van die goed getrainde ex militairen. Die laten dit stelletje misbaksels hun gang niet gaan. 

Qromwel op 03-11-2017 21:38

"Ze" maken er niet eens meer een geheim van. Moge hun hoogmoed voor de val komen.

Doordenker op 03-11-2017 23:42

De gevolgen van een grote zonneuitbarsting (CME) of van een electromagnetische puls (EMP) ten gevolge van een kernexplosie op grote hoogtezijn in grote mate vergelijkbaar.

Het zou dus ook kunnen dat het Amerikaanse leger (toevallig nu?) aan het oefenen is voor het geval Noord-Korea zorgt voor een EMP.

Rick op 04-11-2017 00:01

Heb in mijn lange loopbaan als automobilist één keer meegemaakt, dat er 's avonds laat een groepje mensen breed uit over een verlaten weg stonden. Waarschuwde mijn mede-passagier zich schrap te zetten, zette mijn ruitenwissers aan en gaf plankgas!! Snap ook bij god niet wáárom deze mensen stoppen voor dat linkse rapaille!!?

Tom Hendrix op 04-11-2017 07:58

@cefas: 19.03. uur, op 3/11. Dank cefas. En zo bemoedigend. Maranatha Here Jezus!

Lodewijk op 04-11-2017 08:58

Je kan er donder op zeggen dat de massa media enkel het politie optreden tegen de gewelddadige groepen gaat tonen. Dus de reactie van de politie, niet dat AntiFa begon met de gewelddadigheden.

Dat doet de MSM trouwens ook met de gewelddadige protesten in Venezuela:

"Abbey Martin: Wereld Negeert Oppositie Geweld bij Venezuela Protesten"

"Abby Martin: World Ignores Opposition Violence at Venezuela Protests"

Lodewijk op 04-11-2017 09:06

Intussen raad ik aan deze boodschap te lezen om tot ons ware Zelf te komen:

"Het Onpersoonlijke Leven" http://www.hetonpersoonlijkeleven.nl/

Rienus op 04-11-2017 09:20

Ergens hierboven merkt iemand op; Yes let the games begin.

Dit zijn geen onschuldige spelletjes waarin louter de kwade krachten getroffen zullen worden hoor. Ken uw geschiedenis en wees ervan overtuigd dat als het tot een bloedige burgeroorlog in Amerika zal komen dit enorme consequenties gaat hebben voor de stabiliteit in de hele wereld. Europa zal snel volgen en ook hier zal die uiteindelijk leiden tot een met bloed doordrenkte aarde. En dat bloed zal voor 99,9 % weer afkomstig zijn van onschuldige burgers. Ik zie namelijk geen enkele reden om aan te nemen dat het dan deze keer anders zou zijn. Ik wil daarom waarschuwen, Be careful what you wish for. 

Dokter Diamond op 04-11-2017 11:42

Falke news

Tom Hendrix op 04-11-2017 15:38

@Rienus: 09.20. uur. Dat scenario zou zo maar kunnen, Rienus.

Jaantje op 04-11-2017 16:39

Niemand Soros uitgelegd dat Paarse revolutie geen goed plan is zie het paarse kabinet van weleer?

Eelke Piers op 04-11-2017 16:43

Leuk dat Servië zich nu ook druk gaat maken over Catalonië in verband met Kosovo

Een ander geluid op 04-11-2017 16:58

Ik heb nog niets gehoord over daadwerkelijke grootschalige Antifa-protesten vandaag in de USA. Maar, misschien komen de ratten pas bij het donker uit hun hol. 

Lodewijk op 04-11-2017 17:19

Nu met link:

""Abbey Martin: Wereld Negeert Oppositie Geweld bij Venezuela Protesten"  https://www.youtube.com/watch?v=r8w7CKp1FM0

Zo zullen de MSM ook niet het geweld dat AntiFa begint tonen, maar enkel het ingrijpen van de politie als reactie daarop. Zo lijkt het dan dat de politie AntiFa aanviel, en niet andersom...

Lodewijk op 04-11-2017 21:57

Geen geweld tot nu toe, maar ze zeggen dag en nacht met de protesten door te zullen gaan tot Trump en Pence weg zijn uit het Witte Huis: 

https://www.rt.com/usa/408807-anti-fascist-demonstrations-trump-pence/

hubo op 05-11-2017 04:08

Ik heb eigenlijk eerder de indruk dat de mensen die dit zo brengen het klimaat rijp willen maken voor een rechtse putsch.Ik heb verder tot nu toe weinig gehoord over de massale demonstraties die op 4 november hadden moeten beginnen.Ik heb ook niet de indruk dat zulke menigten zich nu al laten mobiliseren.

john op 05-11-2017 11:14

5 november, nieuwe dag nieuw begin, niets gebeurd..

Een ander geluid op 05-11-2017 14:55

We kunnen nu op 5-11-2017 de conclusie trekken, dat Antifa zich oorverdovend stil heeft gehouden. 

Nou geloof ik ook niet, dat Antifa een breed gedragen volksbeweging is. Gewoon een stel rode fascisten, dat op de terreurgroepenlijst thuis hoort en in de gevangenis !

(Kleuren-) revoluties kan je dus niet zo makkelijk creëren. Voor een opstand moet een breed gedragen en diepe onvrede bestaan. Voor allen die denken, dat Soros een lijstje klaar heeft liggen en dat probleemloos met een grote zak geld kan realiseren: Zie vandaag het resultaat !

Maar in plaats van die conclusie te trekken, zullen de "gelovigen" gewoon een nieuwe datum prikken. 

Rom op 06-11-2017 16:16

En....uh:Wat gebeurde er op 4 November?Antw:Niets.Dus houd ik mij maar niet bezig met valse profetie!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl