Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welt en Spiegel: Meeste Duitse vrouwen inmiddels bang voor verkrachting door migrant

‘Je vraagt je in je achterhoofd af: hoe ver is het nog naar huis? Blijven ze op afstand?’

Het behoorde tot voor kort tot een verboden onderwerp dat alleen door de onafhankelijke, alternatieve media werd behandeld: de aanrandings- en verkrachtingsexplosie als gevolg van het binnenlaten van grote aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten. Inmiddels loopt het bij onze Oosterburen dermate uit de hand, dat ook de gevestigde media er niet meer omheen kunnen. Zowel Die Welt als Der Spiegel schrijven nu dat inmiddels de meeste Duitse vrouwen bang zijn om verkracht te worden door een migrant, en ze in bijvoorbeeld het openbaar vervoer goed opletten wie er zoal in de metro of trein zit.

 

Nadat twee vrouwelijke Spiegel schrijvers onlangs erkenden dat ze amper nog de deur uit durven, vraagt Anika von Greve zich in Welt af ‘waar de angst voor ‘Zuidlanders’ vandaan komt’. ‘Zuidlanders’ is tegenwoordig het politiek correcte woord voor mannen van Afrikaanse en Arabische afkomst, en geldt niet voor Italiaanse, Portugese of Griekse mannen, omdat angst voor deze ‘Zuidlanders’ nooit nodig is geweest.

Migranten begaan buitenproportioneel vaak zedendelicten

Greve geeft overigens zelf het antwoord: bij seksuele misdrijven zijn buitenlanders buitenproportioneel vertegenwoordigd. Professor Kinzig, directeur van het Institut für Kriminologie in Tübingen, bevestigt dit. In 2016 was volgens de officiële statistieken 4 van de 10 zedendelinquenten een buitenlander. Het werkelijke percentage ligt vermoedelijk nog veel hoger, omdat veel slachtoffers geen aangifte doen omdat de politie deze meestal niet eens in behandeling neemt als de dader een van Merkels migranten blijkt te zijn.

‘Dat nare gevoel kennen de meeste vrouwen wel: het is al een beetje donker, je stapt de trein uit, met twee jonge (‘Zuidlandse’ – sic) mannen achter je. Je vraagt je in je achterhoofd af: hoe ver is het nog naar huis? Blijven ze op afstand?’ beschrijft Greve haar eigen angst. Om die vervolgens met een politiek correct ‘maar in absolute aantallen zijn de meeste daders Duitsers’ te bagatelliseren.

Maar is dat ook zo? Volgens de hierboven genoemde overheidsstatistieken wel, maar die geven – net als in ons eigen land – opzettelijk een vertekend beeld, want ‘nieuwe Duitsers’ met een migrantenachtergrond worden niet langer als van ‘buitenlandse komaf’ beschouwd, maar als ‘Duitser’.

Totaal andere kijk op vrouwen

Het klopt dat Afrikaanse en Arabische migranten die naar Europa worden gehaald voor het leeuwendeel jonge mannen zijn, en zij mede daarom zo bovenmatig in de zedenmisdrijven statistieken zijn terug te vinden. Dat maakt voor de ernst van de misdaad echter niets uit, want iedere man behoort immers te weten dat een vrouw of meisje niet verkracht dient te worden.

Dat personen van het vrouwelijk geslacht in de meeste (moslim)thuislanden van deze migranten nauwelijks iets waard zijn en naar believen gediscrimineerd en misbruikt mogen worden, is geen argument voor linkse ‘gutmenschen’ om de verkrachtingsexplosie goed te blijven praten. Hier gelden onze wetten en onze gebruiken... toch?

Linkse criminoloog pleit voor ruimhartig terugkeerprogramma

Maar zelfs Christian Pfeiffer, de in Duitsland inmiddels beruchte linkse criminoloog die alles uit de kast trekt om de extreme criminele- en gewelddadige neigingen van migranten te relativeren, stelt nu een ‘omvangrijk terugkeerprogramma’ voor, dat financieel zo aantrekkelijk mogelijk moet worden gemaakt.

‘Dus de regering moet minstens een miljard aan belastinggeld verspillen om de terugkeer van illegale migranten naar hun thuisland te verzachten... Eerst komen ze hier, heel goed wetend dat ze geen kans op asiel hebben. Ze krijgen meer dan genoeg te eten, en als dankbaarheid begaan ze misdrijven. En dáárvoor moeten wij hen met een ‘hou eindelijk op en kom nooit meer terug premie’ belonen?’ is de boze reactie van Oliver Flesch voor PI-News.

‘Wandelende tijdbommen vol potentieel waanzinnig geweld’

Dat moslimmigrantenmannen zich hier plotseling heel anders gaan gedragen, of dat kunnen leren, is een drogbeeld dat al door tal van psychologen en andere experts naar de prullenbak is verwezen. ‘Iemand bij wie 20 jaar lang is ingehamerd dat vrouwen mensen van tweede klasse zijn, met nauwelijks rechten, waar mannen vrij de beschikking over hebben, zal vast erg onder de indruk zijn van het gelijke-behandelingsgewauwel in zo’n zogenaamde integratiecursus,’ sneert Flesch.

Toppsychiater Christian Dogs ‘waagde’ het onlangs zelfs tijdens een bekende talkshow van de ZDF te stellen dat de politiek ‘naïef’ is door te denken dat de migranten die nu Europa overspoelen, te integreren zijn. Dogs waarschuwde dat de meeste jonge migranten, vooral de Afrikaanse en Arabische, wandelende ‘tijdbommen vol potentieel waanzinnig geweld’ zijn. ‘Zij kunnen onze waarden totaal niet begrijpen, en die kunnen wij hen ook niet meer bijbrengen. Therapie zal daar amper aan wat kunnen veranderen,’ omdat iemands persoonlijkheid vanaf het 12e, en uiterlijk in het 20e levensjaar is uitontwikkeld.

Integratiecursussen hebben volgens Dogs geen enkele zin, want ‘ze zijn niet te integreren. Er valt niets te integreren.’ Migranten kunnen wellicht onze taal leren, maar hun totaal andere cultuur, religie en hun neiging tot het plegen van geweld zullen met geen mogelijkheid te veranderen zijn. ‘Deze mensen hebben geen idee hoe harmonie werkt. Dat proberen om te vormen is een dwaze opgave.’

‘Vrouwvijandig, wreed, gewelddadig, genadeloos geseksualiseerd?’

In Die Welt vraag Anika von Greve zich daarom vertwijfeld af of ‘vluchtelingen misschien vrouwenvijandiger, wreder, gewelddadiger en genadelozer geseksualiseerd’ zijn. Psycholoog Maggie Schauer: ‘Wij leven in onze Westerse maatschappij heel anders met elkaar samen dan in de overwegend moslimculturen. Deze werelden kunnen flink op elkaar botsen.’ Het ondubbelzinnige antwoord op von Greves vraag luidt dan ook: Ja.

 

Xander

(1) PI-News

Zie ook o.a.:

05-10: Professor Bono, Afrika expert: Migranten zijn niet arm en vluchten niet voor oorlog en honger
30-09: Gevaarlijk precedent: Eerste Afrikaan krijgt wegens klimaat asiel in Europa (/ Heersende Europese elite maakt weg vrij voor 200 miljoen Afrikaanse ‘klimaatvluchtelingen’)
29-09: Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving
28-09: (/ Streng beleid werkt: Illegale immigratie Noorwegen daalt in minder dan 2 jaar van 50.000 naar 1000)
27-09: The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan (Analisten GEFIRA: Sociale zekerheid in Europa onhoudbaar als huidige massa immigratie niet wordt gestopt – Voorbeeld eigen land: Nu al leven 3 x zoveel Marokkanen als Nederlanders van een uitkering – ‘Stemmen op partijen die open grenzen willen komt neer op zelfmoord’)
26-09: China beschouwt Umvolkung Europa als grote bedreiging voor eigen economie

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

JP op 12-10-2017 15:02

De emancipatie van de vrouw is dus nog geenszins gestreden. Was dat geen speerpunt van politiek links PVDA bij ons. En nu is de PVDA bijna ter ziele bij gebrek aan programma punten. Tja en waar moet je voor kiezen? vrouwenrechten of imigratie? 

vlokje op 12-10-2017 15:40

‘Deze mensen hebben geen idee hoe harmonie werkt.

prachtige uitspraak

Robert v.K op 12-10-2017 15:56

Wat een hoogverraad zeg, van alle politieke leiders!!! Jaren lang nog steeds stoïcijns doorgaan alsof ze goed bezig zijn?!?!?!? Ja de boel voor ons keihard verzieken!! Dat lukt ze aardig goed iig. "In politicsstupidity is not a handicapHet is gewoon een snoeihard wapen tegen het volk!! 

John op 12-10-2017 16:40

Dit is gewoon oorlog. De Duitse vrouwen moeten zo snel mogelijk een training selfdefense hebben zoals bijvoorbeeld Krav Maga. Dat is snel te leren, zeer effectief en je schakelt je tegenstander genadeloos uit. 'Zuidlanders' zullen deze training niet volgen omdat het een Israelische selfdefence techniek is.

SEO op 12-10-2017 16:51

En Rutte III heeft de censuurwet WvS art 137 aangescherpt. Heeft u daar een bron van.Mod.

Ik kan eigenlijk niet reageren zonder 2 jaar gevangenisstraf te krijgen. Adolf Hitler werkte op dezelfde manier. Voor een 'vreedzaam Duitsland' kon iedereen iedereen aangeven. Werkte 'uitstekend'. Had je last van je buurman? Even belletje naar SS. De censuurwet is ook 'uitstekend' geschikt om iedereen aan te geven. De gedachtenpolitie is afgeschaft in 1945 maar nu weer helemaal terug van weggeweest!!!!  

Nadine op 12-10-2017 16:59

Xander ik zal een andere nickname moeten aanneme' maar heb deze verklapt aan een niet te vertrouwen persoon het is.enkrl uit veiligheid sorry maar je zal het wel begijpen

Terecht Nadine, ga uw gang. Mvg. Mod.

Rienus op 12-10-2017 19:21

Zolang die sukkels blijven stemmen op de partijen die ze naar de afgrond stuurt heb ik geen enkele emotie bij dergelijk berichten.

Doordenker op 12-10-2017 19:21

De meeste van die Duitse vrouwen krijgen uiteindelijk waarvoor zij zelf gestemd hebben door (opnieuw) voor Merkel te kiezen. Sommigen denken nog altijd dat ze zomaar kunnen gaan kiezen zonder dat er aan hun stemgedrag consequenties verbonden zijn. Bijzonder erg voor de Duitse vrouwen die niet zo dom waren om voor Merkel te stemmen natuurlijk.

henk Boskamp op 12-10-2017 19:22

@John op 12-10-2017 16:40

ik heb zelf jaren Krav Maga gedaan (g-klasse) en kan je melden dat je niet in een superheld veranderd na het volgen van een paar lessen Krav Maga. Het boost je zelfvertrouwen maar als de vrouwen (60kg) het moeten opnemen tegen een man (90kg) is dat absoluut geen garantie voor succes. 

Het volgen van lessen Krav Maga is een dweil. Het hebben van een dweil is prima maar het is beter om de kraan gewoon dicht te draaien. Het probleem is de islam en de 'vluchtelingen'.

Het is dan ook geen wonder dat monsters als Weinstein zo graag vriendjes zijn met de islam.

henk Boskamp op 12-10-2017 19:24

Nadine op 12-10-2017 16:59

Waarom heb je mensen om je heen die niet te vertrouwen zijn en waarom geef je hun informatie die je niet wilt delen?

Blijf weg van al dat negatief is, dan leef je een stuk gelukkiger.

Helgoland op 12-10-2017 19:43

@SEO/@Mod. op 12-10-2017 16:51

Aanscherping censuurwet (strafverhoging van één naar twee jaar), en vergeet ook niet de afschaffing van het raadgevend referendum.

Zie onderstaande link, resp. laatste en voorlaatse alinea...

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/10/dit-is-het-regeerakkoord-van-rutte-iii-548061/

 

Dank Helgoland. Mod.

Qvic op 12-10-2017 20:16

Die vrouwen/mannen zoals Anika von Greve die zo politiek correct denken en doen, hebben zich zelf al gedegradeerd tot een I.Q. van 70. Deze besmettelijke psychische afwijking treft enkel links denkende mensen. Dank zij hen zitten wij de oorspronkelijke autochtonen bewoners opgescheept met die moslims en Afrikanen, die dood en verderf in onze samenleving zaaien. Door constant de hoofd oorzaak te verzwijgen en te bagatelliseren, zodat het net lijkt als of de moslims enkel vreedzame bedoelingen hier in west Europa hebben. Het grootste tuig en criminele komen naar Europa om maximaal te kunnen profiteren van het onnozele en naïeve goedmens volk, die hier de macht in handen hebben. Bij alle niet realistische politieke partijen is macht hebben belangrijker dan wat dan ook. Door die massale import van potentiële stemmers die zij in de watten blijven leggen en direct ook aan hen alle VIP rechten geven, die het gewone autochtonen volk zelfs niet eens hebben. Door dit beleid zorgt er voor dat de moslims steeds meer gaan eisen, omdat zij weten dat het goedmens volk toch alle eisen inwilligt. Wat het goedmens volk niet beseft is dat zij hiermee hoogverraad plegen en tevens hun eigen landen inclusief de autochtonen bevolking opoffert voor hun eigen waanzin van de macht willen hebben en behouden kosten wat het kost. Hiermee zijn zij de echte realiteit totaal uit het oog verloren en begrijpen die dan ook niet meer. Wat heel duidelijk naar voren komt in dit artikel van Anika von Greve.

Shadow1100 op 12-10-2017 20:29

Je hebt van die kleine guillotinus om het puntje van een sigaar te verwijderen. Volgens mij kun je die uitstekend gebruiken om de "Zuidlanders" na hun walgelijke (mis)daad een topje kleiner te maken......

Qromwel op 12-10-2017 21:11

SEO op 12-10-2017 16:51: Dat bleek uit de Gestapo dossiers van Würzburg. Die vielen compleet in geallieerde handen. Er werkten slechts 12 agenten. Maar de bevolking werkte kennelijk graag mee.

Qromwel op 12-10-2017 21:17

Dames, hou je spuitbus met haarlak bij de hand. En een aansteker.

Een ander geluid op 12-10-2017 22:27

De ervaring leert, dat integratiecursussen inderdaad niets helpen. We kunnen beter inzetten op remigratiecurssusen. 

Nieuw Begin op 12-10-2017 23:12

Heb het bericht naar Geert Wilders doorgestuurd xander!

Shalom

Ike op 13-10-2017 00:10

@henk Boskamp op 12-10-2017 19:22

Kennis over hoe je simpele dingen en je eigen opgeving kan gebruiken als wapen is erg belangrijk als je in een bedreigende situatie komt. We kunnen er eindeloos over discusseren, wat allemaal legaal is en wat je kan gebruiken als wapen, maar het kan al een metalen houder zijn van een lippenstift of een ring of een sleutel. Het is belangrijk dat iemand zich daarvan bewust is en zich goed legaal bewapend en zich weet te verdedigen.

Mark S. op 13-10-2017 00:26

Er moet een ministerie van Remigratie komen.

Met vliegtuigen, bussen, treinstellen en boten om alle niet Westerse immigranten over de afgelopen decennia te remigreren naar hun land van herkomst en om Nederland weer aan de Nederlanders terug te geven waarin Christelijke en Westerse immigranten wel welkom zijn en mogen blijven. Evenals de Joden. Die hebben ook bijgedragen aan de opbouw van onze Westerse beschaving. Wie de Joden zegent zal ook door God worden gezegend.

Want de Christelijke identiteit en de Westerse identiteit zijn niet van elkaar te scheiden.

En de Islam en de Westerse identiteit zijn niet met elkaar te verenigen. De Islam is uit op de vernietiging van het Christendom en de Westerse beschaving. De Kruisiging van Jezus Christus, de God-Mens, die de gehele mensheid verlost, is de Islam een doorn in het oog.

Daarom kan dat nooit samengaan.

Bundy op 13-10-2017 01:44

@John op 12-10-2017 16:40

Moet je helaas uit de droom helpen .  Krav-maga is een totaal overschatte "vechtsport" , waarschijnlijk krijgt het zoveel aandacht omdat het bedacht is door Israëliërs .      Vrouwen zijn fysiek vaak zwakker dan mannen , dus zelfs al zouden ze na jaren een graad karate hebben , hebben ze hier nog niets aan .                 Je bent slecht op de hoogte want iedere moslim , of deze uit Noord Afrika , Turkije of het Midden Oosten komt , staat op ongeveer groene band karate-niveau .   Het is geen karate maar de weringen , stoten en schoptechniek lijkt hier heel erg veel op  ,  en is afkomstig van de Aziatische moslims die het hun geloofgenoten vele eeuwen geleden  geleerd hebben.     Je hebt het over mensen die dit met elkaar massaal oefenen en het leuk vinden om te vechten  .   Ik begrijp ook niet hoe zoveel Kruisvaarders levend terug zijn gekomen , ze konden toch echt slechter vechten .   Het wordt van vader op zoon overgedragen .   Heb ervaring met deze materie  ; ze vallen je uitsluitend aan wanneer ze met twee of meer personen zijn , wanneer ze verliezen wordt er later op je geschoten . 

Die Duitse vrouwen hebben uitsluitend een kansje wanneer ze massaal de wapenwet overtreden en een pistooltje kopen .   Zelfs dan moet je geleerd worden hoe te handelen .    Wanneer een paarhonderdduizend vrouwen of meer de wapenwet schenden kan de regering ( die niet voor je veiligheid wíl zorgen )  je toch niet opsluiten .    Trieste conclusie is : het is oorlog en de Europeaan is ontwapend .

Algemenius op 13-10-2017 06:48

Succes betreffende vrouwen in Europa.

Misschien weer eens de westerse man meer leren waarderen?

En zelf eens contact zoeken in deze 21 eeuw ??

 

Tom Hendrix op 13-10-2017 11:08

Prima artikel weer Xander. Het ultieme probleem is n.m.m. dat de politieke marionetten, gewoon de agenda uitvoeren die gebaseerd is op a. " De Resolutie van Straatsburg", en b. " Het Coudenhove-Kalergi plan". Verder kan ik me wel vinden in de meeste reacties.

Rosalie op 13-10-2017 12:26

Het binnenhalen van moslims hoort bij het Kalergiplan. Dit draagt bij aan verdeeldheid. Moslims worden gebruikt als katalysatoren . Christenen passen zich aan ,dus daar hebben ze niets aan. Ik vraag me af in hoeverre mensen in de regering dit doorhebben. Alleen degenen die in de Bilderberggroep zitten waarschijnlijk. In het regeerakkoord is maar 1 a-4tje over migratie. Blijkbaar helemaal geen issue terwijl het volk allang de ellende ziet aankomen. Ik hoop echt dat die lui die ze ongecontroleerd binnen hebben gehaald gaan bivakkeren bij de EU in Brussel. Als hier dan uiteindelijk de pleuris uitbreekt zijn de politici en het koningshuis al naar Zuid Amerika gevlucht. Waar heb ik dat eerder gehoord ? O nee dat was niet Zuid Amerika maar Londen.

SEO op 13-10-2017 14:45

@Helgoland/@Qromwel/@Mod. Dank. De gedachtenpolitie van 1945 is terug van weggeweest! Dankzij het stemgedrag van de Nederlanders krijgen 1.1 miljoen zich-altijd-beledigd-voelende Moslims en bv een kwade buur, kennis of 'vriend' de kans om ons aan te geven en  te laten berechten door politiek correcte rechters. En aangezien de Duitse Merkel de scepter zwaait in de EU  de gulden is vervangen door de Duitse gestuurde Euro, is de bevrijding van 1945 in principe grotendeels door Onszelf teruggedraaid.  

juan op 13-10-2017 15:59

In Duitsland is pepperspray legaal. Als je dus uit de bus of de trein stapt en je vertrouwt de

situatie niet meteen de hand op het flesje.

Alleen een gevoelig lesje helpt!

Tom Hendrix op 13-10-2017 16:22

@Rosalie: 12.26. uur. Met U eens.

Nieuw Begin op 13-10-2017 16:37

geenstijl.nl:

Eén dag na de vondst van Anne Faber. Komt een staatsgevaarlijke halvegare, van wie justitie zegt dat hij veel te leip is om vrij rond te mogen lopen, op vrije voeten.

https://www.geenstijl.nl/5138957/leidse-moeders-houdt-uw-dochters-thuis/

Nadine op 13-10-2017 17:42

Henk Boskamp 

Stomme vraag hoe komt dat verzetsleiders in WWII zoveel werden verraden

Omdat die mensen zo voorbereid en listig zijn in hun voordoen als christen ik heb inderdaad een wat te losse tong

je zou beter voor me bidden straks overkomt het jou ook

Dankzij hulp van God direct na gesprek gemerkt want ja je Will een zogezegd christen toch helpen nou ik.bertrouw niemand meer direct maar ja dan kan je net zogoed op een eiland wonen kom je bij me wonen of   kan ik.je ook niet vertrouwen?

Wim De Vriend op 13-10-2017 20:12

Heb het artikel gelezen en is mijn inziens ook logiche gevolg, dat de mosslim cultuurdan ook nog verchild van land tot land. Vraag mij af, dat de politiek nu zo dom zijn, alleen om eigen belangen te dienen voor macht. Hoe gek moet het nog worden, en zelf met eigen ogen de andere kant kijken, en nog meer importeren, omdat de ernstige vele problenen nog niet erg genoeg zijn, maar als er miljoenen meer in Europa zijn, dan pas gaan beseffen, om dan met kaitaal terugkeer beleid uit noodzaak te gaan uitvoeren. Tegelijk heeft Nederlandse bugers al 11 jaar ingeleverd, en nieuweregering van Minster President Mark Rutte opnieuw moeten inleveren. Eerst uit nooodzaak voor de banken crisis en nu ook extra voor de immigratie te kunnen bekostenigen, die steeds meer en meer kapitaal hierin besteed wordt, maar echt niet wordt gecontroleerd, en nog betaalbaar kan blijven in de toekomst.

Wegens er nu milarden meer inkomsten zijn van de de staat, en nu in verschillende sectoren met miljarden worden verdeeld of 10 milard in totaal. Dit is ook de echte reden, dat er opnieuw moet ingeleverd worden, en tegelijk ook de onkosten van immigratie wordt bewust niets over vermeld, hoeveel kapitaal daar ook nog meer moet voorzien worden, moet natuurlijk bewust geheim blijven.

De Nederlandse staatschuld is wel iets geminderd dan voorgaande jaren en is momenteel tot op de seconde gerekend op 479. 449. 511. 689 miljard op vrijdag 16-10-2017 (zie staatsschuld) via Google. Schuld is iets onder de Europese norm van 60% of 59,50 % om juist te zin, maar vooor hoelang zal dit stand houden en tegelijk zijn de hoge schulden nog wel te hoog, sker als Mario Drachi de rente zal moeten op trekken, wegens deze niet in verhouding is net de economische groei, en dit nog dit jaar zal verhoogd worden.

De zware verhogingen en tegelijk de zware bezuinigen van verschillende jaren nog altijd niet gestopt. De neuwe regering geeft nu mistens 10 milarden uitgegeven, om verschillende sectoren te ondersteunen. Dit is ook de echte reden hier aan toevoeg, en tegelijk ook niet over de hoge onkosten van het immigratie beleid, wel eens verder uit de hand kunnen lopen, maar beust niet over gesproken wordt, of het heeft totaal geen belang mee gemoeit is, en bewust geen woord over gesproken wordt door de beleidsmakers, of het zou hier totaal geen rol spelen i.v.m. de uitgaven. Door deze en vele andere meer uitgavens hierdoor meer moet ingeleverd te worden. De niet werkende en gepensoeneerde burgers en werklozen en invaliden van Nederland,die hebben de laatste 11 jaar telkens het meeste ingeleverd. De armoede is niet alleen bij de uikeringgerechtigde, maar wekende met laag modaal inkomen hebben het ook moeilijk,om alles intijds per maand te betalen.Het is mij wel bekend dat het problemen veroorzaakt worden door de vele verhogingen en vele aanhoudende bezuiniginen nog altijd geen einde aan is gekomen.

Het betreft de immigratie burgers die hun nooit wilen aanpassen en mij wel bekend is. Indien de Europese politiek steeds verder inmmigratie toelaat van moslim landen en Afrikaanse moslims, dit in de toekomst grote problemen verder zakl veroorzaken vanzelfsprekend zal worden, die de politieke Europese leiders zelf totaal in de hand hebben gewerkt hebben, en dit in de toekomst grote gevolgen zal hebben voor eigen cultuur en beleid  er uiteindelijk niet meer van de Katholieken zal zijn, met alle grote gevolgen van dien.

Hier zijn al heel goede interessante bekwame artikels van deskundige beschreven, en de politiek hier ook de ander kant blijven kijken, of het zichzelf zal oplossen, is gewoon absurd. Zolang de Minsters zelf niet direct geconfronteerd worden, lijkt het  nog wel mee te vallen. Deze belangrijke websiten eens masaal naar de politeike leiders wordt verzonden, hopelijk zij dan hier zelf eens aandacht aan geven, waarom en hoe dit verooraakt wordt, en wat de grote gevolgen zijn, indien men op deze wijze maar door blijft gaan.

De rijke mosslim landen, zoals Soedi Arabïe en Qatar en ander moslim landen sponseren de nieuwe moskë gebouw enniet zomaar, maar heeft wel degelijk langer termijn doel. De Cristelijke zullen zich mog moeten onderwerpen aan de mosslims, en dit ook de echte bedoelingen zijn. De immigratie beleid en de politieke verantwoordelijke hebbeb dit volledig in de hand gewerkt, met wie zijn kapitaal denk je, dat hoef ik je niet te zeggen, tot wanneer het niet meer mogelijk is, dat is mij wel duidelijk.De armoede komtzeker terug, en niet allleen verkwanst te hebben, maar de moslim de zaken in beheer hebben,in het zogenaamde politiek beleid, dat zeker niet van de westerse beschaving zal zijn, maar op moslim geloof en heel grote rol zal spelen, daar twijfel ik niet aan, en wordt Europa en derde wereldland.Daar hoef ik niet aan te twijfelen, met nog vele gruwelijke problemen zullen geconfronteerd worden, daar hoef ik niet over na te denken. Het nieuwe ontvangen artikel is wel degelijk de realiteit zal worden, indien de politiekers op deze immigratie verder te steunen, niet meer omkeerbaar zal worden, met grote ernstoge gevolgen van dien. Hier hoeft niemand en tekening bij te naken, hoe men steeds meer terrein wint in vreemde landen, zonder oorlog te moeten voeren. Dit is zelf en uitspraak van Kadafi zelf, die het zelf beseffte, van wat er juist aann de hand is.

Tom Hendrix op 14-10-2017 13:18

@Wim de Vriend: 20.12. uur, op 13/10. Perfect verwoord door U. En gemiddeld heeft iedere Nederlandse burger; een staatsschuld op zijn/haar nek van zeker 40.000 Euro. Dit geldt van baby tot bejaarde!

wardje op 14-10-2017 13:58

Iraanse actrice Aideen Strandson gaf, toen ze de publieke steniging zag van een vrouw in haar thuisland, innerlijk de islam op. Kort daarna droomde ze dat naast haar zat en haar hand vastpakte. In 2014 was ze naar Zweden gevlucht, vroeg asiel aan, trachtte een werkvergunning te verkrijgen en vroeg om een openbaar doopsel waarin ze haar omhelzing van het christendom publiek zou bevestigen. Maar: asiel werd geweigerd, ondanks de talloze andere vluchtelingen. "Als u christen wil worden, is dat úw probleem."Hongarije heeft haar opgenomen.     https://www.churchmilitant.com/news/article/hungary-fights-persecution-of-christians

anora op 15-10-2017 18:47

Vrouwen moeten niet bang zijn, maar zich leren te wapenen. Dat is 100x beter. 

Dames: of het illegaal is of niet, zorg dat je voorbereid bent, iets op zak hebt, wees niet bang (!) en raak ze. Meedogenloos.

Boedie op 20-10-2017 15:05

Afgelopen zomervakantie waren we in Frankfurt. Het viel ons op hoeveel alochtonen er rond liepen en hoe vijandig ze ons aankeken, want onze vrouwen en kinderen hadden geen hoofddoekje. In de wijk van ons hotel waren veel pakistaanse moslims.

Onze dochter van 14 is een verlegen meisje zonder makeup met net donkere kleding omdat ze niet wil opvallen en zeker niet voor mannen want die vindt ze eng. In de avond wilden we in de buurt eten, dus we liepen over straat en het viel ons toen al op hoe de kerels naar onze dochters gluurden. Bij een resaurant gingen we eten en daar zaten pakistanies ook weer te gluren maar ons is geleerd, wij zijn fout en hun zijn goed dus het zal wel aan ons liggen. Toen de meiden naar de wc wilden zouden de kerels daar mee de wc in, wij hadden het al door en gingen er meteen achteraan. (ja wij vieze witte rascisten, dat we onze dochters niet door moslims laten verkrachten). De sfeer werd grimmig en we zijn snel vertrokken.

Onderweg terug bleven kerels kijken op een gegeven moment liep er een pakistani op mijn dochter af en noemde haar een hoer!

Dit is dus een westers land vlakbij Nederland en zover is het. Dit verhaal wordt als rascistisch gezien!? Maar het is  wel gebeurt en omdat ik blank ben moeten we dat maar accepteren. Europa is behoorlijk ziek aan het worden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl