HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Aanrandingen hype in media, maar stilte over massale seks-jihad migranten in Essen

Honderden migranten bestormen publiek feest en randen tientallen vrouwen aan – Asielzoeker uit Jemen verkracht 10 jarig gehandicapt meisje, krijgt slechts 10 maanden cel – Duitse ouders krijgen maximaal € 503,- per maand kinderbijslag, moslimmigranten € 4500,-

Er gaat de laatste weken bijna geen dag voorbij of er staat weer een nieuw bericht over bekende of onbekende Nederlanders die zeggen (ooit) te zijn aangerand of juist worden beschuldigd van aanranding. Hoe ernstig deze zaken ook zijn, toch is er in de reguliere media zoals gebruikelijk sprake van de inmiddels beruchte politiek correcte selectieve verontwaardiging. Een massale ‘seks-jihad’ aanval van voornamelijk islamitische migranten in de Duitse Roerstad Essen (foto), waar afgelopen dinsdag op één avond vele tientallen meisjes en vrouwen werden aangerand en/of mishandeld, wordt namelijk vrijwel doodzwegen. Als de daders de door de elite zo gewenste (moslim)migranten zijn, dan gelden klaarblijkelijk ineens andere normen.

 

‘Merkels ‘vakkrachten’ hebben opnieuw toegeslagen,’ zo is op Anonymous te lezen, een van de weinige onafhankelijke sites die wèl durft te berichten over de almaar harder wordende realiteit bij onze Oosterburen. Afgelopen dinsdag bestormde een groep van circa 200 tot 300 buitenlandse mannen, voornamelijk migranten uit het Midden Oosten en Afrika, een openbaar Halloween feest in Essen. Tientallen vrouwen en meisjes werden aangerand, mishandeld, bedreigd en bestolen. Ook werden er de nodige vernielingen aangericht.

Zoals we gewend zijn kregen de daders van de Duitse en Europese media een ‘free pass’, want geen enkele officiële ‘nieuws’verstrekkers vond het nodig er uitgebreid over te berichten. Van ooggetuigen die hun verhaal op Facebook deden, werden berichten door de extreemlinkse staatscensoren die Berlijn vorig jaar aanstelde razendsnel weer gewist.

De politie bevestigde dat het om minstens ‘200 mannen met een migrantenachtergrond’ ging, voornamelijk ‘zuidlanders en Noord-Afrikanen’. Tijdens hun seks-jihad aanval op het feest kregen ze overigens ook onderling ruzie. De situatie escaleerde snel naar een enorme knokpartij, die zich naar het stationsplein en het centraal station van Essen zelf verspreidde, waar men elkaar en passanten mishandelde en met vuurwerk bekogelde. De onrust duurde de hele nacht.

Enkele tientallen migranten kregen een proces verbaal wegens aanranding, gevaarlijke mishandeling, diefstal, verboden wapenbezit, en drugsbezit. (1) Ook in Köln ging het weer mis, daar moest de politie 100 extra agenten laten aanrukken om een grote groep agressieve mannen van Arabische en Noord-Afrikaanse komaf in bedwang te houden (9).

Exclusieve behandeling van en voor moslimmigranten

Een aantal andere korte samengevatte berichten die de uitzonderingsstatus van moslimmigranten in Duitsland bevestigen:

* Een 84 jarige bejaarde vrouw werd rücksichtslos voor 3 maanden naar de gevangenis gestuurd, omdat ze wat voedsel had gestolen uit de supermarkt. Van een Duits AOW’tje is namelijk nauwelijks nog te leven. Een asielzoeker uit Jemen die een 10 jarig gehandicapt meisje had verkracht, kreeg echter slechts 10 maanden gevangenisstraf opgelegd; (3)

* Een Syrische migrant die in een ziekenhuis vier patiënten verkrachtte, mag na 20 maanden zijn cel alweer verlaten; (4)

* Een 27 jarige Eritrese asielzoeker die een 14 jarig Duits meisje twee keer verkrachtte en zo erg traumatiseerde, dat ze in een kliniek moet verblijven, werd ondanks keihard forensisch bewijs weer vrijgelaten; (10)

* Daar waar autochtone Duitse ouders maximaal € 503,- per maand aan kinderbijslag kunnen krijgen, is datzelfde bedrag een duizelingwekkende € 4500,- voor ‘Nieuwduitsers’ met de ‘juiste etnische afkomst’ en de ‘juiste religie’; (5)

* Een Tunesiër die in zijn thuisland bij aanslagen 20 mensen vermoordde, wordt niet uitgeleverd, omdat hij dan levenslange gevangenisstraf kan krijgen (en in Tunesië betekent dat geen vervroegde vrijlating na 8 of 10 jaar). Dat vinden de Duitsers te heftig, dus mag hij voorlopig blijven; (2)

* Een manipulerend en misleidend trucje wat ook Nederlandse media niet onbekend is: tijdens XY Ungelöst, de Duitse versie van ‘Opsporing Verzocht’, werd een aanval van twee jongeren, die op een station twee andere jongeren met messen en golfclubs te lijf gingen, nagespeeld. De daders werden in dit filmpje ‘ideologisch correct’ als blanken weergegeven, terwijl het in werkelijkheid Marokkanen waren. Het programma mag inmiddels geen acteurs met ‘een kleurtje’ meer inzetten, ook zijn zij (net als in Nederland) verhoudingsgewijs verreweg het vaakst de daders; (6)

* Minstens30.000 officieel afgewezen asielzoekers zijn nog steeds in Duitsland. De autoriteiten hebben geen idee waar ze zich bevinden (7). Eind 2016 waren er al zo’n 1,6 miljoen asielzoekers in Duitsland, een stijging van 113% ten opzichte van 2014, en dubbel zoveel als het aantal dat in de massamedia werd genoemd.(8)

Deze lijst kan nog pagina’s worden aangevuld, en dan hebben we het slechts over de berichten en ‘incidenten’ van de afgelopen weken. Ze zijn met één woord samen te vatten, een woord dat perfect de huidige en vooral ook toekomstige situatie in Europa omschrijft: islam.Xander

(1) Anonymous
(2) Anonymous
(3) Anonymous
(4) Anonymous
(5) Anonymous
(6) Anonymous
(7) Epoch Times
(8) Epoch Times
(9) Express
(10) Journalistenwatch

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Kamil op 02-11-2017 14:02

Als jonge man heb ik een jaar moeten ‘dienen’ om mijn land van een ivasie te vrijwaren. Daarvoor werd ik toen vereremerkt. Wanneer ik nu die invasie aanklaag en er me tegen verzet, wordt ik beboet. In wat voor land leven wij? 

Twanneman op 02-11-2017 14:12

Tja, wat voor nut heeft het nog om hierover te berichten, 80% van de Nederlanders willen het gewoon niet weten of geloven. Degene die wel Xander lezen en diverse andere sites die hierover berichten, staan erbij en kijken ernaar, loigisch want ze kunnen niets doen.

We gaan er allemaal aan dat weet ik wel en dan is het jammeren door de oerdomme Hollanders....

René van Zalk op 02-11-2017 14:18

De islam is een stroming die met ieder andere levensovertuiging botst, daar komt groot gedonder van.

SEO op 02-11-2017 14:41

Islam zet aan tot misdaden tegen de menselijkheid om in elke natie Sharia law in te voeren. Islamverbod dus, maar nobody cares. 

Shadow1100 op 02-11-2017 14:50

 

President Putin:

Leef in Rusland zoals Russen! 

Elke minderheid, waar ze ook vandaan komt, moet in Rusland werken en eten, Russisch spreken en de Russische wetgeving respecteren als ze in Rusland wil wonen.

Als u de voorkeur geeft aan de wet van de sharia en het leven van moslims wilt leiden, raden wij u aan om te gaan daar waar dat het staatsrecht is.

Rusland heeft geen moslimminderheden nodig. De minderheden hebben Rusland nodig en we zullen hun geen speciale voorrechten verlenen of proberen om onze wetten aan uw wensen aan te passen, hoe luidkeels ze ook “discriminatie”uitroepen.

We zullen geen enkele minachting voor onze Russische cultuur tolereren. 

De Russische manier van leven en traditie is niet verenigbaar met het gebrek aan cultuur of de primitieve kennis van sharia en moslims. Als dit, onze eervolle wetgevende instantie, overweegt om nieuwe wetten op te stellen, moet zij in de eerste plaats rekening houden met het belang van de Russische natie, aangezien moslimminderheden geen Russen zijn.

 

We moeten beter lering trekken uit de zelfmoord van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Frankrijk als we als natie willen overleven. Moslims staan op het punt deze landen te veroveren.

Jerommeke op 02-11-2017 15:03

Moslems kunnen alleen ruzie maken en vechten maar niets is ooit hun eigen schuld maar altijd de eeuwige ander. Ik ben er van overtuigd dat de Islam een satanische geloof is. Allah is zeker niet God maar de god der duisternis.

Lodewijk op 02-11-2017 15:04

RT meldt het ook:

"Zombie oproer? Botsingen met politie veranderen feestelijke vieringen in Halloween verschrikking in Duitsland"

"Zombie riot? Clashes with police turn festive celebrations into Halloween horror in Germany" https://www.rt.com/news/408569-halloween-clashes-police-germany/

R Jongen op 02-11-2017 15:31

 dit is het probleem juist als Jelle brand cortius  aangerand worden staan de kranten bol. De mensen hebben geen onderscheidingsvermogen.  Xander bedankt voor je moed dit weer aan de kaak te stellen

Tom Hendrix op 02-11-2017 15:31

En dat allemaal met de zegen der eu(ssr), met de bojaar Juncker aan het hoofd, en met medewerkingen van lakeien zoals madam Merkel, Kukident Rutte, en Macron. De rotzooi wordt met de dag erger, en de grote massa blijft maar stom stemmen op partijen als de liberalen, links-liberalen, christen-democraten, socialisten, en sociaal-democraten. Beste Xander, men zou er moedeloos van worden. Maar respect, dat U deze zaken blijft vermelden.

vlokje op 02-11-2017 15:32

ha, onderling ruzie,   dames, ik zie hier een zwakke punt,

je moet dus onderhandelen, en wel zo dat ze onderling ruzie krijgen , en jij er vandoor..... ;o)

lechaiem op 02-11-2017 15:42

Er is een site als info wars. Zoiets zou ook in EU opgericht kunnen worden.

Heeft iemand hier het lef voor? Info-wars is groot geworden door de waarheid te openbaren en dwars te liggen.

Zou leuk zijn. Ikzelf heb het geld niet en leef in Israel. Maak Nederland en/of de EU wakker.

Tom Hendrix op 02-11-2017 15:51

@René van Zalk: 14.18. uur. Precies wat U zegt.

Doordenker op 02-11-2017 16:13
“Gewoonweg schandalig en ziekelijk”: treinbestuurder doet hallucinant verhaal na rellen met honderdtal 'jongeren' die trein tot stilstand brachten
 
 
Deze 'jongeren' (van vreemde origine) werden zelfs niet opgepakt, wellicht kwestie van deze 'jongeren' niet te demotiveren om de volgende keer nog 'beter' te doen. Misschien met wat baseball knuppels of hakmessen?
 
Nu ja, het grootste gedeelte van de reizigers op de trein hebben wellicht toch politiek correct gestemd voor politieke partijen die de grenzen open zetten en moeten nu dus maar leren leven met de consequenties van hun ondoordacht stemgedrag.
 
Natuurlijk wel spijtig voor alle andere reizigers die weer mee het slachtoffer werden van de waanzin van die linke gutmenschen.
Een ander geluid op 02-11-2017 16:43

Volgens MSM in NL (NOS e.d.) bevinden zich in Duitsland ruim 330.000 afgewezen asielzoekers........... Dat was althans de achtergrond informatie na de aanslag in Berlijn. 

Qromwel op 02-11-2017 17:05

Open een Xanderforum in Duitsland. Van hun eigen media vernemen zij kennelijk te weinig. Of zijn de Duitsers een stelletje lamhalfjes geworden?

koloth op 02-11-2017 17:05

Ja volkomen belachelijk allemaal, we zouden onze verantwoordelijke regering het binnenhof uit moeten jagen. Maar ja ik doe niets want anders kom je in de gevangenis.   Dus we kijken er naar en doen niets, anders ben je alles wat je bezit kwijt.   De NSB zit overal dus oppassen met wat je zegt en doet.

Bambi op 02-11-2017 17:43

Bah bah bah 

Wir chaffen das.toch??

1 hand aan mijn kind en zijn boekdelen zijn eraf

Met dank aan al die groot hoofden.

Jan met de Pet op 02-11-2017 17:44

Wordt tijd voor een echt onafhankelijke variant van die newssites, inclusief internetsysteem, zodat ze niet geblokt kunnen worden door de machtpakkers.

Echt onafhankelijke krant zou ook mooi zijn, maar die wordt ws. meteen ondergeschoffeerd.

Rienus op 02-11-2017 18:37

Ik vermoed dat heel Europa binnen nu en 5 jaar een onherkenbare, desolate, kaalgevreten indruk zal maken en voor mensen die over 5 jaar hier terug komen onherkenbaar zal zijn.

https://www.gatestoneinstitute.org/11264/germany-refugee-shelters

Lodewijk op 02-11-2017 19:02

Kortgeleden heeft een gang van 4 man "vluchtelingen" gedurende 24 uur het beheer van een supermarkt in Zweden overgenomen. Ze stapten de zaak binnen en jaagden het personeel de straat op. De politie greep pas na het volle etmaal in:

"Supermarkt in de wacht sleping: Gang neemt Zweedse winkelzaak over en beheerd die voor een dag"

"Supermarket sweep: Gang takes over Swedish grocery store and runs it for a day" https://www.rt.com/news/407037-gang-takes-over-swedish-supermarket/

Ik moet er eigenlijk wel om lachen. Het is ook belachelijk. Maar als ze zo willen leven die Zweden, mijn zegen hebben ze. : D

Yerik op 02-11-2017 19:05

Neede, Achterhoek, juni - oktober 2017. Asielzoeker met vrouw krijgt woning toegewezen in woonstraat. Buurtbewoners zien diezelfde dagen veel dure spullen (witgoed, t.v. enz. enz.) gebracht worden. U weet wel wie dat allemaal betaalt... ú. Vrouw plotseling vertrokken naar ???? Natuurlijk heeft vrouwtje nu alléén voor zichzelf "oetkiering". Asielzoeker in Neede begint wietplantage in woning. Politie-inval, asielzoeker gearresteerd. Na paar dagen zien buurtbewoners hem weer terug in de woning. 's Nachts hoort buurtbewoner vreemd gesis, kijkt naar buiten en ziet asielzoeker van de in de straat geparkeerde auto's de banden lek prikken. Politie gebeld, asielzoeker meegenomen en mag (van de burgemeester) niet meer terug. Asielzoeker krijgt nu elders in Nederland woning. Politie deelt buurtbewoners mee dat van dit voorval niets in de krant mag verschijnen, want dat zijn de regels. Dus lezers: mocht u ergens plots een alleenstaande man als 'vluchteling' in uw buurt krijgen... het zou deze zo maar kunnen zijn.

En... de verzekeringsmaatschappijen gaan geen verhaal instellen bij dader, want "van een kale kip zijn geen veren te plukken". Dus voor de rest-schade (nieuwwaarde min slijtage) draaien de buurtbewoners zelf op.Moest u eens doen...

jottum op 02-11-2017 19:14

#byjihaditoo

Er ligt nog een twittertje open om op uit de kast te komen. Rofl.

Afijn, al vaker gezegd: justitie is een kei in vervolgen en berechten van otto normalverbraucher en in toom houden van de zoetsappigen. Waar het waarlijke gevaar is zijn ze niet, komen ze niet en doen ze niets. De westerling voert een verloren achterhoedestrijd in eigen gelederen en het beste wat het westen te bieden had is geweest. Back to nature heit de klok.

Doordenker op 02-11-2017 20:12

@koloth. Ja we beginnen hier in de EUSSR op alle punten een voorsmaakje te krijgen van hoe het moet geweest zijn om te leven onder de linkse dictatuur van het proletariaat in de communistische USSR (Unie van Socialistische Sovjet Republieken) en DDR. Geen vrijheid van meningsuiting meer, politiek correct nieuws gebracht door onze eigen 'Pravda' mainstream media en bespioneerd worden door onze variant van de KGB en STASI.  

Kim op 02-11-2017 20:26

Mijn vraag is waar waren die laffe duitse vaders/echtgenoten op dat moment? niets van te lezen. Je beschermt je vrouw en kind en gaat mee naar zo'n happening en laat ze niet over aan dat achterlijk volk. Iedereen weet dat het beesten zijn nix meer of minder. Maar er waren niet genoeg laffe duitse vaders en zo konden hun vrouwen en kinderen dus makkelijk aangerand worden. Zum kotschen.

Hesdi op 02-11-2017 22:34

Hesdi op 2-11-2017

Islam brengt grote armoe. Islam betekent landhonger. Islam is geen geloof maar politieke overheersing.

mientjei op 02-11-2017 23:45

Geert Wilders mag niet in Molenbeek lopen, als het daar zo mooi en goed is zouden ze toch met trots deze wijk tonen?

wat hebben ze te verbergen dan?

Oma op 03-11-2017 01:04

Mientje: wat hebben ze te verbergen? islamitische terroristen...want het stikt daarvan in molenbeek, dat weet de hele wereld..en ook in andere wijken in borgerhout, anderlecht etc.... (overál in steden en gemeenten in Vlaanderen heb je zulke ghetto's met daesh/is/moslim sympathisanten en waar de Vlaming vies wordt bekeken)....het Vlaamse volk is het er helemaal niet mee eens maar: waarom kondigen dewinter en wilders hun 'bezoek' door molenbeek ook aan met grote trom?    Ruikt naar provocatie vind ik. Ze hadden beter in stilte hun 'wandeling' gemaakt (want een wandeling door openbare ruimten/straten kan niemand verbieden, ook geen burgemeester) en achteraf hun mening en of commentaren kunnen geven over de verloedering, de criminaliteit, wat ze gezien hebben en hoe ze behandeld werden en zo hun punt maken.

Nu stoot dit mensen áf want zowel wilders als dewinter zouden beter van strategie veranderen: niet rechtstreeks islamisering aanvallen en bestrijden, lees: "tégen zijn" maar wél opkomen voor het behoud van de Vlaamse/Nederlandse cultuur, voor het Vlaamse en Nederlandse volk...dan zijn veel meer mensen mee, dán kunnen ook die linkiewinkies niet achterblijven want dan moeten ze kiezen tussen hun eigen landgenoten of voor islamieten. Of dan zou er tenminste twijfel gezaaid worden bij die geitenwollensokken die nu lekker wilders en dewinter in het verdomhoekje van extreem rechts en racisten kunnen zetten. Ze geven ze daar de kans ook toe op deze manier en dat is dom, heel dom.

Willem op 03-11-2017 01:07

Qromwel, Politically Incorrect is de duitse variant van Xandernieuws, erg goede site, maar soms te lange verhalen in akademisch hoch deutsch die wat moeilijk te lezen zijn.

mientjei op 03-11-2017 02:20

@oma  1.04 zomaar even wandelen kan Geert Wilders  moeilijk denk ik met al die beveiliging , en  Geert Wildert is vanaf dag 1

 Voor de nederlandse cultuur,   Partij   Voor  de vrijheid

Infidel4U op 03-11-2017 09:09

Laat ik het hier nog maar eens zeggen. Het faciliteren van de islam moet stoppen. De islam doet wat het moet doen en houdt zich aan de opdracht van Mohammed: zich te vuur en te zwaard verspreiden over de aarde. Geef de islam de ruimte en hij neemt hem en een beetje meer.  De nuttige idioten, links èn rechts, die dit doen maken zich schuldig aan hoogverraad: het helpen en ondersteunen van de vijand in oorlogstijd. Want de realiteit is: de islam is in oorlog met de Westerse beschaving.

Welkom in de Dar el harb, met dank aan de Resolutie van Straatsburg uit 1975 en het Van Coudenhoven-Kalergi plan...

Qromwel op 03-11-2017 10:01

Willem op 03-11-2017 01:07: Ik ben zo vaak incorrect, geen blad voor de mond en zo. Wordt vaak geweigerd of voor van alles en nog wat uitgemaakt. Geeft het nodige eelt op de ziel. Wat is de url van die site? Ik ga vast mijn Duits ophalen.

AEO op 03-11-2017 10:41

De politici zouden verplicht moeten worden om de islam te bestuderen, of ze zouden op zijn minst er behoorlijke voorlichting over moeten krijgen. Dan zouden bij hen meteen de alarmbellen gaan rinkelen! Mein Kampf is nog steeds verboden vanwege de haatzaaierij die erin staat, maar dit smerige boek verbleekt vergeleken met de koran. Antisemitisme is verboden, maar één van de grootste bronnen van antisemitisme is de koran, en die mag gewoon vrij verhandeld worden. Het aantal terreuraanslagen neemt steeds verder toe, maar men blijft wegkijken. Een gemiddeld Nederlands gezin heeft 2 kinderen, maar aangezien moslims gemiddeld meer kinderen hebben, zal hun aandeel van de bevolking steeds verder toenemen. Dit is geen rascistische bewering, dit zijn nuchtere feiten. Moeten we moslims haten? Zeker niet! Want de moslim is die verderfelijke doctrine met de paplepel ingegoten, ze weten niet beter, en ze kunnen er niets aan doen dat ze zo denken. Maar aangezien islam en onze Westerse normen en waarden onverenigbaar zijn, is de énige juiste maatregel het sluiten van de grenzen voor de islam, en zoveel mogelijk het terugkeren naar hun eigen landen bevorderen. Elke moskee waar haatpredikers aktief zijn meteen sluiten en afbreken en er een ander gebouw voor in de plaats zetten. De islam is een veroveringsdoctrine die veel overeenkomsten heeft met het fascisme en nazisme. Het is een doctrine die ons vijandig gezind is, omdat volgens de koran de gehele wereld moet worden onderworpen. Dat kan met geweld of met migratie, waarbij de oorspronkelijke bevolking, wij dus, uiteindelijk wordt overwoekerd en tenslotte onderworpen. Moslims gedragen zich meestal wel vriendelijk tegenover ons, net zoals die aanslagpleger in New York, maar je weet nooit wanneer dat plotseling verandert. Eeuwen lang leefden de Joden in Hebron in harmonie samen met hun moslimburen, totdat er in 1929 plotseling een pogrom losbarstte tegen de Joden, aangesticht door de beruchte mufti van Jeruzalem, al-Husseini. Tientallen Joden werden op beestachtige wijze afgeslacht! Eerlijkheidshalve moet wel vermeld worden dat enkele moslims hun Joodse buren in bescherming namen, maar de meesten namen dus wel deel aan deze pogrom. Zoiets zal hier nu nog niet kunnen gebeuren, maar hoe groter het aantal moslims wordt, hoe meer gevaar we zullen gaan lopen. Daarom moeten we dus de grenzen sluiten, en er streng op toezien, dat alleen échte vluchtelingen Europa kunnen binnenkomen. Want die zullen we in ieder geval wél de helpende hand moeten blijven toesteken.  

Qromwel op 03-11-2017 11:13

Volgens mij is geitenharen sokken correct. Geiten produceren geen wol.

Rosalie op 03-11-2017 11:15

Oma , u zegt het precies zoals het is. Wijs !

SEO op 03-11-2017 11:29

Geen steun voor Islamverbod??

Oma op 03-11-2017 12:24

@Shadow: en met wat Putin daar zegt, is álles gezegd! Zo is het precies. Nu blijft alleen de vraag nog hoe wij, de autochtone, europese volkeren, onze politiekers kunnen dwingen de voorrechten, verleend aan moslims en daarmee onze discriminatie en ongelijkheid (waarmee ze zelfs de grondwet overtreden) ongedaan te maken. Het landverraad en zelfmoord van deze eu-landen en de westerse cultuur vd autochtone bevolking, enkel om de doelstelling van het wangedrocht eu te bereiken: totale machtscontrole over slaven zonder rechten met als middel achterlijke moslims die voor de politieke kar gespannen worden.

Europeanen worden wakker en staan achter Orbàn, net omdat Hongarije en andere oostbloklanden weigeren hun cultuur, soevereiniteit en eigen bevolking op te offeren aan kolonisatie van een horde religieuze moslim-idioten met drogredenen. Het verzet tegen de misdadige eu groeit met de dag want de volkeren in deze landen beseffen wat er gaande is.

De vraag blijft: wat doen we eraan want via de corrupte politiek zal het niet lukken, die handelen niet in het belang van hun bevolking maar van hun eigenbelang en eu-belang waardoor ze genocide plegen op hun autochtone bevolking en cultuur. Ik denk dat we de Russen nog heel hard nodig gaan hebben...

Tom Hendrix op 03-11-2017 17:55

Oma: 12.24. uur. Geheel met U eens.

Oma op 03-11-2017 22:35

@AEO: "Want de moslim is die verderfelijke doctrine met de paplepel ingegoten, ze weten niet beter, en ze kunnen er niets aan doen dat ze zo denken. Maar aangezien islam en onze Westerse normen en waarden onverenigbaar zijn, is de énige juiste maatregel het sluiten van de grenzen voor de islam, en zoveel mogelijk het terugkeren naar hun eigen landen bevorderen."

Mis poes!!! Zelfs al wordt moslims die verderfelijke doctrine met de paplepel ingegoten, dan nog hebben zij eigen, individuele verantwoordelijkheid! Ze hébben het voorbeeld hoe hier geleefd wordt, in vrijheid, met respect voor andersdenkenden, welke normen, waarden, fatsoenregels, morele en ethische waarden wij erop nahouden! Dat wéten moslims maar ál te goed maar zij weigeren deze geschreven (wetten) en ongeschreven regels voor onze maatschappij te omarmen want ze vinden dat zij beter en superieur zijn tegenover élke minderwaardige ongelovige en dat vinden ze prima, het legt hen geen windeieren, integendeel, de politiek bevoordeelt hen door autochtonen te pluimen/verarmen en dat is nét wat de koran en imams preken: ongelovigen moeten de slaven zijn van de superieure moslim, welvaart mag enkel beschikbaar zijn voor de superieure 'gelovigen' en de politiek sterkt op elk gebied die superioriteitswaan: door uitzonderingen, voorkeuren en het walgelijke hanteren van 2 maten en 2 gewichten ten nadele van eigen bevolking, tot zelfs in de réchtbank!

Wat ik bedoel is dat geen moslim echt aan onze kant staat, een enkele uitzondering daargelaten maar die krijgt dan de hele moslimgemeenschap op zn nek wegens de achterlijke, sociale moslim-groepsdruk enerzijds en het begrijpelijk wantrouwen van de autochtonen vanwege de hypocriete takkiya: reeds talloze keren ontmaskerd.

Dat neemt niet weg dat de oorzaak om in vrede te kunnen samenleven telkens terug te voeren is op één punt: ongelijkheid. Wij worden niet als méns beschouwd door moslims en onze mensenrechten worden dagelijks geschonden zonder dat er een haan naar kraait.

Zolang moslims en moslimgemeenschappen/organisaties de Universele Rechten van de Mens niet erkennen voor élk mens, niet alleen voor moslims in een eigen versie waarbij de ongelovigen worden uitgesloten als 'mens', hebben ze geen recht op gelijkheid en horen ze dus niet thuis in landen waar die mensenrechten gelden. Er zijn intussen genoeg jongeren die ex-moslim zijn en wél onze levenswijze volgen, ondanks de bedreigingen van andere moslims en zij verdienen onze steun want zij nemen wel hun eigen verantwoordelijkheid, bewijzen dat ze deel willen uitmaken van onze maatschappij ipv hun leven te laten bepalen door dat haatboekje van een pedofiele roofmoordenaar en komen oorlog stoken om te 'onderwerpen'.

Pieter op 08-11-2017 02:14

Al dat geklaag Pfff het blijft maar doorgaan en ook hebben jullie wel gelijk wellicht maar...Wat brengt het? Wat schiet het op? Morgen is het toch nog steeds hetzelfde....

Je hebt er zo weinig aan...Nee gewoon niks heb je eraan. Helaas.

Pieter op 08-11-2017 02:16

Wanneer staat er nou eens echt iets of iemand op doe zo groot wordt dat ie een verschil kan maken?

En we niet alleen maat lopen praten erover want dat leidt tot niets.

Rustbrenger op 08-11-2017 10:06

En zie hier het "Kalergie-plan" in werking treden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl