Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Wetenschappers: Groen beleid veroorzaakt ecologisch armageddon

‘Hele gebieden worden voor de meeste vormen van leven onbewoonbaar gemaakt’

 
Afbeelding: Getty Images (2)).

Waarschuwingen zijn er al jaren, maar nu is het ook wetenschappelijk bevestigd: in Duitsland vindt een uitsterving van ongekende omvang plaats. Insectologen spreken zelfs van een ‘ecologisch armageddon’. Over de oorzaken zwijgen zowel politiek, media als milieuorganisaties, want het is uitgerekend de omschakeling op zogenaamd ‘groene’ en ‘duurzame’ energie die inmiddels al ‘75% van alles wat kruipt en vliegt’ heeft weggevaagd. Wij Nederlanders weten dus wat we met het ‘groenrechtse’ kabinet Rutte III kunnen verwachten, want die wil op ‘duurzaam’ gebied een enorme inhaalslag gaan maken. Positief: uw autoruit zit ’s zomers niet meer onder de insecten en vogelpoep, want die zullen over een aantal jaar grotendeels zijn verdwenen...

 

‘Het is nog erger dan aangenomen,’ geeft Caspar Hallmann, mede auteur van het wetenschappelijke onderzoek toe. Zijn Britse collega Dave Goulson van de Sussex University gaat nog verder: ‘Het lijkt erop dat we grote landstreken voor de meeste vormen van leven onbewoonbaar maken. We bevinden ons op koers voor een ecologisch armageddon. Bij de huidige ingeslagen weg zullen onze nakomelingen een uiterst verarmde wereld erven.’

Teelt biogewassen doet echte natuur verdwijnen

Al jaren wordt voor al dit soort problemen en ontwikkelingen onmiddellijk ‘klimaatverandering' als schuldige aangewezen, maar de realiteit is bij lange na zo simpel niet. Het massale uitsterven van insecten en vogels is voor een grote deel te wijten aan de pijlsnel groeiende teelt van gewassen zoals koolzaad en maïs, die nodig zijn voor ‘bio brandstoffen’. Sommige wetenschappers vinden dat dit nu eenmaal de prijs is die moet worden betaald voor het afscheid nemen van kernenergie en fossiele brandstoffen.

Doordat steeds meer bos- en landbouwgrond voor deze biogewassen wordt gebruikt, verdwijnt de echte, wilde natuur. ‘We zitten vol met natuurbeschermingsgebieden, maar bij ons sterven de insecten als vliegen,’ aldus bioloog professor dr. Werner Kunz. ‘We hebben nu tevéél groen!’ Daar waar de traditionele landbouw de soortenrijkdom juist in stand hield, ‘kan zelfs de biologische landbouw geen uitgestorven soorten terughalen.’ Hij stelt dan ook voor om grote stukken grond naast de moderne landbouwgronden speciaal te reserveren voor bedreigde flora en fauna. ‘Want kleine reepjes bloeiende natuur zijn niet afdoende.’

Landschappen veranderd in industrieparken bomvol vogelkillers

Maar het is misschien al te laat. ‘Met deEnergiewende (omschakeling op ‘groene’ energie, die in eigen land onze energierekening al over 2 jaar met gemiddeld 200 euro/jaar zal doen stijgen) van de ‘groene’ kanselier (Angela Merkel) heeft de grootste milieuvernietiging aller tijden vorm gekregen,’ schrijft Marilla Slominski voor Journalistenwatch. Ooit mooie landschappen zijn veranderd in enorme industrieparken bomvol draaiende windturbines, die almaar hoger worden en in aantal toenemen, en al ontelbare aantallen vogels hebben gedood. Roofvogels, waar er nog niet zo lang geleden nog veel van waren, zijn er vrijwel verdwenen.

De bekende natuurfilmer Andreas Kieling publiceerde het afgelopen jaar een video over dit onderwerp. De reguliere media wilden er niets mee doen, want het toont de waanzin van de politiek correcte ‘groene’ propaganda waar de burgers dagelijks mee worden volgepompt. Op de video is te zien hoe Kieling bij één enkele windturbine in een tijdbestek van slechts 15 minuten een dode buizerd, een dode zanglijster, een dode kramsvogel, en twee dode vleermuizen vond. ‘Ik kan wel kotsen,’ reageerde de woedende natuurfilmer.

Waar zijn nu al die milieuactivisten, die altijd moord en brand schreeuwen als er ergens een stukje asfalt moet worden aangelegd?

‘Zoveelste verwoestende project van Angela Merkel’

‘En zo zal Angela Merkel in de geest van de (links-)Groenen verder gaan met het zoveelste verwoestende project in dit land,’ besluit Slominski. ‘Na haar miljarden kostende Griekenland redding en haar open-grenzen beleid, waar het land miljoenen cultuurvreemde migranten aan te danken heeft, worden met de Energiewende de meest weerlozen van ons land over de messcherpe kling gejaagd. Ook hier is er geen weg terug meer.’

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)


Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.Reacties

willy op 21-10-2017 15:56

Deze uitsterving is al een tijdje bezig maar er komen ook andere dieren, insecten ,vlinders en zelfs gevaarlijke uitheemse bijen voor die door de globalisering van het vliegverkeer tot hier geraken. Ook het spuiten van gif door de boeren heeft het musbestand in de lage landen al gehalveerd . Of groene energie waar men ook in Belgie de mond van vol heeft nog het tij kan keren lijkt onwaarschijnlijk? vele bossen zijn aan het verdwijnen zeker in Belgie zelfs in de ardennen kgaat het bosbeheer achteruit dan vooruit vele landverschuivingen gebeuren door de boskap en is weer de schuld van de mens. Ook overstromingen zullen in de toekomst toenemen niet door klimaatverandering maar doordat de mens alles in het beton an het gieten is zodat het water niet meer natuurlijk kan in de grond trekken en het op lagere plaatsen een uitweg zoekt. en dan spreek ik nog niet over de woestijn die ook oprukt en ook dat heeft niets met klimaatverandering te maken,dus groen beleid is niet altijd het juiste beleid!! Shalom

Tom Hendrix op 21-10-2017 16:01

Socialisten, en groene "zwevers", met hun verstand op oneindig, daar moeten we het dus niet van hebben. En over madam Merkel, deze madam vernietigt met haar immigratie-waanzin, geheel Europa. En deze groene gekte, zal ze ook wel weer omarmen. Alles voor het pluche.

eduard de Ru op 21-10-2017 16:29

En als we straks onze e-mail in een leisteen hakken is t ook niet goed...

Tycho op 21-10-2017 16:40

Ik heb gevaren in mijn jonge jaren. Waar het water nog schoon was heb ik gezien wat scheepsschroeven voor schade aan vissen en milieu veroorzaken. en dan nog al die stralijng en radiogolven. Een mens moet wat doen om meer te schijnen dan te zijn. Merkel; ach laat ik maar niet iets onwelgevoelijks neerkalken. 

SEO op 21-10-2017 16:46

Thorium centrales bouwen. € 60m per stuk. Oeps, een simpele groene goedkope structurele oplossing. Sorry!!!!

SEO op 21-10-2017 16:47

Catalonie is gevangen. Dictatuur terug in Spanje. Niet door Franco, maar door de 'gewone' Spanjaarden. Brrrrrrrrrrrr.

Finadi op 21-10-2017 17:34

De ene versterkt het ander. Allemaal correct maar steeds locaal. Maar de ene die wel overal doordringt en overkoepeld de locale uitroeiingen en ze versterkt, zijn wel de 'Chemtrails'. Eerst de Bijen en dan... wij. Depopulation agenda. Detox, detox detox

jan op 21-10-2017 17:34

Ze maken de aarde kapot en komt de nederlander in opstand nee die zitten oo de bank en darom kunne de grote heren doen wat ze willen

Horen zien en zwijgen

ohje op 21-10-2017 18:10

Ach jetzt sind sie halt da die windeier.

Qromwel op 21-10-2017 18:14

Men zal nog met heimwee terugdenken aan de tijd dat je nog last had van wespen op je terrasje. Of aan het oplopen van een bijensteek.

Qvic op 21-10-2017 18:30

De mens begrijpt de natuur niet. Een natuurgebied wordt in stand gehouden door een wisselwerking tussen plant en dier. Wordt er door de mens de dieren en/of de planten verwijderd of sterk gereduceerd uit het natuurgebied, dan zal het natuurgebied in verval raken omdat dan de wisselwerking tussen de plant en dier verstoord is geraakt en uiteindelijk een kaal,dor en dood landschap opleveren zoals een woestijn. Waar bijna niets op wil groeien of leven. Het huidige landbouw beleid is zeer destructief door o.a. massale eenheidsgewassen en die ook met kunstmest en allerlei gif te besproeien om de kwantiteit boven de kwaliteit te stellen en zoveel mogelijk te willen automatiseren. Door giermest te laten injecteren in de grond waardoor alle levende wezens in de eerste halve meter onder de grond zullen worden gedood en hierdoor zullen alle planten op die gronden groeien amper nog vitamines en mineralen meer op kunnen nemen en dus enkel zeer laag waardige gewassen produceren net als dat uit de kasbouw voort komt en door de voedingsindustrie de steeds schaarser wordende vitamines en mineralen op natuurlijke basis eruit gefilterd wordt of het domweg door verhitting van de gewassen de natuurlijke vitamines vernietigd en dan vervangen door chemische onnatuurlijke vitamines en mineralen. Zodat hun producten er altijd onafhankelijk van het jaar of seizoen het zelfde smaken en eruit zien en door hun verpakking langer houdbaar gemaakt. Door ook massale windmolenparken te gaan bouwen op de landbouw gebieden, deze maaien letterlijk alle vogels en insecten uit de lucht. Daarbij zorgen windmolens er ook voor dat de omgeving zal worden opgewarmd door de turbulentie die de windmolens veroorzaken, want de natuurlijke wind kan de omgeving niet meer afkoelen. Als we op deze wijze door gaan kunnen we ons niet meer blijven voeden door de natuur en dan zullen wij ook massaal uitsterven, zoals wij ook met al die andere levende wezens op de aarde hebben gedaan.

Door de hebzucht van de mens om alles op en in de aarde zichzelf toe te eigenen, zullen we de aarde steeds meer laten lijken op de maan. En dat in naam van de zogenaamde groene duurzame vooruitgang van het socialistische beleid wat vele mensen nog steeds als het ideale toekomst plaatje van de wereld willen blijven zien. Maar door onze waanzinnige grootheidswaanzin en onze onwetendheid richten wij een onomkeerbare klimaatsgenocide aan.

Waar we alle de gevolgen van dit beleid steeds meer van gaan merken en evenaren en zolang we blijven ontkennen waar de echte veroorzakers van deze rampscenario's van vandaan komen.

mientjei op 21-10-2017 21:46

Een paar dagen geleden was er bij DWDD een wetenschapper die kwam vertellen dat , in Nederland dus, 75 procent van de insekten is "verdwenen". Volgens hem was het een "raadsel" Bij Zembla hadden ze eens een reportage over biomassa, dat ze voor ned. biomassa hele bossen kappen in  Amerika, minister Kamp  hield maar vol dat het niet zo was en dat er alleen mar afval werd gebruikt, doen alsof hun neus bloedt, daar zijn ze goed in.

Johan op 21-10-2017 21:59

Vlak over de grens bij Limburg zijn hele gebieden in Duitsland ware spooksteden geworden, alles daar wordt straks platgegooid vanwege de gigantische kolenmijnen. Is dat goed voor het milieu?

Bollie op 21-10-2017 22:12

De mens verziekt de landbouwgrond met gifstoffen oa van het cemieconcern Bayer. Ze gaan hier gewoon mee door ook al loopt er geen mier meer rond. Wat ziu het? Als ze maar alle gifstoffen kunnen verkopen. 75 procent minder vogels! Hier maak ik me druk over, niet die windmolens. 

Door de monocultuur in de landbouw gaat alles eraan. Ook is het spelen met vuur om het DNA van planten steeds maar aan te passen. . de producten zijn nou niet bepaald organic te noemen.

Ook al die miljoenen koeien en varkens die heel veel stikstofvervuiling veroorzaken....omdar we allemaal een stukkie vlees op ons bord willen. 

Dan hoor je weer over het opp.water. de prijs van het kraanwater zal binnenkort ook weer omhoog moeten om die chemicalien er uit te krijgen. Al deze zaken gaan onze leefwereld in de toekomst bepalen totdat ineens zal blijken dat de raarste ziekten overall opduiken.

BG op 21-10-2017 22:32

Dat windmolens de insectenpopulatie uitroeien lijkt me een fabeltje, en ik heb me toch echt vaker verdiept in windmolens en alles daaromheen.

Ook lees ik veel, en heb de ervaring dat ik erg goed ben in het scheiden van de zin en onzin in verhalen.

De insectenpopulatie heeft met name veel te lijden door insecteciden en andere bestijdingsmiddelen. Een andere zeer grote factor is dat het aantal bloemen en planten waar insecten op af komen erg is afgenomen. Met name de grote velden waar veel bloeiende planten op staan (ook tuinen) is drastisch afgenomen de laatste 10 jaar. Iedereen legt betontegels.

Een kleine factor is dat we geen echte winters meer hebben, waardoor bepaalde schimmels nu vat krijgen op bijen. Dat soort dingen.

Windmolen zijn zeer nodig voor een duurzame energievoorziening.

Een beetje windmolen gaat wel 25 jaar mee, en levert na gebruik nog een leuke schroot-waarde op. Geen chemisch of radioactief afval.

Het enige grote nadeel van windmolens is dat de energieopbrenst sterk varieert met het windaanbod. Het zal een uitdaging worden om af en toe het aanbod en afname van energie op elkaar af te stemmen.

Jo op 21-10-2017 23:39

Naar mijn mening worden de insecten verdelgd door de chemische troep die dag en nacht over ons wordt uitgesproeid, zichbaar gemaakt door de chemtrails - je kunt die chemische troep 'gewoon' insecticide noemen of nog beter mensicidi met de betekenis om de mens uit te roeien en zo de overbevolking van de wereld tegen te gaan. Overbevolking wordt beweerd door fantasten en beslist geen wetenschappers. In de zomer zag je een tijd lang geen chemtrails omdat er blijkbaar geen geld meer was om de chemische troep en brandstof voor de vliegtuigen te betalen. Van kennissen hoorde ik dat de speciaal geprepareerde vliegtuigen aan de grond stonden op de luchthaven van Birmingham waarvan zij o.a. opstijgen.

Die chemische troep maakt de mensen ziek, voornamelijk luchtweginfecties en uiteraard longkanker als gevolg !!!

Albatros op 21-10-2017 23:54

En Intratuin doet mee met dit 'spelletje' door planten te verkopen die bijen aantrekken en zogenaamd 'goed' voor bijen zijn. Komen de beestjes erop zitten, zijn ze na enkele minuten....dood! 

Dit bericht heeft iemand een tijdje terug op feestboek geplaatst, had zo'n plant gekocht en in korte tijd lagen er 9 bijen dood. Wat een walgelijke bende is dat milieuwereldje, niets ontziend!

mientjei op 22-10-2017 00:40

@BG 22.23   windmolens zijn een windbuil

mientjei op 22-10-2017 00:50

@ eduard de Ru   laat dat teksten hakken in stenen maar over aan de NWO

Een fles chloor kost nog steeds 30 cent, die troep, zou 30 euro moeten zijn of beter helemaal verbieden

ED op 22-10-2017 01:05

En zo ziet men dat men dat het bleke paard het zwarte paard het rode paard en het witte paard gewoon rustig sinds jouw "geboorte" al rond rijden. Nooit opgevallen? Nooit opgemerkt?

ik ben hier ooit begonnen bij xandernieuws wed niet op het verkeerde paard, toen lachte iedereen mij uit.

Missschien is het juist weer tijd dat de zegels gesloten worden. En dat de ruiters hun volgelingen weer meenemen en verdwijnen.

Het bestaat niet, dus hun volgelingen ook niet!

Zo zie je altijd een happy end!

Sorry voor en nieuw ip adres het ideale is een statisch beeld maar het leven niet dat is dynamissch.

De bron van oorsprong!

mientjei op 22-10-2017 01:45

Veel insekten leven eerst als larven in water, dus watervervuiling betekent ook minder insekten

ik maak me echt ongerust,

mientjei op 22-10-2017 02:12

@ Mod.   Voor een autoruit vol insecten en vogelpoep moet je wel een auto hebben

Lot op 22-10-2017 02:21

De eerste auto rond tweede helft 1800's, liep op watergas, de volgende auto later was ontworpen om op olie te lopen, ik weet niet meer welke plantenolie, en daarna een auto die op benzine liep. Uiteindelijk hadden ze gekozen voor benzine, zo dacht ik om de arabische gebieden ook wat te geven om te verkopen en zich te ontwikkelen en misschien omdat er heel veel van was. Wat is er gebeurd met watergas?

In de oceaan zit veel koolstof opgeslagen. Als je het watergas eruit haalt uit de H2O, dan houdt je CO2 over, hebben we daar mee van, dan zou de planeet groener zijn. Daarom klopt het klimaat verhaal ook niet. De planten hebben CO2 nodig om te groeien en geven zuurstof af voor de levende wezens om te ademen.

mientjei op 22-10-2017 03:06

@Lot  2.21  CO 2 heeft de naam broeikasgas, omdat het door kwekers gebruikt wordt in de kassen om de planten sneller te laten groeien, dus ten onrechte zo n slechte reputatie volgens mij

mientjei op 22-10-2017 03:13

@ Jo  23 39       helemaal  mee eens  , fijn dat je dit onder de aandacht brengt   

Ed op 22-10-2017 04:07

waar komt het leven vandaan? 

the one amd only!

Ed 

Petrus van Eeden op 22-10-2017 05:02

Ik heb liever Groen, dan Arabische vieze olie!

kees op 22-10-2017 06:19

@Lot op 22-10-2017 02:21

Ik weet niet waar je het vandaan haalt maar de eerste auto liep niet op watergas(je bedoed waarschijnlijk waterstofgas) maar op stoom. Daarna werd de otto motor uitgevonden. Dit was de eerste motor die liep op benzine. Benzine werd decenia lang geproduceerd en had een restproduct waar men in eerste instantie niet van wist wat men er mee moest. (dit werd later plastic en diesel). Diesel is er pas vrij laat gekomen omdat het nog heel erg lang duurde voordat Rudolf Diesel een keer de dieselmotor uitvond. Het grote verschil was dat een benzine motor een vonk nodig heeft om tot ontbranding te komen en een diesel is een zelfontbrander doordat de diesel onder hoge druk komt te staan als de zuiger in de cylinder omhoog gaat. Olie (zowel diesel als plantaardig) heeft de eigenschap dat het onder druk(bij een beetje een geschikte temperatuur) spontaant tot ontbranding komt.  Wat is er gebeurd met waterstofgas? Tegenwoordig worden er waterstofcellen gebouwd welke worden gebruikt voor de energievoorziening in hybride auto's. Plantaardige olie is een hele schone verbrandingbron en heeft lang niet zoveel roet of zelfs geen roet uitstoot en zou ons onafhankelijk kunnen maken van fossile brandstoffen en daar heb je een oplossing voor milieu problematiek. Echter er word geen plantaardige brandstof aangeboden terwijl dit wel een fantastische oplossing is. Het word juist gebruikt om te mengen met reguliere diesel met als gevolg dat de gemiddelde inkoopprijs lager is (zoals een coke dealer junks naait door rotzooi te mengen om meer te verdienen)  en de verkoop prijs is voor ons in iets meer dan een decenia bijna verdubbeld (ik betaalde nog geen 80ct voor een liter diesel met mijn eerste diesel auto) Betere techniek licht al decenia lang klaar maar........ dat komt er natuurlijk niet voordat de laatste druppel olie tot op het bot uitgemolken is. Het had helemaal niet zo gehoeven, de oude egyptenaren hadden al waterstofcentrales t.b.v. energie voorziening. Dit konden ze makkelijk opwekken door gebruikt te maken van aardfrequentie. Ze bouwden een pyramide op een solide stenen ondergrond (bedrock) zodat aard trillingen goed werden doorgegeven aan de pyramide. Ze bepaalden dan wat de aardfrequentie was op die plek en in die pyramide kwam dan een kamer met een formaat dat dusdanig was dat de amplitude van die frequentie precies in 1 keer in die kamer past. Nu laat je de kamer vol water lopen en er ontstaat waterstof gas. Helemaal 100% schoon. Ik ben de naam even vergeten maar je heb een formatie zeer bekende pyramides waar 1 vreemde eend in de bijt bij staat. Deze vreemde eend pyramide was kleiner en had maar 1 kamer welke niet in gebruik was als tombe. Wetenschappers hebben zeer lang niet kunnen plaatsen wat hier nou aan de hand was tot ze in de gaten kregen dat de vreemde eend in de bijt een waterstofcentrale was. Frequenties dus, Tesla was dus lang zo gek niet als men beweerde NADAT al zijn werk in beslag is genomen! Quote Tesla: "If you want to unlock the secrets of the universe, you have to study sound and frequentie!" Dit leek de overheid toen en gevaarlijk precedent dat iederen de geheimen van het universum kon weten bestuderen want die kennis is ultieme macht en dat reserveren ze structureel voor zich zelf. Daarom is Tesla voor gek verklaard maar zijn uitvindingen zijn wel even in beslag genomen en zien we tegenwoordig weer terug in de vorm van HAARP

anna op 22-10-2017 10:13

1e Prijs voor studie over meelwormen en Wifi-straling

http://www.stralingsvrijwonen.nl/nieuwsbrief_april_12.html

lees eens hoe slecht sgtraling is.. 

Koddebeier op 22-10-2017 11:26

De links/groene waanzin richt onze samenleving ten gronden en luid de eindtijd in !

Hornet op 22-10-2017 11:41

Hoi ik ben zelf macro fotograaf en zie ook een grote afname van insecten. 20 jaar geleden zat je autoruit nog vol met insecten als je rond reed, nu vrijwel niets. Gif jij lijkt me een grote boosdoender alsook het eeuwige gejank dat de berm er netjes bij moet liggen. Waarom de bermen worden gemaaid is mij een groot raadsel er staat vrijwel geen bloem meer in de natuur alles wordt gemaaid. Waarbij ook alle gelegde eitjes op de planten worden vernietigd en daar betaal ik ook nog aan mee blegh ik kan wel kotsen.

AEO op 22-10-2017 13:07

@Lot,

Het klimaatverhaal klopt wel,  echter met CO2 heeft het niets te maken. Ik merk wel degelijk dat het klimaat warmer is geworden, omdat ik me de vroegere winters nog goed kan herinneren. CO2 heeft daar niets mee te maken omdat 0,038% CO2 in onze atmosfeer onmogelijk het klimaat kan verzieken. Tijdens de Middeleeuwen is er een periode geweest waarin het klimaat zelfs nog iets warmer is geweest dan nu, terwijl er geen vliegtuigen, auto's of kolencentrales waren. Windturbines en zonnepanelen zijn echter noodzakelijk omdat er ooit een moment komt dat de huidige brandstoffen op gaan raken. Meer CO2 zou wenselijk zijn voor een betere plantengroei. Het huidige CO2 verhaal wordt echter zorgvuldig in stand gehouden door onze overheden, omdat ze zo een mooie kapstok hebben om nieuwe belastingen en heffingen aan op te hangen.

Jean op 22-10-2017 14:13

Groene natuur is prachtig, groene politiek is desastreus voor ons want ze staan voor de totale vernietiging van economie en werkgelegenheid wat gelijk staat met armoede. Om dat proces te versnellen staan die groene vernietigers zo positief t.o. import van barbaren en steuntrekkers die geen enkele toegevoegde waarde hebben voor onze westerse seculiere samenleving.

marnix op 22-10-2017 14:34

Hier in Vlaanderen mogen particulieren geen Round Up gebruiken, een zeer kankerverwekkend gif en onkruidverdelger.

De tractors op de velden spuiten op onze Vlaamse honderden liters Round Up. Onkruidverdelgers van dit niveau zijn ook volwassen en kinderverdelgers.

ciao insecten en mensheid, niet vergeten dat onze kinderen nu 'verplicht' zijn om kraantjeswater te drinken op school. En ook zit daar nog steeds resten in van ons vergiftigd grondwater.

Qromwel op 22-10-2017 15:23

mientjei op 22-10-2017 01:45: Dat geldt niet voor belangrijke insecten als bijen en wespen.

IkVertrek op 22-10-2017 16:59

Er is maar een partij die belang heeft bij het uitsterven van insecten in het algemeen en bijen in het bijzonder: Monsanto/Bayer. Follow the money.

ron op 22-10-2017 17:00

En misschien niet te vergeten de geluidsfreqeuntie van het constante gezoem van de windmolens.

Voor ons onhoorbaar(?) maar wat met de dierenwereld ?

De mens is enkel geinteresserd in zichzelf maar een dierenstudie(denk maar aande electronische mollen,ratten en muggenverjagers)op storende geluiden?

Steady op 22-10-2017 18:15

hallo kees

Wat zou de reden zijn dat iedere piramide wereld wijd

op dit ogenblik samen beginnen op te warmen.

even googelen energie producerende piramide in europa

2 maal zo hoog dan de grootste egiptische piramide

Succes

Shalom

Niemandalletje op 22-10-2017 22:38

Uhh.. IMHO zijn windturbines ook niet zo duurzaam en milieuvriendelijk dan de meeste denken hoor. 

De grondstoffen (zoals bijvoorbeeld voor de magneetmotoren, neodymium) worden echt niet "schoon" gewonnen.

Ook hybride technieken blijken erg vervuilend te zijn.

Zoek het maar eens op. 

Petrus Van Eeden op 23-10-2017 01:02

Benzine, diesel, gas, olie en Arabieren zijn veel meer vervuilender dan windterbunes!

kees op 23-10-2017 06:03

@Steady op 22-10-2017 18:15

Huidige brandstofcellen in hybride auto's zijn niks anders dan een bak water met een anode en kathode(voor de leek lees + en -) Hier wordt een spanning opgezet en er onstaat een scheiding van moleculen H2O. Een spanning is niets anders dan een amplitude met een bepaalde frequentie. Zelfde als in mijn reactie hierboven met de pyramide. Enige wetenschappelijke vergelijking is dus makkelijk te vinden en maakt voor mij het aanneembaarheids gehalte een stuk hoger. De bosnische pyramides heb ik even opgezocht en als ik dat dan lees dan valt me op dat naast een heel verhaal een aantal kleine foto's worden getoont die niet uit te vergroten zijn van...... een bult zand. Daarnaast  worden er nog een aantal kleine foto's getoont van een ondergrondse gang. Bij de foto's onderling is geen herkenbaar verband te vinden die aantonen dat de gangen daadwerkelijk behoren bij de bult zand in Bosnie. Dit zou dus net zo goed een foto kunnen zijn van een willekeurige grot uit pak em beet de Alpen. Ik kan al helemaal niets vinden over opwarmende pyramides. Dit lijkt me dus zo een typisch broodje aapverhaal in het leven geroepen om meer geloofwaardige of geloofwaardige verhalen evt. feiten te ondermijnen. Een typisch nine for news verhaal dus waar 27 x in de maand een artikel wordt geproduceerd dat beweerd dat het graf van Jezus Christus is gevonden op steeds weer een andere plek. Volgens mij kun je de beste man zijn graf maar 1 keer vinden. Net zoals hun alien verhalen over rode mannetjes met een meter lange tong van de planeet postzegellikker. Dit zijn geloofwaardige informatie demoniserings sites. Koppel geloofwaardige verhalen en evt. absolute waarheden met een grote lading bullshit en de intrinsieke waarde van de echte informatie gaat helemaal kapot. Rest mijn vraag, gelooft U de Bosnie toestand zelf serieus? Of is uw post bedoeld om hetzelfde effect te bereiken als hierboven omschreven, maar dan in de commentaren sectie van deze site? (Ik vraag U recht op de man af doch keurig netjes, dus niet om te trollen!) Uiteraard staan we hier allemaal(als ik even zo vrij mag zijn) open voor concrete bewijzen.

Qromwel op 23-10-2017 09:49

SEO op 21-10-2017 16:46: Gebeurde dat maar. Maar ik heb begrepen dat de fossiele energiemaatschappijen de ontwerpen in hun kluizen hebben liggen. Wel eens gehoord van de gebroeders Koch (deze magnaten zijn zelf al bijna fossielen!) in de USA?

Qromwel op 23-10-2017 09:52

Petrus Van Eeden op 23-10-2017 01:02: Wat d enkt u van produktie, transport, onderhoud, bevoorrading en infrastructuur voorzieningen? Alleen de zon gaat voor niets op (voorlopig)

Max28 op 23-10-2017 11:32

Goed artikel. Een bewijs dat al dat groene gedoe van de linkse elite ons geld kost en rampzalig is voor het milieu. Laten ze al dat geld aan de ouderen geven, die hebben ons land tenminste opgebouwd.

Gorhel op 25-10-2017 13:03

Een aan electricitiet verslaafde maarschappij gaat voor nog meer rampen zorgen. Zelfs een aardappelschilmesje werkt tegenwoordig al op batterijen. De mensen die slimme apparaten kunnen ontwikkelen waar geen of weinig stroom voor is benodigd lijken het lot van de bijen te hebben ondergaan.

ron op 29-10-2017 22:19
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl