Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier

Oud FBI baas Comey, nu onderzoek naar Trump leidend, blijkt onderzoek naar corrupte deals Clintons met Russen te hebben onderdrukt – Ook Wall Street Journal komt nu schoorvoetend met de waarheid

Dit criminele en door-en-door corrupte echtpaar kan in de ogen van de Nederlandse ‘kwaliteits’media nog altijd geen vlieg kwaad doen.

De overwegend linkse eindredacteurs van de Nederlandse media zoals de NOS en NU achten het nieuws het vermelden niet waard, vermoedelijk omdat de hier verafschuwde Amerikaanse president Donald Trump ermee wordt vrijgesproken, en de hier nog immer verafgode Hillary Clinton opnieuw in een zeer kwalijk daglicht wordt gesteld. Desondanks zijn het deze keer ook grote Amerikaanse anti-Trump media zoals de Washington Post en de Wall Street Journal die berichten dat Hillary Clinton en de Democratische Partij met behulp van de FBI hebben betaald voor het dossier over de volledig uit de lucht gegrepen samenzwering tussen Trump en de Russen, en Hillary daar geruime tijd over gelogen heeft. Nog kwalijker is dat ex FBI chef Comey, die nu het onderzoek naar Trump leidt, destijds het onderzoek naar de inmiddels bevestigde corrupte uraniumdeals van de Clintons met Russen heeft onderdrukt.

 

Verguisde alternatieve nieuwsmedia, die in Nederland op de zwarte ‘nepnieuws’ lijst werden gezet, blijken al die tijd gelijk te hebben gehad, en de reguliere media, die beweren u objectief voor te lichten, blijken zoals zovaak de échte nepnieuws verspreiders te zijn.

De Washington Post heeft gisteren bevestigd dat Hillary Clinton en het Democratische Nationale Comité (DNC) de oppositionele researchfirma Fusion GPS hebben betaald om het beruchte (fake) dossier samen te stellen waarmee werd –en nog altijd wordt- beweerd dat de campagne van Trump heeft samengezworen met de Russen om de verkiezingen te ‘stelen’. Ook Republikeinen blijken bij dit complot betrokken te zijn.

Democraten maakten zichzelf schuldig aan wat ze Trump verwijten

Hoewel Hillary en de Democraten niet direct met de Britse oud spion Christopher Steele samenwerkten aan de samenstelling van het dossier, is het feit dat ze het dossier –met daarin informatie die voornamelijk uit onduidelijke Russische bronnen afkomstig is- financierden een ironische bevestiging dat niet Trump, maar juist de Democraten van dubieuze Russische contacten gebruik maakten om te proberen een politieke opponent zwart te maken, zodat deze de verkiezingen niet zou winnen.

Iedereen weet dat dit mislukte, en ook dat Hillary en de Democraten vervolgens Trump valselijk beschuldigden voor iets dat ze zelf wèl in het geheim hadden gedaan. Dit zijn de bekende extreemlinkse ‘Saul Alinsky’ tactieken die Trumps voorganger Barack Obama ook al gebruikte, en die bijna heel ‘journalistiek’ Nederland nog steeds naïef, blindelings en kritiekloos achter de Obama/Clinton kliek doet aanhobbelen.

De onthullingen volgen enkele dagen nadat Trump twitterde dat de FBI en het ministerie van Justitie bekend moeten maken welke Republikein het is geweest die Fusion GPS inschakelde. De oprichters van Fusion GPS beriepen zich tijdens een publieke hoorzitting vorige week op hun zwijgrecht, en weigerden de naam (/namen) vrij te geven.

Wie het dossier in januari naar CNN lekte is officieel dus nog niet bekend, maar de aanvoerder van het Republikeinse Trumphaters kamp, senator John McCain –die de afgelopen jaren de bijnaam ‘Obama’s ass-kisser’ verwierf- lijkt het meest voor de hand te liggen, ook al ontkent hij alles.

Dubieuze rol FBI directeur Comey en onderzoekscommissie

Bovendien was het oud FBI directeur James Comey die in januari een samenvatting van het Steele dossier aan Obama en president-elect Trump presenteerde, wat een sterke aanwijzing is dat de FBI het dossier aan de media heeft doorgespeeld toen Trump de verkiezingen eenmaal had gewonnen.

Uitgerekend Comey, die eigenlijk de Clinton Foundation en het ministerie van BuZa onder toemalig minister Hillary Clinton had moeten onderzoeken vanwege sterke aanwijzingen voor omkoping en de inmiddels aangetoonde -aanvankelijk geheim gehouden- corrupte uraniumdeals met Russische officals (waar we onlangs uitgebreid over berichtten), werd aan het hoofd gezet van de commissie die zogenaamd moet verifiëren of Trump wel of niet met de Russen heeft samengezworen.

Iemand nog met enig vertrouwen in een ‘objectief’ oordeel van deze commissie? Iemand?

Ook New York Times erkent chantage en leugens

Naast de Washington Post komen nu ook andere anti-Trump media schoorvoetend met de waarheid naar voren. New York Times journalist Ken Vogel, die eerder hoofd onderzoeksjournalist bij Politico was, twitterde dat hij destijds wel degelijk heeft geprobeerd om deze zaken te publiceren, maar onder grote druk werd gezet door de campagneleider van Hillary Clinton om zijn mond te houden.

Een andere NYT verslaggever, Maggie Habberman, bevestigde dat ‘de mensen die betrokken waren bij het financieren (van het dossier) hier op schijnheilige wijze een jaar lang over gelogen hebben.’ Met ‘mensen’ bedoelde ze overduidelijk (ook) Hillary Clinton, die al eerder bleek te hebben gelogen over de corrupte ‘Rosatom’ uraniumdeals die ze (samen met haar man) met Russische officials sloot en als minister goedkeurde, en waar het beruchte echtpaar miljoenen mee opstreek. Het Huis van Afgevaardigden kon vanwege de betrouwbaarheid van de gelekte documenten over deze zaak inmiddels niet anders dan hier een officieel onderzoek naar starten.

Wall Street Journal: FBI zelf diep betrokken bij ‘Russische inmening’ verhaal

Het Trump dossier, waarvan de op schimmige Russische bronnen gebaseerde ‘feiten’ dus sowieso buitengewoon twijfelachtig zijn, werd desondanks door de regering Obama aangegrepen om een FBI onderzoek te starten naar de Trump campagne. Volgens gezaghebbende nieuwsbronnen had FBI directeur James Comey al ten bate van Hillary Clinton ingegrepen tijdens het ook op deze site uitgebreid besproken email schandaal, waaruit naar voren kwam dat het echtpaar samen met andere top Democraten de spil vormt in een internationaal kinderhandel/misbruik netwerk.

Nu blijkt dat de FBI op de hoogte was van de deals die de Clintons met de Russen sloten, terwijl ze daar de nodige ‘donaties’ voor hun Clinton Foundation voor terugkregen. De FBI deed echter niets om deze criminele activiteiten te stoppen, en hield deze jarenlang achter slot en grendel om de Clintons uit de wind te houden. De Wall Street Journal concludeert dan ook terecht dat ‘voor iedereen die er de moeite voor neemt is te zien dat het echte probleem is dat de FBI zelf diep betrokken is bij het ‘Russische inmenging’ verhaal.’

FBI hielp corrupte Hillary en spande samen tegen Trump

En wie had destijds de leiding over de FBI? Huidig speciaal aanklager en Clinton-vriend Robert Mueller. De WSJ wijst er dan ook op dat als er al iets waar is van de veronderstelde –maar nooit bewezen- Russische inmening in de Amerikaanse politiek en verkiezingen, de FBI zich hier willens en wetens voor heeft laten gebruiken, echter niet om Trump, maar Hillary Clinton te bevoordelen.

‘Dat betekent dat Mueller de middelen, het motief en de gelegenheid had om deze voor de FBI pijnlijke feiten te verdoezelen en de aandacht ervan af te leiden, waarmee hij een groot deel van het politieke (anti-Trump) spectrum een groot plezier deed,’ vervolgt de WSJ. ‘Het enige wat hij hoefde te doen was om de focus te beperken tot het flinterdunne, onoprechte, maar bij de media (ook de Nederlandse) populaire beschuldiging dat de bende van Trump heeft samengespannen met het Kremlin.’

Alle topofficials die bij dit corrupte complot betrokken waren, zoals FBI vicedirecteur Andrew McCabe en Mueller zelf, kregen een grote rol toegewezen in het huidige onderzoek naar Trump. De WSJ: ‘Volgens iedere bewijskundige, onderzoeksmatige of journalistieke maatstaf is het grote verhaal dat de FBI... nu niet zoveel te verbergen zou hebben als ze niet mevrouw Clinton als Democratisch genonimeerde zouden hebben geholpen, en daarmee onbedoeld Trump aan het presidentschap hebben geholpen.’

Hoelang blijft u de media nog geloven?

De vraag lijkt alleen nog hoelang het zal duren voordat Mueller door Trump ontslagen wordt. In eigen land is de vraag hoe lang mensen nog klakkeloos de insinuerende en extreem tenditieuze ‘nieuws’berichten van onder andere de al eerder genoemde NOS en NU blijven geloven. Zolang niemand daar tegen in opstand komt, zullen zij als getrouwde CNN (‘Clinton News Network’) filialen dezelfde leugenpropaganda tot in het oneindige over ons kunnen blijven uitkotsen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:


18-10: FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 kregen door corrupte deals met Russen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

willy op 25-10-2017 14:49

ik had al zo'n vermoeden en het is door dit artikel dan ook bevestigd. de Democraten gaan zeker niet vrij uit door hun leugens en door hun leugens aan het adres van president Trump. Dat de FBI mede betrokken zou zijn in deze duistere zaakjes is niet verwonderlijk ze hebben de macht om dossiers te laten verdwijnen zonder dat niemand het weet, hier in Belgie hebben we daar veel ervaring zoals met de bende van Nijvel waar ook manipulatie was en waar de zaak na meer dan dertig jaar nog steeds is niet opgelost door dat er ook wat verdween. Dat de FBI clinton hielp verbaast me ook niks , ze zullen het fake dossier wel hebben samengesteld om het zo geloofwaardiger te maken, alleen wanneer gaat het Congress is wakker worden? Shalom

Henk Bosvliet op 25-10-2017 15:39

Xander,

U stelt dat de media blind is voor de feiten maar ze zijn er volledig van op de hoogte. Ze doen gezellig mee, hun ziel verkocht voor geld, drugs of seks of een combinatie daarvan. De media doet net of ze nergens van af wisten. Net als bij het Weinstein-schandaal, waarvan iedereen ook af wist. En je zal er inmiddels wel achter zijn gekomen... liegen verdiend veel beter dan het spreken van de waarheid.

Zo werd Ben Afleck gespaard door de bladen omdat er net heel veel advertenties waren ingekocht voor de nieuwe Batman film. Maar na de uitspraken van Marilyn Monroe had Hollywood al opgeschoond moeten worden. Door omkoping en vriendjespolitiek hebben Weinstein en de familie Clinton veel misdaden kunnen toedekken.

De waarheid komt altijd aan het licht. Mede dankzij sites als deze. Dat de linkse MSM nu met deze uranium onthullingen komen doet mij dan ook vermoeden dat de elites van de Clintons afwillen. Ze trekken te veel de aandacht. 

SEO op 25-10-2017 17:44

'De Wereld draait door' van Van Nieuwkerk zal dit nieuws ook 'keurig' vermijden. Weken Trump bashen is 'geen probleem'.  Het volk trapt er ten dele nog in. PVDA heeft met hulp van DWDD keurig 29 zetels ingeleverd. Das dan wel weer lekker! Lichtpuntje.

Tom Hendrix op 25-10-2017 18:04

@ Henk Bosvliet: 15.39. uur. Ik sluit me aan bij uw reactie.

Rienus op 25-10-2017 19:25

Die mevrouw Clinton is voor mij al heel lang een raar mens. I did not have sex with that woman, toont dat haar man een ongelofelijke blindganger, vreemdganger en lafbek is. Maar bovenal onbetrouwbaar en als je dan bij zoiets blijft ben je zelf geen haar beter.

Jan Vries op 25-10-2017 19:34

Heel sterk geschreven en weinig aan toe te voegen.

Het is echter nog maar een heel klein topje van de criminele ijsberg die in verband kunnen worden gebracht met het Clinton syndicaat. Je moet daarvoor niet zijn bij de NOS etc.

Bekijk het op alternatieve media en youtube nu het nog mogelijk is.

primero op 25-10-2017 19:49

Comey leidt helemaal geen onderzoek naar Trump!? Dat is Mueller! Comney is ontslagen 4 maanden geleden!? manmanman.

Agenda 21 op 25-10-2017 19:56

@ Henk Bosvliet op 25-10-2017 15:39

"Dat de linkse MSM nu met deze uranium onthullingen komen doet mij dan ook vermoeden dat de elites van de Clintons afwillen. Ze trekken te veel de aandacht."

Een andere mogelijkheid dat diteen afleidingsmanoeuvre vanuit het Clinton/Obama-kamp is voor nog veel ernstiger feiten.

emile op 25-10-2017 20:05

Mooi Hillary zo meteen achter de geraniums en nu tijd voor echte oppositie vanuit de Democraten

hubo op 25-10-2017 20:18

Ik snap al die drukte over die Rusland connecties niet zo.Het lijkt me vooral begonnen als een opzetje om Trump politiek in het gareel te brengen van de heersende amerikaanse politiek en dat lijkt tot nu toe al met aardig gelukt.Iedere ontspanning met Rusland lijkt effectief geblokkeerd.Het beleid tav Oekraïne,de burgeroorlog in het noord oosten van de Oekraïne en de status van de Krim sluit naadloos aan op dat van zijn voorganger.Hij gooit er zelfs nog een schepje bovenop ten aanzien van Korea en Iran.

SEO op 25-10-2017 21:13

@Bosvliet. Inderdaad. Dat verklaart ook de haat tegen de Joden en Christenen, want die zijn een verwijt voor hun keuze.

Hoeder op 25-10-2017 22:07

Dit is niet wat links Nederland wil horen. De Clintons zijn door en door corrupt, maar dat geldt ook voor Obama, die nog steeds door velen wordt verafgood. Obama is ten onrechte president geworden. Gedurende zijn ambtsperiode heeft hij iedere dag wel ergens oorlog gevoerd, met als gevolg zeker 1.000.000 doden. Alle verwijten richting Trump van de bestuurselite van de Republikeinse partij en de Democraten, zou wel eens als een boemerang kunnen werken. Het is te hopen.

in Nederland is het overigens niet veel anders. Kijk eens naar wat van der Laan heeft gepresteerd met zijn integratiebeleid. Ook hij is heilig verklaard door de linkse MSM, maar heeft niet veel bereikt.

Ron op 25-10-2017 22:49

Je leest hier dagelijks hoe slecht trump wel niet is 

Punt een waar bemoeien wij ons mee twee is dit überhaupt iets wat nieuws waarde heeft of hij nu wel of niet goed is .

Elke dag is deze man hier in het nieuws en altijd negatief ziet dan niemand dat deze man zwaar gedemoniseerd wordt dit klopt niet mensen. 

Negatief ? dan leest u niet goed.Mod.

Qromwel op 26-10-2017 07:26

primero op 25-10-2017 19:49: Onderzoek plegen deed Comney vóór zijn ontslag. Soms vraag ik me af waarom Trump niet meer vaart zet achter de ontmanteling van hem vijandig gezinde diensten. 

Ribert op 26-10-2017 08:50

"De overwegend linkse eindredacteurs van de Nederlandse media zoals de NOS en NU achten het nieuws het vermelden niet waard"

Of...... Het wordt niet vermeld omdat het domweg niet waar is. Er is geen "Clinton Uranium Deal". Zij was daar als minister ook niet eens bij betrokken (en dat uranium was en bleef in Amerika). Dat Trump daarover blijft zeuren zegt eerder iets over de onzekerheid van Trump dan over het handelen van Comey en Clinton.

Ribert op 26-10-2017 08:55

"werd aan het hoofd gezet van de commissie die zogenaamd moet verifiëren of Trump wel of niet met de Russen heeft samengezworen"

Ook niet waar. Het zijn de "House- & Senate intelligence committees" die daarnaar onderzoek doen. Comey was gewoon eindverantwoordelijk voor de FBI. Mueller is de speciaal aanklager die nu bezig om (in opdracht van het congres) te kijken wat er aan onoirbaars is gebeurd rondom de verkiezingen.

Comey stond niet aan het hoofd van enige commissie.

Qromwel op 26-10-2017 10:59

Hoeder op 25-10-2017 22:07: En wie niet wil horen moet maar voelen! Dat zal op termijn ook wel gebeuren. Maar helaas, de goeden zullen lijden onder de kwaden.

Qromwel op 26-10-2017 11:00

SEO op 25-10-2017 17:44: Is de PvdA decimering te danken of te wijten aan DWDD?

Agenda 21 op 26-10-2017 11:54

Waarom kreeg St. Obama de Nobelprijs voor de Vrede toen deze voordien relatief onbekende figuur nog maar nauwelijks president was?

Qromwel op 30-10-2017 22:17

emile op 25-10-2017 20:05: Achter de tralies is beter. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl