HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘2018 wordt het jaar van de lang verwachte nieuwe wereldmunt’

Op blockchain/bitcoin tech gebaseerde digitale wereldmunt moet contact geld uiteindelijk geheel gaan vervangen - Centrale Wereldbank voorloper van Centrale Wereldregering

Volgend jaar is het 30 jaar geleden dat The Economist de invoering van een wereldmunt in 2018 aankondigde. De technologie ervoor werkt inmiddels, en wordt steeds grootschaliger toegepast.

Het is de afgelopen jaren al vaker voorspeld, maar nu lijkt het er dan toch echt van te gaan komen: de invoering van een nieuwe wereldmunt. Beter omschreven: digitale wereld valuta, want het is niet zo dat we onze euro’s zullen moeten omwisselen voor nieuwe munten en biljetten. Naar alle waarschijnlijkheid worden bestaande valuta zoals de Amerikaanse dollar, de euro, de Chinese yuan, de Japanse yen, het Britse pond etc. gekoppeld aan een alomvattende, vooralsnog uitsluitend digitale wereldvaluta. Daarmee zal er een einde komen aan de status van de dollar als wereld-reservemunt.

 

Financieel analist Brandon Smith (Alt-Market.com) heeft het over het ‘economische eindspel’ (End Game), waar hij in 2014 een uitgebreid artikel over publiceerde. Dat handelde over een financiële ‘Nieuwe Wereld Orde’ die zal worden opgericht op de toekomstige puinhopen van het huidige systeem, dat in 2017 inderdaad op zijn laatste benen lijkt te lopen. Volgens een almaar groter wordend leger collega analisten zal dat uiterlijk volgend jaar in een ongekende nieuwe crisis uitmonden.

IMF/SDR valuta ‘mandje’

De globalisten mikken op een compleet gecentraliseerde, wereldwijde financieel-economische structuur, met één centrale bank voor de hele planeet. De reservemunt status van de dollar verdwijnt, en alle belangrijke valuta gaan in een SDR (Special Drawing Rights) ‘mandje’. Zodra dit systeem eenmaal functioneert, wordt er toegewerkt naar het volgende doel: een centrale wereldregering.

Het globalistische magazine The Economist plaatste al in 1988 het artikel ‘Maak u klaar voor de Phoenix’. Dat was de verzonnen naam van een nieuwe wereldmunt, die in 2018 zou moeten worden ingevoerd. Volgens Smith zat er meer dan enkel speculatie achter de tijdlijn van destijds 30 jaar. ‘Het is duidelijke dat de globalisten deadlines hebben, en van plan zijn zich daar aan te houden.’

China en Rusland doen volop mee

Het loslaten van de dollar is inmiddels in volle gang. China gaat oliecontracten in de eigen yuan afhandelen, en sloot eerder met Rusland (en enkele Zuid Amerikaanse landen) handelsovereenkomsten die niet langer de dollar als reservemunt gebruiken, maar de yuan en de roebel.

Smith wijst het door velen aangehangen idee dat Rusland en China niet mee willen doen met de Nieuwe Wereld Orde, resoluut van de hand. Beide landen werken volop mee met het IMF en de BIS bank (de centrale bank der centrale banken), en hebben nauwe banden met het internationale megabanken kartel, met beruchte namen zoals Goldman Sachs en JP Morgan.

Überglobalist George Soros verklaarde al in 2009 dat China in de Nieuwe Wereld Orde de nieuwe economische motor wordt, en in dat opzicht de plaats van de VS zal innemen. Dat betekent echter niet dat de yuan de dollar gaat vervangen. De Russen en Chinezen willen weliswaar van de speciale status van de dollar af, maar deze net als de machtige bankiers vervangen door het eerder genoemde IMF / SDR ‘valuta mandje’, de digitale wereldmunt waaraan alle valuta moeten worden gekoppeld.

Gebaseerd op blockchain/bitcoin

Wat in 2014 nog niet duidelijk was, is dat 3 jaar later wel: de komende wereldmunt wordt geheel digitaal, en moet op termijn al het contante geld gaan vervangen. De technologie hiervoor wordt inmiddels breed toegepast (blockchain, de basis van o.a. bitcoin). De nieuwe wereldmunt zal in veel opzichten op bitcoin lijken en als zodanig gaan functioneren.

Dat bankiers nu forse kritiek op bitcoin hebben, is volgens Smith slechts schijn. In werkelijkheid vinden ze de technologie fantastisch, maar willen die wel exclusief voor zichzelf reserveren.

Wereldmunt is er feitelijk al, maar bijna niemand heeft het door

Feitelijk is de nieuwe digitale wereldmunt er dus al, betoogt Smith, al hebben nog maar heel weinig mensen dat in de gaten. Het betekent dat het nieuwe financiële systeem op ieder moment kan worden ingevoerd, en dat moment, hoogstwaarschijnlijk tijdens een (geplande) grote crisis –die kan ontstaan zodra de rente weer gaat stijgen-, alleen om deze reden heel dichtbij is gekomen.

‘Veranderingen waarvan wij denken dat die heel abrupt tijdens historische crisis kwamen, waren heel vaak helemaal niet zo abrupt,’ vervolgt Smith. Aan bijna alle financiële crises ging een jaren- en soms decennialang proces vooraf, waarin het bestaande systeem steeds meer barsten en scheuren begon te vertonen. ‘Als je 10 jaar terug in de tijd zou reizen en aan de gewone man zou uitleggen wat er nu gaande is, zou hij waarschijnlijk de spot met je drijven. Toch zijn die dingen nu algemeen geaccepteerd, of worden als onbelangrijk genegeerd. De tijd is kort, en een korte aandachtsboog is de vloek van de vrije samenleving.’

‘Het skelet van de Nieuwe Wereld Orde economie ligt recht voor ons. De triggers voor deze explosieve verandering zijn reeds geplaatst. Wat mij zorgen baart is of de massa het wel in de gaten zal hebben als deze veranderingen en de daarop volgende crisis realiteit worden.’


Xander

(1) Alt-Market via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Doordenker op 04-11-2017 20:25

Daar kan ik niets aan toevoegen.

Tycho op 04-11-2017 22:18

Dan zal, net als met de invoering vn die  Euro, alles wel weer twee maal zo duur gemaakt worden door de bedilorde. 

jawel op 04-11-2017 22:33

Nee , de mensen willen het niet horen dat er een  mega crises aankomt , ik zeg het ze al jaren , ik wordt voor gek verklaard als ik ze er ook nog bij vermeld dat alles gepland is door de financiele elite , ze geloven het niet en dat komt omdat ze het weigeren om zich te verdiepen in het financiele systeem , ze verekken het gewoon omdat ze denken dat alles het zelfde blijft zoals het nu is , grote veranderingen zijn onmogelijk , een nieuwe oorlog is uitgesloten , de islam is zielig en kom maar met miljoenen binnen . Wie doet ons kwaad ? Ze zitten liever voor de t.v te kijken naar de onzin die we voorgeschoteld krijgen , maar op de achtergrond loert het gevaar. Ik ben er klaar mee het ongelovig volk in mijn omgeving te waarschuwen , ze komen er vanzelf achter als het te laat is , had je maar moeten luisteren neer een gewoon iemand , maar dat gewoon iemand heeft zich wel al 10 jaar verdiept hoe het finacieel systeem in elkaar zit , de anderen keken t.v . 

Qvic op 04-11-2017 23:37

Het grote nadeel van alleen maar een digitale munt wereldwijd invoeren is heel fragiel, want dan is er bij elke stroom uitval geen enkele financiele transactie mogelijk. Dan kunnen ook de bankiers/regeringen iedereen buiten sluiten van zijn geld te goeden, naar eigen dunken. Met dit digitale geld systeem is een natte droom voor bankiers en regeringen, maar is zo kwetsbaar, want bij elke happering van het digitale geld systeem kan er een opstand komen van uit de bevolking en dat willen de machthebbers absoluut niet. Vooral als we ook nog eens massaal over gaan op de zogenaamde groene stroom voorzieningen zoals windmolens, waar stroom blackouts aan de order van dagen kunnen verwachten in de toekomst.

hubo op 05-11-2017 04:01

Ben ik eigenlijk wel blij mee.Zou het ook mogelijk kunnen maken creatief om te gaan met schulden en de wereldeconomie te herstructureren.

van buiten op 05-11-2017 07:50

En weer worden wij totaal misleid, de Bitcoin is het parade paardje van het huidige systeem en is gewoon een soort pyramidespel.

Simpel ? waar mee koopt men een bicoin ? wees slim.

maria op 05-11-2017 09:15

zoals in het boek  Openbaring 13 vers 16 en 17,  wordt vermeld zullen de mensen ( in de nabije toekomst ) alleen kunnen kopen en verkopen als ze een ship hebben laten inplanteren

Tom Hendrix op 05-11-2017 09:24

@jawel: 22.33. uur, op 4/11. Dat ben ik met U eens.

cefas op 05-11-2017 10:08

De Bijbel en met name het Profetisch gedeelte daarin, heeft dit duizenden jaren geleden voorzegt dat dit (niet meer kunnen kopen of verkopen met fysiek geld) in de eindtijd zal gebeuren vlak voor de wederkomst van de Here Jezus.

Qromwel op 05-11-2017 10:37

jawel op 04-11-2017 22:33: Zeggen sommigen niet: 'Maar wat kan ik er aan doen?' 

Qromwel op 05-11-2017 10:39

Er komt een enorme chaos op vele terreinen uit voort, waarvoor "iemand" een oplossing heeft.

Ike op 05-11-2017 11:28

@Qvic op 04-11-2017 23:37

Hetzelfde kan gebeuren bij storingen met kerncentrales en onderhoude daarvan en olie, gas en kolen. Daarom zet men in Nederland in op een mix van alle verschillende energievoorzieningen zolang men  niet overal op electriciteit rijd en energieopslag in huizen en auto's heeft.

In Nederland draaien er altijd een paar centrales standby dienst. Ze verbranden wel iets, maar erg weinig en worden op grotere capaciteit ingezet als er stroomuitval dreigt. Windmolens staan daarom ook vaak uitgeschakeld omdat men op een andere manier stroom levert. Nu kan je redeneren waarom zou je gratis stroom uit wind niet inschakelen en daarmee meer winst maken, maar de energiebedrijven en het Min. van Economische Zaken laten de economie meer groeien als er duurdere stroom word ingezet. Als mensen lezen in het nieuws dat de economie groeit hoopt het ministerie van Economische Zaken dat mensen meer gaan besteden.......... Echter door het gegoochel met cijfers vegen veel mensen iets met die cijfers af.

Wat betreft het digitale cryptogeld heb je gelijk en was India een test die verschrikkelijk faalde. Men haalde grote biljetten uit de roulatie en er braken overal rellen uit. Grote biljetten worden ook vaak uit de roulatie gehaald om het zwarte geld circuit om zeep te helpen. In landen in Azië waar mensen ook vaak goud dragen, volgt dan vaak een bepaling dat men goud naar de bank moet brengen en dat het belast word en dat men niet teveel goud mag dragen of barst het van de geruchten dat er veel goud word gestolen. Hetzelfde geld voor edelstenen.

Zal het de regeringen gaan lukken? ROFL, ik denk het niet. Ik verwacht overigens wel dat het resultaat zal zijn van de huidige acties dat Westerse valuta een koersdaling te verwerken krijgen, maar dat is puur speculatief. Omdat de BRICS landen veel edelmetalen hebben gekocht en ook goed zitten met hun energievoorziening (voor een deel 'vuile' energie) en de USD niet meer gaan gebruiken voor onderlinge transacties.

Maar alle landen willen cryptogeld en werken cryptogeld van particuliere initiatieven tegen, omdat ze het zien als een mogelijkheid om de belasting te ontwijken en illegale transacties te betalen.

rescue op 05-11-2017 11:42

@jawel

De grote massa probeert inderdaad bewust het denken aan crisis en gevaar uit te sluiten en zichzelf alleen bezig te houden met eten, drinken en lol maken. Waarschuwers zijn doemdenkers daar moet je je vooral van distantieren. Het is niet anders, de wal keert het schip, is altijd al de enige weg tot helder denken geweest alleen zijn dan de aardappelen gaar. Net als Colijn geldt ook nu, ga maar lekker slapen, niets aan de hand.

Cale op 05-11-2017 11:51

Bitcoin is een groot succes gebleken, tot nu toe. Er wordt ook gesuggereerd dat Bitcoin (en andere digitale munten) geheel onafhankelijk van overheids bemoeienis of banken zouden zijn. Dat geloof ik niet. Velen denken nu; had ik maar voor 1000 euros aan Bitcoins gekocht in het begin. Was je nu miljonair geweest. Dus was/is het een lokkertje. En blijkbaar is Bitcoin de "carrot stick" voor een digitale wereldmunt. Goed artikel, mijn dank hiervoor.

Jan Vries op 05-11-2017 12:20

Hallo Xander

Ik heb een vraag. Ik ken een paar mensen die nu achter Bitcoins aanjagen en er geld in seken.

Wat gaat er dan daarme gebeuren denk je. De koersen van die munt vliegt omhoog of zal die ook imploderen?

FinalCountDown op 05-11-2017 12:21

Dus dan is de stap naar het inplanten van de RFID chip ook griezelig dichtbij, want dat zal dan de manier zijn waarop we zullen moeten betalen.  En dat zal dan ook het einde zijn van onze 'vrijheid', want men zal ten allen tijde weten waar iemand uithangt.  Best dat ik nu al m'n geld opdoe, want ik zal me nooit laten chippen.

Lino op 05-11-2017 12:52

@Qciv : Ik denk dat ze uiteindelijk juist wel willen dat we massaal in opstand komen, zodat ze ten gevolge daarvan, zogenaamd terecht, Martial Law kunnen invoeren en ons kunnen afvoeren naar de Fema-kampen. Opgeruimd staat netjes (1 van hun doelen is om de wereldbevolking terug te brengen naar 5000.000 ipv 7 miljard en van de mensen met moed, scherp zicht en rechtvaardigheidsgevoel willen ze als eerste af) en tegelijkertijd dient dit dan als een waarschuwing/angstzaaierij voor mensen die (nog) niet in opstand durfden te komen om hen op die manier nog banger, slaafser en, niet te vergeten, gechipt te krijgen.

Een ander geluid op 05-11-2017 14:01

Een heel plausibel verhaal.

De creatie van de "papieren / virtuele" (wereld-) munteenheid is eigenlijk vergelijkbaar met de Ecu. De European Currency Unit of Europese Rekeneenheid, de voorloper van de Euro. De Ecu was een "valuta-mandje" van een groot aantal Europese munteenheden. Gecreëerd op 13-3-1979 en leidde uiteindelijk tot de Euro op 1-1-1999. 

Let wel; dit was een proces van 20 jaar. Het is de vraag of de SDR heel snel tot een echt betaalmiddel zal leiden. Maar, dat hij de standaard wordt voor de internationale handel, en daarmee de USD zal vervangen, lijkt me zeer waarschijnlijk. 

Of we hier blij mee moeten zijn....? De Euro piept en kraakt in al zijn voegen en ik geloof nooit dat dit probeersel een "happy end" zal krijgen. De economische ineenstorting van de USSR toont aan, dat landen niet tot in het oneindige economische wetmatigheden kunnen negeren. Vroeg of laat komt ieder inefficiënt systeem tot een einde, bezwijkt iedere schuldenberg en komt ook aan iedere tulpenmanie (1637) / bubbel een einde. Om de Euro overeind te houden heeft de ECB / Mario Draghi al € 2200 miljard uit het niets tevoorschijn getoverd. Omdat Zuid Europa halsstarrig weigert zijn economie te hervormen en de tering naar de nering te zetten, zal het met de Euro dus niet zo goed aflopen. De gevolgen van die crash / implosie zal iedere Euro-burger voor zijn kiezen krijgen.

Heel terecht concludeert dit artikel, dat naast het westen óók Rusland en China deel uitmaken van de BIS / Centrale Bank der Centrale Banken. Dat moet iedereen te denken geven. Vooral zij, die denken dat heer Poeting de hele wereld zal redden van de NWO. Het lijkt er meer op dat de grootmachten onderling, op basis van economische, politieke en militaire macht, de pikorde mogen uitmaken zolang zij maar niet de NWO uit het oog verliezen.......... De rest van ons mag uitmaken of zij door de hond of door de kat gebeten willen worden.................

Uit de naam van organisaties kan je ook het (eind) doel afleiden: de EEG werd de Europese Unie. Een Verenigde Staten van Europa dus. En de Volkenbond werd de Verenigde Naties. Niet zo moeilijk te raden wat de bedoeling is, lijkt me.

Opvallend is het Masonische (Vrijmetselaars) genootschap van de Verborgen Hand met Napoleon als bekendste representant. Maar, ook andere bekende deelnemers: Karl Marx, Stalin, Lenin, Trotsky, George Washington en andere Amerikaanse presidenten enz.

http://www.vrijewereld.org/2012/04/04/de-verborgen-hand-van-de-masonische-meesters-afbeeldingen/

En wij hebben hier op XN heftige discussies over wie de grootste boef is c.q. het grootste gevaar vormt; de president van de USA, Rusland of China, terwijl die misschien allemaal lid zijn van dezelfde club................

remco op 05-11-2017 15:12

Schaf bitcoin af en maak het strafbaar, die flauwekul.

Tom Hendrix op 05-11-2017 16:30

@cefas: 10.08. uur. Geheel mee eens, cefas.

Tom Hendrix op 05-11-2017 16:33

@lino: 12.52. uur. Ook dat scenario lijkt mij waarschijnlijk.

steady op 05-11-2017 17:45

wereldmunt !!!

De nieuwe "munt" wordt ne al verschillende

jaren toegepast tussen het "IMF" en de "BIS" bank,

de bank der banken

Sterkte

Atina op 06-11-2017 05:49

Hier wordt het ter plekke bevestigd. Ik heb namelijk de herhaling aan staan van het NOS journaal van gisteravond. EN precies toen ik dit las kwam er over de bitcoin machine die overal opduiken. 

vlokje op 06-11-2017 11:26

Een ander geluid op 05-11-2017 14:01

"........En wij hebben hier op XN heftige discussies over wie de grootste boef is c.q. het grootste gevaar vormt; de president van de USA, Rusland of China, terwijl die misschien allemaal lid zijn van dezelfde club................"

heel juist,  tot die conclusie kom ik ook

wist je dat hitler in een armentehuis voor mannen zat , en dat tehuis van de rothschields was.

check de achtergronden van dit soort personen, hun verleden is het antwoord op hun daden en hun motivatie

Rom op 06-11-2017 16:14

Deze w2ereld gaat voorbij.Houdt je dicht bij de eeuwige en op zijn bescherming wacht...Het leven gaat gewoon door!We gaan niet als een kluizenaar leven met ik weet niet hoeveel rantsoenen.We kruipen ook niet in een bunker onder de grond.Maar:Wees waakzaam!

Een ander geluid op 06-11-2017 16:38

vlokje op 06-11-2017 11:26

Dank voor uw reactie. Interessante inbreng van u. 

Verder schijnt er het een en ander onduidelijk te zijn over wie daadwerkelijk de vader was van Hitlers vader (Alois). De oma van Adolf, Maria Schicklgruber, beviel van zoon Alois (vader van Adolf) toen zij als kokkin bij de joodse..... familie Frankenberger werkzaam was. Naar het schijnt heeft Pa Frankenberger namens zijn toenmalige 19-jarige zoon alimentatie betaald aan Maria Schicklgruber tot Alois (Hitler) 14 jaar was. Dat doe je ook niet zomaar. Later heeft iemand anders Alois als zijn zoon erkend, maar daar is ook veel onduidelijkheid over. Er zijn 2 of 3 verschillende versies over wie de biologische opa van Adlof Hitler zou zijn geweest. Al met al een schimmige gang van zaken, waarvan Adolf Hilter aantoonbaar geprobeerd heeft alle sporen uit te wissen. Hij heeft zelfs een compleet gehucht in het Waldviertel (Oostenrijk) met de grond gelijk laten maken om er een militair oefenterrein van te maken. Reden was waarschijnlijk om genealogische sporen uit te wissen.

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-46251821.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_family

Qromwel op 06-11-2017 21:19

Alweer een onheilsprofetie? Afwachten maar. Over een jaar spreken we mekaar weer. Of niet.

vlokje op 06-11-2017 21:24

Een ander geluid op 06-11-2017 16:38

abe-trump-vm teken zie mijn reaktie in "even wat anders" rubriek

Goldbug op 07-11-2017 09:26

Koers van Bitcoin naar 10.000 en dan massaal fysiek goud ervan kopen. 

Oma op 09-11-2017 18:29

Naar de vuilbak met een andere munt als we massaal opnieuw cash gaan betalen en weigeren mee te spelen. Dan kunnen ze hun nieuwe munt steken waar de zon niet schijnt. Ik doe niet mee.

Maria op 08-12-2017 17:08

Toen we 20 jaar geleden zeiden dat er een chip zou komen was het flauwekul. Science fiction. Christenen spoorden niet. Nu het er allang is en zelfs in de hand geplaatst wordt, ontkent men nog. Ook dit zal er komen. Werkt perfect met een chip en zo veilig tegen het terrorisme. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl