Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is

Amerikaanse mariniers en sluipschutters zeggen dat het onmogelijk is dat één man van zo’n grote afstand zoveel slachtoffers heeft gemaakt

Een voormalige official van Trumps campagneteam beweert dat hij gelekte info uit het Witte Huis heeft dat Stephen Paddock voor zijn aanslag een ISIS propaganda video heeft gemaakt (3).

We schreven eergisteren al dat de aanslag in Las Vegas volgens velen onmogelijk door één man kan zijn gepleegd. Vervolgens haalden de massamedia echt alles uit de kast om de officiële versie als de waarheid te presenteren. Dat wij -zoals inmiddels gebruikelijk is- opnieuw door hen worden voorgelogen met puur nepnieuws, blijkt uit de volgens opsomming van feiten die de media simpelweg negeren. Het geschetste beeld dat één man, een 64 jarige miljonair zonder enige gewelddadige of militaire achtergrond, zonder enige aanleiding meer dan 20 automatische wapens op een menigte mensen leegschiet, kan hiermee definitief de prullenbak in.

 

Paul Craig Roberts, voorzitter van het Institute for Political Economy, schrijft dat hij niet zeker weet of de aanslag in Las Vegas een ‘false flag’ operatie was, maar dat het er wel alle schijn van heeft dat de echte gebeurtenissen voor het publiek verborgen worden gehouden.

Zo wijst hij erop dat er niet of nauwelijks opnames zijn van de maar liefst 573 slachtoffers (waarvan 59 dodelijke) die bij de aanslag vielen. ‘Je zou zeggen dat de autoriteiten alle moeite zouden doen om doden en gewonden te laten zien, juist om allerlei verdachtmakingen te voorkomen... Denk aan de bomaanslag op de marathon in Boston, waar ‘crisis acteurs’ (professionele nepgewonden voor oefeningen e.d.) bij aanwezig waren... Het enige wat we nu te horen krijgen is een eindeloze herhaling van het officiële verhaal, wat op zich al verdacht genoeg is.’

Mariniers zeggen dat Paddock het onmogelijk alleen kan hebben gedaan

Het enorme aantal van 573 doden en gewonden is te vergelijken met een compleet legerbataljon. Roberts: ‘Het is erg moeilijk om met kleine wapens een compleet bataljon tot slachtoffer te maken, zelfs tijdens een fel gevecht... Kan iemand zonder militaire training vanaf 32 verdiepingen hoog, waar speciale waarnemingskennis voor nodig is, op een afstand van 350 meter –de lengte van 4 voetbalvelden- in een paar minuten 573 mensen raken?’

Amerikaanse mariniers en sluipschutters zeggen dat dit onmogelijk is, en tal van analisten en commentatoren, zowel conservatief als links, geloven er eveneens helemaal niets van. Er zijn een groot aantal getuigenverklaringen –al dan niet gepaard met smartphone opnames, waarvan er vele snel door YouTube werden verwijderd (2)- van meerdere schutters en vuurmondingsflitsen vanaf andere verdiepingen (waaronder de 4e).

De veronderstelde ‘lone wolf’ dader, Stephen Paddock, past niet in het profiel van een psychopaat. Hij was een multimiljonair die zelfs vliegtuigen bezat. Familie- en vrienden, waaronder ook zijn eigen vriendin en broer, zeggen dat het nergens op slaat dat de ‘kalme. lieve en rustige’ en welvarende Paddock plotseling in een massamoordenaar zou zijn veranderd.

23 wapens ‘verzonnen’ door gun-control lobby?

Het Mandalay Bay Hotel is tevens een casino, waar overal bewakingscamera’s hangen. Waarom is er niet één opname van Paddock die koffers vol met 23 vuurwapens en munitie naar zijn kamer op de 32e verdieping brengt? Hoe kan het dat schoonmakers niets bijzonders is opgevallen in die kamer?

En dan: maar liefst 23 (half-)automatisch wapens, waarom zo’n enorm aantal voor één man? Volgens Roberts lijkt het er sterk op dat dit grote aantal enkel verzonnen is door de gun-control lobby om de Amerikaanse samenleving zover te krijgen het recht op het bezit van vuurwapens fors in te perken.

Hoe dan ook, tal van experts en andere sceptici wachten nog steeds op een logische verklaring van de overheid hoe het kan dat één man –die voor zover men weet geen enkele schietervaring had- van zo’n grote afstand met enkel handvuurwapens zó ontzettend veel mensen wist te raken. ‘Vooral dit deel van het verhaal is bijzonder moeilijk te geloven, maar we zullen waarschijnlijk nooit een verklaring krijgen,’ vervolgt Roberts.

Officiële media verspreiden nepnieuws variant

Maar omdat het officiële verhaal onmiddellijk wordt ondersteund door de gun-control lobby, wordt het in Europa en ook Nederland klakkeloos overgenomen door de reguliere media. De Democraten, de media – met CNN voorop- en andere linkse globalistische groepen schamen zich er zelfs niet voor om de ‘conservatieve blanke Amerikaanse man’ in het algemeen de schuld van de aanslag te geven – en dat terwijl ze altijd als eersten schreeuwen dat moslims niet over één kam mogen worden geschoren als er weer eens een islamitische terreuraanslag is geweest.

‘Ze zijn meer geïnteresseerd in het bevestigen van hun eigen geloof en vooroordelen, dan in de waarheid,’ legt Roberts uit. ‘De waarheid vereist dat mensen daar meer in geloven dan in hun eigen vooroordelen en motieven. Zulke mensen worden in de VS steeds zeldzamer.’

‘Denk altijd aan de hamvraag: ‘wie profiteert hiervan? Daar zult u het antwoord vinden.’(1) Wilt u toch liever in de schijnveilige leugen’matrix’ van de media blijven leven, blijf dan dagelijks naar het NOS of RTL journaal kijken, en de bekende officiële nieuwssites en kranten lezen.

Ondertussen worden alle onafhankelijke journalisten, bloggers en websites die bovenstaande feiten opsommen en vragen ‘durven’ stellen bij het officiële kulverhaaltje, als ‘nepnieuws’ weggezet. Dat gebeurt overigens al veel langer, want eerder werd er ook geen enkele aandacht geschonken aan de 3000 architecten en ingenieurs, die het officiële verhaal van het instorten van de Twin Towers en het WTC-7 gebouw op 9/11/01 volledig met harde feiten en argumenten ontkrachtten.

Toch aanslag namens ISIS?

Laatste onbevestigde berichten zeggen dat Paddock mogelijk toch enkele maanden geleden tot de islam is bekeerd, en namens ISIS de aanslag in Las Vegas heeft gepleegd. Dit wordt althans beweerd door James Brower, die vorig jaar actief was in het campagneteam van Trump in de staat Massachusetts. Volgens Brower had Paddock hulp van tenminste één andere man (3).

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

04-10: ‘Aanslag Las Vegas kan onmogelijk door één man zijn gepleegd”

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Tom Hendrix op 06-10-2017 17:43

Deze hele kwestie stinkt als een beerput...tenminste zo zie ik dat, na kennisname van de feiten in dit artikel. Wat is nu echt de waarheid?

Jonathan op 06-10-2017 17:45

Het lijkt erop dat de regering wel goed in verzinnen is.

vlokje op 06-10-2017 18:23

de fabeltjes "krant" in fabeltjes land , jaja in fabeltjes land

een offer ritueel aan de god marduk, wat ik je zeg

piramide is no 50 op de boulevar, marduk is de 50ste naam

rescue op 06-10-2017 18:32

En dan komt Trump ook nog eens meedelen dat er een stilte voor de storm is. Wat zullen we nu weer gaan beleven? Dit land is knettergek geworden, de leugens en moorden vliegen je om de oren. Babylon, Openb.18

JP op 06-10-2017 18:33

De verantwoordelijken voelen zich echt niet geroepen om tekst en uitleg te geven, evenals bij de vele andere False Flag aanslagen en oorlogen onder valse voorwendselen. De grote massa slikt alles en laat alles gelaten over zich heen komen. En het kleine aantal kritische mensen worden afgeleid met talloze zaken die er eigenlijk niet veel toe doen

Neem bijvoorbeeld Irak met de massavernietigingswapens. "Maar die waren er helemaal niet", zult u zeggen. Precies, maar daar ging het ook helemaal niet om.

Paddok, patsy, IS bekeerling, multimillionair, aan de pillen, piloot, wel alleen, niet alleen enz. voer voor psychologen. Dat houdt ze lekker bezig, terwijl de gewetenloze opdrachtgevers en belanghebbenden zich in de handen wrijven. Zet u maar schrap voor de volgende gebeurtenis, want er staat nog veel meer op hun verlanglijstje. En wordt dat niet goedschiks ingewilligd, dan maar.....Zij hebben ons laten zien, dat zij nergens voor terudeinzen. Sterker nog, het lijkt wel of zij er genoegen in scheppen.

En Xander zal weer berichten over mogelijke gebeurtenissen en wederom beticht worden van angstzaaierij en er toch nooit wat van uitkomt (was het maar zo) totdat..... 

mientjei op 06-10-2017 18:50

Op de foto zie ik achter deze man arabische tekens. Ik vind het zo n vreemde foto, is dit in een vliegtuig of zo?

ik snap er niet veel meer van maar een paar dingen weet ik wel

1 als je rijk bent krijg je veel voor elkaar

2 wat een ongelooflijk laffe daad

3 country and western, hoe onschuldig publiek wil je hebben

4 voor islam zijn de kafir nooit onschuldig 

Benny op 06-10-2017 18:54

lijkt veel op de moord op JFK op 22-11-1962

henk Boskamp op 06-10-2017 19:00

@Tom Hendrix

Wat precies de waarheid is is opzich niet zo belangrijk. Fijn om te weten maar geen ramp als we er niet achter komen. 

Dit is een strijd tussen het licht en het duister, tussen positief en negatief, liefde en haat, tussen de afvallige Jezus en de ******-god Lucifer.

Het is tijd je twijfels aan de kant te zetten en een kant te kiezen. Dit leven is slechts tijdelijk maar je gemaakte keuzes hebben weldegelijk een grote invloed op je ervaringen na dit leven. Behoed je voor valse profeten. God heeft geen lievelingetje, God houd van iedereen. Lucifer is de God van deze wereld maar niet de eindbaas. Lucifer heeft lievelingetjes maar dat is omdat Lucifer houd van tegenstellingen.

Aan alle kanten word het je gemakkelijk gemaakt om te kiezen voor het duister. Als ik jouw posts lees dan verwacht ik niet dat het duister je zal vangen. Blijf weg van angst, de dood is slechts een nieuw begin. Sterf met eer en verlichting zal volgen.

GT op 06-10-2017 19:10

Paddock, zelf als slachtoffer gebruikt?

jan op 06-10-2017 19:15

Ja maar zo is het altijd Geweest De hoge Heren Zorgen Altijd dat hun straatjws Schoon Geveegd worden Wat is Waarheid alles Stinkt op Deze wereld

Reinier op 06-10-2017 19:28

Het lijkt mij meer op een wapenhandelaar, die vervolgens de opbrengst witwast in het casino. (van dat oude kantoorbaantje wat tie had kun je geen 2 vliegtuigen bezitten) Misschien een deal die fout gelopen is, of gewoon een setup, hij wordt neerschoten vervolgens gaan 2 man van ISIS of ANTIFA met zijn wapens op het publiek schieten.

Waarom de verdieping bewaken met webcams ? Als  je toch van plan ben jezelf af te maken aan het einde van de daad en dus niet wil vluchten. En waarom niet 2 dezelfde geweren met heel veel volle magazijnen ? veel efficienter dan 16 verschillende geweren. En 2 gaten maken in de ramen ? Als je toch maar door 1 gat tegelijk kan schieten ?

Hier klopt gewoon iets niet.

Tabris op 06-10-2017 19:29

In andere aanslagen geef ik niet snel toe dat het false flags zijn, maar deze keer ruikt het er toch wel heel sterk naar.

Nu zal er wel een officiele commisie komen om het incident te onderzoeken en dan tegen alle feiten in toch de officiele versie als de "waarheid" te presenteren. Daarna gaat het deksel op de beerput en lopen de echte schuldigen vrij. We hebben dit nu al meerdere keren gezien. Er zijn machtige mensen (zijn het wel mensen?) op deze wereld die ongestraft opdracht kunnen geven tot moord en massamoord.

Vroeger was het nog moelijk om met alternatieve feiten te komen, maar nu zijn ze zo arrogant dat ze gewoon feiten die iedereen kan zien negeren ofwel keihard over liegen.

Op het eind maakt het allemaal niks uit. Of we nu laag of hoog springen, wij zijn maar mieren die niets in de pap te brokkelen hebben.

Er werd veel Antifa materiaal ontdekt en hij zou tot de islam bekeert zijn.

Lees Antifa van achter naar voren en je krijgt " a fitna "

Fitna betekent in het Arabisch een periode van chaos, evenzo de tijd van de apocalypse of beproeving.

Is dit toeval? Werken antifa en islamieten nu samen om chaos te creeeren? Wat is het percentage moslims in antifa demonstraties?

Doordenker op 06-10-2017 19:47

Volgens mij hebben 'anderen' die aanslag gepleegd op het ogenblik dat Stephen Paddock niet op zijn hotelkamer was en is hij gewoon 'ver(zelf)moord' op het ogenblik dat hij (nietsvermoedend) terug op zijn hotelkamer kwam. 

Hij is wellicht 'geframed' (zoals dat heet in 'vaktermen') en kan in ieder geval niet meer praten en niets meer ontkennen of bekennen.

Yerik op 06-10-2017 19:53

@ Cromwel. Ook jij hebt het begrepen!👍 Dikke pluim 🎇

Johan op 06-10-2017 20:03

Er is een gruwelijk filmpje op internet te vinden, waar de doden en zwaargewonden op te zien zijn.

https://www.liveleak.com/view?i=63b_1507062726

Johan op 06-10-2017 20:11

https://mobile.twitter.com/Grimm38844417/status/915283770609201154/photo/1

Foto van slachtoffers

Theo Kainos op 06-10-2017 21:13

http://www.theunknownbutnothidden.com/las-vegas-shooting-witnesses-report-multiple-gunmen-dressed-security-guards/

Getuigeverklaring van de buurman in het hotl van Paddock....

Montcru op 06-10-2017 21:23

Wie heeft hier voordeel bij? De  gun control loby? Die hebben geen financiele baat bij dit gruwelijke verhaal.

Wie het ook is geweest, het heeft alles met de satan te maken.

Tabris op 06-10-2017 22:23

Na dat filmpje van Johan kunnen we de mythe dat er "dat er niet of nauwelijks opnames zijn van de maar liefst 573 slachtoffers" naar het rijk der fabeltjes verwijzen.

Dat is dus 1 van de 16 punten debunked.

1 filmpje en dat is voor u voldoende, honderden mensen met een smartphone en heel weinig filmpjes. Dat gelooft u toch niet. Er moeten meer fimpjes zijn die mogelijk door youtube verwijderd zijn ? Verhullen ware toedracht ?

Ik denk dat het best mogelijk is om in een meute van 20.000 mensen in een of 2 minuten zo'n 600 mensen te raken. Daar hoef je geen scherpschutter voor te zijn en iedere kogel kan makkelijk 3 to 4 mensen tegelijk verwonden of doden. Je ziet dat in de eerste minuten de mensen niet beseffen wat er aan de hand is en als schietschijven blijven staan. Na die eerste 2 minuten nadat iedereen dekking gezocht heeft denk ik ook niet dat hij (of iemand anders) nog veel meer slachtoffers gemaakt heeft.

Dus dat is punt 2 van de 16 debunked, maar dat wilt niet zeggen dat het geen false flag is. Er zijn nog veel te veel rare bijzonderheden die verklaart moeten worden.

"meerdere schutters en vuurmondingsflitsen vanaf andere verdiepingen (waaronder de 4e)"

Waarom zijn er geen ramen op de 4e verdieping kapot? Die ramen kan je normaal niet openen.

De kern van dit artikel is: Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is. Mod.

Tabris op 06-10-2017 23:43

"De veronderstelde ‘lone wolf’ dader, Stephen Paddock, past niet in het profiel van een psychopaat."

Nu komt het dus uit dat hij zich zo'n 6 maanden geleden tot de islam bekeert heeft. Dat past dus wel in het profiel van een psychopaat, want nu mag in in de naam van allah zoveel moorden als je zelf wilt als het in het straatje van de islam past. Hij heeft dit al heel lang willen doen, maar nu kon hij het zonder een schuldgevoel doen.

Nummer 3 van de 16 is nu ook debunked.

Nu is de vraag, is dit een regelrechte pure ISIS attack waar de overheid oftewel deep state niets mee te maken heeft, dwz geen false flag. Of is deze aanval door de overheid opgezet om een tot nu toe "geheim doel" een burgeroorlog te bereiken, dwz een false flag? Of werkt de deep state met ISIS samen?

mientjei op 07-10-2017 00:03

Alleen nedeland telt al 17.000 bekeerlingen tot de islam, er is zelfs een stichting StichtingBekeerling 

wij laten ons zo in de war brengen door deze aanslag, doordat de dader er uit ziet als onze oom of leraar of bakker

IS heeft deze aanslag opgeeist, dat zegt toch wel wat lijkt me, we willen denk ik niet geloven dat zulke mensen , die zo vertrouwd lijken, ook al niet meer te vertrouwen zijn. Op de foto zien we achter de dader arabische tekens, die ik in mijn woonplaats ook veel zie gekalkt op vanalles en nog wat, ik kan ze niet lezen, maar ik herken ze meteen

jottum op 07-10-2017 00:44

Nah, de kogel-hulzen op de foto's bij de overleden persoon/dader https://www.geenstijl.nl/5138815/luguber/ zijn niet geschikt voot een massamoord gelet op soort geweer/munitie/afstand/snelheid etc.

trouwens, langdurig(er) schieten maakt de geweerloop als een waskaars in warm uv-licht zo slap, en onnauwkeurig onbuikbaar.

n.b. vervang agenten door robocops, en ze hebben geen angst in dit soort situaties en gaan op hun doel af n'importe quoi, tenzij ze geprogrammeerd zijn om geen schade op te lopen als gewone agenten: maar maakt niet uit als je dood bent, john.

.

Nieuw Begin op 07-10-2017 01:08

Den Hagistan ....vaarwel NL:

https://www.geenstijl.nl/5138854/islamitische-haatkraaien-nemen-den-haag-over/#comments

Drossaard op 07-10-2017 03:42

Ik zie hierin geen valse vlag aanval. Mijn vooroordeel is dat deze Stephen een rijke liberale linkse Trump-hater is.Zo wreek je je op Trump door in Vegas vanuit een casino zoveel mogelijk countryfans neer te maaien met lekker veel schietwapens. Vermoedelijk was er wel een trigger,  bijv. een extreem gokverlies. 

De argumenten van de mariniers en sluipschutters doen mij niks. Ja allicht is het moeilijk om van die enorme afstand 60 losse watermeloenen te raken. Maar het is doodsimpel om van 300 meter met 60 kogels zestig keer een voetbalveld te raken. En dit terrein was een aaneengeweven tapijt van mensenhoofden. Altijd prijs, zeker vanaf een hoge invalshoek. 

En 9/11 was ook geen false flag. Gewoon verderfelijke moslimterreur. Dat Irak massavernietigingswapens(m.v.w.) had was destijds zeer aannemelijk, mede op basis van getuigenissen van gevluchte Irakezen en Koerden. Net zo aannemelijk als met Noord-Korea en Iran nu. Ook alleen maar bluf? Over 10 jaar roepen jullie vast dat het duidelijk was dat NK nooit enig m.v.w. had. Stelletje complotgekkies!

hans op 07-10-2017 06:39

Ik heb zelf in het leger gezeten en schoot een magazijn met 30 kogels ( uzi) binnen 10 seconden leeg. Een uzi is voor de kortere afstand. De schutter in Vegas had automatische geweren voor de langere afstand. Op zon mensenmassa schieten, dan kun je niet missen. Hij had negen minuten de tijd. Dan kun je zoveel slachtoffers maken. En sommige kogels gaan dwars door meerdere mensen heen.

Hubert Luns op 07-10-2017 07:51

Als we eens van de veronderstelling uitgaan dat ISIS wel achter deze slachting zat dan kan de valse berichtgeving dat slechts één man schuldig is bedoeld zijn om het verband met de Islam te verbergen, zoals dat ook de gewoonte is in Europa. Dat deze man zoveel vuurwapens in zijn hotelkamer had is weer een van die ongerijmdheden. De waarheid zal eens boven water komen, want de nabestaanden en overlevenden van deze ramp zullen blijven wroeten. Maar dat zal dan veel later zijn en tegen die tijd zijn nog maar weinigen geïnteresseerd.

Infidel4U op 07-10-2017 08:25

Informatie, disinformatie... Ales wordt uit de kast getrokken om verwarring en verdeeldheid te veroorzaken. Ik ben het met Tabris eens. 20.000 mensen besproeien met een kogelregen levert altijd slachtoffers. Daar hoef je geen sniper voor te zijn. De commentaren van deze "experts" zijn dan ook te kwalificeren als disinformatie. Ook wel bekend als BS. We zullen zien wat er overblijft van de ISIS connectie en de veronderstelde "false flag"-optie. Deze aanslag was in ieder geval goed uitgedacht en voorbereid. Misschien horen we ooit hoe het echt zit.

Tom Hendrix op 07-10-2017 09:19

@henk Boskamp: 19.00. uur, 6/10. Bedankt voor uw reactie, meneer Boskamp.

Qromwel op 07-10-2017 09:33

Hoeveel slachtoffers zou ik kunnen maken als:

1. Ik voldoende schietklare machinegeweren heb klaarliggen.

2. Ik het vuur open op een opeengepakte menigte die niet snel kan wegkomen.

??

Anthony op 07-10-2017 10:35

artikelen hier zouden geloogwaardiger zijn als niet steeds de bericten van extreemlinkse website Infowars klakkeloos worden overgenomen. Wat meer bronnen raadplegen dan Infowars zou  beter zijn en objectiever.

Anthony op 07-10-2017 10:47

mientjei op 07-10-2017 00:03

Heb je er bij stilgestaan dat de foto in mekaar gezet kan zijn?  Wie zegt dat de fotos zoals die worden verspreid met achtergrond ook daadwerkelijk door de persoon zelf is gemaakt die erop staat ?

Anthony op 07-10-2017 10:50

Montcru op 06-10-2017 21:23

De gun control lobby heeft wel degelijk baat hierbij gehad. zie deze link

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/wapenaandelen-schieten-omhoog-na-bloedbad-in-las-vegas

Noorderlicht op 07-10-2017 11:12

@Mientjei

IS is een proxyleger van Amerika om de moslims in een kwaad daglicht te zetten.

Misschien is er geen één dode gevallen en is het een toneelstuk voor de buhne. Hollywood films lijken ook levensecht. Amerika heeft het doel om zijn burgers te ontwapenen anders lukt het nooit om het NWO-ysteem te kunnen voltooien.

vijgeboom op 07-10-2017 11:41

Dit soort aanslagen zijn er altijd al wel geweest. Zo hadden we Breivik en in andere landen gebeuren deze dingen ook wel. Maar ja, als je de echte Jezus niet kent dan kunnen demonen in je komen en kunnen dit soort dingen nu eenmaal gebeuren.

We wachten weer rustig af op de volgende aanslag.

lisa op 07-10-2017 12:14

De zoveelste isis actie die ze in de doofpot proberen te stoppen. leugens leugens pff

De bronnen zijn echter in het engels sorry vondt toch relevant deze ook te benoemen.

Feiten zijn dus dat hij heel goed wist hoe hij met wapens om moest gaan 

Dit was geen alleenstaande act

en dat hy psychopaat was denk ik ook want zij vriendin was niet voor niks weg gevlogen 

padock en zijn broer eric hebben elkaar al maanden niet gesproken

is door een lichaamstaal expert als leugenaar bestempelt .

https://www.youtube.com/watch?v=Qg_Z-oEEt-c

https://www.youtube.com/watch?v=YDOJWzF_trI

Zijn vader stond op de top 10 FBI lijst https://www.ad.nl/buitenland/vader-van-schutter-las-vegas-was-psychopatische-bankovervaller~a7ae13fa/

er waren 2 personen op de kamer volgens een hotelbon

ook waren er schutters verkleed als beveiligers  op de begane grond volgens ooggetuigen

http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/oct/03/blog-posting/blog-peddles-fake-story-saying-security-guards-idd/

en een ooggetuige die vanaf een ander hotel deze valse beveiligers heeft gezien

http://ussanews.com/News1/2017/10/05/luxor-guests-saw-a-security-guard-being-chased-down-during-las-vegas-attack/

en een die tussen het publiek stond met een automatisch geweer 

https://www.youtube.com/watch?v=sFb0xeZ9Gx8

geen isis aanhanger hahaha

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/isis-vegas-shooting-stephen-paddock-repeat-claim-islamic-state-responsibility-police-gunman-motive-a7986161.html

hubo op 07-10-2017 15:14

Ik ben niet overtuigd door dit artikel.

Ik zie het toch vooral als een typisch amerikaans fenomeen en denk dat de man al langer rondliep met zulke fantasieën en door zijn achtergrond weinig morele remmingen had.De diazepam kan hem daarin verder gesterkt hebben en eventueel ook de verhalen over de interpretatie van de Islam die dit soort dingen goedpraat.

Het is de vraag hoeveel schietervaring hij had.Hij zal er niet altijd in zijn eentje voor de woestijn ingetrokken zijn.Hij zou ook nog een kerosinetank op zo'n 500 meter afstand doorboord hebben.

White Lion op 07-10-2017 15:21

Stephen Paddoch en islam?? Sinds wanneer plegen islamieten zelfmoord door zichzelf een kogel in de kop te schieten? Dat is niet toegestaan, een jihad ganger mag zichzelf niet van het leven beroven. Een zelfmoorterrorist blaast zichzef op tussen ongelovigen en schiet niet zichzelf voor zijn kop. Hij zou eerder ziochzelf doodvechten en proberen zoveel mogelijk gasten mee te nemen de dood in. Dus Paddock de islamiet  is naar mijn mening een broodje aap verhaal en kan naar het rijk re fabelen.

Denk eerder aan een vooropgezet plan door geheime diensten......een valse flag...... Er is veel meer aan de hand dan wij zien, horen of te weten (kunnen) komen.

Shalom!

Johan op 07-10-2017 16:57

https://www.infowars.com/former-trump-campaign-official-claims-las-vegas-shooter-made-isis-tape/

Volgens een Trump campaign official heeft paddock een isis-tape gemaakt en was hij inderdaad toch maanden tevoren bekeerd.

Jean op 07-10-2017 17:37

Mijn allereerste reactie was "Onmogelijk dat dergelijke aanslag door één persoon uitgevoerd kan worden, onmogelijk" en daar moet men geen wapenkennis voor bezitten.

Ik ben er ook van overtuigd dat "de waarheid" nooit het daglicht zal zien...

Lino op 07-10-2017 19:15

Er is een verschil tussen een hoax en een false flag. Beide zijn vooraf georganiseerde events, waardoor de vijand als schuldige aangewezen kan worden en/of om er nieuwe regelgeving doorheen te drukken, dit alles zogenaamd in naam van de nationale veiligheid. Verschil is dat een hoax 1 groot theaterstuk is, waarbij helemaal geen slachtoffers zijn gevallen, terwijl die er bij een false flag wel degelijk zijn. Ik geloof dat deze shooting onder het laatste valt. Ik heb genoeg filmpjes gezien van waarachtige, massale paniek en halfdode, bloedende slachtoffers op het gras en ook een filmpje van een jongen die vlak na de shooting tegen CNN verteld dat hij als agnost naar dit concert ging, maar nu als een sterke gelovige in God voor hen stond, omdat hij het in doodsangst uitriep naar God toen het kogels regende en de mensen als bosjes om hem heen omvielen en hij er als enige ongeschonden uitkwam. Toch nog licht op deze duistere avond dus! 

Heeft u een link ? Mod.

Lino op 07-10-2017 19:20

@White Lion :: Klopt, moslims verachten zelfmoord. Een moslim heeft daar geen enkele begrip voor en dit zal een moslim met enige zelfcontrole nooit doen.

Br@m op 07-10-2017 20:02

Er zijn duizenden miljardairs op de wereld en er zijn miljoenen (geavanceerde) wapens. Hoe kan het dan dat ISIS nog bestaat ?!

Marco Huybrechts op 07-10-2017 20:17

Het is vrij ernstig. Die verspreiding van nepnieuws. En als je een feitencheck wilt doen als burger of als journalist en dit op een website plaatst als nepnieuws worden weggezet. Of als je alleen al bepaalde vraagtekens zet bij nieuwsfeiten zoals 9/11. Wordt je al verketterd. Een soort van nieuwsinquisitie is dus aan de gang.

Waarbij de verspreiders van nepnieuws hun nepnieuws als echt presenteren. Verdraaid man. Dit is al aan de gang. Echter bedoel ik de nepnieuwsverspreiders op internet. Het grote foute geld is erg druk bezig het internet te besmeuren met halfware nieuwsfeiten. Tijd dus als alternatieve mediasites om de handen ineen te gaan slaan. Ik volg inmiddels al jaren de msm voor 50 % en alternatieve internet nieuwssites ook voor 50 %. En de msm vertegenwoordigers weten dit en zijn hun nieuwsinquisitie al begonnen.

mientjei op 07-10-2017 20:30

Noorderlicht 11.12 @ volgens mij heeft u te veel films gezien, hoe kan je in hemelsnaam zoveel doden en gewonden faken?

In het echte leven is dood dood en je komt niet meer terug, als je gewond bent lig je in het ziekenhuis en je familie en kennissen komen op bezoek en dan het personeel dat je verzorgd, die zouden dan allemaal doen als of? Kom nou toch zeg.

op rtl nieuws staat trouwens een lijst mrt foto s van de overledenen, mensen zoals u en ik die nooit meer terugkomen

Infidel4U op 07-10-2017 21:19

De doden zijn echt. De motieven duidelijk. Paddock was een bekeerde jihadist. Heeft u daar een bron van ? Hij handelde niet  'alleen' en de aanslag was goed voorbereid. Bron ? Mod.

Er zitten teveel tegenstrijdigheden en blanco plekken in de officiele verklaringen. Het komt de overheid namelijk beter uit als hij een extreem rechtse, christelijke, boze man is. Of een teleurgestelde Bernie supporter. Hoe kunnen ze immers verkopen dat de vijand onder het Amerikaanse volk is en, waar en wanneer hij maar wil, kan toeslaan? Want hij is zoals u en ik. Hij kent ons door en door. Hoe zou de Amerikaanse burger reageren als de overheid dit toe zou geven? Met een bewapende bevolking? Dat zou hoogstwaarschijnlijk niet goed aflopen voor de islam in Amerika. En een burgeroorlog kunnen ontketenen.

Nieuw Begin op 07-10-2017 23:11

Nieuwste video Geert Wilders over de Islamisering van Nederland..Doodeng! ( Ook dankzij de CU!!!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ic4RdLF8LxY

cefas op 07-10-2017 23:18

De eerste reactie van de Nos was, dat het een witte man was. Was dat belangrijk?, natuurlijk niet, maar het stigmatiseert en demoniseert wel. Wat een hypocriete flut-omroep. Was het een Moslim geweest dan was het wel anders geweest.

mientjei op 07-10-2017 23:25

Een moslim is nooit alleen

D. G. Neree op 08-10-2017 01:43

Ik zal een van mijn theorieën voorleggen om ze te plaatsen naast alle andere.

Paddock was een wapenfreak die er ook in handelde. Het geld dat hij onder andere daarmee verdiende waste hij wit in de Casino's. Paddock was een arrogante en manipulatieve kerel die er zijn hand niet voor omdraaide anderen te beledigen. Hij was er rijk en zelfstandig genoeg voor. P. maakte vaak reizen naar het Midden Oosten en ook de Filippijnen, waar er door de islamieten voortdurend naar een burgeroorlog wordt toegewerkt, had zijn belangstelling. zie zijn "vriendin".

Om kort te gaan: er werd een lading wapens verkocht aan een groep jihadisten (ISIS?), maar Paddock beledigde ze en ze schoten hem door het hoofd. Daarop besloten ze de mislukte deal om te zetten in een terroristische aanslag en gebruikten ze enkele van de wapens om een slachting aan te richten. Als laatste schoten ze vanuit Paddocks appartement en op de beveiliger in de gang, waarna ze ontsnapten in de consternatie, terwijl alle politie naar de 32e verdieping werd gedirigeerd.

Misschien een verhaal dat rammelt, maar op dit moment zijn er zoveel theorieën in omloop dat deze er wel bij kan.

Feit is wel dat hij uit een gestoorde familie komt, met een asociaal figuur als vader en zelf ook niet helemaal stabiel was.

PS: dat de wapendeal met ISIS was sluit niet uit dat de CIA hierbij betrokken is, of de FBI.

Riash Baxter op 08-10-2017 11:22

Zoals wij weten is de VS een fanatieke aanhanger van de rechtstaat. Hun liefde voor de rechtstaat en de democratie gaat zelfszo ver dat zij deze ongevraagd aanbieden aan landen die deze nog niet hebben. Binnen deze rechtstaat zullen de slachtoffers en denabestaanden van de slachtoffers rechtzaken beginnen tegen de Hotel groep en de organisatoren van het festival, bijvoorbeeld vanwegenalatigheid in de beveiliging, enzovoort, dit kan namelijk om grote sommen geld gaan.In de nog te voeren rechtzaken zullen dan de volgende feiten naar boven komen:- We zullen filmopnames zien van de dader die al zijn wapens en munitie met de lift naar boven vervoerd.- We zullen ballistische rapporten te zien krijgen waar iedere kogel uit een slachtoffer DNA van het slachtoffer bevat,  en waarbij iedere kogel is terug te linken naar een van de wapens gevonden in de hotel kamer.- We zullen te zien krijgen dat ieder wapen de vingerafdrukken van de dader bevat.- We zullen te zien krijgen dat het slachtoffer kruitdampen op zijn huid heeft van ieder wapen dat hij heeft afgevuurd.Denk voor je zelf maar eens na hoe vaak je een dergelijke rechtzaak hebt gezien na een aanslag in de periode van 11 september 2001tot en met nu. Ik kan alvast verklappen dat dat er precies nul zijn....

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl