Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is

Amerikaanse mariniers en sluipschutters zeggen dat het onmogelijk is dat één man van zo’n grote afstand zoveel slachtoffers heeft gemaakt

Een voormalige official van Trumps campagneteam beweert dat hij gelekte info uit het Witte Huis heeft dat Stephen Paddock voor zijn aanslag een ISIS propaganda video heeft gemaakt (3).

We schreven eergisteren al dat de aanslag in Las Vegas volgens velen onmogelijk door één man kan zijn gepleegd. Vervolgens haalden de massamedia echt alles uit de kast om de officiële versie als de waarheid te presenteren. Dat wij -zoals inmiddels gebruikelijk is- opnieuw door hen worden voorgelogen met puur nepnieuws, blijkt uit de volgens opsomming van feiten die de media simpelweg negeren. Het geschetste beeld dat één man, een 64 jarige miljonair zonder enige gewelddadige of militaire achtergrond, zonder enige aanleiding meer dan 20 automatische wapens op een menigte mensen leegschiet, kan hiermee definitief de prullenbak in.

 

Paul Craig Roberts, voorzitter van het Institute for Political Economy, schrijft dat hij niet zeker weet of de aanslag in Las Vegas een ‘false flag’ operatie was, maar dat het er wel alle schijn van heeft dat de echte gebeurtenissen voor het publiek verborgen worden gehouden.

Zo wijst hij erop dat er niet of nauwelijks opnames zijn van de maar liefst 573 slachtoffers (waarvan 59 dodelijke) die bij de aanslag vielen. ‘Je zou zeggen dat de autoriteiten alle moeite zouden doen om doden en gewonden te laten zien, juist om allerlei verdachtmakingen te voorkomen... Denk aan de bomaanslag op de marathon in Boston, waar ‘crisis acteurs’ (professionele nepgewonden voor oefeningen e.d.) bij aanwezig waren... Het enige wat we nu te horen krijgen is een eindeloze herhaling van het officiële verhaal, wat op zich al verdacht genoeg is.’

Mariniers zeggen dat Paddock het onmogelijk alleen kan hebben gedaan

Het enorme aantal van 573 doden en gewonden is te vergelijken met een compleet legerbataljon. Roberts: ‘Het is erg moeilijk om met kleine wapens een compleet bataljon tot slachtoffer te maken, zelfs tijdens een fel gevecht... Kan iemand zonder militaire training vanaf 32 verdiepingen hoog, waar speciale waarnemingskennis voor nodig is, op een afstand van 350 meter –de lengte van 4 voetbalvelden- in een paar minuten 573 mensen raken?’

Amerikaanse mariniers en sluipschutters zeggen dat dit onmogelijk is, en tal van analisten en commentatoren, zowel conservatief als links, geloven er eveneens helemaal niets van. Er zijn een groot aantal getuigenverklaringen –al dan niet gepaard met smartphone opnames, waarvan er vele snel door YouTube werden verwijderd (2)- van meerdere schutters en vuurmondingsflitsen vanaf andere verdiepingen (waaronder de 4e).

De veronderstelde ‘lone wolf’ dader, Stephen Paddock, past niet in het profiel van een psychopaat. Hij was een multimiljonair die zelfs vliegtuigen bezat. Familie- en vrienden, waaronder ook zijn eigen vriendin en broer, zeggen dat het nergens op slaat dat de ‘kalme. lieve en rustige’ en welvarende Paddock plotseling in een massamoordenaar zou zijn veranderd.

23 wapens ‘verzonnen’ door gun-control lobby?

Het Mandalay Bay Hotel is tevens een casino, waar overal bewakingscamera’s hangen. Waarom is er niet één opname van Paddock die koffers vol met 23 vuurwapens en munitie naar zijn kamer op de 32e verdieping brengt? Hoe kan het dat schoonmakers niets bijzonders is opgevallen in die kamer?

En dan: maar liefst 23 (half-)automatisch wapens, waarom zo’n enorm aantal voor één man? Volgens Roberts lijkt het er sterk op dat dit grote aantal enkel verzonnen is door de gun-control lobby om de Amerikaanse samenleving zover te krijgen het recht op het bezit van vuurwapens fors in te perken.

Hoe dan ook, tal van experts en andere sceptici wachten nog steeds op een logische verklaring van de overheid hoe het kan dat één man –die voor zover men weet geen enkele schietervaring had- van zo’n grote afstand met enkel handvuurwapens zó ontzettend veel mensen wist te raken. ‘Vooral dit deel van het verhaal is bijzonder moeilijk te geloven, maar we zullen waarschijnlijk nooit een verklaring krijgen,’ vervolgt Roberts.

Officiële media verspreiden nepnieuws variant

Maar omdat het officiële verhaal onmiddellijk wordt ondersteund door de gun-control lobby, wordt het in Europa en ook Nederland klakkeloos overgenomen door de reguliere media. De Democraten, de media – met CNN voorop- en andere linkse globalistische groepen schamen zich er zelfs niet voor om de ‘conservatieve blanke Amerikaanse man’ in het algemeen de schuld van de aanslag te geven – en dat terwijl ze altijd als eersten schreeuwen dat moslims niet over één kam mogen worden geschoren als er weer eens een islamitische terreuraanslag is geweest.

‘Ze zijn meer geïnteresseerd in het bevestigen van hun eigen geloof en vooroordelen, dan in de waarheid,’ legt Roberts uit. ‘De waarheid vereist dat mensen daar meer in geloven dan in hun eigen vooroordelen en motieven. Zulke mensen worden in de VS steeds zeldzamer.’

‘Denk altijd aan de hamvraag: ‘wie profiteert hiervan? Daar zult u het antwoord vinden.’(1) Wilt u toch liever in de schijnveilige leugen’matrix’ van de media blijven leven, blijf dan dagelijks naar het NOS of RTL journaal kijken, en de bekende officiële nieuwssites en kranten lezen.

Ondertussen worden alle onafhankelijke journalisten, bloggers en websites die bovenstaande feiten opsommen en vragen ‘durven’ stellen bij het officiële kulverhaaltje, als ‘nepnieuws’ weggezet. Dat gebeurt overigens al veel langer, want eerder werd er ook geen enkele aandacht geschonken aan de 3000 architecten en ingenieurs, die het officiële verhaal van het instorten van de Twin Towers en het WTC-7 gebouw op 9/11/01 volledig met harde feiten en argumenten ontkrachtten.

Toch aanslag namens ISIS?

Laatste onbevestigde berichten zeggen dat Paddock mogelijk toch enkele maanden geleden tot de islam is bekeerd, en namens ISIS de aanslag in Las Vegas heeft gepleegd. Dit wordt althans beweerd door James Brower, die vorig jaar actief was in het campagneteam van Trump in de staat Massachusetts. Volgens Brower had Paddock hulp van tenminste één andere man (3).

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

04-10: ‘Aanslag Las Vegas kan onmogelijk door één man zijn gepleegd”

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
hubo op 10-10-2017 18:59

In het nieuws is er de afgelopen dagen sprake van dat de man berekeningen gemaakt zou hebben hoe hij 'zoveel mogelijk' slachtoffers zou kunnen maken.De term 'zoveel mogelijk' is nogal suggestief.Vermoedelijk heeft hij gewoon een bereking gemaakt hoe hij zijn wapen(s) effectief op het doel kon instellen.En dat was dan wel 3 voetbalvelden ver,maar zelf ook zo groot als een voetbalveld dicht opeengepakt met mensen die je van boven af in het hoofd en bovenlichaam raakt.

Ik hoor ook wel dat hij pas een jaar geleden begonnen zou zijn zich als een gek een compleet arsenaal aan wapens aan te schaffen.In ieder geval lijkt hij dat wel a titre personnel gedaan te hebben.

Er zou toch eigenlijk wel meer bekend moeten zijn over zijn schietervaring en achtergronden,maar je hoort er weinig over.Op zich geeft dat wel te denken,maar ik blijf geneigd te denken,dat het om zo'n typisch amerikaanse amokmaker gaat.

hubo op 11-10-2017 14:51

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4959970/Vegas-prostitute-says-Stephen-Paddock-enjoyed-violent-sex.html

Nepnieuws?De bronnen zijn beperkt,maar er zijn toch wel aanwijzingen,dat Stephen Paddock niet zo'n vreedzame rustige oudere man was.

 

Hubo,  gelieve het artikel eerst goed te lezen alvorens u reageert. De kop van het artikel zegt: Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl